שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 8-10 קציצות בגודל בינוני

מצרכים:

500 גרם בשר בקר טחון

2 בצלים בינוניים-גדולים

1 כף חרדל גדושה

1 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כוס מי סודה מוגזים

1/3 כפית כמון (לא חובה- רק למי שאוהב את הניחוח והטעם)




אופן הכנה:

-מטגנים בצל במחבת עד שהבצל נהיה שקוף-זהוב ומוציאים למסננת עד שיתקרר מעט.

-מערבבים בקערה את הבשר, הבצל ואת שאר המצרכים ולשים (לא יותר מדקה).

-יוצרים קציצות המבורגר בעובי של כס”מ וחצי , ומניחים על מחבת פסים עם מעט שמן (המחבת צריכה להיות חמה מאוד). למידת עשייה מדיום, מטגנים כ-2 דקות מכל צד.

*מומלץ להגיש עם לחמניית המבורגר עגולה, ממרח מיונז, עלי חסה, עגבנייה, בצל ומלפפון חמוץ.


טיפים להמבורגר מוצלח:

-החלק המומלץ לבשר המבורגר הוא אונטריב (לחלופין, ניתן להשתמש גם בצלעות בקר או צוואר ולהוסיף 10% שומן כבש). בקשו מהקצב.

-אין ללוש את בשר ההמבורגר יותר מידי אחרת הוא הופך למוצק.

-ליצירת הקציצה, מומלץ להשתמש ברינג עגול שלתוכו דוחסים את הבשר.

-תוספת של מי סודה מוגזים לתערובת הבשר גורמת לבשר להיות אוורירי יותר.

 

אם הקציצות מתפרקות בטיגון:

כדאי להכין את הקציצות קטנות יותר ויחסית עבות.

יש לשמן את המחבת בנדיבות ולתת להמבורגר להתייצב לגמרי בחלק התחתון לפני שהופכים אותו (יש להשתמש בתרווד ולא במזלג כדי להפוך את הקציצות).

כדאי להשתמש במחבת פסים או במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק (כמו ברזל יצוק). מחבת מנירוסטה לא מומלצת לשימוש במתכון הזה.

מומלץ לשים את התערובת במקרר לפחות כחצי שעה לצורך התייצבות.

*עם מה להגיש את ההמבורגר? תוספות להמבורגר

המבורגר ביתי, המבורגר מתכון

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מרק עגבניותמרק עגבניות
מתכון לפחזניות מתכון לפחזניות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
חני (15:58 30.05.2024)

היי אפרת תודה על המתכונים מצוינים אחד אחד!! תמיד בחיפוש מתכון- דבר ראשון הולכת לאתר שלך😍
המתכון הזה של ההמבורגר הכנתי כבר כמה פעמים.. בפעם האחרונה עשיתי במחבת פסים וכיסיתי במכסה בשלב מסוים ומאז(אפילו שהורדתי את המכסה) קפץ לי שמן בצורה מטורפת ומסוכנת הורדתי את האש עד סוף הטיגון של כל הבורגרים..

מתכון להמבורגר
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:18 31.05.2024)

כן צריך להזהר עם השמן.
בכל מקרה, נראה טעים:)

avatar
אלן (19:38 22.02.2024)

שאלה מגבר שלומד להכיר את המטבח(הרבה בזכות המתכונים שלך).
אפשר לשים במקום סודה לשתיה אבקת אפייה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:56 22.02.2024)

היי🙂
אפשר לשים בין רבע לשליש כפית אבקת סודה לשתייה במקום מי סודה.

avatar
טובה (16:11 6.02.2024)

אני לא יודעת אם השארתי תגובה כבר,
אבל וואי המתכון הזה יצא מדהים, הוספנו ציפס, חסה ובצל מטוגן, ארוחת צהרים מושלמת!!!
כולם עפו על זה!
תודה רבה לך על כל המתכונים המדהימים שלך!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:37 6.02.2024)

שמחה שנהניתם💜
תודה שחזרת לשתף!

avatar
ליאת אלכביר (10:04 12.12.2023)

היי רוצה להכין היום ורציתי לשאול יש לי כרגע בשר טחון עם שומן שהפשרתי. הרגיל כמו שקונים בכל קצביה לקציצות. והבנתי לפי המתכון שלך וכמעט בכל מצרים באינטרנט שרצוי בשר בשר כמו אנטריקוט או או נטיב. זה משנה עם אני יעשה עם הרגיל או שזה יהיה ממש גרוע?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:38 12.12.2023)

זה בסדר, תכיני עם מה שיש לך:)

avatar
ששון (05:27 25.09.2023)

יצא מצוין . קיבלתי תגובות מצוינות מבני הבית. אאמץ לעתיד! תודה על המתכון!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:40 25.09.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
הדסה (22:10 26.06.2023)

הכנתי היום את המתכון של הקציצות בשר ברוטב עגבניות יצא מעולה! נשאר לי חצי מהעיסה מה צריך להוסיף כדי להכין מזה המבורגר?
תודה על האתר אני ממש נהנית מהכל!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:18 27.06.2023)

היי
התערובת פחות מתאימה להמבורגר. את יכולה לגלגל לקציצות ולהקפיא לשימוש בפעם הבאה.

avatar
‫שירן (19:25 24.04.2023)

היי
יש לי בבית בשר טחון פילה מדומה מס 6. זה יכול להתאים לעשות את ההמבורגרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:50 24.04.2023)

כן, אפשר(:

avatar
Lou (11:42 7.04.2023)

היי אפרת ןחג שמח:)
אפשר לוותר על הסודה והאם יש תחליף אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:30 7.04.2023)

היי,
אפשר לשים רבע כפית אבקת סודה לשתייה במקום הסודה.

avatar
‪haim (16:27 7.04.2023)

במקום חרדל מה אפשר לשים?
אני לא אוהב חרדל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:09 7.04.2023)

אפשר לוותר עליו.

avatar
מירב סמדר (16:58 28.03.2023)

תקשיבי יצא פצצה!!! זו כבר הפעם השלישית שהכנסתי את המתכון הזה!! הוא ממש חביב הקהל. אנחנו מצאנו שכמות הבצל גדולה מידי לאומית כמות הבשר והפחתנו מאוד ולמי ‘אין בבית רינג אני השתמשתי במכסה של נס ( מקופסא גדולה לא הקטנים עם המכסה הפלסטיק שהיו למשלוחי מנות) ויצא דחוס המיטב וגודל מושלם!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:31 28.03.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה על השיתוף😊

avatar
ברכה (12:10 15.11.2022)

שלום,
קניתי חבילת המבורגר של איכות למהדרין
(ברור שבטעם לא יתקרב למתכון שלך אבל רציתי לחסוך זמן)
1. איך מכינים אותו שיהיה מוכן לאכילה?
2. אני מכינה לאורחים אשמח לדעת איך הכי יפה וטעים להרכיב לחמניית המבורגר
(אני מכינה ליד גם צי’פס)

תודה רבה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:25 15.11.2022)

היי,
המבורגר קפוא אפשר להכין על האש- במנגל, או במחבת פסים- לטגן כמה דקות מכל צד עד לעשייה.
ללחמניית המבורגר טעימה כדאי להוסיף רטבים כמו טחינה/קטשופ/מיונז/אלף האיים, ולהוסיף ירק- מלפפון חמוץ/חסה…

avatar
ורד (07:27 13.09.2022)

הכנתי אתמול ויצא מושלם!! קל להכנה וטעים מאוד! הכנתי עם קילו בשר, הכפלתי כמויות ובמקום חרדל חלק שמתי חרדל דיז’ון (גרגירים), יצא נפלא, עסיסי וטעים.
תודה רבה על מתכונים נהדרים❤

מתכון להמבורגר
avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:14 13.09.2022)

וואו נראה מושלם! איזה כיף שיצא מוצלח, תודה שחזרת לשתף❤

avatar
הבולגרי (12:41 3.09.2022)

יצא פגז … תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:13 3.09.2022)

שמחה שיצא מוצלח❤
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
נעמה (22:56 9.08.2022)

יצא טעים מאוד!! וכרגיל הכנה קלה ומהירה. תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:36 9.08.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
אסיה (15:01 30.07.2022)

הכול התפרק לי ברגע שהפכתי
ממש מבאס

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:23 30.07.2022)

היי,
אם התערובת עצמה מתפרקת כדאי להכין את הקציצות קטנות יותר ויחסית עבות.
חשוב לשמן את המחבת בנדיבות ולתת להמבורגר להתייצב לגמרי בחלק התחתון לפני שהופכים אותו (יש להשתמש בתרווד ולא במזלג כדי להפוך את הקציצות).
כדאי להשתמש במחבת פסים או במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק (כמו ברזל יצוק). מחבת מנירוסטה לא מומלצת לשימוש במתכון הזה.
מומלץ גם להכניס את התערובת למקרר למשך שעה לפחות לפני ההכנה.

avatar
אסתי (13:36 8.08.2022)

האם אפשר לשים על המנגל במקום לטגן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:24 8.08.2022)

היי,
כן, אפשר(:

avatar
טיילור (15:30 22.07.2022)

מה הכמויות לקילו בשר?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:02 22.07.2022)

היי,
לקילו בשר יש להכין כמות כפולה פי 2 (4 בצלים, 2 כפות חרדל, 2 כפיות מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כוס מי סודה, כחצי כפית כמון).

avatar
נעה (10:53 30.06.2022)

האם איפשר לאפות בתנור?
כי אני לא רוצה עם שמן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:51 30.06.2022)

היי,
מומלץ לצרוב את ההמבורגר במחבת כדקה מכל צד ואז לשים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך 5-7 דקות, תלוי בעובי ההמבורגר.

avatar
אנונימי (11:12 28.06.2022)

האם חשייבים את המי סודה או שאפשר מים רגילים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:54 28.06.2022)

היי,
תוסיפי במקום הסודה רבע כפית אבקת סודה לשתייה.

avatar
לאה (09:17 2.05.2022)

אין לי חרדל
מה במקום?
תודה על כל המתכונים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:39 2.05.2022)

היי,
אם אין לך חרדל תוותרי עליו.
שמחה ממש שאת נהנית מהמתכונים!

avatar
אודליה (12:45 1.05.2022)

היי אפרת! ההמבורגר נראה מושלם ובע”ה מתכוונת להכין בקרוב. רוצה גם להכין לחמניות לבד, מה הסיכוי שיש לך מתכון?? תודה ושבוע טוב 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:09 1.05.2022)

היי אודליה,
את יכולה להכין את המתכון ללחמניות מתוקות, להפחית את כמות הדבש ל-2 כפות ובציפוי לוותר על הדבש.
שבוע טוב❤

avatar
אודליה (21:30 2.05.2022)

אפרת, תקשיבי! הכנתי היום גם את ההמבורגר וגם את הלחמניות והכל יצא פשוט מושלם!! בלחמניות, הורדתי את הדבש לגמרי ושמתי רק 2 כפות סוכר, ויצאו ממש רכות וטעימות והשתלבו ממש יפה עם ההמבורגר העסיסי ועם כל התוספות! אז תודה רבה אפרת וחודש טוב ומבורך 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:45 2.05.2022)

שמחה ממש לשמוע שיצא מוצלח וטעים! תודה שחזרת לשתף כתמיד😊

avatar
אהובה (09:20 1.05.2022)

בוקר טוב
לטחון את הבשר פעם אחת או פעמים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:59 1.05.2022)

היי אהובה,
יש לטחון פעם אחת, אחרת תערובת הבשר תהיה פחות יציבה עבור המבורגרים.

avatar
אהובה (10:24 5.05.2022)

בוקר טוב וחג עצמאות שמח
האם אפשר להכין את הבצל מראש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 5.05.2022)

היי,
את מתכוונת לטגן את הבצל ולהשאיר אותו במקרר עד להכנה? פחות כדאי אבל אפשר (מומלץ לשמור עד יומיים).
תסנני את הבצל לפני הכנת ההמבורגרים.

avatar
משה (15:24 12.04.2022)

מושלם!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:06 12.04.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף😍

avatar
טל עגייב (12:01 6.04.2022)

האם אפשר לשים אבקת סודה לשתייה ? וכמה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 6.04.2022)

היי,
אפשר לשים בין רבע לשליש כפית אבקת סודה לשתייה במקום מי סודה.

avatar
רויטל (10:53 27.01.2022)

היי, אם אני רוצה להכין ולהקפיא, איך כדאי לעשות זאת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:00 27.01.2022)

היי רויטל,
כדאי להכין ולהקפיא לפני טיגון, פחות מומלץ להקפיא אחרי טיגון.
אם את בכל זאת מקפיאה לאחר טיגון- תשמרי בקופסה אטומה, כמה שעות לפני ההגשה תפשירי על השיש ולסיום תחממי מעט במחבת או במיקרוגל או בתנור.

avatar
אוראל (18:11 10.01.2022)

ל1.5 קילו בשר פשוט לשלש כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:18 10.01.2022)

היי אוראל,
נכון😊

avatar
משה (20:00 5.01.2022)

קודם כל תודה!!!
על כל המתכונים המנצחים!!!
יש לך מתכוון ללחמניות מתוקות מה את אומרת להשתמש בהם להמבורגר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:53 5.01.2022)

היי משה,
הנה מתכון ללחמניות מתוקות.
אפשר בהחלט להשתמש בהן להמבורגר(:

avatar
רועי (18:18 14.12.2021)

יצא מושלם!!!
פינקתי את אשתי ועכשיו אנחנו לא יכולים לקום מהשולחן..

מתכון להמבורגר
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:53 14.12.2021)

חחח שמחה מאד לשמוע! כל הכבוד😊

avatar
אהובה (12:48 3.08.2021)

האם אפשר להכין את הקציצות בשעה שתיים ולטגן בשעה ארבע בערך?
תודה והמשך יום נפלא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:44 3.08.2021)

היי אהובה,
אפשר, תכניסי למקרר עד לטיגון.

avatar
יוליה (16:01 25.07.2021)

היי אפרת,אחלה מתכון ☺️
במידה ונשארו לי כמה שכבר טיגנתי,איך עדיף לאחסן אותם במידה ואני רוצה לאכול עוד כמה שעות?
ואיך לחמם כדי שכמה שפחות יתייבשו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:31 25.07.2021)

היי יוליה,
אפשר לשמור על השיש במקום מוצל וקריר יחסית אם מדובר בעניין של 3-4 שעות. אם יותר מכך- כדאי לשמור במקרר עד להגשה.
כדי לחמם את ההמבורגרים כדאי לטגן כמה דקות מכל צד במחבת. אופציה פחות מומלצת- לחמם בתנור כמה דקות על 190 מעלות.
בהצלחה😊

avatar
אהובה (17:57 9.06.2021)

הכנתי היום והקציצות יצאו ממש חיוורות לא בצבע חום השתמשתי באנטריקוט
אולי לא שמתי מספיק שמן
כמה שמן צריך לשים לטיגון האמבורגר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:00 9.06.2021)

היי,
כדי לקבל צבע שחום ואת הטעם הצרוב של ההמבורגר יש לטגן על אש גבוהה. יכול להיות שטיגנת על אש נמוכה יותר ולכן זה יצא חיוור.
בנוסף, המחבת צריכה להיות מעט משומנת (לא הרבה)- עד חצי כפית שמן.

avatar
אהובה (08:10 9.06.2021)

בוקר טוב
מתכונת להכין היום
השאלה שלי לא צריך ביצה או פירורי לחם אז מה מחזיק את כל העיסה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:55 9.06.2021)

היי,
הבשר עם הבצל ומי הסודה מתאחדים תוך כדי הלישה😊

avatar
אהובה (10:36 7.06.2021)

מה המשקל של כל קציצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:50 7.06.2021)

בסביבות 60-75 גרם, תלוי כמה יחידות את מכינה ובאיזה גודל.

avatar
ליאת (21:26 27.04.2021)

חייבים להכין את המבורגר באותו היום? אפשר יום או יומיים לפני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:59 27.04.2021)

היי ליאת,
הכי טעים לאכול סמוך להכנה, אבל אפשר להכין יום-יומיים לפני, לשמור במקרר/במקפיא עד להגשה, ולחמם מעט לפני כן.

avatar
אביבית (19:35 18.04.2021)

אם אין לי סודה לשתיה לא אבקה ולא שתיה מה יכןל להחליף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 18.04.2021)

היי אביבית,
מישהו כתב בתגובות שעשה עם בירה לבנה ויצא מצוין😊 את יכולה לעשות זאת גם.

avatar
אסתי (08:45 8.04.2021)

וואי יצא טעים בטרוף, פשוט התחסל!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:33 8.04.2021)

שמחה לשמוע, תודה על השיתוף😍

avatar
פיש (15:32 25.03.2021)

רציתי רק להודות לך שוב על מתכון קל להכנה וטעים מאוד. צל”ש נוסף עבורך.
מציע רק שהכמות תהיה כ 5 עד 6 קציצות כי אחרת הם יוצאות קטנות יחסית להמבורגר (כ-120 גרם לקציצה) .
שוב תודה רבה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:08 25.03.2021)

תודה😊

avatar
אור (09:32 8.02.2021)

תודה על מתכון נהדר נוסף!
הכנתי עם בצל אחד בלבד ובלי חרדל.
יצאו תשעה המבורגרים בינוניים טעימים ומוצלחים מאד.
נטרף בעונג רב.
תבורכי!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:27 8.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אור

avatar
סיון (22:12 13.01.2021)

ואוווו!!!!
יצא סוף הדרך! ובכלל כלום עבודה…
תודה רבה לך יקירה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:29 13.01.2021)

שמחה שיצא טעים ❤️

avatar
גליה (00:20 28.12.2020)

הי, תודה על המתכון. הילדים שלי מאוד אוהבים את זה. מכיוון שבבלילה יש סודה, כשמטגנת המון שמן משפריץ עלי ועל הרצפה. יש דרך שזה יהיה טעים כזה אבל עם פחות לכלוך של שפריצים של שמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:54 28.12.2020)

היי גליה,
השמן לא קופץ בגלל הסודה, הוא קופץ בגלל הנוזלים שקיימים בבלילה,
את משתמשת בבשר שהיה אולי קפוא ואולי הוא ספוח נוזלים?
תנסי לחכות להפשרה מלאה של הבשר ולסינון הנוזלים לפני תחילת הבישול.

avatar
נתן (12:06 17.03.2021)

הכנתי בתנור ויצא מעולה!
גם יותר בריא כמובן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:17 17.03.2021)

שמחה שאהבת, תודה😊

avatar
ציפי (13:06 21.12.2020)

וואי יצא טעים בטירוף! תודה רבה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:51 21.12.2020)

תודה ציפי 🙂
שמחה לקרוא שאהבת ❤️

avatar
שמעון (06:26 23.11.2020)

במידה ומקפיאים את ההמבורגרים האם מי הסודה המוגזים רלוונטיים ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 23.11.2020)

אפשר לוותר שמעון

avatar
שני (07:02 11.11.2020)

במקום סודה מוגזת אפשר לשים אבקת סודה לשתיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:19 11.11.2020)

היי שני,
תוסיפי במקום רבע כפית אבקת סודה לשתייה
יום מקסים♥

avatar
אור (07:56 24.09.2020)

היי אפרת,
ניתן להשתמש בבשר עגל טחון במקום בבשר הבקר?
ושאלה נוספת לגבי החרדל, יש לי בבית חרדל דיז’ון… האם בכלל רצוי להשתמש
כתחליף לחרדל הרגיל? ואם כן אז באיזו כמות?
תודה מראש.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:09 24.09.2020)

לגבי הבשר, אפשר.
אפשר לשים חצי כף חרדל דיז’ון.
אפשר להשתמש בחרדל דיז’ון במקום חרדל רגיל. בדר”כ מומלץ להפחית את הכמות בחצי.

avatar
טובי (19:14 3.09.2020)

יש לי רק הודו טחון
זה גם הולך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:08 3.09.2020)

כן. זה פשוט ייצא בטעם הודו.

avatar
שלום גולדפרב (17:52 10.08.2020)

הכנתי בידיוק לפי ההוראות והכל התפרק יצא ממש פירורים
מה אפשר לעשות שלא יתפרק

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:27 10.08.2020)

היי שלום,
אם התערובת מתפרקת כדאי להכין את הקציצות קטנות יותר ויחסית עבות.
יש לשמן את המחבת בנדיבות ולתת להמבורגר להתייצב לגמרי בחלק התחתון לפני שהופכים אותו (יש להשתמש בתרווד ולא במזלג כדי להפוך את הקציצות).
כדאי להשתמש במחבת פסים או במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק (כמו ברזל יצוק). מחבת מנירוסטה לא מומלצת לשימוש במתכון הזה.
מומלץ גם להכניס את התערובת למקרר למשך שעה לפחות לפני ההכנה.

avatar
תומר (22:58 3.11.2020)

תוסיף ביצה וגם קצת חזה עוף . החזה מחזק את הבשר

avatar
חובי (06:12 2.08.2020)

בגדול יצא טעים. כדאי לשים לב לשלב הלישה . עשיתי שתי גירסאות אחת עם בצל והשניה בלי. את זאת הבלי היתה לי הרגשה שלשתי יותר מדי ויהיה מוצק ( למרות שלא לשתי יותר מדקה) והיא דווקא היתה מעולה מבחינת תוצאות. זאת עם הבצל התפרקה הרבה יותר – אולי כי הייתי צריך ללוש יותר שיהיה קצת מוצק…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:32 2.08.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אתי (13:24 23.07.2020)

וואו, יצא מעולה! ועם בשר טחון רגיל מהסופר, אין לי מושג מאיזה חלק… אני חוששת שהקטנים שלי לא יאהבו את הבצל המורגש, בפעם הבאה אגרד אותו בפומפיה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:51 23.07.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אלינור (13:48 19.07.2020)

מתכון פשוט ומדהים! לא הוספתי שומן בכלל ויצא מעולה! בעלי פחות אהב את הטעם של החרדל (למרות שזה אחלה לטעמי) אז הורדתי בפעם השנייה שעשיתי. בכל מקרה יצאה קציצה עסיסית וטעימה! תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:10 19.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אלינור

avatar
שירן (18:49 8.06.2020)

היי אפרת, כמה קריטי החרדל? ולגבי המי סודה הבשר לא יצא נוזלי ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:23 8.06.2020)

לא קריטי.
זה רק רבע כוס. אם את חוששת שייצא נוזלי תשימי 2-3 כפות או שתוותרי.

avatar
ענת ואלונה (20:00 22.05.2020)

הי אפרת, פעם ראשונה שהכנו המבורגר ויצא פיצוץ, הכנתי עם הבת שלי, עקבנו אחרי כל ההמלצות ויצא מושלם וטעים ממש! כל הילדים אהבו מאד, וגם אני שבד\”כ לא אוכלת המבורגר. תודה על כל המתכונים שלך :)))

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:10 23.05.2020)

שמחה שאהבתם ❤️
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
אורי (07:13 6.05.2020)

אפרת היי. 2 שאלות: האם אפשר/רצוי להשתמש באנטריקוט? מדוע מוסיפים בצל מטוגן? זה הכרחי ומקובל במתכוני המבורגר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:51 6.05.2020)

אפשר להשתמש באנטריקוט אבל כדאי להוסיף לבשר 10% שומן כבש.
הבצל המטוגן נותן טעם מעניין אבל אפשר לוותר על הטיגון ולהוסיף לתערובת בצל אחד חי טחון.

avatar
נועה (13:10 4.05.2020)

יואו אפרת זה מה זה התפורר לי בטיגון יצא לי פרורים איך אני אשתפר
לפעם הבאה????

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 4.05.2020)

היי נועה,
כדאי להכין את הקציצות קטנות יותר ויחסית עבות. יש לשמן את המחבת בנדיבות ולתת להמבורגר להתייצב לגמרי בחלק התחתון לפני שהופכים אותו (יש להשתמש בתרווד ולא במזלג כדי להפוך את הקציצות).
כדאי להשתמש במחבת פסים או במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק (כמו ברזל יצוק). מחבת מנירוסטה לא מומלצת לשימוש במתכון הזה.
אפשר לשים את התערובת במקרר לפחות כחצי שעה לצורך התייצבות.

avatar
אלינור (12:31 29.04.2020)

היי אפרת! את הבצל צריך לקצוץ דק? ואז להוסיף לתערובת הבשר?
ויש לי חצי קילו בשר בקר טחון רגיל, יעבוד? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:34 29.04.2020)

את הבצל מומלץ לקצוץ דק ולטגן ואז להוסיף לתערובת הבשר.
לגבי הבשר, זה בסדר 🙂

avatar
שירה (18:06 28.04.2020)

יש אפשרות לאפות בתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:40 28.04.2020)

מומלץ לצרוב את ההמבורגר במחבת כדקה מכל צד ואז לשים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך 5-7 דקות, תלוי בעובי ההמבורגר.

avatar
itzik30 (12:07 28.04.2020)

תודה על המתכון, שאלה אם אשים על רשת של מנגל זה יחזיק ?או יתפרק ועדיף משטח כמו מחבת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:01 28.04.2020)

אפשר להכין ישירות על הרשת אבל כדאי לוותר על המי סודה (אם כבר שמת לא נורא).
מומלץ להכין את התערובת כמה שעות טובות לפני, אפילו יום קודם, ולשמור במקרר.
כדאי להכין את הקציצות קטנות יותר ויחסית עבות וחשוב לתת להמבורגר להתייצב לגמרי בחלק התחתון לפני שהופכים אותו.

avatar
itzik30 (13:04 28.04.2020)

תודה עוד לא הכנתי אז לא אשים מי סודה ואעשה כפי שאמרת

avatar
אולגה (18:19 17.04.2020)

הכנתי את ההמברוגר הזה עשרות פעמים, יוצא מדהים. אפרת היקרה, מתכונים רבים שלך מככבים אצלנו בבית באופן קבוע כבר שנים וכבר מזמן הפכו לחלק בלתי נפרד מהתפריט. תודה על האתר המופלא! ישר כח!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:25 17.04.2020)

תודה אולגה, כיף לשמוע ❤️

avatar
itzik30 (13:39 15.04.2020)

תודה, אם אני שם רבע כפית אבקת סודה יש להוסיף קצת מים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:27 15.04.2020)

לא, אין צורך.

avatar
קרין (15:48 17.01.2021)

האם אפשר להוסיף סודה לשתיה באבקה רגע לפני יצירת ההמבורגר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:35 17.01.2021)

כן. אבל חשוב לערבב טוב לפני.

avatar
אינס (15:14 29.03.2020)

מתכון מנצח! תודה רבה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:52 29.03.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
שרית (15:36 8.03.2020)

הי, האם אפשר להכין את הקציצות ואחכ להקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:20 8.03.2020)

אפשר להכין ולהקפיא לפני טיגון. פחות מומלץ להקפיא אחרי טיגון.

avatar
מתנסה (18:14 27.02.2020)

הי אפרת,
דבר ראשון תודה
דבר שני, האם אפשר ללא בצל? עדיין יצא טעים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:33 27.02.2020)

כן אפשר.

avatar
Didi Demerer (09:11 5.02.2020)

כמה שמן לטיגון הבצל? בשביל daytwo זה מאוד חשוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 5.02.2020)

כף וחצי-שתיים לטיגון הבצל.
אם מכינים את ההמבורגר עם מחבת פסים או מחבת עם ציפוי שאינו נדבק מספיק לשים כף שמן.

avatar
רעות (12:56 10.01.2020)

הכנתי מבשר עוף הודו, הוספתי פטרוזיליה קצוצה וזרקנו על הפלנצ\’ה, יצא מצוין (אם כי מעט מלוח לטעמי) הכי טעים היו הקציצות אחרי שיצאו נוזלים והקציצות התבשלות בהן. תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 10.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רעות

avatar
מלי (10:41 23.12.2019)

אפשר להכין מחזה עוף?
ובמקום מי סודה אפשר אבקת סודה לשתיה?אם כן כמה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 23.12.2019)

אפשר אבל הטעם לא יהיה כמו של המבורגר מבשר.
אפשר לשים שליש כפית אבקת סודה לשתיה.

avatar
הודיה (17:15 9.12.2019)

היי, האם אפשר לוותר על המי סודה?
ואין לי מחבת פסים, אפשר גם מחבת Tefal?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 9.12.2019)

אפשר לוותר.
לגבי המחבת, אפשר.

avatar
מלי (17:50 3.12.2019)

כשאני רואה את שני הגוזלים הבררנים מתענגים על כל ביס בהמבורגר (ובקושי מסתכלים על הצ’יפס והלחמניה!) אני יכולה לומר שבהחלט מצאנו את המתכון המנצח! זהו! אין יותר המבורגרים בחוץ 🙂
אז תודה תודה ושוב תודה, יצא עסיסי ונהדר 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:52 3.12.2019)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

avatar
ישראל (19:36 22.11.2019)

בתור רווק שהתחיל לבשל אתר מספר 1 מדוייק וטוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:50 23.11.2019)

תודה ישראל 🙂

avatar
UT (11:11 13.11.2019)

שלום,
נראה מבטיח.
אפשר להשתמש בבקר טחון (מס’ 2) קפוא?
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:05 13.11.2019)

כן אפשר.
כמובן שיש להפשיר לפני ורצוי לסחוט קצת מנוזלים.

avatar
רותי (02:07 5.09.2019)

היי אפרת היקרה!
שאלותיי:א.האם ניתן להכין את הקציצות מבשר שהיה בהקפאה?
ב.יש לי רק צלעות,ללא שומן.האם זה ייצא טוב?
תודה רבה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 5.09.2019)

כן לשתי השאלות 🙂

avatar
איציק (13:00 27.08.2019)

היי, לא צריך ביצה או פירורי לחם? הכל מתפרק לי במנגל…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:40 27.08.2019)

עדיף לא להוסיף כי אז זה הופך את זה למרקם של קציצות.
אם התערובת מתפרקת כדאי להכין את הקציצות קטנות יותר ויחסית עבות וחשוב לתת להמבורגר להתייצב לגמרי בחלק התחתון לפני שהופכים אותו.
אני גם ממליצה להכניס את התערובת למקרר לשעה לפחות לפני שצולים על מנגל.

avatar
בינת (11:02 10.07.2019)

נצמדנו למתכון ויצא מושלם! טעים בהרבה מכל המסעדות בחוץ.
השארנו בערך 3 וחצי דקות מכל צד, אוהבים את זה עשוי טוב:)
הטיפ שלי- לקנות לחמניות ממקדונלס 😉

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 10.07.2019)

נראה מעולה 😍
שמחה שנהניתם!
תודה בינת

avatar
נאוה (14:45 30.06.2019)

למה הכל מתפורר??
לא הלך לי בכלל. דווקא דייקתי בהוראות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 30.06.2019)

אם התערובת מתפרקת כדאי להכין את הקציצות קטנות יותר ויחסית עבות. יש לשמן את המחבת בנדיבות ולתת להמבורגר להתייצב לגמרי בחלק התחתון לפני שהופכים אותו (יש להשתמש בתרווד ולא במזלג כדי להפוך את הקציצות).
כדאי להשתמש במחבת פסים או במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק (כמו ברזל יצוק). מחבת מנירוסטה לא מומלצת לשימוש במתכון הזה.

avatar
אהוד (09:21 20.08.2019)

אחרי שמתגנים את הבצל לקרר במקרר ורק אז לערבב עם הבשר וגם אחרי שמערבבים עם הבשר לשים במקרר (אני מקרר כמה שעות). אם התערובת חמה היא מתפרקת. יוצא מעולה. מתכון מנצח.

avatar
ריקי (00:13 25.06.2019)

גם ב00:00 בלילה זה יוצא טעים!
מתכון קליל, מושלם, ומיוחד!
תמשיכי להעלות מתכונים מיוחדים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 25.06.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה ריקי

avatar
someone (15:41 31.05.2019)

יש לי מי סודה בטעם פרות יער… לא נראלי שזה מתאים.
יש תחליף לסודה?
אפשר לוותר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:32 31.05.2019)

אם זה מה שיש לך אז אפשר (זה רק רבע כוס).

avatar
שירי (15:39 31.05.2019)

איזה עוד תבלינים אפשר/צריך לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:29 31.05.2019)

בהמבורגר לא שמים הרבה תבלינים. מה שרשום במתכון מספיק.

avatar
ענתי (10:21 6.05.2019)

היי אפרת נראה מעולה כמו כלה מתכונים שלך.
יש לך מתכון ללחמניות המבורגר? לא מצאתי באתר. תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:13 6.05.2019)

לא אין לי (עדיין 🙂 )

avatar
מלי (14:54 2.04.2019)

שלום
אפשר לוותר על החרדל והבצל בתערובת של הקצינה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:59 2.04.2019)

כן.

avatar
ניצן (09:47 20.03.2019)

כל מחבת ברזל פסים מתאים?
ועל איזה גובה להבה כדאי לשים? יש לי להבה אחת גדולה במיוחד האם זה כדאי או שזה יותר מדי?

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 20.03.2019)

כן.
תכין בלהבה הגדולה אבל תשים לב שההמבורגר לא נשרף. אם כן, יש להנמיך קצת את האש.

avatar
דבי (14:18 26.02.2019)

מעדן!

כל כך טעים!

לא שמתי כמון.

אם הייתי מרסקת את הבצל המטוגן ואז מוסיפה אותו? היה יוצא גם טעים?

תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:19 26.02.2019)

לדעתי כן.
שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
טל (15:11 4.02.2019)

היי
בשביל מה מוסיפים מי סודב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:21 4.02.2019)

הסודה תורמת אווריריות ועסיסיות לבשר.

avatar
yochi_z (09:51 25.01.2019)

אפרת בוקר טוב
הבאתי בשר טחון ושכחתי להגיד לקצב לטחון רק פעם אז הבשר נטחן פעמיים.
יש מצב לעשות המבורגר מוצלח או שעדיף לוותר? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:15 25.01.2019)

היי יוכי,
את עדיין יכולה להכין אבל כדאי להכין את הקציצות קטנות כי התערובת פחות יציבה כשטוחנים אותה פעמיים.

avatar
גיתה (06:17 21.01.2019)

תשמעי אפרת, מתכון סוףףף.
הכנתי בשבוע שעבר ורוצה להכין שוב. שאלה: אפשרי להכין את תערובת הבשר יום לפני ולשמור במקרר? מהערב עד אחה”צ שלמחרת. מבשר טרי כמובן.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:01 21.01.2019)

כן אפשר 🙂

avatar
בתיה (14:08 1.01.2019)

כמה מי סודה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:42 1.01.2019)

רבע כוס מי סודה.

avatar
ניקול (12:11 21.11.2018)

אפשר להשתמש בבשר הודו אדום טחון ???

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:11 21.11.2018)

היי ניקול,
אפשר אבל הטעם יהיה שונה.

avatar
איריס (15:56 13.11.2018)

הי,
כמה המבורגרים יוצאים מכמות כזאת? איזה גודל מומלץ להכין?
תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 13.11.2018)

היי איריס,
הכמות במתכון מספיקה ל-5 המבורגרים גדולים או 8-10 המבורגרים בינוניים או 15 קטנים (מיני-המבורגר). מומלץ להכין בגודל בינוני.

avatar
מורן (08:48 9.10.2018)

הי! מאוהבת במתכונים שלך. כל מתכון יוצא מושלם ופשוט כל כך…תודה רבה…

יש לי 2 שאלות בקשר למתכון:
1. אני צריכה להכין 60 יחידות המבורגר… תוכלי לומר לי כמויות מתאימות?
2. אנ מתכננת להכין את ההמבורגרים בערב ולהכניס למקרר למשך הלילה ולמחרת לבשל את ההמבורגר על האש (מנגל פחמים), האם זה בסדר?
תודה רבה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:11 9.10.2018)

היי מורן,
1. זה תלוי בגודל שתכיני אותם. הכמות במתכון מספיקה ל-5 המבורגרים גדולים או 8-10 המבורגרים בינוניים או 15 קטנים (מיני-המבורגר).
2. את מתכוונת להכין את התערובת ולשמור במקרר נכון? אם כן אין שום בעיה.
המשך יום מקסים 🌺

avatar
יוחאי קאטן (17:53 7.03.2019)

הטעם יצא מעולה,תודה רבה! אבל במחבת זה התפורר ,מה לא עשיתי טוב?(חיכיתי שהשמן יהיה רותח)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:28 7.03.2019)

היי יוחאי,
אם הקציצות התפרקו זה יכול להיות בגלל שתערובת הבשר היתה רכה מידי ולא מוצקה. זה יכול להיות כתוצאה מעודף נוזלים בתערובת (אולי הוספת את הבצל המטוגן יחד עם הנוזלים שלו לתערובת הבשר או שאולי זה בשר מופשר ולא טרי).
טיפ לתערובת יציבה הוא לבקש מהקצב לטחון את הבשר טחינה אחת גסה ולא יותר מזה. כך הבשר מוצק ופחות רך.
אם הוא טחן פעמיים אז מומלץ להכין את התערובת מראש, לשים במסננת, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה לפחות (כך התערובת תתייצב והנוזלים יסוננו).

avatar
איריס (20:43 3.10.2018)

תודה על מתכון מעולה.
האם אפשר להקפיא, לאחר הכנה, את מה שנשאר? האם הטעם המעולה ישאר לאחר ההפשרה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:00 4.10.2018)

אפשר להקפיא.
יותר טעים טרי אבל זה עדיין יהיה בסדר.
יום מקסים 🌺

avatar
מורן (20:38 27.09.2018)

אפרתוש, כל מתכון שלך מנצח!!
בזכותך הבן שלי חזר לאכול בשר 😊
הכנתי בתנור ויצא נפלא!!! ללא חרדל כי לא היה לי.

שוב תודה ואל תפסיקי להפתיע אותנו בעוד מתכונים מנצחים 👍🏽👌🏽💪🏽

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 28.09.2018)

שמחה שהוא אהב 🙂
תודה מורן יקרה ❤️

avatar
שוש (15:54 21.08.2018)

הי אפרת,
הכנתי בתנור, יצא מקסים.
רק שאלה – מזה כל הנוזל שיצא על התבנית (ממש הרבה)
זה הכל שומן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:28 21.08.2018)

זה שילוב של שומן עם חלבונים.

avatar
תיקי (14:28 21.08.2018)

שלום אפרת יקירה,
אין לי כרגע בשר בקר טחון… יש אפשרות להחליף אותו בבשר אחר? איזה את ממליצה לי?
תודה מראש,
תיקי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 21.08.2018)

עדיף להכין עם בשר בקר.

avatar
יפית (10:10 7.08.2018)

איך מכינים את זה בתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 7.08.2018)

היי יפית,
מומלץ לצרוב את ההמבורגר במחבת כדקה מכל צד ואז לשים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך 5-7 דקות, תלוי בעובי ההמבורגר.

avatar
חיים (23:17 15.07.2018)

שלום , אשמח לדעת האם ניתן להכין את תערובת הבשר ערב לפני הצלייה במקרר ?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:14 16.07.2018)

כן אפשר.
יום מעולה 🙂

avatar
חנה (09:49 8.07.2018)

אפרת שלום,
האם את מכירה את המתכון לרוטב של המבורגר ספרדי של הבורגראנץ? תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:19 8.07.2018)

לא מכירה.

avatar
מירי (14:28 5.07.2018)

היי אפרת
המון תודה על המתכונים המעולים שלך!
לגבי ההמבורגר, הכנתי אותו כבר כמה פעמים ותמיד יוצא לי מוכן מאוד מבחוץ ולא מבפנים… ניסיתי על אש נמוכה יותר, ניסיתי קציצות דקות יותר ועדיין אני לא מצליחה. מה לא בסדר? 😕
שוב תודה,
מירי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:17 5.07.2018)

היי מירי,
פעם הבאה, לאחר שאת הופכת את הקציצות צד תכסי את המחבת ותנמיכי לאש בינונית-נמוכה. כך הקציצה תתבשל גם מבפנים.

avatar
יפעת (19:43 26.06.2018)

הי אפרת
מה אפשר לשים במקום מי סודה?
פשוט אין לי..
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:25 26.06.2018)

היי יפעת,
במקום מי סודה את יכולה לשים שליש כפית אבקת סודה לשתיה.

avatar
יפית (10:04 7.08.2018)

כמה זה במיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:33 7.08.2018)

היי יפית,
רבע כוס מי סודה = 60 מ”ל.
שליש כפית אבקת סודה לשתיה = 2 גרם

avatar
אברי (08:50 4.05.2018)

היי אפרת.
אני אתחיל כמו כמעט כולם כאן… אתר מושלם לבשלן החדש… את גילית לי שלבשל זה יכול להיות גם פשוט, קל וכמובן טעים.
מבשל רק מהאתר שלך !! אין לו תחליף.

לעניינו. כל מה שעשיתי כולל ההמלצות שלך, ההמבורגר מתפרק איך שמנסים להפוך אותו… יש עוד משהו שאני יכול לנסות לעשות או להוסיף ?

תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 4.05.2018)

היי אברי,
קודם כל תודה רבה 🙂
אם התערובת מתפרקת כדאי להכין את הקציצות קטנות יותר ויחסית עבות. תשמן את המחבת בנדיבות ותן להמבורגר להתייצב לגמרי בחלק התחתון לפני שאתה הופך אותו (מקווה שאתה משתמש בתרווד ולא במזלג כדי להפוך את הקציצות).
דרך אגב, כדאי להשתמש במחבת פסים או במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק (כמו ברזל יצוק). מחבת מנירוסטה לא מומלצת לשימוש במתכון הזה.
בהצלחה!

avatar
ליאת (10:39 24.04.2018)

אין מילים !! כ”כ נהנינו לאכול… בלי נקיפות מצפון (למרות שאני לא ממש אוהבת בשר) אפרת -את אלופה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:48 24.04.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה יקירה 🙂

avatar
נופית (19:37 30.01.2018)

יצא מעולה 🙂 תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:12 30.01.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נופר.

avatar
ליאם (16:54 18.01.2018)

היי, לפי המתכון הזה,לכמה קציצות זה מספיק? ואני אם רוצה להכין 7 קציצות,כמה בשר טחון אני צריכה? תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:43 18.01.2018)

לדעתי כדאי לעשות כמות וחצי ולהשתמש ב750 גרם בשר. לשים 2 בצלים גדולים, כף וחצי חרדל, כפית וחצי מלח, רבע כפית פלפל שחור, שליש כוס סודה מוגזת ושליש כמון.

avatar
אלירן (19:37 8.01.2018)

היי. כל הכבוד על המתכונים באתר הם באמת עוזרים מאוד אני רוצה להכין חצי קילומבשר קניתי בשר צוואר כמה צריך לקחת מכל דבר? ניסיתי להכין כמה פעמים בבשר טחון רגיל היה מדהים. אבל הקציצות התפרקו מה אפשר לעשות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 8.01.2018)

היי אלירן,
אפשר להשתמש בחצי קילו בשר צוואר טחון.
אם הקציצות מתפרקות זה יכול להיות כתוצאה מאחת הסיבות הבאות:
*תערובת הבשר רכה מידי ולא מוצקה. זה יכול להיות כתוצאה מעודף נוזלים בתערובת (אולי הוספת את הבצל המטוגן יחד עם הנוזלים שלו לתערובת הבשר או שאולי זה בשר מופשר ולא טרי).
*השמן לא חם מספיק בזמן טיגון הקציצות.
טיפ לתערובת יציבה הוא לבקש מהקצב לטחון את הבשר טחינה אחת גסה ולא יותר מזה. כך הבשר מוצק ופחות רך.
אם הוא טחן פעמיים אז מומלץ להכין את התערובת מראש, לשים במסננת, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה לפחות (כך התערובת תתייצב והנוזלים יסוננו).

avatar
עדנה (16:12 10.12.2017)

טוב, אז אחרי כמה שנים של ניסיונות המבורגר ביתי לא מוצלחים – זה אכן המתכון המנצח!
קל, פשוט ועובד.
ההמבורגרים יצאו טעימים כל כך, אווריריים ולראשונה לא התפרקו!
ואפילו לא השתמשתי בכל הרכיבים – שמתי רק בצל אחד ולא שניים, לא שמתי חרדל וקמון, והבשר היה בשר טחון רגיל (צוואר)
ולא איזה נתח מובחר.
אימצתי. ממש תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:34 10.12.2017)

תודה עדנה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
אברי (14:19 1.12.2017)

היי אפרת.
ההמבורגרים יוצאים טעימים אך מתפרקים במחבת…….
השתמשתי בבשר טחון טרי ובמקום שומן הוספתי קצת שמן.

מה יכולה להיות הטעות ??

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 1.12.2017)

היי אברי,
אולי זה קשור לטחינת הבשר. אולי טחנו אותו פעמיים במקום פעם אחת.
בכל מקרה אפשר לשים את התערובת במקרר לפחות כחצי שעה לצורך התייצבות.

avatar
תמרה (14:04 20.10.2017)

שלום אפרת, האם אפשר לאפות ואם כן כמה זמן כל צד ובאיזו טמפרטורה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:23 20.10.2017)

היי תמרה,
מומלץ לצרוב את ההמבורגר במחבת כדקה מכל צד ואז לשים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך 5-7 דקות, תלוי בעובי ההמבורגר.

avatar
לבנת (15:43 15.10.2017)

עשיתי בתנור בלי לטגן…ועדיין יצא קטלני…
ישר כח על המתכונים המעולים 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:54 15.10.2017)

תודה לבנת, שמחה לשמוע 🙂

avatar
לאה (18:24 3.09.2017)

היי, האם אפשר להכין בגריל במקום במחבת? תודה, לאה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:48 3.09.2017)

כן, אפשר.

avatar
לאה (18:55 7.09.2017)

היי! רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך. בכל אופן, הכנתי אותם בגריל והם יצאו פצצה!!! לא להאמין כמה טעים. בהתחלה כמעט עשו לי לינצ’ בגלל הכמויות האדירות של הבצל. אבל הרבה מהבצל נפל לתוך הגריל. פעם הבאה אני אקצוץ דק יותר. הכנתי בדיוק לפי המתכון והוא מנצח. תודה לך!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:16 7.09.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
טל (08:38 22.08.2017)

אהלן..
הכנתי אתמול עם בירה במקום סודה…היה מעולה.
אני והבן שלי חגגנו.
תודה רבה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:53 22.08.2017)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
מלה (08:44 27.07.2017)

האם אפשר להכין עם מי סודה ולהשאיר במקרר למחר בערב על האש?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 27.07.2017)

אני חושבת שאפשר.

avatar
אירית (11:15 7.05.2017)

הכנתי -לדעתי 1 כף חרדל זה יותר מידי מספיק 1 כפית כי החרדל משתלט על הטעם ומרגישים מרירות. כשהכנתי בפעם השנייה עם כפית חרדל יצא יותר טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:40 7.05.2017)

תודה על העדכון.
שבוע נפלא 🙂

avatar
מיכל (16:47 23.04.2017)

הי המתכון מאד מוצלח ,אבל מתפרש לי במחבת בזמן ההפיכה. ניסיתי לשים במקרר יותר זמן ושאר טריקים..אבל ללא הועיל.
מה עושים? האם אפשר להוסיף משהו לתערובת שייצב אותה? היא מאד רכה,תודה

avatar
מיכל (16:47 23.04.2017)

מתפרק, סליחה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:00 23.04.2017)

היי מיכל,
תנסי ללוש את התערובת עוד קצת. אם זה עדיין מתפרק אני חושבת שכדאי יהיה להוסיף כמה כפות פירורי לחם כדי שיספחו את הנוזלים וייצבו את התערובת.

avatar
שירן (16:28 19.03.2017)

היי ..
זה שמטגנים את הבצל ומעבירים אותו אחרי צינון לקערה עם הבשר והתבלינם זה בסדר ?
כי אני יודעת שבדרך כלל שמים בצל חיי בתערובות ..או שבעצם הפעולה הזו זה מה שמוסיף לטעם הטוב ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:56 19.03.2017)

כן, זה מוסיף לטעם 🙂

avatar
ליאת (16:54 9.03.2017)

הי
האם אפשר להכין מראש את התערובת היום עם אבקת סודה ולהכין קציצות מחר לגריל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:59 9.03.2017)

נראה לי שכן. לא אמורה להיות בעיה.

avatar
קובי גולן (17:43 8.03.2017)

מתכון מצויין, גילוי נאות לא השמשתי בכמון.
עשיתי פעם ראשונה לפני שלושה שבועות.
חזרתי היום לאתר בכדי להכין בשנית.
מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:44 8.03.2017)

תודה קובי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
נטלי (13:33 26.02.2017)

ישלי חרדל דיזון האם הוא מתאים ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:14 26.02.2017)

כן, אפשר לשים כחצי כף.

avatar
דיקלה (23:20 23.01.2017)

מתכון מעולה מככב אצלי אחת לשבוע

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:10 24.01.2017)

תודה דיקלה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
אביאל (19:03 19.01.2017)

מושלם!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:29 19.01.2017)

תודה אביאל, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ענת (13:44 19.01.2017)

הי,
האם ניתן לעשות את זה במחבת חשמלית?
שאלה נוספת – החרדל אמור להיות בבלילה של ההמבורגר?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 19.01.2017)

היי ענת,
אני מניחה שאפשר להכין גם במחבת חשמלית.
וכן, החרדל בתוך התערובת.

avatar
טליה בן יצחק צדוק (13:15 16.01.2017)

הי אפשר לשים במקום מי סודה אבקת סודה לשתייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 16.01.2017)

היי טליה,
אפשר להוסיף לתערובת שליש כפית אבקת סודה לשתיה.

avatar
איציק (21:48 13.01.2017)

הכנת המבורגרים היא המומחיות של אשתי.
היום היא ביקשה ממני להכין.לקחתי 800 גרם בשר טחון מאוכף אנטריקוט, והכנתי לפי המתכון. יצא מעולה. ההמבורגרים לא התפרקו ונשארו עסיסיים. שמרתי את המתכון לפעם הבאה (יש לי עוד 1.6 ק”ג בשר טחון במקפיא :). יש לך אתר נהדר. אהבתי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 13.01.2017)

תודה איציק, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
קיקי (17:06 28.12.2016)

רציתי להודות לך על המתכון. יצאה לי פשוט מצויין. נצמדתי למתכון ב-100% (ללא כמון) ולא נידבק ולא היה דחוס מדי, פשוט טעים. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:43 28.12.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
עומר (20:59 18.12.2016)

היי
רציתי לדעת מי סודה לשתיה זה פשוט מה שאנחנו שותים ביום יום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:46 18.12.2016)

כן, הכוונה למי סודה כאלה (מים מוגזים).

avatar
טובה (19:16 7.12.2016)

רציתי לשאול האם אפשר להשתמש במנגל חשמלי או רק במחבת פסים ..
ובשביל שזה יהיה וול דאן כמה זמן צריך מכול צד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:26 7.12.2016)

היי טובה,
אפשר להשתמש במנגל חשמלי. זה תלוי מה עוצמת המנגל החשמלי ובעובי ההמבורגר.
אני ממליצה לשים 3-4 דקות מכל צד ואז לחתוך המבורגר אחד ולבדוק אם מוכן באמצע. אם מבחוץ זה צלוי היטב אך מבפנים זה עדיין לא מוכן יש להנמיך את עוצמת המנגל ולהמשיך לצלות עוד כמה דקות.

avatar
הילה א (17:00 7.11.2016)

פעם ראשונה שהעזתי להכין המבורגר בבית ויצא טעים לא פחות מבמסעדה, תודה רבה!!
אבל, קצת נדבק למחבת והיה קשה להפוך… מה אפשר לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:13 7.11.2016)

היי הילה,
שמחה שיצא טעים 🙂
באיזה סוג מחבת השתמשת?

avatar
מירי (21:03 2.11.2016)

נראה מעולה!
מספר שאלות:
1.האם אפשר להשתמש בחצי בשר בקר וחצי בשר הודו?
2.האם זה ישרוד הקפאה?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:16 2.11.2016)

היי מירי,
אפשר לשלב בין הודו לבקר. הטעם לא יהיה של המבורגר אבל עדיין זה ייצא טעים.
לא אמורה להיות בעיה להקפיא את זה.

avatar
אינסה (14:12 12.09.2016)

אפרת, אפילו ילדים שלי,שלא אוהבים בשר, אכלו בתאבון רב.
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 12.09.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה אינסה 🙂

avatar
zip (13:26 6.09.2016)

היי
אפשר להוסיף שן שום כתושה?
תודה מראש 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:04 6.09.2016)

כן אפשר.

avatar
אחנה (17:58 19.08.2016)

היי אני רוצה לעשות המבוגר אבל אין לי סודה מה לעשות

avatar
אינה (17:59 19.08.2016)

תודה מחקה לתגובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:25 19.08.2016)

היי אינה,
את יכולה להכין בלי.
שבת שלום 🙂

avatar
קריסטינה (16:49 7.08.2016)

היי.
כתבתי תגובה , אך כנראה שלא נשמרה או משהו כזה.
אני מכינה את ההמבורגר בפעם המי יודע כמה…טעים ועסיסי!!!
היום אני אשתמש ב800גר׳ בשר, מה היחס של המצרכים האחרים ?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 7.08.2016)

היי קריסטינה,
אלה הכמויות:
800 גרם בשר טחון
3 בצלים בינוניים
כף וחצי חרדל
כפית וחצי מלח
שליש כפית פלפל שחור
שליש כוס מי סודה מוגזים
חצי כפית כמון
שיהיה לך שבוע נפלא!

avatar
קריסטינה (17:58 7.08.2016)

תודה יקירתי.
כך עשיתי 🙂

avatar
קריסטינה (16:13 7.08.2016)

היי 🙂
אני מכינה את ההמבורגר הנפלא הזה בפעם המי יודע..כי הוא טעים ועסיסי !
שאלה: אני מכינה מ800גר׳ בשר. מה הכמויות של יצר המצרכים?
תודה

avatar
שרון (13:43 26.06.2016)

הי האם חובה לשים חרדל? אם אין לי בבית – מה התחליף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 26.06.2016)

היי שרון,
אם אין לך אפשר לוותר.

avatar
דנה (14:41 20.06.2016)

הבשר לא משפריץ בטיגון בגלל מי הסודה? לא כדאי לשים במקרר לכמה שעות לפני הטיגון על מנת שלא ישפריץ? תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:34 20.06.2016)

היי דנה,
לא בהכרח כי הבשר סופג את מי הסודה. בכל מקרה, את יכולה לשים כשעה לפני במקרר.
בהצלחה 🙂

avatar
דנה (15:35 21.06.2016)

תודה רבה על המענה המהיר! מה עדיף – מי סודה או אבקת סודה? תודה שוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:56 21.06.2016)

מי סודה 🙂

avatar
ורד (08:38 3.06.2016)

היי עשיתי בדיוק לפי המתכון והם תמיד מתפרקות לי בטיגון למה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:52 3.06.2016)

היי ורד,
אני מניחה שהסיבה היא שתערובת הבשר רכה מידי ולא מוצקה. זה יכול להיות כתוצאה מעודף נוזלים בתערובת (האם סיננת את הבצל מנוזלים לאחר הטיגון? אולי הפשרת את הבשר ולא סיננת אותו מנוזלי ההפשרה?)
סיבה נוספת יכולה להיות שהשמן לא חם מספיק כאת מטגנת את הקציצות.
מומלץ להכין את התערובת מראש, לשים במסננת, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה לפחות (כך התערובת תתייצב והנוזלים יסוננו).
טיפ נוסף הוא לבקש מהקצב לטחון את הבשר טחינה אחת גסה ולא יותר מזה. כך הבשר מוצק ופחות רך.
בהצלחה בפעם הבאה ושבת שלום 🙂

avatar
גלית (06:56 26.05.2016)

שלופ אפרת!
עד כמה חשובה מחבת פסים? האם אפשר לטגן במחבת רגילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:19 26.05.2016)

כן גלית, אפשר לטגן גם במחבת רגילה.
יום מקסים 🙂

avatar
רוני (13:58 6.05.2016)

תודה על ההענות המהירה.
האם כדי לכסות את המחבת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:15 6.05.2016)

כן, אפשר לכסות אם רוצים שההמבורגר יתבשל מבפנים.

avatar
רוני (13:05 6.05.2016)

האם אפשר לטגן במחבת רגיל? וכמה דק מכל צד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 6.05.2016)

כן רוני, אפשר. כ-2 דקות מכל צד, תלוי בעובי ההמבורגר ובמידת העשייה הרצויה.
שבת שלום 🙂

avatar
תמיר (11:29 11.03.2016)

אני ניסיתי,במקום הסודה השתמשתי בבירה לבנה יצא מדהים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:38 11.03.2016)

רעיון מעולה 🙂
תודה תמיר ושבת שלום!

avatar
רינה (16:12 1.03.2016)

שלום אם אני לא בטוחה מה כמות הבשר שיש לי אני חושבת שזה בין 500 ל700 גרם מה עושים שאר המרכיבים נשארים אותו דבר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:31 1.03.2016)

היי רינה,
אם את לא בטוחה מה המשקל עדיף שתשאירי את יתר המרכיבים באותה כמות.

avatar
יאיר (15:19 19.02.2016)

יצא חביב. אכן עסיסי אבל ללא תיחכום.
מצדיק ושווה את ההכנה המהירה מאוד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:07 19.02.2016)

תודה על העדכון 🙂
שבת שלום

avatar
קריסטינה (11:40 31.01.2016)

בוקר טוב ושבוע טוב יקירה!
אני אשתמש ב700גרם בשר, האם יש צורך להוסיף מעט יוצר מהתבלינים והיתר. אם כן מה וכמה?
מצפה לנו הערב ארוחת המבורגרים מהסרטים!!!
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:47 31.01.2016)

היי קריסטינה,
חרדל ובצל -אותה כמות.
שימי כפית ושליש מלח, חצי כפית כמון, שליש כפית פלפל שחור ובין רבע לשליש כוס מי סודה.
תהנו!! ושבוע מעולה 🙂

avatar
קריסטינה (17:22 31.01.2016)

תודה רבה !

avatar
אלכס (11:22 22.01.2016)

היי,
שאלה, האם אפשר לא לטגן אלא לאפות והאם זה מצריך שינוי במתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:32 22.01.2016)

היי אלכס,
מומלץ לצרוב את ההמבורגר מעט במחבת משני הצדדים עם מעט שמן ואז אפשר להניח על נייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות.

avatar
מעין (23:52 16.01.2016)

הי אפרת, יש לי בשר בקר טחון טרי רגיל, לא יודעת איזה חלק זה.. זורם?
וסודה לשתיה תיתן אותו אפקט או להתעקש על מי סודה?
ודבר אחרון (: אין לי מחבת פסים.. לטגן את זה על סוטא’ז חם מאד זה סבבה? יש צורך בשמן?
תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:26 17.01.2016)

היי מעין,
תכיני עם הבשר שיש לך ושימי שליש כפית אבקת סודה לשתיה.
סוטאז’ זה בסדר גמור, רק כדאי לשמן אותו מעט לפני.
בהצלחה 😉 ושבוע טוב!

avatar
ענת (10:19 11.01.2016)

היי המתכון נשמע חלומי!
האם אפשר להקפיא את ההמבורגר ולהשתמש בו במועד אחר?
להקפיא לפני או אחרי טיגון?
כיצד להקפיא מבלי לאבד את צורתה?
האם הטעם ישתנה, והאם יש תאריך תפוקה לשהייה במקפיא?
תודה רבה!:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:06 11.01.2016)

היי ענת,
הכי טעים זה לאכול טרי ובמקום 🙂 אבל אם את רוצה בכל זאת להקפיא אז כדאי לקנות בשר טחון טרי (שלא הוקפא לפני כן), להכין את התערובת, לצור קציצות ולהקפיא אותן עם הפרדה בין קציצה לקציצה (אפשר לסדר אותן בקופסה בשכבות ובין כל שכבה להניח נייר אפיה).
אני מניחה שהקציצות יישמרו במקפיא במצב טוב כחודשיים.
בהצלחה ויום נפלא 🙂

avatar
איילת (16:36 26.12.2015)

כדאי להוסיף פטרוליה קצוצה להמבורגר?ובאיזה חרדל להשתמש? רגיל או דיז’ון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:17 26.12.2015)

היי איילת,
אם אוהבים אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה ושום כתוש לתערובת ההמבורגר והכוונה לחרדל רגיל.
בהצלחה 😉

avatar
איילת (16:33 26.12.2015)

מומלץ להוסיף פטרוזילה קצוצה ושום כתוש להמבורגר?

avatar
קריסטינה (19:43 20.12.2015)

טוב, אתחיל מהסוף…היה תענוג , טעם משגע!!!
לא התעצלתי ויצאתי לקנות סודה. מה שכן הכנתי עם טחון דל שומן, מה שבכלל לא הפריע לטעם. השתמשתי בסך כל המתכון ב12/5 מל שמן.
ההמבורגרים יצאו עסיסיים, טעימים בטירוף, וחבל שנגמר!!!
אפרת את אלופה! גם ברמות הדיוק של התבלינים!!!
המתכון שלך יכול להתחרות בהמבורגרים הידועים שעולים הון ! תודה כבר אמרתי? 🙂
תודה, תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:10 20.12.2015)

תודה רבה יקירה!!
אני מאוד שמחה שנהנתם מארוחה טעימה 🙂

avatar
קריסטינה (14:04 20.12.2015)

שבוע טוב אפרת היקרה.
הערב אני אכין את ההמבורגרים, אך אין לי סודה.
את ממליצה לא להתעצל ולקפוץ לחנות לקנות מי סודה או שהוספת אבקת סודה תתן את אותו האפקט בדיוק?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:23 20.12.2015)

היי קריסטינה,
מי הסודה מוסיפים לקציצות יותר עסיסיות אבל אפשר להוסיף לתערובת במקום שליש כפית אבקת סודה לשתיה וזה גם יוצא טעים. תלוי עד כמה בא לך לצאת מהבית בשביל זה 😉
שבוע מעולה!

avatar
חגית (09:59 4.10.2015)

האם חשוב איזה חלק של בשר לוקחים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:16 4.10.2015)

היי חגית,
יש חלקים שיותר מתאימים להמבורגר כמו אונטריב. אפשר גם להשתמש בצלעות בקר או צוואר ולהוסיף 10% שומן כבש.
חג שמח 🙂

avatar
Lola (15:32 11.08.2015)

מאחר שלבשר לא מתווספים מרכיבים “קושרים”, כמו ביצה או פירורי לחם, חשוב ללוש אותו במשך כ־ 2 דקות. הלישה עוזרת להצמיד את חלקי הבשר זה לזה בלי לדחוס אותם, כך שיתקבלו אווריריים במידה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 11.08.2015)

תודה על הטיפ 🙂

avatar
אברי (18:27 25.06.2015)

שלום לך.

האם אפשרי לעשות אותם על המנגל ??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:03 25.06.2015)

כן אברי, אפשר בהחלט 🙂

avatar
רעות (19:20 26.05.2015)

הי אפשר לוותר על כף החרדל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:40 26.05.2015)

כן, אפשר לוותר.

avatar
אבישי (19:58 12.05.2015)

סוף הדרך!! הילדים והאשה טרפו!
מה עם מתכון ללחמניות נחמדות להמבורגר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:46 12.05.2015)

שמחה לשמוע אבישי!
בקשר ללחמניות, אני מסכימה איתך שצריך מתכון כזה 🙂 מקווה לפרסם בקרוב.

avatar
דני (20:49 20.04.2015)

לכמה קציצות המצרכים מספיקים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:12 20.04.2015)

היי דני,
הכמות מספיקה לכ 5 קציצות המבורגר. כמובן שזה תלוי בגודל שתכין אותן.

avatar
הילה (13:32 5.12.2014)

היי,
אם אין לי מי סודה אפשר לשים אבקת סודה לשתיה ומים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:50 5.12.2014)

היי הילה,
את יכולה להוסיף שליש כפית אבקת סודה לשתיה. אין צורך במים.
שבת שלום 🙂

avatar
gony (16:24 5.10.2014)

מה קשור כמון???????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:28 5.10.2014)

הכמון מוסיף טעם אבל אפשר לוותר.

avatar
רבקה (15:17 23.09.2014)

איזה חלק של בשר זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:21 23.09.2014)

הי רבקה,
מומלץ להשתמש באונטריב / צלעות בקר או צוואר בתוספת 10% שומן כבש (אפשר לבקש מהקצב להוסיף לבשר את השומן ולטחון ביחד).

avatar
דנה (12:53 30.07.2014)

אםשר להקפיא לפני הטיגון, ולטגן במועד אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:04 30.07.2014)

הי דנה,
כן אפשר.

לקריאת כל התגובות