שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מתכון לדג מרוקאי חריף, מושלם לארוחת ערב שבת והולך מעולה עם חלה טריה. 

לכל מי שתוהה מה ההבדל בינו לבין חריימה אז למרות הדימיון יש בכל זאת ישנם כמה הבדלים. דג מרוקאי אינו מכיל רסק עגבניות אלא עגבניות טריות בלבד (מה שגורם לרוטב להיות פחות סמיך). דג מרוקאי מבוסס בעיקר על פלפלים אדומים (מתוקים וחריפים) ויש בו יותר שמן.

דג מרוקאי

מצרכים:

4 כפות מיץ לימון + רבע כפית מלח (להשריית הדג)

4 כפות שמן זית

8 פילטים של דג מסוג אמנון (מושט), דניס, בס או מוסר (סה"כ 1 ק"ג)

3 גמבות קטנות חתוכות לרצועות דקות

8 שיני שום פרוסות

1-2 פלפל אדום חריף (צ'ילי) חתוך לפרוסות (*לפי מידת החריפות הרצויה)

2 עגבניות חצויות חתוכות לפלחים דקים

2 כוסות עלי כוסברה קצוצים

1 כוס מים

תיבול: רבע כוס שמן זית, חצי כפית כורכום, 2 כפיות פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, רבע כפית שטוחה פלפל שחור.

אופן הכנה:

-מניחים את הפילטים בקערה. מתבלים ב4 כפות מיץ לימון ורבע כפית מלח ומניחים בצד (בינתיים מתחילים להכין את המתכון).

-מחממים מחבת רחבה או סיר סוטאג' עם 4 כפות שמן. מוסיפים את הגמבה, השום, העגבניה והפלפל 'צילי. ממליחים עם המלחייה, מערבבים ומבשלים עם מכסה על אש בינונית במשך 10 דקות. מוסיפים כוס מים ומתבלים ברבע כוס שמן, כורכום, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מפזרים כוס כוסברה קצוצה, מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות עם מכסה.

-מוסיפים את נתחי הדג (אם יש עור בצד אחד שהוא יהיה כלפי מטה), ומכסים אותם ברוטב. מפזרים מעל כוס כוסברה קצוצה, מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 15-20 דקות.

דג מרוקאי

דג מרוקאי חריף,  דג מרוקאי לשבת

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פשטידת כרוב
עוגת קרם קפואה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
קרינה (01:42 4.08.2020)

היי אפרת,
רוצה שוב פעם להכין את הדג:) אם אני רוצה שיהיה חריף סבבה לא יותר מידי ולא פחות מידי אז לשים פלפל חריף אדום או ירוק מה עדיף?וכמה מהם לשים ?גזר אחד אפשר לשים חתוך לעיגולים?לשים את הגזר ביחד עם הכול?ויש לי קופסת שימורים חומוס האם להוסיף אותה ליפני הוספת הדג?חבל שלא יזרק החומוס ועוד דבר רוצה להכין עם דג סלומון ודג טונה או דג דניס אם אמצא קפוא זה יהיה בסדר?והרוטב שיהיה אדום יפה כזה ברגע שאני שמה לשים את כול התבלינים אפשר להוסיף כף רסק עגבניות?וכפית של מרק עוף זה יהיה עדיין טעים?שוב תודה רבה לך על הכול באמת שלמדתי הרבה ומכינה הרבה מהמתכונים:)

Avatar
קרינה (01:45 4.08.2020)

*היתכוונתי שאם אני רוצה שהרוטב יראה אדום ממש אז אפשר לשים לשמן עם כול התבלינים כף רסק עגבניות וכפית של מרק עוף?זה עדיין יהיה טעים?תודה רבה לך:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 5.08.2020)

שימי חצי פלפל ירוק.
אפשר גזר חתוך לעיגולים דקים. להוסיף יחד עם הגמבה.
אפשר להוסיף חומוס משימורים אחרי 10 דקות.
אפשר עם הדגים שרשמת.
אפשר להוסיף 1-2 כפות רסק עגבניות וכפית א.מרק.

Avatar
ענתי (09:26 2.07.2020)

הכנתי יום שישי שעבר- טעים טעים פשוט מושלם.
אם אני רוצה להוסיף חומוס מקופסה/או של סנפרוסט -שמים לפני הוספת הדג? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:26 2.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להוסיף גרגירי חומוס משימורים לפני שמוסיפים את הדג.

Avatar
אסתר (10:25 12.06.2020)

חייבת להודות לך על כול המתכונים ובעיקר על התכון הזה!
כבר מהיום שישי הראשון שהכנתי יצא מוצלח וחוזרת עליו כול שבוע שיש לנו את הדגין הנ"ל.
תודה רבה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:51 12.06.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה אסתר

Avatar
רחלי לגאי (13:29 21.05.2020)

האם אפשר להכין את הרוטב במחבת ולאחר מכן להעביר את הרוטב לתבנית ולאפות בתנור, נראה לי שבאופן הזה הם פחות יתפרקו( פשוט אני מכינה כמות מאד גדולה )
מאד מודה לך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:01 21.05.2020)

כן אפשר.

Avatar
מיכל (12:58 15.05.2020)

הי אפרת, כמה זמן התבשיל נשמר במקרר? (הכנתי יותר ממה שהייתי צריכה ונשאר לי מלא)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:54 15.05.2020)

אפשר לשמור כ-3 ימים במקרר בקופסה סגורה.

Avatar
קוקי (20:07 5.05.2020)

אין לי פלפל חריף בבית אז יש אפשרות להשים תבלין צילי? או לבחור מתכון אחר?..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:28 5.05.2020)

אפשר להכין בלי פלפל חריף.
אם רוצים להוסיף חריפות אפשר להוסיף חצי כפית פפריקה חריפה או רבע-שליש כפית תבלין צ'ילי.

Avatar
סימי (14:09 1.05.2020)

מתכון קל וטעים בטירוף בעלי משוגע על זה שאני מכינה לו.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:08 1.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

Avatar
מאיר (13:09 1.05.2020)

האם זה טעים להוסיף חומוס בשמורים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:57 1.05.2020)

כן אפשר.

Avatar
שירה (01:08 24.04.2020)

אפרת מהממת, יש לך אתר פשוט מעולה! תודה על כל המתכונים הקלים והמוצלחים!
הכנתי את הדג ובזכותך יצא אליפות
השתמשתי בירקות/תיבול של ההורים-
בעגבניה,שום,חומוס, תפוא כוסברה, מלח ופפריקה בלבד והטכניקה שלך ו-יצא מושלם!
תודה לך!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:19 24.04.2020)

מעולה 🙂
תודה שירה יקרה

Avatar
מורן (21:18 23.04.2020)

היי אפרת היקרה,
האם אפשר לשים פלפל ירוק חריף במקום פלפל צ’ילי אדום או להשתמש בתבלין צ׳ילי וכמה?
תודה רבה על תשובתך רוצה להכין למחר לארוחה
בברכה
מורן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:03 24.04.2020)

אפשר לשים פלפל ירוק חריף.
שבת שלום 🌺

Avatar
יערה (15:08 14.04.2020)

היוש,
אני סגורה לבד כרגע בהסגר ורוצה לנסות את המתכון,
יש לי כמה שאלות..
זה יצא נורא בלי כוסברה ופלפל חריף? כי אין לי,
אם אני רוצה להוסיף חומוס, אז כמה לשים ובאיזה שלב?
ואני לא רוצה להכין הרבה, הפשרתי פילה אמנון אחד, אפשר בבקשה את הכמויות שיתאימו לפילה אחד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:56 15.04.2020)

היי יערה,
אפשר להשתמש במחבת בינונית-קטנה. אלה הכמויות המומלצות למנה אחת (בלי כוסברה ופלפל חריף):
2 כפות שמן זית
חצי גמבה גדול חתוכה לרצועות דקות
2 שיני שום פרוסות
עגבניה קטנה חצויה חתוכה לפלחים דקים
רבע כוס מים
תיבול: כף שמן זית, קמצוץ כורכום, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
אפשר להוסיף גרגירי חומוס רכים ומבושלים לפני הוספת הדג.

Avatar
רוני (13:07 14.04.2020)

מושלם!!
שנים משתמשת המתכון הזה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:00 15.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
מיטל (09:57 13.04.2020)

אני רוצה להכין עם 5 פילטים. מה הכמויות שצריך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:09 13.04.2020)

כמות ל4-5 פילטים:
2 כפות מיץ לימון + רבע כפית מלח (להשריית הדג)
2 כפות שמן זית
2 גמבות קטנות חתוכות לרצועות דקות
5-6 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום חריף (צ'ילי) חתוך לפרוסות (*לפי מידת החריפות הרצויה)
עגבניה וחצי חצויות חתוכות לפלחים דקים
כוס וחצי עלי כוסברה קצוצים
¾ כוס מים
תיבול:4 כפות שמן זית, רבע כפית כורכום, כפית ושליש פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
*אפשר להשתמש במחבת בינונית.

Avatar
מיטל (12:38 13.04.2020)

תודה רבה יצא מעולה (:

Avatar
דבי (21:18 12.04.2020)

ערב טוב!
הכנתי סלמון ברוטב הזה אבל זה קצת חוזר לי על החג הראשון. לכן שאלתי, אם אפשר להוסיף משהו לכיוון מתיקות קלה (בלי סויה) או משהו שייתן יגוון?
תודה לך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:28 13.04.2020)

היי דבי,
אם את רוצה להכין את הדג עם אותו רוטב ורק להוסיף משהו אז אולי קצת דבש או סילאן.

Avatar
כרמל (17:53 12.04.2020)

אם אני רוצה להכין רק 4 דגים מה הכמות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:58 12.04.2020)

כמות ל4 פילטים:
2 כפות מיץ לימון + רבע כפית מלח (להשריית הדג)
2 כפות שמן זית
2 גמבות קטנות חתוכות לרצועות דקות
5-6 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום חריף (צ'ילי) חתוך לפרוסות (*לפי מידת החריפות הרצויה)
עגבניה וחצי חצויות חתוכות לפלחים דקים
כוס וחצי עלי כוסברה קצוצים
¾ כוס מים
תיבול:4 כפות שמן זית, רבע כפית כורכום, כפית ושליש פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
*אפשר להשתמש במחבת בינונית.

Avatar
יעל (08:43 9.04.2020)

מעולה. תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:06 9.04.2020)

❤️

Avatar
לאה אלכביר (03:47 8.04.2020)

היי רוצה להכין לחג רציתי לשאול אין לי צילי\' יש לי פלפל ירוק חריף זה גם סבבה ?? ואם כן זה משנה משהו בטעם??

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:36 8.04.2020)

זה בסדר.

Avatar
אירית לדרמן (14:31 7.04.2020)

היי אפרת. אני רוצה לעשות מעט חריף לשים פלפל אדום אחד או חצי ? בתודה וחג שמח

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:52 7.04.2020)

חצי.
חג שמח 🌺

Avatar
דניאל (09:37 4.04.2020)

אני רוצה להכין עם 10 פילטים. כמה ומה להוסיף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:16 4.04.2020)

אין שינוי בכמויות.

Avatar
קרן (21:50 1.07.2020)

נכנס 9-10 דגים בסיר כזה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 1.07.2020)

אם זה סיר מספיק רחב אז כן.

Avatar
א.ב (20:40 2.04.2020)

אפשר במקום כוסברה לשים פטרוזיליה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:06 2.04.2020)

כן אפשר.

Avatar
רינת (08:33 1.04.2020)

אם משתמשים רק ב4 דגים מה תהיה כמות שאר המצרכים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:38 1.04.2020)

כמות ל4 פילטים:
2 כפות מיץ לימון + רבע כפית מלח (להשריית הדג)
2 כפות שמן זית
2 גמבות קטנות חתוכות לרצועות דקות
5-6 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום חריף (צ'ילי) חתוך לפרוסות (*לפי מידת החריפות הרצויה)
עגבניה וחצי חצויות חתוכות לפלחים דקים
כוס וחצי עלי כוסברה קצוצים
¾ כוס מים
תיבול:4 כפות שמן זית, רבע כפית כורכום, כפית ושליש פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
*אפשר להשתמש במחבת בינונית.

Avatar
נריה (00:16 27.03.2020)

פעם ראשונה שהכנתי את זה יצא מעולה.הילדים כמעט אכלו את הסיר!! תודה רבה!
אני הוספתי גזר,לטעמי ממש מוסיף..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:01 27.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נריה

Avatar
דבי (13:31 20.03.2020)

שאלה לי לקראת פסח:
זה יצא מעול בתנור, השאלה אם אפשר להכניס מנות סלמון לרוטב שבסיר וכמה זמן שלא יתפרקו?
כדאי לצרוב קודם על מחבת ולצקת על זה את הרוטב?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:23 20.03.2020)

אפשר להוסיף את נתחי הסלמון לרוטב, לכסות ולבשל במשך 20-25 דקות, מבלי לערבב או להפוך אחרת הם יתפרקו. לאחר מכן מומלץ לכבות את האש ולהניח לדגים לנוח כ-10 דקות בסיר מכוסה.
במהלך הבישול אפשר לנער קצת את הסיר מצד לצד ולהרטיב את החלק העליון ברוטב בעזרת כף.
*אין צורך לצרוב לפני.

Avatar
D.K (13:02 20.03.2020)

אני מכין מתכונים מאתר זה באופן קבוע הם יוצאים מעולה אתר מעולה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:11 20.03.2020)

תודה רבה, כיף לשמוע 🙂

Avatar
דבי (00:32 11.03.2020)

יצא מעולה! תודה! תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:59 11.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
דבי (10:19 10.03.2020)

לא מוצאת שאלה ששאלתי במקום אחר, לכן אשאל כאן:
מתאים לכסות סלמון בתבנית ברוטב כזה ולאפות?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:08 10.03.2020)

כן. את הרוטב מומלץ לבשל במחבת. אם את מכינה 2 ק"ג דג אפשר להכפיל את חומרי הרוטב.
לאחר שהרוטב מוכן להעביר לתבנית, להוסיף את נתחי הסלמון. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות. לאפות במשך כ-15 דקות. לאחר מכן להסיר את נייר הכסף ולאפות כ-10 דקות נוספות.

Avatar
בת שבע (16:41 20.02.2020)

אהלן חייבת תשובה דחוף:) מה זה אומר פילפל חריף? קניתי אחד שמן וארוך לא את הקטנטנים.. זה מה שצריך למתכון?לא אוהבים אצלינו חריף מידיי, כמה לשים ממנו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:59 20.02.2020)

זה בסדר. שימי רק רבע או שליש ממנו ולא את החלק עם הגרעינים (כי זה החלק הכי חריף).

Avatar
יפעת (09:26 20.02.2020)

שלום אפרת. משרים את הדגים רק במלח ולימון או שמוסיפים מים? פשוט נראה לי שזה מעט מדי נוזל בשביל 8 פילטים
תודה רבה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:42 20.02.2020)

כן, את הדגים משרים רק במלח ולימון. לא אמור להיות הרבה נוזל.

Avatar
נעמילי (00:27 31.01.2020)

יצא מטריף. 👌ללקק ת\'אצבעות.
קל ופשוט טעים כמו תמיד❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 31.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
אסתר (14:09 23.01.2020)

יש אפשרות לעשות ללא פלפל חריף ובמקום כוסברה פטרוזליה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:39 23.01.2020)

כן.

Avatar
יפית (02:37 11.01.2020)

עשיתי פעם שנייה , את אלופה מתכון אליפות!! תודה

Avatar
יפעת (03:29 11.01.2020)

העליתי כשהדג היה בבישול, עכשיו הוא מוכן… הטעם אליפות

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:32 11.01.2020)

מהמם 😍

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:22 11.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יפית

Avatar
שלומית (20:31 9.01.2020)

אפשר להכין עם דג סול ואם כן כמה זמן לבשל את הדגים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 9.01.2020)

כן אפשר. אין שינוי בזמנים.

Avatar
פנינה (14:41 9.01.2020)

שלום אפרת.
תתחדשי על האתר!!! רק היום גיליתי את המראה החדש. נפלא!!
רציתי לשאול, יש לי דג בקלה קפוא. יתאים?
תודה ושוב תתחדשי ובהצלחה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:20 9.01.2020)

תודה פנינה 🙂
כן מתאים, רק יש להפשיר אותו לפני השימוש.

Avatar
פנינה (10:34 11.01.2020)

אפרת, יצא ממש נפלא!! הכפלתי קצת את הרוטב וחלה ביתית ליוותה את זה. טעים טעים!
הדג די התפרק לו. הבנתי שככה זה עם דגים קפואים. יש דג קפוא שלא יתפרק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:48 11.01.2020)

היי פנינה,
זה יכול לקרות גם עם דגים טריים.
אכלת את זה מיד אחרי הבישול? כי רצוי לתת לתבשיל לנוח כמה שעות ורק אז לאכול. הדג מתייצב קצת.

Avatar
נעמה דוויק (12:36 3.01.2020)

היי אם יש לי דגים קפואים, צריך להפשיר אותם לפני הבישול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 3.01.2020)

כן.

Avatar
קרינה (13:10 27.12.2019)

היי אפרת מתחילה להכין את הדג האם אפשרי להשתמש בקופסת חומוס בקופסא?אני אשטוף את החומוס ואשים לרוטב באיזה שלב לשים? והאם מרק עוף ורסק עגבניות יתאים פה וכמה לשים? ולימון כ4 חצאים יתאים לפה?
תודה רבה רבה לך:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 27.12.2019)

כן אפשר להוסיף אחרי 10 דקות בישול (לפני שמוסיפים כוס מים ומתבלים).
אפשר להוסיף כ-2 כפות רסק עגבניות כדי להסמיך את הרוטב וחצי כפית אבק מרק. גם לימון אפשר לשים.

Avatar
נטלי (15:34 18.12.2019)

היי אפרת. האם לפני הבישול צריך להשרות את הדג במלח ולימון בשביל הריח, לשטוף ואז להשרות שוב בשביל הטעם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 18.12.2019)

אין צורך לשטוף. מספיק להשרות פעם אחת ולהוסיף את הדג לרוטב בלי לשטוף.

Avatar
שירי (16:35 14.12.2019)

עשיתי ויצא מעולה, תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:54 14.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שירי

Avatar
דורית כנען (09:25 12.12.2019)

היי אפרת,
כרגיל מתכונים מעולים.
מה בנוגע ללהכין את המתכון הזה בתנור? יעבוד? אין לי סיר רחב מספיק

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 12.12.2019)

את הרוטב מומלץ לבשל במחבת. לאחר שהוא מוכן להעביר לתבנית, להוסיף את הדגים עם הכוסברה, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות. לאפות במשך כ-15 דקות. לאחר מכן להסיר את נייר הכסף ולאפות 7-10 דקות נוספות.

Avatar
דבורה רות (07:40 6.12.2019)

אפרת יקרה,
מתכון אליפות (כרגיל אצלך…).
האתר שלך שומר אותי שפויה לפני שבת
תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:10 6.12.2019)

שמחה לשמוע 💖
תודה ושבת שלום

Avatar
חופית (13:11 15.11.2019)

אפשר להכין עם פילה לברק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 15.11.2019)

כן.

Avatar
שי (07:13 15.11.2019)

בס"ד
מאחר ואני גרוש בן 49, אז הכנתי לבד ויצא מעולה והוספתי גזר..מקווה בעזרת השם למצוא את כלתי..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 15.11.2019)

שמחה שיצא טעים!
אתה תמצא בע"ה 🙂

Avatar
חלי (13:49 8.11.2019)

היי,
רציתי לדעת אם אפשר לשים כמון וממרח לימון ואם כן אז כמה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 8.11.2019)

אפשר להוסיף כשליש כפית כמון ועד כפית ממרח לימון.

Avatar
טובה (10:38 7.11.2019)

היי אפרת,
תודה על מתכונים מעולים וקלים!!!
רציתי לשאול, כמה רסק את ממליצה לשים במקום עגבניות?
תודה, טובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:55 7.11.2019)

2-3 כפות.

Avatar
מיכל (10:05 1.11.2019)

שלום, אפשר לוותר על העגבניות? הבן שלי אלרגי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:40 1.11.2019)

אז תוותרי.

Avatar
יצחק (17:42 29.10.2019)

אפשר לשים עגבנייה אחת במקום שתיים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 29.10.2019)

כן.

Avatar
הילה (15:12 25.10.2019)

אם אין מספיק רוטב, , , מה אפשר לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:58 25.10.2019)

אפשר להוסיף עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים ולשפר תיבול לפי הטעם.

Avatar
מאיה (09:20 24.10.2019)

מכינה אותו הרבה עם מושט ויוצא מושלם!!!
יעבוד גם עם נסיכת הנילוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:37 24.10.2019)

כן 🙂

Avatar
אסתי (23:26 15.10.2019)

אלפי תודות על האתר המושלם!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 21.10.2019)

בשמחה ❤️

Avatar
Wib (11:12 13.10.2019)

פילטים של דג קפוא גם צריך להשרות או רק כשהדג טרי?
אם לא משרים זה נורא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:11 13.10.2019)

עדיף להשרות.

Avatar
אור כהן (16:40 4.10.2019)

מכינה כבר חודשיים קבוע כל שישי בזכותך!
מתכון ממש קל ומוצלח ברמות.
אני מוסיפה אליו גם גזר וחומוס גרגירים , יוצא ממש טעים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:45 4.10.2019)

מעולה 🙂
תודה אור ושבת שלום!

Avatar
מור ברמימון (16:36 1.11.2019)

באיזה שלב את מוסיפה את הגזר והחומוס?

Avatar
הינדי (14:01 4.10.2019)

האם אפשר לערבב ולשים חתיכות של סלמון ומושט באותו סיר ולבשל יחד? כי אצלנו חלק אוהבים סלמון וחלק מושט.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 4.10.2019)

כן אפשר.

Avatar
שמעון כהן (12:42 4.10.2019)

תודה רבה יצא מאוד טוב וקל מאוד להכנה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 4.10.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
קרינה (23:55 28.09.2019)

ועוד שאלה קניתי דג נסיכת הנילוס האם זה יהיה טעים?
תודה רבה וחג שמח;)ואפשרי להוסיף פלחי לימון ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 29.09.2019)

כן ואפשר להוסיף פלחי לימון.
חג שמח 🌺

Avatar
קרינה (22:45 28.09.2019)

היי אפרת ,
אפשר להפחית מכמות הגמבות?
וכוס מים חמים לשים או קרים לתבשיל תודה רבה מחר אכין ואעדכן:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:38 28.09.2019)

אפשר.
כוס מים חמים.
שנה טובה 🌺

Avatar
אלי (22:00 27.09.2019)

היי, הכנתי היום לארוחת השבת ויצא מעולה! הוספתי בתחתית פרוסות תפוחי אדמה וגזר והתוספת מצוינת.

אלי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:43 28.09.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
חג שמח ושנה טובה!

Avatar
יפעת (16:44 24.09.2019)

שלום אפרת.
לא כ"כ הבנתי.. כשאני שמה את הפילטים בצד עם הלימון והמלח זה בשביל הריח? ואח"כ שוטפים את זה, או שזה ממש חלק מהתיבול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:33 24.09.2019)

גם בשביל הריח ובעיקר בשביל הטעם (לא שוטפים אותם מהמלח והלימון).

Avatar
קרינה (16:33 23.09.2019)

היי אפרת,
אפשרי לשלב גם עם דג טונה?
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:37 23.09.2019)

כן.

Avatar
קרן (23:04 14.09.2019)

חייבת לפרגן שזה הפך לאחד המתכונים הקבועים שלי. פשוט. זמין.זול.טעים והאמת טעים יותר יום למחרת.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 16.09.2019)

תודה קרן, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
צביקה (10:14 30.08.2019)

וואלה יצא מעולה וטעים
פעם שנייה או שלישית שאני מכין
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:25 30.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה צביקה

Avatar
CHAYA MELER (20:45 11.08.2019)

אפרת זה מושלםםםםםםםם
פעם ראשונה שאני מכינה דגים ועשיתי את זה לסוף הצום ויצא טעים בהיסטריה
תודהההההההההה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 11.08.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
אילה (11:55 9.08.2019)

נראה אלוווף אני ינסה להכין לכבוד שבת
תודה רבה על כל המתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:57 9.08.2019)

שבת שלום ❤️

Avatar
מיכל (12:55 26.07.2019)

היי האם אפשר להשתמש בפילה דג בורי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:28 26.07.2019)

כן.

Avatar
ענבר (18:03 23.07.2019)

היי אפרת
האם אני יכולה להכין את המתכון עם פילטים של לברק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 23.07.2019)

כן.

Avatar
מרגלית (21:47 4.07.2019)

היי אפרת,
באלי דג סלמון אבל ברוטב חריף, לא מתאים למתכון הזה?
תודה על האתר המושלם הזה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 4.07.2019)

מתאים. אפשר להכין עם סלמון.

Avatar
מרגלית (12:14 5.07.2019)

מעולהההההה! העברתי לתבנית אחרי הבישול…
תודה על הסבלנות בתגובות אני משתגעת…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:18 5.07.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה לך שחזרת לשתף.

Avatar
עדי (15:45 28.06.2019)

היי אפרת,שמח להכין את המתכונים שלך בכל פעם מחדש,יצא מדהים! בדיוק הניחוחות של שישי אצל סבתא. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:45 28.06.2019)

כיף לשמוע 🙂
תודה עדי

Avatar
שרה (11:13 21.06.2019)

היי אפרת,
אין לי שמן זית, אפשר לשים שמן קנולה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 21.06.2019)

כן.

Avatar
אנה (02:02 15.06.2019)

חיה על המתכון הזה כל שישי !
קל וטעים ברמות ! תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 15.06.2019)

נראה מעולה 😍
תודה לך

Avatar
שלי צייסטוב (14:44 24.05.2019)

מתכוןןן מושלםםם!!! הוספתי גם גרגרי חומוס יצא מושלם!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 24.05.2019)

נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף!

Avatar
אפרת ברזלאי (11:18 9.05.2019)

חיפשתי מתכון מוצלח לכמות גדולה של דגים .וכרגיל המתכונים שלך אפעם לא מאכזבים !!!
הכנתי שתי תבניות כאלה כשאת הרוטב הכנתי בסיר ואת הדגים הכנסתי לתנור עם הרוטב…..
יצא מעולההההה,טרפו……

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 9.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אפרת

Avatar
אפרת ברזלאי (16:46 14.05.2019)

הנה התמונה 😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 14.05.2019)

אולי התמונה לא עולה כי היא יותר מ 8MB.

Avatar
נוי (20:18 4.05.2019)

תודה אפרת יצא מדהים!!!!!!!!❣❣❣❣

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 4.05.2019)

תודה לך שחזרת לעדכן! 🙂

Avatar
נוי (07:59 3.05.2019)

לא .. שולחת לך תמונה:

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:00 3.05.2019)

אפשר להשאיר את הכמויות כמו שהן (אם אוהבים הרבה רוטב). אם לא אז אפשר להכין מחצית מכל הכמויות.

Avatar
נוי (16:28 2.05.2019)

היי אפרת (:
את יכולה בבקשה לרשום לי מתכון לכמות של 4 דגים (דיי גדולים)
או שפשוט לעשות חצי ממה שכתבת?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:00 2.05.2019)

את יודעת להגיד לי כמה גרם כל הפילטים יחד? אם הם גדולים יכול להיות שאפשר להשאיר את הכמות כמו שהיא.

Avatar
שרון (12:16 12.04.2019)

היי האם אפשר להכין את המתכון עם דג טונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 12.04.2019)

כן אפשר.

Avatar
רינת (12:51 3.04.2019)

היי ניתן להכין עם כל סוגי הדגים? אני רוצה להכין פילה סלמון בתנור

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:08 3.04.2019)

כן אפשר.

Avatar
מאיה (17:19 10.03.2019)

אפרת המדהימה
הכנתי את המתכון ביום שישי יצא מושלם!!
לא נשאר פירור…שמתי כוסברה יבשה ועדיים יצא מדהים
תודה רבה על המתכונים הקלים והמוצלחים 😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 10.03.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
odel (13:55 7.03.2019)

אם אני מכינה יום לפני- אז מה יותר עדיף להכין את כל התבשיל לשמור במקרר- או יותר עדיף להכין רק את הרוטב ואת הדגים להוסיף ביום שישי לבישול קצר?

thank you

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:26 7.03.2019)

האפשרות השניה עדיפה יותר.

Avatar
לוי (10:43 28.02.2019)

בוקר טוב
אתר מעולה…אני תמיד נעזרת בו לכל מתכון שאני מחפשת.
הכנתי שבוע שעבר את הדגים הוספתי גזר וחומוס.
יצא מעולה
גם השבוע אני מכינה אותם.
תודה שבת שלום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:49 28.02.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבת שלום 💜

Avatar
יפית (18:59 11.01.2019)

אפרתוששש
מתה על המתכונים שלך.
יש לי מספר שאלות:
א. אם רוצים להוסיף פלחי לימון למתכון באיזה שלב להכניס (חמתי מכניסה ובא לי גם)
ב. אם רוצים יותר רוטב איך עושים את זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:30 12.01.2019)

היי יפית 🙂
1. לאחר שמוסיפים את נתחי הדג.
2. אפשר להוסיף חצי כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים ושליש כוס מים בנוסף לכוס. שימי לב שיכול להיות שיהיה צורך לשפר תיבול או לפחות מליחות אז כדאי לטעום את הרוטב לפני הוספת הדגים.

Avatar
סוזי (18:28 4.01.2019)

שבת שלטם, רציתי רק לעדכן שיצא מושלם. במקום 2 עגבניות שמתי 4, יצא ממש טעים. תודה רבה 😁

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 5.01.2019)

נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף!

Avatar
מורן כלפון (08:54 28.12.2018)

אפשר פטרוזיליה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 28.12.2018)

כן

Avatar
חיה (12:10 21.12.2018)

שלום אפרת! הבנתי מהתגובות שאפשר לאפות בתנור אחרי שמכינים את הרוטב, לכמה זמן?? תודה רבה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 22.12.2018)

היי חיה,
נכון. את הרוטב מומלץ לבשל במחבת. לאחר שהוא מוכן להעביר לתבנית, להוסיף את הדגים עם הכוסברה, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות. לאפות כ-15 דקות. לאחר מכן להסיר את נייר הכסף ולאפות 7-10 דקות נוספות.

Avatar
זוהר (17:54 13.12.2018)

היי אני רוצה לעשות רק 2 דגים את יכולה לכתוב לי כמויות של הרוטב? כי זה יוצא הרבה..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 13.12.2018)

היי זוהר,
2 כפות שמן זית
גמבה אחת
4 שיני שום
חצי פלפל אדום חריף
עגבניה אחת
כוס עלי כוסברה קצוצים
חצי כוס מים
תיבול: 3 כפות שמן זית, רבע כפית כורכום, כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית מלח, מעט פלפל שחור.

Avatar
אלכס (21:15 8.12.2018)

יצא מאלף!!!!!
שכחתי את הפפריקה אז הרוטב יצא טיפה לבן…
אבל פשוט טעים!
וגם כיף להכין

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:51 8.12.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה אלכס

Avatar
הבשלן הפאשלן (21:11 25.11.2018)

יצא אש בתחתון!!

Avatar
שי (11:08 9.11.2018)

תודה על האתר שלך ….בזכותך אני מבשל
חחחחח
סיימתי להכין את הדגים אבל לא יצא מספיק רוטב
יש אפשרות להכין רוטב בנפרד והוסיף ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 9.11.2018)

כן אפשר 🙂

Avatar
שי (12:38 9.11.2018)

אייך לעשות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:36 9.11.2018)

אפשר לחמם מחבת נפרדת עם כף שמן ולהוסיף עגבניה גדולה קצוצה, 2 שיני שום כתושות וחצי כוס עגבניות מרוסקות משימורים (אם אין לך אפשר לגרד בפומפיה 2 עגבניות רגילות). להוסיף כרבע כוס מים ולתבל בחצי כפית פפריקה מתוקה, בסביבות רבע-שליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. לבשל על אש נמוכה עם מכסה במשך 15-20 דקות, עד שמתקבל רוטב אחיד.
אח"כ אפשר להוסיף לתבשיל הדגים ולערבב בעדינות.

Avatar
שלוימי הצדיק (13:06 5.10.2018)

אזה דג טעים בחיים לא טעמתי כזה דג
קניתי את המתכון ואני מתחיל לשווק אותו למשפחה ולחברים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 5.10.2018)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
סשקה (20:50 3.10.2018)

יצא פשוט מהמם! ניסיתי כל מני מתכונים אבל זה הכי הכי מוצלח ומאוד טעים !!! אין מילים , מעכשיו ולתמיד רק ככה אכין את הדג, המון תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:59 4.10.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
יום מקסים 🌺

Avatar
אולגה (09:59 25.09.2018)

שלום,
האם ניתן להמיר את הדג בפילה דניס טרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 25.09.2018)

אפשר.

Avatar
סיגל (20:10 15.09.2018)

יצא טעים♥♥

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 15.09.2018)

תודה סיגל 🌺

Avatar
אפי (16:36 30.08.2018)

יצא מעולה!! כולם ליקקו את האצבעות! חתכתי גם את הגמבה וגם את העגבניות לחצאי פרוסות.מושלם! תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:17 30.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אפי

Avatar
נועה (17:49 23.08.2018)

היי
אני מעוניינת להוסיף חומוס לתבשיל (מקופסת שימורים). באיזה שלב יש להכניסו?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 23.08.2018)

היי נועה,
אפשר להוסיף יחד עם הדג.

Avatar
אן (00:04 19.08.2018)

הי,
יש לי דג קפוא ואין לי סבלנות להשרות אותו במקרר כל הלילה.
(מתה כבר להכין את המתכון😊))
האם אני יכולה להשרות את הדג שעתיים בקערה עם מים?
אם כן, אשמח שתגידי לי איך בדיוק ומה לשים..תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:28 19.08.2018)

כן. תשימי בקערה ותכסי את הדגים במים. רצוי שהדגים יהיו בשקית אטומה כדי שהמים לא יחדרו לדג עצמו.

Avatar
נחמה (12:40 16.08.2018)

האם ניתן להשתמש במתכון זה עבור דג טונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 16.08.2018)

כן אפשר.

Avatar
מירב (19:15 13.08.2018)

הי,
אחרי שניסיתי את החריימה הגיע תור הדג המרוקאי.
כרגיל יצא מוצלח. 2 מסקנות אישיות (בזכותך):
1. לא מפחיד לבשל דגים
2. אני צריכה לקנות סוטאז' גדול יותר
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:51 13.08.2018)

אלופה! נראה מעולה 😍

Avatar
אביבית (12:34 6.08.2018)

היי, הכנתי פעם שעברה בסיר ויצא מעולה. הפעם אני רוצה להכין את אותו הדבר בתנור. יש איזשהן הוראות מיוחדות? תודה מראש 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:19 6.08.2018)

היי אביבית,
את הרוטב ממליצה לבשל במחבת. לאחר שהוא מוכן להעביר לתבנית, להוסיף את הדגים עם הכוסברה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות. מומלץ לכסות עם נייר כסף.

Avatar
אתי (13:13 19.07.2018)

עשיתי את הדג עם כמה שינויים – הוספתי חומוס, פלפל ירוק במקום אדום כי לא היה ואת הדג בלימון ומלח השרתי לילה שלם, לדעתי ההשריה הארוכה ממש תרמה והדג יצא מאוד מאוד טעים!

תודה רבה על כל המתכונים.

שבת שלום

Avatar
אתי (13:14 19.07.2018)

והוספתי קצת רסק עגבניות

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:35 19.07.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה אתי ושבת שלום 🌷

Avatar
שוהם (11:14 18.07.2018)

מתכון מהמם!!!
עשיתי 4 מושטים אני בדר"כ לא מתה על דגים ואני בעלי סיימנו את הסיר יצא טעים בטירוף!! שאלה קטנה: אם אני רוצה שיצא הרבה רוטב איזה חומרים להוסיף (לכמות של המתכון המקורי)?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:50 18.07.2018)

היי שוהם,
שמחה שיצא טעים 🙂
לכמות גדולה יותר של רוטב כדאי לשים כוס מים נוספת אבל יהיה כדאי להסמיך את הרוטב על ידי הוספה של 2 כפות רסק עגבניות.

Avatar
רינת (21:34 17.07.2018)

המתכון נראה מעולה! האם הפשרת דגים לא מקלקלת אותם? חייב להפשיר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 17.07.2018)

היי רינת,
פחות מומלץ להשתמש בדגים קפואים מבלי שהופשרו. זה פוגע בטעם ובמרקם של הדג.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:02 13.07.2018)

על מה חשבת?

Avatar
שיינא (10:57 13.07.2018)

האם אני יכולה להשתמש בדג שלא בא בצורת פילטים?
דרך אגב, אתר מהמם!!!! נהנית מאוד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:07 13.07.2018)

היי,
על איזה דג חשבת? שלם או שהוא חתוך לפרוסות?

Avatar
שיינא (12:25 17.07.2018)

פרוסות

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:27 17.07.2018)

אז אין בעיה להשתמש במתכון.

Avatar
שולה (19:25 11.07.2018)

היי אפרת. תודה על המתכונים המעולים שלך!
אם אני משתמשת בדג קפוא, האם צריך להפשיר אותו לפני כן? נניח לילה במקרר כזה? או שאפשר פשוט לשים אותו ככה?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 11.07.2018)

כן, צריך להפשיר את הדג. רצוי להפשיר במקרר לילה לפני.

Avatar
אביבית (12:39 5.07.2018)

היי אפרת 🙂
עד כמה קריטי לשים מכסה.
אין לי מכסה שמתאים לגודל המחבת (כולם קטנים מידי)
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:47 5.07.2018)

חשוב לכסות. אם אין לך מכסה אפשר לשים נייר כסף.

Avatar
מירי קרן (12:27 5.07.2018)

הי
הדג נראה מקסים.
אפשר גם עם פרוסות דג ולא פילטים?
מירי קרן

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:46 5.07.2018)

כן אפשר.

Avatar
עינת (17:59 22.06.2018)

היי, רציתי לדעת למה צריך להוסיף רבע כוס שמן? והאם פלפל ירוק חריף גם הולך?

Avatar
עינת (18:00 22.06.2018)

וגם האם צריך לשטוף את הדג מהלימון ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:08 22.06.2018)

היי עינת,
אפשר פלפל ירוק חריף.
אין לשטוף את הדג מהלימון.
זה דג מרוקאי אז נהוג לשים כמות גדולה של שמן (בדק"כ שמים יותר מרבע כוס). בכל מקרה, אפשר לשים פחות שמן.

Avatar
עינת (21:24 22.06.2018)

היי אפרת, טוב לקח זמן עד שענית אז עשיתי מהראש. כן שטפתי את הדג אבל בכל מקרה יצא טעים. תודה ושבת שלום 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 23.06.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
נריה (15:25 15.06.2018)

יש מצב להוסיף תפוחי אדמה? אם כן באיזה שלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:06 15.06.2018)

אפשר להוסיף קוביות קטנטנות של תפוחי אדמה בתחילת הבישול (יחד עם הגמבה והשום).
חתוך לחתוך לקוביות קטנטנות כדי שזה יספיק להתרכך.

Avatar
ברכה (14:44 7.06.2018)

הכנתי אתמול וחזרתי להודות וואו פשוט יצא מושלם הכנתי בלי כוסברה כי לא היה לי אבל עדיין יצא מושלם! שבא לי מתכון טוב שבטוח יצליח אני נכנסת לאתר שלך תודה רבה לך אפרת היקרה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:10 7.06.2018)

תודה ברכה, שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
ריקי (14:07 1.06.2018)

הי אפרת הכנתי את המתכון ושמתי בטעות יותר מידי שמן רגיל. יצא שומני מידי … יש לך פיתרון איך לנטרל את השומניות? תודה רבה ריקי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:50 1.06.2018)

היי ריקי,
אין לי רעיון אבל אם השמן צף את יכולה בעזרת כף לנסות להסיר חלק ממנו.

Avatar
ענת (15:59 14.05.2018)

האם אפשר להקפיא אחרי בישול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 14.05.2018)

כן אפשר. מומלץ להשתמש בדגים טריים אם רוצים להקפיא.

Avatar
דבורי (11:17 11.05.2018)

אפשר לעשות את זה לרוטב סלמון?
ואם לא אז יש לך אולי מתכון חריף לסלמון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:14 11.05.2018)

כן, אפשר להכין עם סלמון.

Avatar
ארז (22:39 7.05.2018)

שלום רב אפרת אני מקבל כל מתכון שלך באהבה אבל בעינין החריפות חובה על הציבור לדעת שהפלפל החריף הוא לא תמיד חריף ולכן אם נקטף באותו תאריך זה לר ישנה באם נשים פלפל חריף אחד או אפילו 5 הירקות והפירות של ימנו שונים בתכלית מלפני 30 שנה המלצתי או להוסיף פפריקה חריפה לפחות כף ואם במקרה טעמנו והפלפל חריף אז מצוין

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:17 7.05.2018)

תודה ארז 🙂

Avatar
יפית (11:48 26.04.2018)

היי אפרת המהממת.
אצלנו אוהבים רק דג טונה. אפשרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:29 26.04.2018)

כן, אפשר 🙂

Avatar
טלי סלונים (14:40 4.04.2018)

הי, אתר מעולה! אפשר להכין עם סלמון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:42 4.04.2018)

תודה טלי וכן אפשר 🙂

Avatar
נעה (10:26 1.04.2018)

היי,
האם ניתן להשתמש בעגבניןת מרוסקות(משימורים) במקום העגבניות הטריות הפרוסות? ואם כן כמה יש לשים?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:49 1.04.2018)

היי נעה,
אפשר לשים כחצי כוס עגבניות מרוסקות למרות שבמקרה הזה זה דווקא יותר טעים שמרגישים את חתיכות העגבניות.

Avatar
רל (16:07 29.03.2018)

הי, רוצה להכין את המתכון לליל הסדר, אם ארצה להוסיף גרגירי חומוס באיזה שלב להכניסם? האם לבשל אותם לפני כן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:23 29.03.2018)

זה תלוי. יש לך גרגירי חומוס יבשים, משקית קפואה או משימורים?

Avatar
אלה (09:22 29.03.2018)

היי אפרת, בישלתי לפי המתכון במדויק לפני חודש ויצא מעולה. הייתי רוצה הפעם שיצא יותר חריף כי בפעם הקודמת יצא על גבול המתוק, למרות ששמתי 3 פלפלים חריפים. וגם מכינה הפעם לליל הסדר-20 איש, האם כדאי להכפיל כמות ירקות ותבלינים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 29.03.2018)

היי אלה,
זה תלוי בסוג הפלפלים החריפים. אם את מכינה ל-20 אנשים אז אני חושבת שכדאי להכין כמות כפולה של ירקות ותבלינים.
בכל מקרה אני ממליצה לטעום את הרוטב (לפני הוספת הדגים) ואם את רוצה להעלות את רמת החריפות אז אפשר להוסיף כפית פפריקה חריפה.
חג שמח 🙂

Avatar
יעל (12:22 26.03.2018)

מתכון מעולההה !!!!
כולם ליקקו את האצבעות.

השנה אני אחראית על הדגים לליל הסדר ואני צריכה להכין ל 30 איש:-)
מה דעתך לגבי הירקות והתבלינים, צריכה להכפיל ב 4 ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:24 26.03.2018)

היי יעל,
לדעתי מספיק להכפיל את הירקות, המים והתבלינים ב-3 גם אם את מכפילה את כמות הדגים ב-4.
בהצלחה 😉

Avatar
יעל (14:36 26.03.2018)

אפרת תודה על התגובה המהירה.
חג שמח לך ולמשפחתך

Avatar
גוילי גבריאל (13:20 15.03.2018)

מתכון מדהים וקל לביצוע.הצעה לשידרוג לפני הכנסת הדגים לטבול אותם בשמן עם כורכום ופלפל אדום

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 15.03.2018)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
נירית (12:39 14.03.2018)

מתכון מעולה!! אני ממש לא בשלנית גדולה, ניסיתי ויצא מושלם! המון המון תודה!!
בכלל כל האתר מוצלח ביותר 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 14.03.2018)

תודה נירית, שמחה שיצא טעים!
המשך יום מקסים 🙂

Avatar
משה (14:38 2.03.2018)

מתכון מנצח מומלץ

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 2.03.2018)

תודה משה 🙂
שבת שלום

Avatar
ספיר (13:33 23.02.2018)

היי אם אני משתמשת בדג טונה? זמן הבישול משתנה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:09 23.02.2018)

לא אמור להיות שינוי.

Avatar
זוהר (01:19 12.02.2018)

היי , אם אני רוצה להכין רק 2 דגים , איך אני עושה את שאר היחס לרוטב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:23 12.02.2018)

היי זוהר,
אפשר להשתמש במחבת בינונית ולהפחית את הכמויות של הרוטב:
2 כפות שמן זית
גמבה גדול חתוכה לרצועות דקות
3 שיני שום פרוסות
חצי פלפל אדום חריף (צ'ילי) חתוך לפרוסות – לא חובה
עגבניה חצויה חתוכה לפלחים דקים
חצי כוס עלי כוסברה קצוצים
חצי כוס מים
תיבול: 3 כפות שמן זית, רבע כפית שטוחה כורכום, כפית פפריקה מתוקה, רבע-שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.

Avatar
זוהר (11:12 18.02.2018)

בס"ד
היי !
הכנתי לשבת 2 פילה דגי אמנון עם כל הכמות שרשמת ל8 דגים ופשוט אין לי מילים !!!! ווואווו רמה גבוהה ביותר , היה ככ טעים ממליצה !.הייתי חייבת לחזור ולעדכןן שיצא כלכך טעים ,אני עדיין המומה שאני הכנתי את זה. תודה רבה רבה רבה את אלופה.(לא שמתי הרבה מהפלפל כי אנחנו לא ככ אוהבים חריף מאוד) . (חייבת לציין שהכנתי גם את האושפלו שלך ויצא פשוט מעדן , הכל התחסל ) (ועם התבלין של שבת בכלל …..טעים !)

Avatar
זוהר (11:15 18.02.2018)

והוספתי גם חומוס מקופסת שימורים , מעולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:44 18.02.2018)

שמחה לשמוע!
תודה זוהר ושבוע נפלא 🌺

Avatar
אירה (18:10 11.02.2018)

אחלה מתכון.
השתמשתי בנסיכת הנילוס יצא מעולה.
גם הילדים הקטנים שלי אכלו בהנאה רבה (לא עשיתי חריף)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 11.02.2018)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
קרן בודואן (20:35 9.02.2018)

מתכון מושלם וידידותי יצא מעולה! הכנו כבר איזה ארבע פעמים במשפחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:52 10.02.2018)

תודה קרן, כיף לשמוע 🙂

Avatar
רונן (10:25 9.02.2018)

אפשר להשתמש בפלמידה לבנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:06 9.02.2018)

נראה לי שכן.

Avatar
אלי (08:26 7.02.2018)

שאלה את העגבניות צריך לקלף

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 7.02.2018)

לא, אין צורך לקלף.

Avatar
בר (16:34 5.02.2018)

יצא מדהים בתנור.
תודה על המתכון המוצלח

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:36 5.02.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
בר (16:08 1.02.2018)

האם יוצא מוצלח אותו דבר גם בתנור? אני כרגע בלי גז, ויש לי אורחים, חשוב שיצא מושלם בכל מקרה.

תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 1.02.2018)

היי בר,
לא ניסיתי לאפות אבל אני הבנתי מאחרים שניסו שזה יוצא מוצלח גם באפיה.

Avatar
יוליה (08:01 26.01.2018)

שלום! פעם ראשונה שאני מכינה דג חריף ויצא פשוט מעולה! תודה רבה על המתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:20 26.01.2018)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה יוליה.

Avatar
אלכס (21:45 22.12.2017)

מתכון מעולה!
אני הרגשתי שהיה צורך להוסיף עוד מים והוספתי בשלב של הוספת הדג לסיר.
היתה לי הרגשה שיש מעט מדי רוטב, הוספתי בערך 3/4 כוס מים לסיר.
לאחר 20 דק' בישול הדג עם מכסה סגור, הורדתי את המכסה ונתתי עוד כ 5-7 דק' בישול לצמצום הרוטב.
וויתרתי על הצ'ילי כי לא אוהבים חריף בבית.
בנוסף הוספתי גזר אחד חתוך לעיגולים.

מתכון מעולה! היה טעים מאוד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:18 23.12.2017)

נראה מעולה!
תודה על העדכון 🙂

Avatar
נעמי (20:47 7.12.2017)

ממולץ עם דג סלומון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:11 7.12.2017)

כן.

Avatar
אורית (19:24 7.12.2017)

בעלי לא אוכל כוסברה מה ניתן לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:05 7.12.2017)

אפשר לשים פטרוזיליה.

Avatar
ליבי (20:09 23.11.2017)

הי
נראה מעולה
האם מתאים להכניס קופסאת שימורים של חומוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:30 23.11.2017)

כן, אפשר להוסיף גרגירי חומוס משימורים.

Avatar
קטרינה (15:23 17.11.2017)

ואוווו הכנתי את המתכון בשבוע שעבר (פעם ראשונה שלי שמכינה דג מרוקאי) והיה כ"כ טעים. בן זוגי כ"כ נהנה ,בחיים לא התלהב ככה ממשו שהכנתי. אז תודה רבה לך,מאמצת את המתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:31 17.11.2017)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
חיה (14:26 3.11.2017)

תודה על כל המתכונים הנפלאים! רציתי לשאול אם אפשר להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:36 3.11.2017)

אפשר למרות שלדעתי יותר טעים עם כוסברה.
שבת שלום 🙂

Avatar
נעמה (23:11 10.10.2017)

היי! אפשר לעשות את המתכון גם בתבנית בתנור? יש לי כמות גדולה להכין ולא אצליח בסיר…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:20 11.10.2017)

היי נעמה,
את הרוטב אני כן ממליצה לבשל במחבת. לאחר שמוכן להעביר לתבנית ולהוסיף את הדגים ולאפות בתנור. מומלץ לכסות עם נייר כסף.
חג שמח 🙂

Avatar
נעמה (09:58 11.10.2017)

תודה וחג שמח!!

Avatar
אוריאנה (17:32 22.09.2017)

היי, אין לי כוסברה טרייה. יילך עם כוסברה יבשה?(תבלין כאילו )

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:00 22.09.2017)

לא מומלץ לוותר על עלי הכוסברה הטריים. הם ממש מוסיפים טעם.

Avatar
דור (10:03 21.09.2017)

היי, אפשרי פפריקה חריפה במקום הפלפל החריף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 21.09.2017)

כן, אפשר. בין חצי לכפית, לפי החריפות שאוהבים.
שנה טובה 🙂

Avatar
דורית (10:57 19.09.2017)

היי, אני כל כך ניהנית מהאתר הזה..תבורכי.

האםם ניתן להכין יום קודם ולשמור במקרר?..אני רוצה למחר בערב…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:35 19.09.2017)

תודה דורית 🙂
כן, אפשר.
חג שמח ושנה טובה!

Avatar
דורית (12:07 19.09.2017)

תודה על התשובה המהירה.
שנה טובה

Avatar
אביבה (14:56 14.09.2017)

היי – לכמה אנשים זה בבקשה? אם אני צריכה ל 15 אנשים – פשוט להכפיל? תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:10 14.09.2017)

כן, תכפילי כמויות.
שנה טובה 🙂

Avatar
אביבה (18:53 17.09.2017)

תודה רבה! שנה טובה גם לך. כבר עשיתי את המתכון הזה שלך בעבר ויצא ממש טעים! עושה שוב עכשיו

Avatar
שיינא (09:07 2.09.2017)

שבת שלום, רוצה להכין את הדג עכשיו, רק שאלה אפשר להוסיף תפו״א? אם כן מתי? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:30 2.09.2017)

כן, אפשר להוסיף קוביות קטנטנות של תפוחי אדמה בתחילת הבישול (יחד עם הגמבה והשום).
חתוך לחתוך לקוביות קטנטנות כדי שזה יספיק להתרכך.

Avatar
תמי (16:16 24.08.2017)

האם יש הבדל בין פלפל חריף אדום לירוק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:29 24.08.2017)

היי תמי,
אין הבדל משמעותי.

Avatar
נטע (20:03 23.08.2017)

הי!! המתכון ילך עם דג סול? המלמה למתכון אחר עם סול?
תודה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:50 23.08.2017)

כן נטע, אפשר להכין עם דג סול באותו אופן.

Avatar
גילי (20:01 23.08.2017)

הדג נראה טוב,
האם יש צורך לשטוף את הדג אחרי שמשרים בלימון ומלח או ישר מכניסים את הדג ללא שטיפה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:25 23.08.2017)

ישר לשים מבלי לשטוף.

Avatar
נתי (13:05 18.08.2017)

כמה אני שמה ל4 חתיכות דג מושט??

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:57 18.08.2017)

היי נתי,
אם אוהבים הרבה רוטב אפשר להשאיר את הכמויות כמו שהן. אם לא אז אפשר להכין מחצית מכל הכמויות.

Avatar
ענתי (15:28 16.08.2017)

הדג יצא מושלםם נפלא וטעיםםם ביותר. אני שמתי 2 כפות פפריקה מתוקה.תבורכי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:39 16.08.2017)

שמחה לשמוע! תודה ענתי 🙂

Avatar
תמר מאור (14:54 25.07.2017)

תודה רבה נשמע טעים ביותר וכן יתר המתכונים שלך, אשמח לקבל למייל

Avatar
קרינה (15:23 21.07.2017)

הינה מוכן עם הסלומון

IMG-20170721-WA0015

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:40 21.07.2017)

נראה מעולה!!

Avatar
קרינה (11:02 23.07.2017)

תודה רבה הדג יצא ממש טעים:)
שבת הבאה אכין עם דג טונה …הרוטב יצא חריף וטעים והדג יצא ממש טעים רק לא חריף למרות ששפכתי עליו הרבה רוטב,איך אפשר שלהבא גם הדג יצא חריף?
תודה רבה על המתכונים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 23.07.2017)

היי קרינה,
אם הרוטב לא מספיק משפיע על חריפות הדג אפשר להכין את הרוטב שיהיה יותר חריף על-ידי הוספת יותר פלפל חריף או שאפשר לתבל את נתחי הדג עצמם בכפית שטוחה פפריקה חריפה לפני שמוסיפים אותם לרוטב.
שבוע נפלא 🙂

Avatar
קרינה (22:44 20.07.2017)

היי אפרת יש לי דג סלומון קפוא האם יתאים למתכון?ורוצה להוסיף גזר קטן האם אפשר לחתוך לעיגולים?והמים רותחים צריך להוסיף?רוצה גם להכין לשבת:)
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:54 20.07.2017)

כן, אפשר להכין עם סלמון ולהוסיף גזר חתוך לעיגולים.
מים רגילים או רותחים, לא משנה.

Avatar
מלכי (15:32 20.07.2017)

מושלם!!!
מכינה שוב, הפעם לשבת…

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:53 20.07.2017)

מעולה 🙂
תודה מלכי ושבת שלום

Avatar
Shir.C (21:43 11.07.2017)

אני רואה ששידרגו את האתר!איזה מהמם יצא!תודה על האתר המושלם, המתכונים המעולים ועל השידרוג!
יש לי שאלה לגבי המתכון, זה יוצא חריף?אפשר לוותר על הפילפל החריף?

Avatar
Shir.C (21:46 11.07.2017)

ועוד שאלה- לכמה מנות זה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:44 11.07.2017)

תודה שיר 🙂
זה יוצא קצת חריף אבל אפשר לוותר על הפלפל החריף.
יש בזה כ-8 חתיכות דג. זה אמור להספיק לכ-4 מנות בהנחה וכל מנה היא 2 חתיכות.

Avatar
Shir.C (18:42 12.07.2017)

אוקיי תודה, ועוד שאלה אפשר משהו אחר במקום הפפריקה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:03 12.07.2017)

לא כל כך ממליצה לוותר על הפפריקה אבל אם את ממש לא אוהבת אז שימי 1-2 כפות רסק עגבניות.

Avatar
אלי (15:54 9.07.2017)

האם פלפל אדום חריף יבש או טרי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:07 9.07.2017)

פלפל אדום טרי.

Avatar
דני (09:03 4.07.2017)

בוקר טוב
תפוחי אדמה ילך עם המתכון?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:23 4.07.2017)

אני חושבת שכן, רק כדאי לפרוס אותו דק כדי שיתרכך כמו שצריך.

Avatar
קרינה (00:06 4.07.2017)

היי אפרת,
האם אפשרי לחתוך את העגבניות לעיגולים דקים ולא לפלחים?
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:01 4.07.2017)

כן, אפשר.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.