שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 32-42 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

מצרכים:

1 בצל בינוני-גדול קצוץ

800 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות (בגודל כס”מ וחצי)

3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות קטנות (בגודל כס”מ וחצי)

חצי כוס מים

תיבול: חצי כפית כורכום, כפית גדושה פפריקה מתוקה, כפית וחצי מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים סיר גדול (אש בינונית) עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל כדקה (אין צורך להמתין שיזהיב).

-מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים תוך כדי ערבוב כדקה נוספת. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומתבלים בכורכום, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מוזגים חצי כוס מים, מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 30-40 דקות, עד שתפוחי האדמה נעשים רכים. יש לערבב את התבשיל כל 10 דקות ולוודא שהוא אינו מתייבש. במידה וכן – יש להוסיף מים לפי הצורך.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת אגסים
מתכון לטופו עם ירקות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
דורית (11:41 3.09.2021)

תודה רבה על המתכונים שלך ששוב ושוב נכנסים לרשימת המתכונים האהובים. האם לדעתך ניתן להכין את התבשיל הזה עם טופו?

מתכונים ב-10 דקות (12:49 3.09.2021)

היי דורית,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר להכין עם טופו😊

נינה (15:17 8.08.2021)

אפרת המקסימה רציתי להגיד לך המון תודה!
בזכות האתר הנפלא שלך אני התחלתי לבשל! המתכונים מצוינים הכל יוצא מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (15:33 8.08.2021)

איזה כיף לשמוע!
תודה ששיתפת נינה🌺

נועה לוי (00:00 31.12.2020)

היי,מי ברז או מים רותחים?
ועוד שאלה,אולי קצת מוזרה,איך להוציא את הריח של החזה עוף(לפני שהוא מבושל)?יש לו ריח נורא נורא חזק ומסריח את הידיים להמון זמן.תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (09:57 31.12.2020)

היי נועה,
מים רותחים זה מעולה 🙂
לגבי הריח של החזה עוף.. אני לא מבחינה בריח חזק מדי בד”כ שאני מבשלת,
אולי החזה עוף שלך מקולקל?
אם זה משהו שבשגרה אז אין כל כך מה לעשות זה הריח..

הדס (15:08 30.12.2020)

אפרת, אין כמוך
את אלופה וגורמת לרצות לבשל
היה לי קשה עם המטבח עד שראיתי ת’אתר שלך
איך את מסבירה הכל בפשטות ויוצא אוכל מדהים!
וגם האתר עצמו יפה לעין ומעוצב.
אני ממליצה לכולם על המתכונים שלך

מתכונים ב-10 דקות (16:12 30.12.2020)

איזה כיף לקרוא!
תודה רבה לך הדס 🙂
המשך יום נהדר🌸

עינת (09:44 29.09.2020)

בוקר אור אפרת
פילה עוף אפשרי
או עדיף חזה עוף ולא פילה עוף?
בתודה מראש
ויום קסום.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:16 29.09.2020)

פילו עוף מצוין. הוא גם רך יותר מחזה עוף.

קורין דובב (15:49 9.08.2020)

תודה רבה על מתכונים מהממים!!

בעלי מאד אוהב פטריות,
אם אני רוצה לשלב פטריות במתכון, ראיתי שכתבת כך: “את הפטריות מומלץ לחתוך גס, להוסיף לאחר טיגון הבצל ולטגן במשך 8 דקות. לאחר מכן להוסיף עוף ולהמשיך כרגיל.”

השאלה היא – איזו כמות של פטריות כדאי לשים? אני רוצה להשתמש בפטריות פרוסות מקופסת שימורים.

תודה רבה!
קורין

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:53 9.08.2020)

היי קורין,
אפשר להשתמש בקופסה שלמה.
אם יש לך פטריות שלמות אז עדיף. אם לא, אפשר להשתמש בפטריות פרוסות ואין צורך לחתוך אותן.

שרה (14:31 24.05.2020)

שלום אפרת האלופה!
רציתי לשאול האם אפשר להחליף את החזה עוף בקציצות עוף, או שיש לך מתכון לתפוחי אדמה מבושלים עם קציצות עוף? (לא מצאתי…)
תודה וחודש טוב!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:54 24.05.2020)

היי שרה,
יש את המתכון הזה שאפשר להכין עם עוף טחון – כדורי בשר ברוטב.
חודש טוב ומבורך ❤️

שלי (16:05 21.04.2020)

היי אפרת, רציתי פשוט לפרגן כל המתכונים שלך שניסיתי עד עכשיו פשוט מושלמים וטעימים:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 21.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה שלי

אפי (14:58 21.05.2020)

מסכימה עם כל מילה👌

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:56 21.05.2020)

תודה אפי 💖

מוניקה (10:27 27.06.2019)

הי אפרת,
האם כדאי להוסיף דלורית לעסק?
וגם יש לי רצועות עוף דקות יחסית ולא חתוכות לקוביות , האם האם הם לא יתייבשו בבישול?

תודה מראש,

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 27.06.2019)

היי מוניקה,
אפשר להוסיף דלורית.
לגבי רצועות העוף, זה בסדר.

דורית (09:42 21.05.2019)

היי אפרת,
איך זה נשמר במקרר ליום למחרת? ואיך כדאי לחמם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 21.05.2019)

זה נשמר במקרר בקופסה סגורה.
ניתן לחמם במיקרוגל או בסיר על אש בינונית-נמוכה. במקרה שמחממים בסיר כדאי להוסיף כשליש כוס מים.

נעמי (11:52 16.05.2019)

כל כך טעים!!!!מתכון מוצלח וקל.חוסל 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 16.05.2019)

שמחה שאהבת 🙂

מיכל (18:38 31.03.2019)

זה אחד המתכונים האהובים אצלנו (-:
לקילו חזה עוף וכן 7-8 תפוחי אדמה כיצד לתבל? וכמה מים כדאי לשים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 31.03.2019)

היי מיכל,
לדעתי כדאי לשים כוס מים ולתבל בכפית שטוחה כורכום, 2 כפיות פפריקה מתוקה, 2 כפיות מלח, קמצוץ פלפל שחור

יוכבד דוידוביץ (13:55 1.06.2021)

אפשר לשים יותר תפו” א ופחות עוף?

מתכונים ב-10 דקות (14:46 1.06.2021)

כן🙂

רותי (00:12 5.03.2019)

מתכון מעולה!
אוהבת את ההוראות הברורות שלך 😊
נהנינו מאד.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:21 5.03.2019)

שמחה שנהניתם!
תודה רותי ויום נפלא ❤️

נועה (14:01 28.02.2019)

היי אפרת
הכנתי את המתכון הנ”ל והוספתי בשלב טיגון הבצל כמה שיני שום מגורדות וגמבה אדומה חתוכה לרצועות ויצא פשוט מושלם! הילדים ליקקו את האצבעות וגם בעלי 🙂
תודה על מתכונים מעולים וקלים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 28.02.2019)

נשמע מעולה 🙂
תודה נועה

גבריאלה (14:24 17.01.2019)

הי אפשר להכין את המתכון עם סיר לחץ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:49 17.01.2019)

כן, אפשר. לדעתי מרגע שהסיר שורק כ-15 דקות על אש נמוכה. חשוב לוודא שיש מספיק נוזלים בסיר.

ספיר (12:26 16.01.2019)

אוי זה כל כך טעים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:14 16.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂

עפרי (17:34 13.12.2018)

היי אפרת, יש לי רק 500 גרם חזה עוף, איך לעשות מבחינת הכמויות?
תודה 😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:12 13.12.2018)

היי עפרי,
אין שינוי ביתר הכמויות.

יערה (11:56 1.12.2018)

אפשר בלי בצל מטוגן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 1.12.2018)

כן.

יצחק (13:31 10.10.2018)

המתכון הזה הולך טוב עם חתיכות שניצל הודו במקום חזה עוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 10.10.2018)

אפשר אבל יהיה שינוי באופן הכנה. מתחילים מטיגון הבצל, מוסיפים קוביות תפוחי אדמה וממשיכים במתכון לפי מה שרשום. מבשלים במשך 30-40 דקות.
במחבת נפרדת – מטגנים את קוביות ההודו כ-2 דקות מכל צד. מתבלים במעט פפריקה, כורכום, מלח ופלפל שחור. מכסים ומבשלים במשך 2-3 דקות. לאחר שתפוחי האדמה מתרככים מוסיפים את קוביות ההודו לסיר ומערבבים 2-3 דקות נוספות.

סיגלית (18:13 19.08.2018)

אני בדרך כלל לא נוהגת להגיב, אבל הפעם כבר הייתי חייבת! הכנתי עד כה מספר מתכונים מהאתר שלך ובכל פעם מחדש אני נדהמת מהקלות וכמובן מהתוצאה!! טעים טעים טעים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:08 19.08.2018)

תודה סיגלית 🧡

לימור (01:50 14.08.2018)

אם שכחתי לכסות וכיסיץי רק אחרי רבע שעה את הסיר??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:22 14.08.2018)

אין בעיה, העיקר שהנוזלים לא התאדו לגמרי. אם כן אפשר להוסיף מים.

אנה (13:45 7.08.2018)

היי אפשר להוסיף גזר ופטריות? באיזה שלב?
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:07 7.08.2018)

היי אנה,
את הגזר מומלץ לחתוך לעיגולים ולהוסיף יחד עם תפוחי האדמה.
את הפטריות מומלץ לחתוך גס, להוסיף לאחר טיגון הבצל ולטגן במשך 8 דקות. לאחר מכן להוסיף עוף ולהמשיך כרגיל.

תהילה (13:28 13.08.2018)

הילדים ליקקו אצבעות, פעם הבאה אני חייבת להכין כמות כפולה…
המתכונים שלך תמיד מדהימים וטעימים, תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 13.08.2018)

תודה תהילה, איזה כיף לשמוע!

שרון (22:29 14.07.2018)

היי.. האם אפשר להחליף בשר במקום העוף? ואם כן באיזה סוג בדיוק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 15.07.2018)

היי שרון,
אפשר לשים קוביות של צלי כתף אבל יש לבשל קודם בנפרד במים עד לריכוך ורק אח”כ להוסיף את תפוחי האדמה. צריך לקחת בחשבון שאם אין סיר לחץ, בישול הבשר יכול לקחת כשעתיים-שלוש.

הדס (11:55 28.05.2018)

שלום, האם התבשיל ניתן לחימום על פלטת שבת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 28.05.2018)

כן. חשוב רק שיהיה רוטב אז תוסיפי קצת יותר נוזלים לתבשיל במידת הצורך.

שרית (16:09 13.04.2018)

הי , האם אפשר לבשל עם “פולקע” במקום חזה עוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:03 13.04.2018)

היי שרית,
אפשר. רק שמשך הבישול יתארך. יש להוסיף את הפולקע לאחר טיגון הבצל ולטגן כדקה מכל צד. אח”כ לכסות את הסיר, להנמיך את האש ולבשל במשך 35 דקות (אם התחתית יבשה או שהעוף נדבק לתחתית יש להוסיף קצת מים). לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, מים ותבלינים, מכסים ומבשלים עוד 30-40 דקות.

קלרה רומנוב (23:02 11.04.2018)

הי אפרת,
אפשר לוותר על הכורכום? פחות אוהבת. מה אפשר במקום?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 12.04.2018)

את יכולה לוותר על הכורכום. אם חסר צבע, שימי קצת יותר פפריקה מתוקה.
יום מקסים 🙂

מירב (21:10 7.03.2018)

יצא טעים מאוד!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:03 7.03.2018)

תודה מירב, שמחה לשמוע 🙂

רותי ב. (10:17 2.03.2018)

אפרת יקירה, פורים שמח
אני בדיוק מכינה את התבשיל בשביל עצמי, לארוחת ערב,מה את ממליצה לי להוסיף בתור תוספת? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:27 2.03.2018)

היי רותי,
אצלי הכי אוהבים את זה עם אורז לבן.
פורים שמח 🙂

רותי ב. (19:38 2.03.2018)

שבת שלום ותודה רבה על התייחסותך. הרגע סיימתי לאכול. וואווווו מעולה!!!! ריח נהדר. וטעם חלומי. שמחתי להכיר מתכון חדש. תבורכי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:31 3.03.2018)

תודה רותי 🙂

צילה (12:46 27.02.2018)

היי אפרת,
איזה תבשיל טעים. כמה פשוט ככה טעים. אני עושה אותו לעתים קרובות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 27.02.2018)

תודה צילה, שמחה לשמוע 🙂

שרון (14:06 14.02.2018)

וואו ממש טעים! אחלה רעיון, קצת גיוון מהחזה העוף המוקפץ…!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:52 14.02.2018)

תודה שרון, שמחה שאהבת 🙂

אודליה (20:12 3.02.2018)

היי אפרת! שעתיים לפני כניסת השבת ואני עדיין מתלבטת מה לעשות עם החזה עוף! נמאס כבר להכין שניצל! רצתי למחשב ונכנסתי ישר לאתר שלך, מצאתי את המתכון הזה, הדפסתי, רצתי חזרה למטבח והכנתי 🙂 לא היה לי מספיק חזה עוף אז הוספתי סלסלת פטריות שפרסתי, ואפרת, יצא מהמם!!! בעלי גם התלהב, אז תודה רבה רבה משנינו 🙂 שבוע טוב ומבורך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:15 3.02.2018)

שבוע טוב!
שמחה שנהניתם 🙂
תודה יקירה.

מאי (05:55 3.02.2018)

המים צריכים לכסות את הסיר בתפוחי אדמה והעוף ?? הגדלתי את הכמות תפוחי אדמה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:29 3.02.2018)

לא צריכים לכסות אבל אם שמת יותר תפו”א כדאי להוסיף עוד כרבע כוס מים.

רויטל (09:42 26.01.2018)

היי אפשר עם פרגית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:45 26.01.2018)

כן, אפשר בהחלט.

רחלי (14:58 24.01.2018)

אפשר בלי עוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 24.01.2018)

כן, אפשר.

אירה (14:43 11.01.2018)

היי, אפשר להוסיף עוד תפוחי אדמה למתכון כדי להגדיל את המנות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:47 11.01.2018)

כן, אפשר.

מיכל (14:11 10.01.2018)

תפוחי האדמה התרככו מהר מאוד. יכול להיות שתוך רבע שעה מוכן?
ונשארנו הרבה מים האם להוציא ולסנן או להשאיר את התבשיל עם הנוזל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:30 10.01.2018)

באמת מהר 🙂
אפשר להמשיך לבשל ללא מכסה על אש בינונית עד שהמים יתאדו. או להוציא חלק מהמים.

הודיה לוי (16:46 9.01.2018)

יצא ממש ממש טעים אחלה מתכון רק שהבת שלי בת השנה וחצי לא אוהבת כמעט כלום מה את ממליצה לי להכין לה?!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:18 9.01.2018)

היי הודיה,
את יכולה לנסות להכין לה פנקייק, לביבות תפוחי אדמה וגזר, חלה מטוגנת עם ביצה, קציצות בשר ניסית להכין לה? ברוטב או בלי רוטב? יש קציצות עוף וירקות. פתיתים עם בשר טחון,
פשטידת גבינות וזיתים, לביבות גבינה.
בכל מקרה, זה גיל מסוים שהיא מסרבת לאכול. זה יעבור 🙂 תראו לה שאתם אוכלים ונהנים (מבלי ללחוץ עליה לאכול) והיא לבד תבקש לטעום אחרי כמה זמן. זה עובד.

הדס (15:29 3.01.2018)

במידה ואין חזה עוף מה אפשר לשים במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:56 3.01.2018)

היי הדס,
אילו אופציות אחרות יש לך? אני ארשום לך מה הכי מתאים מבניהן.

שרה (17:42 6.12.2017)

האם אפשר לשים תפוחי אדמה בכמות גדולה יותר כרצוני, או שזה משבש את היחס בינם לבין העוף?
תודה גדולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:44 6.12.2017)

אפשר, רק כדאי לטעום בסוף ולשפר תיבול לפי הטעם.

שרה (17:49 6.12.2017)

תודה על התשובה המהירה!
את מצילה אותי כל פעם מחדש!

הדס (10:48 8.11.2017)

אפרת יקרה!
איזה כיף לבשל את המתכונים שלך. הכנתי את התבשיל הזה כבר כמה פעמים ובכל פעם התגובות מדהימות ואין אחד שלא לוקח מנה שנייה (או שלישית).
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:53 8.11.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה הדס

נתלי (16:36 15.08.2017)

מושלם כמו שאר המתכונים.תודה

image

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:19 15.08.2017)

תודה נתלי, שמחה לשמוע 🙂

ליאורה (14:41 2.01.2020)

מתכון ענק במינימום זמן – מומלץ בחום!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:48 2.01.2020)

שמחה שאהבת 🙂
תודה

ראובן כהן (13:33 16.07.2017)

האתר פשוט מדהים, בגלל שאני נכנסתי בשנה האחרונה למטבח בצורה רצינית, המון פעמים אני משתמש באתר הזה כדי למצוא מתכונים וב-95% מהפעמים אני מוצא פה את אשר חיפשתי, אתר מצויין ומי שמפעיל אותו עוד יותר

מתכונים ב-10 דקות (14:38 16.07.2017)

תודה ראובן 🙂
שבוע מעולה

רותי (08:08 5.05.2017)

אתר מעולה!!!
אין לי חזה עוף שלם אלא פרוס לשניצל. מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (08:46 5.05.2017)

אין בעיה, תכיני עם מה שיש לך.
שבת שלום 🙂

רותי (08:47 5.05.2017)

תודה רבה. שבת שלום ומבורך.
השבת אני מכינה מספר מתכונים מהאתר שלך. הכל כל כך טעים. אלופה!!!

קרן (18:14 8.03.2017)

נטרף כל פעם מחדש !!! תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (18:45 8.03.2017)

תודה קרן, כיף לשמוע 🙂

עידן (18:08 2.03.2017)

היי
אפשר להכין את התבשיל ולשמור יום שלם במקרר
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (20:53 2.03.2017)

כן, אפשר.

רוסמן פיעה (19:21 23.02.2017)

הי אפרת,
הכנתי את התבשיל שלך ויצא ממש טעים
אשמח לקבל עוד תבשילים קלים וטעימים כאלה
שתהיה לך שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (21:07 23.02.2017)

היי פיעה,
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבת שלום

רחלי (12:29 20.02.2017)

היי
כבר כמה פעמים הכנתי את התבשיל הזה. והוא מצוין ממש!!!
הילדים משוגעים על זה.
רק הכפלתי כמויות כי יש לי צורך ביותר מנות.

מתכונים ב-10 דקות (14:40 20.02.2017)

שמחה לשמוע!
תודה רחלי והמשך יום מקסים

אלייה (16:25 6.02.2017)

אפרת היקרה !
אשמח לקבל מתכוני עוף המתאימים לילדים קטנים כמו למשל, עוף ברוטב עגבניות מבושל, צלי עוף עדיף שהעוף יהיה מבושל ולא צלוי בתנור .
המון תודה אליה
תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:20 6.02.2017)

היי אליה,
אוסיף מתכונים נוספים לילדים בהמשך. בינתיים מצרפת מתכוני עוף מבושלים שיכולים להתאים גם לילדים:
עוף ברוטב עגבניות
עוף מבושל

אלייה (18:49 9.02.2017)

תודה רבה לך ! את עוזרת לי המון !

אלייה (18:49 9.02.2017)

תודה רבה לך ! את עוזרת לי המון !את מדהימה

מיכל (18:04 5.02.2017)

היי, הוספתי גם שום גבישי ויצא טעים מאוד (-: תודה!

מתכונים ב-10 דקות (19:33 5.02.2017)

נשמע מעולה 🙂
תודה מיכל ושבוע נפלא

שוש (12:24 3.02.2017)

היי, המים צריכים להיות רותחים או מי ברז?

מתכונים ב-10 דקות (13:13 3.02.2017)

לא משנה.

מיכל (07:54 27.01.2017)

החזה עוף לא מתייבש בבישול?

מתכונים ב-10 דקות (08:35 27.01.2017)

הוא לא אמור להתייבש.

Shir.C (19:05 24.01.2017)

תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:05 24.01.2017)

היי שיר,
אפשר להגיש עם אורז לבן וסלט כרוב או ירקות.

Shir.C (18:36 24.01.2017)

היי נראה מעולה 🙂
עם מה מומלץ להגיש?

ענת (16:40 23.01.2017)

הכנתי היום והיה מעדן. פשוט כך!
את לגמרי מצילה אותי

מתכונים ב-10 דקות (17:02 23.01.2017)

שמחה לשמוע!
תודה ענת 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.