שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

רבע כרוב אדום בינוני חתוך לרצועות דקות

גזר גדול קלוף חתוך למקלות דקים

קולורבי גדול קלוף חתוך למקלות דקים

תפוח עץ (טרי וקשה) קלוף חתוך למקלות דקים

4-5 צנוניות מגורדות בפומפיה גסה

כוס גרעיני רימון

חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

תיבול: 3 כפות שמן זית, 4 כפות מיץ לימון, חצי כפית מלח, שן שום כתושה, כפית סילאן, כפית דבש/סירופ מייפל, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים את הירקות בקערה ובקערית נפרדת מערבבים את כל חומרי התיבול.

-מתבלים את הסלט לפחות שעה לפני ההגשה.

 

ראו גם
סלט בורגול חגיגיסלט בורגול חגיגי
שושני תפוחים שושני תפוחים
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
רחלי (18:34 2.02.2024)

אפשר תחליף לרימונים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:36 3.02.2024)

זה טעים גם בלי רימונים.