שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 7-8 יחידות

סוג: פרווה

מצרכים:

כוס וחצי קמח לבן (210 גרם)

שליש כף שמרים יבשים (4 גרם)

2 כפות גדושות סוכר

קורט מלח

2/3 (שני שליש) כוס מים פושרים (160 מ”ל)

*סוכר לציפוי

אופן הכנה:

-מערבבים היטב בקערה את הקמח עם השמרים.

-מערבבים (מומלץ במיקסר ידני) את הקמח עם המים והסוכר במשך 2-3 דקות. בסוף מוסיפים את המלח ומערבבים עוד כדקה (מתקבל בצק דביק).

-מכסים במגבת ומתפיחים (עדיף במקום חמים) במשך כ30 דקות עד שעה.

-מחממים סיר עם שמן עמוק. בעזרת ידיים רטובות (אחרת הבצק נדבק לידיים!) לוקחים חתיכת בצק ויוצרים טבעת (מגלגלים לכדור, עושים באמצע חור ומותחים/פותחים את המסביב). מניחים בזהירות בשמן החם ומטגנים על אש בינונית במשך 2 דקות מכל צד, עד להזהבה.

-טובלים בסוכר משני הצדדים ומגישים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
לביבות תפוחי אדמה וקישואיםלביבות תפוחי אדמה וקישואים
עוגת מיץ עוגת מיץ

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מימי (13:00 24.08.2021)

היי אפרת,
אפשרי להחליף חלק מהמים בחלב/ חלב סויה/ מיץ?
ואם כן- כמה אפשר להחליף?

מתכונים ב-10 דקות (13:38 24.08.2021)

היי מימי,
אפשר להמיר שליש מכמות המים בחלב פושר, ולשים שליש כוס מים פושרים.
בהצלחה!

יעל (17:10 6.08.2021)

יצא מושלם

מתכונים ב-10 דקות (18:45 6.08.2021)

שמחה לשמוע! תודה יעל🌺

נעמה (16:36 3.01.2021)

ואוו הספינג’ יצא מושלם!
אין על המתכונים שלך תמיד אני מוצאת מתכונים מצויינים!

מתכונים ב-10 דקות (21:21 3.01.2021)

תודה נעמה! 🙂
שמחה לקרוא שאהבת 🌸

יסמין (19:29 16.12.2020)

יצא לי מעולה!!!לא פחות.
תמיד שניסיתי מתכונים אחרים לא יצא
טוב.תודה רבה וחג שמח

מתכונים ב-10 דקות (21:36 16.12.2020)

שמחה לקרוא שאהבת יסמין 🙂
חג שמח!

צביה (11:09 14.12.2020)

איזה ספינגג טעים!!
תודה ממש על כל המתכונים!!!💗
ציפינו אותם גם בשוקולד וקישוטים ויצא ממש טעים😋😋

מתכונים ב-10 דקות (19:56 14.12.2020)

נראה מעולההה צביה 🙂
תודה שחזרת לשתף ❤️

תפארת (18:11 13.12.2020)

יצא טעים ממש
תודה רבה על המתכון🙃

מתכונים ב-10 דקות (21:09 13.12.2020)

נראה ממש ממש טעים!
תודה שחזרת לשתף תפארת
חג שמח❤️

מעין (18:04 13.12.2020)

ואיי איזה מתכוןן טוב!!!😍🤩
אני משלשת קמות ומתחסל!!
מתנפח בטיגון ויוצא אשש🔥🔥
תודה ממש על כל המתכונים תמשיכי לפנקק אותנוו💗 עםם המתכונים השווים שלך😋

מתכונים ב-10 דקות (21:09 13.12.2020)

תודה רבה מעיין 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת ❤️
חג שמח!

שילת (17:58 13.12.2020)

איך אני יודעת מתי להפוך או האם הם אמורים להתהפך לבד?

מתכונים ב-10 דקות (21:08 13.12.2020)

היי שילת,
תטגני כ-2 דק’ מכל צד, תהפכי עם מזלג.. את תוכלי לראות לפי הצבע של הספינג’

ליזה (12:01 13.12.2020)

היי אפרת,
האם אפשר להתפיח את הבצק במקרר ולהכין את הספינג לאחר כמה שעות?
תודה וחג שמח🌺

מתכונים ב-10 דקות (12:33 13.12.2020)

כן. יש לשים את הבצק בקערה גדולה ולעטוף בניילון נצמד.
חג שמח ליזה ❤️

טל מועלם (01:25 11.12.2020)

הכנתי את הספינג וחלק יצאו לא לגמרי מוכנות מבפנים אבל מוכנות מעוד מבחוץ מאיזה סיבה זה? וכשתיגנתי שוב את הספינגים אחרי כשעתים הם יתקשו ממש

מתכונים ב-10 דקות (11:12 11.12.2020)

היי טל,
לא מטגנים את הספינג’ים פעמיים אם לזה את מתכוונת…
את הספינג’ אוכלים באותו הרגע בד”כ

טל מועלם (11:16 11.12.2020)

הכוונה שלי למה הם יתקשו אחרי כמה שעות?, מאיזה סיבה חלק לא היה מוכן מספיק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:06 12.12.2020)

לא בטוחה שהבנתי. טיגנת את הספינג’ים פעמיים?
כיסית אותם או שהם נשארו פתוחים במשך כמה שעות?
אם זה היה מוכן מבחוץ אבל לא מבפנים זה אומר שהשמן היה יותר מידי חם או שהיה צריך לטגן קצת יותר זמן.

טל מועלם (19:41 10.12.2020)

ברוך ה’ בלי עין הרע הצלחתי פעם ראשונה לעשות סופגניות ( ספינג) שה’ יברך אותך, ישמור ושתצליחי בכל אשר את עושה שתגשימי את כל המישעלות ליבך ותמשכי להיות אישה מדהימה!!, תודה רבה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות (19:52 10.12.2020)

איזה כיף לקרוא!
תודה רבה טל, שמחה שיצא מוצלח❤️
חג שמח אהובה

טל מועלם (07:35 10.12.2020)

האם הבצק צריך ישייר לצוף בשמן או שצריך לשקבוע ואחרי זה לצוף ורק אז אני מנמיכה להבה לבינונית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:13 10.12.2020)

הוא אמור לצוף מיד (אולי הוא שוקע לרגע כשמוסיפים אותו אבל מייד צף).

יפעת (07:33 8.12.2020)

היי, אם מה אוכלים את הספינג, איזה תוספת?

מתכונים ב-10 דקות (09:17 8.12.2020)

אין לזה איזשהי תוספת ספציפית, בעיקרון מצפים את הספינג’ בסוכר ואוכלים כקינוח 🙂
אם את מדברת על ערב חנוכה תוכלי להכין גם סחלב חם, לביבות עם ירקות וכ’ו..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:03 4.12.2020)

היי קרן,
את יכולה לראות בתגובות שהמתכון מצליח לכולם.
אם לא הצליח לך, את מוזמנת לפרט לי ואנסה לעזור לך להבין היכן הבעיה.

נתלי (16:55 2.12.2020)

כמה ספינג׳ם בערך יוצא מכוס וחצי קמחח??

מתכונים ב-10 דקות (23:25 2.12.2020)

7-8 ספינג’ים בערך

נתלי (12:56 3.12.2020)

הבצק לא תפח לי איך אפשר לתקן אותו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:55 4.12.2020)

זה בסדר, הבצק לא אמור לתפוח באופן משמעותי. אם הכנת את הכמות שבמתכון והתפחת כשעה זה מספיק.

נוי (16:14 1.12.2020)

מסוג המאכלים שחשבתי שרק סבתות מרוקאיות יודעות להכין 🤭
אזרתי אומץ והכנתי, ואיזה כיף! יצא טעים וחוסללל ברגע 🙂

**השתמשתי בקמח שהשמרים כבר בפנים

מתכונים ב-10 דקות (17:00 1.12.2020)

נראה מעולהההההה נוי!
שמחה שיצא מוצלח 🙂
ערב נפלא🌸

מבשרת (22:06 3.12.2020)

ואואו מלא פעמים אני מנסה מתכו ים ואף פעם לא יוצא לי טוב עשיתם לי חשק לנסות

טל מועלם (00:23 29.11.2020)

סיר עם ידית ( יחסית קטן) מתאים? וכמה שמן צריך למלא?, את השמן לפני הטיגון על איזה להבה צריך ולכמה זמן?

מתכונים ב-10 דקות (12:53 29.11.2020)

אפשר, שליש סיר שמן בערך
לחמם את השמן על אש גבוהה כדי שיתחממם, לאחר הוספת הבצק תנמיכי מעט את הלהבה כדי שהשמן לא ישרף

לידור (18:47 26.11.2020)

הי אפרת, יש לך מתכון לדונאטס מיני?

מתכונים ב-10 דקות (19:23 26.11.2020)

היי לידור,
עדיין לא..
אולי בהמשך 🙂

גלי (10:41 21.11.2020)

הי אפרת, ככל שאתפיח יותר כך ייצא אוורירי יותר? או שאין לזה משמעות?

גלי (14:34 21.11.2020)

טוב, התפחתי פעמיים, יצא מושלםםם!!

מתכונים ב-10 דקות (20:37 21.11.2020)

נראה מעולה גלי!
תודה רבה על השיתוף 🙂
שבוע נפלא 🌸

מתכונים ב-10 דקות (20:32 21.11.2020)

היי גלי,
ההתפחה מועילה לאווריריות אין ספק, אך לא מומלץ להתפיח יותר מדי
שבוע נפלא🌸

מאי (19:53 17.11.2020)

מתכון מעולה,התפחתי כמעט כשעתיים ויצא מאוד טעים

מתכונים ב-10 דקות (20:06 17.11.2020)

מעולה מאי
שמחה לקרוא שאהבת 🙂
ערב נעים ♥

אלישבע (21:30 16.11.2020)

מתכון מושלם!!!!
טעים ממש!
מומלץ במיוחד!!, רק אל תדלגו על שלב ההתפחה.

מתכונים ב-10 דקות (09:01 17.11.2020)

שמחה לקרוא שנהנת אלישבע 🙂
יום נפלא🌸

מוריה (17:26 1.11.2020)

הי אפרת.
בטעות הכנסתי את כל החומרים יחד- לא לפי הסדר שכתבת.
זה קריטי? להכין מחדש?

מוריה (19:38 1.11.2020)

בסוף הכנתי ככה ויצא מעולה:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:31 1.11.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

סיון (17:24 27.10.2020)

שכחתי מלח קריטי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:11 27.10.2020)

לא קריטי.

טל מועלם (19:21 26.10.2020)

יש אפשרות לעלות מתכון לסופגניות רגילות ( אני חושבת שכולל שמרים)?, מה זה אומר שמן עמוק כלומר שבערך חצי מהסופגניה צפה וזה כחצי סיר עם שמן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:44 27.10.2020)

כן, שמן עמוק הכוונה לשליש/חצי מגובה הסיר (כדאי להשתמש בסיר קטן).
אשתדל להעלות מתכון אפילו שזה רחוק מ10 דקות 🙂

טל מועלם (23:12 27.10.2020)

כ- 7 סנטימטר אורך של הסיר ( אני חושבת מיוחד לחלב) זה בסדר?, אשמח ותודה רבה!!! את פשוט מהממת מסבירה הכל מהפרט הכי הכי קטן בצורה ברורה קלה ופשוטה וכמובן טעימה :). בזכותך אני לומדת להיות במיטבח תודה רה על כל העזרה והמתכונים!!!♥

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:46 28.10.2020)

אם זה כמו פינג’ן זה קטן מידי.
יש לך סיר בקוטר יותר גדול?

טל מועלם (15:54 28.10.2020)

יש לי הרבה, בגודל ככף היד כ- 17 סנטימטר? הוא קצת יותר נמוך אבל ( אני חושבת לחלב) אני חושבת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:06 28.10.2020)

זה נשמע לי בסדר.

מיכל (18:13 13.09.2020)

דבר ראשון וואי שאין עליך האתר הכי טוב שקים!
דבר שני אפשר להתפיח 20 דקות?. תודה !!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:09 13.09.2020)

תודה מיכל 🙂
לגבי ההתפחה, רק אם אין ברירה (פשוט ככל שמתפיחים זה יוצא יותר אוורירי).

ספיר (19:28 30.07.2020)

רק חוזרת לומר תודה ענקית, פשוט שלמות!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:05 30.07.2020)

נראה מעולה 😍
תודה ספיר

יעל (18:39 29.07.2020)

אמאל’ה ואבאלההה איזה טעים מתכון מנצח!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:41 29.07.2020)

מושלם 😍
תודה יעל

חנית (12:03 29.07.2020)

אני מאוד פוחדת שלא יקפוץ לי מים מהשמן, יש לך או למישהי טיפ איך לעשות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:22 29.07.2020)

היי חנית,
רצוי להתרחק מהסיר לאחר שאת שמה את הבצק בשמן.
את הבצק להניח בזהירות ולא לזרוק לתוך השמן.

הודיה (19:53 3.05.2020)

אפרת מהממת!
כשמדובר באתר שלך אני ישר מכפילה כמויות!!

יצא פצצה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:54 3.05.2020)

שמחה לשמוע! ❤️
תודה הודיה

גלוריה (18:17 30.12.2019)

עשיתי עכשיו, ב”זאת חנוכה”. קל וטעים ברמות!
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:51 30.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך

אור (21:53 26.12.2019)

יצא מושלם!!!
אין על המתכונים שלך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 26.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אור

תהילה (18:18 24.12.2019)

הי אפרת,
תודה על המתכונים המוצלחים!!!!
כתבת 210 גרם קמח מכוס וחצי, איזה כוס את מתכוונת??
כוס ח”פ רגילה לא יוצא כזה משקל???
אשמח לתשובה
תהילה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:47 24.12.2019)

הכוונה לכוס בנפח 240 מ”ל. כוס זכוכית רגילה עם ידית

ליזה (08:16 24.12.2019)

היי אפרת,
ניתן להפחית בסוכר?
האם הכנסה של הבצק למקרר לפני הטיגון עוזרת?
תודה וחג שמח🙏🎊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:36 24.12.2019)

אפשר להפחית כף סוכר.
לגבי ההכנסה למקרר, לא בטוח.
חנוכה שמח 💖

אדוה (23:09 23.12.2019)

מעולה 👌🏻

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:13 23.12.2019)

וואו מהמם 😍
תודה אדוה וחנוכה שמח!

איריס (20:15 23.12.2019)

האם אפשר בתום הטיגון להכניס את הספינג לדבש? במידה וכן אפשר מתכון? … אני לא אוהבת את הסוכר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 23.12.2019)

אפשר להגיש את הספינג’ עם דבש ליד.

ימית (17:42 23.12.2019)

פשוט נפלא!:כל המתכונים שלך יוצאים מוצלחים! זללנו….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:58 23.12.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
חנוכה שמח!

חיה (15:39 23.12.2019)

קודם כל תודה רבה על האתר המושלם!
שאלה: אם הכנתי כמות של 1 ק”ג, עדיף להתפיח שעתיים בחוץ או במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:59 23.12.2019)

נראה לי שבחוץ כי קריר עכשיו.

נוי (15:12 23.12.2019)

הי, אם הכפלתי את הכמות, כמה זמן להתפיח את הבצק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:31 23.12.2019)

שעה.

יעל שינדר (12:03 23.12.2019)

אם אני רוצה להכין היום את הבצק ומחר לטגן את הספינג’, זה אפשרי?
ואם כן, האם לשים במקרר או במקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 23.12.2019)

אפשר להכין את הבצק יום לפני ולשמור במקרר בתוך בקערה עטופה בניילון נצמד.

תמר (06:02 23.12.2019)

נראה מעולה!
האם אפשר להשתמש בקמח שמרים ובאיזה כמות?
אני רוצה להכין מתכון של 1 ק”ג.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 23.12.2019)

היי תמר,
קילו קמח שמרים (כ-7 כוסות)
שני שליש כוס סוכר
רבע כפית מלח
3 כוסות מים פושרים
הבצק אמור לצאת רך ודביק. אם הוא יוצא מוצק יש להוסיף עוד מים.
מומלץ להתפיח כמה שעות טובות בגלל הכמות הגדולה.

סיגל (21:42 22.12.2019)

אפרת תודה רבה, הכנתי בפעם הראשונה ויצא ממש מוצלח ואוורירי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:56 23.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

יפה (15:41 22.12.2019)

מושלםםם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:20 22.12.2019)

נראה מעולה!
תודה יפה וחג שמח 🙂

מיכלי (04:31 22.12.2019)

כמובן בנוהל. כל שנה עושה מהמתכון שלך. הכי קל הכי טעים, מושלם!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 22.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה וחג חנוכה שמח 💖

מוריה (09:26 20.12.2019)

היי אפרת האם אפשר להחליף את הקמח במתכון לקמח כוסמין? תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 20.12.2019)

אני חושבת שכן.

ציפי (13:56 19.12.2019)

אפרת האלופהה
אשמח לקבל מתכון לסופגניות קלאסיות רגילות….יש לך מתכון כזה?לא מצאתי באתר
שבת שלום!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:28 19.12.2019)

נכון, אין לי מתכון לסופגניות רגילות באתר. סורי 🙂
שבת שלום 🌺

שירה (12:52 28.11.2019)

יצא טעים ואורירי
פעם ראשונה שעשיתי ויצא לי כ”כ טעים!
תודה על המתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:59 28.11.2019)

נראה מעולה! 😍
תודה על השיתוף

גלי (10:28 22.11.2019)

הי אפרת, אפשר להכין את הבצק עכשיו ולטגן בערב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 22.11.2019)

כן.

שרית (16:09 18.11.2019)

שלום אפרת
אפשר את המתכון לפי קילו קמח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:12 18.11.2019)

היי שרית,
קילו קמח (כ-7 כוסות)
כף וחצי שמרים יבשים
2/3 כוס סוכר
רבע כפית מלח
3 כוסות מים פושרים
הבצק הזה אמור לצאת רך ודביק. אם הוא יוצא מוצק יש להוסיף עוד מים.
אפשר לערבב עם וו גיטרה במהירות נמוכה בהתחלה ואחרי 2 דקות עוברים למהירות בינונית וממשיכים עוד 2-3 דקות.
ממליצה להתפיח כמה שעות טובות בגלל הכמות הגדולה.

סימה (18:50 22.10.2019)

היי אפרת,
תודה רבה על כל המתכונים המושלמים!
תמיד יוצא מוצלח!
פעם ראשונה שאני מכינה ספינג’ ונחטפו קילו וחצי😋

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:21 23.10.2019)

נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף!

בהה נויין (18:53 9.05.2019)

טעיייםםםםם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 9.05.2019)

נראה מעולה 😍

שרה (18:37 28.04.2019)

וואי מושלם!
אפילו אשכנזיה יכולה 😉

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 28.04.2019)

לא סתם יכולה! נראה מושלם 😍

dafnau (19:31 27.04.2019)

תודה על מתכון קל וטעים.
פעם ראשונה שלי…יצא מעולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:46 27.04.2019)

נראה מעולה 😍
תודה לך שחזרת לשתף!

אביגיל (04:02 16.04.2019)

היי אפרת אפשר להכין את הבצק לפני פסח ולהקפיא את הבצק ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:01 16.04.2019)

להכין מראש ולהקפיא כן (מבחינת כשרות מאחר וזה חמץ אז לא).
חג שמח 🌷

shaul (12:43 3.05.2019)

אסור

אבינוים (15:35 20.03.2019)

האם אפשר להכין בלילה לשים במקרר בערב, ובבוקר להכין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:46 20.03.2019)

כן. יש לשים את הבצק בקערה גדולה ולעטוף בניילון נצמד.

מגי (20:08 10.12.2018)

היי אפרת כמו תמיד שאני מחפשת מתכון מחפשת ישר אצלך ואף פעם לא מתאכזבת הכנתי הערב לראשונה ספינג’ הכפלתי כמות (מזל כי נחטף מהר) ויצא מעולה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 11.12.2018)

תודה מגי, כיף לשמוע 🙂
יום מקסים

אפרת ברק (18:35 9.12.2018)

אפרת, תודה רבה!!עשיתי ויצא מעולה!!!ברכת אותך בלי סוף!
הכנתי מכמות כפולה ויצאו לי 10 ספינגים, זה אומר שהיתי צריכה להכין קטנים יותר?
שושנה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:39 9.12.2018)

שמחה שיצא טעים!
אם הכפלת כמויות ויצאו לך רק 10 יחידות זה אומר שהשתמשת בכוס קטנה מידי (אולי כוס חד פעמית?) או שהכנת אותם גדולים יותר.

שרי (12:06 9.12.2018)

היי.. האם זה בסדר להתפיח יותר משעה וחצי או שזה יהרס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:21 9.12.2018)

כדי להמנע מהתפחת יתר אפשר להתפיח במקרר ואז ההתפחה היא איטית יותר.

חן (10:32 9.12.2018)

עשיתי כמות כפולה !! והכל התחסל ! יצא טעים ברמות אחרותתת !!
אוורירי ולא דחוס
מושלם מושלם מושלם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 9.12.2018)

תודה חן, שמחה שאהבת 🙂

דנה (15:20 6.12.2018)

היי אפרת האם שמרים נמסים זה שמרים יבשים..אני רגילה שכתוב על האריזה שמרים יבשים ובעלי הביא לי אריזה שכתוב עליה שמרים נמסים..?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:43 6.12.2018)

אם אלה שמרים שלא דורשים קירור אז כן.

ענת (11:16 6.12.2018)

מתכון מעולה. טעים כל כך 🤗
חג אורים שמח אפרת 🕎

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:28 6.12.2018)

מהמם 😍
תודה ענת וחג שמח!

הראל (21:17 5.12.2018)

הבצק יצא לי סמיך מאוד זה בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 6.12.2018)

היי הראל,
הבצק הזה אמור לצאת רך ודביק. אם הוא יוצא מוצק יש להוסיף עוד מים.

סילבי (14:36 5.12.2018)

אפשר להכפיל את כמות המצרכים כדי שתיצא כמות גדולה יותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 5.12.2018)

כן.

אהובה (14:20 4.12.2018)

היי אפרת תודה למתכונים נהדרים לחנוכה הספינג הפיתות הכל טעים וקל להכין.חנוכה שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 4.12.2018)

תודה אהובה, חג שמח ❤️

קרן (12:57 4.12.2018)

שלום אפרת. תודה על המתכון. רציתי לשאול האם אפשר לאפות את הספינג’ים במקום לטגן בשמן עמוק…?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:28 4.12.2018)

לא. זה ישנה את כל התוצאה הסופית.

שלמה (09:24 4.12.2018)

אמא שלי שתחיה שוברת ביצה מעל הסופגניה (ולא עושה חור, כמובן).
ממש טעים.
בכלל, הספינג’ שלה לא מתוק.
חייבים לשים סוכר בתערובת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:31 4.12.2018)

היי שלמה,
כדאי לשים לפחות כפית סוכר כי הסוכר מסייע לפעולת השמרים.
חג שמח 🙂

רונה (18:06 3.12.2018)

לא הבנתי מה זה שליש כף שמרים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:17 3.12.2018)

היי רונה,
לוקחים כף רגילה (כמו בתמונה) וממלאים שליש ממנה בשמרים יבשים.

מאירה (07:44 3.12.2018)

שמרים טריים זה גם בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 3.12.2018)

היי מאירה,
במקום שליש כף שמרים יבשים אפשר לשים 10 גרם שמרים טריים. אם קוביה היא 50 גרם זה יוצא 1/5 קוביה.
יש לפורר את השמרים עם כף סוכר, להוסיף קצת מים ולהניח את זה לתסוס במשך כ-10 דקות ואז לערבב עם יתר החומרים. חשוב אח”כ להפחית את כמות הסוכר והמים שערבבת עם השמרים מהכמויות של המתכון עצמו.
חג שמח 🙂

הדס (00:31 3.12.2018)

אפרת! הכנתי ויצא מעולה! (מקמח מלא 100%, נראה לי שהוספתי עוד טיפה מים ולשתי היטב ביד, אין לי מיקסר ידני)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 3.12.2018)

מעולה!
תודה הדס וחג שמח ❤️

הדס (21:44 3.12.2018)

והיום הכנתי שוב. יצא מעוללללה תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:25 3.12.2018)

שמחה לשמוע ❣️

רבקה (23:51 2.12.2018)

היי
עשיתי ויצא מעולה!!!
אפשר לעשות מקמח כוסמין גם???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:13 3.12.2018)

אני מניחה שכן.
חג שמח 🙂

הודיה (20:00 2.12.2018)

ממש קל להכנה ומומלץ….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:59 3.12.2018)

תודה הודיה 🌺

לאה (19:54 2.12.2018)

האם יש דרך כלשהי להכין ללא גלוטן את המתכון הזה או סתם סופגניות? ילך שילוב של קמחים קונדיטור ואורז?
תודה וחנוכה שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:59 3.12.2018)

היי לאה,
שמעתי שאפשר להכין מקמח כרגיל או קמח תמי באותן כמויות (לא ניסיתי בעצמי), גם את הספנינג וגם את הסופגניות המהירות.
חג חנוכה שמח ❤️

אנונימי (18:49 2.12.2018)

לא צריך סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:28 2.12.2018)

יש במתכון 2 כפות גדושות סוכר.

גלי (15:53 2.12.2018)

היי אפרת,הבצק כבר כמעט שעה מכוסה ולא תפח לי בכלל,למה זה קורה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:24 2.12.2018)

הוא תפח פשוט לא כל כך רואים את זה 🙂
את יכולה להמשיך כרגיל.

גלי (16:53 2.12.2018)

אה הבנתי,תודה אפרת

גילת (00:03 26.11.2018)

ראיתי מתכונים עם שמן וביצה. לא צריך לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:26 26.11.2018)

לא, אין צורך.

ריקי (20:16 25.11.2018)

הכנתי ויצא מש ממש טעים הזלפתי גם שוקולד עם סוכריות לקישוט יצא ממש ממש טעים
תודה!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 25.11.2018)

נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף 🙂

רלי (18:04 18.11.2018)

האם אפשר להשתמש בקמח תופח?
ואם מקפיאים האם לפני טיגון או אחרי איך מתבצע הטיפול לאחר הטיגון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 18.11.2018)

עדיף להכין עם קמח רגיל אבל אם אין אז אפשר עם קמח תופח.
אפשר להקפיא לאחר טיגון. להפשיר מחוץ למקרר ולחמם בתנור לפני ההגשה.

יוכי (14:38 14.11.2018)

שלום אפרת.
שמן לטיגון עמוק כמו שעושים פלאפל למשל?
אפשר להקפיא?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:02 14.11.2018)

נכון.
אפשר להקפיא.

מיטל (12:26 30.10.2018)

היי
הכנתי אתמול בחמש בבוקר שיהיה לילדים נחמד לקום עם משהו חדש
יצא מהמם מדהים וטעים במיוחד
תודה על השיתוף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:44 30.10.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מיטל

מזל (18:48 22.10.2018)

יצא דביק מה צריך לעשות וחובה הסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:08 22.10.2018)

הבצק אמור להיות דביק לכן מרטיבים את הידיים.
סדר הערבוב חשוב אחרת זה לא יתפח כמו שצריך.

חיה (18:27 9.12.2018)

שלום אפרת,
אני מכינה כרגע את הבצק והוא יוצא מאד דביק וקשה לעבוד איתו. האם כך צריך להיות המרקם של הבצק?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:30 9.12.2018)

הבצק אמור להיות רך ודביק. אם הוא מאוד דביק בצורה כזו שאי אפשר לעבוד איתו גם בידיים רטובות כדאי להוסיף לו קצת קמח.

אסתי (13:01 16.08.2018)

יצא מדהיםםםםם בטירוףף!! יאמממייי תודה רבה על האתר הניפלא!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 16.08.2018)

שמחה שאהבת!
תודה שחזרת לעדכן.

מוריה (15:21 10.05.2018)

ממש אהבתי! מרב שנאכל הכנתי פי שלוש! כל הכבוד לך!!! 👏👏👏
אשמח לנסות עוד מתכונים שלך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 10.05.2018)

שמחה לשמוע!
תודה מוריה 🙂

שירן (14:42 19.02.2018)

יצא ממש טוב …מאז המתכון הזה אני כל הזמן מכינה …תודה !!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:33 19.02.2018)

שמחה לשמוע!
תודה 🙂

אדוה (21:15 19.12.2017)

הי, תודה על המתכון.
הוספתי עוד שליש כוס מים פושרים כדי שהבצק לא יצא קשה מדי. התפחתי חצי שעה. והכנתי עם ידיים רטובות.
יצא מעולה ונטרף במהרה.
שמחה שנתת מתכון גם לכמות קטנה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 19.12.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אדוה.

אילה (14:55 19.12.2017)

היי לכמה ספינג’ים המתכון הזה? והאפשר לערבב גם בלי מיקסר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 19.12.2017)

הכמות מספיקה ל7-8 יחידות. אפשר לערבב גם ידנית.

יוליה (09:15 18.12.2017)

היי,הספינג’ יצאו קצת עם מרקם גומי כזה. ויום למחרת נהיו ממש דחוסים. מה הייתה הטעות שלי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:47 18.12.2017)

היי יוליה,
הכנת את הכמויות במתכון בדיוק כמו שרשום? ערבבת עם מיקסר? כמה זמן התפחת?

יוליה (17:51 20.12.2017)

הכמויות היו מדויקות אבל לשתי בלי מיקסר..
התפחתי שעה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 20.12.2017)

אז יכול להיות שזה קשור בערבוב/לישה לא מספיקה.

אדוה (21:16 19.12.2017)

צריך לאכול מיד

אורטל (20:24 17.12.2017)

יצא מעולה!!! תודה רבה על המתכון המשובח.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 17.12.2017)

תודה אורטל 🙂

אורית (16:33 17.12.2017)

הי אפרת איך אני מכינה כמות של קילו קמח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:30 17.12.2017)

היי אורית, כמויות לקילו:
קילו קמח (כ-7 כוסות)
כף וחצי שמרים יבשים
2/3 כוס סוכר
רבע כפית מלח
3 כוסות מים פושרים
הבצק הזה אמור לצאת רך ודביק. אם הוא יוצא מוצק יש להוסיף עוד מים.
אפשר לערבב עם וו גיטרה במהירות נמוכה בהתחלה ואחרי 2 דקות עוברים למהירות בינונית וממשיכים עוד 2-3 דקות.
ממליצה להתפיח כמה שעות טובות בגלל הכמות הגדולה.

אושר איובי (17:41 13.11.2018)

עשיתי את הקילו ולא יצא לי ככ דביק כמו שעשיתי בכמות הקטנה, שמתי יותר מדי מים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:17 13.11.2018)

אם רוצים את זה במרקם יותר רך ודביק יש להוסיף קצת מים.
אם רוצים את זה במרקם יותר סמיך יש להוסיף קצת קמח.
מהתמונה נראה שהבצק בסדר. אפשר להכין ממנו טבעת עם ידיים רטובות?

לימור (11:35 17.12.2017)

הכנו אתמול. התפחנו שעה וקצת. יצאו אוורירים וטעימים בטירוף. תודה וחג שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:41 17.12.2017)

שמחה לשמוע, תודה לימור 🙂

עדינה ברגר אידו (11:11 17.12.2017)

הכנתי את הספינג’ אתמול. היה נראה מושלם, אבל הם יצאו דחוסים, כמו לחם, ולא אוריריים כמו שציפיתתי שיהיו. למה זה קרה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:41 17.12.2017)

היי עדינה,
הכנת את הכמות שבמתכון? כמה זמן התפחת הבצק? השמרים היו טובים?

סוזי אמון (22:00 16.12.2017)

הייי.אפשר להכין מקמח שמרים?ואם במקום סוכר לשים סירופ סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:56 17.12.2017)

היי,
אפשר להכין מקמח שמרים ולוותר על השמרים. אם סירופ הסוכר מורכב מסוכר ומים אפשר אבל יהיה צורך לשים פחות מים.

שקד (21:35 16.12.2017)

קודם כל תודה רבה על המתכונים!!! דבר שני אם אני רוצה להכין את זה מהבוקר יש אפשרות כזאת? בשביל הערב…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:54 17.12.2017)

כן, אין בעיה להכין את הבצק ולשמור במקרר בתוך קערה עטופה בניילון נצמד.

שרה (12:44 11.12.2019)

לא הבנתי…
להתפיח במקרר או אחרי ההתפחה להכניס למקרר?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 11.12.2019)

להתפיח במקרר.

ח (18:52 16.12.2017)

שבוע טוב! משום מה הבצק לא טופח לי,את יודעת אולי מה עשיתי לא טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 16.12.2017)

שבוע טוב 🙂
זה בסדר, הבצק לא אמור לתפוח באופן משמעותי. אם הכנת את הכמות שבמתכון והתפחת כשעה זה מספיק.

מיכאל (02:36 23.01.2018)

שמרים לא טובים יכולים להרוס את החגיגה

דני (19:42 15.12.2017)

שבת שלןם
אז מה שאת אומרת שצריך לתת לו לתפוח כמה זמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 16.12.2017)

לדעתי בגלל הכמות לפחות שעתיים.

דני (09:23 15.12.2017)

בוקר טוב
הבצק ייצא לי דחוס יש סיבה לזה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:40 15.12.2017)

היי דני,
הכנת את הכמות שבמתכון או כמות גדולה יותר?
איך יצא המרקם של הבצק?
כמה זמן התפחת את הבצק?

דני (10:30 15.12.2017)

היי
עשיתי כמו שנתת לחצי קילו הכל נמדד במשקל.התפחה של שעה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:33 15.12.2017)

הבצק יצא רך ודביק?
בגלל שזו כמות גדולה ובגלל שאנחנו לא בקיץ אני ממליצה שתניח לתערובת לתפוח יותר זמן. לדעתי זה יכול לשפר את המרקם הדחוס לאוורירי יותר.

דני (11:34 15.12.2017)

הבצק יצא רך דביק ונתתי לו שעה תפיחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:07 15.12.2017)

אז לדעתי זה קשור בתפיחה לא מספיקה (בגלל הכמות הגדולה). אם נשאר לך בצק כדאי לתת לו להמשיך לתפוח, אם לא, תדע לפעם הבאה.
חנוכה שמח ושבת שלום 🙂

ענת (18:20 14.12.2017)

אפרת, יצא ממש טעים! נחטף… ממש מומלץ 🤗 תודה רבה וחג אורים שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 14.12.2017)

נראה מהמם!
תודה ענת, חנוכה שמח 💛

רבקה (16:00 14.12.2017)

האם אפשר לעשות במכשיר של קאפקייקס בתבנית של ספינג’?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:12 14.12.2017)

לא ניסיתי אבל מעניין לנסות.

111 (11:45 14.12.2017)

הכנתי הכל אותו דבר ויצא לי גרוע מבחוץ זה היה נראה טוב ומבפנים זה היה עדין בצק למה? תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 14.12.2017)

כנראה שהשמן היה חם מידי ולכן מבחוץ זה היה מוכן מהר מידי בעוד שמבפנים זה לא הספיק להיות מוכן.

ריקי (09:38 14.12.2017)

יצא פשוט מושלם!!!!
אין דברים כאלה…עשיתי את הכמות של החצי קילו!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:47 14.12.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ריקי.

רוחה (09:16 14.12.2017)

אפשר להכין ולהשאיר במקרר

אני מכינה בבוקר את הבצק כמות של חצי ק”ג – 1 ק”ג כי זה נחטף
והבצק מחכה לי עד שאני חוזרת מהעבודה ומכינה לפני הדלקת נרות החנוכה
אם נשאר בצק – לא נורא הוא ימתין במקרר עד לפעם הבאה

שלי (19:57 13.12.2017)

היי חנוכה שמח
יש אפשרות לטגן את הבצק בסגנון של הצורוס עם שקית זילוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 13.12.2017)

היי שלי,
לא ניסיתי אבל נראה לי שכן. בכל מקרה, יש מתכון לצ’ורוס.
חנוכה שמח 💛

יפית (19:00 13.12.2017)

האם ניתן להשתמש בקמח תופח במקום רגיל? ולוותר על השמרים? או שזה לא ייצא אותו דבר 😕

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 13.12.2017)

היי יפית,
זה לא ייצא אותו דבר כי שמרים נותנים אפקט אחר. אם אין לך שמרים את יכולה להכין לביבות מטוגנות לחנוכה או סופגניות אשל מהירות.

יהודית (18:59 13.12.2017)

טעים מאד. לא הצלחתי לעשות את החור כי הבצק נדבק יותר מידי אז טיגנתי צורות מעוגלות…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 13.12.2017)

הצורה לא משנה, העיקר שיצא טעים 🙂

גלית (15:32 13.12.2017)

תודה על המתכון
יצא מושלם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:00 13.12.2017)

נראה ממש טוב!!
תודה גלית וחנוכה שמח 💛

תקווה (11:35 13.12.2017)

מעולה!!!! כרגיל במתכונים שלך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 13.12.2017)

תודה תקווה!
חג חנוכה שמח 💛

נטלי (21:56 12.12.2017)

יצא ממש מוצלח… עשיתי 2 הטפחות… והוספתי מעט וודקה בהמלצות שקראתי בתגובות…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:05 12.12.2017)

ואו מהמם!
תודה נטלי 🙂

יאנה מושייב (20:24 12.12.2017)

יצא מאוד טעים!!!!!!!! המתכונים שלך תמיד מוצלחים
😉

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 12.12.2017)

תודה יאנה 🙂
חנוכה שמח!

רוני (15:53 12.12.2017)

אם אני מתפיחה שעה במקום חצי שעה זה יהרוס את הבצק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:13 12.12.2017)

אין בעיה.

דבורה (22:23 11.12.2017)

האם יש אפשרות להכין את הבצק בערב ולטגן בבוקר? היכן/איך לשמור את הבצק?
ולטגן בערב עבור יום המחרת?
תודה.

דבורה (22:30 11.12.2017)

כמו כן, מה הגדלים/כמויות של כוס קמח וכוס מים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:03 11.12.2017)

היי דבורה,
אפשר להכין את הבצק יום לפני, לשמור במקרר בתוך בקערה עטופה בניילון נצמד. למחרת לטגן.
עדיף לטגן באותו יום שמגישים.
השימוש הוא בכוס של 240 מ”ל.

רוחה (09:01 14.12.2017)

אפשר להכין ולהשאיר במקרר

אני מכינה בבוקר את הבצק כמות של חצי ק”ג – 1 ק”ג כי זה נחטף
והבצק מחכה לי עד שאני חוזרת מהעבודה ומכינה לפני הדלקת נרות החנוכה
אם נשאר בצק – לא נורא הוא ימתין במקרר עד לפעם הבאה

דני (21:03 11.12.2017)

היי
כמה זה זה שליש כף שמרים?וכף וחצי שמרים בגרמים?ואפשר מתכון לחצי קילו קמח
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:01 11.12.2017)

היי דני,
שליש כף שמרים = 4 גרם.
כף וחצי שמרים = 16 גרם.
כמויות לחצי קילו:
500 גרם קמח לבן
9 גרם שמרים יבשים
75 גרם סוכר
2 גרם מלח
370 מ”ל מים פושרים (מומלץ להוסיף בהדרגה ולפי הצורך)

שירה (18:46 11.12.2017)

האם אפשר להכין את הבצק יום מראש ולתת לו לתפוח במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:48 11.12.2017)

כן, אפשר.

רעות (16:48 11.12.2017)

שאלה, כמה שמן לשים בסיר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:40 11.12.2017)

רצוי שהשמן יהיה לפחות בגובה 3-4 ס”מ. כדאי להשתמש בסיר קטן.

רחל (22:29 9.12.2017)

אפשרי מקמח מלא, הבת שלי רגישה ללבן..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:31 9.12.2017)

היי רחל,
אני חושבת שכן ולדעתי עדיף קמח כוסמין מלא.
אם את משתמשת בכוסמין מלא אז כדאי להפחית את כמות המים לחצי כוס.

לירון (15:12 5.12.2017)

היי, אם יש לי רק קמח תופח מה לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:31 5.12.2017)

עדיף רגיל אבל אם יש לך רק תופח אז גם אפשר.

סיון (16:59 22.11.2017)

היי שאלה אם רוצה להכפיל ב2 אז זה 3 כוסות קמח וכמה שמרים מלח ומים פושרים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 22.11.2017)

היי סיון,
אלה הכמויות הכפולות:
3 כוסות קמח לבן
שני שליש כף שמרים יבשים
4 כפות גדושות סוכר
קורט מלח
כוס ושליש מים פושרים
*סוכר לציפוי

שלום (18:29 19.11.2017)

יצא ממעעווללהה

ורד (23:19 16.11.2017)

היי,
חייבת להגיד שאני מכורה לאתר שלך. יישר כח!!!
אני מסתכלת הרבה על מתכונים וראיתי שיש כאלה שמוסיפים אלכוהול לבצק כדי שהוא לא יספוג הרבה שמן או כדי שהספינג’ יצא יותר אוורירי. המתכון שלך מושלם אבל היית ממליצה להוסיף? (ולו רק כדי להיפטר מכמה קלוריות :))

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 17.11.2017)

כן, אפשר בהחלט.
שבת שלום 🙂

ורד (12:01 26.10.2017)

מתכון מעולה. פשוט, מהיר וקל.
לשתי בידיים והוספתי עוד קצת מים והבצק יצא מושלם- רך ודביק.הנחתי לתפיחה בתנור 40 מעלות כ-40 דקות.
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 26.10.2017)

תודה ורד, שמחה שיצא מוצלח 🙂

נטלי (15:39 21.09.2017)

חג שמח
יש לי בבית 2 קוביות שמרים טריים ושקית של שמרים טריים גרגרים…מה עדיף להשתמש ומה הכמות? תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:09 21.09.2017)

חג שמח 🙂
עדיף להשתמש בגרגירים טריים (יותר קל לשימוש) ולשים כף אחת.

מזל (12:32 4.10.2017)

הכנתי ויצא מעולה…יישר כח גדול.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:52 4.10.2017)

תודה מזל 🙂
חג שמח!

צביקה (14:28 2.03.2017)

האם אפשר לשמור את הבצק במקרר למחר?

מתכונים ב-10 דקות (14:43 2.03.2017)

היי צביקה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

אורלי (18:22 29.01.2017)

יצא ממש טעים. מתכון ברור ומוצלח! אני רוצה להכפיל כמויות איך לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (20:47 29.01.2017)

היי אורלי,
שמחה שיצא טעים.
יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.

שרית (20:14 31.12.2016)

יצא מעולה!!! פשוט קליל ואוורירי,,, אפילו ששכחתי את המלח. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:30 31.12.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שרית ושבוע טוב 🙂

הודיה (17:47 29.12.2016)

יצא פיצווווץץ טעים ביותר וקל להכנה..
תודה רבה אתר מדהים!!!

מתכונים ב-10 דקות (18:01 29.12.2016)

תודה הודיה, שמחה לשמוע 🙂

יסכה (20:18 28.12.2016)

יצא מעולה!
הכפלתי כמויות ועדיין לא הספיק!!
הילדים ביקשו עוד ועוד ועוד…

מתכונים ב-10 דקות (20:29 28.12.2016)

שמחה לשמוע!
תודה יסכה וחג שמח 🙂

קרינה (16:50 27.12.2016)

היי אפרת,
רוצה להכין עם קילו קמח ואם אפשרי להביא מתכון בבקשה וגם רציתי לברר איך לערבב את הבצק עם וו גיטרה ואיך זה ניראה?באיזו מהירות וכמה זמן לערבב?המון תודות פשוט הכנתי פעם אחת בצק והוא יצא לי ממש קשה ומאז אני פוחדת להכין ורוצה שוב פעם לנסות:)
תודה רבה על המתכונים.

מתכונים ב-10 דקות (20:31 27.12.2016)

היי קרינה,
כמויות לקילו קמח:
קילו קמח (כ-7 כוסות)
כף וחצי שמרים יבשים
2/3 כוס סוכר
רבע כפית מלח
3 כוסות מים פושרים
הבצק הזה אמור לצאת רך ודביק. אם הוא יוצא מוצק יש להוסיף עוד מים.
אפשר לערבב עם וו גיטרה במהירות נמוכה בהתחלה ואחרי 2 דקות עוברים למהירות בינונית וממשיכים עוד 2-3 דקות.
בהצלחה 🙂

צופיה (16:49 27.12.2016)

היי, כמה יחידות יוצאות מהמתכון?

מתכונים ב-10 דקות (16:56 27.12.2016)

7-8 יחידות.

צופיה (11:07 28.12.2016)

תודה יקרה.
כמות מתאימה לנו בול.. זוג צעיר וטרי(;

מתכונים ב-10 דקות (11:49 28.12.2016)

מעולה 🙂
חג שמח

יוליה (21:04 26.12.2016)

האם הקמח צריך להיות קמח תופח או קמח רגיל? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:12 26.12.2016)

קמח לבן רגיל.

בר (20:32 26.12.2016)

בדיוק הכנתי את המתכון, יצא טעים!!! וקל להכנה. תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (20:37 26.12.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה בר וחג שמח 🙂

סיון (19:02 26.12.2016)

היי אפשר להשתמש בקמח שמרים?

מתכונים ב-10 דקות (20:00 26.12.2016)

כן סיון, אפשר לשים כוס וחצי קמח שמרים ולוותר על השמרים היבשים.
חג שמח 🙂

רויטל (18:32 26.12.2016)

מה גודל הכוס של המים?

מתכונים ב-10 דקות (20:01 26.12.2016)

היי רויטל,
כוס בנפח 240 מ”ל. ראי תמונה של הכוס בלינק המצורף.
חג שמח 🙂

הודיה (14:08 26.12.2016)

הי ,
אני כרגע מכינה את הספינג’ים . הלכתי עפי ההוראות .. שמתי רק 2 כוסות מים וכבר זה ניהיה נוזלי כמו בלילה של פאנקייק.
האם זה בסדר שהוספתי עוד כמו 2 כוסות קמח?

מתכונים ב-10 דקות (15:22 26.12.2016)

היי הודיה,
הכוונה לשני שליש מים 😐
זה בסדר שהוספת עוד 2 כוסות קמח אבל תוסיפי גם חצי כפית שמרים בנוסף.

sari (09:45 26.12.2016)

קל להכנה וטעים במיוחד.
הגשתי עם סירופ שוקולד וסירופ מייפל.

תודה
וחג שמח!!

מתכונים ב-10 דקות (12:18 26.12.2016)

מעולה! שמחה שיצא טעים.
תודה שרי וחג שמח 🙂

אסתי (18:13 25.12.2016)

מתכון מעולה וקל להכנה!!
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (18:40 25.12.2016)

תודה אסתי 🙂
חג שמח!

מיכל (17:20 25.12.2016)

אפרת
דחוף אני באמצע ההכנה של הבצק
לאחר שערבבתי עם מערבל ידני הבצק יחסית נוזלי
מה לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (17:49 25.12.2016)

היי מיכל,
הבצק אמור להיות פחות סמיך מבצק רגיל. הוא אמור לצאת רך ודביק אבל שעדיין ניתן לעשות ממנו צורה בעזרת ידיים רטובות. אם הוא נוזלי מידי תוסיפי עוד קצת קמח אבל לא הרבה.

דני (13:50 25.12.2016)

ואפילו שהיה מאוד קשה לעבוד עם הבצק הוא יצא מאוד טעים
ובקשר לכרובית נסיתי לטגן והם התפרקו

דני (13:47 25.12.2016)

היי
בקשר לספינג הכפלתי כמויות אז שמתי 320מ”ל מים זה נכון?
ודיברתי על לביבות כרובית אפויות
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:29 25.12.2016)

נכון, 320 מ”ל.
שמחה שהסתדרת בסוף ושיצא טעים.
לגבי הלביבות, כנראה שהיתה חסרה ביצה. חשוב שהתערובת תהיה יציבה לפני שמטגנים אותן וזה אומר להוסיף ביצה ופירורי לחם בהתאם לצורך. טיגנת בשמן רגיל (לא שמן עמוק) נכון?

דני (15:04 25.12.2016)

במתכון שנתת כתוב ביצה ופרורי לחם צריך להוסיף עוד?
הטיגון בשמן עמוק או רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (15:10 25.12.2016)

היי דני,
המתכון מתאים יותר לאפיה ולכן בהנחה ואופים בדר”כ אין צורך להוסיף יותר ממה שרשום.
כשמטגנים לביבות אז צריך שהתערובת תהיה יותר יציבה מאשר כשאופים ולכן יש צורך להוסיף עוד חומרים כדי לייצב אותה.
הטיגון של הלביבות הוא בשמן רגיל ולא עמוק.

דני (11:02 25.12.2016)

בוקר טוב
הבצק יצא מאוד רטוב זה אמור להיות ככה?
ובקשר לכרובית צריך לטחון לפירה ?

מתכונים ב-10 דקות (11:21 25.12.2016)

היי דני,
הבצק לא צריך להיות מאוד נוזלי אלא קצת סמיך אבל דביק. אתה אמור להצליח להחזיק חתיכה מהבצק בידיים רטובות ויצור טבעת. אם הוא נוזלי מידי כדאי להוסיף עוד קצת קמח.
לגבי הכרובית, אתה מדבר על לביבות כרובית וגזר? אם כן, לא טוחנים לפירה אלא לתערובת אחידה קצוצה דק-דק.

אדוה (21:14 24.12.2016)

שבוע טוב,איך אפשר לשמור את הספינג’ שישארו טריים עד מחר?

מתכונים ב-10 דקות (21:25 24.12.2016)

היי אדוה,
אפשר לשמור מחוץ למקרר עטוף בניילון נצמד.
מומלץ לחמם קצת בתנור לפני ההגשה.
חג שמח 🙂

אודליה לוי (21:02 24.12.2016)

היי,
אם אין לי מיקסר ידני אך יש לי מעבד מזון ובלנדר ידני.. אפשר ללוש את הבצק עם זה?

מתכונים ב-10 דקות (21:28 24.12.2016)

היי אודליה,
אפשר לערבב כמה דקות עם כף או מטרפה. אפשר להשתמש גם במעבד מזון (להרכיב להב של לישה ולא טחינה) אבל קחי בחשבון שהבצק הוא דביק.

אדוה (20:54 24.12.2016)

שבןע טוב, אם אני צריכה את הספינג’ למחר בבוקר ואין לי אופציה להכין בבוקר.איך אפשר לשמור על הספינג’ טרי במידה ואכין את זה היום?

אורלי (18:22 24.12.2016)

שלום וחג שמח. הכנתי. פשוט. קל וכולם נהנו. תודה רבה. הלוואי ויכולתי להראות….

מתכונים ב-10 דקות (20:22 24.12.2016)

תודה אורלי, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

אמבר (18:16 24.12.2016)

היי מאוד אוהבת את המתכונים שלך הם מצילי חיים
במקום שמרים יבשים אני יכולה לשים שמרים טריים של שמרית הקוביה? אם כן איזו כמות?
המון תודה אמבר

מתכונים ב-10 דקות (20:21 24.12.2016)

היי אמבר,
במקום שליש כף שמרים יבשים אפשר לשים 10 גרם שמרים טריים. אם קוביה היא 50 גרם זה יוצא 1/5 קוביה.
יש לפורר את השמרים עם כף סוכר, להוסיף קצת מים ולהניח את זה לתסוס במשך כ-10 דקות ואז לערבב עם יתר החומרים. חשוב אח”כ להפחית את כמות הסוכר והמים שערבבת עם השמרים מהכמויות של המתכון עצמו.
בהצלחה וחג שמח 🙂

דני (16:53 24.12.2016)

היי
קודם עדכון העוגת שיש,עוגת קוקוס,הפוטוסו ציפס, הכרובית,והדגים הכול יצא מעולה
אני רוצה להכפיל כמות של הספינה
ואפשר אחרי הטיגון לחתוך ולמלא בוטלה או ריבת חלב?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:21 24.12.2016)

היי דני,
שמחה שהכל יצא טעים.
אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולמלא באיזה ממרח שתרצה (למרות שזה ממש טעים גם כמו שזה).
חג שמח 🙂

ציפי (08:48 24.12.2016)

היי. מתכון פשוט ומובן להכנה. תודה רבה.
ראיתי שאחת המגיבות סיפרה שהספינג שהכניסה לשמן לא צף. גם לי זה קרה למרות שהשמן התחמם היטב ונאלצתי בכל פעם לשחרר אותם מתחתית הסיר. לאחר פעולה זו הספינגים צפו.

מתכונים ב-10 דקות (11:59 24.12.2016)

היי ציפי,
אם השמן היה חם מספיק אז יכול להיות שזה קשור בסוג הסיר עצמו ולכן הם נדבקו לתחתית או שאולי לא היה להם מקום לצוף.
חג שמח 🙂

שירן (11:28 23.12.2016)

הי אפרת,אם אני בוחרת לעבוד עם הידיים לכמות של 7-8 יח ספינג כמה זמן ללוש את זה בערך?
ועוד שאלה גן לכמות של קילו בצק יש להתפיח כחצי שעה במקום חמים או שצריך יותר?

מתכונים ב-10 דקות (12:32 23.12.2016)

היי שירן,
אני לא בטוחה שאפשר עם הידיים כי הבצק דביק. אפשר לערבב עם כף כמה דקות.
גם לכמות של קילו יש להתפיח כחצי שעה במקום חמים.
שבת שלום 🙂

ה (10:23 23.12.2016)

שלום
רציתי לדעת אם אפשר לאפות בתנור במקום בשמן עמוק?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:44 23.12.2016)

לא מומלץ לאפות. זה לא ייצא אותו דבר.

ענת (16:27 21.12.2016)

כמה עמוק צריך להיות שמן עמוק? ותודה =] הכל טעים

מתכונים ב-10 דקות (16:37 21.12.2016)

היי ענת,
לפחות בגובה 3-4 ס”מ.

קרן (20:19 20.12.2016)

מתכון מ ש ו ב ח!!
פשוט טעים וקל.
תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:20 20.12.2016)

תודה קרן, שמחה שאהבת 🙂

קלודין (19:49 20.12.2016)

שלום 🙂
מה הכמויות שצריך עבור 25 יחידות?
והאם אפשר להשתמש בקמח רגיל בלי להשתמש בשמרים?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (20:19 20.12.2016)

היי קלודין,
כמויות ל25 יחידות:
6 כוסות קמח
כף ושליש שמרים יבשים
8 כפות סוכר
קמצוץ מלח
2+2/3 מים פושרים
לא מומלץ לוותר על השמרים. זה לא ייצא אותו הדבר.

קלודין (08:38 21.12.2016)

תודה על התשובה 🙂
האם אפשר להשתמש בקמח שמרים ? מבלי להוסיף את השמרים?
במידה וכן הכמות של הקמח נשארת אותו דבר ?

מתכונים ב-10 דקות (09:34 21.12.2016)

כן, אפשר להשתמש בקמח שמרים (ואז יש לוותר על השמרים). כמות הקמח אינה משתנה.
יום מקסים 🙂

מיטל (10:01 19.12.2016)

מתכון ממש מוצלח ופשוט…
הכנתי כבר פעמיים. תודה רבה.
אגב-במקום להשתמש עם ידיים רטובות, קימחתי מעט. זה לא פגע בטעם או במרקם.

מתכונים ב-10 דקות (12:25 19.12.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

Luba (07:21 18.12.2016)

הכנתי פעם ראשונה היום, יצא פגז! והמתכון קליל 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:48 18.12.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא

הדר (11:58 14.12.2016)

יצא פשוט מעולה וכ”כ קל!
אחלה מתכון המון תודה.

מתכונים ב-10 דקות (12:11 14.12.2016)

תודה הדר, שמחה שאהבת 🙂

שגית הודייה (08:44 13.12.2016)

היי בקמח תופח צריך שמרים לא נכון?

מתכונים ב-10 דקות (09:40 13.12.2016)

היי,
אבקת האפיה שבקמח התופח היא שונה משמרים לכן גם אם משתמשים בקמח תופח יש להוסיף שמרים.
בכל מקרה, אם יש לך קמח לבן רגיל מומלץ להשתמש בו.
יום נפלא 🙂

מיכל (08:10 20.12.2016)

היי מה עדיף קמח רגיל או תופח ?

מתכונים ב-10 דקות (09:55 20.12.2016)

קמח רגיל.

מיטל (16:52 10.12.2016)

הי
אפשר להשתמש בקמח שמרים?

מתכונים ב-10 דקות (18:52 10.12.2016)

כן, אפשר להשתמש בכוס וחצי קמח שמרים ולוותר על השמרים היבשים.

מיטל (19:01 10.12.2016)

תודה

שלי (07:59 30.11.2016)

היי
אני חייבת לפתוח במילה טובה שמאז שהכרתי את האתר הוא ניהיה יד ימיני
שאלה: שמעתי ששמים כף של משקה אלכוהולי כדי שלא יספג שמן
את יודעת על זה משהו?
בלנדר ידני זה בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (11:12 30.11.2016)

היי שלי,
כיף לשמוע 🙂
זה נכון. ראי טיפים במתכון של סופגניות מהירות. הם רלוונטיים גם למתכון הזה.
בלנדר ידני הכוונה לזה עם שני מוטות ההקצפה? אם כן, אין בעיה.

אושרת (16:50 14.11.2016)

מה הכמות ל 20 יחידות?

מתכונים ב-10 דקות (17:44 14.11.2016)

היי אושרת,
ל20 יחידות יש להכין כמות משולשת:
4.5 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
6 כפות סוכר
קמצוץ מלח
2 כוסות מים (את המים מומלץ להוסיף בהדרגה ולפי הצורך).

אלינור (01:54 15.12.2016)

מעולהה ומדוייק!!
לא מתחברת אבל הופתעתי לטובה מעצמי בזכות המתכון!!יצא מווושלם וכוולם אהבוו
המוווןןןן תודדוותת

מתכונים ב-10 דקות (09:45 15.12.2016)

תודה אלינור, שמחה לשמוע 🙂

טל (16:43 31.10.2016)

היי אפרת.. יש לך מתכון לדבש מעל הספינג?

מתכונים ב-10 דקות (20:23 31.10.2016)

היי טל,
אין לי מתכון אבל אפשר לפזר סוכר או להשתמש בדבש או סירופ מייפל.

שילתת (16:37 28.10.2016)

היי הבצק יצא נוזלי זה בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (16:49 28.10.2016)

היי,
הבצק לא אמור לצאת נוזלי אלא רך ודביק. אולי שמת יותר מידי מים? נסי להוסיף 1-2 כפות קמח כדי להסמיך אותו.

שילת (16:51 28.10.2016)

היי הכוונה לפני ההתפחה.. והוספתי קצת קמח.. מחכה לתפיחה..

מתכונים ב-10 דקות (16:55 28.10.2016)

אם יהיה לך קשה להחזיק את הבצק בידיים רטובות אז תשתמשי בכף משומנת כדי לקחת חתיכות מהבצק ושימי בשמן החם (הצורה פחות חשובה, העיקר שייצא טעים 🙂 )

שרית (17:02 16.08.2016)

היי!
לא נראה שהבצק תפח לי. והתפחתי אותו שעה בערך. למה?

מתכונים ב-10 דקות (17:17 16.08.2016)

היי שרית,
הבצק אמור לתפוח ממש מעט, לא תמיד רואים את זה. את יכולה לטגן.

אלינה (15:38 27.05.2016)

יצא ממש טוב , האם את יכןלה לפרט כמה סוכר שמים בתערובת ?

מתכונים ב-10 דקות (17:30 27.05.2016)

היי אלינה,
שופכים כמות של כחצי כוס סוכר לצלחת ומיד לאחר הטיגון טובלים כל יחידה בסוכר משני הצדדים. מה שנדבק- נדבק 🙂

אורלי שלומוב (13:39 5.05.2016)

היי .. יש לי קמח תופח זה קריטי?

מתכונים ב-10 דקות (13:41 5.05.2016)

היי אורלי,
כעקרון משתמשים בקמח רגיל כי יש במתכון שמרים שהם מתפיחים אבל אם יש לך רק קמח תופח תשתמשי בו.

סימונה (10:53 15.03.2016)

היי,
מה אפשר לשים במקום שמרים?

מתכונים ב-10 דקות (11:26 15.03.2016)

היי סימונה,
במקרה הזה לא מומלץ לוותר על השמרים או להמיר אותם מאחר וזה ישנה את התוצאה.
יום נפלא 🙂

יעל בן ברוך (14:49 1.02.2016)

הבצק יצא בסדר דביק אבל שהנחתי בשמן זה שקע למטה ולא קרוב לצורה של ספינג’,מה עשיתי לא בסדר?הוא לא אמור לצוף?

מתכונים ב-10 דקות (15:29 1.02.2016)

היי יעל,
זה נשמע כאילו השמן לא היה חם מספיק. חיממת את השמן כמו שצריך לפני ששמת את הבצק?

אנגילה (06:03 14.12.2015)

היי
אני יכולה להכין בצהריים ולהגיש בשעות 5 וחצי את הספינגי?
מחכה לתשובתך תודה

מתכונים ב-10 דקות (07:44 14.12.2015)

כן, את יכולה. לפני ההגשה כדאי לחמם מעט בתנור.
יום מקסים 🙂

דבי (20:45 13.12.2015)

תודה רבה רבה!!! אהבו, אכלו ונהנו.

מתכונים ב-10 דקות (20:57 13.12.2015)

מעולה! שמחה שנהנתם 🙂

סימה (16:39 13.12.2015)

היי מה שלומך?
יש לי שאלה:בטעות למתכון הוספתי1/2כוס שמן התלבלתי כמה זה נורא והאם כדי לזרוק את הבצק?תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (17:24 13.12.2015)

היי סימה,
לצערי לא כדאי להשתמש בבצק, זה ייצא שומני מידי.

דבי (09:52 13.12.2015)

בוקר אור וחנוכה שמח!
האם יספיק לחצי קילו קמח שליש שקית של שימרית?
(אם לא קשה לך להתאים לי את שאר החומרים לכמות של חצי קילו קמח, אשמח)

תודה רבה בכל מקרה!

מתכונים ב-10 דקות (10:22 13.12.2015)

היי דבי,
כמויות לחצי קילו קמח:
500 גרם קמח
25 גרם שמרים טריים (חצי קוביה) או 3/4 כף שמרים יבשים
שליש כוס סוכר
שליש כפית מלח
כוס וחצי מים פושרים (תוסיפי בהדרגה)
*אם את משתמשת בשקית גרגירים של שימרית עדיף להשתמש בחצי שקית (25 גרם).
חנוכה שמח ושבוע מבורך!

דבי (11:20 13.12.2015)

מה זה אצלך כוס? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (11:37 13.12.2015)

כוס זה 230-240 מ”ל. אני משתמשת בכוס זכוכית רגילה סטנדרטית (עם הידית).
אם זה מה שיש לך אז תכיני עם שליש שקית שמרית ותתפיחי לפחות כשעה.

חיים (12:57 11.12.2015)

אפשר שמרים טריים במקום ישבים?

מתכונים ב-10 דקות (13:04 11.12.2015)

כן חיים, אפשר.
אם זאת שקית גרגירי שמרים טריים- תשתמש באותו אופן.
אם זאת קובית שמרים (50 גרם) צריך להשתמש ברבע קוביה (12.5 גרם) ולפורר אותה בעזרת מזלג או כף בקערית עם כפית גדושה סוכר ורבע כוס מים פושרים, לערבב ולהניח בצד 10-15 דקות, עד שהתערובת תוססת. אח”כ להשתמש בזה רגיל למתכון ובמקום 2/3 מים לשים כחצי כוס מים פושרים (כי הוספת עוד מים לשמרים).
בהצלחה ושבת שלום 🙂

דבי (11:18 13.12.2015)

אין מצב ששליש שימרית יספיק? בסופגניות אחרות שעשיתי זה כך במתכון.
תודה!

דבי (11:35 13.12.2015)

עזבי, אל תטרחי עשיתי שליש קילו קמח וזהו!

תודה רבה!

אורלי (11:14 10.12.2015)

קודם כל חג שמח!!
ובוקר טוב
יש לי רק שמרים נמסים
את יכולה להסביר לי איך עליי להתייחס למתכון
האם זה בסדר?
אשמח לתשובה מהירה

מתכונים ב-10 דקות (11:26 10.12.2015)

היי אורלי,
יש לך קובית שמרים טריים / שקית עם גרגירי שמרים טריים? או שרשום על זה שמרים נמסים ולא שומרים את זה במקרר? אם כן, תבדקי אם רשום על זה שמרים טריים או יבשים והאם מצוין על האריזה שצריך להמיס את זה עם מים לפני שימוש?

אורטל (20:45 6.12.2015)

אהלן!
אשמח לדעת כמה ספינג’ים יוצאים מהכמויות הנ”ל…
שאדע אם יש צורך להכפיל..

תודה!

מתכונים ב-10 דקות (20:46 6.12.2015)

היי אורטל,
בסביבות 7-8 יחידות.
חג חנוכה שמח! 🙂

יפעת (14:28 6.12.2015)

שלום רב
אני מעוניינת להכין את המתכון.
יש לי רק קמח תופח…כיצד עלי להתייחס למתכון ?
אשמח לתגובה מהירה
חג חנוכה שמח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:54 6.12.2015)

היי יפעת,
תכיני באותו אופן בדיוק. קחי בחשבון שהלביבות יתפחו יותר בגלל הקמח התופח 🙂
חג חנוכה שמח!

יפעת (15:06 6.12.2015)

אז זה טוב שיתפחו יותר לא ?

מתכונים ב-10 דקות (15:17 6.12.2015)

במתכונים עם שמרים צריך להשתמש בקמח רגיל מאחר והשמרים עצמם מתפיחים את הבצק.
אבל אם אין לך קמח רגיל את יכולה להכין עם קמח תופח והם יתפחו יותר. לדעתי זה בסדר במקרה הזה 🙂

שרית (16:53 25.11.2015)

הי כעת הבצק תפח אבל הבלילה ממש דביקה ולא ניתן כלל ליצור עיגול ובטח לא לעשות חור באמצע יש מצב להצלה? הטעם טעים אבל לא ניתן להכנה:(

מתכונים ב-10 דקות (16:59 25.11.2015)

היי שרית,
הבצק אמור להיות דביק אבל לא בצורה שאי אפשר לעבוד איתו בכלל. ניסית לעבוד עם ידיים רטובות? העיגולים לא צריכים להיות סמטריים. אם בכל זאת את לא מצליחה תוסיפי עוד קצת קמח לבצק כדי שיהיה פחות דביק.
בהצלחה 😉

רחלי (17:48 11.11.2015)

חודש טוב! יש מצב שאת כותבת לי מתכון של קילו קמח? רוצה להכין עכשיו לכבוד רח כסליו… יש לי מיקסר ידני רק עם מקציפים של קצפת, עדיף ללוש ביד? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (18:20 11.11.2015)

היי רחלי,
עדיף לערבב עם כף ואח”כ ללוש ביד.
הכמות:
1 ק”ג קמח
50 גרם שמרים טריים/ כף וחצי שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
שליש כפית מלח
3 כוסות מים פושרים
בהצלחה 😉

יוליה (15:49 15.09.2015)

שאלהה..
הבצק בהתפחה הוא דביק אך לא מיימי זה בסדר?.
כי מה שזכור לי ממתכונים אחרים הבצק אמור להיות דיי דליל.
חדשה באתר המתכון הראשון שאני מנסה ממנו

מתכונים ב-10 דקות (16:18 15.09.2015)

כן יוליה, זה בסדר 🙂

יוליה (18:50 15.09.2015)

קודם כל חג שמחחח.
יצא טעים בטרוף…החשק לספינג הרג אותי חחח.
חיפשתי משהו זריז.
ממש ממש טעים.
בטוח אבקר פה לעיתים תכופות.
תודהה

מתכונים ב-10 דקות (20:43 15.09.2015)

אני שמחה לשמוע יוליה!
תודה שחזרת לעדכן
שנה טובה 🙂

הודי (23:27 18.12.2014)

I made these and everyone loved them! I sent the leftovers to my brothers in Yeshivah and they’re coming over tonight so I can make them some more!

מתכונים ב-10 דקות (07:24 19.12.2014)

🙂 great! thank u

ספיר (11:32 16.12.2014)

אם אני גרה באזור קר והבית קר ,
איך זה ישפיע על הבצק?
וכמה זמן אני צריכה לחכות לתפיחה _בחיים לא הכנתי בצקים וכאלה אז אין לי שמץ_
ממש תודה!על האתר הכי מפורט וטוב שיש!!

מתכונים ב-10 דקות (11:44 16.12.2014)

היי ספיר,
בסביבה קרה פשוט ייקח לבצק קצת יותר זמן לתפוח. אני ממליצה לכסות במגבת ולהניח לבצק לתפוח במשך כשעה וחצי וכמובן שאם יש בבית פינה שהיא חמימה יותר (נניח עם תנור חימום וכו’), מומלץ להניח שם את קערת הבצק.
שמי לב שזה בסדר שהבצק יוצא דביק, אם מרטיבים את הידיים הבצק לא נדבק לידיים וניתן לעבוד איתו.
בהצלחה ויום נפלא 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.