זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 33-38 דקות
מצרכים:
500 גרם פרגיות (סטייקים או פרגיות חתוכות)
1 בצל גדול קצוץ גס
בטטה גדולה חתוכה לקוביות
סלסלת פטריות טריות חצויות
1-2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
חצי כוס רוטב טריאקי, פלפל שחור
אופן הכנה:
-מטגנים בסיר רחב את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
-מוסיפים את קוביות הבטטה והפטריות, ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה במשך כ 10-15 דקות עד שהבטטות מעט מתרככות (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם).
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
-מוסיפים את הפרגיות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-10 דקות. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
-מסירים את המכסה ומבשלים 5 דקות נוספות על אש גבוהה עד שהנוזלים מעט מצטמצמים.
-מוסיפים בצל ירוק, רוטב טריאקי ומעט פלפל שחור, מערבבים 2-3 דקות ומסירים מהאש.
לטבעונים,
כמעט לכל המתכונים שלך לחזה עוף ופרגיות ממירה לטופו מושרה במרינדה של סויה ,סילאן ורוטב צ’ילי מטגנת בציפוי קורנפלור או אופה בתנור ומוסיפה כפי שכתוב במתכון.
יצא מושלם!!!
תודה💜
היי אפרת יקרה,
האם ניתן לשלב במתכון גם חציל? יכול להשתלב?
ואם כן, האם צריך יותר זמן בישול?
היי
אפשר לשלב קוביות חציל, יש לבשל יחד עם שאר הירקות עד לריכוך (יתכן וידרשו עוד כמה דקות בישול).
היי. אני רוצה להוסיף במתכון שעועית ירוקה, להוריד את הפטריות ולהחליף בחזה עוף. איך להכין? מתי להכניס את השעועית שתהיה קריספית (אני פחות אוהבת אותה במצב מבושל ממש)? תודה!
היי,
תכיני לפי המתכון הזה לחזה עוף ושעועית ירוקה(:
אפשר לוותר על הפיטריות?
תודה
היי,
אפשר לוותר על פטריות.
יאמי!! תודה רבה!
הוספתי כפית של גריל עוף כששמתי את הפרגיות בסיר ואחכ את הטריאקי. הכנתי פתיתים בצד וזה ארוחת צהריים מושלמתתת
מעולה! שמחה מאד שיצא מוצלח🌺
מלבד הכמויות, האם לשנות משהו במתכון במידה ורוצים להכין כמות כפולה?
היי,
אין צורך לשנות דבר נוסף(:
היי אפרת
תודה רבה
אני עושה עם חזה עוף קילו וחותכת לקוביות
איך לטבל אותם? והאם לטגן לפני
שבת
שלום
היי ורד,
אם את מכינה קילו- תכפילי את הכמויות במתכון פי 2. את יכולה להכין לפני שבת, ולפני ההגשה לחמם.😊
האם אפשר במקום פרגיות לבשל עם ירכיים עוף? אם כן, לכמה יחידות ירכיים הכמות מתאימה?תודה מראש!
היי מירב,
אפשר ירכיים🙂
כמות היחידות תלויה בגודלן, אבל חושבת שרצוי לשים כ-4 יחידות.
מתכון מעולה כמו עוד הרבה באתר 😍
תודה דפנה! שבת שלום
לא כתוב כמה מים לשים לבישול.
באיזה נוזלים מבשלים את הבטטות?
אין צורך להוסיף מים אלא אם כן התבשיל מתייבש. מומלץ להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק. הפטריות אמורות להגיר נוזלים בזמן הבישול כך שהתבשיל לא אמור להיות יבש. אם במקרה זה מתייבש אז יש להוסיף בסביבות רבע-שליש כוס מים לפי הצורך.
כתבו פה על מינון מופחת של סויה וכלל לא ראיתי שכתבת סויה במתכון.
האם להוסיף? וכמה?
היי שושי,
זה רלוונטי למי שאין רוטב טריאקי.
אפשר להמיר את הטריאקי ב 2-3 כפות רוטב סויה בסגנון סיני + 2-3 כפות סילאן.
מעולות שבמעולות!
שמתי כחצי כף סילאן, אולי פחות וגם הסויה הרבה פחות.
בישול ארוך יחסית
בלי בצל ירוק ופשוט מעדן ומראה מקסים.
מתפרק לי, בגלל הבישול הארוך?
הרבה תודה!
שמחה שיצא טעים 🙂
לדעתי זה בגלל הבישול הארוך.
אני מבשלת פרגיות הרבה מאד זמן,
מתאים לבשל מלכתחילה הכל ביחד, כמובן אחרי שהבצל מטוגן?
מניחה שאפשר לוותר על הבצל? אפשר להוריד מכמות הסילאן?
תודות וברכות!
כן, אפשר לבשל הכל ביחד.
אפשר לוותר על הבצל ולהתחיל בחצי כף סילאן (רשמתי לך בתגובה הקודמת).
תודה על התשובה המהירה!
אני מחפשת מתכון ללא סוכר, ללא מתוק. מה עושים?
תודה!
סליחה שאני עונה רק עכשיו. הכנת כבר?
אפשר לשים פשוט פחות סילאן, לפי הטעם. להתחיל בחצי כף ולטעום (הסילאן פשוט מאזן קצת את הסויה ולכן כדאי לשים לפחות חצי כף).
שוב שלום!
אפשר לעשות את זה עם סויה בסגנון סיני סיני?
תודה רבה וסליחה על ריבוי השאלות!
במקום רוטב טריאקי אפשר להכין עם 2-3 כפות רוטב סויה בסגנון סיני + 2-3 כפות סילאן.
פשוט וואו! מתכון מעולה! יצא מתקתק וטעים מאוד
שמחה שאהבת 🙂
היי האם צריך לנקות את הפרגיות מן הסיבים הלבנים שלה? אם כן איך אני עושה זאת? תודה רבה.
אם יש סחוס או גידים לבנים אז אפשר להסיר בעזרת סכין (ואפשר גם לא להסיר ופשוט לחתוך את זה לאחר הבישול).
היי, אם אני רוצה לחתוך את הפרגיות לקוביות האם תהליך הבישול שונה או נשאר אותו דבר? תודה מראש.
אותו דבר.
ואוו פשוט ואוו !! ממליצה לכל מי שמתלבט. להכין את זה.
שקראתי את התיבלון אמרתי מזה רק טריאקי מה כבר מיוחד בזה. אבל זה פשוט מעדן אני ובעלי חיסלנו את זה ממליצה בחום.
(עשיתי אם פטריות טריות.)
שמחה שנהניתם!
תודה לאה 🌺
היי אשמח לתשובה מהירה 🙂
מכינה את זה תמיד עם פטריות טריות.
הפעם אין לי יש לי רק שימורים פשטידות שלמות.
רציתי לדעת אם אני עושה אם השימורים / בלי עד כמה זה פוגם בטעם?? (הכוונה האם הטעם הטעים של זה מגיע גם מהפטריות?) תודה ♥️
אין בעיה, תכיני עם השימורים. זה עדיין ייצא טעים.
היי, מה אפשר לשים במקום בצל ירוק?
אפשר לוותר על הבצל הירוק.
יצא מעולה!
תודה ענת 🙂
אפשר להחליף לרוטב שזיפים במקום טריאקי?
אני ממליצה לשלב עם סילאן ולשים כרבע כוס סילאן וכ-2 כפות רוטב שזיפים.
אפשר בלי פיטריות???
כן.
ערב טוב,
תודה על המתכון הנהדר!
אין לי רוטב טריאקי/סויה/סילאן…. איזה תבלינים אפשר לשים כתחליף?
היי הדס,
במקרה הזה דווקא מתאימים כל הרטבים שאין לך 🙂
אם את מאוד רוצה להכין את זה אז תתבלי בכפית פפריקה מתוקה, כפית מלח וקצת פלפל שחור. אם התבשיל מתייבש יש להוסיף קצת מים.
יצא פצצה!
הכנתי כמות כפולה והתחסל.
תודה רבה.
תודה שחזרת לעדכן! 🙂
מקווה שתצליחי לראות בדקות הקרובות פשוט אתמול ניסיתי לשלוח תגובה ולא הצלחתי
לא יודעת למה.
אם אני מכינה מקילו ארבע מאות האם להכפיל את כמו הטריאקי?
והאם להכין משתי קופסאות שימורים של פטריות?
אם אני מוסיפה בטטה נוספת אבל שניהם לא גדלוים האם זה גם בסדר?
תודה רבה.
היי שושי,
כן, תכפילי את כמות הטריאקי ולגבי הפטריות – לפי הכמות שאת אוהבת. אפשר להכין עם קופסה אחת או שתיים.
לגבי הבטטה- זה בסדר.
היי, המתכון קל פשוט וכיף… רק שאלב קטנה. בתמונה נראה שהפרגיות שלך ממש נהיו חומות ויפות מהרוטב ואצלי הפרגיץ נשארה בהירה. יש לך רעיון למה? השתמשתי בטריאקי של חברת יאמאסה. תודה
כנראה שזה בגלל שהשתמשת ברוטב טריאקי שהוא דליל יותר ממה שאני השתמשתי (אסם).
האם אפשר להכין מראש לחג ולהקפיא? הבטטה והפטריות ישרדו או זה רעיון גרוע?
היי ברכה,
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.
שנה טובה 💕
הכנתי והקפאתי. היה מדהיםם בחג! פשוט נגמר עד התחתית! ממש אהבו וזה מאד שימח!תודה רבה. שנה טובה!
שמחה לשמוע!
שנה טובה וגמר חתימה טובה 🌺
ערב טוב,
האם ניתן לעשות יום לפני ולחמם בסיר לפני ההגשה ? יש מספיק נוזלים בסיר ?
אפשר. כדאי להוסיף כחצי כוס מים כדי שיהיו מספיק נוזלים.
מה לעשות אם לא רוצה טריאקי ולא בא לי מתוק מאוד מהסילאן?
אפשר לתבל בכפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. אם חסר נוזלים אפשר להוסיף בין רבע לחצי כוס מים.
Hi, I am not sure when to add the Teriyaki sauce,than you
Add the teriyaki sauce about 3 minutes before the end of cooking
היי,
אני רוצה להכין קילו פרגיות בלי הבצל והבטטה (לא אוהבים) אלא רק עם הפטריות, כמה זמן אני צריכה לבשל?
ומה כמות הטריאקי שאצטרך לשים?
היי ורד,
את יכולה להכין את הפרגיות עם פטריות בלבד. שימי שליש כוס טריאקי.
תתחילי עם בישול הפטריות כ-10 דקות ולאחר מכן תוסיפי את הפרגיות לבישול של עוד רבע שעה.
אפשר לפרוס את הבטטות לעיגולים גדולים וכשכל המרכיבים מבעבעים. להנייח מעל הכל את עיגוליי הבטטה בשלמותם .להנמיך את האש. תוך כדיי אידויי הכל מתבשל. הבטטות נשארות שלמות ורכות לא מתפרקות כפירה. הפרגיות והפטריות מקבלות את הטעם המתוק של הבטטה אפשרי לפזר מעל עיגוליי הבטטה קורט קינמון.
אפשר להגיש את המנה בליווי קוסקוס
בתיאבון
תודה חגית 🙂
יום מקסים
מתכון מעולה טעים טעים לא היה רוטב טריאקי אז הוספתי רוטב צ’ילי מתוק סילאן ורוטב סויה תודה רבה על מתכונים טעימים😄 סופ”ש נעים לכולם
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי
אם אין לי טריאקי, סילאן יתאים למתכון?
תודה
כן, אפשר לשים כשליש כוס סילאן ולתבל במלח ובפלפל שחור.
חג שמח ושנה טובה 🙂
היי , אם אני משתמשת בפטריות שימורים (פטריות שלמות) להכניס אותם אחרי הבטטות או ביחד?
תוסיפי אחרי הבטטות.
שלום. מאחר ולא היה לי רוטב טריאקי,הוספתי כף חרדל דיז’ון עם גרגרים ושלש כפות רוטב צ’ילי מתוק.כן תיבלתי בחצי כפית טימין טחון וארבע כפית אגוז מוסקט מגורד. יצא מעולה וקבל תשבחות.
נשמע מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי, לא הבנתי במתכון איך מבשלים את הבטטה והפטריות? לא מוסיפים מים?
היי נופר,
אין צורך להוסיף מים אלא אם כן התבשיל מתייבש. מומלץ להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק. הפטריות אמורות להגיר נוזלים בזמן הבישול כך שהתבשיל לא אמור להיות יבש. אם במקרה זה מתייבש אז יש להוסיף בסביבות רבע-שליש כוס מים לפי הצורך.
בוקר אור, האם ניתן לעשות זאת גם ללא הבטטות?
כן, אפשר.
אפשר לשים תפו”א במקום בטטה? הילדים לא אוהבים בטטה..
כן, אפשר בהחלט.
איזו כמות של פרגיות אני צריך ל15 איש?
היי אביאל,
ל-15 איש אני ממליצה להכין 2.5 קילו פרגיות.
היי,
האם אםשר לעשות את המתכון עם שוקיים במקום פרגיות?
כן. את השוקיים מומלץ לטגן כדקה מכל צד (לאחר טיגון הבצל) ואז להוסיף את הפטריות והבטטות, להוסיף כחצי כוס מים, לתבל ולבשל על אש בינונית נמוכה (עם מכסה) במשך כשעה ורבע. את הבטטה יש לחתוך גס ואין לערבב יותר מידי את התבשיל בזמן הבישול אחרת הבטטות עלולות להתפרק. יש לבדוק שהנוזלים לא מתאדים במהלך הבישול.
שבת שלום 🙂
היי, אני מתה על האתר שלך!
שאלה כללית, יש לך מתכונים נהדרים עם פרגיות וזה חלק שהוא טיפה יקר, יש לך רעיון במה אפשר להחליף את הפרגיות? אולי כנפיים? תודה!!
היי חני,
אפשר להחליף פרגיות בחזה עוף.
שבת שלום 🙂
היי, זה יכול ללכת טוב עם טופו במקום חזה עוף?
כן ליטל, יכול ללכת מצוין.
היי, הבטטה הפכה לי לפירה איפה טעיתי?
היי מור,
יכול להיות שערבבת יותר מידי?
המתכון של הפרגיות עם בטטה ופטריות מעולה.
ניסיתי להכניס הכל יחד לסיר מכיוון שזמן הבישול דומה.
כל המשפחה אוהבת.
בכלל המתכונים באתר מעולים ומהירים וזה נהדקץר
תודה נאוה 🙂
שבת שלום!
אני מכורה למתכונים כל מתכון יוצא אליפות !!
תודה אילנה 🙂
היי תודה רבה המתכון יצא מוצלח כבר עבר לעוד כמה משפחות
תודה דורית ושנה טובה 🙂
יצא טעים מאוד. תודה רבה!
תודה רונית, שמחה שאהבת 🙂
יום נפלא!
יצא מדהים מתכון קבוע ליום ששי בערב
שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבת שלום
אפשר לוותר על הבצל הירוק..?
כן דור, אפשר.
שבוע טוב!
תודה רבה אפרת! יצא מאד טעים!
שבוע טוב דבי!
אין עליך, תמיד חוזרת לעדכן 🙂
למחר,
האם הפטריות משמעותיות? אפשר משמורים?
בצל ירוק חובה?
תודה!
היי דבי,
אפשר לוותר על הפטריות או לשים פטריות משימורים אבל שלמות (לא חתוכות).
את יכולה לוותר על הבצל הירוק.
בכמה מנות מדובר אצלך?
אני חוששת מטעם טריקי מודגש? ביחוד שאין גם דבש או משהו. להפחית מהכמות?
שוב תודה!
סליחה על ההטרדות.
אפשר לבשל עם תפוחי אדמה או שזה יוריד מהטעם?
תודה.
זה יוצא בסביבות 3 מנות (אם מגישים רק את זה).
אפשר לבשל עם תפוח אדמה אבל אז משך זמן הבישול יתארך קצת, כי לתפו”א לוקח יותר זמן להתרכך.
הטריאקי הוא קצת מתקתק אז אין צורך בתוספת דבש (למרות שאם את טועמת ומרגישה שחסר, אין בעיה להוסיף דבש).
יש לו טעם דומיננטי אבל טעים. למי שאוהב את הטעם כמובן.
את יכולה בהתחלה לשים פחות טריאקי ואח”כ להוסיף יותר לפי הטעם.
האם חייב לשים את רוטב הטריאקיב מה טעמו? פשוט יש לי בעל שמאוד קשה לי להוסיף תבלין שאינני מכירה האם יש לו טעם מיוחד? מפני שהמתכון נשמע נפלא ועוד יותר התגובות החמות
היי רבקה,
רוטב הטריאקי נותן את הטעם. זה טעם מתקתק מעושן. אני לא מכירה הרבה אנשים שלא אוהבים את הרוטב אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם ואני חושבת שכדאי לנסות על מנה קטנה ולבדוק אם אוהבים. לאחר שאת מכינה את התבשיל ולפני שאת מתבלת, תעבירי כמות קטנה למחבת ותבלי אותה בכף רוטב טריאקי ובשלי כדקה. אם בכל זאת לא אהבתם, אפשר לתבל את יתר התבשיל ב 3-4 כפות סילאן, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
בהצלחה 🙂
היי נראה פצצה ,רציתי לדעת מה כמות השמן לטגן גם את הבצל בטטה פרגיות ופטריות האם מס כפות של שמן זה מספיק כדי שלא ישרף??תודה
היי שמעון,
חשוב להשתמש בסיר או מחבת רחבה עם ציפוי שאינו נדבק (כמו טפלון) ואז אין בעיה לטגן עם 2-3 כפות שמן. מומלץ לבשל על אש בינונית נמוכה ולערבב מידי פעם.
בהצלחה 🙂
מתכון מעולה ! ממש טעים!!
הוספתי שום וצ’ילי חריף, פשוט מושלם! 🙂
שמחה שיצא טעים!
תודה חן והמשך יום נפלא
פשוט מעולה! כמו כל המתכונים שלך!
תודה על האתר הזה!!!
תודה מרים! שמחה לשמוע 🙂
עשינו ויצא מעולה, תודה!
שמחה לשמוע! תודה לך שחזרת לעדכן 🙂
נראה טוב.
לכמה אנשים הכמות מתאימה ?
היי מירה,
כ-3 אנשים.
שלום אפרת, האם אפשר להקפיא את המנה הזאת?
היי אלה,
אני מניחה שכן.
המשך יום נפלא 🙂
הכנתי בשישי האחרון, יצא מעולה! כולם אהבו, התחסל מהר. תודה!
מעולה! תודה מאיה ושבוע נפלא 🙂
בטעות הכנסתי את הפריות מאוחר 7 דקות אחרונות יצא מעולה!!!!
תודה על העדכון יוסי, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע טוב!
הי
נהנית מאווד מהמתכונים שלך
הייתי שמחה לדעת באיזה רוטב טריאקי את משתמשת..תודה!
היי מיטל,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
אני משתמשת ברוטב טריאקי של אסם מהסיבה הפשוטה שהוא אינו מכיל מונוסודיום גלוטמט שיש בסוגים אחרים.
ערב נעים 🙂
הי, אם אני עושה עם פטריות מקופסא, כמה קופסאות צריך?
ובכלל, האם אפשר גם בלי הפטריות כלל?
היי תמי,
קופסא אחת של פטריות (אם יש לך פטריות שלמות עדיף). יותר טעים עם פטריות אבל אפשר גם לוותר עליהן.
שבת שלום 🙂
אפשר בלי בטטה(לא אוהבת) רק עם פטריות או שיש תחליף לבטטה שמתאים?
תודה 🙂
כן אלונה, אפשר להכין רק עם פטריות.
חג שמח 🙂
אפשר לשים גם תפו”א/דלעת? זמן ההתרככות שלהם דומה לבטטה?
היי ניב,
לדעתי אם מוסיפים יותר מידי ירקות הם עלולים להדבק אחד לשני ולהפוך לעיסה.
בכל מקרה, לתפוח אדמה לוקח יותר זמן להתרכך לכן אם בכל זאת רוצים להוסיף- מומלץ לחתוך אותו לקוביות ולבשל אותו עד לריכוך חלקי ואז להוסיף את הבטטות ולהמשיך כמו שרשום במתכון. לגבי הדלעת- הזמן הוא כמו הבטטה.
גמר חתימה טובה 🙂
היי אפרת,
תוכלי בבקשה לשלוח לי את האימייל שלך למייל הזה shani9900@gmail.com?
הייתי רוצה להתייעץ איתך לגבי כמה מהמתכונים שלך שדרך אגב נראים מעולה
היי אפרת,
מהי כמות המים שיש להוסיף למנה זו על מנת שהבטטה והפרגית יתבשלו ,
והאם אפשר במקום טריאקי לשים רוטב מרינדה שום ודבש?
היי קארין,
הבטטות הפטריות והפרגיות כולן מפרישות נוזלים לכן לא בטוח שיהיה צורך להוסיף מים. אם בכל זאת את רואה שהתבשיל יבש תוסיפי בין רבע לשליש כוס מים.
וכן את יכולה להשתמש במרינדה.
בהצלחה והמשך יום נפלא 🙂
היי אפרת ,
איזה אתר משגע ! תודה
שנית האם אפשר במקום רוטב טריאקי להחליף ברוטב צילי ?
תודה מורן 🙂
אפשר להשתמש ברוטב צילי מתוק והתבשיל ייצא פיקנטי אבל אני ממליצה להוסיף לו 2-3 כפות סילאן אם יש לך.
בהצלחה ויום נפלא!
היי אפרת
האתר שלך פשוט נכתב בשבילי, בחיים לא מצאתי מקסץ מתכונים כל כך מתאים לי
תודה רבה
היי מירי,
כיף גדול לפתוח את היום עם תגובה כזאת 🙂
שמחה שמצאת את האתר.
תודה רבה ויום מקסים!
היי,
אפשר להשתמש בפטריות מקופסת שימורים אם אין פטריות טריות? או שזה הורס את המתכון?
תודה 🙂
היי משה,
אפשר להשתמש בפטריות משימורים ועדיין זה ייצא טעים 🙂 פשוט עם פטריות טריות זה יוצא יותר טעים. ועדיף פטריות שלמות משימורים אם יש לך.
מה כמות השימורים שצריך לשים?
היי משה,
קופסת שימורים אחת מספיקה.
יום נפלא 🙂
התבשיל יצא טעים למרות שאיני אוהבת אוכל מתוק.
גם הסרבן(הקטן), טעם ואמר כי טעים לו וגם בן זוגי נהנה.
תודה!
איזה כיף שחזרת לעדכן! שמחה שנהנתם 🙂
תודה ושבת שלום:)
שלום יקירה. לא עדכנתי, כי לא הכנתי.
היום הולכת להכין. אעדכן בהמשך. רק ששכחתי לקנות בצל ירוק, באך בטוחה שהטעם עדיין יהיה מעדן.
מעולה, בהצלחה!
אפשר גם בלי בצל ירוק 🙂
מה מומלץ להוסיף במקום פרגיות?
היי שרית,
במקום פרגיות אפשר להשתמש בחזה עוף ואפשר להכין רק עם בטטה (בלי הפטריות).
מה מומלץ להוסיף במקום פיטריות?
היי, צריך לבשל את הבטטה לפני?
היי אנה,
לפני הבישול לא. הבטטות מתרככות במהלך הבישול (10-15 דקות מספיקות לקוביות הבטטה להתרכך).
שבוע טוב 🙂
היי, אפשר להוסיף משו אחר במקום הטריאקי? דבש?
היי יובל,
אפשר להכין את זה עם רבע כוס סילאן אבל אז זה ייצא מעט מתוק (מי שאוהב זה טעים).
היי, נראה אחלה. אני נשואה טרייה עם עבודה תובענית,ונעזרת באתר הנפלא שלך המון 🙂
יש אולי חלופה לבצל הלבן למי שלא סובל בצל מטוגן? האם זה יכול ללכת עם קישואים או ירק שורש אחר? תודה על המענה ויישר כח על האתר!
תודה שרון! שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
את יכולה לוותר על הבצל ולהוסיף קישואים אם את אוהבת.
צריך להוסיף מים לסיר?
לא יעל, אין צורך.
האם חצי כוס טריאקי זה לא יותר מדי מתוק? אפשר לערבב קצת טריאקי עם סויה.
היי שולמית,
לטעמי זה לא יוצא מתוק מידי אבל אם את רוצה את יכולה לשים פחות טריאקי או להוסיף סויה כדי לאזן את הטעמים.
יום נעים 🙂
גם מלח וגם טריאקי? יצא מלוח מדי.
היי קובי,
ממליחים ממש מעט רק אחרי שמוסיפים את הבטטה והפטריות (מספיק לשפוך פעם אחת עם המלחייה). זה עוזר לרכך את הבטטה. מעבר לזה אין צורך להוסיף עוד מלח.
חג שמח 🙂
הכנתי לערב שישי, יצא פגז!!!!
שמחה שאהבת 🙂
היי
שצי שאלות:
1. אפשר חזה עוף במקום פרגיות?
2. חייבים בצל ירוק?
תודה!
היי שירה,
אפשר להכין עם חזה עוף ואפשר לוותר על הבצל הירוק.
שבוע טוב 🙂
אופס…צודקת, טעות שלי.
כן, התכוונתי לקציצות הודו . 🙂
היי. הרגע הכנתי.
הקציצות נראות מעולה. טיפ: להרטיב ידיים בזמן יצירת כדורים, כיוון שהעיסה מעט דביקה.
יש לי רק חשש אחד, שהטעם של הכמון לא ישתלט על הקציצות.בן זוגי לא כ״כ אוהב את התבלין.
טוב…אדווח בערב 🙂
תודה
היי,
בטח התכוונת לקציצות האורז והבשר, נכון? הוספתי את הטיפ שלך למתכון 🙂
מחכה לעדכון איך יצא.. 😉
מממ נראה טעים מאוד
תודה ליאור 🙂
היי. עם מה את ממליצה להגיש את המנה?
בסופ״ש הולכת להכין.
היי קריסטינה,
מומלץ להגיש עם אורז לבן. משתלב מעולה ביחד 🙂
סופשבוע נעים!