זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: דקה וחצי
מס’ מנות: 20 מיני פנקייקים
סוג: חלבי
מצרכים:
חצי כוס (63 ג’) קמח מלא או לבן
חצי כוס (70 ג’) קמח לבן
כפית מלאה (6 ג’) אבקת אפיה
2 כפות גדושות (35 ג’) סוכר
גביע יוגורט (200 מ”ל) *השתמשתי ביוגורט BIO
1 ביצה גדולה
רבע כוס (60 מ”ל) חלב
כף (10 מ”ל) שמן
חצי כפית (3 ג’) תמצית וניל
אופן הכנה:
-מערבבים היטב את כל החומרים בקערה עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה.
-משמנים מחבת רחבה בכף שמן (יש להשתמש במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק) וכשהמחבת חמה יוצקים את הבלילה למחבת בעזרת כפית.
-לאחר כדקה, כאשר מופיעות בועות קטנות בחלק העליון של הפנקייק, הופכים צד ומשאירים למשך חצי דקה נוספת.
*מומלץ להגיש עם סירופ שוקולד/ מייפל.
*אפשר להכפיל כמויות.
ראו גם
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- עוגת בננה ללא סוכר |
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ריבועי לוטוס וקצפת |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- פחזניות קצפת והשחר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לארוחת בוקר
תודה!
ממש טעים ומוצלח!
שמחה שיצא טעים❤️
מעולה!!!
נגמר עוד לפני שיצא מהמחבת
הוספתי לעיסה שוקולד צ’יפס
וזה ממש שידרג
אין על המתכונים שלך!
שמחה שיצא טעים❤️
אחלה מתכון מדוייק!!! ונראים ממש טוב, עגולים וגבוהים, הבלילה הייתה יציבה. פעם ראשונה שיצא לי מוצלח!! וגם אין צורך לשים למקרר וכו’ זה פשוט וטעים. פתרון טוב כשהיוגורט פג תוקף בכמה ימים
נראה מעולה🙂
תודה לילך
אפשר בלי תמצית וניל? שכחתי לקנות
כן אפשר.
עשיתי בלי אמרתי ננסה כי הוספתי גם סוכר רגיל וגם סוכר וניל ויצא טעיםםם בטירוף…הוספתי בסוף בסוף קצת ממרח שוקולד כי לא היה לי סירופ שוקולד וואו אין מילים פשוט חיסלו את הכלללל הילדים נהנו מאוד
שמחה שיצא טעים🙂
את מצילה אותי עם המתכונים שלך!!!!!
(במיוחד המתכון הזה)
שמחה לשמוע💜
טעים טעים. תודה רבה.
שמחה שיצא טעים:)
קליל וטעים
תודה על השיתוף💜
היי אפשר לשים אקטימל במקום יוגורט?
אם לא, אולי יש לך רעיון אחר לשימוש באקטימלים מיותרים? 🙂
תודה
האמת מעניין לנסות:)
בגלל שהאקטימל נוזלי תשימי רק רבע-שליש כוס. וכמובן תוסיפי גם חלב כמו שרשום במתכון.
היי אפרת, יש לי המון קמח מצה בבית. איך אפשר להשתמש בו במתכון הזה, אם בכלל?
היי שרית,
בגלל שקמח מצב סופח יותר נוזלים אז היחס בין הנוזלים לקמח משתנה. יכול להיות שיהיה צורך לשים רק חצי כוס קמח מצה.
בכל מקרה, מצרפת מתכון לפנקייק עם קמח מצה- פנקייק כשר לפסח.
היי אפרת, הכנתי עכשיו והבלילה יצאה קצת סמיכה, שמתי מקמח לבן הכול, זה אמור להיות בלילה סמיכה או דלילה?
היי
הבךילה מעט סמיכה, לא מדי נוזלית.
אם דייקת בכמויות והשתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל כנראה שיצא לך טוב.
היי אפרת,
תודה על מתכונים מעולים וקלים!
יצא מעולה!!!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
טעים טעים! ואוורירי וכייפי.
שמתי 20 גרם סוכר, לטעמי זה מעולה, ומשתלב מצוין עם פרוסות תותים מעל (קפואים, במקרה שלי)
תודה על עוד מתכון קל וטעים ❣️
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
הכפלתי כמויות חוץ מהסוכר
כי זה טעים גם ככה
חוסל
רק יצא לי טיפה קשה מבחוץ אבל רך מבפנים
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
היי..
יש לי רק קמח כוסמין.. אפשרי?
היי
אפשר, המרקם ישתנה מעט ויהיה כבד יותר.
היי יש לי רק קמח לבן. כמה לשים? כי כתוב פעמיים חצי כוס.
היי,
שימי כוס קמח לבן.
היי אפרת,
אפשר להשתמש ביוגורט יווני?
היי,
אפשר(:
תודה על המתכון המעולה!
הכנתי עם יוגורט תות, ויצא ממש טעים (לאוהבי התות כמובן).
הגשתי לארוחת ערב עם ממרחים (אבוקדו, טונה וכו׳) והיתה פה התלהבות…
איזה כיף שנהניתם מהמתכון, נראה טעים😊
תודה שחזרת לשתף(:
תודה על המתכונם! ניסיתי במקום יוגורט, 100 מ”ל שמנת וחצי כוס חלב מעורבב יחד ויצא ממש טעים!
שמחה שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף😊
היי אתר מעולה!!
האם אפשר להשתמש ביוגורט מוקפא
היי,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר(:
את מתכוונת ליוגורט שהקפאת על מנת שיישמר? אפשר להפשיר ולהשתמש בו.
כן
אבל זה מוקפא כבר הרבה זמן
4 חודשים בערך
זה בסדר?
זה זמן ארוך. לא יודעת אם הייתי משתמשת בו…
בכל מקרה את יכולה להריח ולהסתכל על המראה של היוגורט, וגם לטעום קצת כדי לדעת אם הוא בסדר.
וואווו, טעים ממש!!!
עשיתי עם כוסמין לבן ומלא ויוגורט עיזים, עדין ממש וטעים!
תודה רבה ושבת של עונג!
שמחה מאד שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤
השתמשתי בכמח טופח
נראה מעולה!
תודה על השיתוף🌺
אני אשמח למתכון לפנקייק מלוח. חלופה נחמדה לכריך המסורתי של עשר, לפעוט בררן שהתחיל טרום טרום חובה 🙂 ותודה על מתכון סלט כרוב ברוטב חמאת בוטנים.
היי,
לפנקייק בגרסה מלוחה:
אפשר להשתמש בגבינה לבנה במקום יוגורט, לוותר על תמצית וניל, להפחית את כמות הסוכר לחצי כף-כף ולהוסיף חצי כפית מלח.
שמחה שאהבת את המתכון😊
למה כתוב פעמיים חצי כוס קמח וכל פעם גרמים אחרים?
היי,
אם משתמשים בחצי כוס קמח מלא זה 63 גרם. בכל מקרה מדובר רק ב-7 גרם הבדל, זה לא משמעותי.
לראשונה בחיי החלטתי להכין פנקייקים וגיליתי שזה הכי קל וטעים שיש… פשוט מתכון מווושלםם!!
מומלץ להכפיל כמויות.
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף🌺
מה אפשר לשים במקום יוגורט? חלב טוב?
היי,
עדיף לשים גבינה לבנה, אם אין לך- שימי סה”כ כוס חלב במקום היוגורט ורבע כוס חלב.
מתכון מעולה!
במה אפשר להחליף את הביצה אם רוצים לטבען את המתכון? תודה
היי,
למתכון טבעוני ניתן להשתמש בחלב סויה/שקדים וביוגורט סויה/טבעוני ולוותר על הביצה.
יכול להיות שיהיה צורך להוסיף במקום עוד כמה כפות חלב. כדאי להחליט בסוף (רק אם המרקם יוצא סמיך מידי).
תודה רבה, אני אנסה
יצא אוורירי וטעים בטירוף. מומלץ להכפיל כמויות
איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף❤
היי אפרת!
אפשר להמיר את הקמח לקמח שיבולת שועל?
היי,
לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה אם יצא מוצלח.
עדיף להשתמש בתחליף קמח ללא גלוטן כמו קמח תמי או כרגיל או מולינו וכדומה.
טעיייםםם,
המתכון הכי מוצלח שיש
שמחה שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤
איזה רוטב אפשר להוסיף לפנקייק?
יש לך מתכון?
היי מירב,
אפשר להוסיף סירופ מייפל או שוקולד, או רוטב פירות יער שתוכלי להכין לפי המתכון הזה.
עשיתי עם גבינה במקום יוגורט ממליצה!
שמחה שאהבת את המתכון! תודה ששיתפת(:
אפרת את מדהימה הפנקייקים הכי טעימים שאכלתי, ידעתי שבאתר שלך אני אמצא מה לעשות עם יוגורט שיש לי במקרר. מעכשיו אני תמיד מכינה פנקייקס עם יוגורט
איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על הפרגון❤
המתכון לפנקייק הכי שווה שטעמתי, עם מרקם מעניין ושילוב נהדר לריבת חלב וכדומה, הכנתי למשפחה המורחבת וכולם בקשו מתכון:)).
נ.ב. חסר קצת סוכר, אבל הריבת חלב השלימה את זה מעולה.
תודה על השיתוף יקירה, שמחה שאהבתם😊
היה מדהים החלטתי להכין משהו אחר לארוחת ערב משהו קליל כזה ובדיוק מצאתי את המתכון הזה והכנתי אותו ובדיוק היה לי במקרר יוגורט והיה ממש מיוחד וטעים תודה רבה ענקית
שמחה מאד שיצא מוצלח(: תודה על השיתוף❤
אני מנסה שוב להעלות תמונה פשוט פעם שעברה היתה לי תקלה
היי רוית,
תלחצי על “הוסיפו תגובה חדשה” ואז “בחרו תמונה”:)
וואי יצא לי ממש טעים
אין על במתכונים שלך!!!
אני מצרפת תמונה
ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא הלך לי מקווה שהפעם זה יצליח
טוב אני רואה שזה לא מצליח לי
חבל#
היי רוית,
מוזר שאת לא מצליחה… תלחצי “הוספת תגובה”, “בחרו תמונה” ואז תוכלי להעלות את התמונה מהקבצים. בהצלחה😊
איזה כיף לשמוע! תודה רוית😊
ניסיתי כבר 3 פעמים ונישלח רק התגובה לא התמונה
מדהים!!
שמחה שאהבת:)
מתכון אליפות! הבת שלי הכינה אותו ויצא מעולה!!
כיף לשמוע:) תודה לידור😊
האם לשים כוס קמח?
כן. כוס בנפח 240 מ”ל (כמו כוז זכוכית עם ידית)
את אלופה ומהממת, והאתר שלך מושלם!!!!😘💖
הדר היקרה, תודה רבה 😍
אחלה מתכון, קל וטעים בטרוף, נחטף ממש
תודה יעל 🙂
שמחה לקרוא שאהבת ❤️
אפשר להכין בלי ביצה או שיש תחליף לביצה?
אני מניחה שאפשר.
יכול להיות שיהיה צורך להוסיף במקום עוד קצת חלב (כמה כפות). כדאי להחליט בסוף (רק אם המרקם יוצא סמיך מידי).
שנים שלא הכנתי פנקייק, קיבלתי השראה מאיזו תבנית סיליקון שמכרו במבצע בניו פארם :-). מחפשת לאחרונה גיוונים עבור התינוקי לארוחת מנחה, וזה ממש חביב. השתמשתי ביוגורט ביו של אקטיביה עם חתיכות תות, כי היום התאריך האחרון שלו. יצא ממש נחמד.
נשמע מעולה שרון! תודה שחזרת לשתף ולעדכן 🙂
חג שמח❤️
טעים ממש תודה רבה!!
שמחה שאהבת אושרת ❤️
היי אפרת,
האם אפשר להשתמש ביוגורט אקטיביה הירוק 3% שומן?יש לי כמה שפג התוקף אתמול
כן אין בעיה 🙂
תודה רבה לך 🙂
כמה בערך יוצאים מזה? אם כל פנקיי בגודל של כף
היי מיכל
המתכון הוא לכ-20 לביבות
אפרת מדהימה,
הכנתי את המתכון, יצא מושלם ו… נגמר!!!
תודה!!
לתשומת לב- שמתי משהו כמו 1/3 כוס חלב
תודה רבה מיכל!
שמחה לקרוא שאהבת❤️
יצא מעולה ואוורירי הילדים טרפו הכל…
שמחה לשמוע 🙂
תודה שולי
שלום אפרת,
רציתי לשאול אם אפשר ביצה M?
תודה מראש.
כן.
מצויין! נחטף ברגע
שמחה לשמוע 🙂
היי הכנתי עכשיו והבלילה יצא ממש סמיכה אז הוספתי חלב, אבל הפנקייק יוצא לא אפוי וממש נקרע בקלות.. מה לעשות?
היי רוני,
הבלילה אמורה לצאת קצת סמיכה. אולי דיללת יותר מידי עם החלב?
כמה זמן טיגנת מכל צד? אולי היה צריך לתת לזה יותר זמן להטגן.
להבא אפשר לכסות את המחבת עם מכסה.
הטיגון הוא על אש נמוכה או בינונית?
תודה!
בינונית אבל יש לשים לב שזה לא נשרף. אם זה משחים/נשרף מהר יש לשים על אש נמוכה.
היי אפרת, האמת יצא לי חמצמץ ולא אהבתי.
תודה בכל אופן!
היי ניר,
זה לא אמור לצאת בכלל חמצמץ.
באיזה יוגורט השתמשת?
היי אפרת,
יוגורט bio טבעי.
אז מוזר כי החמיצות לא אמורה להיות מורגשת.
אולי היוגורט היה חמצמץ ממה שאמור להיות או שהיה כדאי להוסיף יותר סוכר.
אפשר לנסות להבא עם יוגורט במתיקות מעודנת.
אחלה, תודה רבה.
היי אפרת קודם כל אתר מדהים! כל מתכון אליפות!
רציתי לדעת אם אפשר להכין עם יוגורט בטעם וניל ולוותר על התמצית וניל והסוכר? או להפחית את כמות הסוכר?
כן אפשר. את הסוכר אפשר להפחית לכף אחת.
הכנתי וחזרתי לספר..
עשיתי עם כף סוכר אחת ויצא לא מספיק מתוק בעיני אבל אני אוכלת את הפנקייקים נקיים בלי כלום, עם תוספות מלוחות/ מתוקות מאמינה שהמתיקות מספיקה לגמרי
חוץ מזה זה אחלה מתכון שיכנס אצלי למועדפים כפנקייקים טעימים ודלי שומן
תודה יערה 🙂
אפשר יוגורט bio נכון?
כן.
היי אפרת האם אפשר להחליף את היוגורט בגבינה לבנה?
כן.
האם אפשר להשתמש מיוגורט מקולקל?
אפשר להשתמש ביוגורט שפג תוקפו אבל לא יוגורט מקולקל. הכוונה שהטעם שלו צריך להיות בסדר.
תלוי בכמה זמן עבר התאריך.
אם יום יומיים ומריח טוב אז נראה לי בסדר
מתכון טעים מאוד !! רק דרוש עוד חצי כוס חלב לבלילה ע\”מ שתהיה פחות כבדה
תודה עינב 🙂
שלום, אפשר להכין רק מקמח שמלא (80 אחוז) בלי קמח לבן?
כן אפשר.
יצא טעים מאוד, יצאו לי 7 פנקייקים גדולים. מתאים ל2-3 אנשים. מאוד ממלא גם בלי תוספות.
תודה אלי 🙂
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את היוגורט עם שמנת חמוצה (כמו לבן גדול)??
כן אפשר.
צריך לשים גם חצי כוס קמח חום וגם חצי כוס קמח לבן?
כן.
אפשרות אחרת היא לשים כוס קמח לבן.
אפשר להחליף יוגורט בלבן?
אפשר לטגן בחמאה?
לאיזה גודל של ביצה את מתכוונת? גודל xl זה טוב? (אקסטרה לארג’)
כן לכל השאלות 🙂
היי,
אפשר לעשות את המתכון בתנור?
אני חושבת שכן. אופן ההכנה כמו במתכון פנקייק אפוי.
למה קורהים לזה מיני פנקקים.
כי אלה פנקייקים קטנים 🙂
יוצה תיים מאד
שמחה לשמוע 🙂
הכנתי את זה עכשיו בפעם הראשונה (בדר״כ אני מכינה את הפנקייק הרגיל שלך שהוא אליפות!!) יצא ממש טעים. תודה על עוד מתכון טעים וקל להכנה
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נופר
היי…. האם ניתן להכין את הפנקייק ביום שישי ואז לחמם אותם במוצ״ש בתנור ? האם זה עדיין נשאר טעים?
הכי טעים זה לאכול סמוך להכנה אבל אם אין אפשרות להכין באותו רגע אז אפשר לשמור במקרר בקופסה סגורה ולחמם מעט במיקרוגל או בתנור.
אפשר להכין יום מראש ואז להקפיא בלילה?
ואם כן איך מפשירים את זה?מחממים במיקרו?
אפשר להקפיא אבל זה יותר טעים כשזה טרי.
מפשירים מחוץ למקרר ורק לאחר שזה מופשר מחממים במיקרו כמה שניות.
אפשר לעשות את זהה אם קמח ללא גלוטן?
אם זה קמח תמי או כרגיל אני מניחה שכן.
טעים בטירוף
תודה
שמחה שאהבת 🙂
אחל’ה מתכון!
גם קלי קלות להכין וגם יצא ממש טעים 🙂
שמחה שיצא טעים 🙂
היי אפרת,
אפשר לשמור את הבלילה במקרר ללילה ולטגן מחר בבוקר?
פחות מומלץ כי האפקט של אבקת האפיה נפגע ככל והבלילה עומדת.
הפנקיקיים יהיו טעימים אבל יתפחו פחות.
היי אפרת, רציתי לברר בנוגע לתחליפים לאבקת אפייה?
יש לי חשק אבל החנויות סגורות ואין בבית
אם יש לך קמח תופח אפשר להשתמש בכוס קמח תופח ואז אין צורך באבקת אפיה.
תודה רבה על המתכון!! לדעתי הבלילה יוצאת עבה מידי. אני הוספתי עוד בערך חצי כוס חלב וזה יותר לטעמי.
תודה שחזרת לעדכן 🙂
הי, האם אשל זה בסדר?
כן.
מתכון מעולה, אתר מעולה!
כל המתכונים שהכנתי עד היום יצאו מעולים בזכותך!
תודה רבה!!
שמחה לשמוע!
תודה וחג שמח 🌺
מה אפשר במקום יוגורט? גבינה /חלב?
גבינה לבנה.
הכנתי את המתכון הזה לפני כחודש ומאז אני בצרות.. הילדים דורשים את זה כל בוקר לארוחת בוקר.. כשאין לי זמן להכין המתבגרת מכינה וזאת מתבגרת שגם פצצת אטום לא תגרום לה להזיז את עצמה.. מתכון מדהים
איזה אתר מדהים! נכנסתי לחפש מתכון לאורז מלא ונתקלתי בזה ובדיוק בסופש היינו בבית קפה שהגיש פנקייקים קטנים וחשבתי שבא לי לנסות להכין והנה נתקלתי במתכון בלי לחפש אפילו.
רק שאהיה בטוחה – פנקייק קטן אחד = כפית את של בלילה? זה לא מעט מידי?
זה לא מעט, זה תופח.
היי אפרת, איזה יוגורט צריך?
כמו כן יש אפשרות לעשות את המתכון הזה בגרסה ללא גלוטן (מכירה את המתכון שלך לפנקייקים ללא גלוטן ומאוד אוהבת אבל בא לי לגוון קצת)
אפשר לשים כוס קמח כרגיל.
כל יוגורט. אני השתמשת בBIO.
נראה מאד טעים וקל
אפשר להכין עם יורגוט ביו רגיל? לא מתוק?
ואגב גיליתי את האתר שלך ביום שהתחלתי דיאטה וקשה לי יש לך מלא מתכונים שנראים טעימים וקלים בטרוף…..
כן אפשר.
יש באתר המון מתכונים דיאטטיים ואפשר להתפנק מידי פעם גם בקצת מתוק 🙂
אפשר עם יוגורט בטעם תות? (יש בזה חתיכות של תות)
בזמנו ניסיתי וזכור לי שלא יצא כל כך מוצלח. הפנקייק קיבלו צבע מוזר.
אין לי כרגע יוגורט, לעשות עם גילה ( לבן) עובר?
כן אפשר.
אם מכינים עם לבן – צריך להוסיף סוכר? ואם התאריך של הלבן עבר אתמול, אפשר להשתמש עדיין?
אין צורך בתוספת סוכר. ואפשר להשתמש בלבן אם הוא נראה ומריח טוב(:
הכי כיף כשהקטנצ’יק אומר “אמא עוד!”
תודה רבה 😋
מסכימה לגמרי! 🙂
תודה איילת
היי אפרת,
שוב תודה על מתכונים נפלאים. כמה 200 מ”ל זה בגרמים? יש לי שני גביעי0 קטנים של יוגורט כבשים וכל אחד 180 גרם. האם להשתמש בשני גביעים? תודה
היי שיר,
זה יוצא 200 גרם במשקל (כולל המשקל של הגביע עצמו). אם את מכינה את הכמות שבמתכון שימי גביע אחד של 180 גרם ואם במקרה התערובת יוצאת סמיכה מידי תוסיפי עוד 3-4 כפות חלב.
תודה רבה על המענה. אנסה!
הי. תיהנו אם אפשר להוסיף לזה בננה… ולא יודעים מה לשנות המתכון. אשמח לדעת.
תודה ושבת שלום, אביטל.
אני חושבת שאפשר להוסיף בננה מעוכה.
ובכל מקרה יש מתכון לפנקייק בננה.
האם ניתן להקפיא?
אני חושבת שכן.
היי
לא הבנתי אם שמים חצי כוס קמח או כוס שלמה.
סה”כ כוס קמח. אפשר לשים כוס קמח רגיל או לשלב חצי כוס קמח מלא וחצי כוס קמח לבן.
אפשר לערבב עם כף?
או שחייב מטרפה ואצטרך לקנות אחד ולתמיד
אפשר עם כף אבל בכל מקרה אני ממליצה לקנות מטרפה ידנית 🙂
מדהים, את אלופה! עשיתי עם יוגורט בטעם אוכמניות
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ויום מקסים
יצא מעולה
האם משנה אשל או יוגורט להצלחת המתכון?
לא חושבת שזה משנה.
שאלה
האם קמח כוסמין
זה מכוסמת??
לא. יש קמח כוסמין (חיטה) ויש קמח כוסמת. אלה שני דברים שונים.
מה אפשר לשים המקום יוגורט?
אפשר לשים סה”כ כוס חלב (במקום יוגורט ורבע כוס חלב).
שלום לך אפרת,
הולך בתנור? איך?
יוצא מאד שונה מהקודמות שלך?
תודה רבה!
היי דבי,
נראה לי שאפשר לאפות בתבנית שקעים משומנת (מספיק לשים כמות של כף מלאה בכל שקע). 180 מעלות, תנור שחומם מראש, במשך כ-10 דקות. לטעמי במחבת יוצא קצת יותר עסיסי.
לא יוצא מאוד שונה אבל היוגורט מוסיף קצת אווריריות ונפח.
היי אפרת. אפשר רק קמח כוסמין? (נהינו בריאים בבית) וגם בעלי לא אוכל מוצרי חלב. אפשר לוותר על היוגורט?
תודה!!
היי אפרת,
אפשר להכין עם קמח כוסמין. במקום יוגורט ורבע כוס חלב רגיל אפשר לשים סה”כ כוס חלב סויה או מים.
הי אפרת,
נראה מעולה, תודה! אפשר לשים כוס שלמה של קמח מלא?
אפשר אבל יכול להיות שזה ייצא במרקם קצת דחוס לכן מומלץ לשלב עם קמח לבן (אפשר לשנות יחס ל3/4 כוס קמח מלא ו 1/4 כוס קמח לבן).