שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

4 נתחי סלמון  (כ-800 גרם)

2 כפות מיץ לימון להשרייה

רוטב חרדל ודבש:

כפית מלאה חרדל דיז’ון

2 כפיות דבש שטוחות

2 שיני שום כתושות

3 כפות שמן זית

רבע כפית מלח

2 כפות מיץ לימון




אופן הכנה:

-סוחטים מיץ לימון ומשרים עם נתחי הדג כ10 דקות.

-מערבבים את החומרים ומתבלים היטב כל נתח.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך 15-20 דקות (לפי גודל הנתח).

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*אפשר להגיש את הדג בתוספת שעועית ירוקה – משרים 2-3 כוסות שעועית ירוקה שלמה משקית קפואה במים רותחים במשך 2 דקות ומסננים. מתבלים עם מעט מרוטב החרדל והדבש ומניחים בתבנית לצד הדג. אופים לפי המתכון.

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת מייפל וקוקוס
תבשיל ירקות במחבת

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יוסי (15:02 1.07.2021)

אני מכין תמיד את הסלמון עם מלא רוטב ושם מלא זמן על הפלטה (מגיע לסעודה חם רטוב ועסיסי )
לפי המתכון הזה זה יוצא קצת כמו משחה פחות נוזלי השאלה העאם אפשר להוסיף לזה מיונז אולי או מים (או שתיהם)
וגם הכנתי את התערובת לפי מה שרשום למעלה שמתי חרדל רגיל לא דיז’ון וגם המיץ לימון משומר ולא סחוט
ויצא קצת טעם מר וחמוץ מדי (הרוטב לא הדגים לא השתמשתי עם זה עדיין)
אשמח לתשובה

מתכונים ב-10 דקות (16:00 1.07.2021)

היי יוסי,
אפשר להוסיף לתערובת עוד מים אם מעוניינים ברוטב יותר דליל. המתכון הזה לא אמור לצאת עם הרבה רוטב ולכן הוא יוצא כפי שתיארת.
לגבי הטעם- יתכן שהשילוב של חרדל רגיל עם מיץ לימון שהוא משומר ולא טרי גרם לכך.

יוסי (20:27 28.06.2021)

חרדל דיזון דווקא או אפשר כל חרדל ומה ההבדל באמת ביניהם

מתכונים ב-10 דקות (22:09 28.06.2021)

היי יוסי,
טעמו של חרדל דיז’ון משתלב כאן טוב יותר, אבל אפשר גם חרדל רגיל.
ההבדל בין שני הסוגים הוא שהטעם של חרדל דיז’ון מתובל יותר מחרדל צהוב, מכיוון שהוא מיוצר מזרעי חרדל שחור ואילו חרדל צהוב מיוצר מזרעים לבנים וצהובים.

שרה (09:13 9.03.2021)

היי, לא שוטפים את הדג מהלימון לפני שמתבלים?

מתכונים ב-10 דקות (10:40 9.03.2021)

היי שרה,
לא שוטפים:)

נטע-לי (09:52 16.02.2021)

האם מתאים להוסיף צלפים למתכון? אם כן, כיצד וכמה? תודה רבה!! 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:59 16.02.2021)

אפשר לפזר כרבע כוס צלפים מעל הסלמון (לאחר שתיבלת אותו).

נטע-לי (12:45 22.02.2021)

יצא נפלא!
תודה על אתר עם מתכונים קלים להכנה ופשוט נהדרים. ❤

מתכונים ב-10 דקות (13:50 22.02.2021)

תודה על הפרגון, שמחה שאהבת😊

merav (14:09 10.02.2021)

אפשר להכין מחמישי ולחמם בשבת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:41 10.02.2021)

כן.

נעמה (12:00 31.12.2020)

יש לי מתכון דומה שאני מכינה. אני משרה את הדג ברוטב בערך שעה ואז מפזרת שקדים פרוסים. יוצא מעדן!

מתכונים ב-10 דקות (20:40 31.12.2020)

מעולה נעמה תודה על הטיפ 🙂

חיה (13:15 24.12.2020)

אפשר לשים חרדל רגיל במקום חרדל ויזון?

מתכונים ב-10 דקות (13:48 24.12.2020)

אפשר 🙂

גילי (21:15 10.12.2020)

מתכון מדהים טעים הכנו ויצא…
את אלופה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:50 11.12.2020)

שמחה שנהניתם ❤️

שרית (16:36 4.09.2020)

מתכון מעולה, מכינה כבר פעם שלישית ועפים על זה! תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 5.09.2020)

שמחה לשמוע 🙂

מיכל (13:04 13.08.2020)

יש אפשרות לשים סילאן במקום דבש?
תודה ענקית !!!
את תותחית על !!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:07 13.08.2020)

כן אפשר 🙂

ילנה יאיר (14:58 12.08.2020)

אחלה מתכון
כולםםםםםם אהבו

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:00 12.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂

חן (19:57 27.07.2020)

מתכון מהיר ומושלם! הכנתי לשבת וקיבלתי מלא מחמאות!
יישר כוח! תודה רבה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:12 27.07.2020)

שמחה לשמוע 💜
תודה חן

חוי (12:19 6.07.2020)

תודה, אין על המתכונים שלך!
עשיתי עם פורל ויצא מהמםםם!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:40 6.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה חוי

הדס (12:43 30.04.2020)

היי אפרת, האם יש דרך לחסוף בקלוריות ולהוריד את השמן? או שייצא יבש מידי? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:19 30.04.2020)

כדאי לשים לפחות כף אחת.

הדס (22:53 30.04.2020)

עשיתי עם כף אחת ויצא נהדר וגם דיאטטי 🙂 תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:06 30.04.2020)

נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף 🙂

שרה (13:55 24.04.2020)

האם אפשר להכין את הדג מתובל ולהכנס לתנור אחרי מספר שעות?
והאם העור של הדג הוא כלפי מעלה.
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:55 24.04.2020)

אפשר. העור של הדג כלפי מטה.

מעיין (23:42 11.03.2020)

האם אפשר לוותר על הלימון להשריה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:03 12.03.2020)

אפשר למרות שזה מוסיף טעם.

יעלי (12:41 15.11.2019)

האם שוטפים את הדג מהמיץ לימון או משאירים אותו ככה ומתבלים על זה?
אשמח לתגובה מהירה
אני עכשיו מכינה לשבת…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:22 15.11.2019)

לא שוטפים.

אתי (17:20 14.11.2019)

וואי יצא מושלם ובקלי קלות.
תבורכי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 14.11.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אתי

אודליה (19:37 12.10.2019)

וואוווו!!! יצא מהמ. מעודן וטעים מאוד! וכל כך קל להכנה… תענוג! תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:05 13.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אודליה וחג שמח!

שרון (13:35 30.09.2019)

תודה אפרת! יצא מעולה. שנהיה לראש ולא לזנב, לדג ולא לארנב 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 1.10.2019)

תודה שרון 🙂
שנה טובה!

מגי (18:42 22.09.2019)

הכנתי את הדג עם חרדל רגיל כי לא היה לי חרדל דיז’ון בבית.
יצא טעים מאד ובפעם הבאה אכין עם דיז’ון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:07 22.09.2019)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

יעל (19:36 10.09.2019)

היי אפרת
נגמר לי השמן זית אפשר להשתמש בשמן רגיל במקום?
אשמח לתשובה מהירההה אני באמצע להכין ונתקעתי…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 10.09.2019)

כן אפשר.

יעל (15:56 30.08.2019)

הי אפרת אפשר להחליף את הדבש בסילאן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 30.08.2019)

כן.

רחלי (15:16 8.08.2019)

הי
ממרח חרדל רגיל(לא הצלחתי להבין אם כולם פה דיברו על חרדל רגיל ממרח או גרגירים) זה בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:44 8.08.2019)

כן.

נטע (10:49 5.08.2019)

היי, יש לי רוטב ברביקיו בטעם מעושן, אני יכולה איכשהו להכניס אותו למתכון הזה ?
(חשבתי במקום החרדל והדבש )

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:57 5.08.2019)

כן אפשר במקום החרדל והדבש.

שלומי (15:21 4.08.2019)

האם אשפר גם חרדל רגיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 4.08.2019)

כן.

מיה טובל (11:13 2.08.2019)

שלום וברכה,
האם הכוונה לחרדל דיז׳ון גרגירים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 2.08.2019)

כן.

חן (12:37 22.07.2019)

הכנתי לשבת, עשה לנו את השבת(:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:43 22.07.2019)

שמחה לשמוע ❤️

קרינה (12:13 10.07.2019)

היי אפרת,
המתכון הזה טעים אהבתי.עכשיו היה לי רוטב חרדל שקניתי באיקאה מצרפת תמונה הוא ממש טעים איך אפשר להכין כזה רוטב ביתי לדג סלומון בלי לקנות רוטב מוכן?
תודה רבה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 10.07.2019)

סורי, אין לי מתכון לרוטב חרדל.

הדסה (16:12 7.06.2019)

לבנתיים בתנור אבל נראה ומריח טעים בטרוף!!
חג שבועות שמח ותןדה רבה על מתכונים מדהימים…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:30 9.06.2019)

תודה הדסה 🙂

אילנה (18:24 10.05.2019)

מתכון מעולה מאוד מומלץ אהבתי וכן טעים שאלה רק למה הוא לא מספיק כהה מלמעלה אשמח לתגובה שבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 11.05.2019)

היי אילנה,
שמחה שיצא טעים. לגבי הצבע, זה תלוי בעוצמה של התנור.
לאחר 14-15 דקות אפיה אפשר לכוון את התנור על אפיה רק מלמעלה ולהעלות את הטמפ’ ל 210-220 מעלות למשך כמה דקות.
אפשרות נוספת היא לטגן את הדג במחבת עם כף שמן במשך 1-2 דקות עד להזהבה (רק את החלק העליון) ואז להכניס לתנור למשך כ-15 דקות.

חן (16:05 10.05.2019)

שלום,
במה אפשר להחליף את הרוטב חרדל?,אין לי חרדל…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:25 11.05.2019)

אפשר לשים כף רוטב סויה.

שלומית (10:05 1.05.2019)

שלום אפרת,
האם צריך להפשיר חתיכות של דג סלמון לפני הכנת המתכון ואם כן במה להשרות וכמה זמן? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 1.05.2019)

כן, יש להפשיר לגמרי.
הכי מומלץ זה להפשיר במקרר לילה לפני. אם רוצים להכין בזמן הקרוב אז יש לשים את הדג, כשהוא סגור וארוז, בתוך קערה עם מים, עד להפשרה מלאה.

הדס (14:19 30.04.2019)

תודה על המתכונים הטעימים, האם מתאים מוקפץ עם ירקות כתוספת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 30.04.2019)

כן 🙂

שם *דנה (23:13 20.04.2019)

מתכון קל ומצויין, תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:28 21.04.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה דנה

גיא (20:46 12.04.2019)

מתכון מעולה.כולם אהבו כולל הילדים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:02 13.04.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה גיא

שולמית (19:36 19.03.2019)

יש לך מתכון לסלמון עם בזיליקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 19.03.2019)

לא

דבי (17:24 14.03.2019)

כמו שאת רואה אני בונה כעת את התפריט לשבת, שאלותי:

אפשר גם עם אמנון?

בכמה להכפיל את הרוטב אם אני עושה 7 מנות סלמון ו7 אמנון?

שיצא במתיקות מאד מעודנת. (לא כל כך מסתדר עם אנשים שאסור להם מתוק).

הרבה תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 14.03.2019)

אפשר עם אמנון. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 12-15 דקות.
תכפילי את כמויות הרוטב ב-3 למעט כמות הדבש אותה תכפילי ב-2 אבל תטעמי קודם את הרוטב לפני שאת מתבלת.

פ. (08:51 31.01.2019)

שאני שמה בתנור יותר מהזמן זה מתייבש שאני שמה בדיוק את הזמן שאומרים לי זה לא מבושל מספיק,אז כמה זמן אשים בתנור בשביל שיצא לי דג עסיסי ורך??? משתגעת כל פעםם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:11 31.01.2019)

תכיני לפי הזמן שרשום במתכון. לאחר מכן תכבי את התנור ותשאירי את הדג בפנים כ-5 דקות.

מרסדס (19:52 10.01.2019)

מה הסיבה שהסלמון מתייבש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 10.01.2019)

אפיה ממושכת.

עדנה אויזרט חברה (16:45 30.11.2018)

תקשיבי מתכון מנצח לדג מאז שניסתי פעם ראשונה אני מכורה גם לשבת גם לאמצע השבוע. טעים מאוד מאוד. ממליצה לנסות וכלום עבודה וטעם עשיר. תודה לך על מתכון מנצח😋😋

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 1.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה עדנה 🙂

גילה פורמן (07:54 23.11.2018)

האם לשטוף את הדג ממיץ הלימון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:16 23.11.2018)

לא לשטוף.

אבי (13:40 12.10.2018)

אפשר להכין גם עם דג אמנון (מושט)?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 12.10.2018)

כן אפשר. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 12-15 דקות.

רון (17:28 9.10.2018)

היי, האם המתכון מתאים לילדים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:19 9.10.2018)

קשה לי לומר. יש ילדים שאוהבים סלמון ויש כאלה שפחות.
בכל מקרה, כשנותנים לילדים לאכול דג חשוב להיות לידם ולוודא היטב שלא נותרו עצמות בדג. למרות שברוב הפעמים אין עצמות בפילטים לפעמים יכול להמצא עצם וזה עלול להיות מסוכן.

ציפי (12:40 28.09.2018)

אז איך אני שומרת עליהם כדי שלא התייבשו עד הערב ?
עוד לא הכנתי אותם פשוט השרתי והוצאתי את המים עם הלימון כבר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:01 28.09.2018)

שימי בקערה עטופה בניילון נצמד במקרר.

ציפי (11:32 28.09.2018)

היי אפרת,
השרתי את הדגים עם לימון אני יכולה להשאיר את עד אחרי הצהריים ואז להכין את הדגים שלא התייבשו עד הערב?
המתכונים שלך שוט אלופים!
תודה:]

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:22 28.09.2018)

היי ציפי 🙂
לא מומלץ להשרות יותר מידי את נתחי הסלמון כי זה עלול “לבשל” אותם.

שרית (22:53 4.09.2018)

אני צריכה להכין לאירוח ואני חייבת מתכון מושלם!!!! מה את ממליצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 5.09.2018)

היי שרית,
אני ממליצה על המתכון הזה- סלמון בציפוי אגוזים.

שרית (18:45 2.09.2018)

אני מחפשת מתכון מוצלח לאירוח, כזה שאכין ויצא מושלם! האם זה המתכון או שיש מתכון יותר מומלץ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 2.09.2018)

יש את זה ואת הסלמון בציפוי אגוזים.

נעם (20:39 27.08.2018)

מה אפשר להכין עם הדג חוץ מהאפונה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 27.08.2018)

כל תוספת עם תפוחי אדמה או ירקות אפויים/מבושלים.

מרגלית (05:47 9.08.2018)

אפרת בוקר אור
מתכון מעולה יצא ממש ממש טעים ועסיסי.כל מתכון שלך שניסיתי – ממש ממש טעים.תודה לך שידרגת לנו עת הארוחות.

מרגלית (05:48 9.08.2018)

את

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 9.08.2018)

תודה יקירה, כיף לשמוע 🌷
יום מקסים

אורית נוי (17:38 6.08.2018)

אכלתי עכשיו באיקאה ב”ש את המנה הזאת. דג פצצה!!! ומיד חיפשתי מתכוון והנה מצאתי. אני יכין ואספר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:54 6.08.2018)

מעולה 🙂

נטלי (16:26 13.07.2018)

היי אפרת, האם צריך לשטוף את הסלמון אחרי ההשרייה במיץ לימון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:30 13.07.2018)

לא לשטוף. לתבל כמו שזה.

יעקב (23:02 4.07.2018)

שלום
זה יתאים גם לפילה מושט / אמנון קפוא ?
תודה על הכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:26 4.07.2018)

נראה לי שכן.

עינת (02:19 19.05.2018)

מעולה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 20.05.2018)

שמחה שאהבת 🙂

עדי (13:05 17.05.2018)

הי, תודה על כל המתכונים הנפלאים שלך!!! האם אפשר להוסיף קוביה קפואה של עשבי תיבול למירנדה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 20.05.2018)

כן, אפשר בהחלט.

אביגיל (14:28 27.04.2018)

שלום אפרת, אם אני מעוניינת להכין את הדג בבישול על הגז ולא באפיה, מה צריך לשנות/ להוסיף במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 27.04.2018)

היי אביגיל,
מבחינת תיבול הסלמון אין שינוי.

בתיה (17:27 24.08.2018)

כמה זמן זה דורש בבישול במחבת ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 24.08.2018)

מחממים כף שמן במחבת (רצוי עם ציפוי שאינו נדבק). מניחים את הדג על החלק החשוף (כשהעור פונה כלפי מעלה) וצורבים את הדג במשך כ-2 דקות על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית, מכסים ומשאירים ל 3 דקות נוספות. מרימים את המכסה, הופכים את הפילה צד (הפעם כשהחלק של העור כלפי מטה), מכסים את המחבת ומבשלים במשך 5-10 דקות (תלוי בעובי הנתחים) עד שהדג מבושל אך עדיין רך ועסיסי.

צופצוף (10:17 27.04.2018)

האם ניתן להשתמש במתכון הזה עם רוטב חרדל ודבש קנוי של קנור או שזה לא מתאים?? תודה על הכל!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 27.04.2018)

אני חושבת שזה יכול להתאים.

דניס (20:52 23.03.2018)

היה פצצה.
היהו 4 חתיכות סלמון ושבע חתיכות מושט. השתמשתי בדבש וסילן.
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 24.03.2018)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

ליאב (10:24 14.02.2018)

ניתן להחליף סילאן בדבש?
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:09 14.02.2018)

כן אפשר.

תמר (20:40 10.02.2018)

האם אפשר חהשאיר להשרייה בלילה ולהכניס למחרת לתנור או שהטעמים יהיו חזקים מידי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 10.02.2018)

היי תמר,
דגים עדיף שלא להשרות כל הלילה.

מירי (19:25 31.12.2017)

הי אפרת, האם צריך לשטוף את הסלמון ממיץ הלימון לפני התיבול? תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 31.12.2017)

לא, אין צורך לשטוף.

מירב (20:32 14.12.2017)

שאלה נוספת,
האם חייב דווקא פילה סלמון, או אפשר סטייק עם עצמות גם??????

מירב (20:31 14.12.2017)

היי,

האם אחרי ההשרייה בלימון צריך לשטוף, או לטבל כשהוא חמוץ???

נטלי וישניויצקי (16:23 11.12.2017)

ניסיתי והתמוגגתי דג מענג לשבת ללא הרבה טרחה והילדים חטפו…. מרשים לאירוח תודה על עוד שיתוף נפלא מחמאות לאתר מוצלח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:36 11.12.2017)

תודה נטלי, שמחה שאהבתם 🙂

עדי (14:06 1.12.2017)

היי, האם אפשר להכין את המתכון הזה עם פילה פורל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:11 1.12.2017)

כן, אפשר.

מיכל פורת (09:54 30.11.2017)

אפרת, קודם כול תודה רבה על אתר מקסים ונוח, במיוחד על האגף ללא גלוטן.. יש לך עוד הצעות להגשה של הדג חוץ מהשעועית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 30.11.2017)

היי מיכל,
אפשר להגיש את הדג עם פירה רגיל או פירה בטטה או תפוחי אדמה בתנור.
סלט ירקות אפויים.
יום מקסים 🙂

אורית (16:05 9.07.2021)

הי אפרת,
האם אפשר לאפות את הדג עם פרוסות דקות של בטטה?
דרך אגב, המתכונים שלך מנצחים!

מתכונים ב-10 דקות (16:49 9.07.2021)

כן, אפשר. כדאי לבשל את הבטטה לפני כן בגלל זמן האפייה הקצר במתכון.
בהצלחה😊

דבי (20:21 25.11.2017)

שבוע טוב
הכנתי את הדג עם חרדל רגיל ויצא פשוט מושששלם!
הסלמון הכי טעים שטעמתי וטעמתי הרבה..
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:23 25.11.2017)

כיף לשמוע 🙂
תודה דבי ושבוע טוב

אהובית (06:06 31.10.2017)

מתכון פשוט מושלם לדג סלמון ….. האתר שלך פשוט מהמם, כל מתכון שלקחתי ממך יצא מעולה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:38 31.10.2017)

תודה אהובית 🙂

אורליה (18:46 19.10.2017)

האם זה בסדר זה להשרות את הרןטב כל הלילה על הסלמון? כדי שאני אבשל אותו כבר מחר בשישי יהיה יותר טרי? ואם לא, נראה לך שיהיה טעים אם אני אבשל אותו הערב ואגיש אותו מחר בערב? תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:09 19.10.2017)

אפשר להשרות כל הלילה במרינדה. אני ממליצה להשאיר קצת רוטב בצד (או להכין קצת יותר רוטב) ולפני האפיה להבריש מעל.
עדיף להכין מחר אם את מגישה מחר בערב.

אילה פלדמן (20:22 19.09.2017)

היי
האם הכוונה לחרדל דיז’ון ממרח או גרגירים?
תודה ושנה טובה
אילה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 19.09.2017)

גרגירים.
שנה טובה 🙂

ענת (13:47 10.09.2017)

היי יקירה, יש לך מושג מה ניתן לעשות עם סלמון מעושן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 10.09.2017)

היי ענת,
סלמון מעושן הולך עם שמנת. אפשר להכין רוטב שמנת לפסטה ולשלב את הסלמון.
אני יודעת שיש כאלה שמשלבים את הסלמון גם בחביתה.
אפשר להכין גם סנדוויץ שמורכב מגבינת שמנת, סלמון, עלים/חסה, מלפפון, עגבניה, בצל ירוק/עירית קצוצה/בצל סגול.

ענת (00:10 11.09.2017)

המון תודה. יש רוטב שמנת מומלץ באתר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:04 11.09.2017)

את יכולה להכין רוטב שמנת לפי המתכון הזה רק בלי הפטריות. מומלץ לשים פרמזן ויש לתבל רק במלח ומעט פלפל שחור.
לאחר שהרוטב מסמיך מעט את מוסיפה לו את הסלמון המעושן ומבשלת כ-2 דקות נוספות.

דניאלה (16:37 30.08.2017)

היי אפרת, זה נראה מתכון מנצח.
רק אשמח לדעת כמה זמן לחמם מראש את התנור.
וכמה זמן אפיה.
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:01 30.08.2017)

היי דניאלה,
יש לחמם את התנור כ-10 דקות לפני.
זמן אפיה 15-20 דקות, תלוי בגודל הנתח.
המשך יום מקסים 🙂

שלומית (23:45 26.08.2017)

היי תוכנית אפיה רגילה או טורבו
לגבי הדג הוא לא מתייבש בתנור
לא צריך לכסות עם משהו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:52 26.08.2017)

היי שלומית,
תוכנית אפיה רגילה.
אין צורך לכסות את הדג, זאת אפיה יחסית קצרה והוא לא מתייבש.
שבוע טוב 🙂

מלי (08:54 24.08.2017)

שלום רב!
האם לא מכסים את הדג בזמן האפייה?
*
*מתכונים נפלאים , תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:54 24.08.2017)

לא, אין צורך לכסות.
יום מקסים 🙂

קרינה (23:18 21.08.2017)

היי אפרת,
רוצה לדעת האם העור צריך להיות כלפי מעלה או מטה?ויש לי חרדל רגיל חריף האם ניתן לשלב אותו ביחד עם חרדל דיז’ון וכמה לשים?
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (00:24 22.08.2017)

היי קרינה,
העור כלפי מטה.
אם יש לך חרדל דיז’ון אני ממליצה להשתמש בו. זה טעים כמו שזה.
אם בכל זאת את רוצה לגוון ולשלב אז את יכולה לשים כפית חרדל דיז’ון + כשליש כפית חרדל חריף. ממליצה לטעום את הרוטב לפני שאת מתבלת.

Zipi (19:13 21.08.2017)

נראה נהדר האם ניתן להכינו גם כסלמון פילה שלם .ולא נתחים והאם יש שינוי בזמני התנור

מתכונים ב-10 דקות (00:20 22.08.2017)

היי ציפי,
ניתן להכין כפילה סלמון שלם. זמן האפיה עשוי להתארך בכ-10 דקות נוספות, תלוי בגודל ובעובי הפילה.

אסתי (15:59 20.08.2017)

היי
נראה מצוין, כבר עכשיו מתכננת להכין את זה לשבת הקרובה,
חרדל רגיל זה בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (18:31 20.08.2017)

היי אסתי,
אני חושבת שכן. אם זה חרדל רגיל ממליצה להתחיל בכפית שטוחה ולטעום את הרוטב.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.