שום דבר לא נמצא

סלט טעים ומרענן של סלק מבושל עם תפוחים 

סלט סלק ותפוחים

מצרכים (3-4 מנות):

4 סלקים בגודל בינוני-קטן מבושלים חתוכים לקוביות קטנות (מומלץ להשתמש בסלקים מוכנים משקית ואקום)

תפוח עץ קלוף חתוך לקוביות קטנות

2 כפות עלי סלרי או כוסברה קצוצים דק

חופן אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)

תיבול לסלט:

2 כפות חומץ רגיל

2 כפות מיץ לימון

רבע כפית סוכר

מלח לפי הטעם (כרבע כפית)

קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה ומתבלים.

*רצוי לשמור במקרר לפחות כשעה לפני ההגשה על מנת שהטעמים יתמזגו.

ראו גם
תבשיל אטריות וחזה עוף
ממתק קוקוס ורוד

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
מיכל (14:11 14.02.2020)

סלק טרי- האם לבשל שלם וקלוף או לקלוף, לחתוך לקוביות ולבשל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:23 14.02.2020)

אפשר גם וגם. קחי בחשבון שאם את מקלפת וחותכת אז הצבע של הסלק יורד בבישול.

Avatar
חגית (22:32 2.02.2020)

אחד הסלטים! 5 דקות הכנה! יצא מעולה עם תפוח אדום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 3.02.2020)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
יוליה (20:31 31.10.2019)

שלום, אפרת! איזה תפוח עץ להוסיף:אדום או ירוק?
תודה מראש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 31.10.2019)

לא משנה (הירוק חמצמץ יותר).

Avatar
דיקלה (17:31 24.10.2019)

היי אפרת
אני רוצה להכין סלט סלק עם אגסים.
האם זה אותו מתכון?
תודה מראש דיקלה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 24.10.2019)

כן.

Avatar
דורית (11:06 5.07.2019)

הי אפרת.
אני מכינה את סלט הסלק היום ומגישה מחר.
האם להוסיף את האגוזים היום או מחר לפני ההגשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 5.07.2019)

עדיף מחר.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.