שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

בצק עלים מוכן

גבינה צהובה מגורדת

רוטב פיצה

לפי הטעם: אורגנו, זיתים קצוצים, פטריות קצוצות.

ביצה טרופה ושומשום.




אופן הכנה:

*יש להשתמש בבצק עלים שהופשר כל הלילה במקרר או שהיה שעתיים מחוץ למקרר.

-פורשים את בצק העלים על המשטח (אם הבצק ארוך מידי אפשר לחצות לשני חלקים ולגלגל כל חצי בנפרד).

-מורחים רוטב פיצה על בצק העלים ומפזרים גבינה צהובה מגורדת.

-מגלגלים את הבצק פנימה עד לקבלת גלילה.

-מכניסים למקפיא למשך כ- 10 דקות, מוציאים וחותכים לפרוסות ברוחב של 2 ס”מ.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה, מורחים מעל ביצה טרופה ומפזרים שומשום.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך כ- 30 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מתכון לקציצות ירקמתכון לקציצות ירק
שניצלונים שניצלונים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ריקי (11:28 1.11.2024)

בוקר טוב,
אם אני משתמשת בבצק עלים של שימרית לכמה חלקים לחתוך את הבצק לפני שאני חותכת לשבלולים? ואיזה רוטב שלך את ממליצה להשתמש פה המבושל או הלא מבושל? תודה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:56 1.11.2024)

אין צורך לחתוך את הבצק. פשוט למרוח עליו את הרוטב והגבינה ולגלגל לרולדה ואז לחתוך לשבלולים בעובי 1.5-2 ס”מ.
אני תמיד מכינה עם הרוטב הלא מבושל.

avatar
ת (17:25 29.08.2024)

שלום אפרת רציתי לשאול אם יש לך מתכון לרוטב פיצה שטובלים את הפיצה אחרי האפייה (כמו שיש בחנות שמקבלים עם המגש) תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:37 30.08.2024)

סורי אין לי

avatar
חיה (19:12 17.06.2024)

האם אפשר להקפיא למשך כשלושה שבועות?
הם יוצאים טעים אחרי הקפאה?
יש לי אירוע ואני רוצה להתחיל להכין…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:58 17.06.2024)

כן אפשר.

avatar
אחת שמבינה באוכל (18:58 2.06.2024)

פצצהההה הכנתי אין אחד שלא האב אחלה דבר !!!!!!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:38 3.06.2024)

איזה כיף לשמוע❤️

avatar
דנה7 (16:54 17.04.2024)

האם אפשר לדלג על השלב של לשים במקפיא עשר דקות לפני החיתוך ולחתוך ישר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:22 17.04.2024)

כן אפשר.
השלב של ההקפאה הוא רק כדי להקל על החיתוך.

avatar
דנה 7 (14:55 18.04.2024)

הכנתי עם קטשופ גבנצ וזיתים, לא הקפאתי. נחתך לא הכי אסטתי אבל יצא מאד טעים הילדים אהבו ממש. תודה (:

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (06:31 19.04.2024)

הכי חשוב שיצא טעים:)
תודה שחזרת לשתף

avatar
גבי (20:33 3.04.2024)

כמה שבלולים יוצאים מחבילה אחת של בצק עלים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:28 4.04.2024)

היי גבי,
בסביבות 15-30.
זה ממש תלוי בכמות בצק העלים (יש חבילות במשקלים שונים).

avatar
ענבל (17:39 29.02.2024)

קניתי בטעות בצק עלים מרודד של שימרית. זה עדיין יצא טוב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:00 29.02.2024)

כן:)

avatar
עדי (09:06 23.02.2024)

מתכון מעולה וקל!!! כולם טרפו את זה.
השתמשתי בבצק עלים מוכן ממש ממש דק וזה מוכן.

מתכון לשבלולי פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:43 23.02.2024)

נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף🙂

avatar
עם ישראל חייי ביחד ננצח!!! (19:00 2.06.2024)

ואווווו נראה טיל !!!!

avatar
רבקי (09:17 1.08.2023)

האם אפשר להכין את הפיציות מבצק פילאס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:49 1.08.2023)

כן(:

avatar
M.C (19:59 23.01.2023)

היי,
האם צריך לרדד את הבצק? או להשאיר אותו כמו שהוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:14 23.01.2023)

היי,
אין צורך לרדד.

avatar
יעל (19:49 29.12.2022)

מתכון טעים ממש!! ממליצה לכולם, מתחסל במהירות!!
רציתי לדעת בערך כמה גרם או כמה מהחבילה צריך למתכון (אני לא יודעת אם יש לנו מספיק בבית)
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:56 29.12.2022)

איזה כיף שאהבתם את המתכון😊
אפשר להשתמש בבצק עלים שלם ואפשר גם רק בחלק מהכמות- לבחירתך.

avatar
דינה (13:25 8.12.2022)

טעים מאד וקל מאד, פשוט מושלם. הכנתי עם בצק עלים ללא גלוטן של תמי, יצא מעולה

מתכון לשבלולי פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:34 8.12.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח גם ללא גלוטן, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
א.ל (20:00 18.10.2022)

היי!!
אם אין לי גבינה צהובה מגורדת איך אני יכולה לעשות את זה אם גבינה צהובה רגילה (פרוסות)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:32 18.10.2022)

היי,
אפשר לחתוך את הגבינה הצהובה לחתיכות קטנות ולהשתמש בהן.

avatar
לימור (13:49 1.06.2023)

אני לוקחת כמות של פרוסות ומגרדת אותן יחד, זה יוצא מדהים

avatar
לי (09:24 16.10.2022)

היי, רציתי לדעת האם יש מתכון להכנת בצק? אין לי כרגע בצק קנוי וזה נראה מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:34 16.10.2022)

היי,
בצק עלים הוא מתכון יחסית מורכב וארוך, לכן אין לי מתכון אליו(:

avatar
אלה (17:23 10.12.2022)

אפשר להשתמש בבצק שמרים/בצק פיצה. יותר בריא אפילו

avatar
מוריה (00:07 25.09.2022)

הי
איך חותכים שיצא עגול ?
יוצא לי מלבני יוצר

מתכון לשבלולי פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:17 25.09.2022)

היי,
חשוב שהבצק יהיה מופשר אך עדיין מעט קר ולא נוזלי ודביק, על מנת שניתן יהיה לחתוך עיגולים יחסית עגולים.
חשוב לחתוך עם סכין חדה ובזמן החיתוך להחזיק בעדינות עם האצבעות את הבצק שחותכים כדי למנוע ממנו להתכווץ ולהפוך למלבן.
בנוסף, אני רואה שאת לא מניחה את השבלולים בכיוון הנכון- יש להניח אותם על התבנית כך שהצד החתוך יהיה כלפי מעלה ולא על הצד.

avatar
נורית (18:33 19.09.2022)

היי אפרת
תודה על המתכון המעולה
האם אפשר להכין ולהקפיא למשך כשבוע?
אם כן איך להפשיר והאם הטעם יפגע?

תודה לך ושנה טובה ומתוקה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:40 19.09.2022)

היי,
אפשר להקפיא למשך שבוע, להפשיר על השיש כמה שעות ומומלץ לסיים בחימום בתנור.
חשוב לעטוף היטב כדי למנוע את טעם הלוואי.
שנה מתוקה🌺

avatar
הודיה (02:10 2.02.2022)

תודה, יצא מאד טעים וקל להכנה.
יצא לי כ 30 שבלולי פיצה ובתגובות ראיתי שאמור לצאת יותר, האם יצא לי טוב?

מתכון לשבלולי פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:03 2.02.2022)

שמחה שאהבת את המתכון, נראה שיצא לך מושלם(:
בתמונה אני רואה שהכנת את השבלולים בגודל לא קטן, ולכן הגיוני שיצא לך כמות כזו.

avatar
הודיה מדמון (08:36 2.02.2022)

הכמות הזו היא מבצק של קילו שחתוך ל2, האם הכוונה לחתוך ל3?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:52 2.02.2022)

לא, גם חיתוך ל-2 חלקים מספיק(:

avatar
טל (21:31 30.11.2021)

היי אפרת,
הכנתי ויצא יופי.
מיועד להגשה ביום חמישי. נכון יותר לשמור במקרר או להקפיא?
תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:58 30.11.2021)

היי,
שמחה שיצא מוצלח!
אפשר לאחסן בקופסה אטומה במקרר ומומלץ לחמם בתנור כמה דקות לפני ההגשה(:

avatar
טל (22:21 30.11.2021)

תודה רבה

avatar
טל (22:02 22.11.2021)

מצויין!!!
הכנתי עם הרוטב שלא מצריך בישול.
טרפו !!
תודה על עוד מתכון נהדר שלך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:41 22.11.2021)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון!❤

avatar
אפרת (08:41 20.11.2021)

היי!
היה לי בצק עלים במקרר יומיים וכשבאתי להכין את השבלולים ולאחר ששמתי את רוטב הפיצה והגבינה רציתי לגלגל והבצק נדבק למשטח ונהיה דביק ולא ניתן לגלגול. מה ניתן היה לעשות כדי שלא יקרה?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:38 20.11.2021)

היי אפרת,
זה קרה משום שהבצק היה במקרר יומיים. אם מדובר במשך כזה יש לשמור במקפיא עד יום לפני ההכנה.

avatar
אפרת (18:06 20.11.2021)

תודה!
שאלה נוספת, האם במקום בבצק עלים ניתן להשתמש בבצק קנוי פריך מלוח/ בצק פיצה מוכן?
שבוע טוב!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:54 20.11.2021)

כן, אפשר (פשוט המרקם יהיה שונה משל בורקס…).

avatar
מוריה (13:57 1.10.2021)

כמה בורקסים זה יוצא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:21 1.10.2021)

היי מוריה,
מחבילה שלמה יוצא כ-60 יחידות קטנות.

avatar
שולמית (21:54 19.08.2021)

שלום, אין לי רוטב פיצה, יש תחליף? רסק עגבניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:23 19.08.2021)

היי שולמית,
אפשר לשים קטשופ או להשקיע ולהכין רוטב פיצה ביתי(:

avatar
מוריה (11:46 15.07.2021)

אפשר להחליף את הבצק עלים בבצק פילו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:28 15.07.2021)

אפשר אבל זה יצא שונה מאד- עלי הפילו הם דקים ופריכים יותר…

avatar
יעל (17:59 28.05.2021)

הי, אין לי מקום במקפיא לשים לפני האפייה.. זה בסדר?

avatar
יעל (18:00 28.05.2021)

השאלה היא אם זה בסדר במקרר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:15 28.05.2021)

זה נשמר הכי טוב במקפיא, אבל גם במקרר זה בסדר (מומלץ לשמור במקרר עד 5-7 ימים).

avatar
יעל (23:43 20.05.2021)

שומשום קלוי או לא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:50 20.05.2021)

אין צורך לקלות:)

avatar
יעל (23:00 20.05.2021)

דחוףף אפשר להשתמש בבצק עלים ישר מהמקפיא??? תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:30 20.05.2021)

היי,
אי אפשר ישר מהמקפיא כי ככה לא ניתן לעבוד עם הבצק… תפשירי על השיש כמה שעות:)

avatar
יעל (23:46 20.05.2021)

תודה רבה!!
(אגב, בסוף השתמשתי כן בבצק מהמקפיא.. היה קשה לעבוד איתו, אבל מקווה שיצא טעים.. בתנור😊)
ולא רציתי לחכות כי רציתי עכשיו להכין..
שבת שלום אפרת!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:51 20.05.2021)

איך הצלחת לעבוד איתו כשהוא קפוא?? מצדיעה לך:) בטוחה שיצא מעולה😊

avatar
יעל (17:36 28.05.2021)

היה באמת מאוד קשה, והוא קצת נחתך, אבל יצא מעולה וטעים ממש למרות זאת!!
תודה על מתכון 100!!
מכינה כבר פעם חמישית, וכל פעם יוצא מושלם😊

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:59 28.05.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף ושבת שלום😊

avatar
מיכל (22:52 20.05.2021)

וואו אפרת.. מתכון מדהים!!
הכנתי ויצא מוווושלם!!!!!!
תודה לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:24 20.05.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה מיכל ושבת שלום😊

avatar
בשלנית (11:38 25.10.2020)

ניתן להשתמש בבצק שמיועד לפיצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:41 25.10.2020)

כן.

avatar
שירלי (00:12 13.10.2020)

יצא טעים מאד . חוסל במהרה (:
שאפו על המתכונים הנהדרים והמוצלחים שלך !

מתכון לשבלולי פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:04 13.10.2020)

נראה מעולה 😍
תודה שירלי

avatar
טליה (13:05 2.09.2020)

היי אפרת, מעוניינת להכין את המתכון, אבל לא הבנתי לשם מה לחתוך את הבצק ל-3 חלקים.
מה עושים עם שני החלקים האחרים? האם שמים אותו רוטב פיצה?
תודה והמשך יום נעים, טליה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:57 2.09.2020)

היי טליה,
תיקנתי במתכון. לא חובה לחתוך את הבצק, זה רק אם הוא ארוך מידי (כדי שלא תצא רולדה יותר מידי ארוכה ואז לא יהיה לה מקום במקפיא).
כמובן שמכינים את החלקים באותו אופן 🙂

avatar
תמר (16:46 31.05.2020)

אפשר לשים רסק עגבניות במקום רוטב פיצה? זה טעים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:24 31.05.2020)

אני חושבת שכן. כדאי לדלל קצת את הרסק עם מים לפני המריחה.

avatar
תמר (01:23 1.06.2020)

עשיתי עם רסק יצא מאוד טעים
אולי כדאי שתוסיפי למתכון שצריך לשים את הפיציות על נייר אפייה כי אני שמתי בהתחלה על תבנית אלומיניום והן נדבקו ונהרסו וכששמתי על נייר אפייה יצא מהמם!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:01 1.06.2020)

תודה שחזרת לעדכן.
לגבי נייר אפיה, צודקת. עדכנתי במתכון.
תודה ויום נפלא 🙂

avatar
תמר (11:19 1.06.2020)

אלופה אין כמוך!!

avatar
תמר (09:31 24.05.2020)

היי
כמה יחידות יוצא מחבילה בצק עלים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:40 24.05.2020)

כ-60 יחידות.

avatar
חני (11:07 24.12.2019)

היי.
עשיתי את השבלולים המהממים עם מתכון רוטב הפיצה שלך.
יצא מדהים ונזלל ברגע שהגיע לשולחן.
הקפאתי חלקם ליום אחר, איך מומלץ להפשיר/לחמם.
תודה מראש. 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 24.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להפשיר על השיש ואח”כ להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

avatar
אפרת טובים (13:27 9.10.2020)

היי,
לא שמתי לב שצריך להפשיר לפני…
אפשר להפשיר באותו רגע במים חמים? זה יצא טעים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:08 9.10.2020)

היי אפרת,
הבצק חייב להיות מופשר לפני.
לא מומלץ לשים את הבצק במים חמים אבל תוך שעה-שעה וחצי בחוץ זה אמור להיות מופשר (במיוחד אם חמים).

avatar
מוריה (14:39 6.08.2019)

הי אפרת.
האם בצק פריך מלוח מתאים כאן?
אם כן, יש לי חצי קילו- האם עדיין לחתוך ל-3 חלקים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:39 7.08.2019)

בצק פריך פחות מתאים. זה בצק של קישים ועוגיות.

avatar
אסתר (16:53 16.07.2019)

הי אפרת.
תודה על המתכונים המדהימים.
יש לך מתכון במקום הבצק עלים?
פשוט אין לי זמיןץ

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:13 16.07.2019)

אפשר להכין את המתכון הזה- שבלולי גבינה ושום עם המילוי שבמתכון הזה.

avatar
רווית (08:01 14.06.2019)

שלום
אם אין לי גבינה צהובה מגוררת ונשאר לי בבית מלא מוצרלה זה גם יעשה את העבודה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 14.06.2019)

כן בטח.

avatar
שירה (00:45 6.06.2019)

שלום לך אודליה שרוצה רק פרווה, מנסיון {מר} הבן שלי אלרגי ולכן אני מכינה מלא מתכונים “חלביים” כמו פיצה או פוקצ’ות וכו’ וכו’ וגם את הפיציות האלה הכנתי והדבר ששמתי במקום גבנ”צ בכל המתכונים- זה מלח גס פשוט פיזרתי ממש בקטנה מלמעלה כמו שמפזרים את הגבנ”צ רק שזה לא ממש מלא כמו הגבנ”צ שלא יצא מידי מלוח- ויצא פשוט מ-ע-ד-ן!!!! ואפילו יותר טעים מחלבי. בהנאה

avatar
יפעת (22:47 3.06.2019)

היי, תחילה אני רוצה לומר שכל המתכונים שלך נפלאים, ובקשר לשבלולים אני רוצה אותם לחג שבועות, האם אני יכולה להכין יומיים מראש? ואם כן, אז זה צריך להיות אחרי אפיה או לפני, והיכן לאחסן? במקפיא או מקרר? והאם צריך לחמם שוב אם אופים יומיים לפני?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:51 4.06.2019)

את יכולה להכין יומיים מראש ולשמור במקרר או במקפיא.
להוציא להפשרה על השיש באותו יום ולחמם לפני ההגשה.

avatar
אודליה (09:13 17.08.2018)

היי רציתי לדעת אם אפשר לוותר על הגבינה
אני צריכה משו פרווה
אם אני ישים רק רוטב פיצה וזייתים ?
זה יהיה בסדר??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:31 17.08.2018)

יותר טעים עם גבינה אבל אפשר להכין גם עם רוטב פיצה וזיתים.

avatar
צופיה (18:29 14.06.2018)

המתכון יצא פשוט טעיייםםם! אפרת, המתכונים שלך מדהימים! תודה רבה לך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:04 14.06.2018)

שמחה לשמוע, תודה ❤️

avatar
ריקי (19:35 17.12.2017)

פשוט מצויין! מוכן תוך שעה עם הכנת הרוטב הנפלא שלך!! תודה !!! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 17.12.2017)

תודה ריקי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
שם *ירושלמית117 (11:09 4.06.2017)

כמה פיצות יוצא מחצי קילו בצק עלים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:58 4.06.2017)

15-20 יחידות.

avatar
שלומית (15:44 25.05.2017)

היי אתר נהדר
רציתי לשאול אני רוצה להכין עם תפוחים האם את יכולה לתת לי את המתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:12 25.05.2017)

היי שלומית,
אפשר לגרד בפומפיה 2 תפוחי עץ מקלופים, להוסיף כפית גדושה אבקת קינמון ו 4-5 כפות סוכר.
אופן הכנה אינו משתנה למעט המילוי.

avatar
אליסה (15:00 14.09.2016)

הכנתי ויצא פשוט טעים! תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:23 14.09.2016)

תודה אליסה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
שיראל (13:15 14.08.2016)

שלום רב
יש לך מתכון לרוטב פיצה או שפשוט לקנות מוכן מהסופר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:16 14.08.2016)

היי שיראל,
מצרפת מתכון לרוטב פיצה (אפשר להכין כמות ולהקפיא).

avatar
OrchenOrchen (19:12 11.08.2016)

חייב להישתמש בבצק עלים שהיה במקרר? כי אני שומרת אותו בחוץ

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:39 11.08.2016)

היי,
אפשר להשתמש בבצק עלים שיהיה בחוץ אבל אם הוא רך/דביק מידי (בגלל הטמפ’ בחוץ) אפשר להכניס אותו להתייצבות למקפיא למשך 10-15 דקות ואז לעבוד איתו.

avatar
ענת (17:58 10.08.2016)

אפרת,יש סיכוי לקבל מתכון להכנת בצק עלים מקמח מלא (אם יש דבר כזה)
או אפילו יותר פשוט: מתכון למאפה/מאפים מקמח מלא?
אלף תודות
ענת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:28 10.08.2016)

היי ענת,
אני לא מכירה מתכון לבצק עלים מקמח מלא אבל יש שבלולי פיצה מקמח מלא.

avatar
אסנת (08:32 4.04.2016)

יהיה אפשר להשתמש במלווח .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:37 4.04.2016)

כן אסנת, אפשר.

avatar
נתי (01:58 7.01.2016)

לשמור במקרר ל3 ימים הכוונה לכך כשהם כבר אחרע אפייה?
והאם כששמים במקפיא זה לפני אפייה ?
🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:49 7.01.2016)

היי נתי,
אחרי האפיה גם במקפיא וגם במקרר.
יום נפלא 🙂

avatar
דבורי (01:24 14.12.2015)

באמת ממכר, גם להכין וגם לאכול…(יותר לאכול…)

avatar
מירי (18:13 20.07.2015)

היי. בצק פילאס יכול להתאים פה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:27 20.07.2015)

כן מירי.

avatar
רונית (12:58 17.05.2015)

הי, האם אפשר לשים בתבנית של מאפינס?
תודה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:23 17.05.2015)

כן רונית, את יכולה.
שבוע טוב 🙂

avatar
דנה (08:18 1.06.2014)

שלום,

האם ניתן להכין גם מבצק פילו?
איך וכמה זמן ניתן לאכסן אותם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:42 1.06.2014)

הי דנה,
בצק פילו לא כל כך יהיה מתאים במקרה הזה.
ניתן לאחסן את השבלולים בקופסא אטומה במקרר למשך כ-3 ימים. לאחר מכן ניתן לחמם אותם בתנור ב 180 מעלות.
אפשר גם להקפיא אותם ואז הם נשמרים עד חודש.

avatar
דנה (08:57 1.06.2014)

תודה 🙂

לקריאת כל התגובות