שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 20 יחידות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

900 גרם בצק שמרים קנוי מופשר (*למי שרוצה להכין את הבצק בעצמו מצורף לינק בתחתית המתכון)

ממרח שוקולד חלבי/פרווה

*ביצה טרופה לציפוי




אופן הכנה:

-פורשים את בצק השמרים על משטח עבודה וחותכים לשני חלקים שווים.

-מניחים בצק אחד על נייר אפיה ומרדדים מעט עם מערוך לריבוע.

-מורחים ממרח שוקולד באופן שווה על כל החלק העליון של הבצק (4-5 כפות ממרח).

-מקפלים את הבצק לשניים ומהדקים. מרדדים קלות בעזרת מערוך.

-חותכים למשולשים ארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לדק, לצורה של רוגעלך. מניחים על נייר אפיה.

-חוזרים על הפעולה עם החצי הנוסף של הבצק.

-מכסים את הרוגעלכים במגבת ומתפיחים במשך שעה-שעה וחצי.

-מברישים את הרוגלעכים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 15-20 דקות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*מתכון לבצק שמרים (למי שרוצה להכין את הבצק בעצמו) ניתן למצוא במתכון עוגת שמרים ושוקולד.

רוגעלך שוקולד

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
אורז מלא עם כוסמת וירקותאורז מלא עם כוסמת וירקות
פיצה מבצק כרובית פיצה מבצק כרובית
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
טליה (13:47 6.10.2024)

שלום
האם אפשר להכין מהבצק שמרים בורקס

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:52 6.10.2024)

כן

avatar
טליה (16:21 8.10.2024)

תודה רבה

avatar
מיכל (03:40 23.07.2024)

הכנתי עם כוסמין,
ויצא טעים בטירוףף.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:42 23.07.2024)

שמחה שיצא טעים💜

avatar
הודיה כליף (22:30 13.03.2024)

האם אפשר להשתמש במלאווח במקום בצק עלים
תודה רבה על המתכונים משמשים אותי המון

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:57 14.03.2024)

כן אפשר:)

avatar
מרים (13:08 28.01.2024)

היי אפרת , אני לא מוצאת את הבצק שמרים בשום חנות
איפה אפשר למצוא הזה?
חיפשתי באושר עד , שוק העיר , לא מוצאת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:36 28.01.2024)

היי מרים,
האמת שלאחרונה גם אני לא מוצאת את זה (אולי הפסיקו לשווק את זה) 😕

avatar
הודיה קוזק (18:01 20.11.2023)

ערב טוב
רציתי לשאול אם שאני מורחת שוקולד האם אפשרי לפזר על השוקולד קצת קוקוס? ואם מתאים בחצי השני להשים ממרח לוטוס? או ממרח תמרים ולהשים על הממרח תמרים קצת קינמון?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
תודה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 20.11.2023)

כן אפשר לכל השאלות🙂

avatar
הודיה קוזק (14:08 20.11.2023)

צהריים טובים.
אני רוצה להכין ורציתי לשאול כמה זמן הבצק השמרים הקנוי צריך להיות מופשר? ואיפה להשים את הבצק שיפשאיר? האם אפשרי לפזר קצת אבקת סוכר אחרי שהרוגעלך יוצא מהתנור? ואחרי שהרוגעלך מוכנים איפה שומרים אותם ולכמה זמן הם נשמרים? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:18 20.11.2023)

היי הודיה,
אפשר להפשיר לילה לפני במקרר או כשעה-שעתיים על השיש (עד שזה מפשיר).
אפשר לפזר אבקת סוכר, עדיף אחרי שהרוגעלך מתקררים אחרת זה יימס.
באותו יום אפשר לשמור בקופסה סגורה על השיש. אח”כ להכניס למקרר. נשמר עד 4-5 ימים. יש לחמם לפני.
אפשר גם להקפיא.

avatar
אסתר (21:07 12.08.2023)

נראה מצוין, וטעים ממש
אבל הבצק יצא לי די שומני [עשיתי כמות וחצי של המתכון של הבצק]
הוא מעולה לעבוד איתו, וגם יצא טעים
אבל מבחינת צורות- קשה לעשות זה נמתח לכל הכיוונים
יש פתרון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:23 13.08.2023)

היי
שמחה שיצא מוצלח!
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל ודייקת בכמויות?
חשוב לעבוד עם הבצק על משטח מעט מקומח וכן במקום שהוא לא חם מדי, אחרת הבצק קשה לעבודה.

avatar
נפתלי (22:23 27.07.2023)

אני בן 10 וחפשתי מתכון לסוף הצום
הכנתי את הרוגעלכים האלה
כל המשפחה שלי התלהבה
יצא טעים מאד!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:33 28.07.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שושי (02:34 24.04.2023)

היי אפרת ברצוני להודות לך ממש על כל מתכון ומתכון מהאתר המושלם הזה
כל מתכון ממצרכים זמינים בבית, נח וקל להכנה והכי חשוב – טעים!
הכנתי היום את הרוגעלך ממתכון שלך לבצק שמרים ויצא מעדן!!!
עשיתי מ2 ק”ג אז באיזשהו שלב עשיתי צורות אחרות מהבצק שילך לי יותר מהר…
ושוב תודה רבה!!!

רוגעלך שוקולד
avatar
שושי (02:37 24.04.2023)

גם זה יצא לי מהמתכון לבצק שמרים. התחסל ברגע..

רוגעלך שוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 24.04.2023)

הכל נראה מדהים👌

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 24.04.2023)

איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים ושיצא מוצלח!
תודה על הפרגון🩷

avatar
אביה (12:49 5.03.2023)

כרגע הכנתי עם שוקולד נראה מעולה. במידה ואני רוצה לעשות עם קינמון או חלבה(ממרח/גוש מגורד) מה המתכון לממרחים?

רוגעלך שוקולד
avatar
אביה (13:49 5.03.2023)

הכנתי את הבצק מהמתכון שלך..יצא מעולה ואוורירי מאד.

רוגעלך שוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 5.03.2023)

איזה יופי, נראה מהמם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:23 5.03.2023)

נראה מעולה❤
למילוי קינמון יש למרוח חמאה מומסת על הבצק ולפזר מעל סוכר חום מעורבב עם קינמון.
למילוי חלבה אפשר למרוח ממרח חלבה על הבצק ואפשר להוסיף מעל הממרח חלבה מגורדת.

avatar
אביה (16:50 5.03.2023)

לגבי הקינמון אפשר לעשות מחמאה במקום חמאה?או משהו אחר לא חלבי… ומה הכמויות של הסוכר חום והקינמון?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:27 5.03.2023)

אפשר להשתמש במחמאה.
לקילו בצק שמרים מומלץ להכין את הכמות הבאה:
200 גרם מחמאה, 2 כוסות סוכר חום, 2 כפות קינמון.

avatar
שרי ב. (15:22 25.07.2022)

הכנתי את הבצק שמרים מהמתכון שלך, יצא אורירי תקשיבו יצא לי רוגעלך מושלםם.
ואני בדרך כלל לא טובה באפייה🙈
אמהלה לטרוףאחד אחד…
שמתי ממרח השחר עם פירורי חלבה..

רוגעלך שוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:25 25.07.2022)

איזה כיף שיצא טעים! נראה מהמם… תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
שרי (11:43 7.06.2022)

רציתי לדעת אם אפשר להכין גם רוגעלך עם סירופ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:49 7.06.2022)

היי,
בטח, זה אפילו טעים יותר.

avatar
רבקה (20:33 29.03.2022)

מה יכולה להיות הסיבה שהפנים של הרוגאלך לא נאפה. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 29.03.2022)

היי,
יכולות להיות מספר סיבות:
-שימוש בכוס שאינה כוס מדידה (בנפח 240 מ”ל) או אי דיוק בכמויות
-אי חימום התנור לפחות 10 דקות לפני האפייה
-אפייה על חום נמוך מהדרוש
-אפייה למשך קצר מהדרוש

avatar
מוטי (21:13 1.02.2022)

היי מצטער על הבורות
על איזה מצב צריך לשים את התנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:43 1.02.2022)

היי,
מומלץ לאפות על מצב קו עליון ותחתון
*יש תנורים שתכנית הטורבו היא המיטבית אצלם כך שאם אתה רגיל לאפות בטורבו ויוצא טוב- זה גם בסדר.

avatar
מישהי (22:28 19.07.2022)

מצב עוגה ( אצלי בתנור יש ציור של עוגה או פאי ( מספר 3 ))

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:46 20.07.2022)

ברוב התנורים אין תכנית עוגה, התכנית לאפייה היא קו עליון ותחתון😊

avatar
בותינה (19:16 30.01.2022)

הי
אשמח אם יש לך מילוי שקדים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:58 30.01.2022)

היי,
אני יודעת שלקרם צריך חמאה, סוכר, ביצים ואבקת שקדים אבל אין לי מתכון ספציפי.
בטוחה שברשת יש המון מתכונים טובים(:

avatar
שושי (22:06 4.01.2022)

שלום אשמח לדעת האם אפשר לעשות מילוי אחר סתם מתכון שיש לי בבית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:16 4.01.2022)

היי,
אפשר להכין כל מילוי שאוהבים(:

avatar
שיראל מ. (00:14 31.12.2021)

היי אפרת הכנתי את הבצק של עוגת שמרים והכנתי גם את המילוי
יצא מוושלם ..
שנים שאני מנסה לעשות את הצורה ולא הלך לי..
עכשיו עם הצילומים זה ברור כל כך שיצא לי פשוט מהמם…
תודה רבה

רוגעלך שוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:40 31.12.2021)

וואו נראה מהמם, איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה ששיתפת❤

avatar
מלכי גולדברג (11:27 29.12.2023)

וואוו
נראה טוב
חייבת לנסות

avatar
שרון (12:30 17.12.2021)

הכנתי את הבצק של העוגת שמרים, בצק מעולה והרוגעלך יצאו פיצוץ!!

רוגעלך שוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:38 17.12.2021)

נראה מעולה! שמחה שאהבת את המתכון ותודה על השיתוף❤

avatar
שוקי (16:13 31.10.2021)

היי אפרת יש לי מתכון של קרואסונים חלביים המרכיב של זה בצק עלים ואני לא רוצה בצק עלים אני לא אוכל בצק עלים בחצי שנה האחרונה יש איזה בצק שמרים משהו שאפשר לעשות בצק של הרוגלך של המתכון הזה אם אפשר לתת לי כיוון לאגוזים מעורב איך ומה עושים איזה אגוזים לוז אגוזי מלך? עם גם וגם! תודה! אין על המתכונים שלך שוקי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 31.10.2021)

היי שוקי,
מצורף מתכון לבצק שמרים שתוכל להכין ממנו רוגעלך.
למילוי אגוזי מלך: לערבב 2 כוסות אגוזי מלך טחונים, שליש כוס סוכר, כפית תמצית וניל, חלבון ביצה.
בהצלחה.

avatar
פני (21:07 16.06.2021)

היי אפרת
יש לי בבית ממרח של לוטוס וריבת חלב האם זה מתאים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:35 16.06.2021)

היי,
כן, גם הממרחים האלו משתלבים טוב ברוגעלך.

avatar
חיים (08:47 16.05.2021)

בוקר טוב אפרת:)
אם אני רוצה לעשות באן מארי לשוקולד אורגני ולמרוח אותו ברוגעלך זה אפשרי?
ואם כן איך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:41 16.05.2021)

היי חיים,
אם תמיס ותמרח אותו ללא תוספות הוא יתקשה לאחר קירור.
אם אתה רוצה שהוא יישאר נוזלי כדאי להוסיף לו 15 גרם חמאה או כף שמן + 2 כפות מים.

avatar
חיים (09:06 10.05.2021)

בוקר טוב מה אפשר למרוח במקום ביצה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:17 10.05.2021)

היי חיים,
אפשר לשים שמן קנולה או שמן שומשום, או כף סילאן מהולה ב 1-2 כפות מים, או חלב אורז/שקדים/סויה.😊

avatar
חיים (13:25 10.05.2021)

שמן קצת מקשה את פני השטח ברוגלך (זה משאלות ששאלתי אותך בעבר)
אפשר להמנע משמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:07 10.05.2021)

בהחלט, אם אתה מעדיף שהציפוי של הרוגעלך יהיה פחות פריך-אתה יכול לעשות כל אחת מהאפשרויות האחרות שכתבתי לך…

avatar
חיים (08:35 10.05.2021)

בוקר טוב אפרת🙂
מה אפשר להבריש את הרוגלך במקום ביצה?
לאנשים טבעוניים אפשר מים? הבנתי שגם זה נותן ברק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:16 10.05.2021)

היי חיים,
אפשר לשים שמן קנולה או שמן שומשום, או כף סילאן מהולה ב 1-2 כפות מים, או חלב אורז/שקדים/סויה.😊

avatar
נוי (12:31 7.05.2021)

היי אפרת
יצאו טעימים ופריכים אבל השחימו ממש אחרי 20 דק’ (עשיתי מהמתכון של העוגת שמרים) איך לעשות שיהיו בהירים יותר אך עדיין עשויים?

avatar
נוי (12:37 7.05.2021)

טוב הבנתי עכשיו שהסתכלתי על הזמנים של העוגה במקום של המתכון הזה….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:48 7.05.2021)

אהה אז זה באמת משמעותי… בטוחה שעדיין יצא מעולה, רק שחום יותר😊

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:45 7.05.2021)

היי נוי,
רוגעלך אמורים לצאת שחומים יחסית.
עם זאת, את יכולה לנסות לאפות על חום נמוך יותר, וכמובן תמיד להקפיד שלא לאפות בחלק העליון של התנור אלא באמצע😊

avatar
פני (06:55 6.05.2021)

היי,יש לי בצקים של שמרית – בצק פיצה ובצק פריך איזה מהם יכול גם להתאים חוץ מבצק שמרים ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:50 6.05.2021)

את יכולה להכין עם שניהם, פשוט המרקם יצא שונה- עם בצק פריך זה יצא כמו עוגיות, ועם בצק פיצה זה יצא דומה יותר למאפה שמרים😊

avatar
שרה (22:04 25.02.2021)

אם אני רוצה להגיש בעוד כמה ימים איך כדאי לי לאחסן אותם? ( אני יכולה כבר לארוז אותם בתוך המשלוחי מנות, בתוך שקית ? ) תודה !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:04 25.02.2021)

היי שרה,
אם ההגשה בעוד כמה ימים כדאי שתקפיאי אותם, וביום ההגשה תוציאי ותפשירי.

avatar
שרה (12:12 25.02.2021)

שלום אפרת,
תודה על המתכונים אחד אחד,
אני באמצע להכין כבר הכהסתי נגלה אחת יצא ממש טעים אבל הם נפתחו , את יודעת למה? ומה אפשר לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:33 25.02.2021)

היי שרה,
האם השתמשת בבצק מוכן? כי הרוגעלך לא אמורים להיפתח…

avatar
שרה (12:47 25.02.2021)

כן 🙁

avatar
יעקב (12:31 22.02.2021)

היי, אפשר למרוח שמן אחרי רידוד הבצק ולפזר חצי כוס קקאו מעורבב עם כף סוכר, או קינמון עם כף סוכר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:50 22.02.2021)

היי יעקב,
אפשר לפזר בנדיבות סוכר חום וקינמון לרוגעלך בטעם קינמון, ואפשר גם להכין מילוי קקאו: לערבב כף קקאו + רבע כוס סוכר + 50 גרם חמאה/מרגרינה מומסת ולמרוח על הבצק.

avatar
יעקב (15:14 22.02.2021)

היי, אפשר שמן במקום חמאה?
ואם כן, באיזה כמות?
אפשר להכין מילוי קינמון?
משמן, קינמון וסוכר חום/לבן?

תודה
לומד פה המון 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:55 22.02.2021)

היי יעקב,
לא מומלץ להחליף את החמאה בשמן. לגבי הקינמון- אתה יכול למרוח על הבצק חמאה/מחמאה מומסת ולפזר סוכר חום וקינמון.
בהצלחה😊

avatar
רחלי (10:31 15.02.2021)

הי אפרת, יש לי בצק שמרים עלים- ראיתי שכתבת שאפשר להשתמש- אבל איך? באותו אופן? או שצריך לשים כמה עלים אחד על השני קודם?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:42 15.02.2021)

באותו אופן בדיוק 🙂

avatar
רחלי (23:12 18.02.2021)

הכנתי. טעיםםםם! אפילו מרגיש ששמתי יותר מידי שוקולד (;

רוגעלך שוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:43 19.02.2021)

שמחה לשמוע! נראה מעולה😊

avatar
תמר (14:44 25.01.2021)

היי אפרת, אבא שלי ביקש שאכין לו רוגלעך אבל רציתי עם ממרח חלבה. איזה כמויות של דבש וטחינה אצטרך בשביל להכין כל עלה? ועוד שאלה – במתכון כתוב שמורחים את הממרח על החלק העליון אבל בתמונה הוא על כל הבצק. האם הוא אמור להיות על הכל ואז כאשר מקפלים לחצי יש כמות כפולה של ממרח? תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:30 25.01.2021)

היי תמר,
על כל 2 כפות טחינה כדאי לשים כף דבש ולערבב למרקם אחיד. אפשר כמובן להוסיף יותר או פחות דבש לפי הטעם (ממליצה לטעום).
אני לא יודעת בדיוק מה הכמות שתספיק לכל הבצק אבל זה אמור לכסות את הכל.
כן, מורחים על הכל ואז כשמקפלים יש בעצם כמות כפולה.
בהצלחה 🙂

avatar
אסתר שטרן (19:41 17.01.2021)

מושלם ברמות! יצא קריספי ובפנים רך !!
תודה רבה

רוגעלך שוקולד
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 17.01.2021)

נראה מעולה! 😍
תודה אסתר

avatar
בעילום שם (01:12 1.01.2021)

היי אפרת, סליחה על השעה רציתי לשאול אם אני עושה מבצק עלים צריך גם להתפיח למשך שעה? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:26 1.01.2021)

רק אם זה בצק עלים-שמרים. אם זה בצק עלים רגיל אין צורך.

avatar
טל מועלם (01:07 24.12.2020)

אם אני רוצה מבצק שאני מכינה אבל כ20 רוגלכים מה המתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:57 24.12.2020)

היי טל,
המתכון הזה הוא לכמות של 20 רוגלכים.

avatar
טל מועלם (11:10 24.12.2020)

הכוונה שאני רוצה להכין את הבצק מהמתכון של הרולדה האם הוא ל 20 רוגלכים בערך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:29 24.12.2020)

נכון 🙂

avatar
תפארת (13:23 4.12.2020)

היי יש דרך להפשיר את הבצק מהר ולא לילה שלם במקרר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:07 4.12.2020)

אפשר להפשיר על השיש.

avatar
יפעת (20:21 3.12.2020)

היי, יצא מצוין, כולל כדורי פקאן ומאפינס בננה🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:37 3.12.2020)

שמחה שיצא מוצלח יפעת,
סופש נעים✨

avatar
מרים פרץ (15:57 1.11.2020)

יצא לי מושלם!!! הכנתי את הבצק לפי המתכון שלך פשוט מדהים.

רוגעלך שוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:05 1.11.2020)

היי מרים,
נראה מעולה!!!
שמחה שאהבת יקירה🌸

———–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il

avatar
טל מועלם (13:52 26.10.2020)

האם ניתן להקפיא את הבצק שהכנתי?, באיזה שלב מותר?, האם אפשר לפשיר ולהישתמש שוב אותו היום וכמה זמן להפשיר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:07 26.10.2020)

אפשר להקפיא אחרי התפחה ראשונה או אחרי עיצוב צורה.
להפשיר על השיש עד שהבצק רך ומופשר לגמרי ואח”כ להתפיח במידה ויש צורך.

avatar
סוד (14:53 6.10.2020)

אני רוצה להכין מבצר מוכן.
איזה בצק לקנות? איך קוראים לו?
תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:55 6.10.2020)

זה נקרא בצק שמרים או בצק שמרים עלים.

avatar
לי (11:44 23.08.2020)

היי אפרת עשיתי את הבצק ליפני שלושה שבועותבצום בתישעה באב ובגלל שלא היה לי כח להמשיך הקפאתי חצי,
אפשר עדיין להשתמש בו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:21 23.08.2020)

כן.

avatar
שיראל וקנין (15:37 18.08.2020)

היי אפרת, אתר מהמם!! נמצא בשימוש קבוע!
במקום להשתמש בממרח שוקולד, אפשר להמיס שוקולד ושמנת מתוקה? באילו כמויות?? תודה ענקית!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:20 19.08.2020)

אני חושבת שכן.
100 גרם שוקולד מריר ו 4-5 כפות שמנת מתוקה.
*מומלץ לשלב חצי חבילה שוקולד חלב.

avatar
שיראל וקנין (22:55 19.08.2020)

לשלב חצי חבילת שוקולד חלב בנוסף למריר? או חצי מריר חצי חלב וסה”כ 100 גרם? תודה ענקית !!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:45 20.08.2020)

75 גרם שוקולד מריר + 75 גרם שוקולד חלב.

avatar
אפרת (18:36 12.07.2020)

הי אם אין לי בצק לשמרים איזה בצק אני יעשה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:06 12.07.2020)

אפשר להכין עם בצק עלים או מלוואח אם יש לך.
אפשרות אחרת היא להכין בצק שמרים לבד לפי המתכון הזה- עוגת שמרים שוקולד (תגללי למתכון השני בעמוד).

avatar
עינת (16:36 3.06.2020)

היי
שוקוציפס מריר (או לבן) בלי תוספת חמאה גם יתאים במקום ממרח השוקולד?

תודה על העזרה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:40 3.06.2020)

אני מניחה שכן אבל תצטרכי להוסיף לו כמה כפות מים בהמסה אחרת הוא יתקשה בחזרה.
אפשר לשלב מריר ולבן כדי שלא יהיה טעם חזק של שוקולד מריר.

avatar
ליאל (15:20 31.05.2020)

הכנתי את הקוראסונים מהבצק לעוגת שמרים ויצא מדהיםםםם😍😍😍

רוגעלך שוקולד
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:34 31.05.2020)

מהמם 😍
תודה על השיתוף

avatar
אביגיל (01:39 8.05.2020)

פשוט כיף..אליפפפפות
אין עליך אפרת.
הוספתי בביצה שמורחים מעל כפית סוכר..כדי שזה יהיה יותר שחום ואחרי האפייה הוספתי סירופ מ:
1/2 כוס סוכר מבושל עם 1/2 כוס מים וכפית תמצית וניל
וזה הבריק את הרוגלך..

רוגעלך שוקולד
avatar
אביגיל (01:40 8.05.2020)

דרך אגב מהבצק שלך -עוגת שמרים שוקולד
בצק נח מאוד

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:16 8.05.2020)

מהמם 😍
תודה אביגיל

avatar
צביה (16:33 25.07.2024)

אביגיל תודה על התוספת!
הכנתי וזה באמת יצא ממש יפה!!!

avatar
דניאלה (20:15 23.04.2020)

היי אפרת
הוספי לבצק עוד קצת שמן וקמח ואז הוא לא יצא דביק
אחכ רידדתי בין 2 דפי נייר אפיה
וגם שמתי קצת שוקולד לפני הרידוד,
יצא מעולה!!!!!!
רך מאוד
התבניות נגמרו 5 דקות אחרי שיצאו מהתנור 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:45 23.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דניאלה

avatar
לוטוס (11:10 7.04.2020)

היי אפרת😊
האם אפשר להשתמש בבצק עלים חמאה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:00 7.04.2020)

כן אפשר.
חג שמח 🌺

avatar
לוטוס (17:44 7.04.2020)

חג שמח❤️

avatar
כהן מזל (09:47 2.04.2020)

איך אתם מורחים ביצה ויותר כל כך מבריק

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:43 2.04.2020)

הביצה נותנת ברק וצבע למאפה.

avatar
חני (21:30 5.03.2020)

האם צריך להתפיח גם בצק עלים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:41 5.03.2020)

אם זה בצק עלים לא. אם זה בצק שמרים-עלים אז כן.

avatar
אביבה (09:04 16.01.2020)

אפשר להשתמש בבצק עלים במקום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:25 16.01.2020)

כן אפשר.

avatar
יוסי (11:39 24.12.2019)

היי, אם אני רוצה לעשות יותר שכבות של שוקולד איך לעשות? ואם אני שמה ממרח של פסק זמן יצא טעים?
אין על המתכונים שלך!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:26 24.12.2019)

מה הכוונה יותר שכבות? הכוונה לשכבה עבה יותר של שוקולד או לשני סוגי ממרחים?
ממרח פסק זמן ייצא טעים 🙂

avatar
ליזה (15:50 21.11.2019)

היי אפרת,
שרדדתי את הבצק הוא לא הרגיש דביק רק אחרי כמה דקות על השיש בזמן שמרחתי את השוקולד.
הממלצה זה מראש לשים קמח על השיש?
אגב השתמשתי בקמח כוסמין לבן.
העוגת שמרים שעשיתי בסוף יצא יאמי יאמי.
תודה🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 21.11.2019)

אז אולי הבצק התחמם קצת ונעשה דביק. אפשר לשים מראש קמח על השיש.
שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂

avatar
ליזה (10:49 20.11.2019)

היי אפרת,
הכנתי את הבצק בעצמי.
רדדתי על השיש עם מעט קמח.ומרחתי שוקולד על הבצק ושרציתי לקפל לשניים כדי להמשיך ולהכין קואסונים זה היה בלתי אפשרי הבצק נדבק לי על השיש מה עשיתי לא בסדר ואיך נמענים מזה.
לבסוף גלגלתי אותו לעוגת שמרים.
תודה🙏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:21 20.11.2019)

היי ליזה,
אם הבצק יצא קצת דביק אפשר להוסיף לו קצת קמח.
פעם הבאה אפשר גם לרדד על נייר אפיה.

avatar
בתיה (17:24 31.10.2019)

יצא מושלם!

תודה רבה על המתכון האלוף!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:53 31.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה בתיה

avatar
ליטל (09:40 18.09.2019)

היי אפרת אם אני מכינה את בצק השמרים לפי המתכון של עוגת השמרים כמה רוגלך בערך יוצאים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:12 18.09.2019)

אני חושבת שגם משהו כמו 20 יחידות.

avatar
שפרה (02:16 23.08.2019)

שלום.
האם אפשר להשתמש בבצק עלים מוכן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:10 23.08.2019)

כן.

avatar
נחמי (21:45 3.08.2019)

שלום לך אפרת, נחמי
את פשוט אלופה!!
יצא ממממשש טעים!
תודה על המתכון!!!
מנחמי!!LOVE

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:04 3.08.2019)

שבוע טוב נחמי!
שמחה שיצא טעים.
תודה ❤️

avatar
נחמי (23:23 1.08.2019)

שלום לך אפרת, נחמי
את פשוט אלופה!!
יצא ממממשש טעים!!!
תודה על המתכון!
מנחמי!!LOVE

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:06 2.08.2019)

תודה ❤️

avatar
אפרת (16:51 7.07.2019)

יצא מושלם!
תודה על המתכון האלוף!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 7.07.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
הילה כהן (18:56 3.06.2019)

היי אפרת
עשיתי את המתכון של הבצק שלך לפי העוגת שמרים,אך לאחר האפייה זה היה ממש כמו לחם עם שוקולד ולא עוגה..
מה עשיתי לא נכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 4.06.2019)

היי הילה,
מה הכוונה כמו לחם? המרקם היה רך?
יכול להיות שהבצק תפח מידי?

avatar
תהילה (17:56 30.04.2019)

כדי להמיס את השוקולד מריר- אפשר עם שמן או מרגרינה במקום חמאה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 30.04.2019)

אפשר להמיס עם כף שמן ו-2 כפות מים.

avatar
דנה (09:06 19.01.2019)

נפלא!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:15 19.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
לילי (07:38 15.11.2018)

חזרתי לעדכן שהבצק לפיצה לא ממש מתאים ):

אם אני מכינה בעצמי את הבצק לפי המתכון בעוגת השמרים – לכמה ריבועים לחלק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:19 15.11.2018)

היי לילי,
יש לחלק את הבצק לשני חלקים שווים. על כל חלק למרוח ממרח שוקולד, לקפל לחצי ולחתוך למשולשים (ראי תמונות מתחלפות בתחתית המתכון).

avatar
לילי (22:54 11.11.2018)

תודה על המתכונים המדהימים! שינית לי את החיים.

האם ניתן להכין את הרוגלך או את עוגת השמרים בשוקולד שלך עם בצק מהיר מוכן לפיצה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 12.11.2018)

היי לילי,
עוגת השמרים לא מומלץ אבל רוגלך אפשר. לדעתי זה ייצא במרקם קצת פריך.
יום מקסים 🙂

avatar
mosha (17:21 8.11.2018)

הי אפרת המתכונים שלח החזירו את שלום הבית שלנו – הגיוונים ייצרו אוירה חדשה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 9.11.2018)

תודה, כיף לשמוע ❤️

avatar
אנונימי (12:42 6.11.2018)

חייבים להתפיח אחרי שיצרו את צורת הרוגעלך?
הכנתי את הבצק בעצמי וכבר התפחתי כשעתיים+
אשמח אם תוכלי לענות לי בהקדם.
תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 6.11.2018)

סורי ראיתי רק עכשיו.
עדיף להתפיח חצי שעה לפחות לאחר עיצוב הצורה. זה לא שייך להתפחה הראשונה.

avatar
סיון (11:45 12.10.2018)

היי

אשמח אם תרשמי לי מילוי לרוגלך חמאה ולרוגלך שקדים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:46 12.10.2018)

מילוי חמאה – מורחים על הבצק חמאה רכה וסוכר (חייבת לציין שהטעם לא מאוד מורגש).
מילוי שקדים – ניתן להשתמש בממרח שקדים. אם רוצים ניתן לפזר קצת שקדים טחונים דק.

avatar
אליהו (11:49 7.10.2018)

אפרת.
האם אפשך לעשות את הבצק עם קמח קונדיטור?
והאם צריך שזה יתפח פעמיים גם בהכנת הבצק וגם כשעושים מזה צורת רוגעלך?

תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:51 7.10.2018)

היי אליהו,
עם קמח קונדיטור זה לא ייצא מוצלח. רצוי להשתמש בתערובת להכנת מאפי שמרים ללא גלוטן (יש של אסם) או קמח כרגיל או תמי.
וכן, אם מכינים את הבצק יש להתפיח פעמיים. לאחר הכנת הבצק ולאחר עיצוב צורה.

avatar
אבישג (23:54 18.08.2018)

תרשמי לי מתכון של בצק שמרים בבקשההה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 19.08.2018)

היי אבישג,
ניתן למצוא מתכון לבצק שמרים בעוגת שמרים שוקולד.

avatar
ויקה (20:38 28.07.2018)

היי רציתי לשאול עם אפשר גם לעשות מבצק רגיל קנוי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 28.07.2018)

מה הכוונה לבצק רגיל? בצק שמרים, בצק פריך או בצק עלים?

avatar
סיון (15:35 26.07.2018)

החלטתי להכין בצק מ0 לפי המתכון בקישור זה מחצי כמות (החצי השני עשיתי עוגת שמרים)

יצא ממש טעים!!, לא הכי חתיכים אבל בהחלט תעסוקה מגניבה לאחי הקטן בן 6 וחצי…
המסתי שוקולד עם שמן לא יצא הכי הכי טעים.. הייתי צריכה להסתכל בתגובות ולהמיס עם מחמאה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:01 26.07.2018)

רעיון מעולה להכין ביחד 🙂
תודה על השיתוף!

avatar
עדי: (19:26 22.07.2018)

יש לך מתכון לממרח שוקולד אחר????

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:37 22.07.2018)

אפשר להמיס 50 גרם שוקולד מריר עם כף מים ו25 גרם חמאה.

avatar
מעיין (09:36 13.07.2018)

תודה רבה

avatar
מעיין (22:23 12.07.2018)

האם אפשר לעשות את הרוגלך עם בצק פילו?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 13.07.2018)

בצק פילו אינו מתאים לגלגול כרוגעלך אבל אפשר להכין ממנו סיגרים במילוי שוקולד.

avatar
❤❤❤ (20:06 1.07.2018)

תגידי במקום בצק שמרים אפשר להשתמש בבצק הפריך מתוק של מעדנות כתוב שזה במיוחד למאפים מתוקים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:10 1.07.2018)

הבצק הפריך של מעדנות פחות מתאים לרוגעלך אבל אפשר (ומומלץ!) להכין איתו את המתכון הזה- רולדת בצק פריך במילוי שוקולד.

avatar
ariel (18:46 22.06.2018)

הכנתי עם המתכון לבצק של “עוגת שמרים ושוקלד” שלך וכולם “עפו” על זה וחיסלו הכל.
אני רוצה להכין שוב עם אותו בצק גבניות. את יכולה בבקשה לתת לי מתכון למילית גבינה?
תודה מראש
ג’ודי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 22.06.2018)

היי ג’ודי,
מלית גבינה: 500 גרם גבינת ריקוטה או טוב טעם, ביצה, חצי כוס סוכר וכף אבקת פודינג וניל. אם אוהבים אפשר להוסיף צימוקים.

avatar
צופיה (18:37 14.06.2018)

יצא פשוט מדהים! אהבתי מאוד… אני בעצמי הכנתי אותם! (בת 13.5) תודה רבה אפרת!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:03 14.06.2018)

אלופה 🙂
שמחה שיצא טעים!

avatar
צופיה (18:28 14.06.2018)

גם אני כמו אמא שלי אומרת לך תודה, אפרת! נהניתי מאוד! אני הכנתי את זה בעצמי! תודה!

avatar
קרן, (23:50 14.05.2018)

לילה טוב אפרת,
אני רוצה להכין את המאפים הללו עם ריבת חלב. האם זה אפשרי, ואם כן, איך כדאי לעצב אותם בצורה יפה?
תודה רבה על המתכונים הקלים וטעימים…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:59 15.05.2018)

נראה לי אפשרי. למה לא להשאיר אותם בצורת רוגעלך?
יום מקסים 🙂

avatar
יעל (14:31 28.02.2018)

אפשר למדוד את כוס הקמח בכוס חד פעמי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:38 28.02.2018)

כוס חד פעמית היא קטנה מידי. יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל כמו הכוס שבתמונה.

avatar
צופיה (18:49 4.02.2018)

נראה מאד טוב אני בעז”ה אנסה את זה! רציתי לדעת אם יש לך מתכון למילוי שוקולד אחר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:21 5.02.2018)

היי צופיה,
ממרח שוקולד הוא יותר עשיר אבל אפשר גם להכין מילוי קקאו: לערבב כף קקאו + רבע כוס סוכר + 50 גרם חמאה/מרגרינה מומסת ולמרוח על הבצק באופן אחיד.

avatar
שישי (11:09 31.01.2018)

כמה זמן ניתן להשאיר את הרוגעלך בחוץ? כלומר חצי אני מקפיאה וחצי משאירה שיאכלו לאט לאט, כמה ימים ניתן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:25 31.01.2018)

היי,
אפשר להשאיר בחוץ בקופסה אטומה כ-4 ימים. מומלץ לחמם מעט במיקרוגל או בתנור לפני שאוכלים.

avatar
אסתי (17:31 28.12.2017)

יהיה טעים להכין עם בצק מלאווח קנוי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:35 28.12.2017)
avatar
מירי (17:35 27.12.2017)

עוד משהו…
יש לך מתכון למילוי של שוקולד יותר עשיר במקום ממרח שוקולד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:00 27.12.2017)

כדי להעשיר את המילוי אפשר למרוח שוקולד ומעל לפזר אגוזים קצוצים או פירורי חלבה.

avatar
מירי (17:29 27.12.2017)

היי
אני מכינה את הבצק כמו של עוגת השמרים
רציתי לדעת צריך לחכות פעמיים להתפחה או שמספיק רק לפני שאני מכינה את הרוגלך?

תודה על המתכונים הקלים והטעימים…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:59 27.12.2017)

היי מירי,
אם את מכינה את הבצק בעצמך אז יש להתפיח אותו עד שמכפיל את נפחו. אח”כ להכין רוגעלך ולהתפיח פעם שניה.

avatar
נורית (09:57 22.12.2017)

האם אפשר להקפיא את זה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:50 22.12.2017)

כן, אפשר.

avatar
רונה (23:43 14.12.2017)

יש לי ניסיון כל כך גרוע בצק שמרים התלבטתי בכלל אם לנסות את זה..
אבל זה יצא פשוט טעים המתכון כל כך פשוט וקל להבנה.
המון תודה!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:37 15.12.2017)

שמחה שיצא מוצלח!
תודה רונה 🙂

avatar
רונה (20:58 14.12.2017)

היי תודה על האתר המעולה.
הכנתי את הבצק כמו של העוגת שמרים
האם צריך להתפיח שוב שעה וחצי אחרי שהכנתי את הרוגלך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 14.12.2017)

בימים חמים מספיקה התפחה של חצי שעה אבל בגלל שקר אני מניחה שזה יכול לקחת שעה, אולי קצת יותר (עד שהרוגעלך מעט מגדיל את נפחו).

avatar
. (13:41 14.12.2017)

יש לך מתכון איך להכין בצק שיתאים לזה בבית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 14.12.2017)

כן, אותו בצק במתכון עוגת שמרים ושוקולד (יש לגלול בעמוד למטה).

avatar
טל (08:50 14.12.2017)

בוקר טוב
האם בצק שמרים – עלים מוכן יכול להתאים גם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:46 14.12.2017)

יכול להתאים רק המרקם בסוף יהיה מעט שונה אבל עדיין טעים (חצי בורקס-חצי בצק שמרים).

avatar
אלייה (19:43 13.12.2017)

אפרת היקרה !
האם יום למחרת עדיין הרוגלך יהיה נימוח באם אני מכינה את הבצק כפי שמצויין בעוגת שמרים ?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 13.12.2017)

כן אלייה, זה יהיה טעים. בכל מקרה חימום קצר של 4-5 שניות במיקרוגל מחזיר לזה את העסיסיות.

avatar
אלייה (06:42 14.12.2017)

תודה אפרת וחג שמח

avatar
Zipi (18:47 13.12.2017)

רעיון מדהים ינוסה בסופש הקרוב🍩חג אורים שמח🕎ותודה על הכול🤗🤗

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:33 13.12.2017)

תודה ציפי, חג שמח! 💛

לקריאת כל התגובות