שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: חלבי

מצרכים:

200 מ”ל יוגורט במתיקות מעודנת

3 בננות גדולות קלופות קפואות

3-4 תותים קפואים (לא חובה)

1-3 כפות סירופ מייפל/דבש/סוכר (לפי הטעם)

שליש כוס פקאן מסוכר

1-2 חטיף שוקולד “מקופלת” או כל חטיף שוקולד אחר (25-50 גרם)

אופן הכנה:

-מניחים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים עד למרקם של גלידה.

*יש להכין סמוך להגשה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חזה עוף בתנור
עוגת דבש, קפה ופקאן

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ענת (14:25 10.08.2021)

היי
אפשר לנסות לשלב פירות אחרים?
אפרסק, קיוי, אננס, תמר וכו’
או שהיחס הולך דוקא על בננה?

מתכונים ב-10 דקות (15:06 10.08.2021)

היי ענת,
הבננה חשובה למרקם הגלידתי של היוגורט, אבל תתקבל תוצאה דומה גם עם פירות קפואים אחרים כמו תותים או מנגו או פירות יער.

עמית (18:56 16.05.2021)

היי אפרת
יש לי שאלה, איך להכין פרוזן כמו של גלידריות?
(ולהוסיף פירות כתוספות)
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (19:01 16.05.2021)

כדי שהטעם והמרקם יהיו ממש כמו של גלידריה, אפשר לקנות קוביות פרוזן יוגורט מוכנות, ולהכניס למכונת גלידה.
זה כמובן דורש השקעה… המתכון שכאן הוא תחליף מעולה😊

עמית (18:26 24.03.2021)

היי אפרת
אני לא אוהבת בננות אז החלפתי את הבננות בפירות יער קפואים
המרקם עדיין ישאר של גלידה?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (19:27 24.03.2021)

היי עמית,
המרקם יהיה בסדר, פשוט עם בננות הוא יותר קטיפתי:)

יניב (22:28 2.03.2021)

שלום רב עשיתי את המתכון בבלנדר ויצא לי נוזלי כמה זמן צריך לערבל את הכל

מתכונים ב-10 דקות (22:52 2.03.2021)

היי יניב,
יכול להיות שהבננות לא היו קפואות לחלוטין או שערבלת יותר מדי?
בכל מקרה, אפשר לנסות להוסיף בננה כדי להסמיך את התערובת או להכניס את התערובת למקפיא לכחצי שעה שתתייצב:)

יניב (13:53 3.03.2021)

תודה רבה על התשובה אך באופן שהבננות קפואות כמה זמן צריך לערבל לדעתך

מתכונים ב-10 דקות (14:36 3.03.2021)

צריך לערבל עד לקבלת מרקם של גלידה. בערך דקה-שתיים🙂

אורי (17:10 1.03.2021)

היי יש לי רק בננות רגילות לא קפואות אבל היוגורט שלי קפוא זה בסדר להכין ככה?

מתכונים ב-10 דקות (17:57 1.03.2021)

היי אורי,
אפשר לנסות להכין כך, אך יוגורט קפוא בד”כ קשה לטחון במעבד מזון. בנוסף, הבננות הקפואות תורמות למרקם של הפרוזן ולכן עדיף שתקפיא אותן לפני ההכנה.

רותי (09:30 28.01.2021)

יצא מושלם שמתי מנגו קיווי פרות יער ואוכמניות במקום בננה
תודה רבה!🤩😍

מתכונים ב-10 דקות (10:27 28.01.2021)

איזה כיף לשמוע, שמחה שאהבת😍

חי'ה (12:58 26.01.2021)

איך הפרוזן יוצא במרקם גלידה אם לא שמים משהו קפוא?
תודה 💗

מתכונים ב-10 דקות (13:08 26.01.2021)

היי שימי לב כי הפירות קפואים.

חי'ה (13:13 26.01.2021)

לא שמתי לב 🤦‍♀️
תודה 💙

מתכונים ב-10 דקות (14:15 26.01.2021)

בשמחה❤️

שימרית (09:57 12.01.2021)

היי
יש לי את הנינגה הגדול עם איזה מהחלקים שלו אפשר להשתמש?
אני עושה פרוזן רק שוקולדים.. אני לא רוצה שזה יצא נוזלי
מה היחס של היוגורט למצרכים? היוגורט צריך להיות קפוא או קר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:10 12.01.2021)

היי שימרית,
את רוצה להכין פרוזן רק מיוגורט ושוקולדים? אם זה רק שניהם אז רצוי שהיוגורט יהיה קפוא אחרת זה ייצא במרקם של שייק.
לגבי הנינג’ה, כדאי להשתמש בלהב הכי גדול (שיהיה כמה שיותר כמו מעבד מזון) כדי שיוכל לטחון את היוגורט הקפוא. אני ממליצה להקפיא את היוגורט בתבנית כדי שתוכלי לשבור לחתיכות לפני שאת טוחנת (כי לטחון את כל היוגורט בגוש אחד נראה לי קצת בעייתי).
דרך אגב, יש את המתכון הזה שהוא משלב את אותם מצרכים – גלידת יוגורט.

א.ש. (14:28 5.01.2021)

וואוו!!
ממש טעים!😋
הכנתי עם יוגורט לא ממותק,
הוספתי מלון, פסיפלורה וריבת חלב.
יצא ממש טעים♥♥♥

מתכונים ב-10 דקות (15:17 5.01.2021)

שמחה לקרוא שאהבת ♥♥
יום נפלא

א.ש. (14:01 5.01.2021)

היי,
אפשר להחליף את היוגורט במשהו אחר?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:47 5.01.2021)

אפשר להכין גם בלי היוגורט.

- (23:19 5.01.2021)

אבל ככה זה לא הופך לשייק רגיל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:50 6.01.2021)

אם טוחנים במעבד מזון (ולא בבלנדר) והפירות קפואים, זה יהיה במרקם “גלידתי” ולא נוזלי כמו שייק. ברור שהיוגורט מוסיף ועדיף עם יוגורט אבל אם אין ורוצים בכל זאת להכין אז אפשר.

יעל (16:49 12.07.2020)

אני רוצה להכין פרוזן לילדי הגן שלי. הבעיה היא שיש מרחק נסיעה של חצי שעה עד שאני מגיעה לגן.
התכנון היא להכין את הפרוזן בלילה ולקחת איתי בבוקר לגן, וכמובן שזה ימס…
השאלה שלי היא, האם זה יהיה גרוע להכניס אותו למקפיא בגן להקפאה חוזרת? יהרס המרקם הגלידתי שלו? או שיהיה בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 12.07.2020)

היי יעל,
נכון, עד הבוקר הפרוזן יקפא ועד שתגיעי לגן הוא יימס.
אפשר להקפיא אותו שוב אבל בצורה חלקית (זה יהיה מרקם בין גלידה למילקשייק), כי אם תקפיאי אותו לגמרי הוא יהפוך לגוש קפוא.

ליז (11:13 10.07.2020)

הכנתי אתמול על הבסיס הזה,
בעלי לא אוהב בננות אז שמתי רק מנגו קפוא יוגורט קפוא ושוקולד עם עוגיות וקרם וניל קפוא, יצא מושלם!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 10.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ליז

תמר (13:18 2.07.2020)

אין לי מעבד מזון, יש לי נינג’ה והיא טוחנת הכל לשייק
איך אוכל בכל זאת להכין זה פרוזן?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 2.07.2020)

נכון, מכשיר נינג’ה טוחן לשייק.
אולי אפשר להקפיא גם את היוגורט ואם קשה לטחון אז אפשר להוסיף כמות קטנה של חלב/מים.

טל (12:42 26.06.2020)

מה הכמויות למנה אחת ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:58 26.06.2020)

מחצית מהכמויות.

משהי (14:12 7.05.2020)

היי אפרת,

יש לי רק בננה אחת שהקפאתי עכשיו.
1. כמה זמן הבננה צריכה להיות במקפיא?
2. כמה יוגורט להוסיף לבננה אחת? אני רוצה לעשות מנה לעצמי… ומה הכמות שתצא?

תודה רבה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:59 7.05.2020)

1. לפחות 2-3 שעות, עד שהיא מתקשה/קופאת.
2. אם זו בננה אחת כדאי לשים שליש מיכל יוגורט אחרת זה יהפוך את המרקם לנוזלי.
תצא לך כמות של מנה אחת.

משהי (23:55 7.05.2020)

שמתי אולי טיפה יותר מידי יוגורט, אבל יצא ממש טעים! תודה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:22 8.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

ענבר (14:39 20.03.2020)

ניסיתי עם יוגורט, חצי בננה וחצי תמר ויצא מאוד מימי.
איך אפשר לשמור על אותה כמות של פירות ובכל זאת לקבל מרקם של פרוזן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:12 20.03.2020)

זה בגלל ששמת יותר מידי יוגורט על כמות קטנה של בננה.
להבא שימי פחות יוגורט. תתחילי בכף אחת ותוסיפי יותר רק במקרה הצורך.

אני (06:35 9.03.2020)

הי אפרת,
יש לך רעיונות למתכונים עם יוגורטים, כך שלא ירגישו בטעם של היוגורט?
קניתי מארז של 8 יוגורטים לבנים קלאסיים ואין להם לקוחות אצלי בבית (בעלי ותאומים בני 4, ממש נרתעים מהטעם של היוגורט).
תודה !!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:34 9.03.2020)
אילה (16:40 1.01.2020)

הכנתי ויצא מצויין הוספתי גם קיווי
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 1.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

תאיר (00:39 21.07.2019)

היי אפרת:)
אני ממש אוהבת שבגלידריות יש את הפצפוץ הזה בפרוזן… כלומר, שאין ממש מרקם רך של גלידה בגביע…
איך לעשות את זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:56 21.07.2019)

היי תאיר,
ניסית להכין את המתכון שבעמוד? עם הפקאן המסוכר והמקופלת. המרקם יוצא כמו שאת מתארת.

איתן (19:13 7.07.2019)

אני לא אוהב בננה במה אני יכול להחליף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 7.07.2019)

הבננות תורמות למרקם אבל אם אתה לא אוהב שים תותים או מנגו במקום (חשוב שיהיו קפואים).

שחאדה באדרה (11:57 16.06.2019)

הי האם אפשר להכין עם חלב מרוכז ולהוסיף צימוקים ואגוזים לגלידה
אם כן כמה בננות בערך נצטרך לקופסה
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 16.06.2019)

היי, לכמות שבמתכון אפשר להוסיף כשליש כוס חלב מרוכז (בנוסף ליוגורט) ואז אפשר לוותר על המייפל/דבש/סוכר.
אפשר להוסיף צימוקים ואגוזים.

עינת (11:04 13.06.2019)

היי אפרת

האם יתאים יוגורט עיזים?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:58 13.06.2019)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.

הדסה (18:29 27.05.2019)

היי אפרת,
אני קונה כל פעם פרוזן עם פרות יער,תותים, פסיפלורה,מנגו, מלון, פקאן, ומקופלת,
קניתי את כל הפרות קפואים ואין לי מושג במה טוחנים- בשייקר (יש לי רק דפוק) או בבלנדר ידני?
מחכה לתשובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:06 27.05.2019)

אם זה בלנדר גדול אז עדיף בלנדר. אם זה מוט בלנדר ידני אז עדיף בשייקר.

ציפי (19:09 6.05.2019)

הכנתי ויצא מדהיםםםםםםםםםםםם
מתה על האתר שלך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:41 6.05.2019)

תודה 💕

ציפי (10:15 30.04.2019)

הכנתי יוגורט ביתי ללא תוספת סוכר, כמה סוכר להוסיף כדי שיהיה בטע של מתיקות מעודנת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:27 30.04.2019)

אם היוגורט קר אני ממליצה להוסיף אבקת סוכר כדי שלא ירגישו את גבשושי הסוכר.
אני לא יודעת מה הכמות שהכנת אבל תתחילי מכפית ותטעמי. תמיד אפשר לשפר מתיקות.

דקלה (19:31 11.04.2019)

היי אפרת,
נראה לי יצאתי אהבלה
הקפאתי את הבננה עם הקליפה 😬
ועכשיו אי אפשר לחלץ אותן 😂
יש לך הצעה?
תודה דקלה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:30 11.04.2019)

אין לי מושג 😮 אף פעם לא הקפאתי בננות עם הקליפה 😃

דקלה (06:59 12.04.2019)

חחחחח
תודה❤️

דקלה (10:31 7.04.2019)

שלום אפרת,
נראה ממש מגרה
כמה זמן לפני ההכנה צריך להקפיא את הבננות?
אין לי תותים
יש לי רק אננס ואפרסק משומר
מה את ממליצה לי לעשות?
המגימיקס בשרי, אפשר להכין בנינג׳ה?
שאלות מעייפות
תודה רבה על הכל…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 7.04.2019)

היי דקלה,
אני חושבת שלפחות 3 שעות. כדאי שיהיו קפואות.
אפשר להכין בלי תותים בכלל או להוסיף קצת אננס.
לא ניסיתי להכין בנינג’ה אבל אני חושבת שאפשר.

דקלה (22:42 7.04.2019)

תודה רבה על תשובתך המהירה 🌸❤️

ריקי (18:21 31.12.2018)

הפרוזן הזה טעים ברמות!!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 31.12.2018)

שמחה שאהבת 🙂

נטלי (21:26 4.10.2018)

הי אפרת,
אפשר להשתמש באשל/ גיל במקום יוגורט במתיקות מעודנת?

תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:37 4.10.2018)

אפשר רק יכול להיות שיהיה צורך להמתיק יותר בגלל החמיצות של האשל/גיל.

אנונימית (09:53 26.08.2018)

שלום!
אפשר לוותר על השוקולד והפקאנים?
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 26.08.2018)

כן אפשר.

דבורה (00:00 19.07.2018)

תודה רבה!
מתכון מעולה!
אני בכל אופן הקפאתי את היוגורטים
והורדתי את הבננות
יצא פשוט מושלם!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 19.07.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה דבורה ויום מקסים 🌷

אלחי (14:52 5.08.2018)

הבננות זה מה שעושה את הטעם הכי טעים

טליה (21:48 8.05.2018)

אני רוצה להכין לשבועות, זה יכול לשבת במקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:03 8.05.2018)

היי טליהף
לצערי זה לא מסוג המתכונים שאפשר להכין מראש כי במקפיא זה קופא והופך לגוש אחד.

טליה (16:46 14.05.2018)

תודה. בכל זאת זה נראה מתכון מעולה ואני אנסה 🙂

פנינה לפיד (12:34 19.06.2018)

היי. אני מעוניינת להכין “בשביל שיהיה” ולא לזמן מסויים. יש עם זה בעיה שיהיה קפוא בגוש אחד ונוכל לחתוך ולאכול קפוא כמו גלידה או שהמתכון לא מתאים למטרה זו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 19.06.2018)

היי פנינה,
אני חושבת שזה פחות מתאים.
אם בא לך להכין גלידה שתהיה במקפיא אז אני ממליצה על מתכון גלידת אוראו בתנאי שמכינים אותה עם חלב מרוכז ממותק. הוא למעשה זה ששומר על המרקם שלא יקפא לגוש אחד.

שרית (19:29 25.04.2018)

במקום התותים ,
איזה פירות נוספים אפשר להוסיף?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 25.04.2018)

אפשר לוותר על התותים בכלל או להוסיף במקום פירות יער קפואים, מנגו (בעונה), מלון, אננס, אפרסק – ללא הקליפה.

lea_s (18:48 16.04.2018)

סוף הדרך…רק יצא לי מעט נוזלי,
תגובת בני בן ה-3 “יוגורט מעולה”
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 16.04.2018)

חמוד 🙂 שמחה שהוא אהב!
לגבי המרקם, שמת מיכל יוגורט ו3 בננות גדולות קפואות?

lea_s (00:03 17.04.2018)

יוגורט בגביע 1 של 200 מ”ג ו 2 בננות קפואות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 17.04.2018)

אז תוספת של בננה נוספת היתה מסמיכה את התערובת.
יום מקסים 🙂

רבקה (15:01 16.04.2018)

עוד אופציה לפרוזן יוגורט מטורף
מקפיאים למשך 3 שעות מיכל של שמנת או קצפת צמחית קטנה {250 מ”ל}
טוחנים אותה עם ביסקוויטים גליליות ושוקולד מריר או חלבי {לפי הטעם}
ממלאים בכוסות מאפינס ושומרים במקרר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 16.04.2018)

תודה רבקה 🙂

שלום (19:23 8.04.2018)

אם אני לא אוהב פקאן אפשר לוותר עליו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:37 8.04.2018)

כן, אפשר.

עדי (23:23 14.03.2018)

היי שלום
1) האם לדעתך אוכל לוותר על התותים ולעשות רק בננות ויותר פקאן?
2) אני רוצה שזה יצא עם טעם מורגש של פקאן ולא רוצה שהפקאן יטחן עד הסוף אלא שירגישו אותו אפשר אולי לעשות את הבננות השוקולד והיוגורט ואז בסוף להוסיף את הפקאן שבור גס פשוט אני מתה על פקאן מסוכר…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 15.03.2018)

היי עדי,
1. אפשר.
2. אפשר להוסיף חלק מהפקאן ולטחון יחד עם הבננות, היוגורט והשוקולד ובסוף להוסיף גם חתיכות פקאן.
יום נפלא 🙂

רבקה (14:17 9.03.2018)

איזה תוספות אחרות חוץ מפירות אפשר לשים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:20 9.03.2018)

על הבננות לא כדאי לוותר כי הן תורמות למרקם. חוץ מזה אפשר להוסיף כל שוקולד שאוהבים, חלבה, עוגיות אוראו וכו’.

מריה (18:12 8.03.2018)

היי, ממש אהבתי את המתכון אך האם אפשר להשתמש בתותים לא קפואים ולהוסיף קרח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 8.03.2018)

אם הבננות קפואות אז זה בסדר. אין צורך להוסיף קרח.

תמר (19:37 7.03.2018)

היי זה נראה מאוד טוב
יש לי שאלה
האם אפשר להשתמש ביוגורט דנונה וכזה…???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 7.03.2018)

כן, אפשר.

לוסי (18:21 24.02.2018)

כמה זה מנה אחת? כוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 24.02.2018)

כן, כוס קטנה-בינונית.

רבקי (01:55 9.02.2018)

הי אפרת,
איך אני יכולה לשמור אותו? במקרר ? אם אני מכינה אתזה שלוש שעות לפני הזמן הנדרש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:52 9.02.2018)

היי רבקי,
אני לא בטוחה אם הוא יחזיק מעמד 3 שעות במקרר.
אם יש לך אפשרות להכין כמה שיותר קרוב להגשה זה הכי בטוח.

טליה (16:45 14.05.2018)

ובמקפיא? הוא יכול לשבת?

טליה (16:47 14.05.2018)

לאמשנה ראיתי למעלה..

דורה (16:51 2.02.2018)

החלפתי את היוגורט במעדני סויה במתיקות מעודנת ושוקולד מריר. יצא מעדן ממש!

תודה על שלל הרעיונות למתכונים מעולים!
שבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:20 3.02.2018)

מעולה 🙂
תודה דורה.

יערית (11:36 27.09.2017)

שלום אפרת
האם אפשר להכין את הפרוזן ולהקפיא בתבנית של קוביות קרח וכשרוצים להחזיר למעבד מזון לטחינה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:12 27.09.2017)

היי יערית,
אני יודעת שלאחר הקפאה המרקם הופך לקשה. השאלה אם הטחינה החוזרת תחזיר את המרקם לרך וגלידתי. לא ניסיתי אז אני לא בטוחה אבל יכול להיות שבתוספת מעט נוזלים.

שיר (15:57 7.09.2017)

הי. זה כ”כ מגרה! יש לי מספר שאלות:
1.אפשר במקום הממתיקים שרשמת סילאן?
2.כמה מתיקות להוסיף אם אין לי יוגורט ממותק?אפשר גם פה סילאן?
3.אילו פירות נוספים אפשר במקום תותים,וכמה?והאם מנגו משתלב?
4.אני מקווה שתיהיה לך תשובה משמחת כאן..אם אינלי מעבד מזון חלבי, את חושבת שיש דרך אחרת להכין?או שזה כבר יותר מידי..?נגיד לטחון הכל חוץ מהיוגורט ואז להוסיף?
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:37 7.09.2017)

היי שיר,
1. אפשר סילאן רק קחי בחשבון שהטעם שלו לפעמים נוטה להשתלט ולהיות דומיננטי מידי. לכן המלצתי על סירופ מייפל טבעי.
2. יש להוסיף לפי הטעם. אפשר להתחיל עם כף אחת ולטעום. אין בעיה לשפר מתיקות בכל שלב.
3. על הבננות לא מומלץ לוותר אבל במקום תותים אני חושבת שגם מנגו יילך טוב.
4. אני חושבת שבלנדר גם יכול להיות טוב. הבעיה שקשה לטחון את החומרים בלי היוגורט ובסוף גם מקבלים מרקם אחיד. בנפרד זה יהיה בעייתי.

שיר (21:05 16.09.2017)

תודה רבה על כל התשובות 🙂
*רק אשמח לדעת מה הכוונה לסירופ מייפל טבעי..
תודה, שבוע טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 16.09.2017)

שבוע טוב 🙂
הכוונה לסירופ מייפל ללא תוספת סוכר, שרשום עליו 100% סירופ מייפל.
כמובן שאפשר להשתמש גם סירופ מייפל רגיל, ההעדפה היא רק מטעמי בריאות.

אלה (13:18 7.09.2017)

תודה על המתכון הנפלא!!! אם אין מעבד מזון האם אפשר להשתמש בבלנדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:30 7.09.2017)

לדעתי כן.

שירי (11:24 7.09.2017)

שלום
האם צריך להקפיא את היוגורט לפני הטחינה או שמשתמשים היוגורט מהמקרר?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:27 7.09.2017)

היי שירי,
מספיק שהפירות יהיו קפואים. היוגורט יכול להיות קר מהמקרר.

הדס (08:37 7.09.2017)

היי אפרת!
האם אפשר להשתמש בשמנת חמוצה 15 אחוז שומן במקום יוגורט?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:22 7.09.2017)

לא ניסיתי אבל נראה לי שכן.

שולמית (20:54 6.09.2017)

הי! אפשרי להכין בשישי ולאכול בארוחת שבת (בערב שבת)? באותו יום הכוונה.
אם כן, לשמור במקרר או במקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 6.09.2017)

היי שלומית,
לצערי זה לא מסוג המתכונים שאפשר להכין מראש כי במקרר זה יהפוך לנוזלי מידי ובמקפיא זה יקפא עד הארוחה.
ערב נעים 🙂

שלי (12:40 6.09.2017)

היי
תודה על כל המתכונים הנפלאים
אני משתמשת באתר המון….
האם אפשר לוותר על הפירות?
איזה עוד סוגים של שוקולד אפשר להכניס?
האם אפשר להכין בשישי לשמור במקפיא ולהוציא בשבת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 6.09.2017)

היי שלי,
הפירות חשובים במקרה הזה, במיוחד הבננה (על התותים אפשר לוותר).
אפשר לשלב כל סוג של שוקולד.
זה מתכון שמומלץ להכין באותו רגע אחרת הוא קופא במקפיא ומאבד את המרקם שלו.

יהודית (14:33 5.09.2017)

שלום, האם אפשר לוותר על הבננות או שהיית מציעה תחליף?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 5.09.2017)

היי יהודית,
לא מומלץ לוותר על הבננות. הן תורמות למרקם.

אלייה (12:13 5.09.2017)

שלום לך !
האם אפשר להשתמש ביוגורט ללא מתיקות כלל ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 5.09.2017)

כן. אפשר תמיד להמתיק אחר כך לפי הטעם.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.