שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 5-6 מנות אישיות

סוג: חלבי

מצרכים:

12 עוגיות לוטוס מרוסקות לפירורים

מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)

חצי כוס חלב

3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

3 כפות גבינה לבנה

כף ממרח לוטוס

אופן הכנה:

-מקציפים בקערה שמנת מתוקה במשך כדקה (טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את השמנת למקפיא 10 דקות לפני ההקצפה). מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים בעזרת כף בתנועות קיפול.

הרכבת המנה: מניחים בתחתית כל כוס או גביע פירורי עוגיות. מעל מזליפים מתערובת קרם הגבינה (ניתן להשתמש בשקית זילוף או בשקית אוכל רגילה ולגזור את הפינה). מעל שמים שכבה נוספת של פירורי עוגיות ומעל שוב מזליפים מהקרם.

-מחממים במיקרוגל כף ממרח לוטוס עד שנעשה נוזלי (אין לחמם יותר מידי). מוצאים ומערבבים. בעזרת כפית מזליפים מעט מעל הקרם.

-עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר כ-3 שעות לפחות לפני ההגשה.

קינוח קרם גבינה ולוטוס

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פרגיות עם פטריות ובטטהפרגיות עם פטריות ובטטה
קיש גבינות ועירית מבצק מלוואח קיש גבינות ועירית מבצק מלוואח

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
לאה (08:22 13.06.2021)

יש לי בסקויטים טחונים,
כמה גרם צריך?

מתכונים ב-10 דקות (11:02 13.06.2021)

כ-95 גרם 😊

לאה (07:59 10.06.2021)

שלום אפרת,
אני רוצה להוסיף גבינה
כמה המקסימום שאפשר להוסיף בלי להרוס?

מתכונים ב-10 דקות (08:25 10.06.2021)

היי,
כדאי להוסיף עד 6 כפות גבינה ולא יותר.
בהצלחה😊

עדן אלבז (16:38 14.05.2021)

היי אין לי אינסטנט פודינג וניל
מה אפשר לשים במקום ? או להוריד …
תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:11 14.05.2021)

היי,
אפשר לשים 3 כפות אבקת סוכר😊

רותי (21:49 12.05.2021)

הי אפרת המדהימה
כרגיל לקחתי מהאתר שלך
כרגיל יצא מושלם 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:28 12.05.2021)

שמחה שיצא מוצלח! תודה על השיתוף יקירה🌺

עדי (14:36 11.05.2021)

כמה זמן לשים את הממרח לוטוס במיקרוגל?

מתכונים ב-10 דקות (17:14 11.05.2021)

עד שנהיה נוזלי (בערך דקה)

עדי (12:04 11.05.2021)

מעל התגובות רואים כמו רבוע שחור(ככה אני רואה את זה…) כתוב מעל זה :10 דקות TV, מה זה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:54 11.05.2021)

היי עדי,
את אמורה לראות סרטוני מתכונים. את רואה רק ריבוע שחור?
את גולשת ממחשב או מפלאפון?

עדי (14:35 11.05.2021)

מחשב

מתכונים ב-10 דקות (17:13 11.05.2021)

עכשיו את רואה? כי אצלי הסתדר…

Hadar (14:45 11.05.2021)

הי אפרת,
נכנסתי עכשיו לאות את המתכון הזה ושל עוגת לוטוס
מעדכנת אותך שגם אצלי יש ריבוע שחור לסרטון והוא לא לחיץ/פעיל
(אני במקבוק וגולשת בכרום)

מתכונים ב-10 דקות (17:16 11.05.2021)

תנסי עכשיו, אצלי זה הסתדר…

עדי (17:15 11.05.2021)

עכשיו הכל סבבה…

מתכונים ב-10 דקות (17:22 11.05.2021)

מעולה❤

Liron Belostotsky Malol (23:44 3.02.2021)

היי אפשר במקום הממרח לוטוס לשים ריבת חלב או שזה יהרוס?

מתכונים ב-10 דקות (07:39 4.02.2021)

היי כמובן שאפשר לשים ריבת חלב.

ליטל (22:30 4.01.2021)

הי אפרת
אפשר לוותר על הממרח לוטוס והגבינה?

ודרך אגב לא מצאתי קינוחי כוסות בלי גבינה, חלבי. אם יש לך מתכון אשמח לקבל קישור

מתכונים ב-10 דקות (23:14 4.01.2021)

היי ליטל
אפשר לוותר על הממרח
במקום החלב למתכון פרווה יש להשתמש בקצפת צמחית/ריץ
ויש לך את המתכון הזה- מוס שוקולד מקרם קוקוס
או מוס תותים

תמר כהן (22:15 7.11.2020)

יצא ממש נדיר אבל לא 5-6 מנות אלא 15-20

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:28 7.11.2020)

כנראה שהכנת בכוסות קטנות.
יותר טוב שיצא יותר 🙂

Lior Tzadok (19:17 24.10.2020)

יצא ממש טוב לפעם ראשונה! תודה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:17 24.10.2020)

נראה מעולה 😍
תודה על השיתוף!

מוניקה (13:09 29.08.2020)

הי אפרת,
האם אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק? האם משהו משתנה מבחינת הכמויות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:40 29.08.2020)

היי מוניקה,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק חד”פ.
אם את רוצה שזה ייצא יותר גבוה אפשר להשתמש במיכל וחצי שמנת להקצפה, חצי כוס חלב, 4 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל, 4 כפות מלאות גבינה לבנה.

רוזט (08:27 27.05.2020)

סליחה, התכוונתי לסימפוניה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:25 27.05.2020)

כן, אפשר.

רוזט (08:25 27.05.2020)

היי
האם ניתן להשתמש במסקרפונה במקום גבינה לבנה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:23 27.05.2020)

כן.

נחמי (10:48 3.07.2019)

אפשר להכין ולהקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 3.07.2019)

כן.

סתיו מזרחי (13:32 8.10.2020)

איך הקינוח טעים???

שירה (10:15 10.06.2019)

היי אפרת ,
הכנתי פעם שניה את הקינוח המושלם הזה!!!
פעם ראשונה הכנתי אותו פרווה בכוסיות ופעם שניה הכנתי אותו חלבי אבל בתור עוגה !!!
יצא מושלם וטעים ממש !!
תודה רבה לך !!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 10.06.2019)

נראה מהמם 😍
תודה לך!

אמיליה (15:50 7.06.2019)

האם אפשר להקפיא לאחר שהמנה מוכנה בכוסות עם הביסקווטים?
לא מתייבש?
צריכה את זה לשבת ומכינה בשישי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 10.06.2019)

כן.

תמר (19:34 4.06.2019)

היי אפרת. אני רוצה להכין כ 30 מנות בתבנית. מה הכמויות שאני צריכה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:03 4.06.2019)

אני ממליצה להכפיל כמויות ב-3 ולהשתמש בכוסות הגשה קטנות (בנפח 100 מ”ל).

תמר (17:27 4.06.2019)

היי אפרת ותודה רבה לך על מתכונים מעולים!
רציתי לדעת האם אפשר להשתמש בקרם וניל של השף הלבן ? זו פעם ראשונה שראיתי אותו על המדפים ורציתי לדעת האם הוא פשוט שמנת מתוקה ואינסטנט וניל כבר מחובר?
אם כן אז להוסיף אליו רק גבינה ?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:09 4.06.2019)

לא יצא לי להשתמש בזה אבל אני חושבת שכן. תקציפי את זה ואם לדעתך יש צורך לחזק את הטעם או לייצב את המרקם, תוסיפי 1-2 כפות אינסטנט וניל.

עדי דהן (22:06 3.06.2019)

אם אני רוצה להכין כבר ביום שישי (אני שומרת שבת ולא אוכל להשתמש במיקסר) האם אפשרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:43 4.06.2019)

כן.

shishi (17:03 29.05.2019)

הי אפרת,
אני רוצה להכין את זה לשבועות, אבל מתלבטת עד כמה כדאי לשים ממרח לוטוס מעל,
פוט אני לא משתמשת אף פעם בממרח (בגלל דיאטה) ולא יהיה לי מה לעשות עם קופסא שלימה.
מצד שני רוצה שייצא טעים.
מה את ממליצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 29.05.2019)

זה ייצא טעים גם בלי ממרח מעל 🙂

עדי (15:12 10.04.2019)

היי איזה כוסות כדאי לקנות ?

יצחק (17:46 21.03.2019)

היי אפרת!
אם אני משתמש בקצפת מוכנה, מה הכמות לערבוב עם הגבינה?
תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:33 21.03.2019)

היי יצחק,
על כל ¾ כוס קצפת שים כף גבינה.

עדי (19:17 18.02.2019)

איזה גודל כוסיות חד פעמיות צריך? ואם אני צריכה 15-20 מנות פשוט להכפיל פי 3?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 18.02.2019)

השתמשתי בכוסות בינוניות. הן בערך בנפח של כוס חד פעמית מפלסטיק. אם את משתמשת בהן אז תכפילי כמויות ב-3 אבל אם תקני את הכוסות הקטנות יותר מספיק להכפיל ב-2.

קרינה (04:54 1.10.2018)

תודה רבה על המענה:)
מצרפת תמונה של הקינוח הפרווה , הקצפתי מיכל קצפת פרווה עם חצי כוס חלב סויה ופודינג וניל שלם וקצת סוכר וניל חצי חבילה.מחר אגיש לאורחים 😉

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:30 1.10.2018)

מהמם 😍

אודיה (11:20 30.09.2018)

שושי היקרה! הקינוח יצא מדהים וטעים!! קיבלתי מחמאות וכ”כ נהניתי להכין אותו בקלות😋
תודה רבה אלופה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 30.09.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה וחג שמח ❤️

קרינה (22:34 29.09.2018)

תודה רבה על המענה המהיר:)
שאלה אחרונה לגבי הקינוח יש לי קרובי משפחה שגם עושים פרווה וכששאלתי אמרו לי להקציף שמנת עם חלב סויה ופודינג וניל ולשים במיקרו מיכל שלם של ממרח לוטוס וכשהוא לא חם להוסיף אותו לקרם בקיפול זה יהיה כמו מוס ורציתי לישאול אותך זה בטוח יהיה מתוק אולי יש לך רעיון כמה כפות ממרח לוטוס לשים לקרם או שעדיף רק לחמם את הממרח ולשים מעל לקצפת הוניל?
שוב תודה רבה וחג שמח:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:01 29.09.2018)

היי קרינה,
אפשר להוסיף 2-3 כפות לקרם אבל לדעתי זה ייצא מאוד מתוק וגם יותר מידי טעם של לוטוס (בהנחה ואת משתמשת גם בביסקוויטים של לוטוס).

קרינה (11:15 29.09.2018)

היי אפרת,
אם אני רוצה להכין את הקינוח פרווה איך ניתן להכין שיהיה טעים לאחר ארוחה בשרית?
תודה רבה על המתכונים הנהדרים:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:13 29.09.2018)

היי קרינה,
לגרסת פרווה אפשר להשתמש בקצפת צמחית ולוותר על הגבינה. במקום חלב אפשר לשים חלב סויה.
חג שמח 💜

לינוי (10:18 14.10.2018)

היי אפרת אשמח לעזרתך
הכנתי את המתכון החלבי מדהים וטעים .
צריכה להכין פרווה.
רואה מתכונים שצריך מחמאה לפירורים האם יש צורך?
ואם אכין את המתכון שלך ואשיים חלב סויה זה עדיף ממים שאני רואה ששמים ?
ופשוט לוותר על הגבינה וכל השאר לשים.
סליחה על כל השאלות יש לי גם קינוח אוראו פרווה שצריכה ולא יודעת איך להכין.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:22 14.10.2018)

היי לינוי,
לגרסת פרווה אפשר להשתמש בקצפת צמחית ולוותר על הגבינה. במקום חלב אפשר לשים חלב סויה קר (עדיף על מים).
אין צורך לשים מחמאה בפירורים.
שבוע נפלא 🙂

טלי (11:29 7.09.2018)

היי,
לגבי הגבינה לבנה צריך רגילה או שמנת? משנה כמה אחוזי שומן?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:49 7.09.2018)

לבנה רגילה. 5% או 9%.

חיה (15:05 5.06.2018)

היי, האם אני יכולה לחמם על סיר את הממרח? אין לנו מיקרוגל.. ואם כן, יש שינויים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:31 5.06.2018)

היי חיה,
במקום לחמם את יכולה להוסיף לממרח 1-2 כפות מים או חלב ולערבב, עד שהממרח הופך לנוזלי.

חיה (16:37 6.06.2018)

יצא מושלם! ממש תודה… פעם ראשונה בחיי שאני מכינה קינוח ואני שיא המתרגשת 😉

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 6.06.2018)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

מיכל (09:52 3.10.2017)

היי, אני אוהבת מאד את המתכונים שלך.
שאלה- כמה זמן צריך לחמם במיקרו את ממרח הלוטוס והאם לא צריך להוסיף לו משהו כדי שיהיה קצת יותר נוזלי (או פחות מוצק)?

תודה ויום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:43 3.10.2017)

היי מיכל,
את ממרח הלוטוס יש לחמם ממש כמה שניות בודדות (5-7 שניות). הוא אמור להיות נוזלי גם בלי תוספת של נוזלים.
יום מקסים

יפית (23:02 21.09.2017)

אני לא מפסיקה לקבל מחמאות על הקינוחים שלך!! תודה על הכל!!
טוב אז הפעם נשארה לי כמות נכבדת שת קרן שהקפאתי (מקווה שזה בסדר בכלל-זה בסדר?). העברתי למקרר ואני רוצה להכין קינוחי כוסות אבל נגמרו לי העוגיות לוטוס. אם אכין עם פתי בר שוקולד במקום זה יהיה בסדר? למעלה כן אשים ממרח לוטוס. מה אומרת על עניין ההקפאה והרעיון של הפתי בר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:47 22.09.2017)

היי יפית,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
זה בסדר שהקפאת את הקרם.
אין בעיה להכין עם פתי בר, זה ייצא טעים.
שנה טובה!

אנדי (18:13 7.06.2017)

מה אפשר לשים מעל במקום ממרח הבוטנים?

מתכונים ב-10 דקות (22:26 7.06.2017)

אפשר לשים כל ממרח מתוק אחר (כולל ממרח שוקולד רגיל) או שוקולד מומס עם כף שמן.

סיון בן ששון (07:47 28.05.2017)

הי, נשמע מתכון מעולה, האם אפשר להשתמש גם בביסקוויטים רגילים? (ועדיין לשים ממרח לוטוס למעלה) במידה וכן- האם להוסיף חמאה או משהו אחר שיהיה רטוב?

מתכונים ב-10 דקות (08:43 28.05.2017)

כן, אפשר להשתמש גם בביסקוויטים רגילים. לפורר אותם ולערבב עם כ-50 גרם חמאה מומסת.
חג שמח 🙂

ענבל (12:07 5.05.2017)

היי, מתכונים נהדרים! לא צריך להמתיק את קצפת?

מתכונים ב-10 דקות (13:50 5.05.2017)

אין צורך להמתיק מאחר ויש סוכר באינסטנט פודינג וניל.
שבת שלום 🙂

שלומית קרבסי (16:56 19.04.2017)

תודה רבה על המתכונים הנהדרים. נהנית מהם כל פעם מחדש. רציתי לשאול לגבי המתכון הנוכחי:
1. אם רוצים להכפיל כמויות- צריך להכפיל את כל החומרים?
2. לגבי העוגיות השבורות- האם צריך להוסיף להן חמאה מומסת או מספיק כך להשים אותם בכוסות?
3.האם צריך כוס חלב או מספיק חצי?
4. אפשר להשתמש במזרק כדי לזלף?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (20:10 19.04.2017)

היי שלומית,
1. כן, להכפיל ב-2 את כל החומרים.
2. לא חובה להוסיף לפירורי העוגיות חמאה מומסת.
3. אם את מכפילה כמויות עדיין אפשר לשים חצי כוס חלב.
4. עדיף להשתמש בשקית זילוף. אם המזרק הוא בעל פיה רחבה אז אין בעיה.

רוחמה אלקבץ (18:43 20.01.2017)

הי
אחלה של קינוח טעים וזריז

מתכונים ב-10 דקות (18:44 20.01.2017)

תודה רוחמה, שמחה שאהבת 🙂

נועה (13:35 27.12.2016)

היי, תודה רבה על מתכונים מדהימים וקלים!
האם אפשר להקפיא, ולהגיש קפוא? שיהיה סוג של גלידה..
האם הפירורים אינם יבשים בלי תוספת של חמאה?
אני מעדיפה להכין בלי, רק רוצה לוודא שלא יצא יבש.

מתכונים ב-10 דקות (14:02 27.12.2016)

היי נועה,
אפשר להקפיא. אני ממליצה להעביר למקרר כשעה-שעתיים לפני ההגשה כדי שלא יהיה לגמרי קפוא (אחרת זה יהיה קשה מידי).
הפירורים מתרככים מעט בגלל הקרם אבל הם עדיין טעימים ולא יבשים. לדעתי החמאה תהיה מיותרת.
בהצלחה 🙂

אמילי (20:30 2.11.2016)

היי 🙂 אפשר לוותר על לכסות את הקינוחים בניילון נצמד? זה נראה לי די מיותר

מתכונים ב-10 דקות (21:12 2.11.2016)

את יכולה לא לכסות אבל יכול להיות שהקצפת מעט תתייבש בחלק העליון לאחר זמן מה.
אם זה בגלל שהניילון עלול לפגוע בקצפת אפשר לאחסן בקופסה עמוקה סגורה.

אנה (21:11 16.10.2016)

היי, למה צריך לעטוף בניילון נצמד?

מתכונים ב-10 דקות (10:35 17.10.2016)

היי אנה,
לא חייב ניילון נצמד. אפשר לעטוף בכל דרך אחרת או לשמור בקופסה אטומה. העיקר שזה יהיה מכוסה.
חג שמח 🙂

אנה (18:12 19.10.2016)

כן הכוונה שלי הייתה לשאול למה צריך לכסות את זה? אם לא זה הורס את הקינוח?

מתכונים ב-10 דקות (19:46 19.10.2016)

היי אנה,
בדר”כ לא ממלאים את הכוס עד הסוף ואז אין בעיה לכסות את החלק העליון בניילון נצמד מבלי לפגוע בקצפת.
אם מילאת עד הסוף אז אני ממליצה לשים בקופסה שהיא גבוהה יותר מהכוס ולכסות.

יפית (23:40 1.10.2016)

אין לי מילים להודות לך על המתכונים המושלמים והזריזות שאת עונה.
קניתי בטעות ממרח לוטוס קראנץ’, יש בו חתיכות קטנות של לוטוס. האם זה בסדר? יימס במיקרו?

מתכונים ב-10 דקות (23:59 1.10.2016)

זה בסדר 🙂
חג שמח ושנה טובה!

יפית (23:26 22.09.2016)

היי
האם אפשר במקום חלב סויה להשתמש בחלב קוקוס לפרווה?
כיצד זה ישפיע על הטעם?
אני נורא מפחדת מכל עניין הפרווה והטעם של חלב סויה\קוקוס

מתכונים ב-10 דקות (08:59 23.09.2016)

היי יפית,
אפשר להשתמש בחלב קוקוס. אם את אוהבת טעם של קוקוס זה דווקא מאוד טעים.
אם את רוצה טעם נייטרלי יותר כדאי להשתמש בחלב סויה (לא עמיד אלא חלב קר – נמצא במקררים ליד החלב הרגיל).
שבת שלום 🙂

עילית (09:35 19.08.2016)

היי! איך עושים פרווה? בדרך לסופר…

מתכונים ב-10 דקות (10:49 19.08.2016)

היי עילית,
לפרווה יש להשתמש בקצפת צמחית/ריץ ולוותר על הגבינה. במקום חלב רגיל אפשר לשים חלב סויה (עדיף מאלה שבמקררים ולא חלב עמיד).
שבת שלום 🙂

יפית (19:29 25.09.2016)

אפשר חלב קוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (19:59 25.09.2016)

כן יפית, אפשר.

קטי (07:20 11.05.2016)

רוצה להכין פרווה ואין לי חלב קוקוס או סויה. אפשר בלי?

מתכונים ב-10 דקות (08:23 11.05.2016)

היי קטי,
שימי רבע כוס מים קרים (חשוב שיהיו קרים).
בהצלחה 🙂

שלי (17:26 23.03.2016)

שלום רב, האם את הקינוח עוגיות לוטוס, אני יכולה לעשות עם קצפת של פוליבה? (צמחית) האם עדיין צריך לשים אינסטנט פודינג וניל? ואם יש לך מושג… אני אמורה לדלל את הקצת עם חלב או מים ואני לא זוכרת את הכמות.

תודה רבה ופורים שמח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:45 23.03.2016)

היי שלי,
לא יצא לי להשתמש בקצפת הזאת. אין הוראות על האריזה?

עדי (14:43 4.03.2016)

תהיתי…אני צריכה להכין היום לעוד מספר ימים. האם ניתן להקפיא? משהו ניסה להקפיא ויש לו תובנות??
תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (16:47 4.03.2016)

כן עדי, את יכולה לעטוף היטב בניילון נצמד ולהקפיא. באותו יום תעבירי למקרר.
שבת שלום 🙂

ע (21:58 3.03.2016)

איך דברים כאלה!!! העוגיות זה יותא מידי לדעתי מספיק איזה 7 עוגיות…

מתכונים ב-10 דקות (22:17 3.03.2016)

שמחה שאהבת ותודה על העדכון 🙂

שמרית (09:49 11.02.2016)

היי, האם ניתן להכין יום לפני?

מתכונים ב-10 דקות (10:08 11.02.2016)

בטח 🙂

אושר כהן (09:03 4.07.2021)

היי 🙂
אם אני רוצה להכין את זה ביום שלישי
ולהוציא זאת ביום רביעי
האם עליי להקפיא? או מספיק לשמור במקרר?

מתכונים ב-10 דקות (13:42 4.07.2021)

אם זה רק יום אחד עדיף לשמור במקרר.
בהצלחה(:

שירן (12:04 6.01.2016)

הי,
תודה על מתכונים נהדרים 🙂
אני רוצה להכין 20 כוסות בינוניות,מה הכמויות שעלי לשים?
תודה רבה מראש ויום נפלא!

מתכונים ב-10 דקות (12:20 6.01.2016)

היי שירן,
אם אלה כוסות בינוניות אני מניחה שתצטרכי להכפיל כמויות ב-4.
לדעתי כדאי שקודם תכפילי ב-2 כדי לבדוק כמה זה יוצא בהתאם לגודל הכוסות שיש לך ואז תדעי אם להכין כמות אחת או כמות כפולה נוספת.
בהצלחה 😉

שר (09:14 30.12.2015)

שלום. במה אפשר להחליף את ממרח הלוטוס? תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:56 30.12.2015)

היי שר,
אפשר להכין בלי ממרח לוטוס בכלל ואפשר לשים במקום שוקולד מגורד או כל ממרח מתוק אחר שיש לך (שוקולד, נוטלה, ריבת חלב וכו’).
יום נפלא 🙂

טלי (09:15 25.12.2015)

הכנתי ויצא מדהים!! גם טעים וגם מרשים!! כל המתכונים כאן קלים וטעימים! מינימום עבודה ומקסימום תוצאה!
כיון שהיו לי רק חצי מהכמות של הלוטוס נשאר לי חצי מהכמות של הקרם. מה את מציעה לעשות בקרם שנותר?
(אין לי כרגע פתי בר בבית)

מתכונים ב-10 דקות (09:31 25.12.2015)

היי טלי,
שמחה שיצא טעים!
משאריות הקרם את יכולה להכין קינוח עם פירות- לשים את הקרם בכוסות הגשה, לחתוך פירות לקוביות קטנות ולפזר מעל (את הפירות כדאי לחתוך ולשים סמוך להגשה כדי שלא ישחירו)- משהו דומה למתכון הזה –קינוח קצפת ותפוחים.
אם יש לך אגוזים, את יכולה להכין את הקינוח הזה- קצפת עם אגוזים.
אם יש לך קורנפלקס את יכולה למעוך אותו לפירורים דקים, לערבב עם ממרח שוקולד לתערובת אחידה ולשטח תחתית בכוס הגשה ומעל לשים את הקצפת- משהו דומה לזה רק שזה יהיה בכוסות הגשה ובלי הגבינה- אצבעות נוטלה וגבינה.
אם יש לך שוקולד צ’יפס את יכולה לערבב עם הקרם ולהקפיא. זה יוצא כמו גלידה.
בהצלחה ושבת שלום!

טלי (10:03 25.12.2015)

תודה על התשובה המהירה והסבלנות האינסופית שיש לך!!
עכשיו רק עשית לי חשק להכין עוד קרם .. כי אני כבר לא יודעת במה לבחור 🙂
תודה ענקית ושבת שלום!

אס (11:11 5.11.2015)

האם אפשרי במקום עוגיות לוטוס פתי בר רגיל או בטעם שוקולד מריר?

מתכונים ב-10 דקות (12:31 5.11.2015)

כן, אפשר בהחלט 🙂

שושי (22:51 26.09.2015)

הי, הכנתי לחג ההצלחה הייתה אדירה ממליצה להכפיל כמויות קינוח שווה במיוחד.

מתכונים ב-10 דקות (22:54 26.09.2015)

שמחה לשמוע שושי 🙂
תודה שחזרת לעדכן

חן (10:35 12.09.2015)

היי רוצה גירסה פרווה אפשר

מתכונים ב-10 דקות (12:04 12.09.2015)

היי חן,
גרסה פרווה: לוותר על הגבינה, במקום שמנת מתוקה- להשתמש בקצפת צמחית, במקום חלב רגיל- להשתמש בשליש כוס חלב קוקוס או סויה.
חג שמח ושנה טובה 🙂

בר (01:13 9.09.2015)

היי שאלה לי אלייך
כאשר אני מקציפה את השמנת מה זה אומר להגיע להתייצבות?שהמרקם לא יהיה נוזלי?

מתכונים ב-10 דקות (11:12 9.09.2015)

היי בר,
ככל שמקציפים את השמנת המרקם שלה מסמיך ונהיה קשה יותר. כשהקצפת הופכת להיות קשה ויציבה היא מוכנה. יציבה הכוונה שאם תטי את הקערה מעט הצידה, הקצפת תשאר במקומה ולא תנזל. אם היא נוזלת, יש להמשיך להקציף. טיפ להקצפה מוצלחת: להכניס את השמנת למקפיא 10 דקות לפני ההקצפה (לא יותר – שהשמנת לא תקפא).
בהצלחה ושנה טובה 🙂

רוי (09:22 21.08.2015)

שלום,
איפה אפשר לקנות ממרח לוטוס?
נשמע דווקא מתכון טעים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:29 21.08.2015)

היי רוי,
ממרח לוטוס ניתן למצוא בכל סופר, במדף של הממרחים. לעיתים זה גם ליד מדפי האפיה.
שבת שלום 🙂

שושי (14:21 2.07.2015)

יצא מדהים רצוי ומומלץ להכין כמות כפולה אחרת נהייה מריבה מתכון פצצה

מתכונים ב-10 דקות (14:22 2.07.2015)

תודה שושי! שמחה שנהנתם 😉

רעות (19:12 26.05.2015)

הי אני מאוד רוצה להכין את המתכון האם אוכל להכין את המתכון בלי ממרח לוטוס?

מתכונים ב-10 דקות (20:37 26.05.2015)

כן רעות, את יכולה להכין גם בלי 🙂

שני (19:32 21.05.2015)

תודה, אין עליך 🙂

שני (18:43 21.05.2015)

מרגישים את החמיצות של הגבינה? אני אני עושה לאנשים שלא כזה אוהבים קינוחים /עוגות עם גבינה

מתכונים ב-10 דקות (19:09 21.05.2015)

היי שני,
לטעמי החמיצות של הגבינה לא מורגשת אבל אם את מכינה לאנשים שלא אוהבים גבינה את יכולה לוותר על הגבינה ולהכין בלי או לפחות להוסיף את הגבינה בהדרגה ולטעום (תתחילי בכף אחת של גבינה, תטעמי ותוסיפי עוד לפי הצורך).
חג שמח 🙂

נופר (13:07 20.05.2015)

הכנתי ויצא פצצה!!!! גם טעים וגם קינוח מהמם ומפתה! 🙂

אין על האתר שלכם!!!!! כל מה שאני מכינה מהמתכונימ יוצא מושלם!

מתכונים ב-10 דקות (13:09 20.05.2015)

מעולה!! תודה נופר וחג שמח 🙂

הדס (11:38 12.05.2015)

האם ניתן להכין מראש ולהקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (12:08 12.05.2015)

היי הדס,
אני מניחה שאפשר, לא אמורה להיות בעיה.

אלינור (20:14 22.05.2015)

היי,
אני מכינה את זה היום, למחר בצהריים. להקפיא או לשים במקרר?

מתכונים ב-10 דקות (20:18 22.05.2015)

היי אלינור,
תשימי במקרר.
חג שמח 🙂

ולריה (12:14 9.05.2015)

היי,

במידה ולא יצא לי קצפת יציבה, אלא קצת מימית, כי כנראה הוספתי קצת יותר מידי חלב.
יש איך לפתור את זה?

מתכונים ב-10 דקות (12:34 9.05.2015)

היי ולריה,
תכניסי את הקצפת ל10 דקות למקפיא ותנסי להמשיך להקציף אותה במשך כמה דקות.
אם לא הצלחת אז השאלה היא מה המרקם שלה. אם היא ממש מימית אז עדיף שתכיני מחדש. אם היא רק רכה אז תשמרי אותה במקרר להתייצבות לפחות כשעתיים ואז תטעמי אותה. אם היא בסדר תכיני ממנה את הקינוח.
בהצלחה 😉

אמונה (12:17 8.05.2015)

אתר מהמם ומתכונים מעולים.
אני בדרך לנסות את הקינוח. השאלה שלי ؛איך אפשר להדפיס המתכונים מהמחשב?

מתכונים ב-10 דקות (12:55 8.05.2015)

תודה אמונה!
יש לך 2 אפשרויות הדפסה- אחת מעל כל מתכון בצד שמאל (מצד שמאל ל”הוסף מתכון למחברת מתכונים”) והשני בתחתית כל מתכון (מעל “מתכונים מומלצים נוספים”).
שבת שלום 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.