שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35 דקות

סוג: חלבי

תבנית מלבנית 20X30

מצרכים:

250 גרם פסטה מסוג פנה או פוזילי (חצי חבילה)

400 גרם עגבניות מרוסקות

2 כפות גדושות רסק עגבניות

2 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

2 ביצים

כף גבינה לבנה (לא חובה)

3/4 כוס תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)

3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת

תיבול: כפית תבלין אורגנו, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

לפיזור מעל: חצי כוס גבינה צהובה מגורדת




אופן הכנה:

-מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מסננים ומעבירים לקערה.

-מוסיפים לקערה את כל החומרים (למעט גבינה צהובה לפיזור מעל) ומערבבים היטב.

-משמנים תבנית (גם בדפנות) ויוצקים לתוכה את התערובת. משטחים ומפזרים מעל כחצי כוס גבינה צהובה מגורדת.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות או עד שהגבינה נמסה.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגיות ליצןעוגיות ליצן
קבב עוף קבב עוף
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
תרצה (15:41 7.08.2024)

מושלם!!
טעים ומדויק

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:26 7.08.2024)

תודה תרצה❤️

avatar
הדר (20:58 11.04.2024)

עשיתי את המתכון אבל עם פתיתים של תמי (ללא גלוטן) במקום פסטה פנה (כי זה מה שהיה לי בבית והייתי צריכה לסיים אותם) ויצא ממש טעים!!! גם מזכיר לי את הטעם של לזניה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:15 12.04.2024)

שמחה שיצא טעים😊
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
יעל (14:42 30.01.2024)

נראה מצוין ואני רוצה להכין. אפשר לוותר על הביצה? אם כן, מה לשים במקום?
תודה ענקית לך! בלעדייך לא מסתדרת במטבח! ומאז שהכרתי את האתר שלך התחלתי לאהוב לבשל.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:05 30.01.2024)

הביצה מדביקה את החומרים אבל אפשר להכין גם בלי🙂

avatar
ליאור (06:10 19.01.2024)

שאלה אם את יודעת, אשתי לא מדליקה אש בשבת ואני רוצה להכין לילדים לבוהוריים בשבת, האם אפשר את הפסטה להכין יום קודם (לשים אותה במים במקרר אחרי ההכנה, או רק ככה) ולהכין את המשך המתכון בשבת ?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:19 19.01.2024)

בטח שאפשר להכין יום לפני, רק לא לשים במים במקרר.
אחרי שבישלת את הפסטה במים, תעביר אותה למסננת ותשטוף קצת מתחת לברז.
לאחר מכן תשפוך קצת שמן מעל הפסטה ותערבב (למניעת הדבקות). תשמור בכלי סגור במקרר.

avatar
ליאור (11:54 19.01.2024)

תודה גדולה
אתר ומתכונים מצוינים, אני מעריץ שלך 😘

avatar
אברהם (00:17 2.01.2024)

עשינו יצא טעים
רק שאלה שמכניסים לתנור מכסים בנייר כסף(כי לא כתוב!)פשוט 35 דקות לגבינה צהובה בתנור זה מעט הרבה!!! היא נשרפה והתייבשה וכן הפסטה התייבשה 🙁
כי זה גם ללא נוזלים בכלל רק דברים דיי יבשים!
אשמח להבארה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:31 2.01.2024)

בוקר טוב אברהם,
אין צורך לכסות.
יכול להיות שאפית בתוכנית טורבו שהיא חזקה יותר? או שאולי התנור שלך חזק יחסית.
התבנית היתה מונחת על רשת התנור בשלב השני מלמטה?

avatar
רונית (18:32 28.10.2023)

היי,
אפשר להחליף את העגבניות ברוטב פיצה מוכן? אם כן כמה לשים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:35 28.10.2023)

היי
מומלץ לשים 200 גרם רוטב פיצה ו-200 גרם עגבניות מרוסקות.

avatar
חני (15:28 11.10.2023)

הכנתי עם פסטה ללא גלוטן וגבינה טבעונית. הילד שלי רגיש לגלוטן וחלב. יש תחליפים להכל! יצא מצוין!!! תודה

פשטידת פסטה פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:14 11.10.2023)

נראה מעולה! איזה כיף שאהבתם את המתכון😊
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אנונימית (14:57 12.09.2023)

הפסטה תהיה טעימה לאחר חימום על הפלטה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:13 12.09.2023)

פחות מומלץ(:

avatar
ברכה (21:47 7.09.2023)

אם אוסיף גביע קוטג שלם ? לא יוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:57 8.09.2023)

לא כדאי להוסיף גביע שלם, הפשטידה תצא לא יציבה.

avatar
אושרת (15:26 27.07.2023)

הי אפרת,
אפשרי להוסיף קוטג?
אם כן, צריך לוותר על משהו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:14 28.07.2023)

היי
אפשר להוסיף 2 כפות קוטג’ ולוותר על גבינה לבנה.

avatar
רחלי (12:01 14.07.2023)

אם אין לי עגבניות מרוסקות בשימורים
להשתמש בעגבניות אמיתיות?
באיזה כמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:07 14.07.2023)

היי
שימי 2-3 עגבניות מגורדות(:

avatar
רחלי (12:28 14.07.2023)

תודה על מהירות התגובה!
שבת שלום

avatar
rivka (23:39 4.05.2023)

תודה רבה!!
יצא מושלם!!!!!!
ההיתי מאד מרוצה, קצר וטעים מאד!!!
כולם אהבו!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:41 5.05.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
גל (19:32 13.04.2023)

מתכון מדהים! מלכתחילה הוספתי עוד ביצה ועוד 2 כפות גבינה לפי המלצתך בתגובות מטה. מושלם, לא פחות.

פשטידת פסטה פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:49 13.04.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח, נראה טעים במיוחד!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אושרית (10:27 20.03.2023)

היי, הכנתי בעבר יצא מדהים כמו כל מתכון כאן..
ישלי במקרר פסטה ברוטב עגבניות מוכנה (קצת יותר מחצי חבילה) על איזה מרכיבים לוותר? או פשוט להמעיט מהרסק עגבניות והעגבניות מרוסקות ?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:54 20.03.2023)

היי,
אפשר להשתמש בפסטה ולהפחית חצי מכמות הרסק והעגבניות.

avatar
אושרית (08:47 21.03.2023)

האמת שעשיתי ככה לפני שראיתי את התשובה שלך ויצא טעים.
תודה רבה מהממת

avatar
קארין (16:08 7.03.2023)

תודה על המתכון המעולה!! מכינה המון את הפשטידה! יש לי שאלה איך קצת להפוך את הפשטידה לקצת יותר “רטובה” . הבן זוג שלי אומר שטעים לו אבל קצת יבש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:05 7.03.2023)

שמחה שאהבתם את המתכון!
אפשר להוסיף עוד ביצה וכן עוד 2 כפות גבינה לבנה.

avatar
גלית (14:24 20.02.2023)

שלום אפרת
האם ניתן לשדרג עם בולגרית או שמנת מתוקה?
רוצה לשים עגבניות טריות במקום מרוסקות כמה לגרד ?
תודה רבה
גלית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:38 20.02.2023)

היי גלית,
אפשר להוסיף מעט בולגרית ושמנת מתוקה.
אפשר להשתמש בכ-3 עגבניות מגורדות.

avatar
itzik30 (10:40 9.02.2023)

תודה, ושאלה אם אני רוצה לעשות ולהקפיא ניתן? והאם אפשרי להקפיא בתבנית חד פעמית מנייר כסף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:45 9.02.2023)

אפשר להקפיא גם בתבנית חד פעמית, אבל הפשטידה במיטבה כשהיא טרייה.

avatar
רבקה (20:50 27.12.2022)

אחד המעולים!!!!!!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:49 27.12.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון(:

avatar
פרח לבנבן (17:21 21.12.2022)

תודה רבה יצא מטורףףףף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:02 21.12.2022)

שמחה כל כך שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
רחלי (10:04 6.11.2022)

אני יכולה להשתמש הכל ברסק עגבניות בלי עגבניות מרוסקות בכלל ? אם כן כמה רסק בסה”כ לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:46 6.11.2022)

היי,
פחות מומלץ אבל אפשר לשים סה”כ 4 כפות רסק עגבניות (כולל את 2 כפות הרסק שכבר רשומות במתכון) ולערבב עם כ- 3/4 כוס מים חמים.

avatar
פרח לבנבן (17:22 21.12.2022)

אני עשיתי חצי רסק עגבניות וחצי עגבניות מרוסקות ויצא מעולה

avatar
sara (10:25 3.06.2022)

אפשר להכין עם ספגטי? ( החוטים הארוכים…)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:43 3.06.2022)

היי,
זה פחות יוצא מוצלח בפשטידה, אבל אפשר.

avatar
ליטל (08:56 3.06.2022)

היי.. אפשר להשתמש ברוטב בזיליקום במקום עגבניות מרוסקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:19 3.06.2022)

היי,
כן, אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות/רוטב עגבניות בטעם בזיליקום.

avatar
רוית (18:47 2.06.2022)

אפשר להשתמש באבקת שום במקום שום כתוש? אם כן כמה לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:07 2.06.2022)

היי,
אפשר לשים כחצי כפית אבקת שום.

avatar
שרית (22:13 28.05.2022)

¾ +½ כוסות גבינה צהובה מגורדת- מה משקל הגב”צ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:06 28.05.2022)

היי,
סה”כ יוצא כ-150 גרם.

avatar
הודיה (13:45 14.04.2022)

יש אפשרות להחליף את הפסטה בבורגול מבושל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 14.04.2022)

היי,
אני לא חושבת שבורגול ישתלב טוב כאן(:

avatar
מיה (11:45 12.04.2022)

היי אפרת, האם את יודעת כמה חצי חבילת פסטה שוקלת לאחר בישול? יש לי פסטה מבושלת שאני רוצה להשתמש בה. תודה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:27 12.04.2022)

היי,
להערכתי זה יוצא קצת יותר מ-500 גרם. ממליצה למדוד כדי לדייק יותר.
חג שמח!

avatar
מיה (21:46 12.04.2022)

תודה רבה על המענה המהיר! חג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:53 12.04.2022)

חג שמח🌺

avatar
מיה (11:39 12.04.2022)

היי, האם אפשר להשתמש בפסטה בצורת פפיון במקום פנה או פוזילי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:11 12.04.2022)

היי,
אפשר אבל הצורה המסולסלת יוצאת הכי טוב בתור פשטידה(:

avatar
נעמי (18:04 8.02.2022)

אפשר לשים בצד את הגבינה הצהובה המגורדת (לא לפיזור מעל) ולעשות שכבות, כלומר תערובת ואז גבינה ואז תערובת ושוב גבינה וכו’?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:22 8.02.2022)

היי,
אפשר לשלב גבינה צהובה בכל דרך שרוצים ואוהבים(:

avatar
נעמי (17:41 8.02.2022)

אפשר להכפיל כמויות ולהכין בשתי תבניות של 21*31 (למרות שהיא גדולה בשני סנטימטרים מהתבנית הרשומה במתכון)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:03 8.02.2022)

היי,
אפשר, יצא מעט יותר נמוך.

avatar
נעמי (17:11 8.02.2022)

הי אפרת, אפשר להוסיף עגבניות מרוסקות (לא רסק), ואם כן כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 8.02.2022)

היי,
אפשר להוסיף עגבנייה גדולה מרוסקת.

avatar
טליה (23:08 2.02.2022)

ווואווו אחד הטעימים שעשיתי

פשטידת פסטה פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:47 2.02.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה! תודה על הפרגון🌺

avatar
קרן (08:08 2.02.2022)

תודה אפרת 🙂 הכנתי אתמול, הוספתי תירס וממרח עגבניות מיובשות ויצא ממש מצוין! נטרף ע״י בת השנתיים (ועל ידי כמובן…). לומדת הרבה גם מכל התגובות שלך לשאלות פה אז שוב תודה♥️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:19 2.02.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! שמחה שגם הקטנה אהבה, ותודה על הפרגון🌺

avatar
יפית (15:19 12.01.2022)

טעים מאןד זה יוצא כמו לזניה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:06 12.01.2022)

שמחה שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤

avatar
חיה (15:38 9.12.2021)

אני יכולה להשתמש הכל ברסק עגבניות במקום עגבניות מרוסקות או שטעם יצא לא מתאים?

avatar
חיה (15:54 9.12.2021)

הי אפרת כבר ראיתי שענית למישהי תודה רבה!!!

avatar
לימור (14:56 10.09.2021)

אפרת יקרה.
אם אני עושה עם עגבניות רגילות כמה צריך לגרד?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:17 10.09.2021)

היי לימור,
בערך 3 עגבניות בינוניות.

avatar
אסתי (22:26 11.08.2021)

אני עושה כמות כפולה, באיזה גודל תבנית להשתמש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:49 11.08.2021)

היי אסתי,
לכמות כפולה מתאימה תבנית מרובעת 32X40 או עגולה בקוטר 28.

avatar
אנונימי (22:37 10.07.2021)

אני רוצה להכין מחבילת פסטה שלמה..
להכפיל כמויות או שעדיף להכין בפעמיים?
כי יש מתכונים שכשמכפילים זה מתפקשש..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:16 11.07.2021)

היי,
אין בעיה להכין כמות כפולה. רק שימי לב להכין בשתי תבניות 32*20 או בתבנית אחת 32*40.
בהצלחה!

avatar
הודיה (19:25 27.06.2021)

שלום, רציתי לדעת לכמה מנות זה אמור להספיק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:11 27.06.2021)

היי הודיה,
כ-7 מנות(:

avatar
לירון (07:45 18.05.2021)

היי, יצא מאוד טעים אבל לא היה ניתן לחתוך את הפשטידה ולקחנו עם כף כי הכל התפרק. פחות מתאים לאירוח כי לא נראה טוב ככ… מה כדרי לשפר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:17 18.05.2021)

היי לירון,
קודם כל שמחה שיצא טעים:)
בד”כ פשטידות מתפרקות או בגלל שלא היה בהן מספיק ביצים או בגלל אי דיוק בכמויות (כך שיש פחות נוזלים מהדרוש).
האם דייקת בכמויות? השתמשת בביצים M או L? אגב, האם אפית את הפשטידה מספיק זמן או שהוצאת לפני שעברו 35 דקות?
לפעם הבאה, הייתי מוסיפה בכל מקרה ביצה נוספת כדי לקבל מרקם יציב יותר.😊

avatar
לירון (08:21 18.05.2021)

היי, תודה על התשובה המהירה🙏 השתמשתי ב-2 ביצים M. אנסה פעם הבאה L. ועשיתי לפי חישוב של כוס 200 מ”ל. צריך לפי 240? הוצאתי אחרי 35 דקות בדיוק. פעם הבאה אשים גם יותר תוספות כי זה ממש הוסיף. הילדים ככ אהבו וגם בעלי ורוצים שאכין פעם בשבוע בארוחת ערב שיהיה גיוון😊

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:36 18.05.2021)

נכון, כל הכמויות נמדדות לפי כוס של 240 מ”ל, ועדיף תמיד להשתמש בביצים גדולות. בטוחה שבפעם הבאה יצא מושלם!
יום מקסים😊

avatar
לירון (08:37 18.05.2021)

אעדכן כמובן ואצרף תמונה. המון תודה😊🙏

avatar
ענת (09:53 12.05.2021)

מושלם. כמה יוצא במשקל 3 רבעי גבינה צהובה?באיזה כוס?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:27 12.05.2021)

היי ענת,
יוצא כ-90 גרם. (כוס בנפח 240 מ”ל)😊

avatar
שירן (23:00 8.05.2021)

שבוע טוב,
האם תוכלי לכתוב לי כמויות ל3/4 אינגלישקייק בבקשה ?

פירסמתי עוד כמה פעמיים אצלך שאלות לגבי כמויות אבל לא זוכרת כבר איפה🤭..יש איזה שהיא דרך לראות את זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:28 8.05.2021)

היי שירן,
את לא יכולה לראות, אבל אני כן:) מצרפת לך את כל המתכונים ששאלת לגביהם על כמויות:
עוגת קוקוס וריבת חלב, עוגת קוקוס ושוקולד צ’יפס, חיתוכיות ריבה ופירורים, עוגת תפוחים ופירורים, מאפינס חלבה.
כמויות ל 3/4 אינגליש:
120 גרם פסטה מסוג פנה או פוזילי
180 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
כף רסק עגבניות
כף שמן זית
שן שום קטנה כתושה
ביצה M
כפית גבינה לבנה (לא חובה)
1/3 כוס תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)
1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת

avatar
שירן (10:38 10.05.2021)

תודה רבה!!!
אף פעם לא מאכזבת 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:33 10.05.2021)

💗

avatar
תמר (20:51 4.05.2021)

אפשרי לעשות עם פסטה אחרת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:34 4.05.2021)

היי תמר,
אפשר, למשל עם פסטה סלילים או קונכיות או כל צורה דומה😊

avatar
ליטל (15:25 30.04.2021)

היי אפרת, יש לי תבנית 19.1×28.5. האם הכמויות במתכון מספיקות לתבנית זו או צריך להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:03 30.04.2021)

היי ליטל,

התבנית מתאימה. בהצלחה😊

avatar
מיכל (18:38 14.04.2021)

היי,הכנתי מס פעמיים ויצא טעים מאוד אבל החלק העליון של הפסטה התייבש מה יכול להיות הסיבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:13 14.04.2021)

היי מיכל,
החלק העליון של הפשטידה אמור להשחים ולהיות קראנצ’י מעט, זה בסדר גמור:)

avatar
‫שירן (15:30 8.04.2021)

היי אפרת,
ניתן לשים שם קנולה רגיל במקום שמן זית ?תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:11 8.04.2021)

היי שירן,
אפשר🙂

avatar
miki m (16:07 14.03.2021)

יצא משלם

פשטידת פסטה פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:01 14.03.2021)

שמחה לשמוע:)

avatar
תמה (19:55 20.02.2021)

היי אפרת
אפשר לשים רסק עגבניות במקום העגבניות מרוסקות?
ואם כן אז כמה?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 20.02.2021)

היי תמה,
חושבת שאפשר לשים סה”כ 4 כפות רסק עגבניות (כולל את 2 כפות הרסק שכבר רשומות במתכון) ולערבב עם כ- 3/4 כוס מים חמים
בהצלחה😊

avatar
נטע (23:36 16.02.2021)

אפרת המדהימה ,
הכנתי היום ויצא פשוט מושלם !!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:21 17.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נטע

avatar
טניה (18:23 19.01.2021)

אפרת, אפשר להכין היום ומחר להכניס לתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:37 19.01.2021)

אני חושבת שכן.

avatar
מוסי (14:30 18.01.2021)

הכנתי כמות רגילה. יצא מטריףף התחסל ברגעע

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:21 18.01.2021)

היי מוסי, שמחה לשמוע 😘

avatar
מוסי (11:41 18.01.2021)

יש אפשרות לבשל חבילת פסטה שלמה בלי להכפיל כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:50 18.01.2021)

היי מוסי, לא, יש להכפיל גם את יתר הכמויות.
שבוע טוב 🙂

avatar
רות (22:28 17.01.2021)

הי יצא מצוין עשיתי כמות כפולה והילדים חיסלו הכל… לטעמי צריך להיות טיפה יותר מתובל. תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:19 18.01.2021)

היי רות, כול אחד באמת יכול להוסיף תבלינים לפי הטעם.
העיקר שאהבת 😀

avatar
נעמה (10:21 11.01.2021)

היי,
האם אני צריכה לאפות באפייה (פס למעלה ופס למטה) או טורבו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:55 11.01.2021)

היי נעמה,
תוכנית אפייה רגילה חום עליון תחתון

avatar
רחל (17:52 28.12.2020)

הי אפרת
מה אפשר לשים במקום עגבניות מרוסקות משימורים?
ואם אין לי אורגנו מה אפשר להמיר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:43 28.12.2020)

תוכלי לגרד עגבניות טריות בפומפייה 🙂
אם אין אורגנו אפשר להשתמש בתבלין פיצה או לוותר

avatar
חנה (14:36 18.11.2020)

מתכון מושלם!!
הכנתי כבר פעמיים ויצא אש
תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:52 18.11.2020)

שמחה שאהבת חנה 🙂
יום נפלא ❤️

avatar
יעל (12:59 20.10.2020)

אפשר עם פסטה קונכיות? זה הסוג שיש לי בבית .. וגבינת טוב טעם?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 20.10.2020)

כן אפשר עם פסטה קונכיות.
אפשר לשים גבינת טוב טעם. מומלץ לשלב עם גבינה צהובה אם יש לך.

avatar
הדר (21:12 25.05.2020)

ראיתי שיש אנשים שהוסיפו שמנת לבישול לתערובת. נשמע לי מוסיף, השאלה אם לא יוצא נוזלי מדי יחד עם העגבניות המרוסקות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:16 25.05.2020)

אפשר אבל אני מניחה שהשמנת תעשה את זה קצת רטוב יותר מבפנים.

avatar
נטעלי (09:37 24.05.2020)

יצא מצויין – תודה על מתכון קל וטעים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:11 24.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
אפרת (11:02 14.05.2020)

יש תחליף לביצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:08 14.05.2020)

אפשר לוותר על הביצה. זה ייצא פחות יציב כמו פשטידה אלא יותר כמו פסטה מוקרמת אבל טעים באותה מידה 🙂

avatar
אפרת (14:13 14.05.2020)

תודה רבה!
גם על התשובה המהירה וגם על האתר…
הוא נעים ונוח לשימוש ומלא במתכונים טעימים👌👌

avatar
יפעת (15:27 3.05.2020)

אפשרי להכין לפני שבת ולחמם על הפלטה בשבת(כמו לזניה)? או שזה יתייבש?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:48 3.05.2020)

אפשר אבל זה יהיה קצת יבש מבפנים ופחות עסיסי.

avatar
רננה (08:40 23.04.2020)

הוכן ונטרף!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:03 23.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
עדי (21:22 22.04.2020)

הי אפרת, אסור לבת שלי גלוטן. זה ילך עם פסטה מאורז?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:02 22.04.2020)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

avatar
נעמה (10:26 22.04.2020)

אין לי גבינה צהובה מגורדת, אפשר ברגילה?
אם כן כמה פרוסות לחתוך?
תודה על הכל!! את מדהימה, והפכת אותי לשפית..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:57 22.04.2020)

היי נעמה,
אפשר לגרד את הגבינה בפומפיה גסה או לחתוך עם סכין לחתיכות קטנות באותן כמויות – ¾ כוס לתערובת וחצי כוס לפיזור מעל.
יום נפלא 🌺

avatar
מירב (19:30 15.04.2020)

יצא טעם דומיננטי מדי של ביצה, יש אפשות לשים ביצה אחת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:46 15.04.2020)

הביצה אחראית להדבקת החומרים. אפשר להכין עם ביצה אחת, הפשטידה תצא קצת פחות יציבה.
הטעם של הביצים לא אמור להיות מורגש. אולי הן עורבבו עם תערובת שהיתה חמה (לפני האפיה)?

avatar
מירב (11:30 16.04.2020)

עורבבו עם הפסטה שהייתה חמה. זה בגלל זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:25 16.04.2020)

כן. כנראה שהביצים התבשלו מהחום של הפסטה. להבא כדאי לצנן את הפסטה לפני.

avatar
ענבר (20:52 30.03.2020)

יש לך המלצות למתכונים נוספים שאפשר להכין ביחד עם המנה הזאת לצהריים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:47 31.03.2020)

היי ענבר,
זה מתאים עם סלט ירקות/עלים טרי, ירקות בתנור כמו אנטיפסטי, לחם שום או פיצות אישיות.

avatar
מאיה (21:46 26.03.2020)

היי. רציתי לדעת מה תורמת הגבינה הלבנה לתערובת?

avatar
מאיה (21:47 26.03.2020)

וגם, האם אפשר להחליף את הרסק או להוסיף עליו רוטב פיצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:18 26.03.2020)

הגבינה הלבנה תורמת קצת למרקם אבל לא באופן משמעותי ולכן אפשר גם לוותר עליה.
הרסק פשוט מסמיך את הרוטב ומאזן את הטעם החמצמץ שלו. אני מניחה שאפשר לשים במקום כ-3 כפות מלאות רוטב פיצה.

avatar
מאיה (09:05 27.03.2020)

תודה! את הגבנצ מעל לא כדאי להוסיף לקראת סיום? היא לא נשרפת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:07 27.03.2020)

אם אופים בתוכנית נכונה (חום עליון וחום תחתון), הגבינה לא אמורה להשרף.

avatar
ספיר (13:27 24.03.2020)

האם ניתן להכין אותה עם מקרוני?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:47 24.03.2020)

כן אפשר.

avatar
ספיר (15:08 24.03.2020)

הכנתי אותה כבר, כנראה הייתי צריכה להוסיף עוד ביצה
אבל יצא פשוט טעים!!!
אין על האתר שלך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:58 24.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
חן (17:34 22.03.2020)

יזיק אם אני יוסיף עוד קצת גבינה צהובה לכל התערובת בנוסף ללמעלה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:01 22.03.2020)

אפשר בהחלט.

avatar
יעלי (17:52 21.03.2020)

יצא לי מושלםםםם
רק חבל שהילד שלי לא אהב…
גם הוספתי שמנת לבישול וביצה אחת…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:13 21.03.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
עדי (14:53 13.03.2020)

הי, אם אין לי כיריים, האם יש דרך אחרת להכין את הפסטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 13.03.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי בדרך אחרת. אולי אפשר להרתיח סיר עם מים בתנור בטמפ’ גבוהה.

avatar
יעל (13:22 27.02.2020)

היי, הכמות של הפשטידה מתאימה ל-2 תבניות אינגלישקייק ?
ואם לא כמה צריך להוסיף שיספיק?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:35 27.02.2020)

כן. ל-2 אינגליש קייק חד פעמיות.

avatar
יעל (14:53 28.02.2020)

תודה.
בסוף הכנתי בתבנית 1 מרובעת.
יצאה פשטידה מעולה.
שבת שלום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:55 28.02.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבת שלום

avatar
קרינה (09:47 23.02.2020)

היי אפרת, מזמינה המון אורחים למוצש ומעוניינת להכין את הפשטידה אם אני רוצה לשים פטריות טריות זה יהיה בסדר?ואז נגיד את הרסק עגבניות אני אשים את כול התיבול בתוכו אערבב ואשפוך מעל הספגטי אערבב שוב ואז אשים גבינה מגוררת מעל זה בסדר?אגב אפשר להכין מראש לשים למקרר ואז לחמם?
תודה רבה:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 23.02.2020)

כן אבל אני ממליצה לטגן קודם את הפטריות קצת במחבת.
את יכולה לערבב את כל החומרים יחד, לשפוך מעל הספגטי ולערבב.
לא מומלץ להכין יום לפני כי הגבינה מתייבשת אבל אפשר להכין הכל בתבנית ולפזר מעל את הגבינה ולהכניס לתנור באותו יום.

avatar
פנינה (08:42 16.02.2020)

בוקר טוב אפרת. בשבת כיכבו על השולחן הפשטידה הזו ופשטידת התירס שלך. שניהם זכו להצלחה! והבוקר ביקשו ממני שאעשה שוב את הפשטידת פסטה. תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:50 16.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה פנינה ושבוע נפלא

avatar
רוני (15:52 31.01.2020)

האם אפשר להחליף את הצהובה בבולגרית בכל המתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:45 31.01.2020)

היי רוני,
אפשר לשים בולגרית מפוררת אבל יותר טעים עם גבינה צהובה כי זה גם מחבר את הפשטידה וגם נותן אפקט של הקרמה.

avatar
ליאת (20:31 13.01.2020)

היי
מתכון מצוין וממש קל! יצא מאוד טעים!
הכנתי מחבילת פסטה שלמה וכמובן הכפלתי את הכמויות של שאר המוצרים אבל לא של הביצים.. כאשר אני חותכת הפשטידה מתפרקת.. האם בגלל כמות הביצים? (2 במקום 4)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:02 13.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
כן, זה בגלל הביצים (הן למעשה “מדביקות” את החומרים).

avatar
אני (20:39 20.01.2020)

הכפלתי גם אני והכפלתי את הביצים יצא פצצה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:10 21.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
יעל (21:03 4.01.2020)

היי,
אם אני רוצה להשתמש בחבילת פסטה שלמה להכפיל כמויות? גם של העגבניות המרוסקות לשים 800 גרם?
תודה ושבוע טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 4.01.2020)

כן, יש להכפיל גם את יתר הכמויות.
שבוע טוב 🙂

avatar
סוזי (17:15 18.12.2019)

היי, מה הכמויות לתבנית חד פעמית בינונית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:27 18.12.2019)

אפשר להכפיל את כל הכמויות ב1.5 ולהכין בתבנית מלבנית בגודל 32X25.

avatar
שושנה גרוס (08:53 5.11.2019)

איזה שמנת מתוקה צריך?
לבישול ואפיה או שאפשר שמנת להקצפה? יש לי בבית שמנת מתוקה להקצפה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 5.11.2019)

היי שושנה,
אין במתכון שמנת.

avatar
עדי (21:00 18.09.2019)

טעים!!!!!!

חייבת לציין שלי לא היה מים בתחתית, לקחתי את הטיפ ושמתי במקרר את התערובת פסטה לרבע שעה, זה עוזר.
ועוד טיפ קטן משלי, הוספתי כפית גדושה קטשופ קצת למתיקות.

תודה רבה על המתכון המושלם!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 18.09.2019)

תודה עדי 🙂

avatar
עינת (09:29 17.07.2019)

בוקר טוב אפרת

מה אפשרי במקום הרסק?

עגבניות טריות אפשרי?

בתודה ויום טוב.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:54 17.07.2019)

את יכולה להכין בלי רסק. הרסק פשוט מסמיך את הרוטב ומאזן את הטעם החמצמץ שלו.

avatar
קיילא (16:31 7.07.2019)

היי אפרת,

אפשר תחליף לביצים/לוותר עליהן לגמרי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 7.07.2019)

אפשר לוותר על הביצים. הפשטידה לא תהיה יציבה, היא תתפרק בחיתוך.

avatar
אני (06:56 24.08.2021)

האם במקום ביצים אפשר מיונז? אם כן מה הכמות של מיונז

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:09 24.08.2021)

אפשר לנסות להוסיף כף מיונז, אבל זה לא יחליף ממש את הביצים ועדיין הפשטידה תהיה פחות יציבה.

avatar
שירה (11:48 4.07.2019)

פעם ראשונה שהכנתי פשטידה כזו מיוחדת עם המון מרכיבים ויצא מוווושלם!
גמרו תתבנית וליקקו תאצבעות!
תודה על המתכון המוצלח!
מעריכה מאוד…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:28 4.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שירה

avatar
סמדר (15:30 31.05.2019)

ראיתי תשובה שענית למישהו שיצא לה יפה מלמעלה ומלמטה נוזלי וזה לא קשור לביצים. אבל כששמתי את הרוטב הוא לא היה נוזלי לגמרי. אז למה באמת יצא נוזלי למטה?
כדאי אולי לערבב עד שהנוזלים ייספגו ולאפות בתוספת גבנ”צ?
אשמח שתעני לי!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 1.06.2019)

היי סמדר,
בגלל שהנוזלים שוקעים לתחתית אז גם אם הרוטב לא נראה נוזלי לגמרי, זה יכול לקרות.
וכן, פעם הבאה אפשר לערבב את את הפסטה עם הרוטב עד שהנוזלים ייספגו. אם לא רוצים שיהיו נוזלים בתחתית אז אפשר (ומומלץ) להכין מראש, כמה שעות לפני, אפילו יום לפני ולשמור במקרר כך הרוטב יתייבש על הפסטה.

avatar
ברק (14:34 30.05.2019)

הי אפרת.
זו פעם ראשונה שאני “כאן” באתר – נראה מבטיח !! גם המתכונים וגם הסבלנות שלך בליווי ומתן התשובות לכל הקושיות. אז גם לי יש שאלה : אני רוצה להכין לשבועות, אבל זה חייב להיות מראש (איני אופה בשבת), מתלבט האם יוכל להישאר במקרר. בתשובתך לבת שבע (12.12.17) כתבת ש”לא כדאי לשים במקרר כי זה יתייבש”. אבל ככעבור 3 חודשים כתבת לשירן ש “לא מומלץ להקפיא, עדיף לשמור במקרר , אפשר לפחות 3 ימים”.
מה נכון ?
תודה רבה !!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:39 30.05.2019)

היי ברק 🙂
כמובן שהכי טעים זה להגיש סמוך לאפיה אבל אם יצא שאין אפשרות אז אפשר לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
(אם ההתלבטות היא בין מקפיא למקרר עדיף לשמור במקרר).

avatar
לאה (23:19 2.06.2022)

נראה ומריח מדהים, בדיוק חשבתי היום אם אוכל להקפיא או לקרר ומצאתי את התשובה שלך ב2019.
התגובות והמענה פשוט מוסיפים, חוסכים זמן, ומלמדים הרבה בבישול ובאפיה!!!
תודה ממש ממש ממש נהנית מהאתר!

פשטידת פסטה פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:43 2.06.2022)

שמחה שאת נהנית מהאתר ומהתשובות(:
נראה טעים ומזמין🙂

avatar
ינון (15:11 1.01.2019)

יצא נהדר. תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 1.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ינון

avatar
רחל (20:15 4.09.2018)

היי ,
יצא לי ממש מושלם מלמעלה ומלמטה הכול נוזלי , ועשיתי הכול לפי המתכון האם זה בגלל הביצים ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 4.09.2018)

הביצים רק מדביקות את החומרים, הן לא אמורות להפוך את התערובת לנוזלית. יכול להיות שזה בגלל הרוטב.

avatar
דפנה (17:27 19.08.2018)

היי אפרת,
אפשר לשים במקום מקופסת שימורים, עגבניות מרוסקות מקופסה כמו של רסק עגבניות?
מקווה שהבנת את השאלה ולא סיבכתי אותך…
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:29 19.08.2018)

אם רשום על זה “עגבניות מרוסקות” אז אין בעיה.

avatar
מיכל (19:55 24.07.2018)

אפשר במקום גבינה צהובה גבינה מוצרלה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 24.07.2018)

כן בטח.

avatar
ענבל (10:07 18.07.2018)

יצא טעים מאוד אבל חוץ מהלמעלה הכל נשאר כמו פסטה.כלומר אי אפשר לחתוך את זה זה מתפרק

avatar
ענבל (10:09 18.07.2018)

שמתי ביצים. יכול להיו שצריך עוד אפיה? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:45 18.07.2018)

היי ענבל,
הביצים הן אלה שמדביקות את החומרים. לדעתי היה כדאי להוסיף ביצה נוספת. באיזה סוג פסטה השתמשת? פנה או סוג אחר?

avatar
ADNA (21:56 1.10.2020)

גם לי התפרקה ומנסנ להבין למה…השתמשתי בפסטה צינורות של אוסם, והכנתי את כל השקית (500 גרם) ואז הכפלתי את שאר המצרכים. שמתי 4 ביצים, אבל בכל זאת התפרקה כשחתכתי והרגיש לי שהכנתי פסטה רגילה :(. אשמח לעצה

avatar
אדנה (22:54 1.10.2020)

אה ועוד שאלה..
מאחר והפשטידה התפרקה לי, חשבתי להבא אולי לשים גבינה צהובה מגורדת גם בתוך התערובת. הסיבה היא ש-א’, אני מאוד אוהבת גבנ”צ וכשהיא רק בחלק העליון, היא לא מספיק מורגשת לי בטעם. ב’-חשבתי שאולי הגבנ”צ שאשים בתוך התערובת, תייצב לי את הפשטידה וכך היא לא תתפרק בחיתוך. זה הגיוני? תודה רבה לך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:53 2.10.2020)

היי אדנה,
יכול להיות שהיה כדאי להוסיף ביצה נוספת. אלה היו ביצים M או L?
זה רעיון טוב להוסיף גבנ”צ לתוך התערובת, זה יכול לעזור בהדבקת החומרים אבל בלי קשר אני ממליצה להוסיף גם ביצה נוספת.

avatar
עדי (21:01 5.10.2020)

אדנה, נראה לי שפספסת. במתכון אכן שמים 3/4 כוס גבינה צהובה גם *בתוך* התערובת. זה בנפרד מהחצי כוס שמפזרים מעל (ובהכפלות – כוס וחצי גבנצ בתוך התערובת וכוס לפיזור מעל).

avatar
אלון (21:58 2.07.2018)

מתכון מעולה! יצא מעולה והכל נחטף

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 2.07.2018)

תודה אלון, שמחה לשמוע 🙂

avatar
מיכל פרץ (10:45 6.06.2018)

מעולם לא הכנתי פשטידה .. וזו הייתה הראשונה שלי ויצא פגזזזז
שידרגתי קצת עם רוטב פסטו ושמנת מתוקה.
פשוט לחסל את כל התבנית חחח
תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 6.06.2018)

נראה מעולה!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
תהילה (13:22 14.05.2018)

היי! הכנתי את הפשטידה אתמול, יצא מהמם!!
אגב, הכנתי אותה גם מפסטה ללא גלוטן, טעם מושלם!!
תודה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:16 14.05.2018)

שמחה לשמוע!
תודה תהילה 🙂

avatar
ויקה (18:34 12.05.2018)

הכנתי יצא להיטט
תודה על מתכון מנצח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 12.05.2018)

שמחה לשמוע!
תודה ויקה 🙂

avatar
ליאור (17:46 9.05.2018)

במידה ורוצים להשתמש בעגבניות טריות במקום עגבניות מקופסה כמה עגבניות צריך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:53 9.05.2018)

אפשר לרסק או לגרד בפומפיה 4 עגבניות בינוניות טריות. בגלל שמדובר בעגבניות טריות אני אישית ממליצה לבשל אותן קצת במחבת עם השמן, הרסק, השום והתבלינים (מלח, אורגנו ופלפל שחור), לצנן מעט ורק אז לערבב עם הפסטה ויתר החומרים.

avatar
איריס יחזקאל (16:29 9.05.2018)

אפשר לותר על הביצים ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 9.05.2018)

אפשר אבל קחי בחשבון שהפשטידה לא תהיה יציבה, היא תתפרק בחיתוך.

avatar
נירי (20:59 30.04.2018)

אחלה מתכון, גיוון מוצלח לארוחת ערב. את רב הגבינצ החלפתי בבולגרית, הילדים אהבו, תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:21 30.04.2018)

שמחה שהילדים אהבו 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
לי (18:50 14.04.2018)

ניתן לפזר מעל מוצרלה ממקום גבינה צהובה? וכמה דפי גבינה צהובה לגרד ללמעלה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 14.04.2018)

כן, אפשר לפזר מעל מוצרלה מגורדת או לגרד 3-4 דפי גבינה צהובה.

avatar
Sima (09:35 28.03.2018)

תודה על מתכון קל וטעים. שני מגשים כאלה וחיסלתי את הפסטה לחג. חג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 28.03.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה סימה וחג שמח 🙂

avatar
שירן (09:23 1.03.2018)

היי! המתכונים שלך אליפות אחד אחד! אין עלייך! האם אפשר להקפיא את הפשטידה הזו? יצא לי הרבה, תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:42 1.03.2018)

תודה שירן 🙂
פחות מומלץ להקפיא. עדיף לשמור במקרר, זה יכול להשמר כ-3 ימים לפחות.

avatar
נטשה (15:38 22.02.2018)

הי,אין לי גבינה צהובה, מה עדיף- לוותר עליה או להחליף הגבינה בולגרית מפוררת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 22.02.2018)

היי נטשה,
את יכולה לשים בולגרית מפוררת אבל יותר טעים עם גבינה צהובה כי זה גם מחבר את הפשטידה וגם נותן אפקט של הקרמה.

avatar
מוריה (17:54 5.02.2018)

היי אפרת, האם צריך להיות מכוסה בתנור? תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 5.02.2018)

אין צורך לכסות.

avatar
מתן (18:36 30.01.2018)

מישהו יודע כמה כוסות זה פסטה 250 גרם בערך כי אין לי משקל ובשקית יש חמש מאות גרם כמה כוסות לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:24 30.01.2018)

היי מתן,
שים חצי שקית לפי העין. זה לא חייב להיות מדויק.

avatar
בתאל (21:49 21.01.2018)

שלום, אם אין לי שום כרגע אפשר לוותר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 21.01.2018)

כן, אפשר.

avatar
קרן (18:46 16.01.2018)

פשטידה מעולה וידידותית לילדים.
לאיזו תבנית הפשטידה מתאימה?
האם ניתן לחלק ל 2?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 16.01.2018)

היי קרן,
הפשטידה מתאימה לתבנית מלבנית קטנה בגודל 20X30. אפשר להכין אותה גם ב-2 תבניות אינגליש קייק.

avatar
הדר (14:04 26.09.2018)

היי אפרת
האם אפשר גם להשתמש בתבנית מאפינס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:34 26.09.2018)

כן אפשר.

avatar
יעל (12:26 4.01.2018)

הי הפשטידה יצאה מעולה !!אתמול הכנתי לארוחת ערב ועפו עליה !! תודה לך על מתכון קליל וטעים

שדרגתי אותה עם שמנת מתוקה לתוך התערובת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:29 4.01.2018)

נשמע מעולה עם שמנת 🙂
תודה יעל.

avatar
בת שבע (18:15 12.12.2017)

תודה רבה על המתכון!
יצא מעולה מעולה!!
אפשר להכין את זה יום לפני ולשים במקרר ואז לחמם או שזה יתייבש?
בת שבע

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:03 12.12.2017)

היי בת שבע,
לדעתי זה יתייבש וחבל. מה שכן, אפשר להכין את זה עד לשלב האפיה ולשמור במקרר ולפני ההגשה לאפות.
חנוכה שמח

avatar
רחלי (11:42 6.12.2017)

תודה אפרת הכנסתי עכשיו לתנור מקווה שיצא טוב
משום מה ראיתי שיש בזה הרבה נוזלים כשהעברתי לתבנית מקווה שלא יצא מיימי מבפנים…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:02 6.12.2017)

היי רחלי,
בדר”כ הרוטב אמור להצטמצם ולהסמיך באפיה.
עדכני איך יצא 🙂

avatar
רחלי (16:16 4.12.2017)

אני רוצה לעשות בתבנית אלומיניום ענקית תוכלי בבקשה לכתוב לי כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:53 4.12.2017)

היי רחלי,
לתבנית ענקית אלה הכמויות המומלצות:
650 גרם פסטה מסוג פנה או פוזילי (חבילה ורבע)
1 קילו עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
5 כפות גדושות רסק עגבניות
5 כפות שמן זית
5 שיני שום כתושות
5 ביצים
2-3 גבינה לבנה (לא חובה)
2 כוסות תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)
2 כוסות גבינה צהובה מגורדת
תיבול: 2.5 כפיות תבלין אורגנו, כפית ורבע מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לפיזור מעל: כוס ורבע גבינה צהובה מגורדת

avatar
תמר (23:31 23.10.2017)

חברה אתם לט מבינות איך זה יצא טעים אני ממליצה בחוםםםם ממש אחלההה!!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 24.10.2017)

תודה תמר, שמחה שאהבת 🙂

avatar
חנה מאיר (19:58 26.09.2017)

ערב טוב
תחליף לאורגנו???
לפשטידת פיצה, כרגע חסר לי אורגנו.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 26.09.2017)

אפשר לוותר.

avatar
גלית (09:00 19.09.2017)

בוקר טוב

רוצה לקחת לפיקניק – מתאים לאכול את זה קר ? או לפחות בטמפרטורת חדר ?

תודה רבה

גלית
אם לא נחשוב על משהו אחר …

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 19.09.2017)

היי גלית,
זה טעים גם וגם אבל זה יותר טעים שזה חם כי כשזה מתקרר אז הגבינה מעל מתקשה מעט.
שנה טובה 🙂

avatar
שיר (00:09 13.09.2017)

היי לבשל בסיר את כל החומרים ביחד?
או פשוט לערבב את כל החומרים ביחד עם הבייצים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 13.09.2017)

היי שיר,
רק את הפסטה מבשלים ולאחר מכן מעבירים לקערה ומערבבים אותה ידנית עם כל החומרים.
יום נפלא 🙂

avatar
מאיה (17:16 23.08.2017)

היי, האם אפשרי לוותר על השמנת מתוקה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:20 23.08.2017)

היי מאיה,
אין במתכון שמנת מתוקה.

avatar
שישי (16:48 22.08.2017)

היי,
א. אין לי עגבניות בכלל, אפשר להחליף ברסק עגבניות?
ב. אפשר פסטה שבלולים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:49 22.08.2017)

היי,
העגבניות מעשירות את הטעם אבל אם אין לך אני מניחה שאפשר לשים סה”כ 4 כפות מלאות רסק ולהוסיף כוס מים. יתר החומרים נשארים אותו הדבר.
אפשר להשתמש בפסטה שבלולים.

avatar
שישי (14:08 23.08.2017)

תודה!!
בזכותך אני נכנסת למטבח ומבשלת! מתכונים קלים וטעימים, פשוט לענין!
הכנתי אתמול את המאפינס פיצה למשפחה, וקישואים עם גזר לעצמי (בדיאטה..)
יצא מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:24 23.08.2017)

כיף גדול לשמוע!

avatar
עומרי (16:49 17.08.2017)

אם אני רוצה להכין בלי תוספות צריך לשנות משהו במתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 17.08.2017)

אין בעיה, המתכון נשאר כמו שהוא.

avatar
מירב (10:17 6.08.2017)

היי אם אני רוצה להכין כמות ל4 אנשים ? מה הכמויות ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:51 6.08.2017)

היי מירב,
המתכון הנוכחי יכול להתאים ל-4 אנשים (כל אחד מקבל רבע תבנית). זה גם תלוי אם מוגשות מנות נוספות לצד זה. אם זו המנה היחידה שמוגשת אז אפשר להכפיל את כל הכמויות ב1.5 ולהכין בתבנית מלבנית בגודל 32X25.

avatar
אביגי (12:39 7.06.2017)

האם אפשר להשתמש באטריות אורז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:09 7.06.2017)

לא ניסיתי, אני מניחה שאפשר.

avatar
נטע (20:16 6.06.2017)

היי
תודה רבה על מתכונים מדהימים!

רוצה לנסות את המתכון שלך לפשטידת פסטה פיצה ואשמח לדעת כמה גרם גבינה צהובה צריך?
אפשר לשים גבינה צהובה רגילה ולא מגורדת? או שיש צורל לגרד?

תודה רבה ♡

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:40 6.06.2017)

היי נטע,
לתערובת עצמה צריך כ-75 גרם גבינה צהובה. אפשר לחתוך את הפרוסות בעזרת סכין לריבועים קטנים, לא חייב לגרד.
לפזיור מעל צריך כ-50 גרם גבינה צהובה.

avatar
חגית (21:54 29.05.2017)

הי, הכנתי את הפשטידה אך בטעות לא הכנסתי גבינה צהובה לרוטב, רק 3/4 כוס מעל.. האם זה קריטי? האם לזרוק לפח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:56 29.05.2017)

זה בסדר 🙂
חג שמח

avatar
רינת (17:42 21.05.2017)

היי בדיוק בשלבי הכנה של הפשטידה מתכננת להכין אותה עם פסטה פרפרים זה בסדר?

avatar
רינת (17:43 21.05.2017)

והאם אפשרי להוסיף כף קוטג’ כי גבינה לבנה נגמרה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:07 21.05.2017)

אפשר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:06 21.05.2017)

כן, אפשר.

avatar
[email protected] (17:01 15.05.2017)

היי
אני לא מצליחה לראות את המתכון, את יכולה לשלוח אותו כאן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:00 15.05.2017)

היי,
מדוע את לא מצליחה לראות את המתכון? מה זה מראה לך?

avatar
אורטל (08:46 5.05.2017)

הכנתי אתמול, מתכון קל פשוט ומאודד טעים!
ארוחת ערב ל3 דורות (סבא, הורים וילדה בת 3) וכולם אהבו וליקקו אצבעות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:49 5.05.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה אורטל ושבת שלום!

avatar
יעל (09:12 30.04.2017)

תודה רבה על המתכון. הפשטידה יוצאת טוב וגם אפשר להכין אותה מכל מיני שאריות שיש במקרר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 30.04.2017)

תודה יעל 🙂
שבוע נפלא!

avatar
טליה (13:59 23.04.2017)

יש לי דפי לזניה ללא בישול מוקדם, רוטב עגבניות ביתי. אני יכולה ללהכין שכבת דפי לזניה ומעל עגבניות מעל גבינות עם ביצה ותוספות ועוד שכבה כשלמעלה יש רסק עגבניות וגבינה צהובה מגוררת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 23.04.2017)

היי טליה,
אני ממליצה יותר שתכיני את המתכון הזה – לזניה חלבית. במקום רוטב העגבניות אפשר להשתמש ברוטב עגבניות הביתי שיש לך.

avatar
דידי (12:53 27.03.2017)

שלום, אין לי קופסה של עגבניות מרוסקות
האם אפשר להשתמש בעגבניות טריות חתוכות דק?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:15 27.03.2017)

כן, אפשר לרסק או לגרד בפומפיה 4 עגבניות בינוניות טריות. בגלל שמדובר בעגבניות טריות אני אישית ממליצה לבשל אותן קצת במחבת עם השמן, הרסק, השום והתבלינים (מלח, אורגנו ופלפל שחור), לצנן מעט ורק אז לערבב עם הפסטה ויתר החומרים.

avatar
תמר (09:25 24.03.2017)

היי
הפשטידה נראית מעולה.
האם אפשר להוסיף גבינה צפתית?
ולהמיר חלק מהגבנצ בפרמזן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:32 24.03.2017)

כן, אפשר.

avatar
יעל (10:37 12.02.2017)

בוקר טוב,
יש לי קופסת שימורים “עגבניות חתוכות דק”, 400 גר לפני סינון ו 216 אחרי סינון. קופסה אחת תספיק? להשתמש גם בנוזלים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:38 12.02.2017)

היי יעל,
את יכולה להשתמש בזה (כולל בנוזלים). קופסה אחת מספיקה.

avatar
שרה (19:42 9.01.2017)

שלום, אני בהכנה 🙂 האם כשאת כותבת ביצים את מתכוונת רק לצהוב או כל הביצה ? תודה רבה וסליחה על העברית לא טוב שלי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:04 9.01.2017)

היי שרה,
אני מתכוונת לכל הביצה.

avatar
שרון (11:37 23.12.2016)

הי אפרת,
האם אפשר עם אטריות רחבות או עם פסטה צדפים?
יש לי תבנית 31×26 האם להגדיל כמויות?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:38 23.12.2016)

היי שרון,
אפשר להשתמש בפסטה צדפים.
לגודל התבנית שציינת מומלץ להגדיל את הכמויות לאלה:
375 גרם פסטה (3/4 חבילה)
600 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
3 כפות גדושות רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
3 ביצים
כף וחצי גבינה לבנה (לא חובה)
כוס תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)
כוס ורבע גבינה צהובה מגורדת
תיבול: כפית וחצי תבלין אורגנו, 3/4 כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לפיזור מעל: 3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת
שבת שלום 🙂

avatar
לימור (19:51 16.12.2016)

שלום
איזה קוטר תבנית מתאימה ? יש לי תבנית חד פעמית מלבנית קטנה (לא הגדולה לעופות…)
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:36 17.12.2016)

היי לימור,
הכמות מתאימה לתבנית מלבנית קטנה חד פעמית בגודל 22X31 או תבנית עגולה בקוטר 24.

avatar
שני (20:20 6.11.2016)

הכנתי ממש עכשיו ויצא קטלני ממש טעים מתכון מוצלח ביותר מתכון והמתכון ישמר אצלי מעכשיו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:52 6.11.2016)

תודה שני, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אפרת (09:58 23.10.2016)

הי
האם ניתן להחליף את הביצים במשהו אחר? הבן שלי אלרגי לביצים
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:25 23.10.2016)

היי אפרת,
התפקיד של הביצים הוא אך ורק להדביק את החומרים שייצאו כמו פשטידה. אפשר להכין בלי ביצים אבל הפשטידה תתפרק בחיתוך. מבחינת טעם, זה יהיה טעים באותה מידה.
אני לא מכירה תחליף במקרה הזה שידביק מספיק טוב את התערובת.
חג שמח 🙂

avatar
הילית (21:58 26.09.2016)

הי
כמה זה במ”ל 400 גרם עגבניות מרוסקות?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:07 26.09.2016)

היי הילית,
לדעתי זה משהו בסביבות 250 מ”ל.

avatar
מירב (00:04 30.08.2016)

חוזרת בשביל לכתוב שיצא ממש ממש טעים (בלי שום תוספת)
הבעיה היא שהפשטידה התפרקה בחיתוך.
ראיתי למעלה שכתבת להוסיף עוד ביצה או שתיים. אנסה פעם הבאה.
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:06 30.08.2016)

נכון, הוספת ביצה עשויה לעזור.
תודה על העדכון ויום נפלא 🙂

avatar
מאיה (14:14 23.08.2016)

יש לי תנור בשרי האם אני יכולה להשים את הגבינה הצהובה בסיר ולהמיס אותה ואז לערבב עם הפשטידה ???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:33 23.08.2016)

היי מאיה,
זה לא ייצא אותו דבר.
אני חושבת שאת יכולה לבשל את הפשטידה על הגז. לערבב את כל החומרים. לשמן מחבת רחבה בנדיבות ולצקת אליה את התערובת (יש להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק). לכסות את המחבת ולבשל על אש הכי נמוכה במשך כ-15 דקות. אח”כ להפוך בזהירות את הפשטידה (אם זה קשה, אפשר להפוך קודם על צלחת גדולה ואז להחזיר למחבת). אח”כ לפזר חצי כוס גבינה צהובה מגורדת, לכסות ולבשל עד שהגבינה מותכת, בסביבות 10-15 דקות.

avatar
שרה (21:17 14.08.2016)

הכנתי לצאת הצום, הוספתי בצל מטוגן ויצא מעולה, הכל נחטף!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:22 14.08.2016)

מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
גל (19:27 14.08.2016)

כלומר, אני אופה אותה בתבנית אלומיניום עגולה.. אני צריכה כמות רגילה או כפולה?

avatar
גל (19:26 14.08.2016)

היי, אני מאוד רוצה להכין את הפשטידה עכשיו אך צריכה אותה בכמות כפולה ואין לי 4 ביצים אלא רק שתיים… יש אפשרות להחליף אותן במשהו אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:35 14.08.2016)

היי גל,
תלוי מה קוטר התבנית. אם הקוטר 24, את יכולה להכין את הכמות במתכון (אולי הפשטידה תצא מעט נמוכה אך עדיין טעימה).
אם זאת תבנית עגולה גדולה יותר אז אפשר להכין עם 2 ביצים אבל צריך לקחת בחשבון שהפשטידה לא תהיה יציבה ובחיתוך היא תתפרק. מבחינת טעם, הוא לא ייפגע.

avatar
דנה (12:43 12.08.2016)

יצא טעים מאוד! שמנו בצל חי קצוץ, זיתים , תירס, וכמה שיני שום יותר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 12.08.2016)

מעולה!
תודה דנה ושבת שלום 🙂

avatar
עדן (17:29 9.08.2016)

טעים ברמות מומלץץץ !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:32 9.08.2016)

תודה עדן, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ענבר (14:12 31.07.2016)

שלום ,
יש לי עגבניות מיובשות במקום מרוסקות .
האם אפשר להשתמש בהם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:31 31.07.2016)

היי ענבר,
במקום עגבניות מרוסקות בשימורים את יכולה להשתמש ב-4 עגבניות בינוניות טריות מרוסקות (מיובשות פחות מתאימות כי אין בהן מיץ).
אם את רוצה להשתמש בעגבניות המיובשות, ממליצה להכין את המתכון הזה- פשטידת פסטה וגבינות.
בהצלחה 🙂

avatar
אוסנת (06:37 29.07.2016)

לא ברור כמה גבינה צהובה צריך:
3/4 כוס שממנה צריךלשמור חצי כוס לפיזור מעל או 3/4 כוס+ חצי כוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:44 29.07.2016)

היי אוסנת,
בתוך התערובת עצמה שמים 3/4 כוס גבנ”צ. מעל מפזרים חצי כוס גבנ”צ (סה”כ גבנ”צ לכל המתכון- כוס ורבע).
שבת שלום 🙂

avatar
נעמי (16:44 17.07.2016)

שלום, תודה רבה על המתכון!!!
איך אפשר לדעת שהפשטידה מוכנה?
תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:13 17.07.2016)

היי נעמי,
אחרי 35-40 דקות אפיה הפשטידה אמורה להיות מוכנה. היא גם אמורה להזהיב יפה בחלק העליון.
שבוע נפלא 🙂

avatar
אורלי (17:46 14.07.2016)

היי..
חצי חבילת פסטה ?? לא הכל ..?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:12 14.07.2016)

כן, לתבנית מלבנית קטנה זה מספיק.
אם את רוצה את יכולה להכין חבילה שלמה (500 גרם) ולהכפיל את שאר הכמויות ב-2.

avatar
אורלי (19:46 14.07.2016)

מקסימה !!

avatar
אהובה (09:36 21.06.2016)

היי, האם אפשר להחליף את העגבניות המרוסקות והרסק לרוטב פסטה מוכן שקניתי??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:44 21.06.2016)

כן אהובה, אפשר.
יום נפלא 🙂

avatar
מירית (12:38 15.06.2016)

היי 🙂
לכמה אנשים הכמות הזאת? אם אני צריכה ל15 איש כמה אצטרך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:47 15.06.2016)

היי מירית,
הכמות מספיקה ל 6-7 מנות. אני חושבת שכמות כפולה אמורה להספיק אבל זה מאוד תלוי אם מוגשות מנות נוספות לצד זה.
יום נפלא 🙂

avatar
יעל (23:14 12.06.2016)

יצא משהו משהו קבלתי רק מחמאות.
ברוך ה האתר שלך פשוט פרקטי וטעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:43 13.06.2016)

תודה יעל, אני שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא!

avatar
אורי (17:58 8.06.2016)

אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות ידנית במקום מקופסת שימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:00 8.06.2016)

היי אורי,
אפשר להשתמש בכ-4 עגבניות בינוניות מרוסקות.
בהצלחה 🙂

avatar
מירי (10:59 8.06.2016)

אפשר להרתיח חבילה שלמה של פנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:20 8.06.2016)

היי מירי,
אפשר אבל תצטרכי להכפיל את כל יתר הכמויות במתכון (לדוג’ 800 גרם עגבניות מרוסקות, 4 כפות רסק, 4 כפות שמן זית וכו’) ולאפות בתבנית גדולה יותר.
חג שמח 🙂

avatar
מיכל (16:46 31.05.2016)

טעים מאוד!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 31.05.2016)

תודה מיכל, שמחה שאהבת 🙂

avatar
דינה (14:26 29.03.2016)

הכנתי יצא 10 כמה שקל הכי טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:16 29.03.2016)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה דינה והמשך יום מקסים

avatar
דינה (19:35 29.03.2016)

בכייף…כל פעם שאני מכינה בעלי מחסל הכל ואומר איזה טעיםםם איך הכנת את זה אני תמיד אומרת לו זה הסוד ב10 דקות …חחח…האמת שלאתר הזה הגעתי תוך כדי שחיפשתי מתכון מסויים וזה הדף הראשון שצץ לי…ומאז אני מכורה לאתר הזה

avatar
ענת (10:50 27.03.2016)

יצא מדהים!!
עוד מתכון לאוסף שלי:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:53 27.03.2016)

תודה ענת, שמחה לשמוע 🙂
שבוע מעולה!

avatar
מיכל (19:18 3.05.2016)

שלום אפשר להכין עם פסטה ספגטי , זה מה שיש לי והבת שלי מאוד רוצה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 3.05.2016)

כן מיכל, אפשר.

avatar
ינון מעברי (14:08 22.05.2016)

אפשר לעשות את זה עם אטריות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:19 22.05.2016)

כן ינון, אפשר.

avatar
ג'ולי (22:48 26.03.2016)

אפשר לשים את התערובת בתבנית חד פעמית ולהכניס לתנור? או שחייב תבנית מזכוכית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:43 27.03.2016)

כן ג’ולי, אפשר להשתמש בתבנית חד פעמית בינונית קטנה בגודל 22X31.
שבוע מעולה 🙂

avatar
שרה (12:52 23.03.2016)

היי רציתי לשאול לגבי פשטידת פסטה האם כדאי לכסות בנייר כסף או לא חייב? באופן כללי כדאי לכסות פשטידות? האתר שלך מקסים ועם מתכונים קלים וטובים. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:29 23.03.2016)

היי שרה,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אין צורך לכסות את הפשטידה בזמן האפיה. באופן כללי לא צריך לכסות פשטידות אלא אם רשום במפורש.
המשך יום נפלא וחג פורים שמח!

avatar
דורית (12:11 21.03.2016)

היי אפרת
הכנתי את הפשטידה. כרגיל, יצא טעים מאד אבל…. התפרקה בחיתוך. פשוט הוצאנו עם כף ואכלנו כפסטה ברוטב. הכנתי בדיוק לפי ההוראות. מה צריך לשנות כדי שתצא מזה ממש פשטידה מוצקה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:17 21.03.2016)

היי דורית,
לדעתי הייתה חסרה ביצה ביחס לכמות הפסטה (הביצה היא בעצם זו שמדביקה את החומרים). אם רוצים שהפשטידה תהיה ממש יציבה לדעתי כדאי להוסיף 1-2 ביצים נוספות.
אגב באיזה סוג פסטה השתמשת?

avatar
דורית (00:00 23.03.2016)

פסטה פנה.

avatar
חן (18:11 20.03.2016)

האם ניתן להחליף את רסק העגבניות בקטשופ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:28 20.03.2016)

היי חן,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר ואז כדאי לשים 4 כפות גדושות קטשופ מאחר והרסק יותר מרוכז.

avatar
שרון (09:19 20.03.2016)

תודה על עוד מתכון מדהים! מנסה להיפטר מאטריות דקות למרק שנותרו לי מהחורף, לפני הפסח. יש אפשרות להמיר את הפוזילי/פנה בהן? תודה על המענה וסליחה עם סיבכתי 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:34 20.03.2016)

היי שרון,
לדעתי כן 🙂
שבוע נפלא

avatar
נעמי (18:19 17.03.2016)

תודה על המתכון
אפשר להחליף את העגבניות מרוסקות בסרק עגבניות?
תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:46 17.03.2016)

היי נעמי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשים סה”כ 4 כפות רסק עגבניות ולערבב עם כ- 3/4 כוס מים חמים (שימי לב שזה כולל את 2 כפות הרסק שכבר רשומות במתכון).
אם תנסי אשמח לעדכון איך יצא.

avatar
הילה (14:26 16.12.2016)

היי,
אני ניסיתי ויצא מעולה !!! תודה על המתכון הטעים :))

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:56 16.12.2016)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום!

avatar
גלית (17:54 17.03.2016)

שלום האם אפשר להמיר את העגבניות בקופסא בעגבניות טריות ואם כן אז כמה? תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:15 17.03.2016)

היי גלית,
אפשר להמיר ב-4 עגבניות בינוניות טריות ועדיף לרסק אותן בבלנדר מאשר לגרד אבל קחי בחשבון שירגישו יותר את הטעם של העגבניות בפשטידה.

avatar
צילה (00:53 17.03.2016)

שלום
המתכון נראה טעים.מה אפשר לשים במקום גבינה צהובה בגלל רגישות לחלב?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:58 17.03.2016)

היי צילה,
פשוט וותרי על הגבינה הצהובה. כדי להוסיף טעם אפשר לטגן בצל בינוני קצוץ עד להזהבה ולהוסיף לתערובת.
יום מקסים 🙂

avatar
שירן (22:21 10.05.2018)

הי אפרת,
אפשר כמות ל3/4 תבנית אינגלישקייק בבקשה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:58 10.05.2018)

לדעתי כדאי להכין כמחצית מהכמויות:
120 גרם פסטה מסוג פנה או פוזילי
200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
כף גדושה רסק עגבניות
כף שמן זית
שן שום כתושה
ביצה
חצי כף גבינה לבנה (לא חובה)
שליש כוס תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)
שליש כוס גבינה צהובה מגורדת
תיבול: חצי כפית תבלין אורגנו, רבע כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לפיזור מעל: רבע כוס גבינה צהובה מגורדת

avatar
שירן (11:31 13.05.2018)

תודה רבה.אנסה אותה היום.

לקריאת כל התגובות