שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

סוג: חלבי

*הכמות מספיקה לחצי חבילה פסטה (250 ג’).

מצרכים:

2 שיני שום כתושות

מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול 15% (250 מ”ל)

100 גרם רסק עגבניות + רבע כוס מים

50-100 גרם גבינת פרמזן מגורדת לפי הטעם (אפשר להשתמש במוצרלה או גבינה צהובה מגורדת)

מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את השום במשך כחצי דקה (יש להקפיד שלא ישרף).

-מוסיפים את השמנת ומחממים על אש גבוהה עד שהיא מבעבעת.

-מערבבים רסק עגבניות עם רבע כוס מים ומוסיפים לשמנת. לאחר כדקה מוסיפים גבינת פרמזן ומערבבים עד להסמכת הרוטב וקבלת גוון ורוד. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים כחצי דקה נוספת.

*להכנת רוטב רוזה על בסיס עגבניות מרוסקות לחצו כאן- פסטה ברוטב רוזה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מאפה תרד וגבינת קשקבל
רוטב שמנת פטריות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מבשרת (22:03 13.05.2021)

היי האם יש אפשרות לעשות את הרוטב רוזה ללא שמנת מתוקה?

מתכונים ב-10 דקות (23:27 13.05.2021)

היי,
אפשר להשתמש בקרם קוקוס או בתחליף שמנת מתוקה על בסיס סויה. אני חושבת שגם שמנת חמוצה תעבוד כאן אבל המרקם קצת ישתנה…

ירדנה (14:36 7.02.2021)

אהלן:) קודם כל שוב תודה אני ממש קבועה בכל המתכונים שלך:) האמת אפשר במקום השמנת לשים את התחליף סויה לשמנת? או קרם קוקוס? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 7.02.2021)

היי ירדנה,
לא יצא לי לנסות אבל אני מניחה שאפשר 🙂

לירון (18:15 1.10.2020)

היי אפרת,
יש לי שמנת להקצפה פרווה, ניתן להכין איתה? איך לדעתך יצא הטעם?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:33 1.10.2020)

האמת שלא יצא לי לנסות.

אפרת (08:12 28.08.2020)

2 שאלות:
1. האם הרוטב רוזה מתאים גם לניוקי?
2. אם אני רוצה לחמם בשבת בבוקר על הפלטה האם אפשר לערבב מראש (אחרי ההכנה של הרוטב כמובן) את הרוזה והניוקי ולחמם ביחד בשבת בוקר על הפלטה? האם עדיין זה יהיה טעים?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:59 28.08.2020)

היי אפרת,
1. כן.
2. עדיף לשמור בנפרד כי אז הרוטב מתייבש על הניוקי.
שבת שלום 🌺

לינור (12:04 24.07.2020)

אחלה רוטב! פשוט וטעים טעים! תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:31 24.07.2020)

שמחה שאהבת 🙂

מאי (21:25 4.07.2020)

לגבי השום הכתוש… האם אפשר להמיר בשום קפוא? (יש לי בקופסא של דורות).
אם כן, שן שום אחת שוות ערך לכמה כפיות?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:58 4.07.2020)

כן, אפשר לשים כפית שום קפוא במקום 2 שיני שום כתושות.

לירון (13:10 26.05.2020)

היי אפרת
האם במקום עגבניות מרוסקות אפשר להשתמש ברוטב פסטה מוכן בצנצנת של אוסם?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:46 26.05.2020)

כן.

ברכה (21:25 22.03.2020)

הי,
כרגע אין לי סיר חלבי זמין, ניתן לעשות את הרוטב במיקרוגל?
אם כן, איך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:27 23.03.2020)

לא בטוחה, עדיף על הגז.
אולי יש לך מחבת או כלי אחר שאפשר להשתמש בו?

רחלי (22:08 5.02.2020)

היי,הכנתי את הפסטה והקרמתי אותה גם… ויצא פיצוץ עולמי!
אני בת 19 והכנתי לכלללל המשפחה וכולם מוסרים לך תודההההה ענקיתת.בזכותך היה לנו ערב טעים ומגבש כל המשפחה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 6.02.2020)

כל הכבוד לך!
שמחה שנהניתם ❤️

רחלי (10:35 5.02.2020)

היי,בוקר טובב…
רציתי לשאול אם חייב גבינת פרמזן דווקא ולא גבינה אחרת?ולאיזה כמות של פסטה הרוטב מתאים?
ממש תודה..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 5.02.2020)

היי רחלי,
במקום פרמזן אפשר לשים קצת מוצרלה או גבינה צהובה מגורדת. זה אמור להוסיף טעם ולהסמיך קצת את הרוטב. אפשר גם לוותר על זה בכלל.
הכמות מספיקה לחצי חבילה פסטה (250 ג’).

מרינה (18:45 25.11.2019)

אני מכינה קבוע לילדון עם רביולי גבינה…הוא עף על זה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:06 25.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂

מירב (15:45 17.08.2019)

אני רוצה שהרוטב ייצא סמיך
המים שמוסיפים לא גורמים לזה להיות נוזלי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 17.08.2019)

תוותרי על המים (השמטתי אותם מהמצרכים).

עינבל (13:37 19.06.2019)

היי,
האם עדיף להשתמש בשמנת להקצפה 38% או 15%. זה מה שיש לי בבית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 19.06.2019)

בשני המקרים זה יוצא טעים 🙂

עדן (15:41 26.02.2019)

תודה על המתכון יצא טעים מאוד 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:50 26.02.2019)

שמחה לשמוע 🙂

נטע (11:05 30.01.2019)

שמנת חמוצה תתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:22 30.01.2019)

לא ניסיתי אבל נשמע לי אפשרי. אני מניחה שזה ישנה קצת את הטעם והמרקם.

יפית (19:00 16.12.2018)

שמנת מתוקה או שמנת לבישול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:12 16.12.2018)

לא משנה.

עמליה (21:18 21.11.2018)

היי אפרת, רק להגיד שיצא מעולה!!! גם קל להכנה וגם טעים מאד!!! תודה רבה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 21.11.2018)

שמחה שאהבת!
תודה עמליה 🌷

עוז פלד (15:07 12.11.2018)

כמה זמן לוקח להכין את הרוטב ולהכין את הפסטה קודם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:27 12.11.2018)

את הפסטה תכין קודם ובזמן שהיא מתבשלת במים תכין את הרוטב.
הרוטב מוכן תוך 5 דקות.
פסטה- 12-13 דקות לאחר שהמים רתחו.

אוה מזרחי (11:47 9.11.2018)

שאל האם אפשר חחא פרמזן? אולי גבינה צהובה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:21 9.11.2018)

אפשר לשים קצת גבינה צהובה. לא הרבה.

רעיה נמדר (11:51 26.09.2018)

היי אני בדיוק מכינה את זה.. הרסק והמים הפכו את זה לנוזלי.. כמה זמן צריך לחכות עד שהשמנת תסמיך את זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:30 26.09.2018)

כמה דקות על אש בינונית-גבוהה. גם גבינת הפרמזן אמורה להסמיך את הרוטב.

רעיה (22:44 28.08.2018)

הכנו ויצא לנו ממש ממש טעים!! תודה רבה! אחים שלי זללו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:56 29.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ויום מקסים 🌷

מיכל (22:31 23.08.2018)

מעוניינת לדעת האם אפשר לשים אבקת שום במקום שום אמיתי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:32 23.08.2018)

כן, אפשר לשים כחצי כפית אבקת שום.

יעל (14:35 30.07.2018)

שלום,
אפשר להכין עם עם עגבניות מרוסקות (משימורים) במקום רסק עגבניות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 30.07.2018)

אני מניחה שכן. כחצי כוס עגבניות מרוסקות.

שרה (18:49 23.07.2018)

היי
האם צריך לבשל כמה דקות את הרסק המים והשום לפני שמוסיפים את השמנת והפרמזן או שישר שופכים את השמנת מרגע שהרסק מתאחד עם המים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 23.07.2018)

מבשלים כדקה ומוסיפים את השמנת.

שולמית (17:03 1.07.2018)

היי חבילת פסטה רגילה של 500 גרם מספיקה כמות אחת של הרוטב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:57 1.07.2018)

היי שולמית,
הרוטב מספיק לחצי חבילה. ל500 גרם יש להכפיל כמויות.

רוזה (18:36 24.06.2018)

יצא טוב ,אבל בלי פרמזן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 24.06.2018)

תודה על העדכון 🙂

יוני (11:16 31.05.2018)

טעם מעולה !! קל ומהיר להכנה
*מוקרם*

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:18 31.05.2018)

נראה מעולה!
תודה יוני 🙂

אוריה (14:21 18.05.2018)

היי אפרת ! נראה מעולה.. רציתי לשאול אם אפר במקום הפרמז’ן לשים בולגרית חלקה 15%? או שעדיף לוותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 20.05.2018)

עדיף לוותרץ

יעל (20:21 16.05.2018)

הולך גם עם ניוקי? (ללא גלוטן)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 16.05.2018)

כן.

עמליה (17:36 10.05.2018)

היי יקרה, צריכה לשבת צהריים. מתאים לחימום על הפלטה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:08 10.05.2018)

היי עמליה,
ממליצה להכין מראש את הפסטה והרוטב ולשמור בנפרד במקרר. אחר כך אפשר לחמם על הפלטה ולהגיש.

איה (20:01 30.04.2018)

יצאא מעולה 👍🏻👌🏻

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:23 30.04.2018)

נראה מעולה!
תודה איה 🙂

עדן (19:20 26.04.2018)

אם אין פרמג׳ן זה משנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:43 26.04.2018)

לא נורא. תכיני בלי.

אנונימית. ❤️ (19:42 22.04.2018)

הכנתי היום ויצא פשוט מושלם! 😍

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 22.04.2018)

שמחה שאהבת 🙂

חן (20:57 2.04.2018)

היי בטעות שמתי שמנת לבישול זה ישנה את הטעם אם לא שמתי שמנת מתוקה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 2.04.2018)

זה בסדר.

לימור (14:34 18.03.2018)

אפשר להשתמש ביוגורט במקום השמנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:47 18.03.2018)

פחות מתאים.

אורטל (11:21 15.03.2018)

רוטב קל ומעולהההה טעים בטירוף!!! תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:38 15.03.2018)

תודה אורטל, שמחה שאהבת 🙂
יום מקסים!

טלי (21:24 14.03.2018)

אפשר להכין את הרוטב יום קודם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 14.03.2018)

אפשר אבל יותר טעים כשמכינים באותו יום.

מיטל (12:44 9.03.2018)

אפרת, הרוטב מעולה מעולה מעולה!!!
תודה רבה על המתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:55 9.03.2018)

תודה מיטל, שמחה שאהבת 🙂

אפרת (18:48 21.02.2018)

הכנתי בלי הגבינה.
יצא פצצה!!
כל כך פשוט וכל כך טעים. כיף.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:14 21.02.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אפרת.

יובל ניסים (20:20 11.01.2018)

היי יש לי קילו רביולי , האם להכין כמות כפולה של הרוטב או יותר ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 11.01.2018)

היי יובל,
הכמות של הרוטב מספיקה ל400 גרם רביולי. נראה לי שמספיקה כמות כפולה אבל אם רוצים ממש הרבה רוטב אז להכפיל ב-3.

שרית (17:43 27.12.2017)

הי, אם יש לי ניוקי כמות 1 קילו, איזו כמות רוטב להכין? והאם לערבב יחד או להשאיר בשני סירים? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:02 27.12.2017)

יש להכין כמות כפולה. את הניוקי להכין בנפרד ולאחר שהרוטב מוכן אפשר להוסיף את הניוקי ולערבב.

ספיר (14:15 5.12.2017)

היי, אפשר במקום פרמז’ן להשתמש במוצרלה מגורדת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:18 5.12.2017)

כן.

תמר (18:04 27.11.2017)

אפשר במקום שמנת מתוקה להשתמש בשמנת 10 אחוז? או 15 אחוז?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 27.11.2017)

כן, אפשר.

אורן (13:56 18.10.2017)

כמה גבינה פרמזן לשים?.מה הכמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:37 18.10.2017)

היי אורן,
בסביבות 40 גרם (כשליש כוס).

רחלי (21:20 17.09.2017)

הי, האם כדאי לטגן בחמאה במקום בשמן זית או שזה פחות טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 17.09.2017)

עם חמאה ייצא טעים מאוד 🙂

ליאת (14:52 11.08.2017)

היי,

הרוטב מספיק לחבילת פסטה אחת?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:11 11.08.2017)

כן.

פגי (19:01 27.07.2017)

הכנתי ויצא מדהים כשרציתי לשתף בפייסבוק כדי לשמור את המתכון נפתח חלונית שיתוף של מרק לפת תסדרו את העיה כדי שאנשים יוכלו לשתף תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:28 27.07.2017)

אוי נכון 😐
טוב שהפנת את תשומת ליבי. אבדוק את העניין ואטפל.

חן (22:34 11.07.2017)

יצא מושלם!!! ממש פשוט להכנה וטעים בטירוף. שמתי גבינצ מגורדת במקום פרמזן כי זהמה שהיה בבית.

מתכונים ב-10 דקות (22:43 11.07.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

ענת (20:22 5.06.2017)

האם אפשר להוסיף קצת יין כשמבשלים הרוטב? אם כן -איזה- אדום או לבן ובאיזה שלב של הבישול?

מתכונים ב-10 דקות (21:21 5.06.2017)

היי ענת,
אפשר להוסיף מעט יין לבן לאחר שמוסיפים את השמנת. ממליצה לשים עד 3 כפות כדי שלא ישתלט על הטעם.

שלי (00:01 30.05.2017)

היי, א.מאוד אוהבת את האתר, מתכונים טעימים מאוד וקלים
ב. אם יש לי שמנת להקצפה 38%, ניתן להשתמש? או עדיף שמנת מתוקה.
והאם הטעם משתנה בעקבות שינוי השמנת?

תודה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (06:48 30.05.2017)

היי שלי,
אפשר להשתמש בקצפת 38%.
חג שמח 🙂

יפה (09:28 20.05.2017)

רוטב רוזה.להוסיף .אבקת מרק.כפית….אבקת פיטריות.פלפל ומלח.יוצא מעולה מעולה

הדר (11:53 13.04.2017)

מה לגבי תבלינים??

מתכונים ב-10 דקות (12:21 13.04.2017)

מעט מלח ופלפל שחור זה מספיק. אין צורך בתבלינים נוספים.

דנה (09:52 5.04.2017)

הי אפרת

יש לי שמנת להקצפה 38% זה בסדר ??
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (09:55 5.04.2017)

כן.
יום מקסים 🙂

אתי (16:36 1.03.2017)

היי אפשרי להחליף את הפרמזן בבולגרית?

מתכונים ב-10 דקות (17:24 1.03.2017)

עדיף לשים גבינה צהובה במקום.

אושר (22:22 1.10.2016)

היי!! תודה על כל המתכונים המצוינים!
שמתי שמנת בישול במקום מתוקה ויצא לי רוטב חמצמץ..הוספתי כפית וחצי סוכר ועדיין החמיצות נשארה ובמקביל נהיה מתוק מידי.יש לך מושג למה?

מתכונים ב-10 דקות (23:13 1.10.2016)

היי אושר,
אולי השמנת היתה מקולקלת?
שנה טובה 🙂

נטע (11:33 28.08.2017)

גם לי קרה אותו דבר 🙁 אולי לא כדאי להשתמש בשמנת לבישול..?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 28.08.2017)

היי נטע,
מוזר כי יצא לי פעמים רבות להכין עם שמנת לבישול והתוצאה היתה מוצלחת.
באיזה סוג שמנת השתמשת?

נלי (14:44 5.09.2016)

אפשר גם בלי הפרמז’ן?

מתכונים ב-10 דקות (15:02 5.09.2016)

כן נלי, אפשר לוותר (או שאפשר לשים גבינה צהובה במקום).

אנה (20:41 26.08.2016)

אפשר להכין בלי שום?

מתכונים ב-10 דקות (09:21 27.08.2016)

היי אנה,
השום מוסיף טעם אבל אם ממש לא אוהבים אפשר לוותר.

עדי (17:44 14.08.2016)

היי..אפשר להוסיף בצל סגול ליגון עם החמאה והשום? יוצא יותר טוב לדעתך?

מתכונים ב-10 דקות (17:57 14.08.2016)

היי עדי,
אפשר אבל ממש מעט, בסביבות כף גדושה בצל קצוץ דק-דק.

אינאס (13:48 12.06.2016)

שלום
לאיזה כמות רביולי בגרמים זה יספיק?
וגם אם תוכלי להגיד לי בקשר לרוטב שמנת פטריות..

תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:18 12.06.2016)

היי אינאס,
גם רוטב הרוזה וגם השמנת פטריות מספיקים ל 250-300 גרם רביולי.
חג שמח 🙂

אינאס (15:24 13.06.2016)

יצא הורס!!!!
מתכון פשוט וקל ביותר
תודה רבהה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:31 13.06.2016)

איזה כיף שחזרת לעדכן!
תודה אינאס והמשך יום מעולה 🙂

לינוי (17:51 9.06.2016)

איזה שמנת יותר תתאים שמנת מתוקה להקצפה או שמנת לבישול??

מתכונים ב-10 דקות (18:06 9.06.2016)

היי לינוי,
שתי השמנות מתאימות. עם שמנת מתוקה יוצא יותר טעים.
חג שמח 🙂

סתיו (20:38 7.06.2016)

היי אפרת,
האם שמנת מתוקה להקצפה, תופס? אם נתעלם לרגע קט מייסורי המצפון על ה32% שומן..

מתכונים ב-10 דקות (23:44 7.06.2016)

כן סתיו 🙂

אביטל (17:03 29.05.2016)

האם ניתן להשתמש בשמנת צמחית לבישול?

מתכונים ב-10 דקות (19:40 29.05.2016)

היי אביטל,
אני חושבת שכן.

חלי (18:22 2.05.2016)

ואוווו מתכון מדהים קל ביותר תודה רבה !!!

מתכונים ב-10 דקות (19:32 2.05.2016)

תודה חלי, שמחה שאהבת 🙂

אביטל (10:28 13.04.2016)

היי.. שאלה
האם הרוטב מספיק לחבילת פסטה אחת או שכדאי להכפיל כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (10:35 13.04.2016)

היי אביטל,
כדאי להכפיל כמויות.
יום מקסים 🙂

נוף (18:09 6.04.2016)

ואי זה יצא הורס!! !!
הוספתי גם מעט אורגנו ואגוז מוסקט לקראת סוף הבישול ויצא פשוט נדיר
תודה רבה רבה

מתכונים ב-10 דקות (18:11 6.04.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה על העדכון והמשך יום מעולה 🙂

ניצן (20:25 30.03.2016)

פשוטעים!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (20:26 30.03.2016)

תודה ניצן, שמחה שאהבת 🙂

נעמי (14:59 7.03.2016)

תודה על האתר המעולה 🙂
ניתן לוותר על הפרמזן?

מתכונים ב-10 דקות (16:59 7.03.2016)

היי נעמי,
הפרמזן מסמיך את הרוטב ומוסיף לטעם אבל אפשר להכין גם בלי ואפשר להוסיף במקום קצת גבינה צהובה מגורדת.
המשך יום נפלא 🙂

יאיר (15:36 8.06.2016)

מווווווושלם!
*למי שהחליף את הפרמזן בגבינה צהובה, כדאי להוסיף גם קצת מלח..
תודה על המתכון!

מתכונים ב-10 דקות (15:38 8.06.2016)

תודה יאיר, שמחה שיצא טעים 🙂

היליק (19:57 2.03.2016)

כמה עגבניות שרי במקום הרסק?

מתכונים ב-10 דקות (20:05 2.03.2016)

היי היליק,
בסביבות 10 עגבניות שרי.

מעיין (13:56 21.02.2016)

אפשר במקום רסק עגבניות לשים עגבניות שרי חתוכות?

מתכונים ב-10 דקות (14:05 21.02.2016)

היי מעיין,
אני מניחה שאפשר אבל יש לבשל אותן לפני במחבת עד שהן מתרככות לגמרי והופכות למין רוטב ורק אז יש להוסיף את השמנת.
בהצלחה 😉

גב (17:32 15.02.2016)

לכמה מנות זה?

מתכונים ב-10 דקות (17:55 15.02.2016)

4-5 מנות.

ליטל (10:25 17.12.2015)

היי, אני רוצה להכין את הרוטב הנל נשמע ונראה טוב. יש לי שאלה ניתן לשים גבינה צהובה במקום פרמזן?

מתכונים ב-10 דקות (10:33 17.12.2015)

היי ליטל,
את יכולה לשים גבינה צהובה מגורדת.
בהצלחה ויום נעים 🙂

אנונימית (14:49 16.12.2015)

תודה רבה אני בדיוק מכינה

אנונימית (21:50 15.12.2015)

אני יכולה להחליף במקום שמנת מתוקה בשמנת רגילה

מתכונים ב-10 דקות (22:14 15.12.2015)

אם הכוונה לשמנת לבישול אז כן.

עינב (13:50 6.04.2016)

היי,
האם אפשר להשתמש ב15%? והאם לשים אותה כמות כמו השמנת המתוקה (250 מ”ל)?

מתכונים ב-10 דקות (14:08 6.04.2016)

כן עינב, אותה כמות.

נופר (11:54 14.12.2015)

יצא מושלם!

מתכונים ב-10 דקות (12:47 14.12.2015)

תודה נופר, שמחה שאהבת 🙂

דליה (21:34 17.11.2015)

רציתי לדעת אם הרוטב הזה מתאים לרביולי גבינה או בטטה.

מתכונים ב-10 דקות (21:36 17.11.2015)

בהחלט 🙂

דורית (14:10 6.08.2015)

כמה מלח?
אפשר להקפיא?
איך להפשיר?
איך לחמם? וכמה זמן?

מתכונים ב-10 דקות (14:54 6.08.2015)

היי דורית,
מלח תשימי ממש מעט (קמצוץ עם המלחייה).
לא מומלץ להקפיא רטבים המבוססים על שמנת. אם נשאר- אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרוגל יום למחרת. לא מומלץ לשמור במקרר מעבר לזה.

ליטל (14:03 21.06.2015)

היי תגידי יהיה עדיף להשתמש בכוס חלב מאשר כוס מים?

מתכונים ב-10 דקות (14:21 21.06.2015)

כן ליטל, אפשר בהחלט (ברבע כוס) 🙂

מיטל (12:36 19.05.2015)

כמה גרם גבינת פרמזן דרוש ?

מתכונים ב-10 דקות (13:58 19.05.2015)

היי מיטל,
בסביבות 40 גרם.

אפיק (13:11 13.05.2015)

היי, רציתי לדעת לכמה כמות של ספגטי הרוטב מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (13:19 13.05.2015)

היי אפיק,
הרוטב מתאים לחצי חבילה (250 גרם).
יום נעים 🙂

ליאת (21:05 26.01.2015)

הרוטב נראה טוב..
רציתי לשאול האם אין צורך להוסיף תבלינים?

מתכונים ב-10 דקות (21:42 26.01.2015)

היי ליאת,
מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

שלי (13:49 2.02.2018)

היי אפשר ללא פרמזן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:49 2.02.2018)

כן אפשר.

יסמין (21:57 27.11.2014)

טעים מאוודד!!! קל להכנה! מומלץ לכל המבשלים והמבשלות!

מתכונים ב-10 דקות (22:35 27.11.2014)

תודה יסמין 🙂

קיילא (13:37 3.03.2014)

טעים מאוד וקל להכנה.. תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:45 3.03.2014)

שמחה לשמוע 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.