שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 26 דקות

מס’ מנות: 6 כדורים

מצרכים:

1/2 כוס קמח מצה

1/2 כוס מים רותחים

1 ביצה

1 כף שמן קנולה

רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

למרק: מים רותחים, כף אבקת מרק, מעט מלח.




אופן הכנה:

– להניח את הקמח בקערה ולשפוך את המים הרותחים. לערבב היטב (בעזרת כף או מיקסר ידני) עד לקבלת בצק סמיך ומעט קשה.

– להוסיף את הביצה ולערבב במהירות עד שהביצה נטמעת לגמרי בבצק. להוסיף שמן, מלח ופלפל שחור ולערבב לתערובת אחידה. להניחבצד עד להכנת המרק.

-ממלאים מים בסיר קטן (2/3 גובה), מתבלים במעט מלח ואבקת מרק ומביאים לרתיחה. כשהמים רותחים (מבעבעים) – מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים מהבצק כדורים בקוטר של כ-3 ס”מ ומניחים בתוך הסיר עם המים הרותחים. מבשלים במצב רתיחה כ- 6 דקות עם מכסה חצי סגור עד שהכדורים צפים ומבושלים. מכבים את האש ומוסיפים לסיר עם מרק עוף/ירקות מוכן לספיגת הטעמים.

הערה: אם מכפילים כמויות יש להוסיף ביצה אחת כל פעם ולערבב. בנוסף, מומלץ לבשל פעמיים (בשתי נגלות) – בכל פעם 6 כדורים.

מתכון למרק מהיר:

מטגנים בסיר קטן 1/2 בצל בינוני קצוץ עד להזהבה קלה. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים. מוסיפים 1/2 כוס גזר גמדי משקית קפואה וחופן עלי פטרוזיליה קצוצה. מתבלים בחצי כפית כורכום, כפית גדושה אבקת מרק, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

כשהמרק מוכן, מניחים בפנים את כדורי הקניידלך המבושלים.

 

קניידלך לפסח, קניידלך מקמח מצה, מרק קניידלך לפסח, קמח מצה מתכונים

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
לחמניות על שיפודלחמניות על שיפוד
פסטה ברוטב בטטה פסטה ברוטב בטטה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
יעל (19:45 17.07.2024)

הי אפרת
שאלה דחופה אני רוצה שהקניידלך יהיו מוכנים אחרי שהם רותחו במים לאכילה
אחרי 6 דקות של בישול טעמתי והם עדיין בצק
מה עושים? ואני לא הולכת לבשל אותם במרק
אני עושה מרק טחון ושמה ישר בצלחת את הקניידלך
מה לעשות שלא יהיו בצק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:16 18.07.2024)

מתנצלת ראיתי רק עכשיו.
במקרה כזה יש להמשיך לבשל אותם במים.

avatar
ציון (10:51 12.07.2024)

יפה וטעים

קניידלך לפסח
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:30 12.07.2024)

ואו נראה מעולה!

avatar
ציון (10:46 12.07.2024)

מתכון אליפות כל שבת מככב תודה לאל ותודה לך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:42 12.07.2024)

תודה ציון🙂

avatar
רות (22:37 22.01.2024)

היי אפרת מתכון מהמם, הכנתי יצא סוף. תודה
רציתי לשאול, אם אני יכין את הבלילה ואשאיר אותה כל הלילה במקרר, זה בסדר?
תודה❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:15 23.01.2024)

היי רות,
שמחה שיצא טעים🙂
לגבי הכנת התערובת יום לפני – לא ניסיתי, אני רק חוששת שאולי היא תתקשה מידי אז לא בטוח אם כדאי.

avatar
חשא (14:19 19.01.2024)

כמה זה יוצא יש לי משפחה גדולה ואני לא רוצה לעשות פעמיים אין לי זמן
וזה דחוף מאוד, עוד רגע שבת.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:31 19.01.2024)

בכמות שיש במתכון זה יוצא 6 כדורים.

avatar
חשא (14:48 19.01.2024)

אז כמה להכין🤨
זה כזה 24 אנשים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:51 19.01.2024)

אני חושבת שמספיק להכפיל ב-3 (בדר”כ לא כולם אוכלים מזה).
אם כולם אוכלים אז להכפיל ב-4.

avatar
חיה (21:54 24.05.2023)

אפשר להקפיא את הקניידלך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:40 24.05.2023)

אפשר אבל הקניידלך במיטבם סמוך להכנה.

avatar
מירב (13:42 14.04.2023)

היי אפרת, חוזרת כרגיל לאתר שלך שמהווה את “דף הבית” שלי 🙂
אני רוצה להכין את העיסה כקישקע פרווה לחמין, ותוהה איך להכניס אותה.
1. כגוש (מגולגל כרולדה כמובן) לחמין רותח, מגולה או שעדיף לעטוף במשהו?
2. להכניס כדורים… או שהם יימסו עד שבת בבוקר?
תודה מראש 🙂
מירב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:27 14.04.2023)

היי,
לא ניסיתי להכין קניידלך בחמין, כך שאני לא בטוחה איך עדיף להכין. מה שכן אני חושבת שהקניידלך פחות מתאים לחמין בגלל הבישול הארוך.

avatar
מירב (20:16 15.04.2023)

הכנתי בסוף כדורים, יצא מושלם😊
תיבלתי אותם קצת יותר בפיקנטיות שיהיו משמעותיים בחמין… הסיר נגמר 🌞

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:54 16.04.2023)

שמחה מאד לשמוע!
תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
שרונה (00:26 11.04.2023)

מתכון מושלם!!! הילדים ממש ממש אוהבים. לא מחליפה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:54 11.04.2023)

איזה כיף שנהניתם מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אור (19:16 10.04.2023)

הי אפרת, בדרך כלל אני מכינה מתערובת מוכנה ואני רוצה לנסות את שלך הפעם. יש לי שתי שאלות:
1. האם לא צריך לטרוף או להקציף את הביצה עם השמן והתבלינים לפני הוספה לתערובת הקמח והמים?
2. האם צריך לתת לעיסה לחכות לפני הכנת כדורים והוספה למרק? אם כן, כמה זמן?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:26 11.04.2023)

היי,
1. זה אפשרי, לא חובה.
2. נותנים לעיסה לחכות עד שהמרק רותח, זה לוקח כרבע שעה (אפשר לקרר את התערובת גם חצי שעה במקרר אם יש זמן).

avatar
ר.י (16:11 10.04.2023)

היי, תודה רבה . עכשיו מנסה להכין אבל אני יכולה להשים את הכדורים כבר בתוך מרק ירקות מוכן ולדלג על השלב הראשוני ששמים בתוך מים בלבד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:40 10.04.2023)

היי,
הבישול הראשוני תורם לרכות הקניידלך ולצבע הנקי של המרק, אבל אפשר לוותר עליו.

avatar
רחל בר (14:51 6.04.2023)

מתכון מושלם!! הכנתי והכפלתי כמויות של הקניידלך. יצא וואןן!!!

קניידלך לפסח
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:51 6.04.2023)

שמחה שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
תודה על השיתוף וחג שמח😊

avatar
אילנה (08:32 5.04.2023)

הי… אם אני לא מוסיפה אבקת מרק למים, הקניידלך יקבלו טעם מהמרק ? תודה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:47 5.04.2023)

היי,
כן, לא חייב לשים אבקת מרק.

avatar
אילנה (12:06 6.04.2023)

יצא טעים טעים טעים יחד עם המרק הצח שלך. המון תודה ❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:44 6.04.2023)

שמחה מאד שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף וחג שמח😊

avatar
רחל (19:11 4.04.2023)

היי
מכינה עכשיו, הבצק רך מאד. כאילו זה יותר מדי נוזלים… ואין לי עוד קמח מצה… האם לפורר מצות?!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 4.04.2023)

היי,
הבצק אמור להיות רך, אבל לא נוזלי.
אם את מצליחה ליצור ממנו כדורים כנראה שיצא לך טוב.
אם לא- את יכולה להוסיף תפוח אדמה קטן מבושל ומעוך לפירה.
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר גם לטחון מצות ולהוסיף.

avatar
מירי (08:47 4.04.2023)

יופי של מתכון. קל להכנה. האם ניתן להכין יום מראש. לא יאבדו מטעמם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:25 4.04.2023)

היי,
אפשר להכין יום קודם, אבל הכי טעים לאכול סמוך להכנה.

avatar
שי (21:13 14.03.2023)

היי אפרת,
האם תוכלי לרשום את כמות המצרכים לבערך 40 כדורים?

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:09 14.03.2023)

היי,
כמויות:
3.5 כוסות קמח מצה
3.5 כוסות כוסות מים
7 ביצים
7 כפות שמן
כף ו-3/4 מלח, מעט פלפל שחור
למרק: מים רותחים, 6-7 כפות אבקת מרק, מלח

avatar
רחלי (22:10 16.11.2022)

היי אני רוצה להכין אותם עכשיו (רחוק רחוק מפסח…) במה כדאי להחליף את קמח המצה? או שיש מתכון טוב אחר לכפותאות במרק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:30 17.11.2022)

היי,
לא ניסיתי בעצמי כך שאני לא בטוחה איך יצא עם קמח אחר.
אני חושבת שאפשר להמיר את קמח המצה בסולת, ואולי אפשר להשתמש בקמח רגיל.

avatar
מירב (13:54 8.11.2022)

אפרת את אלופה עלי והצליחי תודה
עשיתי את העיסה אבל יצא דביקי?למה ? האם לשים במקרר או לנסות לכדר
ושכתי לשים שמן- לשים לפני כדרור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:18 8.11.2022)

היי,
תודה על המילים הטובות(:
העיסה אמורה לצאת מעט דביקה אך נוחה לעבודה. האם השתמשת בכוס מדידה?
ככל הנראה החוסר בשמן גרם לעיסה להיות דביקה.
תוסיפי עכשיו את השמן ותערבבי עד לאיחוד.

avatar
אביגיל (14:32 20.10.2022)

ואווו! יצא טעים
תאמת שחשבתי לעצמי מה כבר יכול לצאת מזה, בכל האתרים זה אותם מרכיבים פחות או יותר, אבל באמת יצא מזה משהו טעיםםםם אורירי ומוצלח
תודה לך!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:08 20.10.2022)

איזה כיף שיצא טעים ושאהבת את המתכון❤
תודה על השיתוף(:

avatar
ליטל מ (06:58 17.04.2022)

באיזה כוס להשתמש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:04 17.04.2022)

היי ליטל,
כמו בשאר המתכונים באתר, יש להשתמש בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל. גם כוס חד פעמית לשתייה חמה מתאימה.

avatar
בשמת (21:52 15.04.2022)

יצא לי טעים מאוד . מילאתי בבשר עוף טחון מוגן עם בצל קצוץ יצא נפלא . תודה לך .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:53 16.04.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף וחג שמח🌺

avatar
אוסי (06:58 15.04.2022)

הי אפרת במידה ואני מוציאה ישר לקןפסה ולא למרק עד’ההגשה אז עדיין לתת להם רק 6 ד?
כי בכל המתכונים שראיתי זה לפחות 15 ד
תודה רבה וחג שמח !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:02 15.04.2022)

היי,
6 דקות אמורות להספיק.
בכל מקרה, בזמן ההגשה מן הסתם תחממי את המרק ותוסיפי את הקניידלך, כך שהם יקבלו בישול נוסף.
חג שמח❤

avatar
Zipi (14:10 14.04.2022)

הקיינדלך יצאו מעולים., הכמויות נעשו פי 4. תודה רבה 💙כולל עוגת תפוחים העץ הבחושה. חג פסח אביבי 🐲שמח. תודה מקרב 💚💚

קניידלך לפסח
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:37 14.04.2022)

נראה מעולה! שמחה שיצא מוצלח(:
תודה על השיתוף וחג שמח😊

avatar
ציפי (13:28 14.04.2022)

מציעה להקציף את הביצה היטב לפני הוספה לעיסת הקמת, זה גורם לכופתאות להיות תפוחות ואווריריות. להשהות את התערובת כחצי שעה לפני בישול.
למרק: למה גזר גמדי? יש בעונה זו גזר טרי נהדר.

avatar
יעל (01:14 13.04.2022)

היי,
האם אפשר להוסיף בצל מטוגן?
אם כן, כמה ? על מנת שלא יפגע במרקם של הקניידלך..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:50 13.04.2022)

היי,
מניחה שאפשר להוסיף חצי בצל בינוני קצוץ דק, המרקם ישתנה מעט.

avatar
‫מיכל (14:50 8.04.2022)

שלום אפרת,
הכנתי את הקניידלך בשנה שעברה.יצאו מעולים כמו כל המתכונים שלך.
השנה אני מארחת ורציתי לדעת האם ניתן להכין את הקניידלך יום לפני החג ולמחרת רק לחמם .
תודה מיכל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:18 8.04.2022)

היי,
שמחה שנהנית מהמתכון(:
אפשר להכין יום לפני ולחמם לפני ההגשה במרק וכדו’.

avatar
מיכל (18:34 8.04.2022)

תודה על התגובה המאוד מהירה.
את ראויה לכל הערכה על הרצינות והכבוד שאת נותנת לכל אחת ואחד.
חג שמח.🌷

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:09 9.04.2022)

חג שמח🌺

avatar
רננה (23:30 25.12.2021)

וואו איזה טעים יצא הקניידלך, פשוט הוספתי למרק שלו סלרי ואכלתי אותו ככה, בלי מרק בנפרד. יצא מושלם, ממש מחמם בחורף!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:02 26.12.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤

avatar
מ נ ל (01:20 9.07.2021)

הכנתי את הקניידלך המוצלחים האלה לשבת אבל עוד רגע לא נשאר מהם! יצאו רכים ואווריריים איזה מתכון מושלם! תודה ענקיתתת!
חודש טוב ושבת שלום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:10 9.07.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה ששיתפת ושבת שלום❤

avatar
מירי (11:45 2.04.2021)

הרגע הכנתי שכחתי להוסיף את השמן והם יצאו פופיות, הכנתי סיבוב נוסף עם השמן גם יצאו פופיות, תודה לך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:53 2.04.2021)

שמחה לשמוע, חג שמח😊

avatar
נטלי (13:38 30.03.2021)

הי אפרת,
הקניידלך יצאו מעולים! בדיוק כפי שאני אוהבת 🙂
אם שמים במרק את הקניידלך הם לא מתרככים עוד יותר? לא עדיף לשים בקופסא נפרדת וכשמגישים את המרק להוסיף אותם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:56 30.03.2021)

היי נטלי,
אפשר לשים אותם במרק, הם לא מתרככים משמעותית…
שמחה שיצא טעים:)

avatar
uri (05:57 27.03.2021)

היי אפרת, מומלץ מאד מאד להוסיף חצי כוס מי סודה ולהשמיט את הביצה. זה הופך את הקניידלך לאוורירים ורכים וכייפים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:38 28.03.2021)

תודה על השיתוף:)

avatar
פנינה (09:14 24.03.2021)

היי
במידה ואני רוצה יותר מ6 כדורי קניידלך צריך להכפיל כמויות של הכל? גם של השמן, ביצים, קמח מצה וכד’…? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:01 24.03.2021)

היי פנינה,
במידה ואת רוצה כמות כפולה תכפילי את כל המצרכים:)

avatar
רוחי ג (18:11 7.12.2020)

וואוווווו!!!!!!
כל פעם מחדש אני מופתעת מהמתכונים המוצלחים והמיוחדים שלך!
חברים של בעלי באו אלינו לסיום מסכת והכנתי להם מרק ירקות עם הקניידלך האלה ויצא מ צ ו י ן!!!!!! רך טעים ונימוח. הם ממש ליקקו את האצבעות…… אין לי מילים! את אלופה! אלפי תודות! (אגב, כתוב שזה מתכון לפסח אני הכנתי בערב חורפי באמצע כסלו- כך שהמתכון מתאים לכל השנה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:03 7.12.2020)

תודה רבה לך רוחי!
איזה כיף לקרוא שכל כך נהנתם ❤️❤️
ערב נפלא🌸

avatar
rhltdsh54@gmail.com (12:12 18.03.2021)

עם את אומרת , אני מכינה את זה עכשיו

avatar
איתמר (15:01 24.04.2020)

יצא פצצה!
תודהה

קניידלך לפסח
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:13 24.04.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה איתמר

avatar
רויטל קוזמינסקי (09:11 15.04.2020)

חג שמח . ההכנה קלה מאד, יצאו מושלמים. פעם ראשונה שאני מכינה קניידלך, המשפחה מאד מאד אהבה. הלך טוב עם מרק הירקות. הדגיש את היחודיות של מנה זו החג פסח..תודה 🙏🙏🙏🙏

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 15.04.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה רויטל

avatar
נעמה (19:13 13.04.2020)

הי, תודה רבה על המתכון הזה ועל עוד הרבה אחרים. הכנתי לראשונה לערב החג ויצא מעולה. האם יש אפשרות להכין עם קמח מצה לעוגה?לא נשאר לי רגיל.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:21 13.04.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
נעמה (20:52 13.04.2020)

תודה על התגובה המהירה!!! ניסיתי, יצא מוצלח. המרקם קצת יותר דביק אך טעים לא פחות. תודה רבה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:57 13.04.2020)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
לאה אלכביר (14:00 10.04.2020)

עכשיו הכנתי פעם ראשונה יצא ממש טעים ! הכנתי לחג שריר זרוע הוספתי ירקות ממש עפנו על זה זה חוסל.
ומזל טוב על העיצוב החדש , ועל הספרים שהוצאת בהצלחה אין עלייך מהיום שהתחתנתי אני כל היום פה ⁦❤️⁩

קניידלך לפסח
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:08 11.04.2020)

נראה מעולה!
תודה לאה יקרה ❤️

avatar
רע (00:09 9.04.2020)

הכנתי קניידלך פעם ראשונה בחיי לפי המתכון פה, ועצה מדהים. הפתיע אותי כמה יפה התוצאה הייתה ביחס לקלות ההכנה. תודה רבה.
טיפ מהשטח- חשוב לערבב היטב בין כל שלב שבו מוסיפים מרכיב בלילה.

קניידלך לפסח
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:09 9.04.2020)

נראה מעולה!
תודה 🙂

avatar
בר (23:25 7.04.2020)

היי
מה אם אין לי גזר גמדי?
האם יש אופציה למרק צח? אם כן איך עושים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:22 8.04.2020)

אפשר להשתמש ב 1-2 גזרים טריים. מומלץ לחתוך את הגזר לעיגולים כדי שיתבשל יותר מהר. זמן הבישול יכול להיות שיתארך ל 25 דקות, עד שהגזר מתרכך. כמות המים אינה משתנה.
אפשר גם בלי גזר בכלל.
חג שמח 🌺

avatar
רחלי (15:34 7.04.2020)

אם אין לי אבקת מרק לפסח?
להחליף במשו אחר? או לוותר לגמרי? או לבשל במרק עוף עצמו?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 7.04.2020)

אפשר להכין בלי אבקת מרק ואח”כ להעביר למרק עוף. זה יספוג את הטעם של המרק.
חג שמח 🌺

avatar
ע. כהן (15:18 7.04.2020)

לא הכנתי את המתכון הספציפי הזה.
אבל אחרי שנים של נסיונות של קנידאלך מורכבים עם מים רותחים והשריות, הגעתי למתכון הכי אופטימלי בחצי דקה.
פשוט לשקשק 2 ביצים או יותר תלוי בכמות שרוצים עם מלח ופלפל ולהוסיף לאט לאט קמח מצה עד שיוצא קליל ולא כבד ושאפשר להכין מזה כדורים, מיד לאחר מכן לזרוק אותם למרק.
הם יוצאים נהדר.
תנסו בהצלחה
אני מאד ניהנת מהמתכונית שלך, הם נפלאים ומגוונים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 7.04.2020)

תודה על השיתוף.
חג שמח והמון בריאות ❤️

avatar
אודליה (10:44 7.04.2020)

הכנתי את התערובת והיא ממש נוזלית.
לא מצליחה ליצר כדורים עם ידיים טיפה רטובות.
מה אפשר לעשות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 7.04.2020)

כנראה השתמשת בכוס קטנה.
תוסיפי עוד קמח מצה.

avatar
מיכל💃 (02:42 7.04.2020)

איזה כיף לקרוא את התגוהות…לגמרי אכין את המרק קניילדלעך שלך רק אשמח לדעת דבר קטן, אמי אוהבת את הכדורים מעט מוצקים ודחוסים- האם זה תלוי במשך הבישול שלהם?
אני פחות אוהבת אותם רכים ואווריריים
תודה רבה מראש על המענה🌸

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:51 7.04.2020)

היי מיכל,
הוספת קמח מצה יכולה לגרום למרקם מוצק ודחוס.
חג שמח 🌺

avatar
ורד (00:41 7.04.2020)

היי, יש אפשרות למלא את הכדורים בבשר טחון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:42 7.04.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי.
חג שמח 🌺

avatar
עפרה (12:37 6.04.2020)

הי, האם יש לך מתכון לקניידלך ללא גלוטן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:48 6.04.2020)

סורי אין לי.

avatar
פרידה (09:44 6.04.2020)

אני מכפילה כמויות של קמח מצה ומים,רק עם ביצה אחת.
בלי שמן. יוצא מצוין.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 6.04.2020)

מעולה, תודה 🙂

avatar
Frida1874@gmail.com (09:40 6.04.2020)

וואו !
זה המתכון של אמא שלי .

avatar
שואנה (18:23 4.04.2020)

היי אפרת, תודה על מתכונים מעולים!! משתמשת בהם קבוע!
רציתי לשאול, האם להעביר למרק שאיתו נאכל את הקניידלעך רק אחרי שהמרק מוכן לגמרי? את כל כמות הכדורים או רק מה שיאכל באותו הרגע והשאר לשמור בנפרד? מה יקרה אם אשים את כל הכדורים במרק ירקות וככה אשמור את המרק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:34 4.04.2020)

כן, אחרי שהמרק מוכן.
רצוי להוסיף כמות משוערת שאת יודעת שתאכלו. את יתר הכדורים מומלץ לשמור בקופסה סגורה במקרר (בלי המרק). כששומרים את הכדורים במרק הם סופגים נוזלים.
חג שמח והמון בריאות ❤️

avatar
רוית גולדברג (00:26 2.04.2020)

לפני שאני מכינה ובעקבות תגובה שראיתי פה… אנחנו מאוד אוהבים קניידלך דחוסים/קשים ולא הרכים נמסים… מה צריך לעשות כדי להשיג תוצאה קרובה לזה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:17 2.04.2020)

המרקם של הבצק צריך להיות קשה וסמיך. אם זה עדיין רך תוסיפי קצת קמח מצה.

avatar
מוריה (15:05 31.03.2020)

הי מה אפשר בקניידלך במקום אבקת מרק? ראיתי שכתבת חוואג אבל אנחנומלא ככ אוהבים 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:15 31.03.2020)

אפשר להכין מרק עם ירקות ועשבי תיבול ולבשל את הכדורים במרק כדי שיספגו את הטעם.

avatar
קר (13:53 5.02.2020)

שלום
הכנתי אותם
אבל לא התקשו ונשארו רכים
מה ניתן לעשות??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 5.02.2020)

כמה רכים?
באיזה כוס השתמשת?

avatar
מיטל (13:14 7.10.2019)

היי אפרת,רוצה להכין קניידלעך אך אין להשיג קמח מצה עכשיו. האם ניתן להכין עם קמח אחר? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:54 7.10.2019)

האמת שלא ניסיתי אז אני לא יודעת.

avatar
הודיה (15:23 30.12.2019)

אפשר להשיג קמח מצה חמץ כל השנה לא רק בפסח 🙂

avatar
אסתי (21:16 13.06.2019)

היי אפרת,
תודה על האתר המדהים כל כל ערב שבת וגם במשך השבוע משמש אותי…
ניסיתי המון מתכונים לקניידלאך או שיוצא יפה אך לא טעים ז”א קשה מבפנים
או טעים אבל לא יפה…כמו עכשיו… מה אני עושה לא טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:13 14.06.2019)

היי אסתי,
את משתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל? במתכון הזה המרקם יצא טוב מבפנים אבל הכדורים לא יפים?

avatar
קרינה (08:19 25.04.2019)

ועוד שאלה קמח מצה רגיל יתאים זה יהיה בסדר הוא עבה קצת..

avatar
קרינה (08:18 25.04.2019)

היי אפרת,
רוצה להכין את הקיינדלך האם אפשרי לשים אותם לתוך מרק שמתבשל? וכמה זמן בערך לבשל אחרי שהם צפים ואני יודעת שאפשר לעשות גומה באמצע נכון? ועוד דבר אם אני אשים חצי כוס מהמרק לקיינדלך זה יהיה בסדר במקום המים הרותחים?
תודה רבה וחג שמח:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:09 25.04.2019)

היי קרינה,
בהתחלה יש לבשל אותם במים. לאחר שהם צפים ניתן להוציא אותם. לאחר מכן יש להכין מרק ולהוסיף אותם בסוף הבישול.
אפשר לשים חצי כוס מהמרק בקיינדלך.
קמח מצה רגיל יתאים.
חג שמח 🌷

avatar
אנה (18:54 24.04.2019)

אפרת, המון תודה על המענה
רק לא הבנתי למה התכוונת כשכתבת “קצת כוס” לגבי הבצל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 24.04.2019)

טעות שלי. הכוונה לחצי כוס 🙂

avatar
אנה (15:08 24.04.2019)

חג שמח אפרת! שאלתי אותך כבר קודם אבל השאלה לא פורסמה, אולי תקלה במערכת, אז מנסה שוב את מזלי. אני אחת שלא מבשלת (בכלל) אבל אני גרה בחול וממש בא לי אווירת חג ומאוד רוצה להכין את המתכון אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי

קניידלך:
האם ביצה בגודל מדיום מספיקה?
כמה מלח לשים בתערובת וכמה בסיר שבו זה מתבשל?
ברכיבים ציינת פלפל שחור אבל לא ראיתי התייחסות אליו בהוראות אז צריך או לא ואם כן כמה?
אין לי מיקסר האם אפשר להסתדר עם כף פשוטה?

מרק הירקות:
משתמשת בבצל קפוא קצוץ אז כמה ממנו לשים וכמה זמן לטגן אותו?
לא ממש ברור לי מה זה חופן פטרוזיליה כמה זה בכוסות או כפות?
כמה מלח וכמה פלפל לשים?

סליחה על ההצפה
חג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:04 24.04.2019)

היי,
ביצה מדיום מספיקה.
רבע כפית מלח לתערובת. במרק- קמצוץ מלח.
פלפל שחור- הוספתי באופן ההכנה.
אפשר עם כף.
למרק שימי קצת כוס בצל קצוץ. לטגן כ-5 דקות.
שני שליש כוס פטרוזיליה קצוצה.
כשליש כפית מלח (מומלץ לטעום) וקמצוץ פלפל שחור.
חג שמח 🌷

avatar
שני (15:13 21.04.2019)

למה בעצם צריך להכין את הקניידל במרק נפרד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:22 21.04.2019)

היי שני,
מומלץ לבשל אותם בנפרד מאחר והם שותים מים וגם מהסיבה שלעיתים זה מעכיר את המרק.

avatar
רון (23:32 20.04.2019)

אפשר להוסיף למרק עוף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:29 21.04.2019)

כן.

avatar
ענבר (15:30 19.04.2019)

אפרת יקרה, הכנתי את המרק עם הקיידלך ויצא מעולה. אני משתמשת קבוע רק במתכונים שלך, כל המתכונים שלך מעולים. אני רוצה להודות לך מקרב לב על השיתוף, בזכותך אנחנו זוכים להרבה רגעים טעימים. חג שמח לך ולבני משפחתך, בהערכה רבה, ענבר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:15 19.04.2019)

תודה ענבר יקרה 💝
חג שמח!

avatar
רונית (21:51 16.04.2019)

התבלבלתי קצת לגבי מה קורה לאחר 6 דקות הבישול של הקניידלך.
האם אני אמורה לשים אותם בקופסה סגורה עד שאעביר למרק ושם ימשיכו את הבישול? ואם כן, אז כמה זמן עוד?
אם אני מכינה את הקניידלך יום לפני ואת המרק יום אחריי, האם 6 דקות בישול זה מספיק לפני צינון במקרר? או שהו צריכות עוד זמן להתבשל במרק עצמו .
סליחה על הבלבול, חחח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:14 16.04.2019)

כן, תשימי בקופסה סגורה עד להכנת המרק. אם את מכינה יום לפני תשמרי במקרר. אין צורך להאריך את זמן הבישול כי הם ימשיכו להתבשל במרק שתכיני.
חג שמח 🌷

avatar
זהבה (23:06 10.04.2019)

שלום,

האם יש הבדל אם אשתמש בקמח מצה מלא?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 11.04.2019)

לא יודעת, לא ניסיתי.

avatar
אסף (21:08 3.04.2019)

מאוד מאוד טעים, פעם ראשונה שהכנתי ויצא מעולה. תודה על המתכון!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:11 3.04.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אסף

avatar
ליאת (11:11 27.03.2019)

הי, כמה זמן צריך לבשל את הכדורים לאחר שהם צפים? ואיך יודעים שהם מבושלים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 27.03.2019)

לאחר שהמים רתחו יש לבשל במשך כ- 6 דקות עם מכסה חצי סגור עד שהכדורים צפים. לאחר מכן את מוסיפה את הכדורים למרק והם ממשיכים להתבשל במרק.

avatar
שיפי (19:38 15.11.2018)

היי אפרת,

תודה על המתכונים המוצלחים.
אני רוצה לוודא,
את הקניידלך לא מבשלים בכלל עם המרק?
מוסיפים אותם למרק מוכן?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:19 15.11.2018)

נכון.

avatar
אביה (23:34 3.04.2018)

היי אפרת
רציתי לשאול לגבי המרקם של הקנידלך אני עושה קניידלך מהשקית ואני רוצה שהם יצאו ממש רכים ואווריריים ונסיתי שקית אחת וזה יצא קשה באמצע לא משנה כמה בישלתי.. מה אני צריכה לעשות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:23 4.04.2018)

היי אביה,
את מתכוונת שאת מכינה קניידלך משקית מוכנה? של איזה חברה? אולי הסוג פחות טוב.

avatar
מוריה דהן (18:35 2.04.2018)

יצא נדיר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:06 2.04.2018)

תודה מוריה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
טומי (01:00 31.03.2018)

ממש פשוט להכנה וממש טעים.
אני הכנתי מרק ירקות וכעבור כשעה שהירקות התבשלו הוספתי את הקניידלך ויצא פשוט מעולה.
חג שמייח 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 31.03.2018)

מעולה 🙂
תודה טומי וחג שמח!

avatar
מממיה (14:15 30.03.2018)

קצת לא נעים לי להגיב ככה בערב חג. אבל יקרים שלי. מרק מאבקת מרק עוף? לא מוגזם? מה עם מרק עם קצת עוף, בצל, גזר, קישוא, קצת סלרי ושורש ועוד טיפה דברים כדי לעשות מרק טעים ובריא.

avatar
ציונה (17:29 3.04.2018)

ועם לא רוצים שיהיה בשרי ?

avatar
מודי (23:05 23.04.2019)

ואם לא רוצים בשרי – להוסיף פטרוזיליה וכוסברה. זה נותן טעם דמוי מרק עוף.

avatar
ליאת (08:34 24.04.2019)

אפשר רק מרק ירקות צח בלי עוף…

avatar
צביה (17:26 29.03.2018)

אפשר להכין את הבלילה ערב קודם ולבשל בערב החג?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:20 29.03.2018)

לא ניסיתי אבל אני מניחה שכן.
חג שמח 🙂

avatar
לבנה (15:24 14.04.2019)

כן. אפילו רצוי.
אני עושה כך.
עם המתכון הזה.
והטעמים “מתיישבים”.
בערב החג,
אני מכניסה אותם למרק.
מעולה.

avatar
רוני (22:45 26.03.2018)

היי אפרת,
אני אמורה להכין השנה פעם ראשונה אז סליחה מראש על כל השאלות.
המרק יוכן בנפרד אצל המארחים, איך כדאי לשמור את הקניידלך עד שיגיעו לשם? הם יצטרכו להתחמם גם בנפרד מהמרק (ענייני גלוטן), אפשר בסיר שבו הם בושלו? והכי חשוב, אפשר להכין יום מראש?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:40 27.03.2018)

היי רוני,
לאחר שהכדורים התקררו לטמפ’ החדר יש להעביר אותם לקופסה סגורה (בלי המים) ולשמור במקרר.
אפשר להכין יום מראש.
חג שמח 🙂

avatar
רעות (09:55 23.03.2018)

רשום במתכון ל6 כדורי קניידלך… השאלה באיזה גודל?
אני צריכה להכין קניידלך ל30 איש בער ואני רוצה להכין כדורים יחסית קטנים כי הם גם סופחים מים השאלה איזה כמויות יתאימו

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:07 23.03.2018)

היי רעות,
הכדורים הם בגודל בינוני-קטן.
אם זו ארוחה שמוגשות בה מנות נוספות אז לדעתי מספיק להכפיל את כל החומרים ב-4.
כדי לא להתבלבל אני ממליצה לרשום קודם את הכמויות על דף.

avatar
אסתי (21:08 11.03.2018)

יצא מושלם כולם טרפו וכמובן הסיר חוסל…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 11.03.2018)

שמחה שאהבתם 🙂

avatar
מרים (12:53 25.01.2018)

אפרת
תודה רבה מתכונים קלים וטעימים במיוחד בשביל שונאת מטבח כמוני.
הקניידלך יצאו מעולים!
תודה בשם כל המשפחה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:10 25.01.2018)

שמחה לשמוע!
תודה מרים 🙂

avatar
שרה אנגל (06:30 20.11.2017)

איך אני אוהבת שכולם מעתיקים אחד מהשני וכותבים שזה שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיפשתי מתכון לקניידלאך כי חשבתי ששלי לא מספיק טוב ואמצע משהו יותר טוב אז מצאתי המון אבל כולם זה אותו מתכון בדיוק אז יש לי מתכון משלי מספיק טוב ויכולה לתת אותו כאן: 200 גרם קמח מצה 200 מ”ל מים או כמה שצורך הקמח רק שלא יצא נוזלי. צריך לצאת די מוצק כמעט חומוס אז צריך להכניס כל פעם קצת מיםלקמח המצה, לערבב היטב ולחכות שיספגו ואז להכניס עוד מיםד שמגיעים לרכות הרצויה כדי ליצור כדורים – נסו ואם חסרים מים אז להוסיוד קצת ואם חסר קמח מצה אז להוסיף עוד קצת, 50 גרם מרגרינה מומסת או שמן, 2 ביצים, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב הכל היטב ולשים במקרר לשעה סגור. להרתיח בסיר גדול המון מים עם כפית מלח ולהוציא את תערובת הקניידלאך מהמקרר, להכין צלוחית עם מים ליד סיר הבישול כדי להרטיב ידיים וליצור כדורים בגודל של כדור פינגפונג או גולף – לפי ראות עינייכם. לחכות שהמים ירתחו ולהכניס את כדורי הקניידלאך למים הרותחים – הם יתקררו בצורה הזו ולחכות שירתחו מחדש. להוריד את האש ולתת להם להתבשל במים עד שהם צפים למעלה ואז עוד כ10 דקות בישול כדי שיהיו מבושלים גם מבפנים להוציא עם כף מחוררת ולהניח בצד עד לשימוש עם המרק. אפשר גם לחתוך קניידלאך שנותרו לפרוסות עבות ולטגן אותן בקצת מרגרינה או שמן עד שהן נעשות פריכות משני הצדדים ולהגיש עם רוטב בשר ליום המחרת. בתיאבון.

avatar
אנונימית (14:57 8.04.2020)

ממש בושה!! חוסר הכרת הטוב. את הדעות הלא מפרגנות על אפרת תשאירי במחשבה בלבד. אפרת כל כך טורחת ומנסה ומאד מאד מצליחה להביא מתכונים מדהימים קלים וטעימים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:00 9.04.2020)

❤️

avatar
אביבה (14:10 29.09.2017)

שלום מיכל
יצאו לי קניידלך נפלאים. הוספתי לתערובת שמיר קצוץ וסלרי עלעם קצוץ וגם חצי כף אבקת מרק בצל.
מתכון מצוין תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:52 30.09.2017)

נשמע מצוין, תודה אביבה 🙂

avatar
מיכל (14:32 5.05.2017)

שלום אפרת,
את יכולה להסביר למה כדאי לבשל את הקניידלך בנפרד?
יצא לי מרק מאד דליל אז תוהה אם אבשל אותם בתוך המרק אולי יעזור להסמיך אותו?
תודה
מיכל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:10 5.05.2017)

היי מיכל,
מומלץ לבשל אותם בנפרד מאחר והם שותים מים וגם מהסיבה שלעיתים זה מעכיר את המרק.
לגבי המרק הדליל, את יכולה להוסיף לו קצת קורנפלור (תתחילי בכף אחת) כדי להסמיך אותו אבל חשוב לערבב קודם את הקורנפלור עם כמה כפות מים קרים ורק אז להוסיף למרק, אחרת יווצרו גושים במרק.
אפשרות נוספת היא להוסיף קוואקר דק או לטחון חלק מהירקות שבמרק.
שבת שלום 🙂

avatar
רמי (18:16 17.04.2017)

הקניידלך יצאו מוצלחים, תודה לך על המתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 17.04.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
Rafi (12:37 16.04.2017)

מעוךהההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:42 16.04.2017)

תודה רפי, שמחה שאהבת 🙂
חג שמח

avatar
חני (11:43 14.04.2017)

המתכון הכי טוב EVER

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:32 14.04.2017)

תודה חני, שמחה שאהבת 🙂

avatar
שרה (23:20 13.04.2017)

יש מצב לרמח אחר ? תפו”א למשל ? לפסח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:59 14.04.2017)

היי שרה,
לא ניסיתי. אני לא בטוחה אם זה ייצא מוצלח עם קמח תפוח אדמה.

avatar
איילה (21:24 12.04.2017)

ווואוו עכשיו סיימנו לאכול. חיסלנו פשוט את כל הסיר פעם ראשונה שלי . תודה רבה! הוספתי גם חוואיג למרק מוסיף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 12.04.2017)

שמחה שנהניתם!
תודה שחזרת לעדכן.
חג שמח 🙂

avatar
דריה (14:42 10.04.2017)

היי, שמעתי שרצוי להוסיף מי סודה רגילים. אם כן, את יודעת מהי הכמות?
תודה וחג שמח! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:09 10.04.2017)

היי דריה,
אני לא מכירה את זה. בכל אופן אני מניחה שזה יתרום לאווריריות.
ממליצה להוסיף את מי הסודה בהדרגה. להתחיל ברבע כוס ולהוסיף עד לקבלת מרקם סמיך ומעט קשה.
חג שמח 🙂

avatar
גילי (13:00 10.04.2017)

חג שמח ותודה רבה על המתכון. השאלה היא איך שומרים על הקניידלך עד הערב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:10 10.04.2017)

היי גילי,
משאירים בתוך המרק ומכסים עם מכסה.
אם לא חם כל כך אין בעיה להשאיר בחוץ.
חג שמח 🙂

avatar
רונה (11:12 10.04.2017)

במקום מים רגילים לשים את מי המרק שרתח, יוצא מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:23 10.04.2017)

תודה רונה, חג שמח 🙂

avatar
דורית (09:53 10.04.2017)

שלום,
מכינה עכשיו את הקניידלך. כמה מלח לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:23 10.04.2017)

לכמות שבמתכון מספיק לשים כרבע כפית מלח.
חג שמח 🙂

avatar
מאיה (05:57 8.04.2017)

נשמע מתכון מוצלח להכנה עם עזרה מהילדים . פשוט וקל! שאלה קטנה ,אני לא משתמשת באבקת מרק .מה אפשר לשים במקום? חג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:43 8.04.2017)

היי מאיה,
אפשר לשים חוואיג’ למרק במקום.
חג שמח 🙂

avatar
קריסטינה (12:20 6.04.2017)

היי יקירה. אפשר במקום הגזר הקפוא , גזר טרי? אם כן כמה ומה זמן הבישול והאם כמויות המים משתנות? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:08 6.04.2017)

היי 🙂
אפשר להשתמש ב 1-2 גזרים טריים. מומלץ לחתוך את הגזר לעיגולים כדי שיתבשל יותר מהר. זמן הבישול יכול להיות שיתארך ל 25 דקות, עד שהגזר מתרכך. כמות המים אינה משתנה.
יום נפלא!

avatar
דרור (00:46 6.04.2017)

שלום

האם אפשר לוותר על הביצה? תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:22 6.04.2017)

היי,
לדעתי זה ייצא פחות מוצלח בלי ביצה.

avatar
לאה (22:38 20.03.2017)

יצא ממש ממש טוב !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:25 20.03.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
נעה (21:10 15.11.2016)

האם ניתן לבשל את הכדורים ישירות במרק ירקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:12 15.11.2016)

מומלץ קודם לבשל 6 דקות במים רותחים עד שהכדורים צפים ואז להוסיף למרק ירקות.

avatar
שרי (14:04 29.04.2016)

יצא מצויין! תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:14 29.04.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שרי וחג שמח 🙂

avatar
אסתי (10:51 28.04.2016)

מעולה!!! תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:25 28.04.2016)

שמחה שאהבת 🙂
תודה אסתי וחג שמח!

avatar
נטע (20:33 26.04.2016)

יצא מעולה! תודה על המתכון 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:45 27.04.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נטע וחג שמח!

avatar
עמיחי פנינה (10:54 6.04.2016)

שאלה
האם אפשר להכין את הקניידלך מספר ימים קודם ולהקפיאם ? פשוט סדר הפסח יהיה בחאן בדרום הארץ ולא מתאים לי להכין במקום את הקנייגלך .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:40 6.04.2016)

היי,
לא ניסיתי להקפיא אבל לדעתי לא אמורה להיות בעיה.
יום נפלא 🙂

avatar
רוני (17:33 5.04.2016)

היי, כתבתי תגובה והיא נעלמה… שאלתי אם אני צריכה להכפיל את כל הכמויות כדי לקבל כמות כפולה של כדורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:54 5.04.2016)

כן רוני, הכפילי את כל הכמויות ב-2.

avatar
רוני (19:28 5.04.2016)

תודה 🙂 אתחיל עכשיו בהכנה ואחזור לעדכן..
סליחה על ההודעה הכפולה.

avatar
רוני (00:05 6.04.2016)

יצא פשוט מעולה, נשאר גם למחר…
תודה על מתכון נהדר 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:36 6.04.2016)

שמחה לשמוע רוני 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא!

avatar
רוני (16:58 5.04.2016)

היי, שישה כדורים זה מעט… אם אני רוצה כמות כפולה, אני צריכה להכפיל את הכמויות של כל הרכיבים?

avatar
חני (23:08 1.04.2015)

יש טעות ברכיבים – כתוב “אבקת אפיה” במקום “אבקת מרק”

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:12 1.04.2015)

תודה חני, תוקן 🙂
חג שמח!

לקריאת כל התגובות