שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

מס’ מנות: 6 מאפינס תירס

סוג: חלבי

מצרכים:

ביצה

100 מ”ל שמנת חמוצה/יוגורט/ גבינה לבנה

רבע כוס חלב

4 כפות שמן

כפית שטוחה סוכר

רבע כפית מלח

חצי כוס קמח תירס טחון דק לאבקה (80 גרם)

שליש כוס קמח תפו”א (60 גרם)

כפית מלאה אבקת אפיה




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים/מאפינס.

-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת בלילה רכה.

-יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת ואופים במשך 25-30 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

לחמניות מקמח תירס

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת קרמבו לפסחעוגת קרמבו לפסח
עוגיות טחינה לפסח עוגיות טחינה לפסח
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אירית (21:01 17.12.2023)

הי אשמח לדעת במה אפשר להחליף את הביצה. הבת שלי רגישה לביצים ועכשיו אובחנה עם צליאק. קצת קשוח….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:03 17.12.2023)

היי אירית,
הסיבה שמוסיפים ביצים למאפים ללא גלוטן היא שהביצים משפרות את המרקם.
אני מניחה שאפשר לוותר על הביצה. שימי במקום כ-2 כפות יוגורט/גבינה.

avatar
Rivka2w@gmail.com (13:07 28.01.2023)

מצרפת תמונה, בסיס אפוי לפיצה

מאפינס תירס
avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:47 28.01.2023)

רעיון מקסים! איזה כיף שאהבת את המתכון(:
תודה על השיתוף😊

avatar
רבקה (13:00 28.01.2023)

היי, הכנתי. מושלם!!!סיבוב שני נכנס לתנור כבסיס לפיצה. נראה מבטיח. תודה

avatar
הדס (14:31 13.07.2022)

יש אפשרות לעשות את המאפינס פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:31 13.07.2022)

היי,
לא ניסיתי בעצמי, אבל יכול להיות שבמקום החלב והשמנת החמוצה אפשר לשים כחצי מיכל שמנת צמחית (125 מ”ל).
אם משתמשים בקצפת צמחית לדעתי אפשר לוותר על כף הסוכר.
אופציה נוספת היא להשתמש בגבינה טבעונית ובחלב סויה.

avatar
הדס (08:34 14.07.2022)

אפשרי חלב אורז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:07 14.07.2022)

כן, אפשר.

avatar
מרב (11:19 16.06.2022)

שלום
נראה לך אפשר להחליף את הקמח תירס בקמח כוסמין?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:52 16.06.2022)

היי,
אני מניחה שאפשר, אך המרקם ישתנה ויהיה כבד קצת יותר.

avatar
יהודית (12:35 30.05.2022)

קודם כל- ממש אוהבת את המתכונים שלך!
ועכשיו לשאלה שלי- אני רוצה להכין את המתכון כפשטידה לכ-20 אנשים. האם אפשרי ופי כמה מהחומרים אני צריכה להשתמש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:37 30.05.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
המאפינס הם במרקם של מאפה, ולכן כפשטידה זה לא יצא מוצלח.
את יכולה להכין את המתכון הזה לפשטידת תירס.
בכל מקרה, את יכולה להכפיל כמויות במתכון הנוכחי פי 4 כדי שיצאו לך 24 מאפינס.

avatar
יהודית (08:25 1.06.2022)

תודה רבה!

avatar
ליה (18:11 11.10.2021)

היי אפרת, אופים על טורבו או קו תחתון קו עליון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:21 11.10.2021)

היי ליה,
מומלץ לאפות בתכנית קו עליון ותחתון.
בהצלחה!

avatar
סשה (21:15 12.06.2021)

הי אין לי קמח תפוא , האם להחליף בקמח רגיל או להשתמש רק בקמח תירס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:24 12.06.2021)

היי,
אפשר להחליף קמח תפו”א בקמח רגיל, ואפשר גם לשים כוס קמח רגיל סה”כ במקום שני הקמחים.

avatar
שרית (19:39 22.03.2021)

היי, אין לי קמח תירס, אפשר במקום להוסיף עוד קמח תפוחי אדמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:04 22.03.2021)

היי שרית,
לא ניסיתי להכין רק עם קמח תפו”א כך שאני לא יודעת, אבל את יכולה לשים במקום קמח תירס קמח תמי או קמח כרגיל או קמח מצה דק לעוגות.

avatar
י.ב (09:58 1.04.2021)

תנסי ותספרי לנו איך יצא

avatar
ורד (10:44 25.12.2020)

האם אני צריכה להוסיף את כול המרכיבים החלביים? או לבחור אחד מהם?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:49 25.12.2020)

לבחור אחד מהם.

avatar
מירב (11:42 30.06.2020)

אם יש לי רק קמח תפו”א אפשרי להכין? כמה מאפינס יוצאים לפי הכמות שרשמת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:16 30.06.2020)

הכמות מספיק ל-6 מאפינס.
לא ניסיתי להכין רק עם קמח תפו”א כך שאני לא יודעת.

avatar
יעל (08:47 25.06.2020)

המאפינס הכי מוצלח שאכלתי אני רוצה להכין ליום הולדת של הבן שלי לגן למחר.
האם אוכל להכין היום בערב ? או שעדיף לקום בבוקר ולהכין
האם אפשר כמות של 20 מאפינס ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:46 25.06.2020)

היי יעל,
אם היה מדובר בקמח רגיל אז אין בעיה אבל מאחר ומדובר בקמחים כאלה אני חוששת שהמאפינס קצת יתייבשו עד מחר.
אם בכל זאת תחליטי להכין היום בערב אז אני ממליצה לפחות לחמם אותם מעט מחר בבוקר.

avatar
יעל (15:19 25.06.2020)

ומה כמות החומרים ל20 מאפינס ?
חייבת לציין כי האתר שלך מדהים והגיע לך להגיע לחדשות 2 היית מדהימה כרגיל!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:27 25.06.2020)

כמויות ל 20-24 יחידות:
4 ביצים
400 מ”ל שמנת חמוצה/יוגורט/ גבינה לבנה
כוס חלב
שני שליש כוס שמן
2 כפות שטוחות סוכר
כפית מלח
2 כוסות קמח תירס טחון דק לאבקה
כוס ושליש כוס קמח תפו”א
4 כפיות אבקת אפיה
ותודה ❤️

avatar
רותם שקד (19:23 11.06.2020)

אני צליאקית כבר 5 שנים,ולצערי אין לי קמח תירס בבית.אפשר להמיר בקמח אחר ללא גלוטן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 11.06.2020)

אני מניחה שאפשר לשים קמח תמי או כרגיל במקום קמח תירס+קמח תפו”א.

avatar
Orit Goldman (00:31 1.05.2020)

שלום
האם אפשר להוסיף קמח רגיל
במקום הקמחים
ולהוסיף גרגרי תירס
ואיזה כמויות?
נ.ב חולהה על המתכונים שלך ☺

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:02 1.05.2020)

אני חושבת שאפשר לשים כוס קמח רגיל במקום שני הקמחים ולהוסיף לתערובת רבע-שליש גרגירי תירס משימורים.
אם במקרה התערובת יוצאת יבשה כדאי להוסיף כמה כפות חלב/מים לפי הצורך.

avatar
גלית (16:52 15.04.2020)

מתכון מעולה !!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:29 15.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
הילית (20:43 13.04.2020)

טבענתי את המתכון. במקום ביצה שמתי רבע כוס רסק תפוחי עץ, חלב צמחי יוגורט צמחי. יצא ממש טעים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:58 13.04.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
ziva (03:35 11.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח מצה במקום קמח תפו״א

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:08 11.04.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי. לפי התגובות אפשר להמיר בקורנפלור או קמח חומוס.

avatar
אורלי (08:18 7.04.2020)

לאתי
האם לא השתמשת במה ששינית בקמח תפוחי אדמה וקמח תירס?
או שבנוסף לזה הוספת קוטג וגבינה?
כמו שכתבת

avatar
אתי (14:18 2.04.2020)

הכנתי מנה כפול 3, יצא מאוד טעים.
שינתי מעט את המתכון:
1 גבינה שמנת;50 גרם קוטג\’ 50 גרם גבינה לבנה.
הוספתי כ-1/4 כוס קמח מצה ליצב את התערובת.

מאפינס תירס
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:05 2.04.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף

avatar
זיוה (18:06 15.12.2019)

ניסיתי עם 100מל שמנת פרווה+רבע כוס מים .לצערי יצא שמנוני,צמיגי וחסר נפח(צנח אחרי ההוצאה מהתנור לאחר 30 דקות אפיה). האם האשם בשמנת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 15.12.2019)

כן, המרקם יצא כך בגלל השמנת והמים. במקרה הזה השמנת החמוצה/גבינה/יוגורט הם שנותנים נפח ומרקם מוצלח.

avatar
זיוה (18:38 16.12.2019)

בגלל אי סבילות ללקטוז.יש אופציה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 17.12.2019)

אני מבינה אבל במקרה הזה אין לי רעיון לתחליף שאינו חלבי שיעשה את העבודה.
אפשר להשתמש ביוגורט דל לקטוז.

avatar
צילה סמל רצון (12:14 9.04.2020)

לזיוה- באי סבילות ללקטוז הרבה פעמים יוגורט עיזים אפוי עובר בסדר, במידה ולא יש הרבה פעמים אפשרות להשתמש ביוגורט סויה בטעם טבעי של תנובה( באותה כמות) יחד עם 1/4-1/2 לימון סחוט קלות לטעם הרצוי..( אני טבעונית לשעבר שגם אני וגם הבנות שלי עם אי סבילות תורשתית ללקטוז)

avatar
צופ (16:30 12.10.2019)

עשיתי את זה פרווה. במקום גבינה שמתי תפוח אחד מרוסק ובמקום חלב שמתי מים. במקום סוכר שמתי כף מייפל. ושמתי פירות יער מהקפאה. יצא מעולה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:45 12.10.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
לירון (14:34 24.07.2019)

היי אפרת,
אם אני רוצה לעשות כמות משולשת,
איך להכפיל את הכמויות? עדיף להכין כל פעם בלילה חדשה?
ואיך לשמור אותם אם אני מכינה יום לפני?
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:16 24.07.2019)

היי לירון,
אפשר להכפיל כמויות ב-3:
3 ביצים
300 מ”ל שמנת חמוצה/יוגורט/ גבינה לבנה
3/4 כוס חלב
חצי כוס שמן
כף סוכר
כפית שטוחה מלח
כוס וחצי קמח תירס טחון דק לאבקה
כוס קמח תפו”א
3 כפיות מלאות אבקת אפיה
לדעתי עדיף להכין באותו יום שמגישים. אם את מכינה יום-יומיים לפני אז אפשר להקפיא לאחר שהמאפינס התקררו לטמפ’ החדר ולהפשיר באותו יום שמגישים. לחמם לפני ההגשה.

avatar
גל (19:35 7.05.2019)

אהלן, יצא מעולה תודה רבה
רציתי לשאול כמה קלוריות בערך יש במאפינס אחד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 7.05.2019)

כ-150 קלוריות.

avatar
אילנה. (11:01 7.05.2019)

וואו מושלם!!!!!! פשוט, יפה וטעים להפליא!
אלופה!!
אגב, 100 מ”ל גבינה לבנה זה שווה ל100 גר’?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:49 7.05.2019)

שמחה שאהבת 🙂
לשאלתך -כן (פחות או יותר).

avatar
נינה (15:53 22.04.2019)

וואו!! יצא להיט!! תכפילו כמויות או אפילו תשלשו אותם..
אם יש לך מתכון לעוגה כשרה לפסח (ללא צורך במיקסר) אשמח מאוד מאוד לקישור!
המון תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:33 22.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
יש את המתכון הזה- מאפינס שוקולד לפסח.
חג שמח

avatar
צבר מיינצר (13:32 16.04.2019)

יצא מעולה!! החלפתי את קמח תפ”א בקורנפלור
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 16.04.2019)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
חג שמח!

avatar
יונתן (16:05 25.01.2019)

שלום, הכנתי עכשיו את המתכון ויצא מעולה. האם אפשר להקפיא את הבלילה לפני האפייה, ולהפשיר כשרוצים לאפות? אם כן, באיזו דרך את ממליצה להפשיר במיקרו או בחוץ? תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 25.01.2019)

היי יונתן,
עדיף להקפיא את המאפינס עצמו לאחר אפיה. אני חוששת שהקפאת הבלילה תפגע בה.
הפשרה – בחוץ.

avatar
הדר (00:19 11.10.2018)

היי אפרת,
אין בעיה להכין ולהקפיא נכון ?
מה הדרך המומלצת לשמור על טריות המאפינס?

תודה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 11.10.2018)

כן, אפשר להקפיא ולהפשיר כל פעם את הכמות שרוצים.
יום נפלא 🙂

avatar
גלית (09:07 4.07.2018)

היי, אני צליאקית מאובחנת כבר 6 שנים ועד היום לא מצאתי מתכונים קלים. כל המתכונים יש בהם קמחים משוניו ולי לא הייתה האנרגיה להכין. אתמול גיליצי את האתר שלך והכנתי את המאפינס רק שהחלפתי את קמח התירס בקמח חומוס ושינתי את היחסים כך שקמח תפ”א היה בכמות גדולה יותר. יצא נפלא אני בשוק כמה זה טעים. הכנתי גם לחם טחינה והוא יצא מהמם. תודה תודה תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:42 4.07.2018)

היי גלית,
ברוכה הבאה לאתר 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
מקווה שתמצאי עוד הרבה מתכונים טעימים.
המשך יום מקסים 🌷

avatar
עינב (17:19 8.03.2019)

תוכלי לכתוב מה המתכון שיצרת?

avatar
זויה (09:37 25.05.2018)

בוקר טוב.
אם אין לי קמח תפוח אדמה, האם אוכל להמיר אותו לקמח רגיל (כרגיל) או שזה יהרוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:50 25.05.2018)

לדעתי אין בעיה.

avatar
ענת (05:52 2.04.2018)

חג שמח!
במה אפשר להמיר את מוצרי החלב?
תודה על האתר הנהדר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 2.04.2018)

חג שמח ענת 🙂
מוצרי החלב הם אלה שמעניקים למאפינס את המרקם. לא בטוחה אם ייצא מוצלח בלי.
יכול להיות שבמקום החלב והשמנת החמוצה אפשר להשתמש בשמנת פרווה ולשים כחצי מיכל (125 מ”ל). בכל מקרה לא ניסיתי.

avatar
דנה (11:06 8.01.2018)

שלום
מה אפשר לשים במקום סוכר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:59 8.01.2018)

כפית דבש או מייפל.

avatar
נוגה (05:00 14.12.2017)

האם אפשר להמיר את הקמחים., לקמח רגיל (לבן)?.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:50 14.12.2017)

אני חושבת שבמקום קמח תפו”א וקמח תירס אפשר לשים כוס וחצי קמח רגיל.

avatar
לאה (08:06 30.10.2017)

ועוד שאלה ברשותכם: האם אפשר להקפיא ואם כן לכמה ימים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:12 30.10.2017)

אני מניחה שאפשר להקפיא לחודש ימים, בתנאי שעוטפים היטב.

avatar
לאה (08:03 30.10.2017)

האתר הזה מנצח את כולם!! תודה רבה לכם.

שאלה: אפשר להמיר את קמח תפו”א בקמח אורז? כי יש לי את 2 הקמחים תירס ואורז.

תודה מראש,
לאה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:11 30.10.2017)

היי לאה,
לא בטוחה איך זה ייצא עם קמח אורז (לא ניסיתי). אם יש לך קמח ללא גלוטן כמו קונדיטור או תערובת קמחים כלשהי (כמו כרגיל או תמי) אז נראה לי שעדיף להשתמש בהם במקום קמח תפו”א.
יום מקסים 🙂

avatar
מאיה (09:10 14.05.2017)

היי

האם אפשר להמיר לתבנית אינגליש קייק ? והאם אלו הכמויות ?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:55 14.05.2017)

היי מאיה,
אני חושבת שכדאי להכפיל את כל הכמויות ב1.5.
קחי בחשבון שזמן האפיה יתארך ל40-45 דקות.

avatar
דניאלה (12:20 16.04.2017)

היי,
אפשר להכין בלי ביצה? להוסיף משהו אחר במקום ביצה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:44 16.04.2017)

היי דניאלה,
אני מניחה שאפשר לוותר על הביצה, זה פשוט ייצא קצת פחות אוורירי.
אם הבלילה יוצאת קצת קשה או יבשה יש להוסיף עוד קצת יוגורט/גבינה לפי הצורך.
חג שמח 🙂

avatar
קריסטינה (00:30 20.03.2017)

יקירתי…אין לי קמח תירס וחשוב שיהיה כשר לפסח. מה את מציעה לי כתחליף? באחת ההערות קראתי כי קמח תירס הולחף בקמח מצה , אם כן לטחון דק?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:14 20.03.2017)

כן, רצוי לטחון את קמח המצה כמה שיותר דק.
יום מקסים יקירה 🙂

avatar
ענת (20:04 19.02.2017)

אתר נהדר, מתכונים מעולים! כמעט תמיד מוצאת.אצלך פתרון שווה 🙂
צריכה קמח ללא גלוטן, לצליאקים.. אשתמש בקמח תפא והאם חייבת.קמח תירס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:46 19.02.2017)

היי ענת,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לדעתי עם קמח תפו”א בלבד זה ייצא הרבה פחות מוצלח. השילוב עם קמח תירס מוסיף ועושה את ההבדל.

avatar
שיר (12:16 28.11.2016)

יצא מעדן – שינויים שעשיתי : הכנתי כמויות בערך… במקום קמח תפוחי אדמה בשתמשתי בקמח 1 ל 1 ללא גלוטן, שמנת שמתי שמנת של פעם….במקום סוכר שמתי סוכר וניל. והכנתי בתבנית אינגליש-קיק מסיליקון, ואחרי 20 דק הוצאתי את העוגה, שמתי על נייר אפייה הפוך וחזרה לתנור לעוד 2 דק. יצא מעולה תודה רבה – מתכוונת להמשיך לשחק על בסיס המתכון הזה…. 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:22 28.11.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ולשתף.
יום מקסים

avatar
מיכל (21:34 14.11.2016)

המרתי בקמח חומוס במקום קמח תפו”א כי לא היה לי. יצא פשוט מעדן!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:34 14.11.2016)

תודה מיכל, שמחה לשמוע 🙂

avatar
א (10:05 10.10.2016)

היי, אפשר להמיר את קמח תפ”א בעוד קמח תירס? ואם אני טוחנת את קמח התירס לאבקה, זה במעבד מזון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:30 10.10.2016)

היי,
לדעתי לא כדאי לוותר על קמח תפו”א כי הוא משפר את המרקם. לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להשתמש בקמח רגיל או קמח לא גלוטן במקום.
אם יש לך מטחנת קפה או תבלינים אפשר לטחון את קמח התירס. מעבד מזון לא מספיק. אני קניתי את הקמח כבר טחון דק. רשום על האריזה “קמח תירס דק”.

avatar
אורה (09:17 30.08.2016)

עשיתי את המאפינס בהתאם למתכון שרשמת רק שהכפלתי הכמות, המאפינס יצאו יבשים מאוד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:29 30.08.2016)

היי אורה,
בדקת שלא התבלבלת בכמויות?
באיזה גודל כוס השתמשת?
המאפינס אמורים לצאת במרקם של לחמנית-מאפינס.

avatar
אורה (11:21 31.08.2016)

היי, השתמשתי בכוסות מדידה שקיימות בשוק מפלסטיק עם ידית והקפדתי מאוד לעמוד בכמויות הרשומות, אני אנסה שוב בכמות הקטנה ואראה האם באמת טעיתי בכמות. תודה……

avatar
רוית (14:38 10.08.2016)

היי
מתכונים מעולים.
איני אוכלת חלב ואשמח לדעת מה ניתן לשים במקום היוגורט? את החלב אני אחליף בחלב אורז..
ואני אלרגית לקמח תפו”א ניתן להחליף לקמח אורז?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:38 10.08.2016)

היי רוית,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להמיר את היוגורט במעדן סויה.
לגבי קמח תפו”א, אולי קמח ללא גלוטן (כמו קונדיטור) יהיה עדיף או קמח רגיל אם אין רגישות לגלוטן.

avatar
דנה (13:02 20.06.2016)

אפשר להמיר לקמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:28 20.06.2016)

היי דינה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן.

avatar
נחמה (21:25 9.05.2016)

כמו כל שאר המתכונים שלך גם זה היה קל הכנה והטעם בסוף, נפלא. תודה רבה! גם העוגת שוקולד לפסח יצאה מקסים וטעים!תבורכי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:31 9.05.2016)

תודה נחמה! שמחה לשמוע 🙂

avatar
גלית (20:32 1.05.2016)

שלום. לא הבנתי מה זה קמח תירס טחון דק לאבקה ? את הקמח תירס הצהוב הרגיל (מעט גרגירי) אני צריכה לטחון עוד ?
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:45 1.05.2016)

היי גלית,
אפשר לקנות את זה מוכן (רשום על השקית “קמח תירס דק”) או שאפשר לטחון את קמח התירס הגרגירי לאבקה.

avatar
אילנה (17:47 29.04.2016)

יצאו נפלא,שמתי קוטג במקום הגבינות.הוספתי טימין ובזיליקום יבשים .
הכפלתי את הכמויות פרט לביצה, שמתי אחת.
חוסלו בצהריים, בערב אפיתי כמות כפולה נוספת.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:02 29.04.2016)

שמחה לשמוע אילנה (נשמע מעולה עם תוספת עשבי התיבול המיובשים 🙂 )
תודה ושבת שלום!

avatar
חגית (18:40 25.04.2016)

אפשר להוסיף גרגירי תירס? כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:11 25.04.2016)

היי חגית,
נראה לי שכן. שימי בסביבות 3/4 כוס.

avatar
חגית (10:35 26.04.2016)

תודה לך , הכנתי ויצא מעולה.
הוספתי כחצי כוס גרגירי תירס מקופסאת שימורים, שמיר טרי קצוץ, החלפתי את קמח התירס בקמח מצה – אותה כמות.
הבלילה יצאה סמיכה ולכן הוספתי עוד מעט חלב.
הכנסתי הכל לתבנית מאפינס ויצא ממש טעים.
מתכון מנצח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:01 26.04.2016)

נשמע מעולה!
אני שמחה שחזרת לעדכן ושיצא טעים 🙂
תודה חגית ויום מקסים

avatar
לירון (17:09 24.04.2016)

סליחה על הבורות… קמח תירס זה כמו קורנפלור מעמילן תירס?
כי אין לי קמח תירס בבית כרגע…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 24.04.2016)

היי לירון,
קמח תירס זה הקמח הצהוב. קורנפלור זה עמילן תירס ולצערי הוא פחות מתאים.

avatar
מיכל (12:49 22.04.2016)

וואו !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:52 22.04.2016)

שמחה שאהבת 🙂
חג שמח!

avatar
תמר (18:26 14.04.2016)

היי,
אם אני מכינה בפסח במה אפשר להחליף את קמח התירס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 14.04.2016)

היי תמר,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להמיר בקמח מצה דק.

avatar
איריס דפני וינוקור (15:24 14.04.2016)

היי שרית,
אין ביצים במתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:32 14.04.2016)

היי,
יש ביצה אחת.

avatar
הילה (20:49 13.04.2016)

הי.האם אפשר להחליף את הקמח תפוח”א לקמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:45 13.04.2016)

אני חושבת שכן.

avatar
שרית (12:38 12.04.2016)

כן. כשר לפסח. ואגב גם המתכון של העוגיות שהיום הבאתי ש בו טחינה. אפשר להחליף במשהו אחר כשר לפסח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:04 12.04.2016)

היי שרית,
לגבי המתכון הזה, לא ניסיתי אבל אולי אפשר להשתמש בקמח מצה טחון דק. השאלה אם קמח מצה גם בא בחשבון.
בעוגיות הטחינה את רוצה להחליף את קמח המצה או את קמח תפו”א?

avatar
דבורה (18:50 11.04.2016)

שלום אפרת,
אם רוצים לעשות את זה פרווה יש אפשרות?
תודה רבה פסח כשר ושמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:51 11.04.2016)

היי דבורה,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שבמקום החלב והשמנת החמוצה אפשר להשתמש בקצפת צמחית ולשים כחצי מיכל (125 מ”ל).
אם משתמשים בקצפת צמחית לדעתי אפשר לוותר על כף הסוכר.
בהצלחה וחג שמח!

avatar
שרית (09:29 11.04.2016)

שלום וברכה.אין לי זמן לכתוב לך כל פעם אבל אני עושה כמעט כל מתכון שכתוב.יוצא מעולה!
יש אפשרות להחליף את הקמח תירס במשהו אחר?
תודה רבה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:38 11.04.2016)

היי שרית,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
זה צריך להיות קמח ללא גלוטן? כשר לפסח?

לקריאת כל התגובות