זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מתכון לרוטב פיצה ללא בישול
חומרים:
כוס וחצי עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים (400 ג’)
2 כפות מלאות רסק עגבניות
2 שיני שום כתושות
כף שמן זית
חצי כפית שטוחה מלח
חצי כפית בזיליקום או אורגנו מיובש
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מתכון לרוטב פיצה מבושל
חומרים:
2 כפות שמן זית
5 עגבניות טריות מרוסקות (*ניתן להשתמש בקופסת שימורים של עגבניות מרוסקות)
2-3 כפות גדושות רסק עגבניות
4 שיני שום כתושות
עלי בזיליקום חתוכים
תיבול: כפית סוכר, תבלין אורגנו מיובש, כפית מלח ופלפל
אופן הכנה:
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ממליחים מעט ומבשלים כ-4 דקות. מוסיפים את השום הכתוש, רסק העגבניות, עלי הבזיליקום, מתבלים ומכסים. משאירים להתבשל כ- 10 דקות ומסירים מהאש.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
היי אפשר להשתמש במחית עגבניות?
כן
לכמה פיצות זה מספיק? למגש אחד?
תלוי בגודל. בדר”כ ל-2 פיצות ויותר.
היי אפרת
האם 2 המוצרים האלה תואמים לקופסת שימורים של עגבניות מרוסקות?
ואגב, לא ניתן למצא את הדף הזה של רוטב הפיצה בחיפוש
ניסיתי לכתוב גם רוטב גם פיצה גם לפיצה ולא נתן לי
מזלי שאני קורא את התגובות לפני כדי שלא אשאל ואטריח אותך לחינם ואז באחת התגובות (אחרי עשרות תגובות) לפיצה ללא שמרים מצאתי שאת נותנת קישור לדף הזה למישהי…
תשתמש בעגבניות חתוכות דק (המוצר מצד ימין).
לגבי החיפוש, אבדוק את זה.
זה מה שאכן השתמשתי
תודה לך
השני לא ראוי בכלל כעגבניות מרוסקות?
יכול להיות שכן. אני פשוט פחות מכירה את המוצר.
אם יש בפנים עגבניות מרוסקות במרקם כמו של השימורים (וזה לא רסק עגבניות) אפשר גם להשתמש בזה.
נשארו 5 עגבניות על הקצה במקרר, במקום לזרוק עשינו רוטב נהדר. תודה
שמחה לשמוע💜
תודה יעל
הכנתי את הרוטב ללא בישול ויצא פשוט פגזז
טעים ברמות ולשארית הוספתי מיונז ונהיה רוטב ליד הפיצה.. טעיםם
תודה לך!!
נראה מעולה!!
תודה חנה🙂
הרוטב של הבישול יצא מושלם!!
איך ניתן להפוך אותו לרוטב פסטה ? הטעמים מושלמים
לא מצליחה להכין אף פעם רוטב עגבניות טעים לפסטה לא משנה איזה מתכון ניסיתי
היי
תכיני את המתכון לפסטה ברוטב עגבניות(:
מטגנים בצל קצוץ + פלפל אדום קצוץ עד הזהבה מוסיפים 4 כפות תרכיז עגבניות קופסה רסק עגבניות ומעט מים ( שיהיה קל לערבב) בצד מכינים בקערית נפרדת כף גדושה פפריקה מתוקה , חצי כפית פלפל שחור מלח לפי הטעם ( יש כאלו שמוסיפים אבקת מרק) על כל אלו שופכים מים רותחים להמסת התבלינים ומוסיפים לרוטב ומערבבים
4-5 שיני שום קצוץ דק
חשוב מאוד לבחוש עם כף שטוחה מעץ את התחתית של כלי הבישול שלא ייחרך למטה
מוסיפים מים להגיע לרמת הסמיכות הרצויה ובוחשים
טועמים ומתקנים במלח אם נדרש
לאחר גמר הבישול ניתן להוסיף בזיליקום קצוץ להעשרת הארומה
אני משתמש בחלק לארוחה לפסטה וחלק מכניס לצנצנת למקרר
להעשרת הארוחה ניתן להכין מבעוד מועד כדורוני בשר קטנים שניתן להכניס לפה בביס אחד
רציתי להכין את הרוטב ל 25 בגט טוסט בכמה עלי להכפיל את המתכון?
תודה על המתכונים הקלים
היי
תכפילי בערך פי 3.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים😊
אתר מדהים!!!
הכנתי לפני כשבועיים – התחסל…
ועכשיו מכינה שוב – ומקפיאה לשבועות…
תודה.
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
שלום
אין על המתכונים שלך… מושלמים!!
יש לי או קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות בתוספת בצל או עגבניות מקולפות חתוכות לקוביות. מה עדיף להשתמש בשביל הרוטב פיצה?
תודה
היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
כדאי להשתמש בעגבניות חתוכות ללא תוספת בצל כי הטעם שלו עלול להשתלט על טעם הרוטב.
את העגבניות החתוכות תחתכי לחתיכות קטנות או תמעכי.
מתכון מעולה!!
ממש טעים:)
תודה רבה❤️
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌺
מושלםםם יצה מהמם נשפך לי בטעות יותר סוכר ויצא ממש טעים
איזה כיף שלמרות עודף הסוכר יצא מוצלח😊
היי אפרת,
כבר פעם שנייה שאני מכינה וזה נפתח לי בתנור מיד כשאני מכניסה :/
היי,
איזה בצק זה? של איזה מתכון?
את חייבת לסגור את הבצק היטב אם את מעוניינת שהמילוי לא יצא והמאפה לא ייפתח.
היי
האם ניתן להשתמש ברוטב פיצה ללא הבישול, למתכון של פסטה מוקרמת ?
היי ברכה,
להכנת פסטה מוקרמת יש להשתמש בשמנת מתוקה/לבישול.
אפשר להכין פסטה ברוטב רוזה– רוטב המבוסס גם על שמנת וגם על עגבניות.
היי אפרת, כמה ימים אפשר לשמור את הרוטב המבושל במקרר? אני רוצה להכין מראש מעגבניות טריות ולשמור בצנצנת ולהשתמש כל פעם בקצת.. זה אפשרי?
היי,
רוטב פיצה ביתי נשמר קצת פחות זמן מהקנוי, מומלץ לשמור עד 4 ימים במקרר.
הכנו את הרוטב המבושל לפיצה מהירה, ועוד פעם עשינו על פיתות,
טעיייייםםםםם נורא.
יותר טעים מהפיצה בחניות
תמשיכי לענג אותנו…….
תודה !
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה על הפרגון🌺
היי. אין לי רסק עגבניות אני יכולה לעות בלי רסק עגבניות
היי,
הרסק מוסיף טעם וגם מסמיך את הרוטב.
אם יש לך קטשופ אני מניחה שאפשר לשים.
אף אחד עוד לא שאל.. איך בדיוק מרסקים את העגבניות???
עכשיו אני שם לב ששאלו כבר כמה פעמים. סליחה.
ערב טוב
האם אפשר שמן קנולה במקום שמן זית
לרוטב ללא בישול?
היי,
אפשר(:
במתכון ללא הבישול האם זה הגיוני שלא שמים סוכר?
היי,
זו לא טעות, במתכון עם הבישול משתמשים בעגבניות טריות שהן חמוצות יותר ולכן יש צורך בסוכר.
ראשית רציתי להודות על המתכון הנהדר לרוטב עם הבישול.השתמשתי בו עם המתכון של הפיצה הדקה ויצא מאוד מאוד טעים – אבל חשוב מאוד – כמות המלח גדולה מדי והוא ממליח בצורה חריגה את הפיצה. להבא אשתמש בחצי מכמות המלוח ויהיה מושלם.השתמשתי בעגבניות מרוסקות של MUTTI ורסק עגבניות של יכין. תודה רבה !
שמחה שיצא מוצלח ותודה על השיתוף(: נראה מעולה!
היי אפרת
במקרה שמשתמשת בעגבניות טריות שמרסקת
לרסק הכוונה גם בפומפיה גסה או דקה?
תודה מראש.
היי,
זה לא כל כך משנה במקרה הזה.
אם את מעדיפה רוטב במרקם חלק יותר תוכלי לגרד את העגבניות בפומפייה דקה, ואם מעדיפה שיהיו חתיכות מורגשות יותר של עגבניות- בפומפייה גסה.
זה לא הפוך?
צודקת, תוקן.
האםאפשר להחליף את העגבניות המרוסקות במשהו אחר?
היי ירין,
אם הכוונה לרוטב המבושל אפשר לרסק עגבניות טריות או לרסק עגבנייה אחת לפחות.
אם התכוונת לרוטב ללא בישול- לא כדאי לוותר על העגבניות המרוסקות. אבל אם אין אפשרות אחרת אפשר להגדיל את כמות הרסק ל-6 כפות, להוסיף 3 כפות קטשופ, ולהשתמש בשן שום אחת.
פצצה!!!!!!
שמחה שאהבת😊
את הרוטב המבושל, על איזו אש יש לבשל אותו כאשר המכסה סגור?
היי טלי,
יש לבשל על אש נמוכה.
איך מרסקים עגבניות שלמות? אפשר ידנית?
תודה רבה!
היי אלי,
הכי קל לרסק בבלנדר אבל אפשר גם ידנית(:
הי אפרת, אני רוצה להכין את הרוטב למתכון הפיצות האישיות שלך. האם להכפיל את כמות הרוטב או שזה אמור להספיק? רוב תודות, מיכל.
היי מיכל,
אני חושבת שחצי מכמות הרוטב תספיק.
עדיף להכין את הכמות המקורית כדי לא להיתקע בלי רוטב באמצע, ואם נשאר רוטב- אפשר לשמור במקרר ולהשתמש בו לטוסטים, פסטה, וכו’🙂
תודה רבה, כך אעשה.
וברוטב המבושל- מה לשים במקום השום? (אני מכיננ לילדים ולא בטוחה שיאהבו…). תודה!
אפשר לוותר על השום או לשים רק 1-2 שיני שום:)
היי,
יש אפשרות להכין בלי העגבניות (ובלי הקופסאת שימורים..) ורק עם רסק עגבניות?
תודה רבה!
אתר מדהיםםם♥
היי,
עדיף לרסק עגבנייה אחת לפחות, ולהוסיף כ-3 כפות רסק עגבניות, כף שמן זית, כף מים, ותבלינים לטעמך🌺
עוד מתכון מושלם מבית היוצר שלך!!! (הכנתי את האופציה ללא בישול והוספתי מעט סילאן)
שמחה מאד שאהבת! שבוע מקסים🌺
הי אפרת,
איזה רוטב יהיה טעים לשבלולי פיצה? זה לא כמות גדולה מידיי בשביל השבלולי פיצה (כי אני לא רוצה להכין יותר מידי)?
תודה רבה!
היי מיכל,
המתכון הזה מעולה לשבלולי פיצה! יתכן והכמות תהיה גדולה מדי, לכן יש שתי אפשרויות:
או להכין את הכמות המקורית ולשמור במקרר את הרוטב שנשאר,
או להכין רק חצי מכמות הרוטב במתכון.
היי אפרת
ברוטב פיצה המבושל מה אפשר במקום עלי בזילקום טריים אולי התבלין בזילקום ?
בתודה
היי,
אפשר לשים בזיליקום טחון במקום הטרי, ואפשר לוותר עליו.😊
אפשר תבלין בזיליקום זה יותר טעים
מעולה. הרוטב הביתי הכי טעים שאכלתי.
הכנתי את זה שמבשלים.
הבדל עצום בטעם ממה שאני רגילה, ללא הבישול.
עשיתי חצי מהרוטב וזה הספיק לי לשני עיגולים אישיים בנדיבות.
פשוט מעולה, כמו במסעדה איטלקית. המון תודה.
כיף לשמוע! תודה לך שרית על השיתוף😍
הי אפרת, יש לך מתכון לגבינה צהובה טבעונית?
היי חגי,
אין עדיין, אבל כיום ניתן למצוא כמעט בכל סופר גבינות טבעוניות.
תודה
תודה על המתכון !
בשמחה❤️
רציתי לדעת מה יותר טעים המבושל או הלא מבושל. תודה.
היי אליהו,
הכול עניין של החלטה אישית שלך מה יותר נוח לך להכין.
ברוטב המבושל ניתן להשתמש בעגבניות טריות וברוטב הלא מבושל יש להשתמש רק בעגבניות שימורים.
ערב טוב אפרת
רציתי לשאול למה ברוטב פיצה הלא מבושל אין סוכר האם זה בגלל עגבניות המרוסקות כי אצלי זה. בלי סוכר
תודה מראש על התשובה
נכון אבל בעגבניות טריות יש יותר חמיצות (אפילו שאין בעגבניות המרוסקות סוכר).
שלום אפרת
תודה רבה על המתכונים המיוחדים שלך
אני עושה אותם הרבה
האם אפשר להקפיא את הרוטב פיצה(לא מבושל)?
וכמה זמן נשמר בקירור
תודה רבה
הרוטב נשמר במקרר 5-6 ימים. אין בעיה להקפיא.
תודה רבה רבה על התגובה המהירה!!
כמה עגבניות מרוסקות משמורים לשים?
כוס ושליש (כמעט 400 גרם).
זה יצא מדהיםםםםםםם, אמאל’ה ואבא’לה!!! תודה רבה רבה על כל המתכונים שלך! ככ מבוארים מסודרים ופשוטים לביצוע וטעימים ככ!!
תודה לך שחזרת לעדכן 🙂
היי אפרת לכמה פיצות בקוטר 32 הרוטב מספיק ?
לדעתי כ-3 פיצות.
רוטב נהדר! נזלל יחד עם המתכון לבצק ל”ג. תודה רבה!
תודה שני 🙂
כמה שיני שום זה יוצא? ברוטב ללא בישול
2 שיני שום
היי אפרת, אם אין לי רסק עגבניות מה אני יכולה לשים במקום?
הרסק מוסיף המון טעם גם מסמיך את הרוטב.
אם יש לך קטשופ אני מניחה שאפשר לשים.
זה משנה האם זה עם קמח מלא?
הפיצה עצמה מקמח מלא? אם כן, זה לא משנה את הרוטב.
אתר כיפיי ואוכל טעים
צודקת
תודה 🙂
האם אפשר להכין את הרוטב בערב, לשים במקרר ורק בבוקר להשתמש בו על בצק שהטפחתי במשך הלילה במקרר?
כן בטח.
כששמים את העגבניות המרוסקות משימורים במקום עגבניות מרוסקות ביתית, כמה צריך לשים? המתכונים שלך נהדרים! תודה רבה ושבת שלום:)
בערך כוס ושליש.
שבת שלום 🙂
תודה רבה!
בוקר אור אפרת
האם רסק העגבניות הכרחי מאוד פה?
או שאפשר להוסיף עוד עגבניות מרוסקות (במקרה שלי מבקבוק)
או עגבניות טריות ?
או שזה הכרחי ?
תודה ושבת מקסימה לך .
את מכינה את הרוטב השני? ללא הבישול?
אם כן, אפשר לוותר אבל קחי בחשבון שהרוטב ייצא יותר בטעם של עגבניות.
טיפ למי שנשאר אקסטרה רוטב.
הרוטב מעולה לשקשוקה .
פשוט להוסיף קצת מים וביצים.
תודה ורד 🙂
היי אפרת המתכונים מעולים!!!
הכנתי פיצות אישיות ויצא מדהים!!!
ראיתי שמישהו שאלה לגבי רוטב פיצה, יש לי מתכון מעולה ואשמח לשתף את כולן, זה יוצא ממש כמו רוטב פיצה בחנות. אפשר להכין את כל הכמות ולשמור במקרר, החומרים יכולים קצת להיפרד אחרי זמן אבל ניתן לערבב שוב וזה ממש מצוין, עם פיצה, טוסט וכדו\’
רוטב פיצה:
3 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
1/2 כוס מים
1/2 כפית מלח
כפית אורגנו
2 שיני שום
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמן
כף סוכר
כפית פפריקה חריפה
תודה רבה על השיתוף 💖
יש כאן הרבה שאלות. איפה התשובות?
היי חנה,
לחיצה על החץ מצד שמאל פותחת את התשובות. ראי תמונה שצירפתי.
ברוטב ללא בישול בחלק של שתי כפות מלאות רסק עגבניות,הכוונה לשתי כפות גדושות?
מלאות הכוונה לכף עם בטן (לא שטוחות ולא גדושות מידי).
רציתי לדעת כיצד מכינים את הרוטב הקר ששמים על הפיצה תוך כדי אכילה
אין לי מתכון מדויק אבל הרכיבים הם עגבניות מרוסקות, שום, מעט מים, סוכר, מלח ותבלינים.
בוקר טוב אפרת
לגבי העגבניות המרוסקות הטריות , לרסק
הכוונה לגרור על פומפיה ? או בלנדר מוט?
תודה ויום טוב.
אפשר גם וגם אבל עדיף בבלנדר מוט (כדאי להסיר את הקליפה).
יום נפלא 🌺
ברוטב המבושל, בכמה גרם עגבניות מרוסקות להשתמש? יש לי בקבוק פשוט ולא פחית(חברת מוטי)
שימי כוס ושליש עגבניות מרוסקות.
תודה לך, שאלה יש לי בבית רוטב עגבניות מרוכז קופסא של 260 גרם, זה יכול לשמש במתכון כעגבניות מרוסקות? או שעדיף שלא
לא אבל זה יכול לשמש כרסק עגבניות.
תודה
קודם כול, תודה, האוכל שלך מדהים! שאלה, אפשר להקפיא את הרוטב המבושל? יצא לנו המון וחבל לזרוק
כן אפשר 🙂
היי, תודה רבה. רציתי לשאול אם ניתן להכין את הפיצה מראש עם הבצק הרוטב וכל התוספות ולהמתין כשעתיים עד הכנסה לתנור?
נשאל משיקולי זמן וזמינות
כן אפשר.
היי אני ממש נעזרת במתכונים שלך, איך מכינים רוטב לטבול את הפיצה?
תודה רבה!!
היי הודיה,
אין לי מתכון מדויק אבל הרכיבים הם עגבניות מרוסקות, שום, מעט מים, סוכר, מלח ותבלינים.
היי
אני עושה שתי פיצות משפחתיות
להכפיל את המתכון או שזה יספיק?
זה אמור להספיק ל-2 פיצות.
היי. ברוטב פיצה המבושל אפשר לוותר על העלי בזיליקום? ולגבי התבין אורגנו, אפשר להחליף בתבלין בזיליקום?
כן לשתי השאלות.
הכנתי את הבצק לפיצה שלך והכפלתי כמויות האם גם ברוטב המבושל צריך להכפיל? או שזה יספיק?
זה אמור להספיק.
האם ניתן לטחון את הרוטב? ומדוע יש הבדל בזמן הבישול . אצלך הבישול קצר למרות מתכונים שמדברים על בישול של חצי שעה ואפילו שעה. כיצד זה משפיע על הרוטב?
אפשר לטחון את הרוטב.
בגלל שזה רוטב פיצה שנאפה בתנור אין צורך לבשל כל כך הרבה זמן.
היי,
רציתי לשאול:
לאיזה סוג פיצה מתאים הרוטב ללא בישול, ולאיזה סוג פיצה מתאים הרוטב המבושל?
ודרך אגב, איזה רוטב הולך עם פסטות, כדורי בשר וכו…?
הרטבים מתאימים לכל פיצה.
לפסטה כדאי להכין את הרוטב המבושל.
ב”ה
שלום אפרת
תודה על האתר המקסים ! מתכונים פרקטיים וטעימים.
רציתי לשאול אם יש מתכון לרוטב פיצה, אבל כזה שמורחים על הפיצה אחרי שהיא מוכנה. מטבל לפיצה.
תודה !!
היי לאה,
אני יודעת למה את מתכוונת אבל אין לי מתכון.
אז אני הכנתי ככה מטבל לפיצה:
3 כפות מיונז
3 כפות קטשופ (או רסק עגבניות או לשלב, איך שאוהבים..)
מלח
שום גבישי דק
תבלין פיצה
מעט מים (תלוי כמה רוצים שיהיה דליל)
מעט סוכר
לערבב היטב.
יצא נחמד! הילדים אהבו !
מי שאוהב חריף יכול להוסיף פש”ג או תבלין שאטה וכדו’, אבל אני הכנתי לילדים והם פחות אוהבים חריף.
תוכלו לנסות 🙂
מעולה 🙂
תודה על השיתוף!
חפשי ברשת מטבל פונדו לפיצה. זה בעצם אותו הרוטב רק מרוכז ומצומצם יותר בתוספת גבינה עזת טעם כמו קשקבל, מוצרלה, פרמזן, רוקפור, עזים, וכו\’ מה שאוהבים. אני מאוד אוהב בצל וטונה אז מוסיף לרוטב את השמן של הטונה.
איך מכינים רוטב לפיצה חריף. שטובלים בו את הפיצה
תודה רבה
היי,
אין לי מתכון ספציפי לרוטב הזה אבל הרכיבים שלו הם עגבניות מרוסקות, שום, מעט מים, סוכר, מלח ותבלינים.
מספר שאלות בנוגע למתכון של הרוטב ללא בישול:
1. אפשר להשתמש בעגבניות טריות ולא משימורים?
2. אפשר שמן קנולה במקום שמן זית?
תודה על המתכונים!!
1. ברוטב ללא בישול לא מומלץ.
2. כן.
הרוטב פיצה הכי טעים שאכלתי!! גם בהשוואה לפיצריות
שמחה לשמוע 🙂
מכינים אצלנו בבית באופן קבוע את המבושל והוא נהדר. תודה!
שמחה לשמוע 🙂
היי אפרת, אני רוצה להכין את הפיצה מבצק ספידי מקמח כוסמין (אסור לנו לאכול קמח לבן וזה גם מהיר להכנה). אני תמיד שמה את הפיצה חצי שעה בתנור. אני רוצה לנסות הפעם עם הרוטב ומבושל שלך! האם לשים את הרוטב והגבינות ישר עם הבצק או גם לאפות חלקית את הבצק ורק אחר כך להוסיף את הרוטב?
כדאי לאפות קודם את הבצק באופן חלקי ואז להוסיף את הרוטב והגבינה.
היי אפרת יצא מעולה.
אין עליך!
שמחה לשמוע!
תודה מיכאל 🙂
היי אפרת
הכנתי את הגרסה המבושלת, יצא סוףףףףףף בחיים לא נהנתי ככה מפיצה!!!!!
שמחה לשמוע 🙂
תודה הדס
היי אפרת שמים את הרוטב אחרי שאני מכינה את שהבצק מוכן ? או שזה צריך להכנס לתנור עם הבצק ?
היי אילנית,
מומלץ לאפות את הבצק קודם באופן חלקי ואז להוציא ולמרוח את הרוטב, הגבינה והתוספות ולהחזיר לאפיה.
היי אפרת, למה את מתכוונת אפייה מוקדמת של הבצק? כמה זמן?
היי דליה,
מומלץ לאפות את הבצק בנפרד (לאחר שמרדדים אותו) במשך כ-7 דקות ואז להוציא, למרוח רוטב, גבינה ותוספות ולהחזיר לאפיה.
היי
יש לי רסק עגבניות. מתאים כאן?
היי חיה,
יש לך גם עגבניות מרוסקות או רק רסק?
היי אפרת ,
במתכון של הרוטב המבושל במידה ואני משתמשת בקופסא של עגבניות מרוסקות האם מדובר בקופסא אחת ?(400 גר) והאם אפשרי לוותר על אורגנו ?
תודה
כן, קופסה של 400 ג’.
אפשר לוותר על האורגנו.
חג שמח 🌺
הי אפרת האם אפשר להקפיא גם את הרוטב ללא בישול?
תודה שנה טובה ומתוקה 🙂
בטח 🙂
שנה טובה ומבורכת ❤️
מסקרן אותי לדעת – מה גורם למתכון הראשון להזדקק לבישול ולשני לא? המרכיבים הם אותם מרכיבים
היי דנה,
תיקנתי במתכון כדי שיהיה יותר מובן.
ברוטב המבושל ניתן להשתמש בעגבניות טריות וברוטב הלא מבושל יש להשתמש רק בעגבניות שימורים.
יום מקסים 🙂
האם אפשר לא לבשל את הרוטב?
העלתי מתכון ללא בישול.
יום נפלא 🙂
מעולה, אגב, גם אם אני משתמש במתכונים שלך כבסיס, יוצא מעולה ! יישר כח על האתר, התגובות, הקלות, נהדרת!
תודה איתמר! 🙂
תודה על אתר נהדר!
האם אחרי שמכסים את המחבת מנמיכים את האש?
כן, יש להנמיך את האש.
בזכותך למדתי לפני שנתיים וחצי לבשל באמת היום אני טובה בזכותך 💪🏼
אגב הרוטב יצא מדהים גירדתי עגבניה ושמתי רסק ומים מדהים תודהה❤️
תודה אביטל, כיף לשמוע!
מעולה. כמה פשוט וטעים.
תודה
תודה קרן 🙂
תודה רבה! ויש איזה משו במתכונים שלך שעושה אותם מצוינים! בלי תפאורה וקשקושים ובלי חומרים שאני צריכה לפתוח גוגל לראות מה זה… פשוט וטעים וממה שיש בבית! תודה לך על התגובות המהירות!
תודה מרגלית!
יום מקסים 🙂
היי, אין לי עגבניות מרוסקות.. יש לי עגבניה אחת במקרר ומלא רסק עגבניות בארון…:( לרסק עגבניה אחת ולהשלים ברסק? מה את אומרת?
היי מרגלית,
כן, רסקי עגבניה אחת ותוסיפי לה 2-3 כפות רסק עגבניות ותוסיפי מים לפי הצורך.
יצא מעולה, תודה רבה!
תודה מירב 🙂
יש תחליף לבזיליקום? הכנתי מהאתר שלך הרבה אני אף פעם לא מתאכזבת. גם השבת הקרובה כולה מהאתר שלך. תודה רבה את גדולה.
כיף לשמוע 🙂
אפשר להכין גם בלי הבזיליקום.
שנה טובה!
רוטב מעולה!
חברים שלי ואני הכנו פיצה והשתמשו ברוטב הזה
מאד טעים! עזר לנו מאד
תודה דניאלה, שמחה לשמוע 🙂
מתכון מצוין. תודה
תודה שירה, שמחה שאהבת 🙂
כמה עלי בזיליקום צריך? והאם זה יהרוס להשתמש בתבלין בזיליקום במקום?
בסביבות 6-7 עלים בודדים.
אפשר לשים במקום חצי כפית תבלין בזיליקום.
הבן שלי בן ה11 הכין ויצא ממש מצויין, תודה רבה
כל הכבוד לו 🙂
שמחה שיצא טעים.
תודה על העדכון ושבת שלום
מתכון מעולה תודה רבה
תודה שירה, שמחה שיצא טעים 🙂
היי אפרת, הרוטב יצא מדהים! למתכון של הבצק פיצה ללא שמרים מספיק חצי מהרוטב, אבל עדיין יצא ממש ממש טעים.
המון תודה על המתכונים, את תורמת לחיי המשפחה של כולנו (:
תודה ענת 🙂
אגב, אפשר להקפיא את שאריות הרוטב שנותרו לפעם הבאה.
היי….הכרתי את האתר הזה לפני חודש ומאז אני במטבח!!!!
כל מתכון יוצא הצלחה מסחררת בכזו קלות ויעילות.
מחכה להוצאת הספר של כל המתכונים שלכם ואני הראשונה לרכוש.
תודה רבה על רעיונות יצירתיים טעימים להפליא ובמינימום זמן!
יישר כח גדול…..
תודה שירלי! כיף גדול לשמוע 🙂
וואי לגמרי!! זה הספר מתכונים היחיד שאבזבז עליו כסף ואני אהיה הראשונה לקנות..! תחשבי על זה, כל האתר שלך יושב אצלי בדפי הדפסה במטבח.. 🙂
תודה הילה! 🙂
הי עשיתי פעם את הרוטב הזה יצא טעים מאוד מאוד! יש לי שאלה דווקא לגבי הבצק של הפיצה יש אפשרות לעשות את הבצק מקמח מלא במקום לבן?
היי,
אפשר אבל מומלץ לפחות בתור התחלה לשלב חצי כמות קמח מלא עם חצי כמות קמח לבן.
אם ייצא מוצלח פעם הבאה אפשר להגדיל את כמות הקמח המלא.
שבת שלום 🙂
היה לי היום אחה”צ משעמם אז הכנתי פיצה עם הרוטב הזה ויצא מושלםםםםםםםם!!!!!!!
תודה ענקית!!!!
אין עליך ועל המתכונים שלך!!!
פשוט מחמם את הלב!
תודה יקירתי! 🙂
היי,
אין בקיוסק עגבניות מרוסקות
יש עגבניות מקולפות , ורוטב עגבניות לבישול ..
משהו יכול להיות טוב מזה ?
ויש עגבניות מגורדות
עגבניות מגורדות זה מעולה.
היי,
טוב הביאו לי קוביות עגבניות במיץ עגבניות..
זה יהרוס??
אין בעיה להשתמש בזה פשוט ירגישו קצת את החתיכות של העגבניות ברוטב.
אם זה משהו שמפריע לך אפשר לטחון אח”כ את הרוטב אם יש לך מוט בלנדר ידני.
יצא לי מצויין ושידרג ממש את הפיצה! יישר כח ותזכי למצוות.
תודה חוי, שמחה לשמוע 🙂
אני נהנית שניתן להשתמש במתכונים שלך במטבח כשר. תודה.
גם אני…
היי אני צריכה תשובה דחוף- האם ניתן גם לא לבשל את המצרכים? פשוט לערבב ידני? ואם לא אז יש לך מתכון לרוטב פיצה שלא צריך לבשל ולטגן אלא רק לערבב ? זה דחוף כי אני בדיוק כבר אופה את הבצק…
היי, אם אני פשוט אערבב ידנית את כל המצרכים מבלי לטגן במחבת תהיה בעיה? כי אין לי אפשרות. ואם כן אז יש תחליף אחר לרוטב טעים לפיצה שפשוט צריך לערבב כמה מצרכים?
מתנצלת נטע, ראיתי רק עכשיו..
לדעתי את יכולה להכין את הרוטב בלי לבשל.
מה עשית בסוף?
היי לכמה הרוטב מספיק? אני רוצה להכין את המתכון שלך לפיצה שיש לך באתר והקוטר שלה הוא 30 ס”מ (ככה רשום) האם הרוטב יספיק?
כן ליסה, הרוטב יספיק.
אם יישאר רוטב אפשר להקפיא אותו בקופסה סגורה עד לפעם הבאה שתרצי להכין פיצה 🙂 ואז אפשר להפשיר ע”י חימום במיקרוגל או על הגז.
תודה, וכמה זמן הרוטב נשמר במקפיא?
אם הרוטב מאוחסן היטב בקופסה סגורה אפילו חודשיים-שלושה.
תודה רבה! חג שמח 🙂 חולה על המתכונים שלך תמיד יוצאים מצוין וכולם מרוצים ומשבחים 🙂
תודה ליסה, איזה כיף לשמוע 🙂
חג שמח!
היי, אין לי עגבניות מרוסקות מה ניתן לעשות?
היי נטע,
אפשר לגרד במקום כ-5 עגבניות טריות. אם התערובת יבשה יש להוסיף מעט מים.
קצר, קל, פשוט ו………..ט…ע…י…ם!!!!!!!!!!!!!!1
איזה כיף שחזרת לעדכן! 🙂
תודה דורית והמשך ערב נעים
היי אפרת
אני רוצה להכין חצי מכמות הרוטב כרוטב לפסטה.
לאיזה כמות פסטה זה יספיק?
היי דורית,
הרוטב במתכון מספיק לחבילה שלמה של פסטה (500 גרם). אם תכיני חצי, זה אמור להספיק לחצי חבילת פסטה.
אגב, אם זה רוטב פסטה אפשר ומומלץ לטגן בצל קצוץ דק לפני שמוסיפים את העגבניות המרוסקות.
כן, תודה, אני יודעת לגבי הבצל. כבר כתבת לי את זה פעם.
אני הולכת להכין עכשיו ואעדכן אותך.
מעולה 😉
תודה רבה על המתכון הנפלא!
בשמחה סבטלנה! 🙂
שלום אפרת
האם אפשר להשתמש ברוטב כרוטב לפסטה/פתיתים/אורז?
כמה מלח? כמה פלפל? כמה תבלין אורגנו?
האם אפשר להשתמש בתבלין בזיליקום במקום בזיליקום טרי? אם כן אז כמה?
האם התוספות לפי הטעם מתייחסות לרוטב או לפיצה עצמה?
היי דורית,
אפשר להשתמש ברוטב לכל מה שציינת רק מומלץ להוסיף לו בצל קצוץ מטוגן אם את אוהבת (פשוט לטגן בצל קטן קצוץ עד להזהבה קלה ולהוסיף את שאר החומרים כמו שרשום).
מומלץ לשים כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור ורבע כפית תבלין אורגנו.
אפשר להשתמש בתבלין בזליקום (כחצי כפית) למרות שעם בזיליקום טרי זה יוצא יותר טעים.
התוספות מתייחסות לפיצה עצמה (לא לרוטב).
שבוע טוב 🙂
תודה
היי אני התחלתי להכין ושכחתי שאין לי רסק עגבניות זה משנה?
היי אודרת,
ראיתי רק עכשיו..
את יכולה להכין גם בלי הרסק אבל אז הרוטב יהיה פחות מרוכז ומעט חמצמץ. מה עשית בסוף?
שוב פעם עמית תודה על התשובות המהירות לאיזה עובי בערך מרדדים את הבצק? ולסלט הפטריות פקאן האם אפשר גם להוסיף נבטים סינים? תודה
את הבצק יש לרדד דק, בערך 4 מ”מ.
הפיצה יוצאת בערך בקוטר 30 ס”מ. אפשר לחלק אותה ל-6 משולשים (מנות).
נבטים סיניים פחות יתאימו לסלט הזה.
המון מזל טוב! ובכל שאלה נוספת אני כאן 🙂
לכמה פיצות זה מספיק?
היי עמית,
מה גודל הפיצות? זה מאוד תלוי. היתרון הוא שגם אם נשאר רוטב אז אפשר להקפיא בקופסה סגורה ולהפשיר בפעם אחרת שרוצים להשתמש.
שבוע נפלא 🙂
יש לך מתכון לבצק פיצה ללא שמרים כמה מכמות הרוטב הנ’ל צריך לבצק? ועוד שאלה לגבי מתכון פטריות ופקאו סיני האם אפשר להוסיף כוסברה? תודה וישר כח
היי עמית,
בשביל המתכון באתר מספיק להכין חצי מכמות הרוטב.
ולגבי סלט הפטריות והפקאן, אפשר להוסיף כוסברה קצוצה.
המשך יום נעים 🙂
שוב שלום זה עמית מצטער על מטר השאלות פשוט מכין לאשתי מסיבת הפתעה ולא רוצה לפשל
לאיזה עובי לרדד את הבצק ללא שמרים ולכמה אנשים בערך מספיקה פיצה אחת? לגבי הסלט פטריות ופקאן האם ניתן להוסיף דם נבטים סיניים או לא שייך? תודה רבה
היי
אני מעדיפה להשתמש בעגבניות טריות.
אנא רשמי לי מה עליי לעשות
🙂
הי אורנה,
במקום העגבניות המרוסקות בקופסא תגרדי 5-6 עגבניות בינוניות.
לא רשום במצרכים כמה רסק עגבניות, מישהו יכול להגיד לי.
היי מזל, צודקת. הוספתי את הכמות במתכון. יש לשים 2-3 כפות גדושות רסק עגבניות, בהתאם לסמיכות שאת רוצה.
800 גרם