זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: כ-5 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
2 קולורבי בגודל בינוני קלופים חתוכים לקוביות קטנות
2 תפוחי עץ קלופים חתוכים לקוביות קטנות (אפשר להשתמש בתפוח מכל סוג)
גבעול סלרי קצוץ (רק הגבעול, בלי העלים)
כרבע כוס פקאן סיני מסוכר קצוץ גס
תיבול: 2 כפות שמן קנולה (או שמן זית בתיבול מעודן), 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות חומץ 5%, כף גדושה דבש או מייפל, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מניחים את הקולורבי, התפוחים והסלרי בקערה.
-מערבבים את חומרי התיבול ומתבלים כחצי שעה לפני ההגשה. לפני ההגשה- מפזרים פקאן סיני.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
מאוד טעים ! הוספתי קצת חסה, ולא היה לי פקאן מסוכר אז שמתי חמוציות . תודה על מתכון נפלא ואתר מצויין !
תודה לך שחזרת לשתף❤️
דבר ראשון רציתי כבר המון זמן לומר לך שאין על האתר שלך!!!!!
האוכל אצלינו–רק מפה!!!!
כ”כ רציתי לשאול,האם אפשר במקום קוביות לפרוס ל”איטריות” בקוצץ?
כן אפשר:)
האם ניתן לוותר על הסלרי?
כן(:
סלט טעים מאוד. הכנתי עם אגוזי מלך רגילים במקום עם אגוזים מסוכרים והיה מוצלח ביותר, גם מי שאינו חובב קולורבי נהנה. הטעם אף משתבח כעבור יום. תודה על המתכון!
איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤️