שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

4 נתחי סלמון  (כ-800 גרם)

2 כפות מיץ לימון להשרייה

רוטב חרדל ודבש:

כפית מלאה חרדל דיז’ון

2 כפיות דבש שטוחות

2 שיני שום כתושות

3 כפות שמן זית

רבע כפית מלח

2 כפות מיץ לימון




אופן הכנה:

-סוחטים מיץ לימון ומשרים עם נתחי הדג כ10 דקות.

-מערבבים את החומרים ומתבלים היטב כל נתח.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך 15-20 דקות (לפי גודל הנתח).

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*אפשר להגיש את הדג בתוספת שעועית ירוקה – משרים 2-3 כוסות שעועית ירוקה שלמה משקית קפואה במים רותחים במשך 2 דקות ומסננים. מתבלים עם מעט מרוטב החרדל והדבש ומניחים בתבנית לצד הדג. אופים לפי המתכון.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.

ראו גם
רוטב בשמלרוטב בשמל
לחמניות פיצה לחמניות פיצה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שפרה (10:47 27.09.2024)

אחד הטעימים. תודה רבה רבה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:20 27.09.2024)

❤️

avatar
בטי (16:03 12.09.2024)

האם אפשר להקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:58 13.09.2024)

אני חושבת שכן

avatar
אריאלה (21:08 10.09.2024)

אפשר חרדל רגיל של תלמה? (הצהוב עם הפקק האדום , ניראלי שזה תלמה..)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:57 11.09.2024)

כן אפשר.

avatar
עינב (15:09 1.06.2024)

היי, נגמר לי השום אפשר לשים אבקת שום במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:35 1.06.2024)

כן אפשר.

avatar
אלישבע (21:20 9.05.2024)

היי, תודה על המתכונים,
אני לא אוהבת חרדל מה אפשר לשים במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:38 10.05.2024)

כף רוטב סויה.

avatar
י. (13:02 11.06.2024)

אם את לא אוהבת חרדל למה נכנסת למתכון של סלמון חרדל ודבש?

avatar
רבקה (12:35 29.03.2024)

אני רוצה לשים את הדג על הפלטה מכניסת השבת עד לסעודה בלי שהוא יתייבש, ולכן חשבתי להכפיל את הכמות של המצרכים לרוטב. האם זה יפגע בטעם של הדג?
יש לך רעיון אחר איך לעשות שיהיה יותר רוטב? או שיש דרך אחרת לעשות שהוא לא יתייבש?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:34 29.03.2024)

אפשר להכפיל את כמות הרוטב.

avatar
תהילה (23:14 10.06.2024)

שמים על כלי שני תבנית נוספת והאוכל לא נשרף.

avatar
רבקה (11:09 16.02.2024)

וואו איזה מתכון! מעדן ממש
תודה❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:36 16.02.2024)

שמחה שאהבת❤️

avatar
מלכה (20:25 5.10.2023)

אפשר להשרות במיץ לימון משומר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:52 5.10.2023)

אפשר(:

avatar
סימה (15:47 24.07.2023)

פשוט מושלםםם. עשיתי בנינג’ה ויצא קריספי בחוץ ועסיסי בפנים. תודה על עוד מתכון מופלא מהאתר שלך❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:46 24.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שרה (00:35 8.05.2023)

היי אפרת,
נראה ממש טוב
אף פעם לא השתמשתי בחרדל,
ראיתי יש כמה סוגים חרדל דיז’ון על חלק מהם כתוב צרפתי וחלק מעודן ועוד כלמיני
מה את ממליצה לקנות?
יש חברה שמבינת הטעם מועדפת במקרה הזה?
תודה מראש😃

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:41 8.05.2023)

היי
החברה והסוג של החרדל תלויים בטעם האישי. ממליצה פשוט להתנסות בסוגים שונים עד שתמצאו את הטעם המועדף עליכם.
אפשר להתחיל בחרדל מעודן אם אף פעם לא טעמתם חרדל, ובהמשך להתנסות בטעמים החזקים יותר.

avatar
רחל (15:52 22.03.2023)

נראה טוב, יש תבלינים שאפשר להוסיף?
אנחנו ספרדים צריכים אוכל מתובל..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:47 22.03.2023)

שמחה שאהבת(:
בגלל שזה רוטב חרדל ודבש (שהטעם שלו מספיק דומיננטי) אני ממליצה שלא להוסיף עוד הרבה תבלינים.
אפשר להוסיף פפריקה ועלי תיבול כמו טימין.

avatar
נופר (20:34 12.03.2023)

אפשר לוותר על ההשרייה בלימון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:58 12.03.2023)

פחות כדאי, ההשריה מנטרלת ריח וטעם לוואי.

avatar
יהודית (00:32 3.11.2022)

אני מכינה את המתכון כבר כמה פעמים עם דג מושט יוצא פחות חגיגי אבל טעים ותמיד נגמר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:29 3.11.2022)

שמחה שיצא טעים ושאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
תמר (16:40 14.09.2022)

יצא מושלם!! הכנתי עם חרדל רגיל כי אין לי דיז’ון.
הדג יוצא מאד חגיגי ומתאים לאירועים מיוחדים.
אכלה!!! ממליצה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 14.09.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
רבקה (18:31 21.08.2022)

הי, נגמר המיץ לימון, אפשר לשים במקומו חומץ? או משו אחר? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:05 21.08.2022)

היי,
אפשר לשים כף חומץ עם 2 כפות מים להשריה.

avatar
חנה גרימבלט (20:59 14.08.2022)

יצא מושלם👌 ❤ ❤ ❤ ❤ שמתי בתנור של 200-250 מעלות וכמות כמעט כפולה של דג ל-7 דקות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:09 14.08.2022)

שמחה שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח!
תודה על השיתוף❤

avatar
רינת (08:24 14.08.2022)

האם אפשר להשתמש בשעועית ירוקה עדינה? או עדיף שלא?
אני מעונינת להכין רק את השעועית כתוספת לסלמון בציפוי אגוזים המושלם שלך.
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:48 14.08.2022)

היי,
אפשר, אבל פחות מומלץ כי היא נוטה להתייבש יותר באפייה(:

avatar
חיה (17:40 7.08.2022)

הי!
האם אפשרי סילאן במקום דבש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:56 7.08.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
חיה (19:03 7.08.2022)

תודה רבה!

avatar
לימור (11:35 4.08.2022)

אפרת שלום.
שמתי חרדל דיז’ון צרפתי, כי לא היה לי עם הגריגירים.
האם קשור לשים כאן רוזמרין?
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:05 4.08.2022)

היי,
כן, רוזמרין מתאים מאד לדגים ובשר.

avatar
מיה (16:31 18.06.2022)

מריח מצויין ונראה לא רע, רק חבל שלא היפשרתי טרם ההכנה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:20 18.06.2022)

היי,
שמחה מאד שיצא טעים(:
תמיד יש להפשיר בשר ודגים לפני ההכנה.

avatar
ישראל (22:04 4.05.2022)

היי אפרת האם אפשר להכין את הדג ולתבל יום קודם ולמחרת להכניס לתנור לאפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:32 5.05.2022)

היי,
לא מומלץ להשאיר את הדג במקרר למשך יום שלם.

avatar
מרינה (18:51 14.04.2022)

שלום אפרת,
במידה ורוצים להכין יותר מ 4 נתחים של סלומון, וצריך יותר רוטב…מה הכמויות המומלצות להכנת הרוטב לכמות יותר גדולה של סלומון?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:28 14.04.2022)

היי,
כמה נתחי סלמון את מעוניינת להכין? כמות הרוטב תלויה בכמות הסלמון.
אם תשימי 8 חתיכות יש להכפיל את כמויות מרכיבי הרוטב פי 2.
בהצלחה(:

avatar
מרינה (19:52 14.04.2022)

הי אפרת,

יש לי כמות גדולה של סועדים, יש לי 16 נתחים של סלומון, האם ניתן להכין את הרוטב הזה עבור כמות כזו?
תודה רבה
חג שמח
מרינה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:10 14.04.2022)

בוודאי, פשוט תכפילי את כל הכמויות פי 4(:
חג שמח🌺

avatar
נטע (15:58 9.02.2022)

היי, אפרת, תודה רבה.
כמה מיץ לימון להשרייה וכמה מיץ לימון לתיבול לשים לנתח אחד?
והאם להשאיר את המיץ לימון מההשרייה ולהוסיף מיץ לימון לתיבול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 9.02.2022)

היי,
יש לשים 2 כפות מיץ לימון להשריה, לאחריה להניח את הדגים בכלי ללא נוזלי ההשריה ולתבל (עם חומרי הרוטב שכוללים עוד 2 כפות מיץ לימון) ולהעביר לתבנית.

avatar
ברוריה (22:36 13.01.2022)

הכנתי את המתכון הזה יצא נהדר אבל לא היה לי חרדל דיזון אז שמתי חרדל רגיל זה יצא טוב אבל זה משנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:57 13.01.2022)

שמחה שיצא מוצלח!
חרדל דיז’ון שונה בטעמו מחרדל רגיל, כך שהטעם של המנה משתנה מעט, לא משהו קריטי.

avatar
מיכל (15:13 25.11.2021)

אפרת היקרה, תודה רבה על האתר המופלא שאני כבר שנים משתמשת בו 🙂 וכל הכבוד על הסבלנות לענות לכולם
שבת שלום 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:18 25.11.2021)

היי מיכל,
שמחה שאת נהנית מהאתר! תודה על הפרגון🙂

avatar
מיכל (11:08 6.08.2021)

הי אפרת, יש לי סטייק סלמון. האם מתאים גם? והאם לשנות משהו? אשמח לתשובה מהירה 🙂 תודה ושבת שלום.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:25 6.08.2021)

היי מיכל,
סטייק סלמון מתאים מאד(:
ההבדל היחיד הוא שזמן האפייה עשוי להתארך ב-5 דקות נוספות.
בהצלחה!

avatar
יוסי (15:02 1.07.2021)

אני מכין תמיד את הסלמון עם מלא רוטב ושם מלא זמן על הפלטה (מגיע לסעודה חם רטוב ועסיסי )
לפי המתכון הזה זה יוצא קצת כמו משחה פחות נוזלי השאלה העאם אפשר להוסיף לזה מיונז אולי או מים (או שתיהם)
וגם הכנתי את התערובת לפי מה שרשום למעלה שמתי חרדל רגיל לא דיז’ון וגם המיץ לימון משומר ולא סחוט
ויצא קצת טעם מר וחמוץ מדי (הרוטב לא הדגים לא השתמשתי עם זה עדיין)
אשמח לתשובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:00 1.07.2021)

היי יוסי,
אפשר להוסיף לתערובת עוד מים אם מעוניינים ברוטב יותר דליל. המתכון הזה לא אמור לצאת עם הרבה רוטב ולכן הוא יוצא כפי שתיארת.
לגבי הטעם- יתכן שהשילוב של חרדל רגיל עם מיץ לימון שהוא משומר ולא טרי גרם לכך.

avatar
יוסי (20:27 28.06.2021)

חרדל דיזון דווקא או אפשר כל חרדל ומה ההבדל באמת ביניהם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:09 28.06.2021)

היי יוסי,
טעמו של חרדל דיז’ון משתלב כאן טוב יותר, אבל אפשר גם חרדל רגיל.
ההבדל בין שני הסוגים הוא שהטעם של חרדל דיז’ון מתובל יותר מחרדל צהוב, מכיוון שהוא מיוצר מזרעי חרדל שחור ואילו חרדל צהוב מיוצר מזרעים לבנים וצהובים.

avatar
שרה (09:13 9.03.2021)

היי, לא שוטפים את הדג מהלימון לפני שמתבלים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 9.03.2021)

היי שרה,
לא שוטפים:)

avatar
נטע-לי (09:52 16.02.2021)

האם מתאים להוסיף צלפים למתכון? אם כן, כיצד וכמה? תודה רבה!! 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:59 16.02.2021)

אפשר לפזר כרבע כוס צלפים מעל הסלמון (לאחר שתיבלת אותו).

avatar
נטע-לי (12:45 22.02.2021)

יצא נפלא!
תודה על אתר עם מתכונים קלים להכנה ופשוט נהדרים. ❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:50 22.02.2021)

תודה על הפרגון, שמחה שאהבת😊

avatar
merav (14:09 10.02.2021)

אפשר להכין מחמישי ולחמם בשבת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:41 10.02.2021)

כן.

avatar
נעמה (12:00 31.12.2020)

יש לי מתכון דומה שאני מכינה. אני משרה את הדג ברוטב בערך שעה ואז מפזרת שקדים פרוסים. יוצא מעדן!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:40 31.12.2020)

מעולה נעמה תודה על הטיפ 🙂

avatar
חיה (13:15 24.12.2020)

אפשר לשים חרדל רגיל במקום חרדל ויזון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:48 24.12.2020)

אפשר 🙂

avatar
גילי (21:15 10.12.2020)

מתכון מדהים טעים הכנו ויצא…
את אלופה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:50 11.12.2020)

שמחה שנהניתם ❤️

avatar
שרית (16:36 4.09.2020)

מתכון מעולה, מכינה כבר פעם שלישית ועפים על זה! תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 5.09.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
מיכל (13:04 13.08.2020)

יש אפשרות לשים סילאן במקום דבש?
תודה ענקית !!!
את תותחית על !!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:07 13.08.2020)

כן אפשר 🙂

avatar
ילנה יאיר (14:58 12.08.2020)

אחלה מתכון
כולםםםםםם אהבו

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:00 12.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
חן (19:57 27.07.2020)

מתכון מהיר ומושלם! הכנתי לשבת וקיבלתי מלא מחמאות!
יישר כוח! תודה רבה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:12 27.07.2020)

שמחה לשמוע 💜
תודה חן

avatar
חוי (12:19 6.07.2020)

תודה, אין על המתכונים שלך!
עשיתי עם פורל ויצא מהמםםם!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:40 6.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה חוי

avatar
הדס (12:43 30.04.2020)

היי אפרת, האם יש דרך לחסוף בקלוריות ולהוריד את השמן? או שייצא יבש מידי? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:19 30.04.2020)

כדאי לשים לפחות כף אחת.

avatar
הדס (22:53 30.04.2020)

עשיתי עם כף אחת ויצא נהדר וגם דיאטטי 🙂 תודה!

סלמון בחרדל ודבש
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:06 30.04.2020)

נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף 🙂

avatar
שרה (13:55 24.04.2020)

האם אפשר להכין את הדג מתובל ולהכנס לתנור אחרי מספר שעות?
והאם העור של הדג הוא כלפי מעלה.
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:55 24.04.2020)

אפשר. העור של הדג כלפי מטה.

avatar
מעיין (23:42 11.03.2020)

האם אפשר לוותר על הלימון להשריה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:03 12.03.2020)

אפשר למרות שזה מוסיף טעם.

avatar
יעלי (12:41 15.11.2019)

האם שוטפים את הדג מהמיץ לימון או משאירים אותו ככה ומתבלים על זה?
אשמח לתגובה מהירה
אני עכשיו מכינה לשבת…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:22 15.11.2019)

לא שוטפים.

avatar
אתי (17:20 14.11.2019)

וואי יצא מושלם ובקלי קלות.
תבורכי!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 14.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אתי

avatar
אודליה (19:37 12.10.2019)

וואוווו!!! יצא מהמ. מעודן וטעים מאוד! וכל כך קל להכנה… תענוג! תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:05 13.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אודליה וחג שמח!

avatar
שרון (13:35 30.09.2019)

תודה אפרת! יצא מעולה. שנהיה לראש ולא לזנב, לדג ולא לארנב 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 1.10.2019)

תודה שרון 🙂
שנה טובה!

avatar
מגי (18:42 22.09.2019)

הכנתי את הדג עם חרדל רגיל כי לא היה לי חרדל דיז’ון בבית.
יצא טעים מאד ובפעם הבאה אכין עם דיז’ון.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:07 22.09.2019)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
יעל (19:36 10.09.2019)

היי אפרת
נגמר לי השמן זית אפשר להשתמש בשמן רגיל במקום?
אשמח לתשובה מהירההה אני באמצע להכין ונתקעתי…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 10.09.2019)

כן אפשר.

avatar
יעל (15:56 30.08.2019)

הי אפרת אפשר להחליף את הדבש בסילאן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 30.08.2019)

כן.

avatar
רחלי (15:16 8.08.2019)

הי
ממרח חרדל רגיל(לא הצלחתי להבין אם כולם פה דיברו על חרדל רגיל ממרח או גרגירים) זה בסדר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 8.08.2019)

כן.

avatar
נטע (10:49 5.08.2019)

היי, יש לי רוטב ברביקיו בטעם מעושן, אני יכולה איכשהו להכניס אותו למתכון הזה ?
(חשבתי במקום החרדל והדבש )

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:57 5.08.2019)

כן אפשר במקום החרדל והדבש.

avatar
שלומי (15:21 4.08.2019)

האם אשפר גם חרדל רגיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 4.08.2019)

כן.

avatar
מיה טובל (11:13 2.08.2019)

שלום וברכה,
האם הכוונה לחרדל דיז׳ון גרגירים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 2.08.2019)

כן.

avatar
חן (12:37 22.07.2019)

הכנתי לשבת, עשה לנו את השבת(:

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:43 22.07.2019)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
קרינה (12:13 10.07.2019)

היי אפרת,
המתכון הזה טעים אהבתי.עכשיו היה לי רוטב חרדל שקניתי באיקאה מצרפת תמונה הוא ממש טעים איך אפשר להכין כזה רוטב ביתי לדג סלומון בלי לקנות רוטב מוכן?
תודה רבה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 10.07.2019)

סורי, אין לי מתכון לרוטב חרדל.

avatar
הדסה (16:12 7.06.2019)

לבנתיים בתנור אבל נראה ומריח טעים בטרוף!!
חג שבועות שמח ותןדה רבה על מתכונים מדהימים…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:30 9.06.2019)

תודה הדסה 🙂

avatar
אילנה (18:24 10.05.2019)

מתכון מעולה מאוד מומלץ אהבתי וכן טעים שאלה רק למה הוא לא מספיק כהה מלמעלה אשמח לתגובה שבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 11.05.2019)

היי אילנה,
שמחה שיצא טעים. לגבי הצבע, זה תלוי בעוצמה של התנור.
לאחר 14-15 דקות אפיה אפשר לכוון את התנור על אפיה רק מלמעלה ולהעלות את הטמפ’ ל 210-220 מעלות למשך כמה דקות.
אפשרות נוספת היא לטגן את הדג במחבת עם כף שמן במשך 1-2 דקות עד להזהבה (רק את החלק העליון) ואז להכניס לתנור למשך כ-15 דקות.

avatar
חן (16:05 10.05.2019)

שלום,
במה אפשר להחליף את הרוטב חרדל?,אין לי חרדל…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:25 11.05.2019)

אפשר לשים כף רוטב סויה.

avatar
שלומית (10:05 1.05.2019)

שלום אפרת,
האם צריך להפשיר חתיכות של דג סלמון לפני הכנת המתכון ואם כן במה להשרות וכמה זמן? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 1.05.2019)

כן, יש להפשיר לגמרי.
הכי מומלץ זה להפשיר במקרר לילה לפני. אם רוצים להכין בזמן הקרוב אז יש לשים את הדג, כשהוא סגור וארוז, בתוך קערה עם מים, עד להפשרה מלאה.

avatar
הדס (14:19 30.04.2019)

תודה על המתכונים הטעימים, האם מתאים מוקפץ עם ירקות כתוספת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 30.04.2019)

כן 🙂

avatar
שם *דנה (23:13 20.04.2019)

מתכון קל ומצויין, תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:28 21.04.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה דנה

avatar
גיא (20:46 12.04.2019)

מתכון מעולה.כולם אהבו כולל הילדים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:02 13.04.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה גיא

avatar
שולמית (19:36 19.03.2019)

יש לך מתכון לסלמון עם בזיליקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 19.03.2019)

לא

avatar
דבי (17:24 14.03.2019)

כמו שאת רואה אני בונה כעת את התפריט לשבת, שאלותי:

אפשר גם עם אמנון?

בכמה להכפיל את הרוטב אם אני עושה 7 מנות סלמון ו7 אמנון?

שיצא במתיקות מאד מעודנת. (לא כל כך מסתדר עם אנשים שאסור להם מתוק).

הרבה תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 14.03.2019)

אפשר עם אמנון. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 12-15 דקות.
תכפילי את כמויות הרוטב ב-3 למעט כמות הדבש אותה תכפילי ב-2 אבל תטעמי קודם את הרוטב לפני שאת מתבלת.

avatar
פ. (08:51 31.01.2019)

שאני שמה בתנור יותר מהזמן זה מתייבש שאני שמה בדיוק את הזמן שאומרים לי זה לא מבושל מספיק,אז כמה זמן אשים בתנור בשביל שיצא לי דג עסיסי ורך??? משתגעת כל פעםם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:11 31.01.2019)

תכיני לפי הזמן שרשום במתכון. לאחר מכן תכבי את התנור ותשאירי את הדג בפנים כ-5 דקות.

avatar
מרסדס (19:52 10.01.2019)

מה הסיבה שהסלמון מתייבש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 10.01.2019)

אפיה ממושכת.

avatar
עדנה אויזרט חברה (16:45 30.11.2018)

תקשיבי מתכון מנצח לדג מאז שניסתי פעם ראשונה אני מכורה גם לשבת גם לאמצע השבוע. טעים מאוד מאוד. ממליצה לנסות וכלום עבודה וטעם עשיר. תודה לך על מתכון מנצח😋😋

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 1.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה עדנה 🙂

avatar
גילה פורמן (07:54 23.11.2018)

האם לשטוף את הדג ממיץ הלימון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:16 23.11.2018)

לא לשטוף.

avatar
אבי (13:40 12.10.2018)

אפשר להכין גם עם דג אמנון (מושט)?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 12.10.2018)

כן אפשר. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 12-15 דקות.

avatar
רון (17:28 9.10.2018)

היי, האם המתכון מתאים לילדים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:19 9.10.2018)

קשה לי לומר. יש ילדים שאוהבים סלמון ויש כאלה שפחות.
בכל מקרה, כשנותנים לילדים לאכול דג חשוב להיות לידם ולוודא היטב שלא נותרו עצמות בדג. למרות שברוב הפעמים אין עצמות בפילטים לפעמים יכול להמצא עצם וזה עלול להיות מסוכן.

avatar
ציפי (12:40 28.09.2018)

אז איך אני שומרת עליהם כדי שלא התייבשו עד הערב ?
עוד לא הכנתי אותם פשוט השרתי והוצאתי את המים עם הלימון כבר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:01 28.09.2018)

שימי בקערה עטופה בניילון נצמד במקרר.

avatar
ציפי (11:32 28.09.2018)

היי אפרת,
השרתי את הדגים עם לימון אני יכולה להשאיר את עד אחרי הצהריים ואז להכין את הדגים שלא התייבשו עד הערב?
המתכונים שלך שוט אלופים!
תודה:]

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:22 28.09.2018)

היי ציפי 🙂
לא מומלץ להשרות יותר מידי את נתחי הסלמון כי זה עלול “לבשל” אותם.

avatar
שרית (22:53 4.09.2018)

אני צריכה להכין לאירוח ואני חייבת מתכון מושלם!!!! מה את ממליצה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 5.09.2018)

היי שרית,
אני ממליצה על המתכון הזה- סלמון בציפוי אגוזים.

avatar
שרית (18:45 2.09.2018)

אני מחפשת מתכון מוצלח לאירוח, כזה שאכין ויצא מושלם! האם זה המתכון או שיש מתכון יותר מומלץ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 2.09.2018)

יש את זה ואת הסלמון בציפוי אגוזים.

avatar
נעם (20:39 27.08.2018)

מה אפשר להכין עם הדג חוץ מהאפונה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 27.08.2018)

כל תוספת עם תפוחי אדמה או ירקות אפויים/מבושלים.

avatar
מרגלית (05:47 9.08.2018)

אפרת בוקר אור
מתכון מעולה יצא ממש ממש טעים ועסיסי.כל מתכון שלך שניסיתי – ממש ממש טעים.תודה לך שידרגת לנו עת הארוחות.

avatar
מרגלית (05:48 9.08.2018)

את

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 9.08.2018)

תודה יקירה, כיף לשמוע 🌷
יום מקסים

avatar
אורית נוי (17:38 6.08.2018)

אכלתי עכשיו באיקאה ב”ש את המנה הזאת. דג פצצה!!! ומיד חיפשתי מתכוון והנה מצאתי. אני יכין ואספר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:54 6.08.2018)

מעולה 🙂

avatar
נטלי (16:26 13.07.2018)

היי אפרת, האם צריך לשטוף את הסלמון אחרי ההשרייה במיץ לימון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:30 13.07.2018)

לא לשטוף. לתבל כמו שזה.

avatar
יעקב (23:02 4.07.2018)

שלום
זה יתאים גם לפילה מושט / אמנון קפוא ?
תודה על הכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:26 4.07.2018)

נראה לי שכן.

avatar
עינת (02:19 19.05.2018)

מעולה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 20.05.2018)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
עדי (13:05 17.05.2018)

הי, תודה על כל המתכונים הנפלאים שלך!!! האם אפשר להוסיף קוביה קפואה של עשבי תיבול למירנדה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 20.05.2018)

כן, אפשר בהחלט.

avatar
אביגיל (14:28 27.04.2018)

שלום אפרת, אם אני מעוניינת להכין את הדג בבישול על הגז ולא באפיה, מה צריך לשנות/ להוסיף במתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 27.04.2018)

היי אביגיל,
מבחינת תיבול הסלמון אין שינוי.

avatar
בתיה (17:27 24.08.2018)

כמה זמן זה דורש בבישול במחבת ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 24.08.2018)

מחממים כף שמן במחבת (רצוי עם ציפוי שאינו נדבק). מניחים את הדג על החלק החשוף (כשהעור פונה כלפי מעלה) וצורבים את הדג במשך כ-2 דקות על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית, מכסים ומשאירים ל 3 דקות נוספות. מרימים את המכסה, הופכים את הפילה צד (הפעם כשהחלק של העור כלפי מטה), מכסים את המחבת ומבשלים במשך 5-10 דקות (תלוי בעובי הנתחים) עד שהדג מבושל אך עדיין רך ועסיסי.

avatar
צופצוף (10:17 27.04.2018)

האם ניתן להשתמש במתכון הזה עם רוטב חרדל ודבש קנוי של קנור או שזה לא מתאים?? תודה על הכל!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 27.04.2018)

אני חושבת שזה יכול להתאים.

avatar
דניס (20:52 23.03.2018)

היה פצצה.
היהו 4 חתיכות סלמון ושבע חתיכות מושט. השתמשתי בדבש וסילן.
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 24.03.2018)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
ליאב (10:24 14.02.2018)

ניתן להחליף סילאן בדבש?
תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:09 14.02.2018)

כן אפשר.

avatar
תמר (20:40 10.02.2018)

האם אפשר חהשאיר להשרייה בלילה ולהכניס למחרת לתנור או שהטעמים יהיו חזקים מידי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 10.02.2018)

היי תמר,
דגים עדיף שלא להשרות כל הלילה.

avatar
מירי (19:25 31.12.2017)

הי אפרת, האם צריך לשטוף את הסלמון ממיץ הלימון לפני התיבול? תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 31.12.2017)

לא, אין צורך לשטוף.

avatar
מירב (20:32 14.12.2017)

שאלה נוספת,
האם חייב דווקא פילה סלמון, או אפשר סטייק עם עצמות גם??????

avatar
מירב (20:31 14.12.2017)

היי,

האם אחרי ההשרייה בלימון צריך לשטוף, או לטבל כשהוא חמוץ???

avatar
נטלי וישניויצקי (16:23 11.12.2017)

ניסיתי והתמוגגתי דג מענג לשבת ללא הרבה טרחה והילדים חטפו…. מרשים לאירוח תודה על עוד שיתוף נפלא מחמאות לאתר מוצלח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:36 11.12.2017)

תודה נטלי, שמחה שאהבתם 🙂

avatar
עדי (14:06 1.12.2017)

היי, האם אפשר להכין את המתכון הזה עם פילה פורל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:11 1.12.2017)

כן, אפשר.

avatar
מיכל פורת (09:54 30.11.2017)

אפרת, קודם כול תודה רבה על אתר מקסים ונוח, במיוחד על האגף ללא גלוטן.. יש לך עוד הצעות להגשה של הדג חוץ מהשעועית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 30.11.2017)

היי מיכל,
אפשר להגיש את הדג עם פירה רגיל או פירה בטטה או תפוחי אדמה בתנור.
סלט ירקות אפויים.
יום מקסים 🙂

avatar
אורית (16:05 9.07.2021)

הי אפרת,
האם אפשר לאפות את הדג עם פרוסות דקות של בטטה?
דרך אגב, המתכונים שלך מנצחים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:49 9.07.2021)

כן, אפשר. כדאי לבשל את הבטטה לפני כן בגלל זמן האפייה הקצר במתכון.
בהצלחה😊

avatar
דבי (20:21 25.11.2017)

שבוע טוב
הכנתי את הדג עם חרדל רגיל ויצא פשוט מושששלם!
הסלמון הכי טעים שטעמתי וטעמתי הרבה..
תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:23 25.11.2017)

כיף לשמוע 🙂
תודה דבי ושבוע טוב

avatar
אהובית (06:06 31.10.2017)

מתכון פשוט מושלם לדג סלמון ….. האתר שלך פשוט מהמם, כל מתכון שלקחתי ממך יצא מעולה .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:38 31.10.2017)

תודה אהובית 🙂

avatar
אורליה (18:46 19.10.2017)

האם זה בסדר זה להשרות את הרןטב כל הלילה על הסלמון? כדי שאני אבשל אותו כבר מחר בשישי יהיה יותר טרי? ואם לא, נראה לך שיהיה טעים אם אני אבשל אותו הערב ואגיש אותו מחר בערב? תודה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:09 19.10.2017)

אפשר להשרות כל הלילה במרינדה. אני ממליצה להשאיר קצת רוטב בצד (או להכין קצת יותר רוטב) ולפני האפיה להבריש מעל.
עדיף להכין מחר אם את מגישה מחר בערב.

avatar
אילה פלדמן (20:22 19.09.2017)

היי
האם הכוונה לחרדל דיז’ון ממרח או גרגירים?
תודה ושנה טובה
אילה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 19.09.2017)

גרגירים.
שנה טובה 🙂

avatar
ענת (13:47 10.09.2017)

היי יקירה, יש לך מושג מה ניתן לעשות עם סלמון מעושן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 10.09.2017)

היי ענת,
סלמון מעושן הולך עם שמנת. אפשר להכין רוטב שמנת לפסטה ולשלב את הסלמון.
אני יודעת שיש כאלה שמשלבים את הסלמון גם בחביתה.
אפשר להכין גם סנדוויץ שמורכב מגבינת שמנת, סלמון, עלים/חסה, מלפפון, עגבניה, בצל ירוק/עירית קצוצה/בצל סגול.

avatar
ענת (00:10 11.09.2017)

המון תודה. יש רוטב שמנת מומלץ באתר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:04 11.09.2017)

את יכולה להכין רוטב שמנת לפי המתכון הזה רק בלי הפטריות. מומלץ לשים פרמזן ויש לתבל רק במלח ומעט פלפל שחור.
לאחר שהרוטב מסמיך מעט את מוסיפה לו את הסלמון המעושן ומבשלת כ-2 דקות נוספות.

avatar
דניאלה (16:37 30.08.2017)

היי אפרת, זה נראה מתכון מנצח.
רק אשמח לדעת כמה זמן לחמם מראש את התנור.
וכמה זמן אפיה.
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:01 30.08.2017)

היי דניאלה,
יש לחמם את התנור כ-10 דקות לפני.
זמן אפיה 15-20 דקות, תלוי בגודל הנתח.
המשך יום מקסים 🙂

avatar
שלומית (23:45 26.08.2017)

היי תוכנית אפיה רגילה או טורבו
לגבי הדג הוא לא מתייבש בתנור
לא צריך לכסות עם משהו

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:52 26.08.2017)

היי שלומית,
תוכנית אפיה רגילה.
אין צורך לכסות את הדג, זאת אפיה יחסית קצרה והוא לא מתייבש.
שבוע טוב 🙂

avatar
מלי (08:54 24.08.2017)

שלום רב!
האם לא מכסים את הדג בזמן האפייה?
*
*מתכונים נפלאים , תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:54 24.08.2017)

לא, אין צורך לכסות.
יום מקסים 🙂

avatar
קרינה (23:18 21.08.2017)

היי אפרת,
רוצה לדעת האם העור צריך להיות כלפי מעלה או מטה?ויש לי חרדל רגיל חריף האם ניתן לשלב אותו ביחד עם חרדל דיז’ון וכמה לשים?
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:24 22.08.2017)

היי קרינה,
העור כלפי מטה.
אם יש לך חרדל דיז’ון אני ממליצה להשתמש בו. זה טעים כמו שזה.
אם בכל זאת את רוצה לגוון ולשלב אז את יכולה לשים כפית חרדל דיז’ון + כשליש כפית חרדל חריף. ממליצה לטעום את הרוטב לפני שאת מתבלת.

avatar
Zipi (19:13 21.08.2017)

נראה נהדר האם ניתן להכינו גם כסלמון פילה שלם .ולא נתחים והאם יש שינוי בזמני התנור

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:20 22.08.2017)

היי ציפי,
ניתן להכין כפילה סלמון שלם. זמן האפיה עשוי להתארך בכ-10 דקות נוספות, תלוי בגודל ובעובי הפילה.

avatar
אסתי (15:59 20.08.2017)

היי
נראה מצוין, כבר עכשיו מתכננת להכין את זה לשבת הקרובה,
חרדל רגיל זה בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 20.08.2017)

היי אסתי,
אני חושבת שכן. אם זה חרדל רגיל ממליצה להתחיל בכפית שטוחה ולטעום את הרוטב.

לקריאת כל התגובות