זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 10 מאפינס

סוג: פרווה

תבנית שקעים/מאפינס

מצרכים:

1 ביצה

4 כפות שמן קנולה

1/3 סוכר חום (או “כמו סוכר” או כל ממתיק אחר)

2/3 כוס מים

3/4 כוס קמח מלא (חשוב לנפות את הקמח לפני!) *מומלץ להשתמש בקמח כוסמין מלא.

3/4 כוס שיבולת שועל (קוואקר דק/להכנה מהירה)

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

1 כף שטוחה קינמון

2-4 כפות שוקולד צ’יפס 60% מוצרי קקאו (ניתן לשים שוקולד צ’יפס ללא סוכר)




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר שבו רשומים.

-יוצקים לתבנית מאפינס/שקעים (בגובה 3/4) ואופים כ-15 דקות בתנור.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

שיבולת שועל מתכונים, עוגת שיבולת שועל, מאפינס קוואקר

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פנקייק מקמח מלאפנקייק מקמח מלא
עוגיות גרנולה עוגיות גרנולה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
יורם (18:35 24.01.2021)

שלום אפרת
האם אפשר לשים חמוציות במקום שוקולד צ׳יפ

מאפינס שיבולת שועל
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:44 24.01.2021)

בטח אפשר😁

avatar
שרון (22:59 18.01.2021)

אפשר לשים מייפל או דבש במקום סוכר? תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:27 19.01.2021)

ניתן להמיר ב”כמו סוכר” של סוכרזית.
וכמובן שאפשר לשים דבש או מייפל בכמות של הסוכר.
בהצלחה 😘

avatar
נעם (09:59 22.12.2020)

טעות שלי,במתכון כתוב שליש כוס סוכר,אם אני שמה במקום סוכרזית,לשים אותה כמות?זה לא יהיה מתוק מידי?
ויש אפשרות להחליף את השמן קנולה בקוקוס?אם כן כמה לשים?תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:41 22.12.2020)

היי נעם 🙂
לא ניסיתי להכין עם סוכרזית, אני מניחה שאפשרי אבל יש טעם לוואי לממתיק לכן לא יודעת את הכמויות
הייתי מציעה להשתמש בתחליף סוכר אחר אם העניין הוא בסוכר.
ואפשר לשים 4 כפות שמן קוקוס מומס.
בהצלחה ♥

avatar
אור (08:29 30.10.2020)

כמה ימים המאפינס יחזיקו? ואיך ניתן להאריך את מספר הימים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:27 30.10.2020)

הם טעימים כיומיים בקופסה סגורה על השיש.
אפשר להקפיא ואז הם יישמרו ליותר זמן. להפשיר על השיש.

avatar
איך מתכון ללא סוכר אם יש במצרכים סוכר?? (17:34 21.02.2020)

איך מתכון ללא סוכר אם יש במצרכים סוכר??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:57 22.02.2020)

ניתן להמיר ב”כמו סוכר” של סוכרזית. הערה מופיעה בסוגריים.

avatar
טליה (17:27 15.12.2019)

רציתי להגיד תודה רבה על המתכון!
יצא טעים וכיף לדעת שזה גם מזין ובריא..
הוספתי בנוסף לקינמון גם כף קקאו ויצא ממש טעים.. 💛

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 15.12.2019)

מעולה 🙂
תודה טליה

avatar
אפרת (12:34 13.10.2019)

שלום
האם אפשר להוסיף קוקוס ? וכמה מתאים ?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:32 13.10.2019)

אפשר להוסיף בין רבע לשליש כוס קוקוס.
חג שמח 🌸

avatar
אירית (16:31 11.08.2019)

היי אפרת, יש לך מושג כמה קלוריות יש בכל מאפין? תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 11.08.2019)

בכל יחידה יש 80-85 קלוריות.

avatar
שושי (23:59 22.07.2019)

היי
האם אפשר להחליף את הקמח המלא בקמח שיבולת שועל? (טחון דק)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 23.07.2019)

לדעתי זה ייצא דחוס מידי.

avatar
עינת (16:53 23.05.2019)

היי אפרת
אם מי מכינה הכל כמו שרשום
רק בלי השמן
זה עדיין יצא אכיל?

תודה לך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 23.05.2019)

לדעתי זה ייצא קצת יבש.

avatar
ענבל (13:57 1.05.2019)

תודה רבה, מתכון נפלא! במקום ביצה שמתי כף זרעי ציה שהושרו ב 1/3 כוס מים. החלפתי אבקת אפיה בסודה לשתיה וחומץ. שמתי קקאו במקום קינמון והוספתי תמרים חתוכים קטן. יצאה עוגה תפוחה ורכה, שהילדים זללו באושר גדול

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 1.05.2019)

מעולה 🙂
תודה ענבל

avatar
אמילי טייר (19:00 24.02.2019)

הכנתי אותם לבוקר לבת שלי. במקום קינמון שמתי כף של קקאו.
יצא מעולה!!! לא מתוק מדי. עכשיו ארוחות הבוקר קלות יותר.

תודה,תודה,תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:00 24.02.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

avatar
shishi (17:52 24.12.2018)

היי אפרת,
אפשר לוותר על הקינמון?
אני לא אוהבת טעם קינמון

avatar
shishi (19:37 24.12.2018)

הכנתי בסוף עם קצת קינמון ממש בקטנה, וסוכר קנים ובלי השוקולד צ’יפס
יצא מעדןןןןןןןןן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:02 24.12.2018)

איזו זריזה 🙂 בדיוק עניתי לך לגבי הקינמון..
שמחה שיצא טעים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:02 24.12.2018)

כן אפשר.

avatar
ענבר (11:31 23.12.2018)

האמת שהשתמשתי בקמח לבן רגיל. וכל השאר לפי המתכון.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:57 23.12.2018)

אז זה מוזר כי עם קמח לבן הם היו צריכים לצאת פחות דחוסים מהרגיל. השתמשת בביצה קטנה במקרה?

avatar
ענבר (18:09 21.12.2018)

היי אפרת. משום מה המאפינס לא תפחו בכלל. נשארו באותו הגובה וכך גם המרקם-דחוס. ערבבתי ממש מעט, ניפיתי את הקמח. יש לך מושג למה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:44 22.12.2018)

היי ענבר,
המרקם של המאפינס אמור לצאת קצת יותר דחוס מעוגות רגילות מאחר והמאפינס מכיל קמח מלא ושיבולת שועל.
דרך אגב השתמשת בקמח מלא רגיל או קמח כוסמין מלא?

avatar
מיכל (15:33 18.11.2018)

הי אפרת, תודה על מתכונים מעולים!
מה זה בדיוק אומר “לנפות את הקמח”? לסנן אותו במסננת?
והאם יש חשיבות לגודל הביצה?
תודה!! מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:52 18.11.2018)

היי מיכל,
עדיף ביצה גדולה.
וכן, הכוונה לסנן את הקמח במסננת.

avatar
יעל (12:30 13.11.2018)

יצא מעולה!
מתיקות מושלמת, מרקם כייפי.
תודה(:

* למי שיצא דחוס- שפשוט יוסיף עוד קצת מים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 13.11.2018)

תודה יעל 🙂

avatar
רותם אשרוב (15:36 20.10.2018)

הי.
יצא טעים אבל מאוד דחוס ובצקי.
לא יודעת איפה הטעות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:15 20.10.2018)

היי רותם,
מאחר והמאפינס מכיל קמח מלא ושיבולת שועל הוא יוצא יותר דחוס מעוגה רגילה.
ערבוב ממושך לאחר הוספת הקמחים יכול לגרום למרקם דחוס יותר ממה שאמור להיות.

avatar
מיכל (08:27 27.09.2018)

בוקר טוב, אני מאוהבת במאפינס האלה! אבל אין לי ביצה, אפשר להחליף בטחינה? תודה ויום נפלא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 27.09.2018)

היי מיכל,
לא ניסיתי עם טחינה אבל בתגובות יש מישהי שניסתה עם רבע כוס רסק תפוחים (במקום הביצה) ורשמה שיצא לה מוצלח.
לדעתי המאפינס ייצא קצת דחוסים בלי ביצה בגלל יתר המרכיבים. לשיקולך 🙂
יום מקסים 🌺

avatar
חגית (14:48 19.09.2018)

מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 19.09.2018)

תודה חגית, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אהובה (22:17 1.07.2018)

שלום אפרת.הכנתי לשבת את המפינס שוקולד שיבולת שועל ויצא משהו לא רגיל ומאד טעים וקל מאד להכין ואי אפשר להאמין שזה
ללא סוכר וטעם כזה נפלא. (רק שבמקום מים השתמשתי עם חלב סויה לייט). אני מאד רוצה לדעת כמה קלוריות יש במפין ששוקל
30 גרם. תודה, אהובה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:58 1.07.2018)

היי אהובה,
שמחה שיצא טעים 🙂
בכל יחידה (30 ג’) יש 80-85 קלוריות.

avatar
מור (16:50 29.06.2018)

ניתן להכין בתבנית אינגליש קייק עם שיבולת שועל מלאה? זה מה שיש לי…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 29.06.2018)

כן.

avatar
לילי (21:53 22.06.2018)

היי, ב3/4 כוס קמח מלא מה הכוונה?
כי הבנתי שכוס קמח לבן זה 140 גרם ואילו כוס קמח מלא זה 125 גרם…
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:27 23.06.2018)

3/4 כוס קמח מלא = 94 גרם.

avatar
דקלה (22:33 21.06.2018)

היי
אם אני רוצה לעשות רת המתכון בתבנית מלבנית 20×30, מה המתכון הנכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:10 22.06.2018)

היי דקלה,
אלה הכמויות המומלצות:
2 ביצים גדולות
חצי כוס שמן קנולה
שני שליש סוכר חום (או “כמו סוכר” או כל ממתיק אחר)
כוס ושליש מים
כוס וחצי קמח מלא מנופה (*מומלץ להשתמש בקמח כוסמין מלא).
כוס וחצי שיבולת שועל (קוואקר דק/להכנה מהירה)
2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
2 כפות שטוחות אבקת קינמון
רבע-שליש כוס שוקולד צ’יפס

avatar
עינת (14:54 29.03.2018)

היי אפרת
הכונה לשליש כוס סוכר ?
אפשרי להחליף גם בדבש?

avatar
מושקי (13:18 15.03.2019)

אני החלפתי בדבש יצא טעים

avatar
עינת (14:45 29.03.2018)

היי אפרת
האם אפשרי להשתמש בקערת פיירקס במקום בתבנית שקעים
מה אפשר במקום סוכר משהו קצת יותר בריא
ואם אני קונה מבית טבע שוקולד מריר בלי סוכר בכלל במקום השוקולד צ’יפס האם זה יהיה פחות טעים? וכמה אחוזים כדאי לשוקולד כזה 69 אחוז קראו או אפשרי יותר אחוזי קראו מבחינת הטעם כמובן
המון תודה לך מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:25 29.03.2018)

היי עינת,
אפשר אל היא צריכה להיות בערך בקוטר 20.
הכוונה לשליש כוס סוכר. אני חושבת שאפשר להמיר בדבש באותה כמות. לגבי השוקולד צ’יפס אפשר יותר מ60%. אם יש לך שוקולד מריר בלי סוכר את יכולה לקצוץ אותו במקום לשים שוקולד צ’יפס.

avatar
תהילה (11:29 23.03.2018)

שלום רציתי לשאול האם אני יכולה להוסיף לתערובת בננה אחת בשלה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:10 23.03.2018)

נראה לי שכן.

avatar
יערית (18:45 11.03.2018)

ערב טוב אפרת
רציתי לדעת אם המאפינס יצאו טעימים גם בלי השוקוציפס
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 11.03.2018)

היי יערית,
השוקולד צ’יפס כן מוסיף אבל זה עדיין ייצא טעים.

avatar
הודיה (10:52 8.01.2018)

הי אפרת,תודה על המתכונים שלך הם עושים לנו הרבה טוב בבית..
יש מה לעשות עם כמות גדולה של קוואקר שבישלתי?
אפשר להשתמש בה כחומר גלם למאפינס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:58 8.01.2018)

היי הודיה,
אם בישלת לדייסה אז האמת שאין לי מושג.
יום מקסים 🙂

avatar
שרון (21:55 31.12.2017)

אפרת המקסימה!הכנתי בסוף כמאפינס ושמתי 2 כפות סוכר.יצא ממש מעולה גם דיאטטי וגם בריא!תודה רבה!לכמות כפולה להכפיל את כל המרכיבים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 31.12.2017)

שמחה שיצא טעים!
וכן, להכפיל את כל המרכיבים.

avatar
שרון (08:01 29.12.2017)

אפשר להכין בתבנית אינגליש?מה זמן האפייה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:04 29.12.2017)

אפשר. זמן אפיה 25-30 דקות.

avatar
שרון (13:37 27.12.2017)

אפרת המקסימה!חשבתי לשים קוביות תפוח קטנות במקום שוקולד איזה כמות מציעה לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 27.12.2017)

נראה לי שאת יכולה לשים תפוח קטן קלוף מגורד גס או חתוך לקוביות קטנטנות. יכול להיות שתצטרכי לשים פחות מים, אולי חצי כוס. תראי לפי העין.

avatar
שירה (14:38 22.12.2017)

צריך עם תבנית שקעים דוקא? כי פשוט יש לי מנג’טים מנייר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 22.12.2017)

אפשר להכין במנג’טים מנייר קשיח/קרטון. אם מדובר בנייר דק כדאי לשים אותם בתוך תבנית שקעים כדי שיהיו יציבים.

avatar
שירה (13:02 22.12.2017)

אפשר לותר על השוקולד ציפס? או להוסיף במקום אגוזים אומשהו כי פשוט אין לי שוקולד רגיל ולא שוקולד ציפס

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 22.12.2017)

שימי אגוזים קצוצים במקום.

avatar
טל מועלם (11:02 30.11.2020)

כמה צריך להוסיף אגוזים במקום שוקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:31 30.11.2020)

כשליש כוס אגוזים קצוצים 🙂

avatar
דיקלה (20:32 6.12.2017)

הכנתי היום ויצא מעולה! חוזרת לעדכן שבמקום שמן הוספתי חצי בננה ושמנת חמוצה 9% גביע אחד, הוספתי במקום שוקולד צ’יפס קוביות תפוחים ומעט צימוקים ואגוזים קצוצים ויצא ממש טעים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:57 6.12.2017)

מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
דיקלה (10:04 5.12.2017)

היי, האם אפשר להחליף את השמן במתכון ביוגורט או בננה מעוכה? תודה רבה על עוד מתכון קליל ובריא =)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:22 5.12.2017)

היי דיקלה,
גם ככה יש כאן כמות מאוד קטנה של שמן אז אני חוששת שזה יהיה חסר. מה שכן, אני חושבת שאת יכולה לשלב כחצי בננה מעוכה שתתן יותר עסיסיות ומקסימום להפחית ל-3 כפות שמן. לא בטוחה אם כדאי לשים פחות.
יום מקסים 🙂

avatar
דיקלה (10:24 5.12.2017)

תודה רבה ויום מקסים =)

avatar
אהובה (17:17 21.11.2017)

אפשר לקבל כמויות ל 20 מאפינסים

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:20 21.11.2017)

היי אהובה,
כדאי להכפיל כמויות:
2 ביצים גדולות
שליש כוס שמן קנולה
שני שליש סוכר חום (או “כמו סוכר” או כל ממתיק אחר)
כוס ושליש מים
כוס וחצי קמח מלא מנופה *מומלץ להשתמש בקמח כוסמין מלא.
כוס וחצי שיבולת שועל (קוואקר דק/להכנה מהירה)
2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
2 כפות שטוחות אבקת קינמון
רבע-שליש כוס שוקולד צ’יפס

avatar
מיכל (20:10 8.10.2017)

היי,
אם שמים קמח רגיל במקטן הקמח המלא, צריך לשנות את הכמויות של יתר החומרים?
תודה רבה!
מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:43 8.10.2017)

לא, אין צורך לשנות.

avatar
שרי (00:16 3.09.2017)

הי!
המתכון נראה מעולה, רציתי לדעת שני דברים-
1. מנסיונך, האם ניתן להקפיא את המאפינס ולהוציא אותם בבוקר מהמקפיא שיפשירו לאיטם עד ההגעה ללימודים?
2. האם יש אפשרות ״לשחק״ עם מגוון תוספות במקום השוקולד צ׳יפס, כדוגמת חמוציות/צימוקים/אגוזים קצוצים וכד׳?
תודה מראש =)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:54 3.09.2017)

היי שרי,
1. כן, ניתן להקפיא. בבוקר כשקמים להוציא החוצה להפשרה.
2. אפשר לגוון עם התוספות שהצעת.
שבוע נפלא 🙂

avatar
אורנה (16:01 25.08.2017)

היי שמתי סילאן במקום סוכר לא יצא ממש טעים אם המלח שאלתי אם אפשר לוותר על המלח והסוכר ולשים רק סילאן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:00 25.08.2017)

היי אורנה,
בלי קשר למלח, זה לא יצא קצת דחוס וכבד עם סילאן?
כמובן שאפשר לוותר על המלח אבל לדעתי כדאי לשלב חצי כמות סוכר וחצי סילאן כדי שהטעם החזק של הסילאן לא ישתלט מידי וגם כדאי שהמאפינס לא ייצאו דחוסים מידי.

avatar
יעל (21:59 22.08.2017)

בס”ד

הי אפשר במקום מים לשים חלב סויה וניל?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:43 22.08.2017)

כן, אפשר.

avatar
שירה (17:34 13.07.2017)

היי אפרת! דחוף!יש לי רק קוואקר עבה רגיל זה בסדר להכין איתו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:39 13.07.2017)

פחות מומלץ כשמדובר בעוגה.

avatar
שירה (16:12 30.06.2017)

אפשר ללא תחליף סוכר וללא סוכר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:25 30.06.2017)

היי שירה,
בלי שום סוכר או תחליף זה ייצא קצת חסר טעם.

avatar
יונית (16:57 22.06.2017)

היי, הבלילה יצאה לי ממש נוזלית. ככה זה אמור להיות? ואם לא, אז להוסיף קמח וש.ש.?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:26 22.06.2017)

היי יונית,
שמת שני שליש כוס מים?
אם הכנת בדיוק לפי המתכון אין צורך להוסיף עוד קמח או שיבולת שועל.
אגב, באיזה כוס השתמשת?

avatar
יונינה (15:27 5.05.2017)

תודה על המתכון, הכנתי בגרסה טבעונית – רבע כוס רסק תפוחים במקום הביצה, יצא מוצלח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:17 5.05.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

avatar
מרים (11:59 7.02.2017)

שלום! כרגיל, יש לי כמה שאלות:
1. אני רוצה להכפיל (או אולי לשלש) את הכמויות, האם ניתן להמיר חלק מהביצים בבננות?
2. כנראה בהתחלה אכניס רק חלק מהמאפינס לתנור ואחרי שהם יהיו מוכנים אכניס את האלו שנותרו (כי הם לא ייכנסו כולם ביחד), האם זה בסדר? כלומר, האם הבצק יכול לחכות 20-30 דקות בחוץ לפני האפייה?
3. חשבתי לחתוך את השוקולד לחתיכות קטנות במקום לשים את שוקולד צ’יפס, האם זה בסדר?
4. חשבתי לשים גם צימוקים בנוסף לחתיכות שוקולד, מה דעתך?
תודה רבה! ותודה על האתר הנפלא שלך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:15 7.02.2017)

היי מרים,
1. ממליצה בשלב ראשון להכפיל כמויות ב-2 ולא לשלש. לדעתי כדאי לשים 2 ביצים (זאת גם ככה לא כמות גדולה) כי הן מעניקות אווריריות לעוגה במיוחד כשזאת עוגה קצת דחוסה בגלל הקמח המלא.
2. ככל שהבלילה נמצאת בחוץ יותר זמן האפקט של אבקת האפיה נפגע. אם את מכפילה כמויות ב-2, ייצא לך לאפות ב-2 פעמים וזה בסדר. מדובר ב 15-20 דקות וזה עוד בגדר סביר.
3. אין בעיה לקצוץ שוקולד.
4. אין בעיה להוסיף צימוקים אם אוהבים.
בהצלחה 🙂

avatar
מרים (14:53 7.02.2017)

תודה! ואם אפשר, עוד שאלה:
האם זה בסדר לשים ביחד לתנור (במקרה שלי מדובר בטוסטר אובן) את תבנית שקעים וגם תבנית אינגליש קייק, להוציא את המאפינס (בתבנית שקעים) אחרי כ-20 דקות ובעוד כמה דקות להוציא את העוגה (בתבנית אינגליש קייק)? כלומר, אם פותחים את דלת התנור (או טוסטר אובן) כמה פעמים בזמן אפיית העוגה, זה יפגע בעוגה?
(הבעיה שיש לי טוסטר אובן יחסית קטן, אני יכולה להכניס בו תבנית של 6 שקעים+תבנית אינגליש קייק, אך לא יכולה להכניס תבנית שקעים גדולה יותר, וגם לא יכולה להכניס להכניס שתי תבניות שקעים שכל אחת היא 6 שקעים).
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:57 7.02.2017)

היי מרים,
אם תעשי את זה זריז, זה אמור להיות בסדר.
לתבנית אינגליש קייק יש לתת עוד כ-10-15 דקות יותר.

avatar
שרה (21:54 28.01.2017)

הכנתי בשישי, כמה דקות הכנה ויש משו טעים לשבת, תודה אפרת!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:12 28.01.2017)

שמחה לשמוע!
תודה שרה ושבוע טוב 🙂

avatar
עדי (17:25 10.12.2016)

אפשר להחליף את שמן הקנולה בשמן קוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 10.12.2016)

כן עדי אפשר לשים 4 כפות שמן קוקוס מומס.

avatar
נטלי (15:12 21.10.2016)

מתכון מעולה, טעים מאוד גם קר:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:27 21.10.2016)

תודה נטלי 🙂
שבת שלום

avatar
שרה (18:35 23.09.2016)

טעים!! לא מתוק בכלל והשוקולד מוסיף המון.. יאמי..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:57 23.09.2016)

תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂
שבת שלום

avatar
שרית (11:18 6.09.2016)

האם אפשר סילאן במקום סוכה וכמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:53 6.09.2016)

היי שרית,
כדי שלא יהיה טעם חזק מידי של הסילאן הייתי ממליצה לשלב או לשים לפחות 2 כפות סוכר והשאר סילאן.
בהצלחה 🙂

avatar
לאה (12:49 17.07.2016)

אהלן. הכנתי הכל לפי הכמויות אך יצא לי למלא רק 5 קוקטים של מאפינס של ניקול. האם יש לך המלצה לתבנית שקעים או קוקטים בגודל סטנדרטי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:07 17.07.2016)

היי לאה,
אני ממליצה להשתמש בתבנית סיליקון סטנדרטית של 12 יחידות.
שבוע נפלא 🙂

avatar
נופית (17:37 14.07.2016)

היי, יצא לי רך ואוורירי.
זה המרקם שאמור להתקבל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:40 14.07.2016)

היי נופית,
כן, זה אמור לצאת במרקם של עוגה.

avatar
א (13:34 6.04.2016)

היי, כמה שאלות:
השיבולת שועל היא רגילה, להכנה מהירה?
הסוכר חום הוא דמררה או הכהה יותר?
אם אין לי שוקולד צ’יפס מה אפשר לדעתך לשים במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:12 6.04.2016)

היי,
השיבולת היא להכנה מהירה (קוואקר).
עדיף להשתמש בסוכר דמררה.
אם יש לך שוקולד מריר רגיל מומלץ לקצות עם סכין כשליש חפיסה, זה מאוד מוסיף. אם לא, אפשר לשים כשליש כוס אגוזים קצוצים או קוקוס טחון.
בהצלחה 🙂

avatar
יוספה (16:56 16.03.2016)

הי אפשר להחליף בקמח לבן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:35 16.03.2016)

בטח 🙂

avatar
שרון (18:53 25.12.2015)

הכנתי עם שתי שקיות ממתיק סוכרדיאט,קצצתי 50 גר’ שוקולד מריר וניפיתי את הקמח – ממש רואים שגרגירי הקמח דקים יותר והקמח אוורירי יותר. יצאו ריחניים וטעימים מאוד!לוקחת מחר לצהריים – לשמור בכלי סגור ובמקרר?תודה רבה על עוד מתכון פשוט ומנצח!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 25.12.2015)

היי שרון,
שמחה שיצא טעים 🙂
כן, תשמרי בכלי סגור בחוץ (לא במקרר). חשוב רק שהכלי יהיה אטום לגמרי. אפשר גם לעטוף היטב בניילון נצמד.
שבת שלום!

avatar
שרון (20:07 23.12.2015)

אפשר לקצוץ שוקולד מריר וכמה גר’ צריך ל4 כפות?המים פושרים מהברז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 23.12.2015)

כן שרון, אפשר לקצוץ בערך 40-50 גרם שוקולד מריר ואפשר להשתמש במי ברז.

avatar
מיכל (22:34 13.11.2015)

האם ניתן להחליף את הסוכר בסירופ אגבה ואם כן באיזה כמות?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:15 13.11.2015)

היי,
אני מניחה שאפשר. כדאי לשים באותה כמות של הסוכר.

avatar
נטע (08:15 13.09.2015)

שלום האם ניתן להחליף את השמן קנולה בשמן זית? ואת הסוכר ניתן להחליף במשהו בריא יותר?
ודבר אחרון, אם לא אשמן את התבנית זה יפגע במאפינס עצמם? או שרק יהיה קשה להוציא אותם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:07 13.09.2015)

היי נטע,
אפשר שמן זית בטעם מעודן.
ניתן לשלב סוכר ודבש או סילאן.
אי שימון התבנית לא אמור לפגוע במאפינס עצמם.
חג שמח 🙂

avatar
יפית (20:47 29.06.2015)

היי יצא ממש טעים אך לא תפח לי מעבר לכמות של השלות רבעי שבשקעים ושמתי כפית אבקת אפייה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:26 29.06.2015)

היי יפית,
חשוב לערבב היטב את הקמח עם אבקת האפיה לפני שמוסיפים לתערובת. אם עשית את זה ובכל זאת העוגה לא תפחה אז אני מניחה שזה בגלל הקמח המלא שהוא “כבד” יותר מקמח רגיל ולכן פחות תופח.
בכל אופן, אני שמחה שיצא טעים בכל זאת 😉

avatar
pnina (08:34 20.05.2015)

בוקר טוב רק שתדעי שאני עושה אותם די הרבה ועם קמח מלא והן נהדרות המלצתי לכולם על האתר הזה ומקווה שתמשיכי להוסיף עוד מתכונים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:51 20.05.2015)

תודה פנינה! אני ממש שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא:)

avatar
אני (20:54 4.05.2015)

עדכון: יצא מצויין!!! ממש טעים! וממש קל להכנה
החמאת בוטנים אגב לא הורגשה… אולי אם הייתי שמה כמות קצת יותר גדולה.
אני לא אוהבת ממש מתוק אז שמתי רק כף אחת של סוכר, יצא ממש טוב! 🙂 תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:17 4.05.2015)

מעולה! איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אני (17:34 4.05.2015)

היי!
בסוכר הכוונה לשליש כוס?
והאם את מחממת את התנור על טורבו או על רגיל?

תודה (:
ברגעים אלו בתנור, שמתי גם כף חמאת בוטנים, מעניין איך זה ישתלב!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:40 4.05.2015)

היי,
כן, הכוונה לשליש כוס סוכר ובתוכנית הרגילה של התנור (עליון ותחתון).
נשמע טוב עם חמאת הבוטנים, מחכה לעדכון 😉

avatar
אורלי (20:12 28.02.2015)

האם לדעתך מתאים להכין עם קמח כוסמין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:01 28.02.2015)

היי אורלי,
כן, קמח כוסמין מצוין 🙂
שבוע טוב

avatar
גלית (17:32 17.02.2015)

יצא מושלם!רב תודות…………..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:34 17.02.2015)

מעולה! תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
גלית (12:10 17.02.2015)

במה הכי טוב לשמן?מכינה תיכף…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:16 17.02.2015)

היי גלית,
עם שמן קנולה.

avatar
גלית (21:23 16.02.2015)

היי מחר אני אכין את המאפינס…נראה טעים וקל..רק האם צריך לשמן את התבנית שקעים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:24 16.02.2015)

היי גלית,
מצוין 🙂 כן, מומלץ לשמן את תבנית השקעים כדי שניתן יהיה לחלץ את המאפינס בקלות.

avatar
פנינה (11:28 1.12.2014)

נהדרים וכלום עבודה!! תודה על המתכון.
אגב, השתמשתי בשיבולת שועל טחונה. האם אפשר היה להשתמש גם בגסה?
שוב, תודה על מתכון טעים ומהיר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:59 1.12.2014)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂
עדיף להשתמש בשיבולת שועל טחונה/דקה כי היא יותר מתאימה ופחות מורגשת בעוגה. השיבולת שועל הגסה מתאימה יותר לעוגיות.
יום נפלא 🙂

avatar
נירית (08:00 17.10.2014)

בוקר טוב,
אני רוצה להכין כמות כפולה של מאפינס. האם להכפיל את כל הכמויות במתכון או שיש מרכיב שלא צריך כ״כ הרבה ממנו, למשל מים?
אשמח לתשובה מהירה.
תודה,
נירית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:20 17.10.2014)

היי נירית,
מומלץ להכפיל את כל המרכיבים במתכון.

avatar
שוקולד ציפסס (15:49 4.08.2014)

אפשר בלי שוקולד ציפס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:00 4.08.2014)

הי,
השוקולד צ’יפס מוסיף טעם לכן מומלץ לקצוץ שוקולד מריר במקום אבל אם אין ברשותך אפשר לוותר ולהכין בלי.

avatar
לי (17:25 18.07.2014)

הכנתי בסוף כמאפינס 🙂
ממש קלים להכנה, טעימים וגם יחסית בריאים!
מומלץ 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:27 18.07.2014)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

avatar
לי (17:16 17.07.2014)

היי
המתכון נראה ממש טוב,
אני מתלבטת אם להכין אותו בתבנית אינגליש קייק.
האם זה יכול להתאים מבחינת כמויות?
אם כן, כמה זמן אפייה?
תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:46 17.07.2014)

הי לי,
הכמות מספיקה לתבנית אינגליש קייק קצרה 22X10 (הסטנדרטית היא 29X10). זמן האפיה יהיה 25-35 דקות, מומלץ לבדוק עם קיסם כל 5 דקות לאחר 25 דקות.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות