שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מתכון לרוטב פיצה מבושל

חומרים:

2 כפות שמן זית

5 עגבניות טריות מרוסקות (*ניתן להשתמש בקופסת שימורים של עגבניות מרוסקות)

2-3 כפות גדושות רסק עגבניות

4 שיני שום כתושות

עלי בזיליקום חתוכים

תיבול:  כפית סוכר, תבלין אורגנו מיובש, כפית מלח ופלפל

אופן הכנה:

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ממליחים מעט ומבשלים כ-4 דקות. מוסיפים את השום הכתוש, רסק העגבניות, עלי הבזיליקום, מתבלים ומכסים. משאירים להתבשל כ- 10 דקות ומסירים מהאש.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

מתכון לרוטב פיצה ללא בישול

חומרים:

כוס וחצי עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים  (400 ג’)

2 כפות מלאות רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

כף שמן זית

חצי כפית שטוחה מלח

חצי כפית בזיליקום או אורגנו מיובש

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
כדורי פירה (קרוקטים)
עוגת טורט שכבות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שולמית (14:37 4.08.2021)

פצצה!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (15:15 4.08.2021)

שמחה שאהבת😊

טלי (11:35 4.08.2021)

את הרוטב המבושל, על איזו אש יש לבשל אותו כאשר המכסה סגור?

מתכונים ב-10 דקות (11:50 4.08.2021)

היי טלי,
יש לבשל על אש נמוכה.

אלי (01:33 23.07.2021)

איך מרסקים עגבניות שלמות? אפשר ידנית?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (09:43 23.07.2021)

היי אלי,
הכי קל לרסק בבלנדר אבל אפשר גם ידנית(:

מיכל (22:57 24.06.2021)

הי אפרת, אני רוצה להכין את הרוטב למתכון הפיצות האישיות שלך. האם להכפיל את כמות הרוטב או שזה אמור להספיק? רוב תודות, מיכל.

מתכונים ב-10 דקות (09:40 25.06.2021)

היי מיכל,
אני חושבת שחצי מכמות הרוטב תספיק.
עדיף להכין את הכמות המקורית כדי לא להיתקע בלי רוטב באמצע, ואם נשאר רוטב- אפשר לשמור במקרר ולהשתמש בו לטוסטים, פסטה, וכו’🙂

מיכל (13:42 25.06.2021)

תודה רבה, כך אעשה.
וברוטב המבושל- מה לשים במקום השום? (אני מכיננ לילדים ולא בטוחה שיאהבו…). תודה!

מתכונים ב-10 דקות (14:43 25.06.2021)

אפשר לוותר על השום או לשים רק 1-2 שיני שום:)

א.ש. (19:12 23.05.2021)

היי,
יש אפשרות להכין בלי העגבניות (ובלי הקופסאת שימורים..) ורק עם רסק עגבניות?
תודה רבה!
אתר מדהיםםם♥

מתכונים ב-10 דקות (20:29 23.05.2021)

היי,
עדיף לרסק עגבנייה אחת לפחות, ולהוסיף כ-3 כפות רסק עגבניות, כף שמן זית, כף מים, ותבלינים לטעמך🌺

ענת (18:16 22.05.2021)

עוד מתכון מושלם מבית היוצר שלך!!! (הכנתי את האופציה ללא בישול והוספתי מעט סילאן)

מתכונים ב-10 דקות (20:19 22.05.2021)

שמחה מאד שאהבת! שבוע מקסים🌺

מיכל (22:55 20.05.2021)

הי אפרת,
איזה רוטב יהיה טעים לשבלולי פיצה? זה לא כמות גדולה מידיי בשביל השבלולי פיצה (כי אני לא רוצה להכין יותר מידי)?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (23:29 20.05.2021)

היי מיכל,
המתכון הזה מעולה לשבלולי פיצה! יתכן והכמות תהיה גדולה מדי, לכן יש שתי אפשרויות:
או להכין את הכמות המקורית ולשמור במקרר את הרוטב שנשאר,
או להכין רק חצי מכמות הרוטב במתכון.

עינת (13:19 9.05.2021)

היי אפרת
ברוטב פיצה המבושל מה אפשר במקום עלי בזילקום טריים אולי התבלין בזילקום ?
בתודה

מתכונים ב-10 דקות (15:27 9.05.2021)

היי,
אפשר לשים בזיליקום טחון במקום הטרי, ואפשר לוותר עליו.😊

הדס בן יהודה (19:49 11.05.2021)

אפשר תבלין בזיליקום זה יותר טעים

שרית (16:28 15.04.2021)

מעולה. הרוטב הביתי הכי טעים שאכלתי.

הכנתי את זה שמבשלים.
הבדל עצום בטעם ממה שאני רגילה, ללא הבישול.

עשיתי חצי מהרוטב וזה הספיק לי לשני עיגולים אישיים בנדיבות.
פשוט מעולה, כמו במסעדה איטלקית. המון תודה.

מתכונים ב-10 דקות (17:06 15.04.2021)

כיף לשמוע! תודה לך שרית על השיתוף😍

חגי (15:27 16.03.2021)

הי אפרת, יש לך מתכון לגבינה צהובה טבעונית?

מתכונים ב-10 דקות (16:23 16.03.2021)

היי חגי,
אין עדיין, אבל כיום ניתן למצוא כמעט בכל סופר גבינות טבעוניות.

חגי (17:10 16.03.2021)

תודה

מאיר ליבמן (16:04 9.02.2021)

תודה על המתכון !

מתכונים ב-10 דקות (17:51 9.02.2021)

בשמחה❤️

אליהו (21:46 24.01.2021)

רציתי לדעת מה יותר טעים המבושל או הלא מבושל. תודה.

מתכונים ב-10 דקות (08:01 25.01.2021)

היי אליהו,
הכול עניין של החלטה אישית שלך מה יותר נוח לך להכין.
ברוטב המבושל ניתן להשתמש בעגבניות טריות וברוטב הלא מבושל יש להשתמש רק בעגבניות שימורים.

עינת (20:37 12.01.2021)

ערב טוב אפרת
רציתי לשאול למה ברוטב פיצה הלא מבושל אין סוכר האם זה בגלל עגבניות המרוסקות כי אצלי זה. בלי סוכר
תודה מראש על התשובה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:51 12.01.2021)

נכון אבל בעגבניות טריות יש יותר חמיצות (אפילו שאין בעגבניות המרוסקות סוכר).

רחל (21:20 22.12.2020)

שלום אפרת
תודה רבה על המתכונים המיוחדים שלך
אני עושה אותם הרבה
האם אפשר להקפיא את הרוטב פיצה(לא מבושל)?
וכמה זמן נשמר בקירור
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:33 22.12.2020)

הרוטב נשמר במקרר 5-6 ימים. אין בעיה להקפיא.

רחל (23:38 22.12.2020)

תודה רבה רבה על התגובה המהירה!!

נטע גורן (20:10 12.10.2020)

כמה עגבניות מרוסקות משמורים לשים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:02 13.10.2020)

כוס ושליש (כמעט 400 גרם).

אוריה סגל (19:32 25.08.2020)

זה יצא מדהיםםםםםםם, אמאל’ה ואבא’לה!!! תודה רבה רבה על כל המתכונים שלך! ככ מבוארים מסודרים ופשוטים לביצוע וטעימים ככ!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:12 26.08.2020)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

ליטל (16:06 20.08.2020)

היי אפרת לכמה פיצות בקוטר 32 הרוטב מספיק ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:07 20.08.2020)

לדעתי כ-3 פיצות.

שני (10:07 9.08.2020)

רוטב נהדר! נזלל יחד עם המתכון לבצק ל”ג. תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:32 9.08.2020)

תודה שני 🙂

:) (17:17 28.07.2020)

כמה שיני שום זה יוצא? ברוטב ללא בישול

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:34 28.07.2020)

2 שיני שום

מירי (21:48 21.07.2020)

היי אפרת, אם אין לי רסק עגבניות מה אני יכולה לשים במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:07 22.07.2020)

הרסק מוסיף המון טעם גם מסמיך את הרוטב.
אם יש לך קטשופ אני מניחה שאפשר לשים.

2222 (17:16 15.07.2020)

זה משנה האם זה עם קמח מלא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 15.07.2020)

הפיצה עצמה מקמח מלא? אם כן, זה לא משנה את הרוטב.

נעמה (12:57 25.05.2020)

אתר כיפיי ואוכל טעים

אלישבע (12:59 25.05.2020)

צודקת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:33 25.05.2020)

תודה 🙂

מירב (16:19 24.05.2020)

האם אפשר להכין את הרוטב בערב, לשים במקרר ורק בבוקר להשתמש בו על בצק שהטפחתי במשך הלילה במקרר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:57 24.05.2020)

כן בטח.

נטע גורן (14:17 22.05.2020)

כששמים את העגבניות המרוסקות משימורים במקום עגבניות מרוסקות ביתית, כמה צריך לשים? המתכונים שלך נהדרים! תודה רבה ושבת שלום:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:40 22.05.2020)

בערך כוס ושליש.
שבת שלום 🙂

נטע גורן (14:48 3.07.2020)

תודה רבה!

עינת (09:31 15.05.2020)

בוקר אור אפרת

האם רסק העגבניות הכרחי מאוד פה?

או שאפשר להוסיף עוד עגבניות מרוסקות (במקרה שלי מבקבוק)

או עגבניות טריות ?

או שזה הכרחי ?

תודה ושבת מקסימה לך .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:37 15.05.2020)

את מכינה את הרוטב השני? ללא הבישול?
אם כן, אפשר לוותר אבל קחי בחשבון שהרוטב ייצא יותר בטעם של עגבניות.

ורד (22:13 13.05.2020)

טיפ למי שנשאר אקסטרה רוטב.
הרוטב מעולה לשקשוקה .
פשוט להוסיף קצת מים וביצים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:34 13.05.2020)

תודה ורד 🙂

אילה (14:50 7.05.2020)

היי אפרת המתכונים מעולים!!!
הכנתי פיצות אישיות ויצא מדהים!!!
ראיתי שמישהו שאלה לגבי רוטב פיצה, יש לי מתכון מעולה ואשמח לשתף את כולן, זה יוצא ממש כמו רוטב פיצה בחנות. אפשר להכין את כל הכמות ולשמור במקרר, החומרים יכולים קצת להיפרד אחרי זמן אבל ניתן לערבב שוב וזה ממש מצוין, עם פיצה, טוסט וכדו\’

רוטב פיצה:
3 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
1/2 כוס מים
1/2 כפית מלח
כפית אורגנו
2 שיני שום
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמן
כף סוכר
כפית פפריקה חריפה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:02 7.05.2020)

תודה רבה על השיתוף 💖

חנה (19:17 28.04.2020)

יש כאן הרבה שאלות. איפה התשובות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:49 28.04.2020)

היי חנה,
לחיצה על החץ מצד שמאל פותחת את התשובות. ראי תמונה שצירפתי.

אגם (12:21 20.04.2020)

ברוטב ללא בישול בחלק של שתי כפות מלאות רסק עגבניות,הכוונה לשתי כפות גדושות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:05 20.04.2020)

מלאות הכוונה לכף עם בטן (לא שטוחות ולא גדושות מידי).

חיים (01:24 19.03.2020)

רציתי לדעת כיצד מכינים את הרוטב הקר ששמים על הפיצה תוך כדי אכילה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:11 19.03.2020)

אין לי מתכון מדויק אבל הרכיבים הם עגבניות מרוסקות, שום, מעט מים, סוכר, מלח ותבלינים.

עינת (08:53 15.03.2020)

בוקר טוב אפרת

לגבי העגבניות המרוסקות הטריות , לרסק

הכוונה לגרור על פומפיה ? או בלנדר מוט?

תודה ויום טוב.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:36 15.03.2020)

אפשר גם וגם אבל עדיף בבלנדר מוט (כדאי להסיר את הקליפה).
יום נפלא 🌺

נועה (19:01 12.03.2020)

ברוטב המבושל, בכמה גרם עגבניות מרוסקות להשתמש? יש לי בקבוק פשוט ולא פחית(חברת מוטי)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:19 12.03.2020)

שימי כוס ושליש עגבניות מרוסקות.

itzik30 (13:15 6.03.2020)

תודה לך, שאלה יש לי בבית רוטב עגבניות מרוכז קופסא של 260 גרם, זה יכול לשמש במתכון כעגבניות מרוסקות? או שעדיף שלא

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:01 6.03.2020)

לא אבל זה יכול לשמש כרסק עגבניות.

itzik30 (15:07 6.03.2020)

תודה

ז'אנה (13:06 25.01.2020)

קודם כול, תודה, האוכל שלך מדהים! שאלה, אפשר להקפיא את הרוטב המבושל? יצא לנו המון וחבל לזרוק

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 25.01.2020)

כן אפשר 🙂

אמיתי אביגדור (18:01 3.01.2020)

היי, תודה רבה. רציתי לשאול אם ניתן להכין את הפיצה מראש עם הבצק הרוטב וכל התוספות ולהמתין כשעתיים עד הכנסה לתנור?
נשאל משיקולי זמן וזמינות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:59 4.01.2020)

כן אפשר.

הודיה (16:56 24.12.2019)

היי אני ממש נעזרת במתכונים שלך, איך מכינים רוטב לטבול את הפיצה?
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 24.12.2019)

היי הודיה,
אין לי מתכון מדויק אבל הרכיבים הם עגבניות מרוסקות, שום, מעט מים, סוכר, מלח ותבלינים.

לוטוס (15:51 1.11.2019)

היי
אני עושה שתי פיצות משפחתיות
להכפיל את המתכון או שזה יספיק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 1.11.2019)

זה אמור להספיק ל-2 פיצות.

טוהר (18:10 11.08.2019)

היי. ברוטב פיצה המבושל אפשר לוותר על העלי בזיליקום? ולגבי התבין אורגנו, אפשר להחליף בתבלין בזיליקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 11.08.2019)

כן לשתי השאלות.

דנית (15:27 11.08.2019)

הכנתי את הבצק לפיצה שלך והכפלתי כמויות האם גם ברוטב המבושל צריך להכפיל? או שזה יספיק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:39 11.08.2019)

זה אמור להספיק.

שי (16:56 5.08.2019)

האם ניתן לטחון את הרוטב? ומדוע יש הבדל בזמן הבישול . אצלך הבישול קצר למרות מתכונים שמדברים על בישול של חצי שעה ואפילו שעה. כיצד זה משפיע על הרוטב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:17 6.08.2019)

אפשר לטחון את הרוטב.
בגלל שזה רוטב פיצה שנאפה בתנור אין צורך לבשל כל כך הרבה זמן.

שירה (15:01 31.07.2019)

היי,
רציתי לשאול:
לאיזה סוג פיצה מתאים הרוטב ללא בישול, ולאיזה סוג פיצה מתאים הרוטב המבושל?
ודרך אגב, איזה רוטב הולך עם פסטות, כדורי בשר וכו…?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:06 31.07.2019)

הרטבים מתאימים לכל פיצה.
לפסטה כדאי להכין את הרוטב המבושל.

לאה (13:39 31.07.2019)

ב”ה

שלום אפרת
תודה על האתר המקסים ! מתכונים פרקטיים וטעימים.
רציתי לשאול אם יש מתכון לרוטב פיצה, אבל כזה שמורחים על הפיצה אחרי שהיא מוכנה. מטבל לפיצה.
תודה !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 31.07.2019)

היי לאה,
אני יודעת למה את מתכוונת אבל אין לי מתכון.

לאה (11:01 1.08.2019)

אז אני הכנתי ככה מטבל לפיצה:
3 כפות מיונז
3 כפות קטשופ (או רסק עגבניות או לשלב, איך שאוהבים..)
מלח
שום גבישי דק
תבלין פיצה
מעט מים (תלוי כמה רוצים שיהיה דליל)
מעט סוכר

לערבב היטב.

יצא נחמד! הילדים אהבו !
מי שאוהב חריף יכול להוסיף פש”ג או תבלין שאטה וכדו’, אבל אני הכנתי לילדים והם פחות אוהבים חריף.

תוכלו לנסות 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:16 1.08.2019)

מעולה 🙂
תודה על השיתוף!

נוטי בר (22:09 12.02.2020)

חפשי ברשת מטבל פונדו לפיצה. זה בעצם אותו הרוטב רק מרוכז ומצומצם יותר בתוספת גבינה עזת טעם כמו קשקבל, מוצרלה, פרמזן, רוקפור, עזים, וכו\’ מה שאוהבים. אני מאוד אוהב בצל וטונה אז מוסיף לרוטב את השמן של הטונה.

טובה רבקה (18:06 8.07.2019)

איך מכינים רוטב לפיצה חריף. שטובלים בו את הפיצה
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:34 9.07.2019)

היי,
אין לי מתכון ספציפי לרוטב הזה אבל הרכיבים שלו הם עגבניות מרוסקות, שום, מעט מים, סוכר, מלח ותבלינים.

רונית (16:44 7.07.2019)

מספר שאלות בנוגע למתכון של הרוטב ללא בישול:
1. אפשר להשתמש בעגבניות טריות ולא משימורים?
2. אפשר שמן קנולה במקום שמן זית?
תודה על המתכונים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 7.07.2019)

1. ברוטב ללא בישול לא מומלץ.
2. כן.

יפני (00:20 27.05.2019)

הרוטב פיצה הכי טעים שאכלתי!! גם בהשוואה לפיצריות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:19 27.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂

ספיר (21:07 4.05.2019)

מכינים אצלנו בבית באופן קבוע את המבושל והוא נהדר. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 4.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂

רווית (16:33 17.03.2019)

היי אפרת, אני רוצה להכין את הפיצה מבצק ספידי מקמח כוסמין (אסור לנו לאכול קמח לבן וזה גם מהיר להכנה). אני תמיד שמה את הפיצה חצי שעה בתנור. אני רוצה לנסות הפעם עם הרוטב ומבושל שלך! האם לשים את הרוטב והגבינות ישר עם הבצק או גם לאפות חלקית את הבצק ורק אחר כך להוסיף את הרוטב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 17.03.2019)

כדאי לאפות קודם את הבצק באופן חלקי ואז להוסיף את הרוטב והגבינה.

מיכאל (10:21 21.02.2019)

היי אפרת יצא מעולה.
אין עליך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:53 21.02.2019)

שמחה לשמוע!
תודה מיכאל 🙂

הדס (20:56 10.02.2019)

היי אפרת
הכנתי את הגרסה המבושלת, יצא סוףףףףףף בחיים לא נהנתי ככה מפיצה!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 11.02.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הדס

אילנית (14:48 21.01.2019)

היי אפרת שמים את הרוטב אחרי שאני מכינה את שהבצק מוכן ? או שזה צריך להכנס לתנור עם הבצק ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 21.01.2019)

היי אילנית,
מומלץ לאפות את הבצק קודם באופן חלקי ואז להוציא ולמרוח את הרוטב, הגבינה והתוספות ולהחזיר לאפיה.

דליה טל (14:43 26.02.2019)

היי אפרת, למה את מתכוונת אפייה מוקדמת של הבצק? כמה זמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 26.02.2019)

היי דליה,
מומלץ לאפות את הבצק בנפרד (לאחר שמרדדים אותו) במשך כ-7 דקות ואז להוציא, למרוח רוטב, גבינה ותוספות ולהחזיר לאפיה.

חיה (12:49 18.11.2018)

היי
יש לי רסק עגבניות. מתאים כאן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 18.11.2018)

היי חיה,
יש לך גם עגבניות מרוסקות או רק רסק?

מרינה (16:18 30.09.2018)

היי אפרת ,
במתכון של הרוטב המבושל במידה ואני משתמשת בקופסא של עגבניות מרוסקות האם מדובר בקופסא אחת ?(400 גר) והאם אפשרי לוותר על אורגנו ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:38 30.09.2018)

כן, קופסה של 400 ג’.
אפשר לוותר על האורגנו.
חג שמח 🌺

tamar (10:35 28.09.2018)

הי אפרת האם אפשר להקפיא גם את הרוטב ללא בישול?
תודה שנה טובה ומתוקה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:16 28.09.2018)

בטח 🙂
שנה טובה ומבורכת ❤️

דנה (01:27 26.07.2018)

מסקרן אותי לדעת – מה גורם למתכון הראשון להזדקק לבישול ולשני לא? המרכיבים הם אותם מרכיבים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:54 26.07.2018)

היי דנה,
תיקנתי במתכון כדי שיהיה יותר מובן.
ברוטב המבושל ניתן להשתמש בעגבניות טריות וברוטב הלא מבושל יש להשתמש רק בעגבניות שימורים.
יום מקסים 🙂

עמית (08:18 5.07.2018)

האם אפשר לא לבשל את הרוטב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:47 5.07.2018)

העלתי מתכון ללא בישול.
יום נפלא 🙂

איתמר (12:14 19.02.2018)

מעולה, אגב, גם אם אני משתמש במתכונים שלך כבסיס, יוצא מעולה ! יישר כח על האתר, התגובות, הקלות, נהדרת!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:24 19.02.2018)

תודה איתמר! 🙂

אבי (18:03 31.01.2018)

תודה על אתר נהדר!
האם אחרי שמכסים את המחבת מנמיכים את האש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:26 31.01.2018)

כן, יש להנמיך את האש.

אביטל (18:42 31.12.2017)

בזכותך למדתי לפני שנתיים וחצי לבשל באמת היום אני טובה בזכותך 💪🏼
אגב הרוטב יצא מדהים גירדתי עגבניה ושמתי רסק ומים מדהים תודהה❤️

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 31.12.2017)

תודה אביטל, כיף לשמוע!

קרן * (18:34 14.11.2017)

מעולה. כמה פשוט וטעים.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:53 14.11.2017)

תודה קרן 🙂

מרגלית (09:29 24.10.2017)

תודה רבה! ויש איזה משו במתכונים שלך שעושה אותם מצוינים! בלי תפאורה וקשקושים ובלי חומרים שאני צריכה לפתוח גוגל לראות מה זה… פשוט וטעים וממה שיש בבית! תודה לך על התגובות המהירות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 24.10.2017)

תודה מרגלית!
יום מקסים 🙂

מרגלית (19:54 23.10.2017)

היי, אין לי עגבניות מרוסקות.. יש לי עגבניה אחת במקרר ומלא רסק עגבניות בארון…:( לרסק עגבניה אחת ולהשלים ברסק? מה את אומרת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 23.10.2017)

היי מרגלית,
כן, רסקי עגבניה אחת ותוסיפי לה 2-3 כפות רסק עגבניות ותוסיפי מים לפי הצורך.

מירב (13:25 7.10.2017)

יצא מעולה, תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 7.10.2017)

תודה מירב 🙂

מיכל (12:44 14.09.2017)

יש תחליף לבזיליקום? הכנתי מהאתר שלך הרבה אני אף פעם לא מתאכזבת. גם השבת הקרובה כולה מהאתר שלך. תודה רבה את גדולה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:46 14.09.2017)

כיף לשמוע 🙂
אפשר להכין גם בלי הבזיליקום.
שנה טובה!

דניאלה (12:26 17.08.2017)

רוטב מעולה!
חברים שלי ואני הכנו פיצה והשתמשו ברוטב הזה
מאד טעים! עזר לנו מאד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:41 17.08.2017)

תודה דניאלה, שמחה לשמוע 🙂

שירה (19:45 13.08.2017)

מתכון מצוין. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:49 13.08.2017)

תודה שירה, שמחה שאהבת 🙂

סיון (16:49 29.05.2017)

כמה עלי בזיליקום צריך? והאם זה יהרוס להשתמש בתבלין בזיליקום במקום?

מתכונים ב-10 דקות (18:38 29.05.2017)

בסביבות 6-7 עלים בודדים.
אפשר לשים במקום חצי כפית תבלין בזיליקום.

רחל שבו (07:49 28.04.2017)

הבן שלי בן ה11 הכין ויצא ממש מצויין, תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (09:09 28.04.2017)

כל הכבוד לו 🙂
שמחה שיצא טעים.
תודה על העדכון ושבת שלום

שירה (16:42 14.04.2017)

מתכון מעולה תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (16:55 14.04.2017)

תודה שירה, שמחה שיצא טעים 🙂

ענת (09:45 25.02.2017)

היי אפרת, הרוטב יצא מדהים! למתכון של הבצק פיצה ללא שמרים מספיק חצי מהרוטב, אבל עדיין יצא ממש ממש טעים.
המון תודה על המתכונים, את תורמת לחיי המשפחה של כולנו (:

מתכונים ב-10 דקות (10:41 25.02.2017)

תודה ענת 🙂
אגב, אפשר להקפיא את שאריות הרוטב שנותרו לפעם הבאה.

שירלי (18:03 11.01.2017)

היי….הכרתי את האתר הזה לפני חודש ומאז אני במטבח!!!!
כל מתכון יוצא הצלחה מסחררת בכזו קלות ויעילות.
מחכה להוצאת הספר של כל המתכונים שלכם ואני הראשונה לרכוש.
תודה רבה על רעיונות יצירתיים טעימים להפליא ובמינימום זמן!
יישר כח גדול…..

מתכונים ב-10 דקות (18:20 11.01.2017)

תודה שירלי! כיף גדול לשמוע 🙂

הילה (17:13 27.06.2017)

וואי לגמרי!! זה הספר מתכונים היחיד שאבזבז עליו כסף ואני אהיה הראשונה לקנות..! תחשבי על זה, כל האתר שלך יושב אצלי בדפי הדפסה במטבח.. 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:18 27.06.2017)

תודה הילה! 🙂

חח (12:59 30.12.2016)

הי עשיתי פעם את הרוטב הזה יצא טעים מאוד מאוד! יש לי שאלה דווקא לגבי הבצק של הפיצה יש אפשרות לעשות את הבצק מקמח מלא במקום לבן?

מתכונים ב-10 דקות (13:20 30.12.2016)

היי,
אפשר אבל מומלץ לפחות בתור התחלה לשלב חצי כמות קמח מלא עם חצי כמות קמח לבן.
אם ייצא מוצלח פעם הבאה אפשר להגדיל את כמות הקמח המלא.
שבת שלום 🙂

דבורי (22:36 11.09.2016)

היה לי היום אחה”צ משעמם אז הכנתי פיצה עם הרוטב הזה ויצא מושלםםםםםםםם!!!!!!!
תודה ענקית!!!!
אין עליך ועל המתכונים שלך!!!
פשוט מחמם את הלב!

מתכונים ב-10 דקות (22:42 11.09.2016)

תודה יקירתי! 🙂

נתלי (17:07 27.01.2016)

היי,
אין בקיוסק עגבניות מרוסקות
יש עגבניות מקולפות , ורוטב עגבניות לבישול ..
משהו יכול להיות טוב מזה ?

נתלי (17:08 27.01.2016)

ויש עגבניות מגורדות

מתכונים ב-10 דקות (17:13 27.01.2016)

עגבניות מגורדות זה מעולה.

נתלי (18:25 27.01.2016)

היי,
טוב הביאו לי קוביות עגבניות במיץ עגבניות..
זה יהרוס??

מתכונים ב-10 דקות (18:49 27.01.2016)

אין בעיה להשתמש בזה פשוט ירגישו קצת את החתיכות של העגבניות ברוטב.
אם זה משהו שמפריע לך אפשר לטחון אח”כ את הרוטב אם יש לך מוט בלנדר ידני.

חוי (21:13 28.12.2015)

יצא לי מצויין ושידרג ממש את הפיצה! יישר כח ותזכי למצוות.

מתכונים ב-10 דקות (21:42 28.12.2015)

תודה חוי, שמחה לשמוע 🙂

חוי (22:47 28.12.2015)

אני נהנית שניתן להשתמש במתכונים שלך במטבח כשר. תודה.

דבורי (15:40 3.03.2016)

גם אני…

נטע (19:38 2.10.2015)

היי אני צריכה תשובה דחוף- האם ניתן גם לא לבשל את המצרכים? פשוט לערבב ידני? ואם לא אז יש לך מתכון לרוטב פיצה שלא צריך לבשל ולטגן אלא רק לערבב ? זה דחוף כי אני בדיוק כבר אופה את הבצק…

נטע (19:23 2.10.2015)

היי, אם אני פשוט אערבב ידנית את כל המצרכים מבלי לטגן במחבת תהיה בעיה? כי אין לי אפשרות. ואם כן אז יש תחליף אחר לרוטב טעים לפיצה שפשוט צריך לערבב כמה מצרכים?

מתכונים ב-10 דקות (22:31 2.10.2015)

מתנצלת נטע, ראיתי רק עכשיו..
לדעתי את יכולה להכין את הרוטב בלי לבשל.
מה עשית בסוף?

ליסה (12:33 28.09.2015)

היי לכמה הרוטב מספיק? אני רוצה להכין את המתכון שלך לפיצה שיש לך באתר והקוטר שלה הוא 30 ס”מ (ככה רשום) האם הרוטב יספיק?

מתכונים ב-10 דקות (13:24 28.09.2015)

כן ליסה, הרוטב יספיק.
אם יישאר רוטב אפשר להקפיא אותו בקופסה סגורה עד לפעם הבאה שתרצי להכין פיצה 🙂 ואז אפשר להפשיר ע”י חימום במיקרוגל או על הגז.

ליסה (16:57 28.09.2015)

תודה, וכמה זמן הרוטב נשמר במקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (16:59 28.09.2015)

אם הרוטב מאוחסן היטב בקופסה סגורה אפילו חודשיים-שלושה.

ליסה (17:04 28.09.2015)

תודה רבה! חג שמח 🙂 חולה על המתכונים שלך תמיד יוצאים מצוין וכולם מרוצים ומשבחים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:09 28.09.2015)

תודה ליסה, איזה כיף לשמוע 🙂
חג שמח!

נטע (12:23 28.09.2015)

היי, אין לי עגבניות מרוסקות מה ניתן לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (13:20 28.09.2015)

היי נטע,
אפשר לגרד במקום כ-5 עגבניות טריות. אם התערובת יבשה יש להוסיף מעט מים.

דורית (21:47 30.08.2015)

קצר, קל, פשוט ו………..ט…ע…י…ם!!!!!!!!!!!!!!1

מתכונים ב-10 דקות (22:05 30.08.2015)

איזה כיף שחזרת לעדכן! 🙂
תודה דורית והמשך ערב נעים

דורית (19:29 30.08.2015)

היי אפרת
אני רוצה להכין חצי מכמות הרוטב כרוטב לפסטה.
לאיזה כמות פסטה זה יספיק?

מתכונים ב-10 דקות (20:12 30.08.2015)

היי דורית,
הרוטב במתכון מספיק לחבילה שלמה של פסטה (500 גרם). אם תכיני חצי, זה אמור להספיק לחצי חבילת פסטה.
אגב, אם זה רוטב פסטה אפשר ומומלץ לטגן בצל קצוץ דק לפני שמוסיפים את העגבניות המרוסקות.

דורית (20:15 30.08.2015)

כן, תודה, אני יודעת לגבי הבצל. כבר כתבת לי את זה פעם.
אני הולכת להכין עכשיו ואעדכן אותך.

מתכונים ב-10 דקות (20:16 30.08.2015)

מעולה 😉

סבטלנה (20:16 9.08.2015)

תודה רבה על המתכון הנפלא!

מתכונים ב-10 דקות (20:17 9.08.2015)

בשמחה סבטלנה! 🙂

דורית (20:54 1.08.2015)

שלום אפרת
האם אפשר להשתמש ברוטב כרוטב לפסטה/פתיתים/אורז?
כמה מלח? כמה פלפל? כמה תבלין אורגנו?
האם אפשר להשתמש בתבלין בזיליקום במקום בזיליקום טרי? אם כן אז כמה?
האם התוספות לפי הטעם מתייחסות לרוטב או לפיצה עצמה?

מתכונים ב-10 דקות (23:16 1.08.2015)

היי דורית,
אפשר להשתמש ברוטב לכל מה שציינת רק מומלץ להוסיף לו בצל קצוץ מטוגן אם את אוהבת (פשוט לטגן בצל קטן קצוץ עד להזהבה קלה ולהוסיף את שאר החומרים כמו שרשום).
מומלץ לשים כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור ורבע כפית תבלין אורגנו.
אפשר להשתמש בתבלין בזליקום (כחצי כפית) למרות שעם בזיליקום טרי זה יוצא יותר טעים.
התוספות מתייחסות לפיצה עצמה (לא לרוטב).
שבוע טוב 🙂

דורית (23:53 1.08.2015)

תודה

אודרת (17:49 12.07.2015)

היי אני התחלתי להכין ושכחתי שאין לי רסק עגבניות זה משנה?

מתכונים ב-10 דקות (19:59 12.07.2015)

היי אודרת,
ראיתי רק עכשיו..
את יכולה להכין גם בלי הרסק אבל אז הרוטב יהיה פחות מרוכז ומעט חמצמץ. מה עשית בסוף?

עמית (16:09 29.12.2014)

שוב פעם עמית תודה על התשובות המהירות לאיזה עובי בערך מרדדים את הבצק? ולסלט הפטריות פקאן האם אפשר גם להוסיף נבטים סינים? תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:27 29.12.2014)

את הבצק יש לרדד דק, בערך 4 מ”מ.
הפיצה יוצאת בערך בקוטר 30 ס”מ. אפשר לחלק אותה ל-6 משולשים (מנות).
נבטים סיניים פחות יתאימו לסלט הזה.
המון מזל טוב! ובכל שאלה נוספת אני כאן 🙂

עמית (09:26 28.12.2014)

לכמה פיצות זה מספיק?

מתכונים ב-10 דקות (09:47 28.12.2014)

היי עמית,
מה גודל הפיצות? זה מאוד תלוי. היתרון הוא שגם אם נשאר רוטב אז אפשר להקפיא בקופסה סגורה ולהפשיר בפעם אחרת שרוצים להשתמש.
שבוע נפלא 🙂

עמית (14:59 29.12.2014)

יש לך מתכון לבצק פיצה ללא שמרים כמה מכמות הרוטב הנ’ל צריך לבצק? ועוד שאלה לגבי מתכון פטריות ופקאו סיני האם אפשר להוסיף כוסברה? תודה וישר כח

מתכונים ב-10 דקות (15:17 29.12.2014)

היי עמית,
בשביל המתכון באתר מספיק להכין חצי מכמות הרוטב.
ולגבי סלט הפטריות והפקאן, אפשר להוסיף כוסברה קצוצה.
המשך יום נעים 🙂

עמית (16:24 29.12.2014)

שוב שלום זה עמית מצטער על מטר השאלות פשוט מכין לאשתי מסיבת הפתעה ולא רוצה לפשל
לאיזה עובי לרדד את הבצק ללא שמרים ולכמה אנשים בערך מספיקה פיצה אחת? לגבי הסלט פטריות ופקאן האם ניתן להוסיף דם נבטים סיניים או לא שייך? תודה רבה

אורנה (18:56 11.08.2014)

היי
אני מעדיפה להשתמש בעגבניות טריות.
אנא רשמי לי מה עליי לעשות
🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:48 11.08.2014)

הי אורנה,
במקום העגבניות המרוסקות בקופסא תגרדי 5-6 עגבניות בינוניות.

מזל (11:09 22.01.2014)

לא רשום במצרכים כמה רסק עגבניות, מישהו יכול להגיד לי.

מתכונים ב-10 דקות (11:20 22.01.2014)

היי מזל, צודקת. הוספתי את הכמות במתכון. יש לשים 2-3 כפות גדושות רסק עגבניות, בהתאם לסמיכות שאת רוצה.

Gondi (16:36 18.06.2017)

800 גרם

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.