שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: חלבי

מצרכים:

4 עלי חסה קצוצים

2 עגבניות בינוניות קצוצות

2 מלפפונים בינוניים קצוצים

פלפל אדום (גמבה) קצוץ

חצי פלפל צ’ילי חריף קצוץ דק (לא חובה)

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים (החלק הלבן + הירוק)

אבוקדו בינוני בשל קלוף וחתוך לקוביות קטנות

כשליש כוס גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנטנות

תיבול לסלט אבוקדו: 4 כפות שמן זית, 4 כפות מיץ לימון, כפית מלאה דבש, כפית שטוחה חרדל דיז’ון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.




אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה. את חומרי התיבול מערבבים בנפרד בקערית. מתבלים את הסלט לפני ההגשה.

*אפשר להכין מראש ולשמור במקרר מכוסה או עטוף בניילון נצמד. לפני ההגשה לתבל.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
שבלולי קינמוןשבלולי קינמון
פלאפל פיקנטי פלאפל פיקנטי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מוריה (16:31 4.10.2023)

שלום אפרת , אפשר לוותר על הבולגרית ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:57 4.10.2023)

היי
אפשר למרות שהיא מאד מוסיפה.

avatar
נעמה (20:41 4.01.2022)

בלי חסה פלפלים ובצל ירוק זה גם מוצלח?
[פשוט לא אוהבת…]

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:59 4.01.2022)

היי,
כן, זה גם יהיה מוצלח פשוט פחות מגוון…
אפשר גם להוסיף ירקות אחרים שאת אוהבת.

avatar
מירב (22:37 18.07.2020)

כמה זמן מחזיק במקרר בלי תיבול וכמה עם תיבול

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:43 19.07.2020)

אפשר להכין יום מראש ללא תיבול אבל מומלץ להוסיף את קוביות האבוקדו לפני שאוכלים כי האבוקדו משחיר מהר.
אם מתבלים יש לאכול באותו יום.

avatar
גלינה צ׳רנין (14:23 8.05.2020)

שלום אפרת, אפשר להשתמש בסילאן במקום דבש?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:31 8.05.2020)

אפשר. תתחילי בחצי כפית ותטעמי (כי הטעם של הסילאן דומיננטי).

avatar
עינת (09:50 22.12.2019)

בוקר טוב אפכרת

אם טני מכנה רק למנה אחת אז לחלק הכל ב4?

חצי עגבניה חצי מלפפון 1 עלי חסה וכו? רבע פלפל?
וגם רבע כפית דבש רבע כםית מיץ לימון? רבע כפית חרדל?
בכלל במתכונים שלך בסלטים גם לחלק במספר המנות?

פשוט רוצה שזה יצא טעים .

תודה ויום טוב.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:04 22.12.2019)

היי עינת,
כעקרון כן. את יכולה לחלק במס’ המנות אבל אם זו ארוחה אני ממליצה להכין מחצית כמויות אפילו שזה למנה אחת.

avatar
אסתי (19:16 27.11.2018)

זה מוצלח גם עם חרדל רגיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 27.11.2018)

אני מניחה שכן.

avatar
אסתי (22:16 27.11.2018)

הכנתי עם חרדל רגיל וללא גבינה (לא היה לי בבית )
יצא מוצלח, בעלי ואני חיסלו הכל,
בפעם הבאה אני ינסה עם חרדל דיז’ון וגבינה בולגרית
תודה לך אפרת על מתכונים מוצלחים ועל התגובות המהירות שלך.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 27.11.2018)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שרי (12:49 2.11.2018)

הכנתי, יצא מעולה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:51 2.11.2018)

תודה שרי 🙂

avatar
שרי (13:12 31.10.2018)

מה סגנו הטעם של הסלט? מלוח/ מתוק?
כי יש בו דבש…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:23 31.10.2018)

הדבש ברוטב הוא רק לאיזון הטעמים. הוא לא מאוד מורגש.

avatar
אילה (13:21 15.07.2018)

לכמה אנשים יכולים לאכול את הכמות הזאת?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:44 15.07.2018)

היי אילה,
הכמות במתכון מספיקה ל3-4 מנות.

avatar
נירית שמש (09:51 12.05.2018)

אין אני רוצה להכין ל10איש מה אני עושה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 12.05.2018)

היי נירית,
אם יש סלטים ומנות נוספות שמוגשות מספיק להכפיל כמויות ב-2. אם זה הסלט היחיד אז כדאי להכפיל ב-3. הכפלת הכמויות כוללת גם את כמויות התיבול.

avatar
מיכל (02:39 17.01.2018)

שלום אפרת,
הנה המתכון:
1 אבוקדו בשל
1 ביצה קשה
5 עגבניות שרי, או 1 עגבניה רגילה(השרי הרבה יותר מוצלח)
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים.
מלח ומעט לימון.
ההכנה: חותכים לקוביות את האבוקדו הביצה והעגבניות ומערבבים, מוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים במעט מלח ומעט מיץ לימון.
הסלט הטעים הזה נפלא להכנה אפילו חצי שעה לפני ההגשה ואפשר גם יום קודם. כלום עבודה וכל אוהבי האבוקדו נהנו ממנו מאוד…

שוב תודה על האתר הנהדר!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 17.01.2018)

תודה רבה מיכל! ❣️

avatar
רבקה (09:29 16.01.2018)

בלי קשר, גבינה בולגרית מתאימה לטוסט?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 16.01.2018)

היי רבקה,
כן. מומלץ לשלב אותה עם קצת גבינה צהובה/מוצרלה.
ואם תמרחי גם רוטב פסטו זה ייצא מושלם 🙂

avatar
רבקה (10:31 15.01.2018)

בוקר טוב!
1. אפשר להכין את הסלט בלי פלפל צילי חריף ובלי בצל ירוק?
2. איזה טעם יש לתיבול, מתוק או אחר?
נראה מאד טוב ורוצה כבר להכין………..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:03 15.01.2018)

היי רבקה,
אפשר לוותר על פלפל צ’ילי ועל הבצל הירוק. אפשר לשים חצי בצל לבן קטן קצוץ במקום אם את אוהבת.
לתיבול יש טעם חמצמץ עם מתיקות ממש מעודנת.
יום נפלא 🙂

avatar
מיכל (01:50 15.01.2018)

שלום אפרת!
תודה רבה על האתר המדהים, מתכונים טעימים בריאים קלים ומיוחדים-רואים את ההשקעה שלך! אני ממש נהנית להכנס כל פעם ולקחתי ממך המון רעיונות!! אפשר להוסיף לך מתכון לאתר- עוד גרסה לאבוקדו?
תודה, מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:01 15.01.2018)

תודה מיכל 🙂
אשמח לקבל מתכון נוסף:)
יום מקסים.

לקריאת כל התגובות