שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: חלבי

מצרכים:

200 מ”ל יוגורט במתיקות מעודנת

3 בננות גדולות קלופות קפואות

3-4 תותים קפואים (לא חובה)

1-3 כפות סירופ מייפל/דבש/סוכר (לפי הטעם)

שליש כוס פקאן מסוכר

1-2 חטיף שוקולד “מקופלת” או כל חטיף שוקולד אחר (25-50 גרם)




אופן הכנה:

-מניחים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים עד למרקם של גלידה.

*יש להכין סמוך להגשה.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
חזה עוף בתנורחזה עוף בתנור
עוגת דבש, קפה ופקאן עוגת דבש, קפה ופקאן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
דיקלה (17:04 27.08.2024)

הכנתי ויצא מושלם!!! אין על המתכונים שלך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:35 27.08.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
שרה (21:43 30.07.2023)

היי אפרת
תודה רבה על המתוכנים אוהבת מאד את האתר שלך ונעזרת בו מלא
הכנתי לפי המתכון ויצא לי מיימי לחלוטין 🙁

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:11 30.07.2023)

היי
יתכן וטחנת את המרכיבים יתר על המידה(:
שמחה שאת נהנית מהמתכונים😊

avatar
צילה (08:19 25.08.2024)

צריך להקפיא את היוגורט והפירות ואז לטחון (את היוגורט להקפיא רק חצי שעה )

avatar
אביה (06:26 30.03.2023)

היי אפרת. אני רוצה להכין את המתכון הזה ליום חמישי בבוקר של חג פסח יש אפשרות להכין יום רביעי בערב?אם כן איך לשמור את זה?
ואם אטחן הכל מראש ואשאיר כל מרכיב בשקית נפרדת ואז לפני ההגשה אערבב בינהם זה נראה לך יצא מוצלח?
תודה מראש🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:47 30.03.2023)

היי,
הפרוזן מתאים להגשה סמוך להכנה, הוא פחות מוצלח לאחר הקפאה.

avatar
רנה (00:29 4.07.2022)

זה יצא מאוד טעים, אבל זה יצא לי במרקם של פרישייק, איך יצא לך שזה יהיה במרקם של יוגורט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:34 4.07.2022)

היי,
שמחה שיצא טעים(:
האם דייקת בכמות הפירות ולא שמת יותר ממה שדרוש למתכון?
הפירות היו קפואים לחלוטין?
אם כן- ככל הנראה יצא לך כמו שצריך. היות ויש כאן יחסית הרבה פירות הגיוני שהמרקם יזכיר לך פרישייק.

avatar
רנה (10:49 4.07.2022)

הי,
שמתי בננה אחת במקום 3, וללא פקאנים, כל השאר בכמויות שצריך.
והפירות היו קפואים. גם היוגורט היה קפוא.
מבאס שיצא מיימי, רציתי שיצא במרקם גלידה יותר כמו שלך…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:26 4.07.2022)

יכול להיות שבגלל ששמת רק בננה אחת יצא לך מיימי, הבננות נותנות מרקם קטיפתי וקצת ‘גלידתי’.

avatar
רנה (13:52 4.07.2022)

אוקי, אני אדע להבא 🙂
תודה על הכל!

avatar
גל (08:25 21.05.2022)

טכניקה מדליקה! הכנתי עם בננה ותמרים בלבד (בשל המנעות ממתוקים מעובדים) ויוגורט רגיל ללא מתיקות, הבננות והתמרים מתוקים דיים –
יצא נפלא, ממש פרוזן של גלידריות!
אשמח לרעיונות של שילובים נוספים💗🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:27 21.05.2022)

שמחה שאהבת את המתכון(:
אפשר לשלב ביוגורט כמעט כל פרי למעט פירות קשים כמו תפוח/אגס, וכן תוספות כמו אגוזים מכל הסוגים או שברי עוגיות.

avatar
גל (22:10 21.05.2022)

תודה רבה🙏

avatar
אנונימית (22:19 15.01.2024)

בס”ד אני אוהבת להכין פרוזן יוגורוט
עם תות בננה תמר מנגו ופקאן טיבעי

avatar
חן (22:33 5.02.2022)

שלום אפרת.
אשמח לדעת האם הכוונה במתכון ליוגורט ביו (עם המרקם החלק), או היוגורט הרגיל?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:45 5.02.2022)

היי חן,
אפשר יוגורט רגיל ואפשר ביו(:

avatar
חן (23:02 5.02.2022)

תודה רבה

avatar
ענת (14:25 10.08.2021)

היי
אפשר לנסות לשלב פירות אחרים?
אפרסק, קיוי, אננס, תמר וכו’
או שהיחס הולך דוקא על בננה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:06 10.08.2021)

היי ענת,
הבננה חשובה למרקם הגלידתי של היוגורט, אבל תתקבל תוצאה דומה גם עם פירות קפואים אחרים כמו תותים או מנגו או פירות יער.

avatar
עמית (18:56 16.05.2021)

היי אפרת
יש לי שאלה, איך להכין פרוזן כמו של גלידריות?
(ולהוסיף פירות כתוספות)
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:01 16.05.2021)

כדי שהטעם והמרקם יהיו ממש כמו של גלידריה, אפשר לקנות קוביות פרוזן יוגורט מוכנות, ולהכניס למכונת גלידה.
זה כמובן דורש השקעה… המתכון שכאן הוא תחליף מעולה😊

avatar
עמית (18:26 24.03.2021)

היי אפרת
אני לא אוהבת בננות אז החלפתי את הבננות בפירות יער קפואים
המרקם עדיין ישאר של גלידה?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:27 24.03.2021)

היי עמית,
המרקם יהיה בסדר, פשוט עם בננות הוא יותר קטיפתי:)

avatar
יניב (22:28 2.03.2021)

שלום רב עשיתי את המתכון בבלנדר ויצא לי נוזלי כמה זמן צריך לערבל את הכל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:52 2.03.2021)

היי יניב,
יכול להיות שהבננות לא היו קפואות לחלוטין או שערבלת יותר מדי?
בכל מקרה, אפשר לנסות להוסיף בננה כדי להסמיך את התערובת או להכניס את התערובת למקפיא לכחצי שעה שתתייצב:)

avatar
יניב (13:53 3.03.2021)

תודה רבה על התשובה אך באופן שהבננות קפואות כמה זמן צריך לערבל לדעתך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 3.03.2021)

צריך לערבל עד לקבלת מרקם של גלידה. בערך דקה-שתיים🙂

avatar
אורי (17:10 1.03.2021)

היי יש לי רק בננות רגילות לא קפואות אבל היוגורט שלי קפוא זה בסדר להכין ככה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:57 1.03.2021)

היי אורי,
אפשר לנסות להכין כך, אך יוגורט קפוא בד”כ קשה לטחון במעבד מזון. בנוסף, הבננות הקפואות תורמות למרקם של הפרוזן ולכן עדיף שתקפיא אותן לפני ההכנה.

avatar
רותי (09:30 28.01.2021)

יצא מושלם שמתי מנגו קיווי פרות יער ואוכמניות במקום בננה
תודה רבה!🤩😍

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:27 28.01.2021)

איזה כיף לשמוע, שמחה שאהבת😍

avatar
חי'ה (12:58 26.01.2021)

איך הפרוזן יוצא במרקם גלידה אם לא שמים משהו קפוא?
תודה 💗

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 26.01.2021)

היי שימי לב כי הפירות קפואים.

avatar
חי'ה (13:13 26.01.2021)

לא שמתי לב 🤦‍♀️
תודה 💙

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:15 26.01.2021)

בשמחה❤️

avatar
שימרית (09:57 12.01.2021)

היי
יש לי את הנינגה הגדול עם איזה מהחלקים שלו אפשר להשתמש?
אני עושה פרוזן רק שוקולדים.. אני לא רוצה שזה יצא נוזלי
מה היחס של היוגורט למצרכים? היוגורט צריך להיות קפוא או קר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:10 12.01.2021)

היי שימרית,
את רוצה להכין פרוזן רק מיוגורט ושוקולדים? אם זה רק שניהם אז רצוי שהיוגורט יהיה קפוא אחרת זה ייצא במרקם של שייק.
לגבי הנינג’ה, כדאי להשתמש בלהב הכי גדול (שיהיה כמה שיותר כמו מעבד מזון) כדי שיוכל לטחון את היוגורט הקפוא. אני ממליצה להקפיא את היוגורט בתבנית כדי שתוכלי לשבור לחתיכות לפני שאת טוחנת (כי לטחון את כל היוגורט בגוש אחד נראה לי קצת בעייתי).
דרך אגב, יש את המתכון הזה שהוא משלב את אותם מצרכים – גלידת יוגורט.

avatar
א.ש. (14:28 5.01.2021)

וואוו!!
ממש טעים!😋
הכנתי עם יוגורט לא ממותק,
הוספתי מלון, פסיפלורה וריבת חלב.
יצא ממש טעים♥♥♥

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:17 5.01.2021)

שמחה לקרוא שאהבת ♥♥
יום נפלא

avatar
א.ש. (14:01 5.01.2021)

היי,
אפשר להחליף את היוגורט במשהו אחר?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:47 5.01.2021)

אפשר להכין גם בלי היוגורט.

avatar
- (23:19 5.01.2021)

אבל ככה זה לא הופך לשייק רגיל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:50 6.01.2021)

אם טוחנים במעבד מזון (ולא בבלנדר) והפירות קפואים, זה יהיה במרקם “גלידתי” ולא נוזלי כמו שייק. ברור שהיוגורט מוסיף ועדיף עם יוגורט אבל אם אין ורוצים בכל זאת להכין אז אפשר.

avatar
יעל (16:49 12.07.2020)

אני רוצה להכין פרוזן לילדי הגן שלי. הבעיה היא שיש מרחק נסיעה של חצי שעה עד שאני מגיעה לגן.
התכנון היא להכין את הפרוזן בלילה ולקחת איתי בבוקר לגן, וכמובן שזה ימס…
השאלה שלי היא, האם זה יהיה גרוע להכניס אותו למקפיא בגן להקפאה חוזרת? יהרס המרקם הגלידתי שלו? או שיהיה בסדר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 12.07.2020)

היי יעל,
נכון, עד הבוקר הפרוזן יקפא ועד שתגיעי לגן הוא יימס.
אפשר להקפיא אותו שוב אבל בצורה חלקית (זה יהיה מרקם בין גלידה למילקשייק), כי אם תקפיאי אותו לגמרי הוא יהפוך לגוש קפוא.

avatar
ליז (11:13 10.07.2020)

הכנתי אתמול על הבסיס הזה,
בעלי לא אוהב בננות אז שמתי רק מנגו קפוא יוגורט קפוא ושוקולד עם עוגיות וקרם וניל קפוא, יצא מושלם!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 10.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ליז

avatar
תמר (13:18 2.07.2020)

אין לי מעבד מזון, יש לי נינג’ה והיא טוחנת הכל לשייק
איך אוכל בכל זאת להכין זה פרוזן?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 2.07.2020)

נכון, מכשיר נינג’ה טוחן לשייק.
אולי אפשר להקפיא גם את היוגורט ואם קשה לטחון אז אפשר להוסיף כמות קטנה של חלב/מים.

avatar
טל (12:42 26.06.2020)

מה הכמויות למנה אחת ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:58 26.06.2020)

מחצית מהכמויות.

avatar
משהי (14:12 7.05.2020)

היי אפרת,

יש לי רק בננה אחת שהקפאתי עכשיו.
1. כמה זמן הבננה צריכה להיות במקפיא?
2. כמה יוגורט להוסיף לבננה אחת? אני רוצה לעשות מנה לעצמי… ומה הכמות שתצא?

תודה רבה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:59 7.05.2020)

1. לפחות 2-3 שעות, עד שהיא מתקשה/קופאת.
2. אם זו בננה אחת כדאי לשים שליש מיכל יוגורט אחרת זה יהפוך את המרקם לנוזלי.
תצא לך כמות של מנה אחת.

avatar
משהי (23:55 7.05.2020)

שמתי אולי טיפה יותר מידי יוגורט, אבל יצא ממש טעים! תודה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:22 8.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
ענבר (14:39 20.03.2020)

ניסיתי עם יוגורט, חצי בננה וחצי תמר ויצא מאוד מימי.
איך אפשר לשמור על אותה כמות של פירות ובכל זאת לקבל מרקם של פרוזן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:12 20.03.2020)

זה בגלל ששמת יותר מידי יוגורט על כמות קטנה של בננה.
להבא שימי פחות יוגורט. תתחילי בכף אחת ותוסיפי יותר רק במקרה הצורך.

avatar
אני (06:35 9.03.2020)

הי אפרת,
יש לך רעיונות למתכונים עם יוגורטים, כך שלא ירגישו בטעם של היוגורט?
קניתי מארז של 8 יוגורטים לבנים קלאסיים ואין להם לקוחות אצלי בבית (בעלי ותאומים בני 4, ממש נרתעים מהטעם של היוגורט).
תודה !!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:34 9.03.2020)
avatar
אילה (16:40 1.01.2020)

הכנתי ויצא מצויין הוספתי גם קיווי
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 1.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
תאיר (00:39 21.07.2019)

היי אפרת:)
אני ממש אוהבת שבגלידריות יש את הפצפוץ הזה בפרוזן… כלומר, שאין ממש מרקם רך של גלידה בגביע…
איך לעשות את זה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:56 21.07.2019)

היי תאיר,
ניסית להכין את המתכון שבעמוד? עם הפקאן המסוכר והמקופלת. המרקם יוצא כמו שאת מתארת.

avatar
איתן (19:13 7.07.2019)

אני לא אוהב בננה במה אני יכול להחליף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 7.07.2019)

הבננות תורמות למרקם אבל אם אתה לא אוהב שים תותים או מנגו במקום (חשוב שיהיו קפואים).

avatar
שחאדה באדרה (11:57 16.06.2019)

הי האם אפשר להכין עם חלב מרוכז ולהוסיף צימוקים ואגוזים לגלידה
אם כן כמה בננות בערך נצטרך לקופסה
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 16.06.2019)

היי, לכמות שבמתכון אפשר להוסיף כשליש כוס חלב מרוכז (בנוסף ליוגורט) ואז אפשר לוותר על המייפל/דבש/סוכר.
אפשר להוסיף צימוקים ואגוזים.

avatar
עינת (11:04 13.06.2019)

היי אפרת

האם יתאים יוגורט עיזים?

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:58 13.06.2019)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.

avatar
הדסה (18:29 27.05.2019)

היי אפרת,
אני קונה כל פעם פרוזן עם פרות יער,תותים, פסיפלורה,מנגו, מלון, פקאן, ומקופלת,
קניתי את כל הפרות קפואים ואין לי מושג במה טוחנים- בשייקר (יש לי רק דפוק) או בבלנדר ידני?
מחכה לתשובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:06 27.05.2019)

אם זה בלנדר גדול אז עדיף בלנדר. אם זה מוט בלנדר ידני אז עדיף בשייקר.

avatar
ציפי (19:09 6.05.2019)

הכנתי ויצא מדהיםםםםםםםםםםםם
מתה על האתר שלך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:41 6.05.2019)

תודה 💕

avatar
ציפי (10:15 30.04.2019)

הכנתי יוגורט ביתי ללא תוספת סוכר, כמה סוכר להוסיף כדי שיהיה בטע של מתיקות מעודנת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:27 30.04.2019)

אם היוגורט קר אני ממליצה להוסיף אבקת סוכר כדי שלא ירגישו את גבשושי הסוכר.
אני לא יודעת מה הכמות שהכנת אבל תתחילי מכפית ותטעמי. תמיד אפשר לשפר מתיקות.

avatar
דקלה (19:31 11.04.2019)

היי אפרת,
נראה לי יצאתי אהבלה
הקפאתי את הבננה עם הקליפה 😬
ועכשיו אי אפשר לחלץ אותן 😂
יש לך הצעה?
תודה דקלה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:30 11.04.2019)

אין לי מושג 😮 אף פעם לא הקפאתי בננות עם הקליפה 😃

avatar
דקלה (06:59 12.04.2019)

חחחחח
תודה❤️

avatar
דקלה (10:31 7.04.2019)

שלום אפרת,
נראה ממש מגרה
כמה זמן לפני ההכנה צריך להקפיא את הבננות?
אין לי תותים
יש לי רק אננס ואפרסק משומר
מה את ממליצה לי לעשות?
המגימיקס בשרי, אפשר להכין בנינג׳ה?
שאלות מעייפות
תודה רבה על הכל…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 7.04.2019)

היי דקלה,
אני חושבת שלפחות 3 שעות. כדאי שיהיו קפואות.
אפשר להכין בלי תותים בכלל או להוסיף קצת אננס.
לא ניסיתי להכין בנינג’ה אבל אני חושבת שאפשר.

avatar
דקלה (22:42 7.04.2019)

תודה רבה על תשובתך המהירה 🌸❤️

avatar
ריקי (18:21 31.12.2018)

הפרוזן הזה טעים ברמות!!!!!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 31.12.2018)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
נטלי (21:26 4.10.2018)

הי אפרת,
אפשר להשתמש באשל/ גיל במקום יוגורט במתיקות מעודנת?

תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 4.10.2018)

אפשר רק יכול להיות שיהיה צורך להמתיק יותר בגלל החמיצות של האשל/גיל.

avatar
אנונימית (09:53 26.08.2018)

שלום!
אפשר לוותר על השוקולד והפקאנים?
תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 26.08.2018)

כן אפשר.

avatar
דבורה (00:00 19.07.2018)

תודה רבה!
מתכון מעולה!
אני בכל אופן הקפאתי את היוגורטים
והורדתי את הבננות
יצא פשוט מושלם!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 19.07.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה דבורה ויום מקסים 🌷

avatar
אלחי (14:52 5.08.2018)

הבננות זה מה שעושה את הטעם הכי טעים

avatar
טליה (21:48 8.05.2018)

אני רוצה להכין לשבועות, זה יכול לשבת במקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:03 8.05.2018)

היי טליהף
לצערי זה לא מסוג המתכונים שאפשר להכין מראש כי במקפיא זה קופא והופך לגוש אחד.

avatar
טליה (16:46 14.05.2018)

תודה. בכל זאת זה נראה מתכון מעולה ואני אנסה 🙂

avatar
פנינה לפיד (12:34 19.06.2018)

היי. אני מעוניינת להכין “בשביל שיהיה” ולא לזמן מסויים. יש עם זה בעיה שיהיה קפוא בגוש אחד ונוכל לחתוך ולאכול קפוא כמו גלידה או שהמתכון לא מתאים למטרה זו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 19.06.2018)

היי פנינה,
אני חושבת שזה פחות מתאים.
אם בא לך להכין גלידה שתהיה במקפיא אז אני ממליצה על מתכון גלידת אוראו בתנאי שמכינים אותה עם חלב מרוכז ממותק. הוא למעשה זה ששומר על המרקם שלא יקפא לגוש אחד.

avatar
שרית (19:29 25.04.2018)

במקום התותים ,
איזה פירות נוספים אפשר להוסיף?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 25.04.2018)

אפשר לוותר על התותים בכלל או להוסיף במקום פירות יער קפואים, מנגו (בעונה), מלון, אננס, אפרסק – ללא הקליפה.

avatar
lea_s (18:48 16.04.2018)

סוף הדרך…רק יצא לי מעט נוזלי,
תגובת בני בן ה-3 “יוגורט מעולה”
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 16.04.2018)

חמוד 🙂 שמחה שהוא אהב!
לגבי המרקם, שמת מיכל יוגורט ו3 בננות גדולות קפואות?

avatar
lea_s (00:03 17.04.2018)

יוגורט בגביע 1 של 200 מ”ג ו 2 בננות קפואות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 17.04.2018)

אז תוספת של בננה נוספת היתה מסמיכה את התערובת.
יום מקסים 🙂

avatar
רבקה (15:01 16.04.2018)

עוד אופציה לפרוזן יוגורט מטורף
מקפיאים למשך 3 שעות מיכל של שמנת או קצפת צמחית קטנה {250 מ”ל}
טוחנים אותה עם ביסקוויטים גליליות ושוקולד מריר או חלבי {לפי הטעם}
ממלאים בכוסות מאפינס ושומרים במקרר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 16.04.2018)

תודה רבקה 🙂

avatar
שלום (19:23 8.04.2018)

אם אני לא אוהב פקאן אפשר לוותר עליו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:37 8.04.2018)

כן, אפשר.

avatar
עדי (23:23 14.03.2018)

היי שלום
1) האם לדעתך אוכל לוותר על התותים ולעשות רק בננות ויותר פקאן?
2) אני רוצה שזה יצא עם טעם מורגש של פקאן ולא רוצה שהפקאן יטחן עד הסוף אלא שירגישו אותו אפשר אולי לעשות את הבננות השוקולד והיוגורט ואז בסוף להוסיף את הפקאן שבור גס פשוט אני מתה על פקאן מסוכר…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 15.03.2018)

היי עדי,
1. אפשר.
2. אפשר להוסיף חלק מהפקאן ולטחון יחד עם הבננות, היוגורט והשוקולד ובסוף להוסיף גם חתיכות פקאן.
יום נפלא 🙂

avatar
רבקה (14:17 9.03.2018)

איזה תוספות אחרות חוץ מפירות אפשר לשים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:20 9.03.2018)

על הבננות לא כדאי לוותר כי הן תורמות למרקם. חוץ מזה אפשר להוסיף כל שוקולד שאוהבים, חלבה, עוגיות אוראו וכו’.

avatar
מריה (18:12 8.03.2018)

היי, ממש אהבתי את המתכון אך האם אפשר להשתמש בתותים לא קפואים ולהוסיף קרח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 8.03.2018)

אם הבננות קפואות אז זה בסדר. אין צורך להוסיף קרח.

avatar
תמר (19:37 7.03.2018)

היי זה נראה מאוד טוב
יש לי שאלה
האם אפשר להשתמש ביוגורט דנונה וכזה…???

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 7.03.2018)

כן, אפשר.

avatar
לוסי (18:21 24.02.2018)

כמה זה מנה אחת? כוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 24.02.2018)

כן, כוס קטנה-בינונית.

avatar
רבקי (01:55 9.02.2018)

הי אפרת,
איך אני יכולה לשמור אותו? במקרר ? אם אני מכינה אתזה שלוש שעות לפני הזמן הנדרש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:52 9.02.2018)

היי רבקי,
אני לא בטוחה אם הוא יחזיק מעמד 3 שעות במקרר.
אם יש לך אפשרות להכין כמה שיותר קרוב להגשה זה הכי בטוח.

avatar
טליה (16:45 14.05.2018)

ובמקפיא? הוא יכול לשבת?

avatar
טליה (16:47 14.05.2018)

לאמשנה ראיתי למעלה..

avatar
דורה (16:51 2.02.2018)

החלפתי את היוגורט במעדני סויה במתיקות מעודנת ושוקולד מריר. יצא מעדן ממש!

תודה על שלל הרעיונות למתכונים מעולים!
שבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:20 3.02.2018)

מעולה 🙂
תודה דורה.

avatar
יערית (11:36 27.09.2017)

שלום אפרת
האם אפשר להכין את הפרוזן ולהקפיא בתבנית של קוביות קרח וכשרוצים להחזיר למעבד מזון לטחינה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:12 27.09.2017)

היי יערית,
אני יודעת שלאחר הקפאה המרקם הופך לקשה. השאלה אם הטחינה החוזרת תחזיר את המרקם לרך וגלידתי. לא ניסיתי אז אני לא בטוחה אבל יכול להיות שבתוספת מעט נוזלים.

avatar
שיר (15:57 7.09.2017)

הי. זה כ”כ מגרה! יש לי מספר שאלות:
1.אפשר במקום הממתיקים שרשמת סילאן?
2.כמה מתיקות להוסיף אם אין לי יוגורט ממותק?אפשר גם פה סילאן?
3.אילו פירות נוספים אפשר במקום תותים,וכמה?והאם מנגו משתלב?
4.אני מקווה שתיהיה לך תשובה משמחת כאן..אם אינלי מעבד מזון חלבי, את חושבת שיש דרך אחרת להכין?או שזה כבר יותר מידי..?נגיד לטחון הכל חוץ מהיוגורט ואז להוסיף?
תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:37 7.09.2017)

היי שיר,
1. אפשר סילאן רק קחי בחשבון שהטעם שלו לפעמים נוטה להשתלט ולהיות דומיננטי מידי. לכן המלצתי על סירופ מייפל טבעי.
2. יש להוסיף לפי הטעם. אפשר להתחיל עם כף אחת ולטעום. אין בעיה לשפר מתיקות בכל שלב.
3. על הבננות לא מומלץ לוותר אבל במקום תותים אני חושבת שגם מנגו יילך טוב.
4. אני חושבת שבלנדר גם יכול להיות טוב. הבעיה שקשה לטחון את החומרים בלי היוגורט ובסוף גם מקבלים מרקם אחיד. בנפרד זה יהיה בעייתי.

avatar
שיר (21:05 16.09.2017)

תודה רבה על כל התשובות 🙂
*רק אשמח לדעת מה הכוונה לסירופ מייפל טבעי..
תודה, שבוע טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 16.09.2017)

שבוע טוב 🙂
הכוונה לסירופ מייפל ללא תוספת סוכר, שרשום עליו 100% סירופ מייפל.
כמובן שאפשר להשתמש גם סירופ מייפל רגיל, ההעדפה היא רק מטעמי בריאות.

avatar
אלה (13:18 7.09.2017)

תודה על המתכון הנפלא!!! אם אין מעבד מזון האם אפשר להשתמש בבלנדר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:30 7.09.2017)

לדעתי כן.

avatar
שירי (11:24 7.09.2017)

שלום
האם צריך להקפיא את היוגורט לפני הטחינה או שמשתמשים היוגורט מהמקרר?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:27 7.09.2017)

היי שירי,
מספיק שהפירות יהיו קפואים. היוגורט יכול להיות קר מהמקרר.

avatar
הדס (08:37 7.09.2017)

היי אפרת!
האם אפשר להשתמש בשמנת חמוצה 15 אחוז שומן במקום יוגורט?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:22 7.09.2017)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.

avatar
שולמית (20:54 6.09.2017)

הי! אפשרי להכין בשישי ולאכול בארוחת שבת (בערב שבת)? באותו יום הכוונה.
אם כן, לשמור במקרר או במקפיא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 6.09.2017)

היי שלומית,
לצערי זה לא מסוג המתכונים שאפשר להכין מראש כי במקרר זה יהפוך לנוזלי מידי ובמקפיא זה יקפא עד הארוחה.
ערב נעים 🙂

avatar
שלי (12:40 6.09.2017)

היי
תודה על כל המתכונים הנפלאים
אני משתמשת באתר המון….
האם אפשר לוותר על הפירות?
איזה עוד סוגים של שוקולד אפשר להכניס?
האם אפשר להכין בשישי לשמור במקפיא ולהוציא בשבת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 6.09.2017)

היי שלי,
הפירות חשובים במקרה הזה, במיוחד הבננה (על התותים אפשר לוותר).
אפשר לשלב כל סוג של שוקולד.
זה מתכון שמומלץ להכין באותו רגע אחרת הוא קופא במקפיא ומאבד את המרקם שלו.

avatar
יהודית (14:33 5.09.2017)

שלום, האם אפשר לוותר על הבננות או שהיית מציעה תחליף?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 5.09.2017)

היי יהודית,
לא מומלץ לוותר על הבננות. הן תורמות למרקם.

avatar
אלייה (12:13 5.09.2017)

שלום לך !
האם אפשר להשתמש ביוגורט ללא מתיקות כלל ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 5.09.2017)

כן. אפשר תמיד להמתיק אחר כך לפי הטעם.

לקריאת כל התגובות