שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

3-4 פיתות חצויות

בצל בינוני קצוץ דק

400 גרם חזה עוף קצוץ לקוביות קטנטנות

תיבול: כף שמן זית, רבע כפית כורכום, חצי כפית כמון, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור, שליש כפית תבלין גריל עוף (לא חובה), חצי כפית פטרוזיליה/כוסברה מיובשת

אופן ההכנה

-מתבלים את קוביות חזה העוף בכף שמן זית, כורכום, כמון, פפריקה, מלח, פלפל שחור, גריל עוף ותבלין פטרוזיליה/כוסברה.

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב, במשך 5-6 דקות, עד שמשנה את צבעו ומתבשל. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.

-ממלאים כל חצי פיתה בתערובת חזה העוף. מומלץ לזלף מעל טחינה ולהגיש עם סלט ירקות קצוץ.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות חמאה ולימון
דייסת שיבולת שועל

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
קיריל (12:42 3.08.2020)

הכנתי ויצא מוווווווווווושלם מה אפשר לשים עוד בפיתה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:30 3.08.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להוסיף חומוס, טחינה, סלט ירקות, צ'יפס.

Avatar
חני (18:59 2.08.2020)

על איזה גובה אש מבשלים את העוף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:00 3.08.2020)

אש בינונית.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.