זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
סוג: חלבי
*הכמות מספיקה לחצי חבילה פסטה (250 ג’).
מצרכים:
2 שיני שום כתושות
מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול 15% (250 מ”ל)
100 גרם רסק עגבניות + רבע כוס מים
50-100 גרם גבינת פרמזן מגורדת לפי הטעם (אפשר להשתמש במוצרלה או גבינה צהובה מגורדת)
מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את השום במשך כחצי דקה (יש להקפיד שלא ישרף).
-מוסיפים את השמנת ומחממים על אש גבוהה עד שהיא מבעבעת.
-מערבבים רסק עגבניות עם רבע כוס מים ומוסיפים לשמנת. לאחר כדקה מוסיפים גבינת פרמזן ומערבבים עד להסמכת הרוטב וקבלת גוון ורוד. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים כחצי דקה נוספת.
*להכנת רוטב רוזה על בסיס עגבניות מרוסקות לחצו כאן- פסטה ברוטב רוזה.
ראו גם
וואו, הפעם הראשונה שהכנתי פסטה ברוטב רוזה ויצא לי מהמם!!!
שמחה שיצא טעים❤️
היי רגע לפני שאני מכינה את המתכון איך שמנת מתוקה קשורה לפסטה רוזה?
רוטב רוזה במסעדות מכינים משמנת מתוקה. אגב היא לא באמת מתוקה.
סבבה תודה רבה❤️🔥
בוקר טוב,
נשארה לי כמות גדולה אתמול בערב מהרוטב וגם מהרוטב שמנת והקפאתי כדי להשתמש בשבת(חימום על הפלטה). עכשיו אני רואה שענית בעבר שלא מומלץ להקפיא. רציתי לדעת למה? האם המרקם משתנה? הטעם? או שיש סיבות אחרות
לפעמים זה יכול לפגוע במרקם.
בכל מקרה, תפשירי את זה ביום שישי ואם זה נראה וטועם בסדר, אז אין בעיה.
וואי אפרת אין עלייך ממש יצא מושלם
הגיע חברה של הבת שלי שאלתי מה רוצה לאכול אומרת פסטה רוזה ואני בחיים לא הכנתי רוטב רוזה מאת השם היו לי המצרכים מייד נגשתי בגוגל למתכון שלך בלי להתייחס לאחרים בכלל
הילדה עפה עליו ואישרה שטעים
תודה על ההצלה 😊
איזה כיף לשמוע❤️
תודה לך שחזרת לשתף:)
עשיתי לפי המתכון בדיוק יצא טעים מאד אבל נוזלי בשבילי.אני אוהבת סמיך יותר. מה ניתן להוסיף כדי שיהיה סמיך חוץ מגבינת פרמזן?
אפשר להוסיף גבינה צהובה.
אפשר גם להמשיך לבשל את זה עד להסמכה.
מתכון קל ומהיר ויצא מעולה.תודה רבה לך.
תודה לך שחזרת לשתף🙂
יצא טעים מאוד, וממש ממש קל!!! מסכימה שאפשר פחות מהפרמזן, יוצא עדיין סמיך וטעים טעים.
תודה ענת🙂
תודה על מתכון קל טעים ומהיר. לדעתי יוצא עשיר וטעים מספיק גם בלי הגבינה. הכמות הזו הייתה מעל ומעבר לחבילה של 400 גרם רביולי קפוא.
תודה שחזרת לשתף❤️
היי ,
אני מכינה לילה לפני ושומרת במקרר
האם לשים את הגבינה המגורדת למחרת כשאני מחממת את הרוטב?
כן
הכנתי את המתכון עם כמות כפולה יצא מעולה!!!
תודה רבה😁
שמחה שיצא טעים❤️
תודה לך
הכנתי עם רביולי גבינות ויצא מעולה!
תודה על עוד מתכון קליל, מהיר וטעים.
הילדים והבעל ממש אהבו
שמחה לשמוע💜
תודה שחזרת לשתף:)
תודה רבה רבה!
יצא מעולה, בדיוק מה שחיפשתי
קליל, הן מבחינת ההכנה והן מבחינת הטעם
שמחה שיצא טעים:)
תודה לאה💜
היי, הרוטב מתאים גם לניוקי?
כן:)
יצא ממש טעים ולא כבד כמו במסעדות ממש עדין תודה רבה.
תודה ברוריה🙂
האם אפשר להכי את הרוטב כמה שעות מראש ולחמם על האש לפני ההגשה?
או שהמרקם יהרס?
תודה
כן אפשר.
היי, רציתי לשאול אם אפשר להוסיף גם פטריות שמפיניון למתכון, ואם כן מתי להוסיף במהלך הבישול?
אפשר לטגן פטריות קצוצות בהתחלה עם 2 כפות שמן, במשך כ-8 דקות עד שהן מצטמצמות. אח”כ להוסיף שום ולהמשיך כרגיל לפי המתכון.
תודה רבה על המענה, כבר שנים נהנית מהמתכונים כאן! תודה גדולה לך אפרת 🙏
אני רוצה להכין את הרוטב הזה לרביולי. האם ישתלב טוב יותר עם רביולי בטטה או עם רביולי גבינה? ולאיזו כמות של רביולי הרוטב מספיק?
הרוטב מתאים לשני הסוגים. אולי גבינה יותר.
הכמות במתכון מספיקה לשקית של 300-400 גרם.
אחרי שמכינים את הרוטב והפסטה לערבב את כל הפסטה עם הרוטב?
כן(:
הכנתי
יצא מעולה!
וקל קל קל!
איזה כיף לשמוע🩷
אני הולכת לעשות את זה עם רביולי גבינות. יש המלצות מיוחדות?
היי
אין המלצות מיוחדות(:
אמאל’ה איזה טעים!!!!
קניתי רביולי בטטה מוכן והוספתי לרוטב ערמונים ובטטה מבושלת – יצא יותר טוב ממעולה!!!
לא אוכלת יותר רביולי ברוטב רוזה במסעדות, מכינה רק בבית בזכותך!!!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
מושלם!
שמחה שאהבת(:
היי
אני רוצה להשתמש ברוטב עגבניות לפסטה עם בזיליקום של יד מרדכי. כמה כמות צריך להשים במקום רסק עגבניות עם המים?🙏
תודה רבה על האתר המדהים!!
היי,
שמחה שאתה נהנה מהאתר(:
אפשר לשים 100 גרם רוטב או קצת יותר (לפי הטעם האישי), אך ללא מים.
יצא מעולה ממש! תודה רבה. האם הרוטב הסופי מומלץ שיהיה סמיך או נוזלי יותר?
היי,
איזה כיף שיצא מוצלח!
אני אוהבת שהרוטב מעט סמיך, אבל זה לגמרי עניין של טעם אישי(:
תודה על המתכון !
יצא יאמי!
שמחה שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף❤
הי… יש לי מחית עגבניות של מוטי פתוחה. מה המינון במקום רסק עגבניות? תודה
היי,
אפשר לשים 150 גרם מחית עגבניות ללא מים (להוסיף רק במידה ויהיה צורך).
הרוטב מעולה! טעים מאוד ופשוט להכנה.
הכנתי אותו לרביולי בטטה. השתלב מצוין.
תודה על עוד מתכון נהדר 🙂
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌺
השנה שבועות יוצא ישר הצעת שבת מה שאומר שיש צורך להכין את הרוטב מראש יש המלצה על איך לדאוג שלא ירד הטעם במהלך השבת
היי,
ניתן להכין רוטב מראש ולשמור במקרר.
אם מוסיפים אותו לפסטה ניתן לבשל את הפסטה במוצ”ש (להעביר מאש לאש) ולהוסיף לה את הרוטב.
הי
נראה טוב
ילך עם תפו”א
היי,
התכוונת להוסיף תפו”א לפסטה ברוטב רוזה?
לטעמי זה יהיה קצת כבד אבל אפשר.
מתכון מצוין וממש טעים!! אני עשיתי אותו עם ניוקי ביתי ויצא שילוב נפלא
במקום פרמז׳ן שמתי גבנצ
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף🌺
גבינת פרמזן זה מלוח איזה סגנון זה
היי,
מדובר בגבינה קשה מלוחה אך מאוזנת.
היי האם יש אפשרות לעשות את הרוטב רוזה ללא שמנת מתוקה?
היי,
אפשר להשתמש בקרם קוקוס או בתחליף שמנת מתוקה על בסיס סויה. אני חושבת שגם שמנת חמוצה תעבוד כאן אבל המרקם קצת ישתנה…
אהלן:) קודם כל שוב תודה אני ממש קבועה בכל המתכונים שלך:) האמת אפשר במקום השמנת לשים את התחליף סויה לשמנת? או קרם קוקוס? תודה!
היי ירדנה,
לא יצא לי לנסות אבל אני מניחה שאפשר 🙂
היי אפרת,
יש לי שמנת להקצפה פרווה, ניתן להכין איתה? איך לדעתך יצא הטעם?
האמת שלא יצא לי לנסות.
2 שאלות:
1. האם הרוטב רוזה מתאים גם לניוקי?
2. אם אני רוצה לחמם בשבת בבוקר על הפלטה האם אפשר לערבב מראש (אחרי ההכנה של הרוטב כמובן) את הרוזה והניוקי ולחמם ביחד בשבת בוקר על הפלטה? האם עדיין זה יהיה טעים?
תודה!
היי אפרת,
1. כן.
2. עדיף לשמור בנפרד כי אז הרוטב מתייבש על הניוקי.
שבת שלום 🌺
את הרוטב הזה אסור לחמם בשבת כי הוא נוזלי וזה מבשל
אחלה רוטב! פשוט וטעים טעים! תודה רבה!
שמחה שאהבת 🙂
לגבי השום הכתוש… האם אפשר להמיר בשום קפוא? (יש לי בקופסא של דורות).
אם כן, שן שום אחת שוות ערך לכמה כפיות?
תודה רבה!
כן, אפשר לשים כפית שום קפוא במקום 2 שיני שום כתושות.
היי אפרת
האם במקום עגבניות מרוסקות אפשר להשתמש ברוטב פסטה מוכן בצנצנת של אוסם?
כן.
הי,
כרגע אין לי סיר חלבי זמין, ניתן לעשות את הרוטב במיקרוגל?
אם כן, איך?
לא בטוחה, עדיף על הגז.
אולי יש לך מחבת או כלי אחר שאפשר להשתמש בו?
היי,הכנתי את הפסטה והקרמתי אותה גם… ויצא פיצוץ עולמי!
אני בת 19 והכנתי לכלללל המשפחה וכולם מוסרים לך תודההההה ענקיתת.בזכותך היה לנו ערב טעים ומגבש כל המשפחה…
כל הכבוד לך!
שמחה שנהניתם ❤️
היי,בוקר טובב…
רציתי לשאול אם חייב גבינת פרמזן דווקא ולא גבינה אחרת?ולאיזה כמות של פסטה הרוטב מתאים?
ממש תודה..
היי רחלי,
במקום פרמזן אפשר לשים קצת מוצרלה או גבינה צהובה מגורדת. זה אמור להוסיף טעם ולהסמיך קצת את הרוטב. אפשר גם לוותר על זה בכלל.
הכמות מספיקה לחצי חבילה פסטה (250 ג’).
אני מכינה קבוע לילדון עם רביולי גבינה…הוא עף על זה
שמחה לשמוע 🙂
אני רוצה שהרוטב ייצא סמיך
המים שמוסיפים לא גורמים לזה להיות נוזלי?
תוותרי על המים (השמטתי אותם מהמצרכים).
היי,
האם עדיף להשתמש בשמנת להקצפה 38% או 15%. זה מה שיש לי בבית
בשני המקרים זה יוצא טעים 🙂
תודה על המתכון יצא טעים מאוד 🙂
שמחה לשמוע 🙂
שמנת חמוצה תתאים?
לא ניסיתי אבל נשמע לי אפשרי. אני מניחה שזה ישנה קצת את הטעם והמרקם.
שמנת מתוקה או שמנת לבישול?
לא משנה.
היי אפרת, רק להגיד שיצא מעולה!!! גם קל להכנה וגם טעים מאד!!! תודה רבה:)
שמחה שאהבת!
תודה עמליה 🌷
כמה זמן לוקח להכין את הרוטב ולהכין את הפסטה קודם
את הפסטה תכין קודם ובזמן שהיא מתבשלת במים תכין את הרוטב.
הרוטב מוכן תוך 5 דקות.
פסטה- 12-13 דקות לאחר שהמים רתחו.
שאל האם אפשר חחא פרמזן? אולי גבינה צהובה? תודה
אפשר לשים קצת גבינה צהובה. לא הרבה.
היי אני בדיוק מכינה את זה.. הרסק והמים הפכו את זה לנוזלי.. כמה זמן צריך לחכות עד שהשמנת תסמיך את זה?
כמה דקות על אש בינונית-גבוהה. גם גבינת הפרמזן אמורה להסמיך את הרוטב.
הכנו ויצא לנו ממש ממש טעים!! תודה רבה! אחים שלי זללו
שמחה לשמוע 🙂
תודה ויום מקסים 🌷
מעוניינת לדעת האם אפשר לשים אבקת שום במקום שום אמיתי ?
כן, אפשר לשים כחצי כפית אבקת שום.
שלום,
אפשר להכין עם עם עגבניות מרוסקות (משימורים) במקום רסק עגבניות?
אני מניחה שכן. כחצי כוס עגבניות מרוסקות.
היי
האם צריך לבשל כמה דקות את הרסק המים והשום לפני שמוסיפים את השמנת והפרמזן או שישר שופכים את השמנת מרגע שהרסק מתאחד עם המים?
מבשלים כדקה ומוסיפים את השמנת.
היי חבילת פסטה רגילה של 500 גרם מספיקה כמות אחת של הרוטב?
היי שולמית,
הרוטב מספיק לחצי חבילה. ל500 גרם יש להכפיל כמויות.
יצא טוב ,אבל בלי פרמזן
תודה על העדכון 🙂
טעם מעולה !! קל ומהיר להכנה
*מוקרם*
נראה מעולה!
תודה יוני 🙂
היי אפרת ! נראה מעולה.. רציתי לשאול אם אפר במקום הפרמז’ן לשים בולגרית חלקה 15%? או שעדיף לוותר?
עדיף לוותרץ
הולך גם עם ניוקי? (ללא גלוטן)
כן.
היי יקרה, צריכה לשבת צהריים. מתאים לחימום על הפלטה?
היי עמליה,
ממליצה להכין מראש את הפסטה והרוטב ולשמור בנפרד במקרר. אחר כך אפשר לחמם על הפלטה ולהגיש.
יצאא מעולה 👍🏻👌🏻
נראה מעולה!
תודה איה 🙂
אם אין פרמג׳ן זה משנה?
לא נורא. תכיני בלי.
הכנתי היום ויצא פשוט מושלם! 😍
שמחה שאהבת 🙂
היי בטעות שמתי שמנת לבישול זה ישנה את הטעם אם לא שמתי שמנת מתוקה?
זה בסדר.
אפשר להשתמש ביוגורט במקום השמנת?
פחות מתאים.
רוטב קל ומעולהההה טעים בטירוף!!! תודה:)
תודה אורטל, שמחה שאהבת 🙂
יום מקסים!
אפשר להכין את הרוטב יום קודם?
אפשר אבל יותר טעים כשמכינים באותו יום.
אפרת, הרוטב מעולה מעולה מעולה!!!
תודה רבה על המתכון!
תודה מיטל, שמחה שאהבת 🙂
הכנתי בלי הגבינה.
יצא פצצה!!
כל כך פשוט וכל כך טעים. כיף.
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אפרת.
היי יש לי קילו רביולי , האם להכין כמות כפולה של הרוטב או יותר ?
היי יובל,
הכמות של הרוטב מספיקה ל400 גרם רביולי. נראה לי שמספיקה כמות כפולה אבל אם רוצים ממש הרבה רוטב אז להכפיל ב-3.
הי, אם יש לי ניוקי כמות 1 קילו, איזו כמות רוטב להכין? והאם לערבב יחד או להשאיר בשני סירים? תודה
יש להכין כמות כפולה. את הניוקי להכין בנפרד ולאחר שהרוטב מוכן אפשר להוסיף את הניוקי ולערבב.
היי, אפשר במקום פרמז’ן להשתמש במוצרלה מגורדת?
כן.
אפשר במקום שמנת מתוקה להשתמש בשמנת 10 אחוז? או 15 אחוז?
כן, אפשר.
כמה גבינה פרמזן לשים?.מה הכמות?
היי אורן,
בסביבות 40 גרם (כשליש כוס).
הי, האם כדאי לטגן בחמאה במקום בשמן זית או שזה פחות טעים?
עם חמאה ייצא טעים מאוד 🙂
היי,
הרוטב מספיק לחבילת פסטה אחת?
תודה
כן.
הכנתי ויצא מדהים כשרציתי לשתף בפייסבוק כדי לשמור את המתכון נפתח חלונית שיתוף של מרק לפת תסדרו את העיה כדי שאנשים יוכלו לשתף תודה
אוי נכון 😐
טוב שהפנת את תשומת ליבי. אבדוק את העניין ואטפל.
יצא מושלם!!! ממש פשוט להכנה וטעים בטירוף. שמתי גבינצ מגורדת במקום פרמזן כי זהמה שהיה בבית.
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
האם אפשר להוסיף קצת יין כשמבשלים הרוטב? אם כן -איזה- אדום או לבן ובאיזה שלב של הבישול?
היי ענת,
אפשר להוסיף מעט יין לבן לאחר שמוסיפים את השמנת. ממליצה לשים עד 3 כפות כדי שלא ישתלט על הטעם.
היי, א.מאוד אוהבת את האתר, מתכונים טעימים מאוד וקלים
ב. אם יש לי שמנת להקצפה 38%, ניתן להשתמש? או עדיף שמנת מתוקה.
והאם הטעם משתנה בעקבות שינוי השמנת?
תודה וחג שמח!
היי שלי,
אפשר להשתמש בקצפת 38%.
חג שמח 🙂
רוטב רוזה.להוסיף .אבקת מרק.כפית….אבקת פיטריות.פלפל ומלח.יוצא מעולה מעולה
מה לגבי תבלינים??
מעט מלח ופלפל שחור זה מספיק. אין צורך בתבלינים נוספים.
הי אפרת
יש לי שמנת להקצפה 38% זה בסדר ??
תודה רבה
כן.
יום מקסים 🙂
היי אפשרי להחליף את הפרמזן בבולגרית?
עדיף לשים גבינה צהובה במקום.
היי!! תודה על כל המתכונים המצוינים!
שמתי שמנת בישול במקום מתוקה ויצא לי רוטב חמצמץ..הוספתי כפית וחצי סוכר ועדיין החמיצות נשארה ובמקביל נהיה מתוק מידי.יש לך מושג למה?
היי אושר,
אולי השמנת היתה מקולקלת?
שנה טובה 🙂
גם לי קרה אותו דבר 🙁 אולי לא כדאי להשתמש בשמנת לבישול..?
היי נטע,
מוזר כי יצא לי פעמים רבות להכין עם שמנת לבישול והתוצאה היתה מוצלחת.
באיזה סוג שמנת השתמשת?
אפשר גם בלי הפרמז’ן?
כן נלי, אפשר לוותר (או שאפשר לשים גבינה צהובה במקום).
אפשר להכין בלי שום?
היי אנה,
השום מוסיף טעם אבל אם ממש לא אוהבים אפשר לוותר.
היי..אפשר להוסיף בצל סגול ליגון עם החמאה והשום? יוצא יותר טוב לדעתך?
היי עדי,
אפשר אבל ממש מעט, בסביבות כף גדושה בצל קצוץ דק-דק.
שלום
לאיזה כמות רביולי בגרמים זה יספיק?
וגם אם תוכלי להגיד לי בקשר לרוטב שמנת פטריות..
תודה רבה 🙂
היי אינאס,
גם רוטב הרוזה וגם השמנת פטריות מספיקים ל 250-300 גרם רביולי.
חג שמח 🙂
יצא הורס!!!!
מתכון פשוט וקל ביותר
תודה רבהה 🙂
איזה כיף שחזרת לעדכן!
תודה אינאס והמשך יום מעולה 🙂
איזה שמנת יותר תתאים שמנת מתוקה להקצפה או שמנת לבישול??
היי לינוי,
שתי השמנות מתאימות. עם שמנת מתוקה יוצא יותר טעים.
חג שמח 🙂
היי אפרת,
האם שמנת מתוקה להקצפה, תופס? אם נתעלם לרגע קט מייסורי המצפון על ה32% שומן..
כן סתיו 🙂
האם ניתן להשתמש בשמנת צמחית לבישול?
היי אביטל,
אני חושבת שכן.
ואוווו מתכון מדהים קל ביותר תודה רבה !!!
תודה חלי, שמחה שאהבת 🙂
היי.. שאלה
האם הרוטב מספיק לחבילת פסטה אחת או שכדאי להכפיל כמויות?
היי אביטל,
כדאי להכפיל כמויות.
יום מקסים 🙂
ואי זה יצא הורס!! !!
הוספתי גם מעט אורגנו ואגוז מוסקט לקראת סוף הבישול ויצא פשוט נדיר
תודה רבה רבה
שמחה שיצא טעים!
תודה על העדכון והמשך יום מעולה 🙂
פשוטעים!!!!!
תודה ניצן, שמחה שאהבת 🙂
תודה על האתר המעולה 🙂
ניתן לוותר על הפרמזן?
היי נעמי,
הפרמזן מסמיך את הרוטב ומוסיף לטעם אבל אפשר להכין גם בלי ואפשר להוסיף במקום קצת גבינה צהובה מגורדת.
המשך יום נפלא 🙂
מווווווושלם!
*למי שהחליף את הפרמזן בגבינה צהובה, כדאי להוסיף גם קצת מלח..
תודה על המתכון!
תודה יאיר, שמחה שיצא טעים 🙂
כמה עגבניות שרי במקום הרסק?
היי היליק,
בסביבות 10 עגבניות שרי.
אפשר במקום רסק עגבניות לשים עגבניות שרי חתוכות?
היי מעיין,
אני מניחה שאפשר אבל יש לבשל אותן לפני במחבת עד שהן מתרככות לגמרי והופכות למין רוטב ורק אז יש להוסיף את השמנת.
בהצלחה 😉
לכמה מנות זה?
4-5 מנות.
היי, אני רוצה להכין את הרוטב הנל נשמע ונראה טוב. יש לי שאלה ניתן לשים גבינה צהובה במקום פרמזן?
היי ליטל,
את יכולה לשים גבינה צהובה מגורדת.
בהצלחה ויום נעים 🙂
תודה רבה אני בדיוק מכינה
אני יכולה להחליף במקום שמנת מתוקה בשמנת רגילה
אם הכוונה לשמנת לבישול אז כן.
היי,
האם אפשר להשתמש ב15%? והאם לשים אותה כמות כמו השמנת המתוקה (250 מ”ל)?
כן עינב, אותה כמות.
יצא מושלם!
תודה נופר, שמחה שאהבת 🙂
רציתי לדעת אם הרוטב הזה מתאים לרביולי גבינה או בטטה.
בהחלט 🙂
כמה מלח?
אפשר להקפיא?
איך להפשיר?
איך לחמם? וכמה זמן?
היי דורית,
מלח תשימי ממש מעט (קמצוץ עם המלחייה).
לא מומלץ להקפיא רטבים המבוססים על שמנת. אם נשאר- אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרוגל יום למחרת. לא מומלץ לשמור במקרר מעבר לזה.
היי תגידי יהיה עדיף להשתמש בכוס חלב מאשר כוס מים?
כן ליטל, אפשר בהחלט (ברבע כוס) 🙂
כמה גרם גבינת פרמזן דרוש ?
היי מיטל,
בסביבות 40 גרם.
היי, רציתי לדעת לכמה כמות של ספגטי הרוטב מתאים?
היי אפיק,
הרוטב מתאים לחצי חבילה (250 גרם).
יום נעים 🙂
הרוטב נראה טוב..
רציתי לשאול האם אין צורך להוסיף תבלינים?
היי ליאת,
מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
היי אפשר ללא פרמזן?
כן אפשר.
טעים מאוודד!!! קל להכנה! מומלץ לכל המבשלים והמבשלות!
תודה יסמין 🙂
טעים מאוד וקל להכנה.. תודה רבה 🙂
שמחה לשמוע 🙂