זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 קילו דג “נסיכת הנילוס” פרוס לנתחים ללא עצמות ועור (טרי או קפוא- מופשר)

5 כפות שמן זית

1/2 בצל בינוני קצוץ

7-8 שיני שום פרוסות

1 גמבה חתוכה לרצועות דקות

3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות

2 כפות מלאות רסק (תרכיז) עגבניות

1 כוס מים רותחים

1/2 כוס עלי כוסברה קצוצים

תיבול : 1/2 כפית שטוחה כורכום, 1 כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פפריקה חריפה, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור.




אופן הכנה:

השריית הדג: מניחים את נתחי הדג בקערה, ממליחים מעט ומתבלים במיץ לימון טרי (רבע כפית מלח ומיץ מחצי לימון).

-מחממים מחבת רחבה עם 5 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה. מוסיפים את פרוסות השום, רצועות הגמבה והעגבניות הקצוצות, ממליחים מעט ומערבבים. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד שהירקות מעט מתרככים (יש לבשל עם מכסה על אש בינונית ולערבב מידי פעם).

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים רסק עגבניות, מים רותחים, מתבלים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך (מי שאוהב יותר חריף שיוסיף פפריקה חריפה).

-מוסיפים למחבת עם הרוטב את נתחי הדג ומכסים מעט עם הרוטב, מפזרים כוסברה קצוצה ומבשלים עם מכסה על אש בינונית כ-10 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-לאחר מכן הופכים את הנתחים צד ומשאירים כ-10 דקות נוספות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מכבים את האש ומשאירים מכוסה 10 דקות לפחות.

 

*לחצו כאן למתכון דג מרוקאי.

חריימה מתכון , דג ברוטב עגבניות, דג ברוטב אדום

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת לוטוסעוגת לוטוס
עוגיות דבש וסוכר עוגיות דבש וסוכר
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
אורנה (17:42 27.11.2021)

התכון הזה ממש מעולה,פשוט מתכון מנצח,תודה רבה
אני מוסיפה כם גזר ותפ”א ויוצא מעולה
המון תודה על המתכונים המהממים שלך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:14 27.11.2021)

שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף ועל הפרגון😊

avatar
סיגל (12:30 29.10.2021)

היי מה אני עושה עם לחריימה יש טעם של דגים כנראה של העור שלו וגם לרוטב איך אפשר שלא ירגישו בכך טעם מוזר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:04 29.10.2021)

היי סיגל,
כדי להיפטר מהטעם של הדג חשוב להשאיר את נתחי הדג לפני ההכנה במלח ולימון.

avatar
סיגל (13:11 29.10.2021)

השארתי במלח ולימון עד 20 דקות אבל אחרי זה שראיתי שזה ככה על הגז עם טעם וריח העברתי לתנור .
עוד שאלה למחבת איך את הופכת אותם בגז בלי שיחתכו כי פעם אחת עשיתי בתנור והם לא נחתכו לי גם שהגשתי אותם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:27 29.10.2021)

את משתמשת בדגים טריים? לפעמים הריח בדג טרי חזק יותר מאשר בדג קפוא…
כשמבשלים במחבת דגים הם נוטים להתפרק מאשר באפייה, כדי להפחית את ההתפרקות שלהם אפשר להפוך אותם עם תרווד בזהירות.

avatar
סיגל (13:16 29.10.2021)

וגם סליחה על החפירה עם כבר קרה דבר כזה איך אני משנה את זה עם הדג עם הריח והטעם כי כמו שאמרתי שמתי בתנור הריח נעלם חה אבל הטעם נשאר קצת שוב סליחה על ההצקה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:43 29.10.2021)

אם כבר הכנת את המנה אני לא חושבת שיש דרך לשפר את הטעם, אבל אולי אפשר לנסות להוסיף 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה מעורבבת עם כף מים וחצי כפית דבש. זה עשוי לעזור לנטרל את הטעם…

avatar
סיגל (14:04 29.10.2021)

תודה רבה את מושלמת שוב סליחה ככה לומדים חח דרך אגב הכל אני מכינה רק דרכך בעלי מבסוט מהכל כל פעם חדש🤩😆

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:09 29.10.2021)

בשמחה רבה, מוזמנת לשאול שוב אם תצטרכי…
שמחה מאד שאתם נהנים מהמתכונים❤

avatar
אנאל (19:42 27.10.2021)

אפשר גם לעשות טונה שימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:11 27.10.2021)

שימורים לא מומלץ, הטעם יהיה של טונה משימורים ולא כמו חריימה אמיתי(:

avatar
צחי עיני (00:54 26.07.2021)

הכנתי את החריימה לפי המתכון שלך פעם ראשונה אפרת ויצא אמאלה ואבאלה איזה טעם גן עדן פשוט שלמות התענגנו שינוי של מתכון ויצא קטלני אחלה מתכון לשבת את גדולה תודה רבה על המתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:07 26.07.2021)

היי צחי,
שמחה ממש שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף🌺

avatar
צחי (20:01 25.07.2021)

היי אין לי כוסברה עלים כדי להשים קצוצה מה אפשר להשים במקום יש לי כוסברה יבשה האם א פשר להשים במקום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:05 25.07.2021)

היי,
אפשר לשים כוסברה יבשה. תתחילי בכמות של כפית ותוסיפי לפי הצורך.

avatar
אלי (18:47 14.05.2021)

יצא מעולה, פעם ראשונה שאני עושה אז השתמשתי באמנון (פחות נזק לכיס אם יוצא לא טוב).
פעם הבאה אעשה עם נסיכת הנילוס.
תודה על המתכון המאוד פשוט וטעים.

חריימה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:49 14.05.2021)

וואו נראה סוף הדרך! תודה על השיתוף ושבת שלום😊

avatar
אורנה (18:10 7.05.2021)

מתכון נפלא,יוצא ממש טעים,עושה את המתכון הזה לעיתים קרובות.
תודה רבה אפרת יקרה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:44 7.05.2021)

שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה לך ושבת שלום😍

avatar
חגית (17:34 8.04.2021)

שלום אפרת, האם ניתן להכין את אותו המתכון גם עם נתחי בורי (לא פילה)? האם זמן הבישול משתנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:08 8.04.2021)

היי חגית,
אפשר, אין שינוי במתכון🙂

avatar
מזל רוזנשטיין (14:18 4.04.2021)

אם אני מכינה עם סלמון,יש שינוי הכמויות או באופן ההכנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:36 4.04.2021)

היי מזל,
אין שינוי במתכון:)

avatar
ענת (09:30 7.03.2021)

יצא ממש טעים. מאוד נהננו אפרת היקרה..מתכון שאעשה אותו בהחלט עוד הרבה פעמים. כל כך קל להכנה והתוצאה מושלמת.תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:02 7.03.2021)

שמחה שאהבתם, תודה ענת:)

avatar
סימה (18:03 4.03.2021)

האם אפשר גם בסלומון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:54 4.03.2021)

היי סימה,
אפשר:)

avatar
ענת (08:06 4.03.2021)

היי אפרת -מתכננת להכין היום בערב עם פילה מושט.
מתי כדאי להוריד את הדג המושט הקפוא שבאים כל אחת בשקית – להפשרה?
ראיתי שלא צריך לשטוףאחרי שמשרים בלימוןן ומלח. ברדך כלל משרה חצי שעה ושוטפת
את הדג ואז מתחילה בבישול הדג.אשמח לתשובה .תודה רבה יקירה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:36 4.03.2021)

היי ענת,
אפשר להפשיר כל הלילה במקרר או לשים את הדג בתוך קערה עם מי ברז (עם האריזה שלו) עד שהדג מופשר לגמרי. לא שוטפים את הדג אחרי ההשרייה🙂

avatar
ענת (09:42 4.03.2021)

תודה רבה. סלט הפלפלים שהכנתי אתמול יצא מושלםם. תודה יקירה על מתכונים נפלאים.ודרך אגב רק שלשום שמתי לב שיש סרטי וידאו שלך בצד. מהממת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:11 4.03.2021)

תודה לך ענת:) שמחה שיצא טוב🌺

avatar
שרון (19:45 17.01.2021)

הסיר חוסל!

חריימה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 17.01.2021)

איזה כיף לשמוע ❤️

avatar
טיבי (00:27 18.12.2020)

שכחתי להשרות בלימון וכבר הכנסתי לרוטב. זה נורא? מה מטרת ההשרייה? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:51 18.12.2020)

היי טיבי, זה לא נורא 🙂
מטרת ההשרייה היא להוציא ריח חזק של דגים מהדג וניקוי.
תעדכני איך יצא!
שבת שלום❤️

avatar
טיבי (13:03 18.12.2020)

יצא מעולה, תודה רבה 🙂
האתר שלכם מצויין, אני משתמשת בו מלא וכל פעם יוצאת מרוצה 🙂
שבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:19 18.12.2020)

תודה רבה לך! 🙏❤️
שבת שלום 🙂

avatar
סיגל (08:01 27.11.2020)

היי אפרת,
המתכון יכול להתאים עם פילה דג באס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:17 27.11.2020)

כן.

avatar
זהבה (19:13 23.10.2020)

אף פעם לא הבנתי מה ההבדל בין חריימה לדג מרוקאי. זה באמת לא אותו דבר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:41 24.10.2020)

דג מרוקאי אינו מכיל רסק עגבניות אלא עגבניות טריות בלבד (מה שגורם לרוטב להיות פחות סמיך). בנוסף, דג מרוקאי מבוסס בעיקר על פלפלים אדומים (מתוקים וחריפים) ויש בו יותר שמן.

avatar
אלירן (14:54 26.02.2021)

חריימה הוא דג טריפוליטאי מבוסס עגבניות בעיקר, לא פלפלים, ואין בו כוסברה.
דג מרוקאי לא אמור להכיל רסק עגבניות.
המתכון הזה הוא סוג של שילוב של שניהם.

avatar
נטע (16:19 30.09.2020)

היי אפרת, אני עושה את המתכון עם דג טונה, כמה זמן בישול של כל צד ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:54 30.09.2020)

אפשר להכין עם דג טונה באותו אופן.

avatar
כפיר לבבי (20:41 28.09.2020)

מתכון מעולה!!! הילדים עפו על זה. תודה רבה לך!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:48 29.09.2020)

תודה כפיר 🙂

avatar
דיאנה (18:28 14.09.2020)

יוצא חריף? מה אפשר להחליף כדי שיהיה כמה שפחות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:45 14.09.2020)

אפשר לוותר על הפפריקה החריפה.

avatar
טלי (18:09 21.08.2020)

האם יתאים עם דג אמנון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:45 22.08.2020)

כן.

avatar
מורן (20:31 14.08.2020)

הכי טעים בעולם! בעלי מתאכזב שאני לא מכינה בשישי את הדג הזה
אלופה אפרת!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:51 15.08.2020)

תודה מורן 🙂

avatar
בתיה (11:51 28.07.2020)

אפשר גם עם פילה טונה?צריך להשרות אותו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:00 28.07.2020)

אני חושבת שכן. רצוי להשרות.

avatar
בתיה (12:15 28.07.2020)

כמה זמן להשרות?
ותודה שאת עונה ככ מהר .אין עליך!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:13 28.07.2020)

מספיק 10 דקות.

avatar
אפרת (11:48 24.07.2020)

מתכון מעולההה
הילדים מבקשים אותו שוב ושוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:55 24.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
מרגו (10:26 24.07.2020)

אין לי כוסברה ולא פטרוזיליה.
אפשר עלי סלרי?
או פטרוזיליה/שמיר מיובשים?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:36 24.07.2020)

שימי עלי סלרי.

avatar
מרגו (12:32 26.07.2020)

חוזרת לעדכן, הדג היה מלא ברוטב ובטעם! מושלם לניגוב עם החלה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:15 26.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
מיקי (14:16 9.07.2020)

יש לי רק 2 עגבניות במקום שלוש,
ובמקום רסק עגבניות יש לי עגבניות מרוסקות,
איך אפשר להסמיך את הרוטב? מה ניתן לעשות?
תודה רבה ומאוד נהנית מהמתכונים שלך!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:28 9.07.2020)

כדאי להוסיף חצי כוס עגבניות מרוסקות.
תבשלי כמה דקות על אש גבוהה בלי מכסה, עד שהנוזלים יתאדו והרוטב יסמיך.

avatar
שרון (18:28 29.06.2020)

היוש. עשיתי מישמש בין המתכון הזה, למתכון של הדג המרוקאי. השתמשתי במושטים ויצא מעולה, ללקק את האצבעות. אני אשמח לטיפ לפעם הבאה, איך להסמיך מעט את הרוטב, כי הוא יצא קמעה “מרקי”, כנראה בשל הנוזלים בירקות :-).

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 29.06.2020)

היי שרון,
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להסמיך את הרוטב על ידי הוספה של רסק עגבניות.

avatar
שרה (16:56 1.06.2020)

היי אפרת.
האם אפשר להכין גם מדג סול?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:16 1.06.2020)

כן.

avatar
שקד (16:06 14.05.2020)

היי אפרת!!!
את מדהימה
אם אני רוצה להכין רק 2 דגים, לשנות את הכמויות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:24 14.05.2020)

היי שקד 🙂
כדאי להכין את הכמויות האלה:
חצי בצל קטן קצוץ
5 שיני שום פרוסות
חצי גמבה חתוכה לרצועות
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
כף וחצי רסק עגבניות
3/4 כוס מים
שליש כוס עלי כוסברה קצוצים
תיבול: רבע כפית כורכום, 3/4 כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פפריקה חריפה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.

avatar
אור (23:19 5.03.2020)

יש לי פילה אמנון עם עור אפשר להכין אותו לפי המתכון הזה?
תודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:05 6.03.2020)

כן.

avatar
אורה (21:32 6.02.2020)

קודם כל תודה על מתכונים נהדרים.
אף פעם לא הכנתי דגים ואני רוצה להכין את המתכון הזה עם פילה אמנון קפוא, כמה זמן מראש צריך להפשיר אותו ואיך, האם במקרר או מחוץ למקרר? תודה מראש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:27 7.02.2020)

היי אורה,
אפשר להפשיר כל הלילה במקרר או לשים את הדג בתוך קערה עם מי ברז (עם האריזה שלו) עד שהדג מופשר לגמרי.

avatar
שחר ענבי (19:58 16.01.2020)

לאפרת שלום וברכה
עוד מתכון נהדר מבית היוצר של 10 דקות תודה רבה
הערה הדג המרוקאי אינו חריימה אלא הדג הטריפולטאי הוא חריימה והוא לא מורכב מירקות טריים כמו חברו המרוקאי אלא רק משום טרי רסק ותבלינים
במרוקו היו מצויים ירקות טריים כמו עגבניות פלפלים אך בטריפולי לא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 16.01.2020)

תודה 🙂

avatar
ענבל (17:08 9.01.2020)

ברכות על האתר החדש. מקסים.
אפשר פילה לברק או דניס? אפילו את שניהם באותו סיר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 9.01.2020)

כן אפשר גם לשלב 🙂

avatar
ברק (09:27 19.12.2019)

רציתי להגיד תודה על מתכונים מאוד טעימים ונוחים להכנה
אני נהנה להכין הרבה מתכונים מהאתר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 19.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ברק

avatar
רחל (00:28 13.12.2019)

הי אפשר להכין עם סלומון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:55 13.12.2019)

כן.

avatar
ניצן (11:15 4.10.2019)

היי
כמה זמן צריך להשרות את הדג בלימון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:25 4.10.2019)

כ-15 דקות לפחות.

avatar
שרון (00:49 9.11.2019)

הכנתי את הדג לפי המתכון הוספתי פלפל ירוק חריף פרוס לעיגולים כולם ליקקו את האצבעות. תודה רבה על המתכון .
ועוד הרבה מתכונים מוצלחים שלך.
שבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:30 9.11.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף

avatar
מיקע (14:52 30.09.2019)

חג שמח,
האם ניתן להכין גם עם פרוסות קרפיון????
תודה לעונים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:28 1.10.2019)

כן.

avatar
יפעת (02:46 18.04.2020)

יצא מעולה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 18.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
רוני (04:00 28.09.2019)

מושט הוא דג לא בשרי ולכן מתפרק. חייבים דג בשרי עבה. מוסיפה הרבה כורכום, הרבה תבלין מעורב לחראימה יותר מלח עוד עגבניה לפחות קצת סלרי חתוך קטן וחשוב מכל זיתים ירוקים חתוכים או שלמים לפחות קופסא.

avatar
כרמית (19:21 26.09.2019)

היי, האם ראש של דג מושט זה משהו אכיל?? אפשר לבשל אותו במתכון הזה??? (זה מה שנשאר בחנות)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:04 26.09.2019)

אפשר לבשל ראש של דג במתכון הזה. זה יותר סימלי לברכות.

avatar
דן (00:16 8.09.2019)

למה לא לשים כפית אריסה מתוצרת טובה במקום הפפריקה החריפה והפלל החריף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:10 8.09.2019)

אפשר בהחלט 🙂

avatar
מירית (14:16 6.09.2019)

הדגים קצת יתפרקו , אך הטעם יצא מושלםםםםםם !!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:49 6.09.2019)

תודה שחזרת לעדכן!
שבת שלום 🙂

avatar
יוחנן (15:38 30.08.2019)

מתכון טעים בטירוף אני מכין אותו עם מושט ויוצא מצוין

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 30.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יוחנן

avatar
עמית (13:45 29.08.2019)

מתכון מדהים וטעים
אבל שאלה
איך אני מונע מהדג להתפורר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 29.08.2019)

הדג מתייצב בקירור לכן אפשר להכין את החריימה יום לפני ההגשה ולשמור במקרר.
לפני ההגשה אפשר לחמם.

avatar
מלה (07:29 23.08.2019)

מתכון מדהים!!! תודה , אני מכינה כמעט כל שבת ויוצא מעולה
איך אני עושה אותו חריף?! חריף ממש לא פיקנטי…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:13 23.08.2019)

היי מלה,
אפשר להוסיף פלפל חריף. לקצוץ אותו ולהוסיף יחד עם הגמבה והעגבניות.

avatar
מוטי (10:20 16.08.2019)

מתכון פשוט נדיר אני מכין אותו כל ערב שבת ואנשים עפים עליו תודה רבה לך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:20 16.08.2019)

כיף לשמוע 🙂
תודה מוטי ושבת שלום

avatar
דנה (18:57 30.07.2019)

אני תמיד מכינה עם כוסברה וזה מוסיף טעם.
רוצה להכין לאורחים שלא אוהבים כוסברה. אפשר בלי? או יש תחליף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:53 30.07.2019)

אפשר לשים פטרוזיליה. אם הם לא אוהבים תכיני בלי.

avatar
תהילה (21:30 24.07.2019)

היי אפרת אני לומדת לאט לאט לבשל ולאפות אני בת 17 והתחום הזה מאוד כיף לי לרוב האוכל לא יוצא טעים אבל לא מתייאשת , אפשר להוסיף חומוס למתכון ? והאם אפשר גם להוסיף טיפה חריף ? אם כן אשמח לדעת איך
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (02:18 25.07.2019)

היי תהילה,
אם אלה גרגירים מקופסת שימורים אז כדאי להוסיף לאחר שהופכים את הנתחים צד. יש לשטוף היטב מנוזלי השימורים ולסנן כדי למנוע טעם לוואי.
אם אלה גרגירי חומוס משקית קפואה כדאי להוסיפם לתבשיל כבר בהתחלה יחד עם הגמבה והעגבניות הקצוצות.
אם הכוונה לפלפל חריף יש לקצוץ אותו לחתיכות קטנות ולהוסיף בזמן שמוסיפים את הגמבה.
בהצלחה ❤️

avatar
נאווה (21:02 19.07.2019)

תודה רבה על המתכון , יצא טעים מאוד, כל בני משפחתי אהבו !

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:52 20.07.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה נאווה

avatar
גדעון (14:59 5.07.2019)

מתכון מעולה. מאז החורף אני מכין אותו בימי שישי, רק שאני מוסיף צ’ילי טחון, וגם כמון. בני המשפחה רוטנים תמיד “חריף”, אבל בסוף מלקקים את האצבעות. חצי קילו נסיכת הנילוס מספיקים לשלושה סועדים בוגרים, ואני מוסיף לרוטב איטריות מבושלות לפני ההגשה. לא נשאר כלום, רק סיר לרחוץ…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:41 5.07.2019)

מעולה 🙂
תודה גדעון

avatar
נוי (17:46 31.05.2019)

יצא מדהים תודה תודה תודה💕💕💕💕

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:25 31.05.2019)

נראה מעולה!
תודה לך על השיתוף 🌷

avatar
חן אברהם (08:41 23.05.2019)

הי אפרת
לאיזו כמות המתכון? לכמה דגים?
תודה רבה !!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 23.05.2019)

בסביבות 6, תלוי בגודל הנתחים.

avatar
אן (10:00 3.05.2019)

מכינה כל הזמן את המתכון הזה עם פילה אמנון ויוצא מושלם!! מתכון קל, טעים ומדויק!
תודה על כל המתכונים הקלילים והטעימים 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:08 3.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה 🌷

avatar
ליבי (19:25 3.04.2019)

שלום אפרת!
רציתי להודות לך על המתכון הנהדר ,יצא לי מאד מוצלח אפילו בלי פלפל שחור שבדיוק היה חסר לי!המתכונים שלך ברמה !!!
אגב,לגבי כמות המלח נראה לי מעט מדי ,כלומר עשיתי כפי שכתוב והיה חסר בטעם, הוספתי הרבה יותר ממה שכתוב, ודווקא לא יצא מלוח מעניין… האם זה קשור לפלפל שחור שבדיוק היה חסר לי?
שאלה נוספת ,האם אפשר גם להשתמש עם פלפל לבן?או שזה יעשה לי טעם לוואי? המון תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:34 3.04.2019)

היי ליבי,
שמחה שיצא טעים 🙂
מלח זה תמיד עניין של טעם לכן אני מציינת את המינימום. כל אחד יכול לשפר ולהוסיף יותר לפי הטעם (מומלץ לטעום את הרוטב לפני שמוסיפים את הדגים).
אפשר להשתמש בפלפל לבן.

avatar
מיה (20:35 19.03.2019)

היי אפרת,
2 שאלות בבקשה:
1. במקום 3 עגבניות, ניתן להשתמש העגבניות מרוסקות? אם כן, מה הכמות?
2. רשמת שצריך להפוך את הדג, איך מתחילים? קודם עם העור למטה ואז להפוך (סוף הבישול העור יהיה כלפי מעלה) או הפוך?
תודה רבה 🙂
מיה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 19.03.2019)

היי מיה,
1. אפשר לשים כ3/4 כוס עגבניות מרוסקות. אם יש לך לפחות עגבניה אחת לשלב זה יהיה טוב (ואז תשימי עגבניה קצוצה + חצי כוס עגבניות מרוסקות).
2. אם לדג יש עור אז תתחילי קודם עם העור למעלה כדי שבסוף הבישול העור יהיה כלפי מטה.

avatar
משה (09:14 19.03.2019)

היי אפרת.

ראשית רצינו להגיד לך שאנחנו עושים בד״כ את המתכון ככתבו וכלשונו אבל עם פילה אמנון ויוצא נהדר.

רצינו לשאול אם יש לנו כמות של דגים האם ניתן לעשות זאת בתנור ואם כן כמה זמן ועל כמה מעלות.

תודה רבה🙏🏻

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 19.03.2019)

היי משה,
אפשר לאפות בתנור אבל יש קודם לבשל את הרוטב.
אם כמות הדגים גדולה כדאי להגדיל את כמות הרוטב: חצי בצל בינוני, 9 שיני שום, גמבה וחצי, 4 עגבניות, 4 כפות רסק, כוס וחצי עד 2 כוסות מים, 3/4 כוס עלי כוסברה, חצי כפית כורכום, כפית וחצי פפריקה, 3/4 כפית פפריקה חריפה, ככפית מלח, רבע כפית פלפל שחור. אני מציעה לטעום ולתקן תיבול בהתאם.
לאחר שהרוטב מוכן יש לשפוך לתבנית מחצית ממנו, להוסיף את הדגים ומעל לשים את המחצית השניה של הרוטב.
לחמם תנור מראש ל180 מעלות ולאפות במשך כ10 דקות. לאחר מכן לכבות את התנור ולהשאיר את הדגים בפנים במשך 15-20 דקות כדי שימשיכו להתבשל לאט.

avatar
מינה (15:34 15.03.2019)

היי, המתכון נראה טוב.
אין לי עגבניות, יש תחליף? מספיק רק רסק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 15.03.2019)

חבל כי העגבניות מוסיפות טעם. גם לא עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים?
אם אין ואת בכל זאת רוצה להכין אז תוסיפי עוד גמבה וכף רסק.

avatar
מורן (08:53 10.03.2019)

נראה מדהים!! האם אפשר להפחית בשמן? לא אוהבת שזה יוצא שמנוני

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:54 10.03.2019)

כן אפשר. שימי 2-3 כפות.
שבוע נפלא 🌷

avatar
ליאל (14:15 21.02.2019)

הי אין לי רסק עגבניות והירקות כבר על האש… אין לי מאיפה להשיג.
השאלה האם ניתן להכין עם עגבניות מרוסקות במקום רסק..? ואולי להוסיף להן איזה תבלינים שישלימו את הטעם החסר🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:59 21.02.2019)

הרסק מסמיך את הרוטב אבל אם אין לך אפשר לשים כחצי כוס עגבניות מרוסקות.

avatar
ג׳ני (12:41 29.01.2019)

הי אפרת,
אני מכינה את המתכון עם דג מושט ובאופן קבוע כולם מתלהבים. טעים מאוד, תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:57 29.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ג’ני

avatar
אביגיל (22:38 27.12.2018)

וואו אפרת יצא מדהים!! פעם ראשונה שיוצא לי כזה דג טעים…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 28.12.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אביגיל 🙂

avatar
חיה גולדשמיד (12:57 26.12.2018)

האם אפשר גם לאפות את הנסיכה חריימה התנור ולא לאפות?
כמו כן האם המתכון מתאים כם למושט וגם לדג סלומון?
ושוב תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 26.12.2018)

היי חיה,
לא הבנתי את השאלה הראשונה.
כן, המתכון מתאים גם למושט וגם לסלמון.

avatar
חיים (02:50 23.11.2018)

קניתי פרוסות של דג טונה
האם המתכון הזה מתאים לדג הזה?

במידה וכן איך לטפל בדג?

אם זה לא מתאים
תוכלי להפנות אותי למתכון חריף לדג טונה.

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:51 23.11.2018)

היי חיים,
אפשר להכין עם דג טונה באותו אופן.

avatar
דימה (17:58 26.10.2018)

אפרת יש לך מתכונים מדהימים, תודה! תנסי לאוסיף כף קימל תחון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:42 27.10.2018)

תודה! אנסה 🙂

avatar
עהת (14:39 25.10.2018)

היי אני רוצה להכין כמות לכ-20 סועדים, אפשר להכין את הרוטב במחבת ואז להכין את הדגים בתנור? עם הרוטב כמובן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:52 25.10.2018)

כן אפשר.

avatar
ענת (17:39 5.10.2018)

אין על המתכונים שלך!! יצא מוצלח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:25 6.10.2018)

תודה ענת ❤️

avatar
מרגלית (13:42 23.09.2018)

הי אפרת .
המתגונים שלך מעולים. כל דבר שרוצה להכין מכל קטגוריה קודם מחפשת באתר שלך ולא מתאכזבת .
לגבי חריימה עושה דומה אך לא מעט פעמים הרוטב לא יוצא אגום בוהק אלא קצת עכור.
אשמח אם תדעי להגיד מה הבעיה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 23.09.2018)

היי מרגלית,
הרוטב אמור לצאת אדום אבל לא ממש בוהק וזאת מהסיבה שמוסיפים לו מרכיבים נוספים.
כדאי להשתמש בעגבניות אדומות וברסק עגבניות 28%-30%.
חג שמח ❤️

avatar
טליה (01:35 23.09.2018)

שאלה- אני לא כל כך מבינה את עניין ההשרייה, הרי מיץ מחצי לימון לא מכנה קילו של נסיכה? האם לא חשוב שכל הדג יושרה הלימון ומלח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:09 23.09.2018)

אין צורך לשים כמות גדולה יותר. מספיק לערבב עם נתחי הדג בצורה אחידה.
חג שמח 🌺

avatar
אלמוג (09:14 2.08.2018)

היי האם יש אפשרות להשתמש עם סלמון או פילה דניס?
תודה מראש 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 2.08.2018)

כן אפשר.

avatar
מירב (21:08 29.07.2018)

כרגיל- מתכון מנצח!
הבן שלי ביקש וקיבל בזכותך.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:30 29.07.2018)

נראה מעולה!
תודה מירב 🙂

avatar
reizy (17:58 3.07.2018)

חייבת לשתף: הכנתי את הבסיס של הירקות לחריימה ומישהו עירבב לי עם כף שהיתה מלוכלכת בבשר, כיון שלא אוכלים דג עם בשר הכנסתי לתערובת הזו חזה חתוך לקוביות במקום הדגים, לא שמתי כוסברה, יצא מעדןןןןןןןןןן, הגשתי ע פסטה והילדים והמבוגרים ליקקו אצבעות – תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 3.07.2018)

לפעמים ממקרים כאלה יוצאים בסוף המתכונים הכי טעימים, אהבתי 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
ענת בן עמי (11:58 15.06.2018)

נהדר. מנסה כעת. לא יודעת אם לשטוף את נתחי הדג לאחר ההשרייה וכן לא צויין ז מ ן ההשרייה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:14 15.06.2018)

היי ענת,
את הדג משרים עד הרגע ששמים ברוטב. אין לשטוף את הדג לאחר ההשרייה.

avatar
nechama (14:21 26.04.2018)

פצצה של מתכון רציתי לדעת במקרה שהחומוס לא מבושל איך ומתי להוסיף ראיתי שכתבת על חומוס משימורים אבל על רגיל לא כתבת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:32 26.04.2018)

היי נחמה,
חומוס יבש יש להשרות במי ברז לפחות לילה לפני. לאחר מכן לבשל אותו במים רותחים עד שהוא מתרכך ורק אז ניתן להשתמש בו למתכון.

avatar
נטלי (13:42 12.04.2018)

תודה על המתכון.האם אפשר להכין בסיר לדגים במקום מחבת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:47 12.04.2018)

כן, אפשר בהחלט.

avatar
עדי (11:02 30.03.2018)

היי, המון תודה על המתכונים הנפלאים! רציתי לשאול בבקשה איך אני הופכת את המתכון לחריף? יש לי פלפלים ירוקים חריפים, מתי להוסיף אותם במהלך הבישול?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:06 30.03.2018)

היי עדי,
את יכולה לקצוץ 1-3 פלפלים חריפים (לפי רמת החריפות שאת אוהבת) והוסיף יחד עם הגמבה והעגבניות.
חג שמח 🙂

avatar
צביקה (15:25 9.03.2018)

היום אני מתכנן על החריימה הזה ורעיון תפוא נשמע מעולה (פרוסות) האם הזמן מספיק ?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 9.03.2018)

היי צביקה,
אני ממליצה לרכך את פרוסות תפו”א על ידי בישול במים או ריכוך במיקרוגל לפני שמוסיפים לחריימה.
כדאי להוסיף אותם לפני שמוסיפים את הדג.

avatar
צביקה (17:03 9.03.2018)

תודה

avatar
ולנטינה (10:21 27.02.2018)

מתה מתה מתה על המתכון הזה
האם אפשר להוסיף למתכון לגרגרי חומוס?אם כן באיזה שלב?(במידה והם מקופסת שימורים)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:41 27.02.2018)

בטח 🙂 אם אלה גרגירים מקופסת שימורים אז כדאי להוסיף לאחר שהופכים את הנתחים צד.
יש לשטוף היטב מנוזלי השימורים ולסנן כדי למנוע טעם לוואי.
יום מקסים!

avatar
שרול (17:42 28.01.2018)

מה השם של נסיכת הנילוס באנגלית? ואם אפשר עוד סוגי דגים אפשריים למתכון זה באנגלית. תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 28.01.2018)

היי,
אני חושבת שזה נקרא perch. בכל מקרה אפשר להשתמש גם בפילה דניס (Sea Bream) או דג אמנון (tilapia)

avatar
שירלי (08:46 5.03.2021)

היי מתכון מעולה האם אפשר גם דג בקאלה צעיר עם מתכון זה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:00 5.03.2021)

היי שירלי,
כן, אפשר😊

avatar
שי (14:31 12.01.2018)

יצא פצצה. להלן מספר שינווים שעשיתי: במקום כוסברה הוספתי גרעיני כוסברה מתוקניקלות ובמקום מלח החלפתי במרק עוף. אפשר גם להוסיף תפוחי אדמה חתוכות בפרוסות. טעים, קל ומהיר. תודה רבה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:12 12.01.2018)

מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבת שלום!

avatar
צביקה (15:26 9.03.2018)

באיזה שלב הוספת את תפוא ?

avatar
אליזבט (19:27 9.01.2018)

תודה על המתכון, יצא מ ע ו ל ה
עשיתי עם בורי, השתמשתי בכ 2 כפות שמן, לא הרגשתי בטעם מחסור…טעים להפליא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 9.01.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אליזבט.

avatar
שרה (07:31 1.01.2018)

טעים בטירוף!
מי ידע שזה יכול להיות כלכך פשוט…
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:31 1.01.2018)

תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂
יום מקסים

avatar
מילכה (10:45 22.11.2017)

מה קורה אם מוותרים על שום?
יצא לי יחסית דליל אפשר להסמיך עם עוד רסק או שזה יפגע בטעם
אני מכניסה את הדגים לתנור כמה זמן צריך לבשל את הרוטב לפני כן? ואם אפשר להוסיף פטרוזילה במקום כוסברה ואם כן מתי כיון שזה
עובר גם תנור
האם אפשר להכין את ברוטב מראש כמה ימים קודם ולשמור במקרר?
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:46 22.11.2017)

היי מילכה,
השום מוסיף המון טעם, חבל לוותר עליו.
אפשר להוסיף קצת רסק.
את הרוטב כדאי לבשל לפי הזמן שרשום במתכון. לאחר שאת מוסיפה את הדגים את יכולה להכניס לתנור.
אפשר אבל עם כוסברה יותר טעים, לטעמי.
אפשר להכין מראש ולשמור במקרר.
המשך יום מקסים 🙂

avatar
רבקה (13:59 14.11.2017)

כמה זמן אמורים להשרות אותו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:12 14.11.2017)

בסביבות 15-30 דקות.

avatar
רבקה (11:59 14.11.2017)

הכוונה לדג נסיכת הנילוס?
ואם כן איך מוציאים לו את כל הטעם הרע שיש לו?
תודה רבה מראש.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 14.11.2017)

כן רבקה.
עצם ההשרייה במלח ולימון אמורה לנטרל את הריח שלו.

avatar
מלכה (19:12 17.10.2017)

אפרת היקרה,
המתכון נראה מאוד מעניין רק רציתי לשאול אם אפשר לוותר על הכוסברה (אני נמנעת מלאכול את כל העלים הללו ממורכבות הבדיקה מתולעים)
ושנית האם אפשר להוסיף עוד עגבניות טריות במקום הרסק עגבניות שבמתכון? ואם כן אז מה הכמות?
מכינה הרבה מהאתר שלך! תודה על האתר המעולה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 17.10.2017)

היי מלכה,
אני לגמרי מבינה אבל קחי בחשבון שהכוסברה מאוד מוסיפה במקרה הזה. זה ייצא טעים גם בלי אבל יותר טעים עם.
אפשר להוסיף עוד כ-2 עגבניות. הרסק למעשה מסמיך את הרוטב וממתיק אותו מעט. את יכולה להפחית את הכמות לכפית מלאה רסק או שאם את רוצה להמנע לגמרי אז גם אפשר.
ערב נעים 🙂

avatar
שושי (11:16 6.02.2018)

אפרת את כל סוגי העלים ניתן לנקות על ידי השרייה בפה זה גם לפי ההלכה שלבמועדף.בשיטה הזאת מנקים חסה פטרוזיליה שמיר פטרוזיליה שמיר ..כל ירק

avatar
שושי (11:19 6.02.2018)

להשרות במלח!

avatar
גלוריה (03:27 24.11.2019)

אפשר לקנות קוביות קפואות של “דורות” שכתוב עליהן שנקי מחרקים..
משתמשת המון ויוצא סופר מוצלח.

avatar
נירה (13:15 2.10.2017)

מתכננת להכין לערב החג. לכמה סועדים המתכון מיועד? אני צריכה ל-8

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:41 2.10.2017)

היי נירה,
המתכון מתאים ל5-7 סועדים, תלוי בכמות הפילטים שאת שמה ובגודלם. לכמות של 8 סועדים אני ממליצה לשים 8-10 פילטים בגודל סביר.

avatar
טל (21:38 28.09.2017)

אפשר להכין עם פילה פורל עם עור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:39 28.09.2017)

כן אפשר.

avatar
איילה (15:25 30.08.2017)

כמה זמן הדג המוכן נשמר? ומהיהדרך מיטבית לשמור עליו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:20 30.08.2017)

היי איילה,
לאחר ההכנה (ולאחר שהדג התקרר) ניתן להעביר לקופסה אטומה ולשמור במקרר. הדג נשמר 3-4 ימים.

avatar
לאה אלכביר (19:30 21.08.2017)

היי באים אליי המון אורחים לשבת. ורציתי להכין פילה אמנון איזה 9 חתיחות וראיתי את המתכון הזה שבתמונה.
מה את ממליצה יותר שיוצא יותר ואו וטעים ואם רוטב טוב? זה שכאן או זה שבתמונה?

20170821_192856

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:12 22.08.2017)

היי לאה,
האמת ששני המתכונים יוצאים מצוין ומתאימים מאוד לאירוח. מתכון פילה אמנון ברוטב חריף הוא עם גרגירי חומוס וגזר. החריימה מבוסס יותר על עגבניות.

avatar
אלעד (00:53 18.08.2017)

הכנתי את המתכון הזה עם אמנון, נסיכה, לברק, בורי, סלמון, והליבוט. כולם יצאו פגז מתכון מעולה תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:55 18.08.2017)

תודה אלעד, שמחה לשמוע 🙂

avatar
לימור (14:41 30.07.2017)

האם צריך לאחר ההשרייה של הדג לשטוף אותו ? או פשוט להכניס לסיר לאחר השרייה ?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:50 30.07.2017)

לא לשטוף, לשים כמו שזה לסיר.

avatar
dita (18:02 28.07.2017)

שלום, האם דג בורי בפרוסות מתאים למתכון זה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:23 28.07.2017)

נראה לי מתאים.

avatar
אלינור (08:48 28.07.2017)

היי אפרת
שאלה חשובה קניתי אמול דכ פילה אמנון מהסופר . מהמקרר לא קפוא ועכשיו כשרציתי להכין אני רואה שהתאריך עד אתמול. האם אפשר להשתמש?איך אפשר לדעת שהדג בסדר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:25 28.07.2017)

היי אלינור,
אם זה רק יום אחד וזה היה בקירור זה אמור להיות בסדר.
אפשר לזהות אם דג מקולקל בעיקר לפי הריח. אם יש לו ריח חזק אז עדיף שלא להשתמש בו.

avatar
מוריה (16:57 14.06.2017)

תודה רבה חשבתי פשוט שזה יתפרק לי אם אני יהפוך אבל הצלחתיי ויצא טעים מאוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:11 14.06.2017)

מצוין 🙂

avatar
מוריה (16:37 14.06.2017)

היי רציתי לדעת אם חייב להפוך את הדגים בזמן הבישול
*אני עושה דג סלומון
ודרך אגב מתכונים פשוט טובים וכייף כול פעם לחזור ולעשות דברים אחרים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:48 14.06.2017)

היי מוריה,
רצוי להפוך אבל לא חייב כי זה מתבשל עם מכסה.

avatar
נועה (10:08 26.03.2017)

היי[=
האם ניתן להשתמש במתכון הזה בדג סלומון?
תודה D:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:53 26.03.2017)

כן, אפשר. זמן הבישול עשוי להתארך מעט ל 15 דקות מכל צד (במקום 10 דקות).
שבוע נפלא 🙂

avatar
רוית (09:34 22.03.2017)

היי… תודה על אתר מושלם
כמה קריטי אם אשתמש ברסק עגבניות לדג חריימה ולא בתרכיז

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:44 22.03.2017)

היי רוית,
אין בעיה.
יום מקסים 🙂

avatar
נורית (23:28 2.03.2017)

היי, רציתי להגיד תודה! המתכון מצוין וקל ממש, יוצא טעים. שתי הערות חשובות:
1. השתמשתי בדג אמנון, משמעותית יותר זול מנסיכת הנילוס (1.65 קילו עלה לי 51 ש”ח, מקפוא).
2. למי שאוהבת לשלב חריימה עם קוסקוס (שילוב מנצח), אני ממליצה לקנות קוסקוס אותנטי מרוקאי, קוראים לזה Dari. ניסיתי להכין את הקוסקוס של שופרסל ויצא בלתי אכיל.
בהצלחה לכולן! ☺

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:43 3.03.2017)

תודה נורית 🙂
שבת שלום!

avatar
דליה המר (00:20 19.02.2017)

לא יודעת אם תגובתי הגיע, אני רוצה להכין את המתכון אך כאן בארצות הברית אין את הדגים הנפלאים של ארצנו,,יש פורל האם מתאים להשתמש ואילו דגים אחרים לידיעתך. תודה. דליה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:06 19.02.2017)

היי דליה,
דג פורל יכול להתאים למתכון.
דגים נוספים שיכולים להתאים הם לוקוס ונסיכת הנילוס.
שבוע מקסים 🙂

avatar
דליה המר (00:07 19.02.2017)

המתכונים שלך מעולים,נסעתי כמה מתכוני עוף ויצא מצוין.כיון שאני חיה בארהב אין כאן כדי אמנון ולא דניס איזה לידיעתך מתאימים לחריימה

avatar
Ad (04:53 20.03.2017)

הי דליה. גם אנחנו גרים בארהב. אנחנו משתמשים בדג סאווי שיש עכשיו בכל מקום , בעקר וולמארט. מתאים לכל מתכון שצריך דג לבן

avatar
אחת שיודעת (20:26 25.05.2017)

דג אמנון בארה”ב נקרא tilapia fish

avatar
מירי (21:22 24.01.2017)

אפרת שלום!
האתר שלך פשוט מעולה! כל מתכון פה יותר מוצלח מהשני
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:14 24.01.2017)

תודה מירי! 🙂

avatar
שלי (21:19 14.01.2017)

אגב אני כל שבת מכינה את הסלט הטורקי שלך פשוט מעדן ובמקום עגבניות אני שמה עגבניות מרוסקות חבילה של 260גרם
האם גם פה אני יכולה עגבניות מרוסקות וכמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:51 14.01.2017)

היי שלי,
אני חושבת שכן. רק הכוונה לעגבניות מרוסקות ולא לרסק עגבניות נכון?
לדעתי קופסה וחצי אמורה להספיק.

avatar
שלי (20:46 14.01.2017)

שבוע מבורך
אחרי שבת שרוב המאכלים מהאתר. מוצלחים ממש..
רציתי לדעת לגבי הדג אם אני מחליפה את הדג לאמנון קפוא4-5 אחדים האם משהו משתנה?
ושאלה נוספת האם אפשר להוסיף תפו”א ואם כן מתי ואיך?
תודה ושבוע טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:41 14.01.2017)

היי שלי,
אם את רוצה להכין פילה אמנון עם תפו”א לדעתי המתכון הזה יותר יתאים – פילה אמנון מבושל בירקות (אפשר לוותר על הגמבה, הגזר והחומוס).
אם את רוצה יותר רוטב אפשר להוסיף יותר מים ואפילו 1-2 כפות רסק עגבניות.
אם בכל זאת את רוצה להכין את המתכון הזה אפשר להכין עם אמנון כרגיל ולהוסיף את קוביות תפו”א בהתחלה ורק לאחר שהם מתרככים ברוטב להוסיף את הדג.
שבוע טוב 🙂

avatar
הילה (07:28 14.01.2017)

פעם ראשונה אני מכינה דג חריף לשישי ויצא מעולה! עשה לי את היום, תודה רבה על המתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:54 14.01.2017)

תודה הילה, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
ספיר (15:34 5.12.2016)

היי האם חייב להפוך את הדגים? ניראה לי הם יתפוררו לא? ורציתי לדעת אם יש לך מתכון לבשר עם פטריות ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:21 5.12.2016)

היי ספיר,
לא חובה להפוך אבל מומלץ. אם משתמשים בתרווד אז הדגים לא מתפרקים.
ואין לי מתכון..
המשך יום מקסים 🙂

avatar
ונסה (19:41 21.11.2016)

תודה רבה יצאה טעים מאוד וזה קלללללל מאוד אהבו כולם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:59 21.11.2016)

תודה ונסה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
חיה ינוביץ רוזן (18:33 18.11.2016)

אני רוצה לשתף אותך שהכנתי את המתכון אחת לאחת כפי שלימדת ויצא נפלא, בהחלט אאמץ את המתכון , תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:39 18.11.2016)

אני ממש שמחה לשמוע 🙂
תודה חיה ושבת שלום

avatar
עידנדן (14:03 17.11.2016)

היי אפרת. רציתי לשאול האם אפשר לעשות את המתכון הזה גם עם לוקוס? והאם צריך לטפל בלוקוס בצורה שונה.
תודה! אחלה אתר 3>

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:23 17.11.2016)

כן אפשר, באותו אופן.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
אסתי (07:42 28.10.2016)

כמה זמן צריך להשרות פילה נסיכה??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:19 28.10.2016)

היי אסתי,
בין 15 דקות ל 30 דקות.
שבת שלום 🙂

avatar
ספיר מיידני (19:25 20.10.2016)

אפרת יקרה, מועדים לשמחה!
תודה על כל המתכונים הטעימים והמוצלחים!
ניסינו כבר מגוון רחב של מתכונים – עיקריות,תוספות ואפילו קינוח שזה לא הצד החזק שלי.. וברוך ה’ היינו מרוצים!
אני רוצה בעזרת ה’ השבת לנסות ולהכין את הדג הזה שיש לי תחושב שייצא פיצוץ…
אבל עם – דג פילה אמנון..
ובכמות קטנה – של כשלוש דגים..
איך אוכל להפחית/לשנות כמויות ולא לפגוע באיכות המתכון ובטעמים?
תודה רבה ספיר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:34 20.10.2016)

היי ספיר,
קודם כל אני ממש שמחה לשמוע שאת נהנית מהאתר 🙂
לדגי המתכון, אין בעיה להכין עם פילה אמנון. אם אלה 3 דגים שלמים שפירקו אותם לפילטים אז כדאי להכין לפי המתכון ולהשאיר את כמויות הרוטב כפי שהן.
אם הכוונה ל-3 פילטים בלבד אז אפשר להכין לפי הכמויות הבאות:
חצי בצל קטן קצוץ
5 שיני שום פרוסות
חצי גמבה חתוכה לרצועות
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
כף וחצי רסק עגבניות
3/4 כוס מים
שליש כוס עלי כוסברה קצוצים
תיבול: רבע כפית כורכום, 3/4 כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פפריקה חריפה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
בהצלחה!

avatar
הלני (15:14 16.10.2016)

שלום,האם המתכון מתאים גם לקרפיון?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:26 16.10.2016)

כן הלני, מתאים.
חג שמח 🙂

avatar
יוכי (09:48 29.09.2016)

שלום אפרת, אם אני רוצה לעשות את זה עם אמנון קפוא, אני צריכה להפשיר את האמנון קודם נכון? ואחרי זה זמן הבישול שלו זה כמו במתכון או שיש משהו אחר? תודה ושנה טובה! ותמשיכי להוסיף מתכונים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:53 29.09.2016)

היי יוכי,
צריך להפשיר את האמנון. אין צורך לשנות שום דבר, תכיני כרגיל לפני המתכון.
חג שמח ושנה טובה!

avatar
מיטל (15:38 12.07.2016)

שלום רב אפשר להשתמש במתכון בדג דניס קפוא? חייבים בצל? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 12.07.2016)

כן מיטל אפשר להשתמש בדג דניס קפוא (עדיף פילה) ואפשר לוותר על הבצל.

avatar
דבי (23:10 12.06.2016)

הי אפרת!

יצא לי מעולה!

(עם תפוחי אדמה שבטעות בושלו עד הסוף לפני שבת אך התחמם חזק על הפלטה ולא הורגש כלום.)

תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:43 13.06.2016)

שמחה לשמוע!
תודה דבי ויום נפלא 🙂

avatar
זוהר (22:28 10.06.2016)

ממש טעים.תודה.הוספתי ג’ינג’ר חתוך קצת קליפת לימון חתוכה ומיץ לימון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:09 11.06.2016)

תודה זוהר, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
דבי (15:27 9.06.2016)

תודה אפרת על כל העצות.

אם אני עושה חצי קילו דג להפחית מהרוטב?

אפשר פטרוזליה במקום כוסברה? (אפשר תבלין כוסברה – ז”א מיובשת המחנות

רסק או דוקא רכז?

מליון תודות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:37 9.06.2016)

היי דבי,
אם את אוהבת הרבה רוטב תשאירי את הכמויות כמו שהן, אם לא תפחיתי בחצי.
אם יש לך שימי גם קצת עלי פטרוזיליה וגם תבלין מיובש של כוסברה.
את יכולה לשים רסק עגבניות רגיל.
בהצלחה 🙂

avatar
דבי (06:40 9.06.2016)

אפשר להוסיף תפוחי אדמה?

נראה לך כדאי לבשל לפני שבת את תפוחי האדמה (כאן ובכלל) חלקית ובלילה של שבועות לגמור על הפלטה?

כמה היית מבשלת קודם?

שוב תודה!

avatar
דבי (06:37 9.06.2016)

יש מצב לעשות עם דג אחר? איזה (פילה!)?

סלמון מתאים לבישול?

תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:40 9.06.2016)

היי דבי,
את יכולה להכין את המתכון עם פילה אמנון, פילה דניס וכו’.
אפשר גם להכין מסלמון (אני אישית חושבת שעדיף שזה יהיה דג לבן).
בדר”כ לא שמים תפו”א בחריימה למרות שמבחינת טעם זה כן יכול להשתלב עם הטעמים של הרוטב והדג. החלטה שלך 🙂
וכן, כדאי לבשל את תפוחי האדמה כמעט עד ריכוך מלא ולהמשיך על הפלטה במוצש. בשלי עד שאת מצליחה לנעוץ מזלג בתפוח האדמה.

avatar
יוסי (21:43 4.06.2016)

יצא מעולה!תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:57 4.06.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יוסי ושבוע טוב

avatar
גרסיה (19:23 19.05.2016)

היי.

ראשית. אני רוצה לציין את המתכונים הנהדרים שהם בד״כ מוצלחים וקלים ביותר וכמעט בכל שבוע אני מיישמת אחד מהם.

קבלי תיקון:
חריימה, הוא לא תבשיל מרוקאי. הוא תבשיל טריפוליטאי/תוניסאי.

תבשיל הדגים המסורתי של המרוקאים, הוא לא בעגבניות אלא עם פלפלים אדומים, המון שום, המון פפריקה, כמון וחריף למי שאוהב.

תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:59 19.05.2016)

היי גרסיה,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים ותודה על ההערה 🙂

avatar
קרן (09:51 25.04.2016)

חזרתי להגיב – הדג היה מעולה! הרוטב היה סמיך וטוב והדג לא התייבש בכלל 🙂
תודה רבה על המתכון ועל העזרה! 🙂
קרן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:20 25.04.2016)

איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂
שמחה שיצא טעים וחג שמח!

avatar
קרן (11:50 21.04.2016)

הי, מה הדין לגבי דניס? הוא נקנה טרי ומפולט ואין לי מושג כמה הטעם שלו חזק (הריח מאוד חזק…) וכמה זמן צריך להשרות.
מעבר לזה, הוא נראה לי די דק ולא הכי בשרני, כמה זמן הוא צריך כדי לא להתייבש?
תודה רבה על התשובה, את עונה לכולם בכזו סבלנות 🙂
חג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:45 21.04.2016)

היי קרן,
אין בעיה להכין מדג דניס על אותו עקרון. את משרה את הדג ומתחילה להכין את הרוטב (מדובר בהשרייה של בסביבות 10-15 דקות).
לדעתי הזמן במתכון רלוונטי גם לדג הזה אולי יש להפחית ב-2 דקות (הכוונה שימי 8 דקות במקום 10 דקות).
חג שמח 🙂

avatar
גאלה (15:53 20.04.2016)

תודה רבה על התגובה המהירה!
האם זה בסדר להכין את הדג יום לפני ולחמם על האש לפני ההגשה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:55 20.04.2016)

כן, אין בעיה עם זה.

avatar
גאלה (13:12 20.04.2016)

היי, תודה רבה על כל המתכונים הטעימים. הייתי רוצה להוסיף גרגרי חומוס משקית קפואה. באיזה שלב ניתן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:28 20.04.2016)

היי גאלה,
בגלל שגרגירי חומוס משקית קפואה הם לא מבושלים לגמרי כדאי להוסיפם לתבשיל כבר בהתחלה יחד עם הגמבה והעגבניות הקצוצות.
המשך יום נפלא וחג שמח 🙂

avatar
נטליה (14:38 16.04.2016)

היי, אם אני רוצה להכניס את הפלפל החריף, באיזה שלב להוסיף אותו למחבת? בהתחלה עם הבצל, או בסוף עם הדג? והאם כדאי לחתוך אותו לחתיכות קטנות או כמו גמבה?
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:54 16.04.2016)

היי נטליה,
כדאי לקצוץ את הפלפל החריף לחתיכות קטנות ולהוסיף בזמן שמוסיפים את הגמבה.
בהצלחה 😉

avatar
סימה טיטו (11:14 11.02.2016)

שלום רב. אני רוצה להכין מתכון זה מחר.אנחנו מעדיפים פילה סלמון.הבנתי שאפשר לעשותו במתכון זה אולם האם יש צורך להשרות? הרי זהו דג מאוד עדין וההשרייה עשויה לבשלו למחצה.לא ? אני רוצה שהדג ישאר עסיסי ולא יתייבש.. להצעת אודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:31 11.02.2016)

היי סימה,
ההשריה מעניקה טעם לדג ולכן מומלץ שלא לוותר עליה. אם את משתמשת בפילה סלמון כדאי להשרות לפחות 5-10 דקות לפני שאת מוסיפה את הנתחים למחבת.
בהצלחה והמשך יום נפלא 🙂

avatar
סימה טיטו (07:17 18.02.2016)

בקר טוב
יצא מעולה עם פילה סלמון.אהבנו.
תודה
יישר כוח !
סימה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:04 18.02.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
נעמה (14:44 10.03.2016)

סלמון לא משרים עם לימון. שוטפים אותו היטב מספר פעמים ומשאירים מושרה במים. בינתיים מכינים את הרוטב ורק כשהרוטב מוכן מוסיפים את הדג לעוד 12-15 דקות בישול ומיד מכבים את הגז.
אני מציעה להחליף את הבצל במתכון זה בשיני שום חצויות. בסלומון מומלץ לשים רק מגיעות של רסק בארבע פינות בסיר או להכין את כל הרוטב מרסק אבל בעדינות ואר אחרי טיגון של שיני השום עם הגמבה.

וכמובן, המוןןןןן כוסברה (למי שאוהב). בתיאבון!

avatar
חגית (08:29 29.01.2016)

בוקר טוב.. נשמע מעולה, אכין מחר.. האם להשרות את הדג רק עם מלח ולימון? אין צורך להוסיף מים לקערה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:33 29.01.2016)

היי חגית,
נכון. ההשריה היא רק עם מלח ולימון, ללא מים.
שבת שלום 🙂

avatar
תהילה (07:36 28.01.2016)

שלום אפרת, השבת אני מכינה בעז”ה את הדג המדהים הזה למשפחתי המורחבת, אבל אין לי מספיק מקום במחבת ל10 דגים. אני יכולה להכין את הרוטב במחבת ואז העביר לתבנית תנור ולסדר על זה את הדגים? אם כן כמהזמן לאפות מכל צד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:42 28.01.2016)

היי תהילה,
לאחר שהרוטב מוכן שפכי כמחצית מהרוטב לתבנית, עליו הניחי את הדגים ומעליהם שפכי את יתרת הרוטב. אם כמות הדגים גדולה יכול להיות שתצטרכי להגדיל את כמות הרוטב: חצי בצל בינוני, 9 שיני שום, גמבה וחצי, 4 עגבניות, 4 כפות רסק, כוס וחצי עד 2 כוסות מים, 3/4 כוס עלי כוסברה, חצי כפית כורכום, כפית וחצי פפריקה, 3/4 כפית פפריקה חריפה, ככפית מלח, רבע כפית פלפל שחור. כמובן שאני מציעה בסוף לטעום לתקן תיבול בהתאם.
שימי בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ10 דקות. לאחר מכן תכבי את התנור ותשאירי את הדגים בפנים במשך כ-20 דקות כדי שימשיכו להתבשל לאט.
בהצלחה 😉

avatar
תהילה (11:23 28.01.2016)

אלופה את, אלופה!

avatar
אדית (23:45 29.01.2016)

לגבי התנור (אני בדרך להכניס), האם לכסות את התבנית או שאין צורך? תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:00 30.01.2016)

אין צורך לכסות.

avatar
שלי (12:18 3.01.2016)

מניסיון רב עם חריימה מדניס והנסיכה,

את ראשי הדניס לבשל עם רוטב העגבניות כדי שהרוטב יצא סמיך יותר ובכלל אני מכינה כמות גדולה של רוטב עגבניות ומקפיאה בקופסאות קטנות כך שיש תמיד בשליף.
בכל אופן, על הבצל הייתי מוותרת כיוון שהוא מוסיף מרירות.
אבל כן הייתי מוסיפה לבישול רוטב העגבניות עם הראשים מעט ג’ינג’ר טרי חתוך לקוביות קטנות ופלפל שאטה. רצוי להשתמש בפלפל לבן.

avatar
תהילה (19:32 17.12.2015)

שלום,
אני רוצה להכין את המתכון לשני אנשים (בעלי ואני…) מ3 פילה אמנון קפואים. האם זה מתאים ובכמה צריך להפחית כמויות, בחצי נניח?
תודה על האתר המקסים והתגובות המהירות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:00 17.12.2015)

כן תהילה, תכיני עם 3 פילטים שיש לך והפחיתי כמויות בחצי.
בהצלחה 😉

avatar
תהילה (22:51 24.12.2015)

יצא פשוט מעולה! בעלי האשכנזי התענג על כל ביס… והרוטב.. אח הרוטב..
השבת אני מכינה את החריימה פעם שניה והוא מוכתר כרגע כהמתכון המנצח לדגים לכבוד שבת!
תודה לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:07 25.12.2015)

מעולה! אני ממש שמחה לשמוע 🙂
תודה תהילה ושבת שלום!

avatar
תהילה (21:44 26.12.2015)

אגב, רעיון מעולה לניצול השאריות של הרוטב במוצאי שבת (אם נשאר משהו…)
להכין חביתת חריימה! להוסיף ביצים לרוטב שנשאר, לערבב ולטגן.
יוצא מעדן אמיתי!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:09 26.12.2015)

אחלה רעיון!
תודה תהילה ושבוע טוב 🙂

avatar
זיוה (10:52 4.12.2015)

שלום,
האם ניתן להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:30 4.12.2015)

לדעתי כן.
שבת שלום 🙂

avatar
אלינור (14:45 3.12.2015)

היי נשמע מאד טעים. האם אפשר להכין עם פילה זהבון? יש לי בפריזר ולא יודעת מה לעשות עם זה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:58 3.12.2015)

כן אלינור, אפשר בהחלט 🙂

avatar
אלינור (14:44 3.12.2015)

היי נשמע מאד טעים.

avatar
ענתי (10:40 3.12.2015)

האם מתאים לחימום בתנור לכבוד ערב שבת? כוונתי-שנשאר רוטב בשביל החלה?תןדה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:44 3.12.2015)

מתאים בהחלט.
יום מקסים 🙂

avatar
שרון (10:01 27.09.2015)

הי. האם לאחר ההשריה יש לשטוף את הדגים ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:10 27.09.2015)

לא לשטוף.
חג שמח 🙂

avatar
בועז הכריש (14:34 5.06.2015)

יצא מעולה שבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 5.06.2015)

שמחה לשמוע בועז!
שבת שלום 🙂

avatar
רינה (10:58 8.05.2015)

התכוונתי דג 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:20 8.05.2015)

כן רינה, אפשר.
שבת שלום 🙂

avatar
רינה (10:58 8.05.2015)

אפשר להשתמש גם בסג סלומון?

avatar
אורית (18:49 13.04.2015)

הכנתי כבר פעמיים, יצא מצויין!!!
מתכון נהדר, תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:31 13.04.2015)

שמחה לשמוע!
תודה אורית וערב נעים

avatar
יואב (21:19 24.04.2015)

מתכון מוצלח ופשוט מעין כמוהו שאפו ענק עשיתי כבר 3 פעמים והיד נטויה…
2 השבחות שאני ממליץ:
– קופסת רכז מלאה – במקום הכמות במתכון ובמקביל 1.5 כוסות מים – החריימה זה רק תירוץ לרדת על חלה שלמה – ובשביל זה צריך יותר רוטב 🙂
– המתכון הוא פיקנטי לייט – חריימה צריכה להיות יותר חריפה:
– לוותר על הפפריקה החריפה ולשים 2 פילפלים חריפים לאוהבי הפיקנטי ו-4 לאוהבי החריף

חוץ מזה המתכון נדיר – הכוסברה זה התבלין הסודי האמיתי של המנה

יישר כח !!!
יואב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:57 25.04.2015)

תודה רבה יואב! 🙂

avatar
איתמר (21:13 2.04.2015)

יצא פצצה שיחקתם אותה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:42 2.04.2015)

שמחה לשמוע! תודה איתמר וחג שמח 🙂

avatar
שרה כהן (11:43 9.02.2015)

לכמה מנות המתכון ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 9.02.2015)

הי שרה,
בסביבות 5-7 מנות. תלוי כמה חתיכות דג את שמה ובאיזה גודל.

avatar
שרית ק (09:22 14.12.2014)

דגים מעולים.תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:46 14.12.2014)

תודה שרית 🙂

avatar
neli (11:20 27.11.2014)

שלום רב, לפני הכל תודה רבה על מתכונים נפלאים. כמה זמן צריך להשרות את הדג בלימון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:29 27.11.2014)

בשמחה נלי 🙂
מומלץ להשרות את הדג בלימון כחצי שעה לפני ההכנה.

avatar
ענתי (15:40 23.10.2014)

היי -קניתי היום נסיכה במיוחד למתכון הנ”ל: האםלא צריך להוסיף קצת סוכר להפחתת החמיצות של הרסק? לגבי הרסק עגבניות – כוונתך לרסק עגבניות רגיל ?תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:26 23.10.2014)

היי ענתי,
אין צורך להוסיף סוכר (אבל אם את בכל זאת רוצה אפשר להוסיף כפית סוכר) וכן, הכוונה לרסק עגבניות רגיל (ולא לעגבניות מרוסקות).
המשך יום נפלא 🙂

avatar
ענתי (10:11 28.09.2014)

נראה מעולה. אפשרי להשתמש במתכון הזה בפילה מושט? ואם כן,כמה זמן בישול?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:30 28.09.2014)

הי ענתי,
כן אפשר להשתמש בפילה מושט וזמן הבישול אינו משתנה.
שבוע נפלא 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות