זמן הכנה: 10 דקות
מצרכים:
500 גרם חזה עוף פרוס חתוך לרצועות
כחצי כוס קמח מצה
2 כפות שומשום (לא חובה)
תיבול: חצי כפית שטוחה כורכום, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
*אין צורך להשתמש בביצה.
אופן הכנה:
-מתבלים את רצועות חזה העוף בכורכום, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
-מערבבים בצלחת את קמח המצה עם השומשום.
-מגלגלים את רצועות החזה בקמח המצה והשומשום ומטגנים במחבת עם שמן משני הצדדים עד להזהבה.
שניצלים מקמח מצה, שניצלים לפסח
ראו גם
- קניידלך לפסח |
- קציצות פרסה בנינג’ה |
- מתכון לזרוע |
- פיצה מבצק מוצרלה |
- לחמניות טחינה ללא גלוטן |
- בואיקוס לפסח
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
תודה
היום מאוד טעים!
כיף לשמוע❤️
שלום
רציתי לשאול האם זה יצא טוב עם קמח תפו”א
תודה על המתכונים האלופים שלך!!!!
היי,
אפשר אבל יצא שונה.
שמחה מאד שאתם נהנים מהמתכונים❤
האם אפשר להכין עם קמח מצה לעוגות?
היי,
אפשר גם עם קמח מצה דק(:
הכנתי את המתכון,
יצא ממש טעים!!
הכנתי חלק עם קמח תפו”א וגם זה יצא ממש טוב!
איזה כיף שאהבת את המתכון ושיצא טעים! תודה ששיתפת וחג שמח🌺
שלום רב אפרת האם ניתן להכין את זה מחזה עוף פרוס?מה הכמויות ?תודה וחג שמח
בוודאי שאפשר, כמו שכתוב במתכון- חצי קילו:)
שלום רב האם ניתן לעשות עם חזה עוף שלם ולא רצועות?הכמויות נשארות אותו דבר?תודה
היי מיטל,
את יכולה לחתוך את החזה לרצועות ולהכין לפי המתכון.
מחזה עוף שלם אי אפשר לטגן שניצלונים כמובן:)
אני ממש נהנית מהמתכונים שלך
האם יש אפשר להכין ללא קמח מצה?
היי שיר,
על מה חשבת? כי בלי ציפוי זה לא יהיה שניצל.
האם כנל לגבי שניצל דג?
כן.
הי אפרת,
האם אפשר לאפות בתנור ואם כן, מה משך האפיה והוראות נוספות מיוחדות?
תודה וחג שמח,
גילת
היי גילת,
אני מניחה שאפשר.
יש לחמם תנור מראש ל180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפיה ולשמן את הנייר בנדיבות.
לאפות במשך 10-15 דקות ואז להפוך צד ולאפות 5-10 דקות נוספות.
אגב אם תמצאי “פירורית זהב מקמח מצה” זה עדיף מקמח מצה רגיל.
חג שמח 🙂
הי אפרת
מה הסיבה שלא צריך ביצה?
תודה על הכל! נהנית ממך מאד!
אין סיבה מיוחדת. אם רוצים אפשר לשים ביצה.
חג שמח 🙂
תודה!
חג שמח גם לך!
היי אפרת
כמה כורכום לשים ? וכמה פפריקה?
חג שמח
היי רוזי,
הוספתי כמויות מדויקות במתכון. שימי לב שהכמויות הן ל500 גרם חזה עוף.
חג שמח 🙂