שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 3-3.5 שעות

סוג: בשרי

רכיבים

1-1.5 קילו קוביות בשר בקר בגודל בינוני (בקשו מהקצב כל בשר שמתאים לבישול ארוך: נתחים מס’ 2, 4, 6, 8, 9, 10)

לציפוי הבשר: רבע כוס קמח או קורנפלור + שליש כפית מלח + קמצוץ פלפל שחור

2 בצלים גדולים חתוכים גס

7 שיני שום קלופות פרוסות

4 גזרים קלופים חתוכים ל-3

5 תפוחי אדמה קטנים שלמים קלופים

1 קולורבי גדול קלוף חתוך ל-4 (לא חובה)

3 כוסות גרגירי חומוס משקית קפואה

5 כוסות (1.2 ליטר) מים רותחים

תיבול לקדירה: 4 כפות גדושות סילאן, 3 שיני שום כתושות, כפית פטרוזיליה מיובשת, 2 כפיות מלאות מלח, רבע כפית פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים בקערית רבע כוס קמח או קורנפלור עם שליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור ומקמחים קלות את קוביות הבשר מכל הצדדים.

-מחממים סיר גדול עם 2 כפות שמן ומטגנים את קוביות הבשר במשך כדקה וחצי מכל צד. מעבירים את הבשר לצלחת.

-מנגבים את הסיר משאריות נוזלים ומחממים 2 כפות שמן. מוסיפים בצל ומטגנים במשך 3 דקות. מוסיפים שום ומטגנים תוך ערבוב במשך כדקה. מוסיפים גזר, תפוח אדמה, קולורבי וגרגירי חומוס ומבשלים תוך ערבוב במשך כ-2 דקות. מוסיפים את קוביות הבשר ומתבלים בסילאן, שום כתוש, פטרוזיליה מיובשת, מלח ופלפל שחור. מוזגים מים רותחים עד לכיסוי כמעט מלא של החומרים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

-מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים במשך כ-3 שעות, עד שהבשר מתרכך לגמרי. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.

הפעל טיימר (180 דק’)
+
טיימר פועל

הערה: אם רוצים לצמצם את הרוטב אפשר להסיר את המכסה ולהמשיך לבשל על אש בינונית-גבוהה במשך 15-20 דקות, עד שהרוטב מעט מצטמצם.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
עוגיות קוקוס מקמח כוסמיןעוגיות קוקוס מקמח כוסמין
פוקצה ללא גלוטן פוקצה ללא גלוטן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
תמי (12:00 26.11.2024)

שלום . שאלה כללית האם אפשר להכין בשר בקר יומיים קודם ? ולחמם. תודה תמי.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 26.11.2024)

כן אפשר

avatar
דסי (16:31 25.04.2024)

תודה רבה על המתכון
רציתי לשאול לגבי פסח,
על תחליף לצפוי לבשר, (קמח תפו”א)
ועל תחליף לחומוס

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:24 25.04.2024)

היי דסי,
אפשר לוותר על ציפוי הקמח בבשר. לתבל רק במלח ופלפל שחור.
אפשר להכין בלי החומוס.

avatar
אביטל (21:53 21.03.2024)

אפרת יקרה,
תודה על המתכונים המוצלחים!!
האם אפשר לוותר על הירקות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:09 22.03.2024)

כן אפשר

avatar
אוולין (15:53 11.01.2024)

קודם כול תודה רבה על מתכונים קלים וטעים
שאלה האם אפשר להכין את הקדרה עם בשר גולש ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:09 11.01.2024)

כן אפשר:)

avatar
חיה (04:53 29.09.2023)

היי אפרת, תודה על התגובות המהירות שלך!!!! האם התבשיל הזה מתאים לבישול איטי ארוך (צ’ונט)?
ספציפית בcrockpot

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:05 29.09.2023)

לדעתי כן 🙂

avatar
סיון (19:43 27.06.2023)

היוש
פרחי כרובית טרייה יכולה להתאים? ואם כן, מתי להוסיף? תודה❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:32 27.06.2023)

היי
אפשר להוסיף כרובית לאחר כשעתיים בישול של הבשר.

avatar
שאלה (00:53 14.05.2023)

היי,
למה צריך להעביר את הבשר לצלחת ואז להחזיר (ולא להוסיף את הבצל ושאר הדברים, או למשל קודם את הבצל ואז את הבשר או קומבינציה אחרת)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:53 14.05.2023)

היי
בצורה כזו הבשר נשמר פריך מבחוץ ורך בפנים ולא נהיה רך ומתפרק מדי.

avatar
אביטל (11:12 7.04.2023)

אפרת היקרה

תבורכי משמים
בזכותך אני מכינה אוכל ועוגות שכל המשפחה נהנים ומתענגים וכל כך כייף להכין את המתכונים שלך

תודה לך אהובה
חג חירות שמח לך ולכל עם ישראל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:27 7.04.2023)

איזה כיף לקרוא תגובה כזו!
תודה על המילים הטובות וחג שמח וטעים❤

avatar
סיון (15:12 16.03.2023)

היי, אני רוצה לצפות את הבשר היום ולהכין את התבשיל מחר.
עדיף לטגן ולהכניס למקרר, או לצפות ומחר לטגן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:40 16.03.2023)

היי,
לא מומלץ לפעול לפי האפשרויות האלו (לא טוב לשמור לאחר ההפשרה את הבשר במקרר, גם אם הוא טוגן).

avatar
תמרה ש. (11:37 14.01.2023)

היי אפרת,
תודה על מתכונים נהדרים שמככבים בבית.
לגבי הבשר – כדאי להשתמש בבשר קפוא או טרי? ניסיתי להכין צלי לפני הרבה שנים והוא יצא צמיג. מאז יש לי טראומה..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:56 14.01.2023)

היי,
באופן כללי בשר טרי עדיף על קפוא. גם מבחינת הערך התזונתי וגם מבחינת המרקם והטעם(:

avatar
תמרה שין (21:18 17.01.2023)

תודה רבה 🙂

avatar
מרים (23:21 24.10.2022)

שלום,
אני מנסה להבין, במתכון עצמו את לא מזכירה מספר 3, ובתגובות את רושמת שהוא כן מתאים.
מה למעשה? מהו סוג הבשר הזה בכלל?
תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:30 25.10.2022)

החלקים המתאימים במיוחד לבישול ארוך הם החלקים שכתבתי במתכון.
אם אין לך אחד מהם ויש לך בשר מס’ 3 (בריסקט) אפשר להשתמש גם בו.
בריסקט זה חלק שנמצא בתחתית החזה.
בהצלחה(:

avatar
מרים (09:47 25.10.2022)

תודה רבה!

avatar
תמר (08:15 25.05.2022)

בוקר טוב
אם אני מכינה בסיר לחץ את הבשר להכניס גם את הירקות? ואז להכין את הרוטב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:01 25.05.2022)

היי,
את יכולה להכין בסיר לחץ את הכל יחד, במקרה כזה פחות כדאי להשתמש בחומוס קפוא משום שהוא עשוי לצאת רך מדי ולהתפרק. עדיף לשים כוס וחצי חומוס יבש שהושרה למשך לילה.

avatar
דפנה (13:21 29.04.2022)

היי אפרת, אין לי פטרוזיליה יבשה האם אפשר להשתמש בפטרוזיליה טריה או בתבלין אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:26 29.04.2022)

היי,
אפשר לשים מעט פטרוזיליה קצוצה טרייה.
אפשר גם להוסיף עוד עלי תבלין שאוהבים כמו רוזמרין או טימין.

avatar
סיון (16:17 27.04.2022)

היי, אשמח לשאלה.
יש לי כמות של כ-700 ג׳ בשר. אודה בבקשה להערכת כמויות במתכון לפי הכמות הזו, תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:49 27.04.2022)

היי סיון,
ל-700 גרם בשר תכיני מחצית מהכמויות של כל המרכיבים במתכון.
בהצלחה!

avatar
ZAKY (19:09 25.04.2022)

לאיזה גודל לחתוך את הבשר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:36 25.04.2022)

היי,
יש לחתוך לקוביות בגודל בינוני (בערך 4*4 ס”מ).

avatar
oren (15:17 6.04.2022)

אני רוצה לבשל קדירה עם יין אדום, האם זה יתאים למתכון , אם כן מה הכמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:03 6.04.2022)

היי,
אפשר להוסיף כרבע-שליש כוס יין אדום לטעם עשיר יותר.

avatar
אורן (14:06 7.04.2022)

להוסיף את היין בזמן שאני מוסיף את הסילאן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:42 7.04.2022)

כן(:

avatar
ליסה (12:26 25.01.2022)

לפני שנה נכנסתי לבידוד, ולא יכלתי להכין אוכל לשישי-שבת, בעלי (שבד”כ מתפקד בתור סו שף שלי) הכין את המתכון הזה לבד לבד – ויצא לו מושלם, פשוט מושלם.
היום אנחנו מנסים לשחזר שוב את ההצלחה ביחד D;
המתכון הזה מדהים, וכך גם שאר המתכונים באתר. בעלי ואני נהנים להכין את המתכונים שלך ביחד ולחוד.
תודה לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:38 25.01.2022)

שמחה מאד שאתם נהנים מהמתכונים באתר! תודה על הפרגון🌺

avatar
אור (20:47 10.01.2022)

היי! מאוד אוהבת את התבשיל הזה שלך. תמיד מקבלת עליו מחמאות. רוצה להכין אותו לחברה שילדה אך לא יכולה להוסיף את הגרגרי חומוס כי היא מניקה. מה אפשר לשים במקומם? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:22 10.01.2022)

היי,
איזה כיף שאהבת את המתכון!
אפשר לוותר על החומוס או לשים שעועית לבנה במקום.

avatar
אור (21:26 10.01.2022)

תודה רבה על המענה המהיר ❤️
תבורכי!

avatar
זוהר (14:42 13.09.2021)

היי
איזה בשר יהיה הכי רך . אני רוצה רך ברמות שיתפרק שרק נוגעים בו. לא סגורה על המספר ומחפשת מאוד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:59 13.09.2021)

היי זוהר,
החלקים המועדפים בעיניי למנת בשר רך בבישול ארוך הם 8 ו-9.

avatar
ניקה (02:59 23.08.2021)

שלום אפרת,
המתכון נראה טעים ביותר ואני חושבת להכין אותו לארוחת ראש השנה הקרב ובא, אך יש לי שלוש שאלות שרציתי לוודא:
– האם יש לך אישית העדפה באיזה נתח בשר מאלה שציינת הכי כדאי להשתמש, כזה שיצא הכי רך ומתפרק?
– האם ניתן ו/או מומלץ להוסיף יין אדום למנה, או עדיף שלא?
– ובמידה ואני מעוניינת לחתוך את התפו”א והגזר קטן יותר, האם זה יפגע בטעם אם אני אוסיף את זה מאוחר יותר בתהליך הבישול, ואם כן באיזה שלב כדאי להוסיף?
תודה מראש!
ניקה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:36 23.08.2021)

היי ניקה,
– חלקים מספר 3, 5 ,8 כולם טובים למתכון הנוכחי. את יכולה להשתמש באחד מהם שיש לך.
– אפשר להוסיף כרבע-שליש כוס יין אדום לטעם עשיר יותר.
– פחות כדאי להוסיף את הירקות מאוחר יותר בבישול, כדאי לתת להם להתבשל יחד עם הבשר כדי שיתרככו היטב ויספגו את הטעמים.
בהצלחה❤

avatar
יהודה (14:43 31.03.2021)

שלום וחג שמח , תודה רבה על המתכונים המוצלחים, יש לי מספר 7, אפשרי עם המתכון הזה או עדיף לחפש מתכון אחר?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:16 31.03.2021)

היי יהודה,
אפשר להכין עם הבשר:)
חג שמח!

avatar
נועה (12:58 19.03.2021)

היי אפרת :), אפשרי לעשות את המתכון עם צלי בקר? (מס’ 5). בנוסף, אם אני מעוניינת לעשות את המתכון עם 3 קילו במקום 1.5 פשוט להכפיל את הכמויות של כל שאר המצרכים?. ועוד שאלה, מאחר שפסח יוצא השנה ישר אחרי השבת אני רוצה לבשל בסביבות רביעי ולהקפיא את התבשיל, זה אפשרי?. ושאלה אחרונה, האם חובה לחתוך את הירקות בצורה כ”כ גסה?, או שלחתוך אותם קטן יותר לא ישנה את התוצאה. תודה בכל מקרה ושבת שלום.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:54 19.03.2021)

היי נועה,
אפשר לעשות עם צלי, ל-3 קילו תכפילי כמויות ותכיני בסיר גדול מספיק:)
אפשר להקפיא עד ליום ההגשה, ומומלץ לחתוך קצת יותר גדול את הירקות בגלל שהבישול ארוך ויכול לגרום להם להתפרק…
שבת שלום😊

avatar
נועה (00:57 21.03.2021)

שאלה נוספת, שמעתי שלא כדאי להקפיא תפוחי אדמה מבושלים, זה נכון גם למקרה הזה?. ואם כן, מה לעשות?, לנסות לדוג אותם החוצה לפני?, או פשוט לא לשים אותם בתבשיל אם אני מקפיאה אותו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:08 21.03.2021)

נכון, אם את מקפיאה למשך יותר מיומיים כדאי לא לשים תפוחי אדמה בתבשיל.

avatar
שרה (14:06 6.01.2021)

תודה על האתר
זהו משהו חדש ומיוחד שהתגלה לי לאחרונה.
שאלה לגבי החומוס אפשר משימורים?
במידה וכן, להוסיף רק בסוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:16 6.01.2021)

אם את משתמשת בשימורים תוכלי להוסיף לקראת הסוף כדי שלא יתרככו יותר מדי
המשך יום נפלא🌸

avatar
שרה (15:03 6.01.2021)

תודה רבה על המתכונים המוצלחים במיוחד!
ועל המענה המהיר
עוד לא טעמתי אבל הריח משגע
(הכמות נשארת 3 כוסות?)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 6.01.2021)

כן שרה 🙂
תודה רבה לך!
מחכה לעדכון לגבי הטעם❤️

avatar
שרה (22:00 7.01.2021)

יצא מעדן!
אוכלים את זה כמה ימים ברצף…
תודה לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:46 8.01.2021)

כיף לקרוא🙏❤️

avatar
שרון (15:06 28.12.2020)

היי, ראשית, אתר נפלא. הכל מצליח ותמיד זוכה למחמאות.

אשמח לכמויות לשני ק”ג בשר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:44 28.12.2020)

היי שרון תודה רבה לך!
מציעה לך פשוט להכפיל כמויות-

2 קילו קוביות בשר בקר בגודל בינוני (בקשו מהקצב כל בשר שמתאים לבישול ארוך: נתחים מס’ 2, 4, 6, 8, 9, 10)
לציפוי הבשר: חצי כוס קמח או קורנפלור + כפית מלח + חצי כפית פלפל שחור
4 בצלים גדולים חתוכים גס
12 שיני שום קלופות פרוסות
6 גזרים קלופים חתוכים ל-3
8 תפוחי אדמה קטנים שלמים קלופים
2 קולורבי גדול קלוף חתוך ל-4 (לא חובה)
5 כוסות גרגירי חומוס משקית קפואה
10 כוסות (1.2 ליטר) מים רותחים
תיבול לקדירה: 8 כפות גדושות סילאן, 5 שיני שום כתושות, 2 כפיות פטרוזיליה מיובשת, 3 כפיות מלאות מלח, חצי כפית פלפל שחור

avatar
נטלי (09:49 31.10.2020)

הסעודה הכי טובה שאני ובעלי אכלנו
זה קדירת הצלי הזו
לא נשכח הרבה זמן את השלמות הזו
המתכונים שלך נוגעים בנשמה שווים יותר ממסעדת פאר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:42 31.10.2020)

שמחה מאוד שנהניתם ❤️
תודה נטלי

avatar
רז (07:50 25.09.2020)

אחד הטובים. הכנתי לשבת, חוסל ביום חמישי, רק מה’טעימות’.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:30 25.09.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רז

avatar
מגי (23:46 22.08.2020)

מעולה, פשוט מעולה !!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:09 23.08.2020)

תודה מגי 🙂

avatar
tova (09:52 31.07.2020)

היי אפרת
קודם כל תודה על כל המתכונים המעולים!
האם ניתן להשתמש בחזה בקר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:59 31.07.2020)

כן אפשר.

avatar
ניצה (11:14 10.07.2020)

שלום!
אפשר להוסיף קוביות סויה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:12 10.07.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
שרה (13:46 23.05.2020)

היי אפרת, אפשר בסיר לחץ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:02 23.05.2020)

כן. זמן הבישול יתקצר לשעה.

avatar
שרה (00:06 24.05.2020)

זה בדיוק מה שעשיתי. יצא משובח ברמות. תודה. 💜

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:43 24.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
שרית (21:37 22.05.2020)

תודה
יצא טעים
כולם אהבו

קדירת בשר
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:07 23.05.2020)

נראה מעולה 😍
תודה שרית

avatar
itzik30 (08:51 3.03.2020)

תודה, אני מחפש להוריד סוכרים במתכון האם אפשר משהו אחר במקום תפוחי האדמה ? אולי בטטה או שיהיה רך מידי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:23 3.03.2020)

בוקר טוב,
אפשר לשים לפת, ארטישוק ירושלמי או יותר קולורבי.
אפשר גם בטטה אבל כדאי להשאיר אותה שלמה או לחתוך לחצי אם היא גדולה.

avatar
itzik30 (09:43 3.03.2020)

תודה לך

avatar
itzik30 (20:48 29.02.2020)

תודה על המתכון, האם אפשר להשתמש בחומוס יבש ולא קפוא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:46 29.02.2020)

בגלל שזה בישול ארוך אני מניחה שאפשר. בכל מקרה חשוב להשרות את גרגירי החומוס במים כ-12 שעות לפחות לפני ההכנה.
מספיק יהיה לשים כוס וחצי גרגירי חומוס יבשים.

avatar
טירונית במטבח (19:47 23.01.2020)

אפרת שלום, תתחדשי על האתר החדש! האם ניתן לעשות את הקדירה עם בשר צלי כתף? לפי אותם ההוראות? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:49 23.01.2020)

תודה 🙂
וכן, אפשר. אותו אופן הכנה.

avatar
שירה (21:51 11.01.2020)

אפשר לעשות עם כרעי עוף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:37 12.01.2020)

אני מניחה שכן. זמן הבישול מתקצר לשעה וחצי ויש לשים פחות נוזלים (2-2.5 כוסות מים).

avatar
עמית אדלר (15:28 3.01.2020)

פשוט תודה(:

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 3.01.2020)

🙂

avatar
ליאת (09:11 22.12.2019)

מה אפשר לשים במקום חומוס

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:13 22.12.2019)

אפשר לשים שעועית לבנה משקית קפואה או להכין בלי.

avatar
ערן (21:14 19.12.2019)

הי. ראשית, תבשיל מדהים וטעים מאוד!!
שתי שאלות:
1. התבשיל היה מוכן כבר אחרי שעתיים בסיר רגיל. האם זה בסדר או שהייתי צריך להמשיך בבישול.
2. החומוס המבושל נימוח לגמרי בתבשיל. למה לא להשתמש בחומוס יבש או לחלופין, להוסיף חומוס מבושל אך לקראת סוף הבישול.
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:21 19.12.2019)

היי ערן,
1. אם הבשר רך אז אין בעיה.
2. השתמשת בחומוס משקית קפואה או משימורים? אם זה התרכך כל כך אז כדאי להבא להוסיף לקראת הסוף.

avatar
סמדר (21:10 12.12.2019)

שלום לך.
האם אפשר להכין את קדירת הבשר בסיר חשמלי(בישול איטי)?
אם כן אז כמה זמן?

דרך אגב,ממש נהנים מהאתר שלך. תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 12.12.2019)

אפשר אבל יש להכין קודם בסיר על הגז עד השלב של הבאת הנוזלים לרתיחה.
אח”כ אפשר להעביר לסיר חשמלי במשך 3-4 שעות (עד שהבשר מתרכך).

avatar
ליר (11:00 28.10.2019)

האם יש אפשרות לבישול בתנור ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 28.10.2019)

אפשר להכין בתנור אך רצוי לכסות בנייר כסף (חום עליון וחום תחתון, 180 מעלות).
לגבי משך אפיה, זה תלוי בסוג הנתח, בגודל ובעובי שלו. זה יכול לקחת בסביבות 5-7 שעות בתנור. מומלץ פשוט לטעום, עד שהבשר נעשה רך.
*בכל מקרה כדאי לטגן קודם את הבשר ורק אח”כ להעביר לתבנית.

avatar
רחלי (11:53 19.12.2023)

אפשר עם חום נמוך הרבה שעות כמו חמין?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:08 19.12.2023)

כן

avatar
רוזי (15:31 24.10.2019)

היי אפרת – האם אפשר להכין עם פילה מדומה ולבשל אותו כנתח שלם ורק אחרי הבישול לפרוס לפרוסות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 24.10.2019)

כן אפשר. קחי בחשבון שיכול להיות שייקח לו קצת יותר זמן להתרכך.

avatar
שמרית (12:53 10.10.2019)

היי אפרת כמעט שבעת שלום 🙂

שאלה ברשותך. איזה ירקות עוד אפשר לשים? האם קישוא מתאים פה? כי הוא מתרככך יחסית מהר…

תודה רבה וחג שמח,
השם יברך אותך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 10.10.2019)

אפשר להוסיף בטטה, לפת, ארטישוק ירושלמי וקישוא.
את הקישוא כדאי להוסיף רק לאחר כשעה וחצי-שעתיים בישול.
חג שמח 🙂

avatar
לילי (14:26 26.09.2019)

הי, האם אפשר להקפיא לאחר ההכנה (ללא תפוחי האדמה)?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 26.09.2019)

כן אפשר.

avatar
מיטל (11:07 11.09.2019)

היי, יש לי חזה בקר זה מתאים לפה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:10 11.09.2019)

כן.

avatar
אוסנת (21:45 10.09.2019)

היי
אפשר חומוס שהשריתי במים במשך הלילה?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:53 10.09.2019)

אפשר. אני כן מציעה לבשל אותו בנפרד במים רותחים במשך כ-45 דקות כי לא תמיד הוא מתרכך כמו שצריך.

avatar
אופירה (16:39 2.09.2019)

היי
נראה ממש ממש טעים
אני חיה בחול ולא מוצאת פה פטרוזיליה מיובשת או סלאן
אפשר פטרוזיליה טריה ודבש ?
חוץ מזה רוצה לומר תודה רבה על מתכונים מהממים ככ הרבה רעיונות ותגובות מצויינת על הכל .את מתנה❤️

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 3.09.2019)

היי אופירה,
אפשר לוותר על הפטרוזיליה המיובשת או לשים מעט פטרוזיליה קצוצה טריה.
במקום סילאן אפשר לשים דבש (מספיק 3 כפות מלאות).
יום מקסים 💕

avatar
אלינור זאבי (18:46 22.08.2019)

שלום,האם אפשר לעשות מבשר של חמין שהוא גוש אחד? זה מה שיש לי בבית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 22.08.2019)

אפשר אבל כדאי לחתוך אותו לפני לפחות ל-4 חלקים.

avatar
חן (12:51 19.07.2019)

היי,רציתי לדעת מה נותן ציפוי הבשר בקורנפלור או בקמח?(שאלה של מתחילים… לא לצחוק🤦‍♀️) תודה🌹

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:59 19.07.2019)

היי חן,
כשמצפים את הבשר בקמח/קורנפלור הוא יוצא רך ועסיסי יותר.

avatar
שרי (17:06 13.06.2019)

היי אפרת, האם חייבים לצפות הבשר בקורנפלור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:29 13.06.2019)

לא חובה.

avatar
טניה (22:10 10.06.2019)

מתכון מושלם! בעלי ממש אוהב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 10.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה טניה

לקריאת כל התגובות