מתכונים לשבועות

מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 13 מאי 2014
מתכונים לשבועות

 מתכונים לחג שבועות / אירוח חלבי

 

חג שבועות הוא אחד האהובים עליי. מבחינתי זה גיוון מיוחד. פעם בשנה להכין לערב חג ארוחה שהיא כולה חלבית. יש כל כך הרבה מאכלים חלביים טעימים שניתן להכין שבאמת שקשה לבחור. ריכזתי עבורכם מתכונים קלים להכנה כדי שתוכלו להכין ארוחה חלבית מושלמת בלי הרבה מאמץ.

אוסף מתכונים לשבועות: מאכלים חלביים, מאפים עם גבינות, פשטידות עשירות וסלטים טעימים במיוחד.

ולסיום הארוחה: עוגות גבינה קוצרות מחמאות וקינוחים לחג שבועות.

מתכונים לשבועות, מתכונים קלים לשבועות, מתכונים לחג השבועות, מאכלים לשבועות

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
נויוש הבובוש (23:22 15.05.2021)

אני במקום אניגליש קיק סמתי בתבנית קצת יותר גדולה בישביל תחתית דקה יותר

avatar
נויוש הבובוש (23:19 15.05.2021)

אני מאד אוהבת את המתכונים המאלפים שלך כל פעם שאני רוצה לאפות אני ניכנסת אילך תודה רבה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:40 15.05.2021)

תודה יקירה! חג שמח וטעים😊

avatar
אסתי. (20:02 13.05.2021)

היי אפרת
יש לך מתכון לגביניות??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:47 13.05.2021)

היי אסתי,
אין עדיין מתכון לגביניות באתר, אבל את יכולה למלא מילוי גבינה בבצק של העוגת שמרים הזו.

avatar
טליה מדמון (16:02 13.05.2021)

כמה זמן אפשר לשמור את העוגה? רוצה להכין מהיום לחג, אפשר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:13 13.05.2021)

היי טליה,
לא ציינת באיזו עוגה מדובר, אבל בעיקרון אפשר לשמור כל עוגה במקרר עד 5 ימים- שבוע😊

avatar
יעל (13:37 10.05.2021)

שאלתי עכשיו על עוגת גבינה בסגנון של טורט- נראה לך אולי שהעוגת שיש-גבינה שבאתר תתאים לקישוט בקצפת (אני רוצה לעשות שושונים מקצפת לבנה ולשים מעל אותיות משוקולד)
תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:13 10.05.2021)

היי יעל,
זה עניין של טעם אישי כמובן, אבל לדעתי העוגת גבינה שיש תהיה כבדה מדי עם שושני קצפת ושוקולדים.
את יכולה להכין עוגת גבינה קלאסית , או עוגת טורט רגילה (שבה תוכלי גם להחליף את המים בחלב)ולצפות בקצפת.😊

avatar
יעל (13:32 10.05.2021)

על איזה מתכון את ממליצה של עוגה חלבית שאפשר לצפות אותה בשושנים מקצפת? (משהו בסגנון של טורט גבינה, טורט חלבי.. אם יש דבר כזה) תודה רבה רבה רבה!

avatar
ברוריה (12:17 9.05.2021)

השנה שבועות יוצא ביום ראשון האם כשאני מכינה סלטים נגיד השבוע זה עוד יהיה טוב לשבועות או שלא?
ויש לך מתכון לבלינצ’ס חלביים עם צימוקים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:11 9.05.2021)

היי ברוריה,
לא הייתי ממליצה להכין מעכשיו סלטים. עדיף שתכיני אותם כמה שיותר קרוב להגשה.
מצרפת מתכון לבלינצ’ס שתוכלי להוסיף למילוי שלו צימוקים.😊

avatar
יעל (01:49 6.05.2021)

תודה רבה רבה!!! אנסה בעז”ה…
חשבתי גם על הכנת לאבנה (אותו רעיון כמו הגבינת שמנת הביתית שלך, רק עם יוגורט במקום שמנת חמוצה. אגב השמנת מתכון מעולה ושימושי! מקודם הכנתי עוד פעם… תודה!)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:07 6.05.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה לך יעל😊

avatar
יעל (12:13 5.05.2021)

תודה על האוסף המוצלח!
יש לך רעיון מה אפשר להכין עם הרבה יוגורט?
קניתי 6 ליטר… (בג’ריקנים, לא היוגורט בגביעים שבמרקם קרמי)
בדקתי באתר מתכונים שמכילים יוגורט, אבל אני מחפשת משהו שאפשר להמיר אותו מגבינה, שמנת וכד’-ליוגורט (כמו בלינצ’סים ופשטידות)
אשמח מאוד אם יהיה לך רעיון בשבילי ותודה גדולה על כל המתכונים המצויינים והשימושיים מאוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:19 5.05.2021)

היי יעל,
אם מדובר ביוגורט לא מתוק, ועדיף עם אחוזי שומן 3% ומעלה- את יכולה להחליף ברוב המתכונים גבינה לבנה/קוטג’ ביוגורט.😊

avatar
שולמית כהן (18:39 25.05.2020)

אגב המאכלי חלב זה רק העניין והמנהג אבל בעיקרון צריך לאכול בשר גם אז אפשר לחלק את זה ללילה ובצהריים לגבי הארוחות שיהיה הפרד בין חלבי לבשרי סתם לידע כללי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:54 25.05.2020)

כמובן.
תודה וחג שמח ❤️

avatar
חדווה (15:22 24.05.2020)

תודה רבה על מענה מבקשת להבין מה הבעייתיות של הקפאת סלטי ירקות מבושלים? מדוע הדעות חלוקות בקשר לכך?
תודה לא מתווכחת באמת רוצה להבין

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:55 24.05.2020)

לעיתים לאחר הפשרה הירקות מפרישים נוזלים.
אני חושבת שאפשר לפתור את זה על ידי סינון הנוזלים וחימום חוזר במחבת.

avatar
חדווה ליבוביץ (22:11 23.05.2020)

האם אפשר להקפיא סלטים מירקות מבושלים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:09 24.05.2020)

היי חדווה,
לא ניסיתי אבל שמעתי מאחרים שרוב הסלטים המבושלים עוברים הקפאה בסדר.

לקריאת כל התגובות