שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 16-20 קציצות עוף

מצרכים:

250 גרם חזה עוף טחון (*ניתן להשתמש בהודו טחון/בקר טחון)

1 בצל קטן קלוף

2 שיני שום כתושות

גזר בינוני קלוף

תפוח אדמה בינוני-קטן קלוף

בטטה קטנה קלופה

כוס עלי פטרוזיליה

1 ביצה גדולה

כף שמן

רבע כוס פירורי לחם

תיבול: כפית מלאה מלח, חצי כפית כמון, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

-חותכים את הירקות גס וטוחנים במעבד מזון עד לתערובת אחידה.

-סוחטים את התערובת מנוזלים ומעבירים לקערה. מוסיפים עוף טחון, ביצה, שמן, פירורי לחם ומתבלים במלח, כמון ופלפל שחור.

-מחממים תנור ל190 מעלות (בתנורים חזקים- 180 מעלות) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה. משמנים את נייר האפיה.

-יוצרים קציצות בקוטר 5-6 ס”מ ועובי 1-1.5 ס”מ ומניחים על נייר האפיה המשומן. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים בזהירות צד ואופים 10 דקות נוספות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

קציצות עוף קציצות עוף וירקות

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סורבה אבטיחסורבה אבטיח
עגבניות שרי בתנור עגבניות שרי בתנור
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
חני (23:38 8.09.2024)

אחלה מתכון, הכנתי לילד בן שנה…
בסוף המבוגרים נהנו לא פחות!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:49 9.09.2024)

איזה כיף לשמוע❤️
תודה חני

avatar
קארין (10:03 24.06.2024)

תודה על המתכונים!!!
טיגנתי יצא מעדן
פחות בריא יותר טעים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:14 24.06.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
אביה (20:14 17.04.2024)

שלום אפרת היקרה,
נגמרה לי הפטרוזיליה, האם אפשר להחליף בתרד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:14 18.04.2024)

אפשר להכין גם בלי.

avatar
עדי (03:35 19.03.2024)

וואו פשוט וואו! לא היה לי בצל ובמקום גזר שמתי קישוא. יצא מדהים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:51 19.03.2024)

שמחה שיצא טעים🙂

avatar
רות (14:05 5.03.2024)

שלום,
תודה על המתכון וההוראות הברורות!
רציתי לשאול אם יש לך איזה טיפ איך לסחוט את הירקות בצורה יעילה ?(גרדתי בפומפיה)
בינתיים מה שקרה שחלק מהירקות יצאו לי עם המים שנסחטו…
תודה !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:54 5.03.2024)

קודם כל זה לא נורא אם נשארים קצת נוזלים, זה לא חייב להיות סחוט לגמרי.
אני שמה כפפה וסוחטת. אפשר גם לשים במסננת ולמחוץ קצת עם כף.

avatar
רות (09:58 6.03.2024)

תודה!
יצא תענוג! ממש חטיף אמיתי!
סוף סוף מצאתי איך לגרום לבת שלי לאכול אוכל בריא וטעים מהדלת האחורית…
תודה על המתכון המקסים !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:44 6.03.2024)

❤️❤️

avatar
אודל (16:59 2.01.2024)

אפשר לוותר על פירורי לחם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:29 2.01.2024)

אני חושבת שאפשר להכין גם בלי.

avatar
מוריה (21:41 21.09.2023)

יאמי, מכינה קבוע קציצות אלה. האם יש אפשרות להפוך את זה לפשטידה? אשמח להנחיות 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:25 22.09.2023)

היי
אפשר לנסות לשים 3 ביצים ולהוסיף עוד תפוח אדמה אחד.
יש לטגן את הבצל והירקות, להעביר לקערה ולהוסיף את העוף, לערבב עם התבלינים, להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ35 דקות על 180 מעלות.

avatar
שירה (14:00 4.09.2023)

אני רוצה להכין כמות גדולה עם חזה עוף טחון ובשר טחון, 500 גרם כל אחד.
האם מומלץ? אם כן מה הכמויות?
תודה מראש:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:52 5.09.2023)

היי
לא מומלץ לשלב בקציצות גם עוף וגם בשר.
ל500 גרם עוף יש להכפיל כמויות פי 2.

avatar
סיון (20:03 9.03.2023)

היי, כדאי להקפיא אחרי או לפני אפייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:46 9.03.2023)

היי,
עדיף להקפיא לאחר האפייה.

avatar
Liron (17:23 30.01.2023)

יצא פשוט נהדר!!

קציצות עוף וירקות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:48 30.01.2023)

שמחה שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
מוריה (15:07 16.11.2022)

טעיםםםםם!!! אחד המתכונים הטובים שלך, (זה קשה לבחור כי למעשה כולם מצוינים!)
החלפתי תפוח אדמה בקולורבי, תיבלתי עם חוואיג וכורכום. יאמי!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:28 16.11.2022)

שמחה כל כך שאהבת את המתכון❤️
תודה שחזרת לשתף!

avatar
שני (16:31 15.11.2022)

תודה על המתכון, יצא פשוט מעולה!
בלי הרבה עבודה, רכות ועסיסיות, ובריאות.
לא היה לי עוף טחון – טחנתי פשוט חזה עוף במעבד.
אפיתי בתנור אבל על 200 כי אני אוהבת שזה יותר שחום.
לגמרי שומרת את המתכון לקבועים (הקציצות בקר שלך מככבות אצלינו קבוע!).

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:39 15.11.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤️

avatar
מרים (16:07 10.08.2022)

מעולה
הכנתי בטיגון ובאפיה
בטיגון אין השוואה בכלל, נאכלו עשרות של קציצות!!!
משתלם..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:11 10.08.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
נעה (20:09 28.06.2022)

היי אפרת אני חייבת לציין הכנתי את הקציצות עוף טעימות בטירוף .
ההורים שלי הגיעו וגם האחים חזרו מהעבודה ומהבית ספר רעבים לא ידעו מה לאכול אמרתי תאוכלו את הקציצות עם הפירה עם סלט זה היה משגע כולם החמיאו ושאלו מאיפה המתכון.
❤❤❤
כולם שבעו ונהנו כולם אכלו הכל וכל רגע החמיאו שיצא טעים מאוד וגם אני חייבת לומר תודה לך אפרת היקרה

קציצות עוף וירקות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:05 28.06.2022)

נראה מעולה! שמחה מאד שיצא מוצלח ושכולם אהבו…
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
אביגיל (18:33 3.05.2022)

מתכון פצצה! הילד שלי בן 11 חודשים טורף אותן! גם קלות להכנה וגם מעולות להקפאה כך שבמקרה הצורך תמיד יש ארוחה מוכנה במקפיא! תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:15 3.05.2022)

שמחה ממש שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
מרב (21:52 9.06.2021)

וואווו חזרתי להגיד שיצא כל כך טעיםם כל כך רך הילדים טרפו זללו הכל וביקשו עוד!! הכנתי עוד נגלה וגם בעלי הצטרף וזלל איתנו. למחרת שוב ביקשואת הקציצות . תודה מתכון מהמם. לא הייתה לי בטטה אז שמתי תפוא גדול ועוד גזר, וכמובן טיגנתי. אששש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:31 9.06.2021)

איזה כיף שאהבתם! שמחה מאד שיצא מוצלח ותודה על השיתוף😊

avatar
קיפי (12:07 6.06.2021)

מעולה גם בהקפאה, מפרידה בהקפאה ומחממת במיקרו. אחלה מתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:31 6.06.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף❤

avatar
אסנת (18:48 27.05.2021)

האם אני יכולה לשים בשר במקום חזה עוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 27.05.2021)

כן, אפשר עם בשר טחון😊

avatar
בתשבע (17:06 24.11.2020)

לא רציתי לוותר על טיגון, ניסיתי בזמן קוסקוס. להיטטטט הילדים אוכלים אחד אחרי השני

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:47 24.11.2020)

שמחה לקרוא שאהבת בת שבע ❤️

avatar
רחלי (12:07 30.06.2020)

היי אפרת
האם טוב בהקפאה?
אני שואלת בגלל התפו”א.

avatar
רחלי (12:19 30.06.2020)

ועוד משהו אין לי בטטה זה יצא טעים?
יש משהו לשים במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:20 30.06.2020)

היי רחלי,
אפשר להכין בלי בטטה או להוסיף גזר קטן.
לגבי הקפאה, חייבת לציין שלא ניסיתי. יכול להיות שלאחר ההפשרה הטעם קצת ישתנה בגלל שיש תפו”א בקציצות.
אם זה מיועד להקפאה אולי כדאי לוותר על תפוח האדמה ולהכין רק עם גזר.
.

avatar
רחלי (17:22 30.06.2020)

תודה רבה 🙂

avatar
קיפי (13:07 27.01.2021)

אני מקפיאה, עם הפרדה שיהיה קל להפשיר כמה שנחוץ. יוצא מעולה.תודה

avatar
Lina (16:36 27.01.2020)

הי אפרת
מה אפשר לשים במקום פירורי לחם/ קמח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:20 27.01.2020)

במקום פירורי לחם אפשר להרטיב פרוסת לחם, לסחוט ולפורר לתוך התערובת.

avatar
Lina (21:41 28.01.2020)

בסוף שמתי קוואקר טחון, יצא מעולה!!
תודה רבה על מתכונים נהדרים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 28.01.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
רחלי (23:53 20.01.2020)

היי אפרת,
רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום בטטה ותפוח אדמה….
קיצור ממש תודה רבה… המשך יומטוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 21.01.2020)

אפשר לשים קישוא. אם אין לך תכיני בלי.

avatar
נולי (22:18 12.06.2020)

קולורבי

avatar
זוהר (22:10 29.08.2019)

אפשר לעשות עם בשר טחון במקום ?
מה לעשות במקום בטטה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:13 30.08.2019)

במקום בטטה אפשר להוסיף גזר נוסף.
אפשר להכין עם בשר בקר טחון.

avatar
רוני (08:25 22.06.2019)

טעים מאאאד!! עשיתי עם 500 גר’ עוף טחון בלי שינוי בכמות של יתר המצרכים. תודה על המתכונים המשובחים שלך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 22.06.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רוני

avatar
נחמה (17:14 19.05.2019)

טעים ביותר!!!! תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 19.05.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
חן (22:06 30.04.2019)

היי אפרת!
אם אין לי מעבד מזון???
יש אפשרות להכין בלי? איך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:31 30.04.2019)

אפשר לגרד בפומפיה דקה את הירקות. לסחוט מנוזלים ולהוסיף לתערובת.
את הפטרוזיליה לקצוץ דק-דק בעזרת סכין.

avatar
הודיה (18:02 28.04.2019)

היי 🙂
אני רוצה להכין את הקציצות האלו לארוחות צהריים בעבודה, זה אפשרי להכין מראש את הכמות שבמתכון ולשמור במקרר וכל יום למשל להוציא לי 2 לעבודה? כמה זמן זה יכול להחזיק במקרר?
עוד שאלה, איך הן כשהן קרות? כי אין לי מיקרוגל בעבודה..
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:06 28.04.2019)

היי הודיה,
אפשר להכין את הקציצות ולשמור במקרר. הן נשמרות כ-4 ימים במקרר. אם את רוצה שיישמרו ליותר זמן אפשר להקפיא אותן וכל פעם להפשיר את הכמות הרצויה.
הקציצות טעימות גם כשהן בטמפ’ החדר.

avatar
הודיה (18:06 29.04.2019)

היי,תודה על המענה!
בלהקפיא הכוונה לפני שאופים בתנור? פשוט להכין את התעורבת ולהקפיא ואז כל פעם שאני רוצה פשוט להוציא ולאפות?
שוב תודה 🙂
(יש לך אולי עוד מתכונים לקציצות כאלו שהן טעימות גם כשהן קרות ויתאימו לי לצהריים בעבודה?)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 29.04.2019)

הכוונה להקפיא אחרי האפיה (לא שהן מתקררות כמובן). אפשר להפשיר לילה לפני במקרר.
קציצות נוספות שאפשר לאכול בטמפ’ החדר:
קציצות טונה וירקות
קציצות הודו
מצרפת קישור לרעיונות נוספים למתכונים שלא דורשים חימום – מתכונים לקחת לעבודה.
קציצות קינואה
קציצות ירק אפויות

avatar
מיכל (20:30 16.04.2019)

היי אפרת, הכנתי אותן והן ממש טעימות! אפשר להחליף את פירורי הלחם במשהו אחר כדי שיהיו כשרות לפסח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 16.04.2019)

אני חושבת שאפשר לשים 1-2 כפות קמח מצה או קמח תפוח אדמה.
חג שמח 🌷

avatar
ענת (16:18 4.03.2019)

הי אפרת,

כמות העוף טחון שיש לי היא 500 גרם. האם להכפיל את כל כמויות המרכיבים? כולל תבלינים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 4.03.2019)

כן, כדאי להכפיל את כל יתר הכמויות.

avatar
ענתי (08:18 15.01.2019)

היי אפרת נראה מעולה.

אפשרי במקום בטטה ותפוחי אדמה -להוסיף קישואים?תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:34 15.01.2019)

כן אפשר.
דרך אגב יש מתכון לקציצות עוף וקישואים.

avatar
יעקב (10:48 20.12.2018)

שלום
הכנתי ויצא מטורף ממש !!!
טעים בטירוף !!
איזה רוטב אדום מתאים לקציצות האלו ?
תודה על הכל 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:46 20.12.2018)

היי יעקב,
שמחה שיצא טעים 🙂
לדעתי רוטב אדום רגיל כמו במתכון קציצות בשר ברוטב עגבניות. אם אתה רוצה להעשיר קצת את הרוטב אפשר לטגן קצת בצל לפני ולהוסיף כ-2 עגבניות טריות מגורדות.

avatar
שרה (11:27 22.11.2018)

הכנתי אתמול
יצא מעולה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:02 22.11.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
רינה (17:13 24.10.2018)

הי אפרת,
כמו תמיד, לפני שמכינה משהו נכנסת רק לאתר שלך
יש לך מתכון לקציצות מעוף טחון בלי ירק ירוק?
פשוט אני תקועה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 24.10.2018)

היי רינה,
יש מתכון לכדורי עוף אפויים. אפשר גם לטגן אותם.

avatar
שירלי (13:37 23.10.2018)

אמנם גרדתי גס את הירקות אבל עדיין יצא ממש ממש טעים. תודה(:

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:53 23.10.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
יוגב (10:53 28.09.2018)

היי אפרת. למי שאין מעבד מזון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:57 28.09.2018)

היי יוגב,
אפשר לגרד בפומפיה דקה את הירקות. לסחוט מנוזלים ולהוסיף לתערובת.
את הפטרוזיליה לקצוץ דק-דק בעזרת סכין.

avatar
יוגב (17:26 28.09.2018)

אולי זה ישמע קצת טפשי, אבל למה הכוונה בלסחוט את הנוזלים? איך לסחוט אותם? ביד?
תודה רבה וחג שמח.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 28.09.2018)

אפשר לשים במסננת וללחוץ בעזרת משהו כבד או לסחוט ביד.
חג שמח 🌺

avatar
בתי (08:40 11.07.2018)

היי בוקר טוב,
אני כ”כ נהנת מהמתכונים שלך ,הם קלים וטעימים פשוט מושלמים.
רציתי לדעת אם אני הוסיף פטריות חיות וקישאו זה בסדר?
המשך יום קסום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:46 11.07.2018)

היי בתי,
ממליצה להוסיף רק את הקישוא.
יום מקסים 🌷

avatar
אילה (19:10 3.07.2018)

שלום. המתכונים שלך מעולים!!!
מסביב לקציצות נוצר לי כרום לבן. איך ניתן למנוע זאת ומה זה אומר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:59 3.07.2018)

היי אילה,
זו תופעה שכיחה. לדעתי זה חלבון שמופרש מהבשר. אפשר להקטין את התופעה על ידי שימוש בבשר טרי ולא קפוא ואפיה בחום גבוה (חשוב גם לחמם את התנור כ-10 דקות מראש).
אני חושבת שגם סגירה של הקציצות על ידי צריבה של הקציצות במחבת 1-2 דקות מכל צד יכולה למנוע את התופעה או לפחות להפחית אותה. אחרי הצריבה במחבת יש להכניס לתנור החם ולהמשיך לאפות כרגיל.

avatar
יעקב (09:57 3.07.2018)

אהלן אפרת
האם ניתן לטגם את הקציצות במקום לאפות?
התנור שלי חלבי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:24 3.07.2018)

כן אפשר. אם במקרה הקציצות מתפרקות כדאי להוסיף ביצה נוספת ועוד קצת פירורי לחם.

avatar
יעקב (19:42 3.07.2018)

תודה תבורכי

avatar
gilgolit (18:10 27.04.2018)

מתכון סופר מוצלח! הכל נטרף (: תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 27.04.2018)

שמחה לשמוע!
תודה 🙂

avatar
זיוה (19:56 1.03.2018)

הי אפרת,
אתר מדהים!!! תמיד עובד!
אם אין לי כיצד לטחון את הירקות, האם אני יכולה לבשל אותם ואז למעוך לתוך התערובת?
אם כן, האם זה פוגע בערך התזונתי?

תודה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:04 1.03.2018)

היי זיוה,
אפשר לבשל את הירקות ולגרד אותם בפומפיה דקה במקום למעוך. את עלי הפטרוזיליה יש לקצוץ דק-דק ואת הבצל אפשר לגרד בפומפיה דקה מבלי לבשל לפני או שאפשר לקצוץ דק ולטגן ולהוסיף לתערובת.
לגבי הערך התזונתי, בישול יכול לפגוע מעט אבל לא משהו משמעותי. זה עדיין יהיה מזין.

avatar
שושנה אברומוב (19:23 14.02.2018)

יצא מעולה לא עשיתי עם בטטה וגזר פחות לטעמי, מתכון מושלם.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 14.02.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שושנה.

avatar
שרית (13:15 26.01.2018)

יצא מעולה, תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:58 26.01.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שרית ושבת שלום

avatar
אור (13:01 27.12.2017)

איזה רוטב איפשר להכין לקציצית תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:36 27.12.2017)

היי אור,
אפשר להכין להן רוטב אדום כמו במתכון הזה אבל לדעתי הקציצות טעימות ללא רוטב.

avatar
איריס (10:40 5.12.2017)

אפשר פפריקה מתוקה במקום כמון ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:45 5.12.2017)

היי איריס,
כמון נותן טעם יותר מיוחד אבל אם אין לך שימי פפריקה.
יום מקסים 🙂

avatar
שרון (12:42 24.11.2017)

יצא טעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 24.11.2017)

תודה שרון, שמחה לשמוע 🙂

avatar
שרה (16:24 18.10.2017)

לראשונה נעזרת באתר. יצא מעולהההה!!!!!תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:20 18.10.2017)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
חגית (18:39 13.10.2017)

וואו וואו! פשוט וט ע י ם
איזה כיף של מתכון, בריא,קליל והטעם משגע.. תודה על מתכון נפלא 🙂
מתחסל בצ’יק

נ.ב
הכנתי מ400 גרם עוף טחון, ירקות גירדתי בפומפיה וסחטתי מעט, השארתי ביצה אחת, יצאו לי 20 קציצות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:41 13.10.2017)

תודה חגית, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
מזל (21:07 11.10.2017)

היי אפרת,
מה אני יכולה לשים במקום ביצים?
תודה
מזל☺

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 12.10.2017)

היי מזל,
אם התערובת מספיק יציבה אז אפשר לוותר על הביצה.

avatar
יוסי (18:03 16.09.2017)

היי אפרת, אני פשוט נהנה מהמתכונים שלך, הכנתי בעבר בטיגון ויצא מעולה ועכשיו אני מכין שוב, הפעם בתנור☺️, לצערי שכחתי לשמן את הנייר אפייה, אני מקווה שיסתדר..
תודה שוב,
יוסי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 16.09.2017)

מקווה שיצא טעים 🙂
שנה טובה!

avatar
יוסי (18:47 11.10.2017)

יצא מעולה, עכשיו נגלה שנייה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:11 12.10.2017)

מעולה 🙂
חג שמח

avatar
לאה וירטהיים (15:08 15.09.2017)

שלום
כמי שמקפיא כמעט הכל הדרך הטובה ביותר להקפיא כמויות של קציצות שניצלים היא להפריד בין השכבות בנייר אפיה. לאחר ההקפאה ניתן בקלות להפריד כמה קציצות לצורך העיניין שרוצים.אם זה ממש קפוא כמה מכות קלות של הקופסה על גבי השיש וההפרדה מושגת מיד.
כיף של אתר.
חג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:28 15.09.2017)

תודה לאה 🙂
חג שמח ושנה טובה!

avatar
שני (19:45 12.09.2017)

היי אפרת..
יש לי עוף טחון מעורבב עם בשר טחון..איך את חושבת שזה יצא?

avatar
שני (19:54 12.09.2017)

עכשיו אמי רואה ששאלו לפניי…תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:00 12.09.2017)

ייצא מעולה 🙂

avatar
אריאלה (00:34 8.09.2017)

היי אפרת,
האם ניתן להשתמש בשיבולת שועל במקום פירורי לחם?
תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 8.09.2017)

אני חושבת שכן. יכול להיות שיהיה צורך לשים קצת יותר.

avatar
גילת (10:02 5.09.2017)

בוקר טוב,
מה ניתן לשים במקום תפוח אדמה?
תודה רבה,

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:21 5.09.2017)

היי גילת,
אפשר פשוט לוותר על תפוח האדמה ולשים קצת יותר פירורי לחם (רק אם התערובת אינה יציבה).

avatar
אשירה. (15:01 4.09.2017)

שלום,
תודה על האתר, נעזרת בו הרבה.
לגבי הקציצות, איך אפשר להקפיא אותן באופן שיאפשר להפשיר כל פעם רק שתיים-שלוש קציצות? כלומר להקפיא אותן בצורה שלא ידבקו זו לזו?
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:00 4.09.2017)

היי אשירה,
את יכולה להניח אותן על מגש ולהקפיא ולאחר שהן קפואות להעביר לשקית.

avatar
נועה (12:04 27.08.2017)

יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום פירורי לחם שיהיה ללא גלוטן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:16 27.08.2017)

הייתי מנסה לשים 1-2 כפות קמח תפוחי אדמה.

avatar
דיינה (02:48 28.07.2017)

פשוט טעים! שמתי כוסברה במקום פטרוזיליה וכפול גזרים במקום בטטה. תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:11 28.07.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
רוז (08:15 25.07.2017)

בוקר טוב
במידה ומכינה 500 גר עוף האם פשוט להכפיל כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 25.07.2017)

היי רוז,
אפשר להכפיל כמויות או שאם את רוצה שיהיה יותר עוף בקציצה אז אפשר להשאיר את יתר הכמויות כמו שהן, רק מלח להוסיף קצת יותר, נגיד עוד רבע כפית שטוחה.

avatar
אנה (13:30 13.07.2017)

שלום רב,תודה על המתכון יצא מאוד טעים ועסיסי.אני שמתי הודו חתוך לקוביות במקום טחון.יום מקסים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:35 13.07.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא

avatar
עדן (12:53 4.07.2017)

האם אפשר לוותר על פרורי הלחם? תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:06 4.07.2017)

היי עדן,
אם ניתן להכין קציצות יציבות אז אין בעיה. אם הן מתפרקות אז כדאי לפורר לתוך התערובת פרוסת לחם רטובה וסחוטה (בלי הקשה).

avatar
שלומית (09:15 30.06.2017)

הי אפר, תודה רבה על המתכונים המעולים….אם אין לי בטטה להוסיף ירק אחר? האם ניתן להכין עם בשר בקר טחון? כמה קציצות יוצאות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:25 30.06.2017)

היי שלומית,
במקום בטטה אפשר להוסיף גזר נוסף.
אפשר להכין עם בשר בקר טחון.
אמורות לצאת מהכמות 16-20 קציצות.
שבת שלום 🙂

avatar
קרינה (07:36 30.06.2017)

היי אפרת,
האם אפשרי לגרד את הירקות וליסחוט נוזלים פשוט יש לי מעבד מזון קטן אני לא יודעת אם אפשרי לשים לשם ירקות המעבד שלי עובד בפולסים לחיצות ארוכות….והאם צריך לשים את הרציחות מעל גם?
תודה רבה.

avatar
קרינה (07:38 30.06.2017)

*והאם צריך לשמן את הקציצות מעל גם?
תודה רבה.פשוט המקלדת בפלא לא עובדת סליחה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:25 30.06.2017)

היי קרינה,
אפשר לגרד את הירקות בפומפיה ולסחוט מנוזלים (פשוט כשטוחנים אז המרקם יוצא יותר אחיד).
אפשר לשמן את הקציצות גם מעל, לא חובה.

לקריאת כל התגובות