שום דבר לא נמצא

פילה סלמון בתנור עם ג'ינג'ר, דבש, לימון ושום – מנה מושלמת לאירוח

סלמון בתנור בג'ינג'ר ודבש

מצרכים:

5 נתחי סלמון (1 קילו)

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

3 כפות דבש (מומלץ לשלב כף סילאן בשביל הצבע)

3 שיני שום כתושות

כף ג'ינג'ר טרי קלוף מגורד בפומפיה דקה

שליש כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

לפיזור מעל (לא חובה): בצק ירוק קצוץ או עירית קצוצה

אופן הכנה:

-מניחים את נתחי הסלמון על נייר אפיה.

-מערבבים את יתר החומרים בקערית ומתבלים את הנתחים בצורה אחידה.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 15-18 דקות (תלוי בגודל הנתח).

ראו גם
דלעת עם ירקות בתנור
פאי תפוחים

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
רחלי (09:02 24.01.2020)

היי אפרת
את הבצל הירוק מפזרים לפני האפייה או אחריה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 24.01.2020)

אחרי אפיה.

Avatar
רחלי (09:06 24.01.2020)

וואוו תודה על המענה המהיר!!

Avatar
רבקה (13:07 3.10.2019)

היי, נראה טוב….
יש אפשרות לשים משהו אחר במקום ג'ינג'ר?
תודה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:59 3.10.2019)

אפשר לוותר על הג'ינג'ר.

Avatar
אופק (04:08 27.09.2019)

היי אפרת
האם ניתן לשים אבקת גינגר במקום טרי ואם כן מה הכמות?
תודה ושנה טובה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 27.09.2019)

עדיף להשתמש בטרי אבל אם אין אני מניחה שאפשר לשים כחצי כפית ג'ינג'ר טחון.
שנה טובה ומתוקה 💝

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.