שום דבר לא נמצא

מתכון לסלט קפרזה איטלקי עם עגבניות שרי, כדורי מוצרלה ובזיליקום – מושלם לחג שבועות ולאירוח חלבי

סלט קפרזה

מצרכים (4-5 מנות):

סלסלת עגבניות שרי, כ-500 גרם (רצוי לשלב עגבניות בצבעים שונים)

100-120 גרם כדורי מוצרלה קטנים חצויים

כרבע כוס עלי בזיליקום חתוכים גס

תיבול: 4 כפות שמן זית, כף חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים בקערה. מוסיפים כדורי מוצרלה חצויים ועלי בזיליקום חתוכים גס.

-לפני ההגשה מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי ומלח.

ראו גם
עוגת גבינה במיקרוגל
פסטה ברוטב ברוקולי ושמנת

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
Shir.C (10:53 16.05.2018)

האמת שאני לא יודעת על איזה תערובת מדובר 🙂
פשוט כוסברה, פיטרוזיליה, נענע..?
שוב תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:54 16.05.2018)

הכוונה לעלי בייבי שטופים שקונים בשקית מוכנה.
בכל מקרה, מכל מה שציינת, נראה לי שהכי מתאים זה כוסברה או נענע אבל בכמויות קטנות יותר.

Avatar
Shir.C (23:24 15.05.2018)

איך שזה מגרה!!
רק שאלה..מה אפשר במקום הבזיליקום?והחומץ קריטי?
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:19 16.05.2018)

היי שיר,
אפשר לשים עלים לסלט (מהתערובת השטופה שקונים).
אפשר בלי החומץ הבלסמי אבל הוא עושה את הטעם המיוחד.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.