זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-18 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

5 נתחי סלמון (1 קילו)

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

3 כפות דבש (מומלץ לשלב כף סילאן בשביל הצבע)

3 שיני שום כתושות

כף ג’ינג’ר טרי קלוף מגורד בפומפיה דקה

שליש כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

לפיזור מעל (לא חובה): בצק ירוק קצוץ או עירית קצוצה

אופן הכנה:

-מניחים את נתחי הסלמון על נייר אפיה.

-מערבבים את יתר החומרים בקערית ומתבלים את הנתחים בצורה אחידה.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 15-18 דקות (תלוי בגודל הנתח).

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
דלעת עם ירקות בתנורדלעת עם ירקות בתנור
פאי תפוחים פאי תפוחים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
מריאנה (16:54 13.05.2021)

הי אפרת
אפיה אפשר להשיג ג’ינג’ר?
או שאני יכולה לוותר עליו ולשים במקומו תבלין אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:23 13.05.2021)

היי,
אפשר להשיג בכל סופר או חנות תבלינים. אפשר גם לוותר עליו😊

avatar
לאה (17:04 17.02.2021)

אפשר לוותר על הג’ינג’ר? מה ניתן להוסיף במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 17.02.2021)

אפשר לוותר.

avatar
שרה (12:35 16.10.2020)

הי אפרת, מתה על המתכונים שלך!
אופים מכוסה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 16.10.2020)

אין צורך לכסות 🙂

avatar
מארי (23:52 17.05.2020)

היי אפרת,
איזה כייף!! היה לי ג’ינג’ר שלא ידעתי מה לעשות בו וככה הגעתי למתכון הזה (;
מתכון מעולה. יצא מושלם!!
נכנסת לאתר שלך כמעט כל יום ותמיד מוצאת מתכון מעניין וטעים. תודה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:19 18.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה מארי

avatar
גלינה צ׳רנין (23:53 14.05.2020)

שלום אפרת,
האם אפשר לוותר על הדבש ולהשתמש רק בסילאן? במידה וכן, כמה כפות סילאן?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 15.05.2020)

כן. 3 כפות סילאן.

avatar
אביגיל (01:51 8.05.2020)

מוווווווווושלם!!כבר פעם שלישית שאני מכינה.
(דרך אגב בשבת אני מחממת את זה על הפלטה עם הגבהה של סיר ככה זה גם חם וגם לא ממשיך להאפות…)
טעים ברמווות.
תבורכי אפרת.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:17 8.05.2020)

תודה יקרה ❣️

avatar
ענת (20:30 21.03.2020)

מושלם !!! תודה רבה ❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:40 21.03.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה ענת

avatar
רחלי (09:02 24.01.2020)

היי אפרת
את הבצל הירוק מפזרים לפני האפייה או אחריה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 24.01.2020)

אחרי אפיה.

avatar
רחלי (09:06 24.01.2020)

וואוו תודה על המענה המהיר!!

avatar
רבקה (13:07 3.10.2019)

היי, נראה טוב….
יש אפשרות לשים משהו אחר במקום ג’ינג’ר?
תודה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:59 3.10.2019)

אפשר לוותר על הג’ינג’ר.

avatar
אופק (04:08 27.09.2019)

היי אפרת
האם ניתן לשים אבקת גינגר במקום טרי ואם כן מה הכמות?
תודה ושנה טובה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 27.09.2019)

עדיף להשתמש בטרי אבל אם אין אני מניחה שאפשר לשים כחצי כפית ג’ינג’ר טחון.
שנה טובה ומתוקה 💝

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.