שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-18 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

5 נתחי סלמון (1 קילו)

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

3 כפות דבש (מומלץ לשלב כף סילאן בשביל הצבע)

3 שיני שום כתושות

כף ג’ינג’ר טרי קלוף מגורד בפומפיה דקה

שליש כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

לפיזור מעל (לא חובה): בצק ירוק קצוץ או עירית קצוצה




אופן הכנה:

-מניחים את נתחי הסלמון על נייר אפיה.

-מערבבים את יתר החומרים בקערית ומתבלים את הנתחים בצורה אחידה.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 15-18 דקות (תלוי בגודל הנתח).

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
דלעת עם ירקות בתנור
פאי תפוחים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מריאנה (16:54 13.05.2021)

הי אפרת
אפיה אפשר להשיג ג’ינג’ר?
או שאני יכולה לוותר עליו ולשים במקומו תבלין אחר?

מתכונים ב-10 דקות (17:23 13.05.2021)

היי,
אפשר להשיג בכל סופר או חנות תבלינים. אפשר גם לוותר עליו😊

לאה (17:04 17.02.2021)

אפשר לוותר על הג’ינג’ר? מה ניתן להוסיף במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 17.02.2021)

אפשר לוותר.

שרה (12:35 16.10.2020)

הי אפרת, מתה על המתכונים שלך!
אופים מכוסה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 16.10.2020)

אין צורך לכסות 🙂

מארי (23:52 17.05.2020)

היי אפרת,
איזה כייף!! היה לי ג’ינג’ר שלא ידעתי מה לעשות בו וככה הגעתי למתכון הזה (;
מתכון מעולה. יצא מושלם!!
נכנסת לאתר שלך כמעט כל יום ותמיד מוצאת מתכון מעניין וטעים. תודה!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:19 18.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה מארי

גלינה צ׳רנין (23:53 14.05.2020)

שלום אפרת,
האם אפשר לוותר על הדבש ולהשתמש רק בסילאן? במידה וכן, כמה כפות סילאן?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 15.05.2020)

כן. 3 כפות סילאן.

אביגיל (01:51 8.05.2020)

מוווווווווושלם!!כבר פעם שלישית שאני מכינה.
(דרך אגב בשבת אני מחממת את זה על הפלטה עם הגבהה של סיר ככה זה גם חם וגם לא ממשיך להאפות…)
טעים ברמווות.
תבורכי אפרת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:17 8.05.2020)

תודה יקרה ❣️

ענת (20:30 21.03.2020)

מושלם !!! תודה רבה ❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:40 21.03.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה ענת

רחלי (09:02 24.01.2020)

היי אפרת
את הבצל הירוק מפזרים לפני האפייה או אחריה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 24.01.2020)

אחרי אפיה.

רחלי (09:06 24.01.2020)

וואוו תודה על המענה המהיר!!

רבקה (13:07 3.10.2019)

היי, נראה טוב….
יש אפשרות לשים משהו אחר במקום ג’ינג’ר?
תודה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:59 3.10.2019)

אפשר לוותר על הג’ינג’ר.

אופק (04:08 27.09.2019)

היי אפרת
האם ניתן לשים אבקת גינגר במקום טרי ואם כן מה הכמות?
תודה ושנה טובה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 27.09.2019)

עדיף להשתמש בטרי אבל אם אין אני מניחה שאפשר לשים כחצי כפית ג’ינג’ר טחון.
שנה טובה ומתוקה 💝

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.