שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 עגבניות בינוניות חתוכות גס

חצי כוס עלי כוסברה

שן שום

חצי פלפל צ’ילי או פלפל ירוק חריף (אם אוהבים יותר חריף אפשר להשתמש בפלפל שלם)

כף מיץ לימון

מלח (בין רבע לשליש כפית), קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

טוחנים את כל החומרים עד לתערובת אחידה (אפשר להשתמש במוט בלנדר ידני).

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות שוקולד ובננה
מתכון לחומוס ביתי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אורית (21:49 15.09.2020)

היי אפרת הכנתי ובמקום פלפל חריף השתמשי בג’נבה. אדומה ממש טעים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 15.09.2020)

תודה אורית 🙂

ענתי (14:42 30.06.2020)

הי אפרת -טוחנים קודם ורק אחרי כן מוסיפים תיבול נכון?תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:08 30.06.2020)

כן.

דבי (12:23 12.06.2020)

שלום אפרת,
אין לי פלפל חריף טרי ולא כוסברה טרייה.
מה יקרה אם אטחן עגבניות עם פלפל חריף בתבלין ופטרוזליה טריה או כוסברה יבשה?
תוכלי לתת לי כמויות?
קצת דחוף!
תודה רבה ושבת שלום ומבורך!

דבי (14:02 12.06.2020)

כבר עשיתי עם פפריקה חריפה וחצי כפית כוסברה יבשה ויצא טעים,
נראה לך סביר לעשות כך? אני לא מכירה את הטעם שאמור להיות.
שאלתי כעת היא האם אפשר להקפיא?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:09 12.06.2020)

כן, נשמע בסדר גמור.
אפשר להקפיא.
שבת שלום 🌺

itzik30 (13:20 4.06.2020)

שאלה לגבי העגבניות, להשאיר קליפה לפני הטחינה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:18 4.06.2020)

אפשר לקלף את העגבניה אבל לא חובה (אני לא קילפתי).

Zipi (13:02 7.05.2020)

הכנתי את החומוס ואת הטחינה רוטב הסלסה כולם יצאו מעולים.תודה רבה..💐💐💐💐

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:24 7.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

חנה (21:18 8.03.2020)

היי אפרת,
תודה על המתכון.. כמה זמן הרוטב מחזיק במקרר?
רוצה להכין הערה ליום שלישי.. יישאר טוב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:02 9.03.2020)

אפשר לשמור במקרר כ-5 ימים.

פיש (14:31 15.07.2019)

תודה רבה על המתכון הפשוט והטעים מאוד. הכנתי פעם ראשונה ויצא לא פחות ממדהים.מזכיר קצת רוטב צ’ימצ’ורי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:17 15.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

מלי (20:15 17.03.2019)

הי אפרת, תודה רבה על כל המתכונים שלך, הם חלק נכבד מהמטבח שלנו…
רציתי לשאול- איזה פלפל חריף עדיף, אדום או ירוק?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 17.03.2019)

לא משנה, מה שיש לך 🙂

נויה (15:57 11.01.2019)

הכנתי גם את החומוס וגם את הסלסה יצא פשוט אלוהי תודה לך ❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 11.01.2019)

שמחה לשמוע!
תודה נויה 🌷

שלומית (00:23 30.12.2017)

היי אפרת הכנתי את הסלסה בבלנדר ויצא טוב.אפשר לא להכין בבלנדר פשוט להשתמש בסכין ולחתוך קוביות בסכין.
תודה ויום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:14 30.12.2017)

נכון, אפשר גם לקצוץ.
תודה שלומית 🙂

אילונה (13:51 16.06.2016)

היי אפרת! איזה אתר מקסים, איך לא הכרתי אותו לפני זה 🙂
שאלה קטנה, אם יש לי רגישות לכוסברה, במה ניתן להחליף אותה?
או האם ניתן לוותר עליה בכלל.. תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:15 16.06.2016)

היי אילונה,
את יכולה לשים במקום פטרוזיליה או פשוט לוותר.
יום נפלא! 🙂

שמרית מאנינג (08:56 4.10.2017)

אפשר להשתמש בכמון במקום כוסברה.

אורנה (11:29 9.04.2016)

היי אפרת,
הכנתי ויצא טעיםםםם
יופי של אתר יש לך 🙂
שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (15:49 9.04.2016)

תודה אורנה, שמחה שיצא טעים 🙂
שבת שלום

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.