זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4-5 מנות
סוג: חלבי
מצרכים:
סלסלת עגבניות שרי, כ-500 גרם (רצוי לשלב עגבניות בצבעים שונים)
100-120 גרם כדורי מוצרלה קטנים חצויים
כרבע כוס עלי בזיליקום חתוכים גס
תיבול: 4 כפות שמן זית, כף חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
-חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים בקערה. מוסיפים כדורי מוצרלה חצויים ועלי בזיליקום חתוכים גס.
-לפני ההגשה מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי ומלח.
ראו גם
- סלט כרוב במיונז |
- סלט חלומי |
- פסטה ברוטב גבינות |
- פיתה עם חזה עוף |
- סטייק פרגית במחבת |
- סלט חסה וכרוב
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
תגובות
היי אפרת
סיימתי הרגע להכין את סלט השומר והפלפלים שבאתרך
סלט טעים גם בלי החומץ .
רציתי לשאול לגבי מנה אחת איך לחלק את הירקות המוצרלה והתבלון כאן?
תודה ושבת שלום.
שמחה שהסלט יצא טעים 🙂
שימי כ-8 עגבניות חצויות, 20 גרם כדורי מוצרלה, 1-2 כפות עלי בזיליקום קצוצים, כף שמן זית, כחצי כפית חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
האמת שאני לא יודעת על איזה תערובת מדובר 🙂
פשוט כוסברה, פיטרוזיליה, נענע..?
שוב תודה!
הכוונה לעלי בייבי שטופים שקונים בשקית מוכנה.
בכל מקרה, מכל מה שציינת, נראה לי שהכי מתאים זה כוסברה או נענע אבל בכמויות קטנות יותר.
איך שזה מגרה!!
רק שאלה..מה אפשר במקום הבזיליקום?והחומץ קריטי?
תודה:)
היי שיר,
אפשר לשים עלים לסלט (מהתערובת השטופה שקונים).
אפשר בלי החומץ הבלסמי אבל הוא עושה את הטעם המיוחד.