שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

פרגיות בתנור עסיסיות ברוטב שום, סילאן וסויה

פרגיות בתנור

מצרכים:

1 קילו סטייק פרגיות 

רוטב לפרגיות:

2 שיני שום כתושות

כף שמן זית או קנולה

3 כפות סילאן

3 כפות רוטב סויה

כף רוטב צ'ילי מתוק

כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת (מומלץ לשלב)

קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל-200 מעלות.

-חותכים כל סטייק פרגית ל-2 חצאים.

-מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים לקערה את הפרגיות החצויות ומערבבים היטב.

-מעבירים לתבנית בינונית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 30 דקות.

-מסירים את נייר הכסף, מכוונים ל 230 מעלות וצולים את הפרגיות במשך 10-15 דקות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת תפוזים ושוקולד
אורז עם תירס ואפונה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
ענאל (09:35 20.05.2020)

אימלהההה פשוט מושלם!!!!
הי בא לי עוד דברים ליד, אז הוספתי תפוא חתוך ל"סירות", בצל פרוס לחצאי עיגולים ופטריות שמפניון.. מושלם!
לא הספקתי לצלם לך וחוסל..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:53 20.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה ענאל

Avatar
דלית (22:17 14.05.2020)

האם אפשר להכין עם פילה עוף במקום עם פרגיות?
בתודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:51 14.05.2020)

אם זה פילה עוף כדאי להכין את המתכון הזה – חזה עוף בתנור (אפשר לוותר על הבטטה אם לא אוהבים).

Avatar
מיכל (11:26 14.05.2020)

שלום אפרת.
האם ניתן להמיר את הפרגיות בשוקיים של עוף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:47 14.05.2020)

היי מיכל,
יש מתכון לשוקיים בתנור.
אפשר לוותר על הבטטה אם את לא מעוניינת.

Avatar
נעה (10:03 6.05.2020)

שלום אפרת יקרה, על איזו תכנית התנור צריך להיות? האם טורבו או חום עליון ותחתון? תודה רבה! אין על האתר שלך, באמת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:24 6.05.2020)

חום עליון וחום תחתון.
יום נפלא 🌺

Avatar
מור (20:27 24.04.2020)

שלום, את ממליצה להכין את הפרגית עם העור או ללא?
תודה רבה😍

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:07 25.04.2020)

בגלל שמכסים את זה אז בלי העור.

Avatar
עדי (11:39 7.04.2020)

הי אפרת,

מה אפשר לשים במקום רוטב סויה?

תודה וחג שמח

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:02 7.04.2020)

אפשר לשים כף נוספת סילאן במקום הסויה.
חג שמח 🌺

Avatar
עומרי (12:47 20.03.2020)

היי.
אפשר להכין עם תפוחי אדמה?
אם כן, האם זמן האפיה משתנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:10 20.03.2020)

היי עומרי,
כדאי לחתוך לקוביות קטנות ולרכך לפני את תפוח האדמה במיקרוגל או בבישול במים ורק אז לתבל באותו תיבול ולהוסיף לתבנית עם הפרגיות.

Avatar
אסף (20:26 6.03.2020)

מושלם הכנתי היום ויצא אליפות הכפלתי את הכמויות של הרטבים ובמקום פיטרוזליה/כוסברה שמתי קורנית .
הילדות התאהבו במנה

Avatar
אסף (20:33 6.03.2020)

שכחתי להוסיף שהוספתי תפוחי אדמה קטנים שחתוכים לסירות שמקפיץ את המנה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:19 7.03.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף!

Avatar
אביגיל (22:49 11.01.2020)

מדהים! פשוט הנערים טרפו את זה. הוספתי גם טריאקי. זה צבע את הפרגיות לחום. מתכון מעולה וקל. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:16 12.01.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא

Avatar
הגר (12:46 10.01.2020)

מתכון בסיסי בלי מתיקות מוזרה:

שמן קנולה
כף פפריקה מתוקה
כף גריל עוף
כף שום כתוש
מלח, פלפל שחור גרוס
קצת כמון

שליש כוס מים, ולתנור ל 40 דקות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:52 10.01.2020)

תודה על השיתוף 🙂

Avatar
ציפי (09:18 5.12.2019)

בוקר טוב

א. המתכונים מעולים אחד יותר מהשני , אני מנסה אותם כמעט מדי יום ביומו כל פעם מתכון אחר, פשוט תבורכי .

ב. במתכונים של הפרגיות נראה לי שאחרי 10/12 דקות מקסימום הפרגיות כבר מוכנות. יותר מזה הם יוצאות יבשות מדי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:25 5.12.2019)

היי ציפי,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🌺
את מתכוונת לטיגון במחבת או לאפיה בתנור? כי בתנור צריך לתת להן יותר זמן ומומלץ לכסות אותן בחצי שעה הראשונה כדי שלא יתייבשו.

Avatar
גילי (12:11 18.10.2019)

עשיתי לשבת ,יצא מעולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:43 21.10.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
מישל (12:51 10.10.2019)

מתכון מעולה!!! פשוט וטעים מאוד!
תודה רבה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 10.10.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מישל

Avatar
חן (00:18 10.10.2019)

היי אפרת גמר חתימה טובה!
תודה על מתכונים נפלאים!
אם אין לי סילאן במה אפשר להחליף?
בתודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:04 10.10.2019)

הסילאן מוסיף גם צבע אבל אם אין לך אפשר לשים סירופ מייפל או דבש.
גמר חתימה טובה 🌺

Avatar
מירל (21:56 26.09.2019)

הכנתי כבר פעמיים, ויצא מעולה! כולם לקקו את האצבעות. עכשיו מכינה שוב לראש השנה. אז תודה על המתכון, ושנה טובה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 27.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה 💝

Avatar
מיכל (00:06 25.09.2019)

הי אפרת,
תודה על המתכון! אני מתכננת להגיש אותו בערב ראש השנה (עוד 4 ימים) אבל מאחר שאני מארחת המון אנשים, התחלתי להכין את הארוחה כבר היום… השריתי את הפרגיות ברוטב שכתבת, במטרה שיספגו טעמים במקרר עד מחר, אבל אז חשבתי שאולי לא כדאי להכניס אותן לתנור כבר מחר, אלא לתת להן לשכב במרינדה עוד יום. מה דעתך? והאם אפשר להקפיא אותן אחרי שהן מוכנות?
תודה רבה!!!
מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 25.09.2019)

היי מיכל,
היה עדיף שתכיני יום שישי ותשמרי במקרר עד ערב חג.
אפשרות אחרת היא להכין כבר היום ולהקפיא (אפשר לתת לפרגיות לשכב עוד יום במרינדה אבל חשוב לשים לב לתוקף שלהן).
שנה טובה 🙂

Avatar
יעל (17:08 19.09.2019)

היי אפרת,
רוצה להכין לר"ה. יש כמה שאלות דחופות:
-אפשר לוותר על רוטב סויה? (לא מכניסה לבית) אפשר לשים רוטב אחר או שאולי יש לך מתכון ביתי לרוטב סויה?
-כנ"ל לגבי רוטב צ'ילי מתוק.
-צריך לשמן את התבנית לפני שמניחים את הסטייקים?
אשמח אם אקבל תשובה במהירות.
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:47 20.09.2019)

תכיני בלי רוטב סויה וצ'ילי מתוק ושימי כף נוספת של סילאן.
כדאי לשמן את התבנית אלא אם כן את משתמשת בנייר אפיה.

Avatar
שמרית (21:39 14.08.2019)

אם אני מכינה פרגיות עם עצם, משנה משהו במתכון? משך אפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:31 15.08.2019)

כדאי לאפות 40-45 דקות (במקום 30 דקות).
אם הכוונה לירכיים אז כדאי לאפות כשעה לפחות.

Avatar
מיקה (21:20 3.08.2019)

אשמח אם תוכלו להוסיף הסבר/סרטון איך לטפל ולנקות פרגית לא מצליחה לגעת בזה וזה חבל לי…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:29 3.08.2019)

אעלה בהמשך

Avatar
מיכל (15:23 2.07.2019)

צלייה, לשנות את מצב התנור ממצב "קו למעלה, קו למטה" למצב צלייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 2.07.2019)

לא חייב. אפשר לאפות גם על חום עליון וחום תחתון.

Avatar
אלי (18:52 1.07.2019)

אז ככה: היה לי קילו וקצת של סטייקים פרגיות, בגדול בצורה כזו כדי להכין בגושים גדולים על מנגל (כמו סטייק), ולא כלכך ידעתי איך עוד אפשר להכין את זה בבית חוץ מעל מחבט ככה עם שמן ותבלינים.
הבעיה שלי תמיד היה שפרגיות רצוי במחבט להכין על גז די גבוהה כדי לתפוס צבע וקירמול כדי שיהיה לפרגיות מבחוץ טעם מעושן קצת כמו על האש, במיוחד על מחבט גריל, והבעיה העיקרית שלי היה שהפרגיות אצלי תמיד נמכרים בגדלים של סטייק והם די עבים, לכן על מחבט, עד שצריך כבר להוציא את הפרגית מהמחבט, מבפנים הוא עדיין קצת לא בשל, למרות שאני מטגן כל צד 2~3 דקות, אז התנור זה פיטרון למלא דברים: בישול מלא מבפנים, לא נשרף, לא משפריץ שמן חם, ואני לא צריך כל שנייה להיות ליד התבשיל כמו במחבט, אז אני פשוט מכניס לתנור, שם טיימר בפלאפון והולך לחצי שעה, כאילו פועל לפי המתכון המאורגן, וגם בנוסף כי זה מוכן בתנור אז אני גם יכול לצפות אותו ברטבים במקום רק תבלינים יבשים, אז מאחר ולא היה לי סילאן, שמתי נגיעה של טבאסקו קלאסי ו-2 כפות רוטב ברביקיו מעושן וחריף של Heinz.
אני יכול לאמר רק מהמרכיבים שזה הולך להיות מ-ט-ו-ר-ף
תודה על המתכון, מעכשיו אני לומד את כל המתכונים שלי מפה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 1.07.2019)

תודה אלי 🙂

Avatar
ט.ב.ג. (18:11 20.05.2019)

נראה מושלם!!
האם אפשר לא להסיר את נייר הכסף?
או שאולי יש משהו שאפשר לעשות במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 20.05.2019)

אפשר לא להסיר אבל הסרת הנייר היא בשביל שהפרגיות יקבלו צבע.

Avatar
חנה לאוב (10:50 17.04.2019)

היי אפרת,
מה יכול להחליף את הרוטב סויה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 17.04.2019)

אפשר לשים כף נוספת סילאן במקום הסויה.
חג שמח 🌷

Avatar
נדב (17:23 28.05.2019)

טיריאקי.

Avatar
לאה (08:14 14.04.2019)

בוקר טוב. אני מאד אוהבת את האתר הזה ומכינה ממנו הרבה מאכלים.
האם אפשר להכין יום לפני ההגשה, או עדיף להכין סמוך להגשה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:29 14.04.2019)

היי לאה,
אפשר להכין יום לפני אבל הכי טעים זה להכין ביום ההגשה.
יום מקסים 🙂

Avatar
רויטל (13:11 25.03.2019)

היי אפרת, יש לי שיפודי פרגית
האם ניתן להוציא את הפרגית מהשיפוד ולעשות לפי המתכון הזה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 25.03.2019)

כן אפשר.

Avatar
דבי (21:23 23.03.2019)

עוד מתוכן מעולה ביותר לפרגיות!

לא נשאר משהו.

(בנוגע לשאר המתכונים, אגיב לכל אחד במקומו ואל תטרחי להגיב שוב ושוב.)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 23.03.2019)

שבוע טוב!
תודה ❤️

Avatar
דבי (20:09 21.03.2019)

פורים שמח!

מתחילה להכין ורואה שנשאר לי כפית סילאן, מה עושים?

בכל מקרה חשבתי להוריד מהכמות של התיבול, אבל עד כמה?

גם רוטב צ'ילי אין לי, אבל ראיתי בתשובות שאפשר לוותר.

קצת דחוף!

תודה לך אפרת!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 21.03.2019)

תשלימי עם דבש או מייפל.
תוותרי על הצ'ילי.

Avatar
רוני (09:26 21.03.2019)

אפשר בלי סויה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:30 21.03.2019)

כן. כדאי לשים כף נוספת סילאן.

Avatar
מאירה (22:18 14.03.2019)

שלום אפרת.
מה ההבדל בפרגיות בין אני מטגנת קודן ואחכ שמה בתנור או אם אני מוותרת על הטיגון ? זה מאוד משמעותי בעסיסיות שלהם ? פשוט אין ל יכח לטגן כל פעם (בלי קשר למתכון הנוכחי).
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:27 14.03.2019)

את לא חייבת לטגן לפני כדי שהפרגיות יהיו עסיסיות. הטיגון רק נותן להן השחמה מבחוץ.

Avatar
מאירה (06:02 15.03.2019)

מקסים. אז להשחים אפשר גם בתנור…

Avatar
יעל (11:47 5.03.2019)

תודה רבה על המתכון. זו לי פעם ראשונה להכין פרגיות ויצא טעים, אם כי נראה לי שהיה צריך פחות זמן בתנור כי הפרגיות יצאו מאוד כהות. ייתכן שהצ'לי המתוק התקרמל מדיי.
אשמח אם יש לך פיתרון.
בכל אופן המון תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:56 5.03.2019)

היי יעל,
אפית בתוכנית רגילה? קו עליון וקו תחתון.
אם כן, אפשר לקצר את משך האפיה לאחר שמסירים את נייר הכסף.

Avatar
חני (14:45 18.01.2019)

היי אפרת
זה הפרגיות שיש לי.
איפה לחתוך בדיוק? אני בעיקרון מעדיפה להשאיר אותן שלמות. אין מצב כזה?
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 18.01.2019)

אפשר. אין בעיה.
שבת שלום 🙂

Avatar
דליה (14:20 10.01.2019)

היי,
אין לי תנור, אני עבודת רק עם טוסטר אובן. האם זה אפשרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 10.01.2019)

כן.

Avatar
שלומית (23:04 5.01.2019)

היי אפרת אפשר להוסיף בטטה ואם כן אפשר איך לאפות את זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:13 6.01.2019)

היי שלומית,
אפשר להוסיף בטטה קלופה חתוכה לקוביות קטנטנות (עד 1 ס"מ). מומלץ לרכך קצת את הבטטה קודם כ-3 דקות במיקרוגל או ע"י בישול במים רותחים.
שבוע נפלא 🌷

Avatar
סימי (09:08 1.01.2019)

אפשר להכין יום חמישי ולשמור במקרר עד שבת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 1.01.2019)

כן.

Avatar
הילה (23:55 28.12.2018)

היי אפרת היקרה,הכנתי היום עם חזה עוף ויצא פשוט מושלם!!!!תודה רבה על אין ספור מתכונים פשוטים וכה מוצלחים❤️

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:58 29.12.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה הילה 🙂

Avatar
חגית (17:20 26.12.2018)

אפשר גם מחזה עוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:36 26.12.2018)

אפשר. יש לחמם תנור ל 220 מעלות ולאפות את חזה העוף כ-10 דקות מכל צד ללא כיסוי.

Avatar
מרים (10:11 26.12.2018)

אני מפרקת פרגיות לבד
מה הכוונה סטייק פרגית, כיצד לחתוך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:16 26.12.2018)

היי מרים,
תחתכי לחתיכות בגודל כ-5 ס"מ.

Avatar
הילה (21:47 25.12.2018)

היי ישירה,האם אפשר את המתכון הנ״ל עם חזה עוף במקום פרגיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 25.12.2018)

אפשר. הטמפ' ומשך האפיה משתנים. יש לחמם תנור ל 220 מעלות ולאפות את חזה העוף כ-10 דקות מכל צד ללא כיסוי.

Avatar
מרין (14:34 25.12.2018)

היי..
אשמח לדעת אם ניתן לסגור בשקית קוקי ולא נייר כסף???
ואם ניתן להוסיף תפוח אדמה קטן למתכון לבישול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:28 25.12.2018)

כן. כדאי שתפוח האדמה יהיה מבושל, לפחות באופן חלקי כדי שיספיק להתרכך.

Avatar
שרה (10:06 22.12.2018)

טעים ממש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:17 22.12.2018)

תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
הנסי (17:27 20.12.2018)

שלום כל דרכיי התיבול טובות וכן אפשר גם בתהור וגם במחבת לפקוח עין שלא יתיבש וכמובן לא
אוכלים בשר עוף שאינו עשוי היטט
רעיון חדש לי משחרר את עצמות השוק והירך לכוון האמצא משאיר מחוברות בצד אחד באמצע
לפעמים גם משחרר את עצם הישבן הנמצאת בקצה הירך יש אחיזה כשאוכלים וגם יפה….ולפעמים משאיר את העור
לפנינו ירך מפורק חלקית בתאבון

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:55 20.12.2018)

תודה הנסי 🙂

Avatar
ברכה (12:43 20.12.2018)

הי אפרת,
קודם כל תודה מיוחדת על הכל, כמעט כל המתכונים שלי הם מהאתר שלך ואף פעם לא מאכזבים!!
לגבי הפרגיות- האם אפשר גם בבישול או שזה יוצא פחות מוצלח?
אם כן, החומרים לא מתשנים?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 20.12.2018)

היי ברכה 🙂
אפשר לטגן את הפרגיות על אש בינונית-גבוהה במשך כ-2 דקות מכל צד (ללא מכסה) ואז לכסות ולבשל על אש בינונית-נמוכה עד שהפרגיות מוכנות. אין שינוי בחומרים. אפשר לטגן לפני בצל אם את אוהבת.

Avatar
נחמה (08:19 20.12.2018)

הי אפרת,

מה לגבי כוסברה ופטרוזיליה טריות?האם גם ניתן להשתמש?וכמה לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 20.12.2018)

אפשר להוסיף כף מלאה עלי פטרוזיליה או כוסברה טריים קצוצים.

Avatar
שלומית (14:45 19.12.2018)

היי אפרת חיב בתנור נייר כסף.לא מומלץ בחום בכלל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:13 19.12.2018)

צריך לכסות כדי שזה יישאר עסיסי. שימי נייר אפיה ומעל זה תהדקי בנייר כסף.

Avatar
אסתר (14:21 19.12.2018)

היי, אפשר לוותר על הצילי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:12 19.12.2018)

כן.

Avatar
אלה (16:45 18.12.2018)

היי אפרת, תודה על עוד מתכון שנראה מדהים
כמה שאלות
1. כמה מנות זה יוצא?
2. לגבי הסטייק פרגיות – אם המילה סטייק לא כתובה על האריזה אבל זה נראה כמו סטייק זה בסדר? למה הכוונה סטייק?
3. שום כתוש קנוי מהמקרר זה בסדר או שעדיף לכתוש לבד?
4. אם אני משלבת כוסברה עם פטרוזיליה אז לששים כפית מכל תבלין או חצי כפית?
5. כשחותכים את הפרגיות לחצי – איך לחתוך? פשוט לאורך/לרוחב ככה שיתקבלו שני חלקים בעובי מקורי אבל יותר קטנים או לחתוך לעובי ככה שישרו באותו גודל רק חצי מהעובי
6. איך יודעים שהפרגיות מוכנות?
תודה רבה רבה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:29 18.12.2018)

היי,
1. כ-4 מנות.
2. כן.
3. כן
4. חצי כפית מכל דבר
5. לחתוך לשני חלקים בעובי המקורי.
6. חותכים פרגית אחת באמצע. אם הבשר לבן – זה מוכן.

Avatar
אתי מלמד (14:09 18.12.2018)

היי אפרת האם הפרגיות צריכות להיות עם העור. כדי שלא יתייבשו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 18.12.2018)

לא חייב.

Avatar
דבורה (12:26 18.12.2018)

מתאים גם לחזה עוף?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 18.12.2018)

התיבול מתאים גם לחזה עוף.
אם זה חזה עוף יש לחמם תנור ל 220 מעלות ולאפות את חזה העוף כ-10 דקות מכל צד ללא כיסוי.

Avatar
אודליה (10:58 18.12.2018)

היי אפרת! זה נראה מתכון מעולה ואני מעוניינת להכין אותו לשבת. האם יש אפשרות להכין את זה במחבת פסים גדול (יש לו גם מכסה) במקום לאפות? ואם אין לי כוסברה מיובשת, אפשר להשתמש בקוביה קפואה?? תודה רבה ויום נפלא 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 18.12.2018)

כן, אפשר להכין במחבת פסים ולטגן את הפרגיות על אש בינונית-גבוהה במשך כ-2 דקות מכל צד (ללא מכסה) ואז לכסות ולבשל על אש בינונית-נמוכה במשך 5-7 דקות עד שהפרגיות מוכנות.
אפשר להשתמש בקובית כוסברה קפואה.
יום מקסים 🙂

Avatar
אודליה (22:54 29.12.2018)

היי אפרת, סוף סוף הכנתי ויצא טעים מאוד! תודה רבה ושבוע טוב ומבורך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:38 29.12.2018)

שבוע טוב!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.