זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
טחינה לבנה מוכנה (לחצו כאן למתכון לטחינה)
סלק בגודל בינוני מבושל וחתוך (מומלץ להשתמש בסלק מוכן משקית ואקום)
אופן ההכנה
-מניחים במעבד מזון טחינה מוכנה וסלק בינוני חתוך וטוחנים עד למרקם אחיד וחלק.
*שומרים במקרר.
טיפים והערות
אם אין לכם מעבד מזון ניתן להוסיף לטחינה הלבנה כמה כפות מי סלק, עד לגוון הרצוי.
ראו גם
- סלט מלפפונים, גזר וצנונית |
- תבשיל ירקות אסייתי |
- טחינה ירוקה |
- סלט כרוב ובצל |
- ברוקולי בשום ולימון |
- סלט נבטים וצנונית
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים בריאים
תגובות
בדיקה
ממש מגניב!!!
היה לי הרבה סלק שלא ידעתי מה לעשות איתו וקיבלתי פתרון..
תודה!
מעולה, תודה תמר😊
מה שכן יצאה לי טחינה סגולה כהה , שמתי סלק גדול והוספתי עוד חצי כוס טחינה וחצי כוס מים ועדיין זה כזה צבע חזק לא כמו בתמונה , אז כמה טחינה להוסיף אם זה סלק גדול ולא בינוני?
היי תמר,
את יכולה להוסיף בהדרגה עוד טחינה ומים עד לקבלת הצבע והמרקם הרצוי. תתחילי בכף נוספת של טחינה ושל מים.