זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 45-50 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
שקית תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה – “תפוחי אדמה למיקרוגל” (750 גרם)
3 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
2 כפות עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים (מומלץ לשלב)
שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
שליש כוס פירורי לחם (*לנמנעים מגלוטן- ניתן להשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן או לוותר על פירורי הלחם)
אופן הכנה:
-חוצים את תפוחי האדמה. מניחים את חצאי תפוחי האדמה בסיר ושופכים מעל מים רותחים באופן שיכסה אותם. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 15-20 דקות, עד לריכוך חלקי. מעבירים למסננת ושוטפים במי ברז.
-מחממים תנור ל200 מעלות.
-מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את תפוחי האדמה. מערבבים בקערית שמן זית, שום, עלים קצוצים, מלח ופלפל. שופכים את התערובת על תפוחי האדמה ומערבבים היטב. מפזרים מעל פירורי לחם ומערבבים.
-מכניסים לתנור במשך כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים ומזהיבים.
הייי המתכון טעים במיוחד
אני עושה אותו המון
אני רוצה לעשות אותו היום- רק את החלק של הבישול
ומחר את החלק של האפיה ,
איך מומלץ לשמור על התפו”א המבושלים?
עם המים או בלי?
תודה רבה על כל המתכונים המעולים
היי,
איזה כיף שאהבת את המתכון!
ניתן לשמור תפוחי אדמה ללא מים בכלי סגור במקרר.
שלום אפרת, הכנתי את התפוחי אדמה יצא ממש טעים!!! היה רק בעיה אחת, התיימר היה על חצי שעה וקצת נשרף לי, אשמח עם תוכלי לשנות את המתכון כדי שלאחרים לא ישרף. תודה
היי,
שמחה שיצא טעים😊
לגבי זמן האפייה- בדיוק מהסיבה הזו כתוב במתכון כחצי שעה, עד שתפוחי האדמה מזהיבים.
זמן האפייה עשוי להשתנות בין תנורים ובין זנים שונים של תפוחי אדמה, ולכן חשוב להשגיח ולאפות רק עד שהם מזהיבים כדי שלא יישרפו.
יצא מאדדדד טעים. הפירורי לחם היה גיאוני.
רציתי לשאול, אפיתי על מאתיים כמו עוגה, פס עליון פס תחתון ולקח עוד עשר דקות עד שנהיה כמו אצלך בתמונה.
האם הייתי צריכה לאפות בטורבו?
תודה רבה לך.
היי שרית 🙂
חיממת את התנור לפני?
יש תנורים שמצריכים עוד זמן כדי שיצא קריספי כמו בתמונה. ולא היה צורך בטורבו.
חיממתי לפני ועשיתי לפני המתכון. תודה על המון סבלנות את מקסימה.
הי אפרת
הכנתי אתמול ויצא מעולה!
תודה רבה!
שמחה לקרוא שאהבת אפרת 🙂
יום נפלא🌸
קודם כל האתר שלך מקסים אני משתמשת בו כל בזמן…😍
קלפתי בטעות את התפוחי אדמה האם זה עדיין בסדר?
לא נורא.
היי אם אני מחליפה את התפוא בדי הרבה תפוא גדולים מה הכמויות שצריך לשים, שמן זית והשום?
אפשר להכין את אותן כמויות תיבול מ-3 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות בגודל כ-3 ס”מ.
מתכון מעולה! לא היה לי כוסברה ופרוזליה השתמשתי בשמיר ושום גבישי במקום ויצא מעולה תודה!
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי,
מתכון פשוט כמו שאני אוהבת!
יצא מצוין!
תודה רבה ויום טוב
שמחה לשמוע 🙂
תודה בתיה
היי,
מה אפשר לשים במקום פירורי לחם?
זה טעים יותר עם פירורי לחם אבל אם אין לך אפשר להכין בלי.
שלום.
אפשר לוותר על פירורי לחם?
אפשר לשים שמן קנולה/ סויה?
תודה
אפשר לוותר למרות שפירורי הלחם מעניקים מרקם מיוחד.
אפשר שמן קנולה.
שלום.
אפשר תפוחי אדמה בינוניים/גדולים?
כן אפשר. יש לחתוך אותם לקוביות בינוניות.
היי אפשר לעשות עם תפוח אדמה אדום או שעדיף לבן?
כן אפשר.
שלום,
מתאים עם קציצות עוף וירקות מהאתר פה?
כן.
היי אפשר להכין הכל היום עד לשלב האפייה, להכניס למקרר ואז לאפות רק מחר?
היי מיכל,
לדעתי כדאי להכין את זה סמוך לאפיה כדי שהפריכות לא תפגע.
חג שמח 🌺
היי אפרת,
יש לי כמה שאלות:
האם אפשר להחליף ולשים במקום תפו”א קטנים תפו”א גדולים?
האם אפשר לשים תפו”א אדומים או שזה לא יתאים למתכון?
תודה רבה מראש
אפשר להכין עם גדולים ולחתוך אותם. אפשר תפו”א אדומים.
הי,
האם ניתן להשתמש בעלים יבשים במקום טריים?
יש לי:
עלי פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, אורגנו, ובזיליקום יבשים.
יש לי גם רוזמרין טימין ובזיליקום טריים.
במידה וכן, איזה כדאי לשים?
כן, אפשר לשים כפית שטוחה. האמת שכל מה שיש לך יכול להתאים, זו דילמה קשה 🙂
כדי לא לסבך אותך לכי על טימין או פטרוזיליה מיובשים (אפשר אפילו לשלב).
תודה רבה, את מקסימה ואני מאוד נהנית מהמתכונים שלך שתמיד יוצאים מוצלחים, וגם מהאפשרות להיות איתך בקשר ולקבל תשובות מהירות לשאלות!!!
זה לא מובן מאליו ואני מודה לך🙏
תודה יקירה ❤️
הכנתי ויצא מדהים! בעיה קטנה – פרורי הלחם לא ממש נדבקו לתפוחי האדמה ורובם נשארו בתבנית? רעיון איך לגרום להם להידבק? אולי יותר שמן? אולי לערבב בתוך הקערית עם שאר המרכיבים? גילוי נאות – השתמשתי בפרורי לחם ללא גלוטן
פירורי הלחם לא אמורים להדבק כל כך לתפוחי האדמה. אפשר לנסות פעם הבאה לשים קצת יותר שמן.
אני מבולבלת לגמרי! יש לך באתר מתכון לתפוחי אדמה ברוזמרין. אני מכורה אליו!!!! מכינה לפחו 3 פעמים בשבוע ולפעמים יותר. באותו מתכון משתמשים גם כמו פה בשקית תפוחי אדמה למיקרו. אבל שם התפודים נכנסים ישירות לתנור ל 200 מעלות לחצי שעה. לא ממש הבנתי למה אם גם פה זה 200 מעלות וחצי שעה אז מדוע פה כן צריך לבשל אותם קודם? אשמח מאוד להסבר ותודה על המתכון עם הרוזמרין הוא מדהייייים
היי עירית,
לא חובה לבשל אותם לפני אבל הבישול המקדים משנה קצת את המרקם שלהם. הם יוצאים יותר רכים מבפנים ופריכים מבחוץ.
אני מציעה שתנסי פעם אחת להכין ככה ותחליטי מה את אוהבת יותר 🙂
רוצה לנסות להכין ויש לי כמה שאלות:
1.איזה גודל סיר צריך כדי לבשל את תפוחי האדמה?
2. איזה גודל של תבנית אפייה צריך? הגדולה או ההכי גדולה
3. אחרי ששוטפים את התפודים במי ברז אחרי הבישול צריך לנגב אותם?
4. את פרורי הלחם לפזר רק למעלה? לא לערבב עם שאר תערובת התבלון? הפרורים צריכים להיות רק למעלה
5. כמה מנות זה יוצא?
6. אפשר לשים שום כתוש מוכן ממקרר? אם כן כמה לשים?
7. אפש להשתמש בפאוזיליה/כוסברה יבשים? זה יהרוס? כמה לשים?
8. אם משתמשת פרורי לחם ללא גלוטן האם הכמות אותה כמות?
סליחה על ההצפה פשוט רק מתילה ללמוד לבשל
היי קארין,
1. סיר בגודל בינוני.
2. אם תפוחי האדמה נכנסים בתבנית גדולה, מבלי להיות אחד על השני, זה בסדר.
3. רצוי.
4. מפזרים מעל ומערבבים עם הידיים.
5. כ-3 מנות.
6. כן, כפית מלאה.
7. אפשר לשים כפית שטוחה.
8. כן, אותה כמות.
הי, משתמשת חדשה פה באתר…ממש מתפעלת.. איזה מבחר! איזה תפוחי אדמה את ממליצה כשהשנה שבועות סמוך לשבת כך שתפוחי האדמה יחכו במקרר מהיום עד מוצ” ש…. כמובן שאחמם על הפלטה ללא כיסוי.. יש לך טיפים לתפוחי אדמה שלא יקבלו טעם לוואי?
היי נעמה,
לצערי תפוחי אדמה פחות מתאימים להכנה מהסיבה שהטעם והמרקם שלהם נפגעים לאחר קירור וחימום על הפלטה.
כל מקרה יש המון מתכונים מעולים אחרים שתוכלי להכין 🙂
חג שמח!
אם בתנור, אז מכוסה?
תודה!
זה להערב.
לא הבנתי מה עדיף, להכניס לתנור מחומם לפני שבת ולהשאיר עד הארוחה (מכבה לפני שבת), או עדיף על הפלטה?
למה בערב לא מכוסה על ההפלטה וביום כן?
תודה ושוב תודה!
כל העניין זה לשמור כמה שיותר על הפריכות.
האדים מרככים את תפוחי אדמה ופוגעים במרקם החיצוני הפריך. זאת הסיבה גם שכדאי לקרר את זה בחוץ לפני שמכסים.
אם את מכינה להיום בערב אז עדיף לחמם על הפלטה ללא מכסה. כך אין אדים. כשאת שמה בתנור כבוי אז אמנם זה נשאר חם אבל האדים שמצטברים בפנים מרככים את זה וזה כבר לא יהיה פריך. לשיקולך 🙂
ובכל מקרה, אם החלטת להשאיר בתנור אין צורך לכסות.
הי,
איך היית מחממת סוג כזה של תפו”א לשבת?
על ההפלטה? מכוסה?
בתנור? מכוסה?
הרבה תודה ושבת שלום לך!
היי דבי,
אם את מכינה עכשיו לערב שבת, תני לתפוחי האדמה להתקרר לגמרי ורק אז תכסי אותם ותשאירי בחוץ עד הערב. בערב לפני ההגשה תחממי קצת על הפלטה ללא מכסה.
אם את מכינה לשבת בבוקר/צהריים אז תשמרי במקרר, תוציאי לשיש כשעה לפני ההגשה ואז תחממי על הפלטה מכוסה (אם יש לך תנור דולק את יכולה גם בתנור). קחי בחשבון שהטעם קצת ייפגע כי הם הכי טעימים באותו יום שמכינים אותם.
שבת שלום 🙂
צהריים טובים.בישלתי תפוחי אדמה חתוכים להכין פירה ולבסוף הם התקררו במי הבישול ואני צריכה להכין מחר מהם משהו טעים.לא הפכתי אותם עדיין לפירה.מה אפשר לעשות איתם??
היי בתיה,
קודם כל כדאי לשמור אותם בתוך המים במקרר אחרת הם ישחירו.
את יכולה להכין תפוח אדמה מוקרם, חטיפי תפוחי אדמה מטוגנים, נאגטס ירקות, כדורי פירה ותירס.
היי אפרת
המתכון נראה מעולה, אני רוצה מתכון לתפוחי אדמה שילך טוב עם טחינה ליד לעשות את המתכון הזה או שיש לך משהוא יותר טוב?
תודה
היי יערית,
המתכון הזה יכול להתאים וגם ההום פרייז.
היי רציתי לומר לך תודה על המתכון
אני בת 15 ואני חובבת בישול כל יום שישי אני מכינה את התפוחי האדמה הם יוצאים ממש טעימים
תודה רבה המתכון ממש מושלם!!!
אלופה 🙂
שמחה לשמוע.
תודה יובל 🌺
היי אפרת,
אם אני מכינה את המתכון עם 6 ששה תפוחי אדמה אדומים, מה הכמויות הנדרשות? כן, האם יש צורך לקלוף את תפוחי האדמה?
תודה רבה!
היי טליה,
אפשר להכין עם תפוחי אדמה רגילים ולחתוך אותם לקוביות בינוניות. אפשר להשאיר עם הקליפה או לקלף, איך שאוהבים.
כמויות תיבול מומלצות:
5 כפות שמן זית
4-5 שיני שום כתושות
3 כפות עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים (מומלץ לשלב)
חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
חצי כוס פירורי לחם
תודה אפרת!
האם חצי כפית מלח זה לא מעט מדי? את חושבת שאם אשים כפית מלח זה יצא מלוח? אנחנו משפחה של חובבי מלח
היי טליה,
אם אתם אוהבים מלוח אז את יכולה להגדיל את הכמות לכפית מלח אבל לא לגמרי מלאה.
מקסימום תמיד אפשר להוסיף מלח גם אחרי שזה מוכן.
האם חייבים לבשל את התפו”א קודם? אי אפשר פשוט לאפות?
אפשר אבל זמן האפיה יתארך בהתאם.
הי,
אפשר לשים במקום הפרורי לחם פירורית זהב של אוסם?
כן אפשר.
האם אפשר לעשות על הגז אין לי תנור
היי,
אני לא בטוחה אם זה ייצא אותו הדבר על הגז.
זה מתכון הבית שלנו!
אני לא מבשלת קודם את התפוחי אדמה וזה יוצא מעולה!
יש לי בת שכל כך אוהבת את זה שהיה לה יום הולדת היא ביקשה שאכין את זה במקום עוגה!!!
ואני גם עושה את זה מתפוחי אדמה רגילים, אני בוחרת את הקטנים מהשקית וחותכת לרבעים וזה מדהים!
תודה רבה לך על האתר, בזכותך בעלי התחיל לבשל וגם הגדולה שלי נכנסה למטבח !
עלי והצליחי!
איזה כיף לשמוע!
תודה רבה 🙂
מתכון קל שאינו דורש הרבה הכנה,
הכנתי עם תפו”א רגילים
טעים להפליא!
תודה רבה
תודה על התמונות! שמחה שיצא טעים 🙂
שאלה דחווווופה בבקשה –
קניתי היום תפוחי אדמה קטנים לאפייה, לא רשום למיקרוגל. זה בסדר ? אני רוצה להכין מחר בבוקר לערב החג וממש אודה לתשובה מהירה.
תודה וחג שמח
כן, זה בסדר.
חג שמח 🙂
הי
הולכת לנסות את המתכון , בא לי לרכך אותם במיקרו, יותר מהיר , מה דעתך?
כן, אפשר.
שלום אפרת.
מאוד מודה על המתכון המעלה. יצאה לי טעים מאוד. אני תמיד לבשלת לפי המתכונים שלך.
שוב תודה
שבת שלום
שמחה לשמוע!
תודה רחל ושבת שלום 🙂
שלום אפרת
המתכונים כולם מצויינים תמיד.
האם ניתן להוסיף עלי אורגנו במקום כוסברה, תודה!
כן לאה, אפשר בהחלט.
יום נפלא וחג שמח 🙂
היי
אם אני אקלף את התפוחי אדמה זה גם יוצא טוב?
תודה
כן
יצא פריך וטעיםםםםםם מאוד. פתרון מעולה לאורחים שבאים בהפתעה.
תודה שולי 🙂
שלום,
רציתי לדעת אם יש אפשרות להכין את זה בטוסטר אובן? זה יוצא טוב?
כמה זמן לשים ובאיזו טמפרטורה?
תודה
היי ראובן,
אפשר להכין בטוסטר אובן. לגבי המעלות ומשך האפיה זה מאוד תלוי בטוסטר אובן שיש לך. ממליצה לשים על טמפרטורה גבוהה (190 מעלות) ולעקוב אחרי זה. אם זה במקרה משחים מהר או נשרף יש להנמיך את המעלות ל- 170 ולהמשיך לאפות עד שתפוחי האדמה נעשים פריכים מבחוץ ורכים מבפנים (ניתן לבדוק ע”י נעיצת מזלג).
תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת והאם צריך לקלף את תפוחי האדמה?
המון תודות.
לא, אין צורך לקלף.
היי אפרת,
רוצה להכין את המתכון עם תפוחי אדמה רגילים האם זה אפשרי?ואם אפשר המתכון נישאר כמו שהוא?וכמה תפוחי אדמה רגילים צריך?ואם להכין לשבת איך ניתן לישמור שהם עדיין יהיו טעימים?
תודה רבה על המתכונים הטעימים:)
היי קרינה,
את יכולה להכין מתפו”א רגילים (עדיף אדומים ולא לבנים), ולחתוך אותם לקוביות של כ-3 ס”מ.
שימי 3-4 תפו”א בינוניים.
תפוחי האדמה הכי טעימים שמכינים אותם סמוך להגשה או לפחות באותו יום ואז צריך להניח להם להתקרר בחוץ (מבלי לכסות) ורק לאחר שהתקררו אפשר לכסות אותם בנייר כסף ולשמור בחוץ. לפני ההגשה אפשר לחמם בתנור בלי לכסות.
אם את בכל זאת רוצה להכין אותם מראש, את יכולה לשמור אותם בקופסה סגורה במקרר ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לפני ההגשה, במשך כ-10 דקות.
שלום אפרת.
המתכונים שלך מצוינים. עכשיו בתנור כדורי ברוקולי.\
לא יודעת אם תספיקי לקרוא ולענות – אני מכינה עכשיו את התפו”א האלה. אבל הם לארוחת הערב. איך את ממליצה לשמור עד הערב?
כנ”ל לגבי הקציצות ברוקולי (שהריח שלהם ממש טוב). לאחסן במקרר עד הערב ואז לחמם או איך?
תודה מבראש
היי יוכי,
עד הערב את יכולה להשאיר את תפוחי האדמה וכדורי הברוקולי בחוץ ולכסות אותם בנייר כסף אחרי שהתקררו (כי אם תכסי שהם עדיין חמים יכול להיות שהאדים ייפגעו בפריכות).
שבת שלום 🙂
תודה רבה על התשובה המהירה וגם להגיד לך שהבעל שלי לא מתאפק וטורף את כדורי הברוקולי כי הם טעימים מדי!!!
שמחה לשמוע!
שבת שלום!
מתכון מאלף!!!
הכנתי עם תפו”א רגילים יצא מצוין.
שמחה שיצא טעים 🙂
עבדתי עם הרבה מתכונים לתפו”א, זה הכי טוב שיצא לי עד כה. תודה רבה.
תודה אלי, שמחה מאוד לשמוע 🙂
יום מעולה!
ממש טעים מאוד אין מילים.פשוט מעדן
שמחה שיצא טעים! 🙂
איך אני לערבב על תבנית אפיה התערובת.
אפשר לחתוך תפוחי אדמה גדולות לשלוש ארבע חתיכים ולא רק לחציים.
לקנות פירורי לחם או לפורר לחם בבית בתערובת.
תודה על כל המתכון התעימים שלחם
היי אלכס,
אפשר לחתוך תפוחי אדמה גדולים ל 4-6 חתיכות, לבשל אותם במים רותחים עד שיתרככו מעט.
אחר כך לסנן מהמים ולהעביר לתבנית. לערבב את חומרי הרוטב, לשפוך על תפוחי האדמה ולערבב. בסוף לפזר מעל פירורי לחם קנויים או שמכינים בבית, מה שנוח לך.
בהצלחה 🙂
חייב לערות מים רותחים בסיר על התפוחי אדמה או גם מים מהברז וממילא האש תרתיח את המים?
וגם-חייב עלים קצוצים ואם כן איזה?
תודה מראש.
היי שמעון,
אפשר להשתמש גם במי ברז.
אפשר לוותר על העלים הקצוצים, זה טעים גם בלי.
בהצלחה ויום נפלא 🙂
ההיי
קמח מצה הולך? כמה בגרמים?
היי דני,
נראה לי שכן. שים שליש כוס קמח מצה = 40 גרם.
בהצלחה 😉
היי המתכונים שלך פשוט נהדרים ! הכנתי כמה וכמה מהם ויצא נפלא.
התייעצות קטנה. אני מכינה ארוחה ל20 איש.
יש אורז לבן, עוף בתנור עם תיבול של רוטב סויה דבש וצ’ילי. ואני מתלבטת איזה סוג של תפוחי אדמה ובטטה בתנור להכין. מה את ממליצה ?? ומה הכמות של התיבול ?? אני מכינה היום ממש עכשיו אשמח לתשובה כמה שיותר מהר.
תודה !
היי מירב,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂
את יכולה לתבל את תפוחי אדמה והבטטה באותו רוטב שאת מתבלת את העוף.
גם שני אלה יכולים להתאים (מצרפת לינקים):
תפו”א ובטטה ברוטב מייפל וצ’ילי מתוק
תפוחי אדמה ובטטה בשום ורוזמרין
תרשמי לי מה החלטת להכין ואני אעזור לך עם חישוב הכמויות.
ארוחת ערב בשרית! כמו שבארץ אוכלים לצהריים
את ממש מקסימה, תודה לך אפרת!
היי, לא הספקתי לענות אתמול אבל אני רואה שמצאת מה להכין לפני שהספקתי לחפש והאמת שבחירה מעולה 🙂
שבת שלום!!
אפרת תשמעי…. טעים בטירוף!
אני השתמשתי בתפוא רגיל, יצא סוף הדרך!!!
שוב תודה לך על המתכונים הנפלאים.
את יודדעת מה?! בא לי שתזרמי אית , אם יש לך זמן: אני מחפשת מה להכין לשבוע הבא, אשמח אם תמליצי לי: אנחנו משפחה: אבא , אמא, ילד סרבן בן 3 וחצי.
תודה
היי קריסטינה,
שמחה שיצא טעים!
לגבי מתכונים לשבוע הבא- מה הכיוון? ארוחת צהריים/ערב? בשרי/חלבי?
הי!
שאלה, אם אוסיף גם בטטה, הולך…?
כן יעל, הולך 😉
יום נפלא
מתכון קל שאינו דורש הרבה הכנה
השתמשתי בתפוח אדמה רגיל ולא קטן
חתכתי אותו ל 4
בישלתי
ועשיתי רוטב סויה שמן זית וטריאקי
על זה שמתי פרורי לחם ויצא מעולה
מומלץ לאכול באותו היום
מעולה! תודה שלמה ויום נפלא 🙂
היי
אפשר גם עם תפוחי אדמה רגילים?אהבתי את התיבול
תודה
כן דני, אפשר להשתמש בתפו”א רגילים חתוכים לקוביות בינוניות. עם או בלי הקליפה.
זמן רב אני כבר מנויה על האתר מתכונים ב-10 דקות
מידי שבוע אני מקבלת את המתכונים – קוראה, מכינה ולרוב מאוד מצליחה.
חשבתי שמן הראוי גם לדעת לומר תודה.
אז רציתי לציין שהמתכונים מאוד קלים, מאוד טעימים, ומתאימים לכל סוגי ארוחות.
ומכל הלב תודה על שאתם משתפים במתכונים
מקפידים לשלוח – כשהכל מאוד ברור – עם מצרכים נגישים.
יישר כוח גם להמשך
בברכה ובהמון תודה
רחלי
תודה רבה רחלי!
אני שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
המשך יום נפלא
האם לא צריך לקלוף אותם? קניתי תפוחי אדמה קטנים לאפיה
לא מלכה, אין צורך.
כדאי לשטוף אותם לפני השימוש ולייבש בעזרת מגבת נקייה או נייר מגבת.
תודה
היי אפת.
השאלה לגבי התפואד בשום, לא נפתח לי חלון לרשום שם, לכן כותבת כאן.
לא הבנתי מה קשר לתפואד במקרו, את הרי הכנת בתנור?
ולא ראיתי שקית שכתוב עליה תפואד למקרו?
תודה ושבת שלום
שושי.
היי שושי,
הם נקראים “תפוחי אדמה למיקרו” אבל הם לא בהכרח מיועדים לבישול רק במיקרוגל.
כל תפוחי אדמה קטנים יכולים להתאים. לא חייב להיות רשום עליהם שהם למיקרו.
שבת שלום 🙂