שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

טחינה לבנה מוכנה (לחצו כאן למתכון לטחינה)

סלק בגודל בינוני מבושל וחתוך (מומלץ להשתמש בסלק מוכן משקית ואקום)

אופן ההכנה

-מניחים במעבד מזון טחינה מוכנה וסלק בינוני חתוך וטוחנים עד למרקם אחיד וחלק.

*שומרים במקרר.

טיפים והערות

אם אין לכם מעבד מזון ניתן להוסיף לטחינה הלבנה כמה כפות מי סלק, עד לגוון הרצוי.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קרם לימוןקרם לימון
טחינה ירוקה טחינה ירוקה

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
123 (13:00 27.06.2021)

משהו עובר עליכם זה נראה מזעזע

אלמוג (12:46 24.06.2021)

יש לי סלק חי, ואני לא רוצה לבשל אותו…
אפשר לעשות סלט סלק חי מגורד ואז את המים שיוצאים מהסלק ( בסלט החי) להוסיף לטחינה הלבנה?
או שבכל מקרה כדאי לבשל?

מתכונים ב-10 דקות (13:25 24.06.2021)

אפשר לגרד את הסלק ולהשתמש במים שלו, אבל המרקם וגם הצבע יצאו מעט שונה.

Avni (09:14 29.03.2021)

בדיקה

תמר (11:44 11.03.2021)

ממש מגניב!!!
היה לי הרבה סלק שלא ידעתי מה לעשות איתו וקיבלתי פתרון..
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (13:15 11.03.2021)

מעולה, תודה תמר😊

תמר (14:31 11.03.2021)

מה שכן יצאה לי טחינה סגולה כהה , שמתי סלק גדול והוספתי עוד חצי כוס טחינה וחצי כוס מים ועדיין זה כזה צבע חזק לא כמו בתמונה , אז כמה טחינה להוסיף אם זה סלק גדול ולא בינוני?

מתכונים ב-10 דקות (15:12 11.03.2021)

היי תמר,
את יכולה להוסיף בהדרגה עוד טחינה ומים עד לקבלת הצבע והמרקם הרצוי. תתחילי בכף נוספת של טחינה ושל מים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.