שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

4 סלקים בגודל בינוני-קטן מבושלים חתוכים לקוביות קטנות (מומלץ להשתמש בסלקים מוכנים משקית ואקום)

תפוח עץ קלוף חתוך לקוביות קטנות

2 כפות עלי סלרי או כוסברה קצוצים דק

חופן אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)

תיבול לסלט:

2 כפות חומץ רגיל

2 כפות מיץ לימון

רבע כפית סוכר

מלח לפי הטעם (כרבע כפית)

קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה ומתבלים.

*רצוי לשמור במקרר לפחות כשעה לפני ההגשה על מנת שהטעמים יתמזגו.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תבשיל אטריות וחזה עוף
ממתק קוקוס ורוד

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אדל (00:41 20.09.2021)

הי תודה על המתכונים המושלמים
שאלה, אפשר להכין עם סלק חי חתוך דק דק?

מתכונים ב-10 דקות (10:05 20.09.2021)

היי אדל,
אם את חותכת ממש דק (בסכין או עדיף לגרד בפומפייה)- אפשר.
חג שמח!

מיכל (11:50 17.09.2021)

אפרת שלום,

למי שממש רגיש לניחוח החומץ (ניסיתי כמה וכמה סוגים…), האם אפשר לוותר עליו ? לשים משהו במקומו ?

מתכונים ב-10 דקות (11:59 17.09.2021)

היי מיכל,
אפשר לוותר על החומץ ולשים 3 כפות מיץ לימון.
שבת שלום🌺

מיכל (10:44 22.09.2021)

תודה רבה רבה !

התגובות היו נלהבות (-: !!

מתכונים ב-10 דקות (10:51 22.09.2021)

שמחה מאד לשמוע😊

הילה (09:44 31.07.2020)

היי
מתכננת להכין היום
אין לי פטרוזיליה. יתאים עם בצל ירוק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:03 31.07.2020)

לא בטוחה. תכיני בלי.

Zipi Mor (18:32 15.06.2020)

הכנתי הסלט לאירוח חוסל במהירות הבזק…ורוצו עוד…מוצלח מאוד תודה לך אפרת היקרה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:35 15.06.2020)

שמחה שיצא טעים ❣️
תודה לך

אילי (04:23 27.03.2020)

היי אפרת מקסימה 🙂
המתכון כרגיל ניראה מעולה… 2 שאלות קטנות .
יש לי חומץ תפוחים האם יעבוד במקום חומץ רגיל ?
ולגבי הסוכר מייפל יוכל להחליף אותוצ. מעדיפה משו יותר בריא.
ואגב… אשמח לדעת האם בחומץ מורגש.האם ילדים ירגישו בו .

תודה רבה מראש על הכל
יש לך אתר נדיר מציל אותי

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:26 27.03.2020)

אפשר להכין עם חומץ תפוחים ורבע כפית מייפל.
זה עניין של טעם אישי. הילדים שלי לא מרגישים את החומץ אבל יש כאלה שפחות אוהבים. אפשר לשים בהתחלה רק כף אחת.

מיכל (14:11 14.02.2020)

סלק טרי- האם לבשל שלם וקלוף או לקלוף, לחתוך לקוביות ולבשל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:23 14.02.2020)

אפשר גם וגם. קחי בחשבון שאם את מקלפת וחותכת אז הצבע של הסלק יורד בבישול.

יקרת (17:19 15.09.2020)

אפשר לבשל את הסלק מקולף ולתת לו להתקרר לאחר הבישול בתוך מי הבישול, כך הצבע שלו נשמר

חגית (22:32 2.02.2020)

אחד הסלטים! 5 דקות הכנה! יצא מעולה עם תפוח אדום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 3.02.2020)

שמחה שאהבת 🙂

יוליה (20:31 31.10.2019)

שלום, אפרת! איזה תפוח עץ להוסיף:אדום או ירוק?
תודה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 31.10.2019)

לא משנה (הירוק חמצמץ יותר).

דיקלה (17:31 24.10.2019)

היי אפרת
אני רוצה להכין סלט סלק עם אגסים.
האם זה אותו מתכון?
תודה מראש דיקלה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 24.10.2019)

כן.

דורית (11:06 5.07.2019)

הי אפרת.
אני מכינה את סלט הסלק היום ומגישה מחר.
האם להוסיף את האגוזים היום או מחר לפני ההגשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 5.07.2019)

עדיף מחר.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.