שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 27-37 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 ק”ג פילה דג אמנון שטוף ומושרה כחצי שעה לפני במיץ מלימון טרי ומלח(*ניתן להכין גם עם פילה נסיכת הנילוס או כל דג לבן)

1/4 כוס שמן זית

1 גזר פרוס לעיגולים

1 גמבה חתוכה לרצועות דקות

10 שיני שום קצוצות

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים (משקית קפואה)

3 עגבניות גדולות מגורדות

3 כפות מלאות רסק עגבניות

1 פלפל חריף צ’ילי קצוץ

1 כוס מים רותחים

חצי חבילת כוסברה קצוצה

תיבול: כפית סוכר, כפית מלאה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, 1/2 כפית כמון, 1/3 כפית פלפל שחור.

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם שמן זית. מוסיפים גזר, גמבה, שום ומערבבים כ-2 דקות.

-מוסיפים פלפל חריף, עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, גרגירי חומוס, מים רותחים ומתבלים. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות.

-מוסיפים את הדג ומכסים אותו ברוטב. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות (אם הנתחים דקים) עד 30 דקות (אם הנתחים עבים).

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*5 דקות לפני סיום הבישול, מפזרים את הכוסברה הקצוצה מעל הדג וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות.

 

פילה אמנון ברוטב אדום חריף

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מאפינס וניל
אורז מלא עם פירות יבשים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ליסה (16:07 9.06.2021)

אפרת יקרה אם לא אשים סוכר אני צריכה לשים משהו אחר? לתבל יותר?

מתכונים ב-10 דקות (16:57 9.06.2021)

אפשר להוסיף קצת יותר פפריקה ומלח, לפי הטעם😊

סימה (06:04 23.05.2021)

תודה רבה על המתכון הנהדר! בכלל, כל המתכונים מעולים.
יצא טעים, אבל לא חריף. ואני לא ממש אוכלת חריף.
הכנתי אותה כמות רוטב לבערך חצי כמות דג. לא השתמשתי בכוסברה. יכול להיות שהוצאתי את הגרעינים מהפלפל החריף. מה לדעתך הסיבה?

מתכונים ב-10 דקות (06:17 23.05.2021)

היי סימה,
שמחה שאהבת את המתכון:)
יכול להיות שהפלפל שהשתמשת בו היה פחות חריף, או שאת אוהבת חריף.
אפשר להוסיף בפעם הבאה פפריקה חריפה ועוד קצת פלפל- לפי הטעם.
יום מקסים🌺

סימה (06:19 23.05.2021)

תודה רבה!

Dov (10:42 14.05.2021)

אפשר טיפ שהגזר יהיה רך. פעם שעברה הוא יצא קשה. חוץ מזה הדג היה מדהים, כמו כל המתכונים של. תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (10:54 14.05.2021)

היי,
רצוי לחתוך את הגזר קטן יותר כדי שיתרכך מספיק.
שבת שלום😊

ספיר (21:19 12.05.2021)

היי אפרת ,
אפשר להשתמש בעגבניות מגורדות מוכנות או שחייב להכין?
תודה רבה מתכונים מעולים!

מתכונים ב-10 דקות (21:33 12.05.2021)

היי ספיר,
אין בעיה להשתמש בעגבניות מרוסקות קנויות.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר🌺

טובי (09:35 10.12.2020)

מה יכול להיות שהדג יוצא לי מאוד יבש ?

מתכונים ב-10 דקות (10:16 10.12.2020)

היי טובי,
היו חסרים נוזלים בסיר? כמה זמן בישלת את הדג?

טובי (22:30 10.12.2020)

היה הרבה נוזלים אבל הדג עצמו היה יבש
זה התבשל 20 דקות ואחרי זה עוד על הפלטה עד סעודת שבת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:19 11.12.2020)

אז יכול להיות שזה התייבש כתוצאה מבישול יתר על הפלטה.

דניה (18:47 18.10.2020)

תודה רבה על המתכון! שיניתי לגרסא דיאט ויצא טעים מאוד! תבורכו נשיקות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:08 18.10.2020)

מעולה 🙂
תודה דניה

סיר (22:50 10.10.2020)

אפשר להשרות לכל הלילה בקופסה במקרר עם לימון ומלח??? לפני תחילת בישול כמובן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:10 11.10.2020)

רצוי שלא כי הלימון והמלח עלולים “לבשל” את הדג.
מספיק להשרות חצי שעה-שעה לפני הבישול.

יפעת (14:13 24.09.2020)

הי אפרת, תודה על עוד מתכון מדהים ומעולה!!

האם אפשר להוסיף תפו”א פרוס? אם כן אז מתי וכמה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 24.09.2020)

אפשר רק כדאי לחתוך לקוביות קטנות או לפרוס יחסית דק כי לתפוחי האדמה לוקח יותר זמן להתרכך. כדאי גם לטגן אותו לבד בהתחלה עם השמן במשך כ-10 דקות לפחות (עם מכסה), עד שהוא מעט מתרכך ורק אז להוסיף את כל החומרים לפי איך שרשום במתכון.

צופיה (17:15 9.09.2020)

הי אפרת היקרה.
וואו!!! מדהים ברמה מטורפת!!
הכנתי לכולם פעם ביום חול ופעם לשבת והתחסל תוך שניות. מתכננת בעז”ה להכין עוד כמה פעמים. טעים מאוד מאוד!!
תודה רבה על המתכון!!
יום נעים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:40 9.09.2020)

תודה צופיה ❤️

שירה (19:21 2.09.2020)

הי,
וואו זה נראה מוששששש!!!
חיבת להכין!!
רק שאלונת,
אצלינו לא ככ אוהבים כוסברה…אפשרי להחליף בפטרוזיליה? או שזה לא קשור?
תודה רבה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:13 2.09.2020)

כן אפשר 🙂

שירה (06:36 3.09.2020)

תודה רבה!!

תמר (20:44 13.08.2020)

יצא מעולה
הכנתי לסוף צום ט’ באב ושכחתי לעדכן.
טעם גן עדן.
התחסל ככ מהר.
תודה רבה ושבת שלום

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:25 13.08.2020)

שמחה שיצא טעים.
תודה שחזרת לעדכן 🙂

נוה (22:17 9.07.2020)

כמה פילטים זה יוצא ל1 ק”ג?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:52 10.07.2020)

כ-8 פילטים.

איתי (19:11 19.06.2020)

תמיד חששתי מחנכים דג ברוטב,
זה כל כך פשוט ונפלא !!
תודה !

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:19 20.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

דורית (20:46 8.05.2020)

יצא ממש טעים, תודה !

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:40 9.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דורית

יעקב (18:40 7.04.2020)

היי אני רוצה להכין את הדגים ואני לא אוכל קיטניות אני יכול לותר על החומוס והילדים לא אוכלים חריף אפשר לותר על החריף וכוסברה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:41 7.04.2020)

כן אפשר.
חג שמח 🌺️

נריה (11:10 20.03.2020)

המתכון תקף גם לפילה לברק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:59 20.03.2020)

כן.

אורה (14:27 7.02.2020)

היי שאלה
אני טועמת את הרוטב והוא קצת מר,
מה עשיתי לא נכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:57 7.02.2020)

אולי אחד המרכיבים לא טוב?
נסי להוסיף קמצוץ סוכר.

רחלי (08:51 24.01.2020)

מכינה כבר פעם שלישית
פשוט מושלם!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 24.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

יעל (21:13 31.10.2019)

שלום, אשמח לדעת מה הכמויות ל4 פילטים. תודה רבה!

חוץ מזה, האם אפשר להחליף את הרסק עגבניות והעגבניות במשהו אחר? בעלי רגיש לעגבניה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:41 31.10.2019)

היי יעל,
אני לא ממליצה לוותר על העגבניות במתכון הזה.
אם הוא לא אוהב עגבניות יש מתכונים אחרים טובים שיכולים להתאים: פילה אמנון מבושל בירקות, פילה דג עם פלפלים או פילה אמנון בתנור.

יעל (22:01 14.08.2019)

היי איך אני עושה את זה פחות חריף?
תודה אגב על האתר הוא פשוט הצלה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:37 15.08.2019)

אפשר לוותר על הפלפל החריף או לשים רק שליש או חצי ממנו.

שרון (08:47 11.08.2019)

אפרת המקסימה!הכנתי לשבת בצהריים ויצא מהמם!בכלל זה מתכון שחורשת עליו כל פעם שיש אורחים ומתחסל ראשון.יש לי רק שתי שאלות:אני מכינה עם 5 פילטים ורציתי לדעת אם מגדילה ל-8 פילטים כמות מרכיבי הרוטב משתנה?וגם האם אפשר לשים כפית פפריקה חריפה במקום המתוקה (לא שמה פלפל צ’ילי חריף) כדי שיהיה פיקנטי וחריף יותר (דרישת האורחים)?תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 11.08.2019)

היי שרון,
כל עוד כל הפילטים נכנסים בסיר/מחבת לדעתי אין צורך להגדיל את כמות מרכיבי הרוטב.
בנוסף לפפריקה מתוקה אפשר להוסיף פפריקה חריפה אבל כדאי לשים כפית שטוחה אחרת זה יכול לצאת חריף מידי.

בתיה (09:55 2.05.2019)

שלום אפרת
רציתי לשאול אם אפשר להכין מנסיכה ?
ומה זמן בישול זה
תודה ויום מוצלח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 2.05.2019)

כן אפשר. זמן בישול אינו משתנה.
יום נפלא 🙂

שרון (20:45 23.04.2019)

היי אפשרת,
תודה על המתכון המעולה,
הכנתי היום ויצא טעים מאוד,
יישר כוח יקירה, מגיע לך צל”ש למתכון המשובח.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:11 23.04.2019)

תודה שרון, שמחה שיצא טעים 🙂

מלכי (22:51 6.04.2019)

שבוע טוב.
כאחת שנעזרת המון המתכונים שלך וכל פעם נהנית מחדש מקלות ההכנה,ההסברים המנעולים אני חייבת לציין שלשבת הכנתי זאת והאורחים וכל המשפחה פשוט התלקקו ברוך ה.תודה ענקית!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 7.04.2019)

שמחה לשמוע!
תודה מלכי ושבוע נפלא ❤️

רחל (12:15 12.02.2019)

יצא מעולה ממש! מתכון מושלם !
תודה תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:11 12.02.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

דורין אלכזוב (13:54 13.12.2018)

היי. מתכון מעולה הכנתי אותו שבוע שעבר ורוצה להכין גם היום
רק שאלה, הבישול הוא לא ארוך כפי שמצוין והגזר והחומוס לא מתרככים עד לרמה של רוטב חמאתי שהוא מבושל עד הסוף, ולמרות שהיה טעים הציעו לי לבשל את הרוטב לפחות שעה עד שמכניסים את הדגים כדי שהכל יהיה אחיד ,רך ומאוחד עם הדגים. האם ניתן?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 13.12.2018)

כן בטח. אפשר לבשל את הרוטב יותר זמן, עד למרקם שאת אוהבת ואז להוסיף את הדגים.

חלי (22:13 12.12.2018)

היי, אם אני רוצה לעשות חריף מאוד מאוד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 13.12.2018)

שימי 2-3 פלפלים חריפים.

אלה (23:19 20.11.2018)

חייבת לעשות.חולה על המתכונים שלכם.קלים ברורים וטעימים!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:14 21.11.2018)

תודה אלה 💜

אמונה (13:31 23.09.2018)

האם אפשר לשפוך את הרוטב על הדגים ולאפות בתנור? (פשוט אין לי מקום במחבת…)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:32 23.09.2018)

אפשר להכין את הרוטב קודם במחבת או בסיר ואז לסדר בתבנית את הדגים ולצקת עליהם את הרוטב. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך כ-10 דקות מכל צד. אח”כ לכבות את התנור ולהשאיר את הדגים בפנים כ-20 דקות נוספות כדי שימשיכו להתבשל מהאדים.
חג שמח 🌺

ריקי (21:10 6.09.2018)

היי אפרת האם ניתן להכין בסיר ולא במחבת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:28 6.09.2018)

רצוי שזה יהיה סיר רחב.

ענתי (10:26 29.08.2018)

מעדן .נראה מעולה. של איזה חברה את קונה פילה מושט קפוא? האם שני הצדדים של הדג ללא עור א רק צד אחד?תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:12 29.08.2018)

אחרי שטעמתי את הטרי אני קונה רק דג טרי 🙂 ויש בו עור בצד אחד.

קרן (15:16 29.06.2018)

היי ,אפשר לוותר על גרגירי החומוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 29.06.2018)

כן אפשר.

אלחנן לוי (00:00 29.06.2018)

תודה רבה רבה! הדג הקבוע של ליל שבת.. פשוט מתכון מדהים ופשוט..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 29.06.2018)

כיף לשמוע!
תודה אלחנן 🙂

ענת (12:24 11.03.2018)

אפרת, תודה על המתכון! יצא טעים!
אפשר גם לנסות ולבשל עם סלמון?
ענת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:03 11.03.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
כן, אפשר להכין גם עם סלמון.
שבוע נפלא

אדל (10:16 16.02.2018)

יצא מדהים תודה רבה על המתכון 👍👍👍
ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:38 16.02.2018)

תודה אדל 🙂
שבת שלום

גבי (14:50 1.02.2018)

יצא מצוין!! כל יום שישי בארוחת שבת זה המנה ראשונה! תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:10 1.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה גבי.

נעמה (15:24 29.01.2018)

תודה רבה אפרת! הדגים יצאו נפלאים וטעימים. מתכון נהדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 29.01.2018)

שמחה שנהנית 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

איילת (13:57 10.11.2017)

כשאני מחפשת מתכון, אני עושה חיפוש בגוגל את המנה שאני רוצה לפי תמונות, כשזה נראה לי טוב ואסתטי אני לוחצת למתכון, ואיכשהו זה תמיד האתר שלך, והמתכונים קלים וטובים מאוד. פעם ראשונה שאני מכינה דג, היה קל מהנה ובעיקר טעים מאוד
תודה רבה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 10.11.2017)

כיף לשמוע 🙂
תודה איילת, נראה משגע.
שבת שלום

אלה (23:21 20.11.2018)

נכוןן.צודקת.המתכונים שלה תמיד נראים מגרים וטעימים🤗

רוזי (08:50 27.10.2017)

הכנתי את הדגים לפי המכון שלך, ממש תענוג מתכון מנצח כולם אהבו הכל חוסל.
תבורכי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:59 27.10.2017)

תודה רוזי 🙂
שבת שלום

דורון ברגר (14:53 20.10.2017)

מתכון קל להכנה ומעולה !!!!!!!!!!
מנה מנצחת, תודה רבה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:03 20.10.2017)

זה נראה מעולה!
תודה דורון 🙂

תמר (12:35 6.10.2017)

יצא לי מושלםםםםםם תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:26 6.10.2017)

תודה תמר, שמחה לשמוע 🙂

איילה (13:13 21.07.2017)

ווואיייי תקשיבי ! זה מתכון קבוע שלי לדגים ברוטב לשבת…החצי כ’כ מתענג ..
אלופה תודה! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:14 21.07.2017)

שמחה לשמוע!
תודה ושבת שלום 🙂

רבקה (15:55 13.07.2017)

אם אני לא יתבל בכמון זה יהיה טעים?
אני יצטרך לשים תבלין אחר במקום הכמון?

מתכונים ב-10 דקות (19:15 13.07.2017)

היי רבקה,
את יכולה לוותר על הכמון. אין צורך לשים תבלין אחר במקום.

רחל (14:29 20.06.2017)

תודה רבה. יצא לי מושלם!!!
(פלפל חריף עשיתי רק חצי)

מתכונים ב-10 דקות (15:07 20.06.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רחל ויום מקסים

אמונה (14:21 19.05.2017)

אפשר מתכון ל5 דגים

מתכונים ב-10 דקות (16:46 19.05.2017)

היי אמונה,
אם הכוונה ל-5 פילטים אני מליצה להכין את הכמויות לפני המתכון.
שבת שלום 🙂

Revital (12:24 19.05.2017)

האם אפשר לשים שמן קנולה במקום שמן זית?

מתכונים ב-10 דקות (13:10 19.05.2017)

כן, אפשר.

מוריה (09:47 26.04.2017)

אפרת אם אני לא רוצה חריף בגלל הילדים מה עושים?? וכמה דגים בערך זה יוצא קילו??

מתכונים ב-10 דקות (12:22 26.04.2017)

היי מוריה,
אפשר פשוט לוותר על הפלפל החריף.
לגבי כמות זה יוצא בסביבות 6 פילטים, תלוי בעובי וגודל הנתח.
יום מקסים 🙂

שרית (11:40 17.03.2017)

היי מאוד אוהבת את המתכונים שלך רציתי לדעת כמות ל2 פילטים של אמנון..תודה רבה מראש

מתכונים ב-10 דקות (11:45 17.03.2017)

היי שרית,
ממליצה להכין מחצית מכל הכמויות כדי שיהיה מספיק רוטב.
שבת שלום 🙂

ענתי (09:19 3.11.2016)

נראה מעולהואני רואה שהרוטב יוצא סמיך.כך שאפשר לטבול עם הרוטב.ככה אני אוהבת.
האם כמות התיבול לא מעטה מידי?יש לי 4 פילטים של מושט אשר נמכרים בשקית הכחולה.
רוצה להכין השבת. יום מקסים

מתכונים ב-10 דקות (09:47 3.11.2016)

היי ענתי,
בגלל שיש ברוטב מרכיבים נוספים שמעניקים טעם בדר”כ כמות התיבול אמורה להספיק. אני ממליצה לתבל לפי מה שרשום ובסוף לתקן תיבול לפי הטעם והצורך.
הכמות מספיקה לקילו דג. את יכולה להכין עם המושט בשקית. מקסימום יהיה קצת יותר רוטב, שזה מצוין.
יום נפלא 🙂

ענתי (10:24 3.11.2016)

תודה רבה. האמנון והמושט זה אותו דג.תודה

מיכל (21:25 17.10.2016)

יצא נהדר. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:45 17.10.2016)

תודה מיכל, שמחה לשמוע 🙂

עופרי (00:14 16.10.2016)

תודה רבה לך!!! יצא ממש מצויין!! אני שמחה שמכל המתכונים בסוף בחרתי את זה=)

מתכונים ב-10 דקות (00:24 16.10.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח 🙂

מרב וויף (15:55 14.10.2016)

תודה רבה על המתכון ואופן ההכנה יצא מעולהההה פעם ראשונה שאני מכינה כאלו דגים!!!!!
מתה על המתכונים שבאתר הרוב אני לוקחת מפהה=]

מתכונים ב-10 דקות (17:31 14.10.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה מרב ושבת שלום 🙂

שרון (17:45 27.09.2016)

אפרת בכמה מיץ לימון ומלח להשרות 6 פילטים של אמנון?

מתכונים ב-10 דקות (18:00 27.09.2016)

היי,
6 כפות מיץ לימון ושליש כפית מלח.

שלומית (18:31 23.09.2016)

היי רציתי לשאול כמה זמן להשרות את הדג בלימון וגם כשמבשלים את הדג,קניתי פילטים בוואקום ויש צד אחד עם עור,להוריד את העור לפני הבישול או לבשל עם העור(אוכלים בכלל את העור הזה).
שאלה שניה אפשר לעשות את אותו מתכון עם פילה סול.
זאלה שלישית אני רוצה להכין ליום שבת אפשר להכין את התבשיל מיום חמישי
תודה רבה ויום טוב

מתכונים ב-10 דקות (19:07 23.09.2016)

היי שלומית,
מומלץ להשרות את הדגים במלח ולימון במשך כחצי שעה.
אין צורך להסיר את העור. את הדג מניחים במחבת כשהצד של העור מופנה כלפי מטה. לאחר שהדג מוכן, קל להסיר ממנו את העור (מגישים עם העור וכל אחד מסיר את העור בעצמו).
אפשר להכין עם פילה סול.
אפשר להכין מיום חמישי בשביל להגיש ביום שבת.
שבת שלום 🙂

שרי (12:54 29.07.2016)

נראה מצויין ומאוד רוצה לעשות אבל יש לי 9 חתיכות של פילה אמנון ורוצה לשים בתנור.
אפשרי?

מתכונים ב-10 דקות (13:38 29.07.2016)

היי שרי,
ממליצה להכין את הרוטב קודם במחבת או בסיר ואז לסדר בתבנית את הדגים ולצקת עליהם את הרוטב. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך כ-10 דקות מכל צד. אח”כ לכבות את התנור ולהשאיר את הדגים בפנים כ-20 דקות נוספות כדי שימשיכו להתבשל מהאדים.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

אתי (08:21 29.07.2016)

מילים ששמעתי אחרי האירוח: מושלם, מעולה, מתכון מנצח…
הכנתי עם פילה אמנון ועם פילה סלמון. בשניהם אהבו מאוד מאוד

מתכונים ב-10 דקות (09:43 29.07.2016)

היי אתי,
איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

שרון (08:47 25.07.2016)

אפרת הכנתי בחמישי אחה”צ ונשארו לי שני פילטים ששמתי במדף העליון במקרר שהקירור שם חזק יותר כדאי אולי להקפיא כדי שלא יתקלקל?

מתכונים ב-10 דקות (08:55 25.07.2016)

היי שרון,
ממליצה לאכול אותם היום ואם לא, אז כדאי להקפיא.
יום מקסים 🙂

נעה (14:39 1.07.2016)

רציתי לדעת האם אפשר להכין את השלבים הראשונים עד לדג במחבת ואח”כ לשפוך את הרוטב על הדגים ולבשל בתנור.
פשוט אין לי מכסה למחבת ובסיר זה מונח אחד על השני ומתפרק..
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (14:45 1.07.2016)

כן נעה, אין בעיה.
הכניסי לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 20-30 דקות.
שבת שלום 🙂

נעה (15:01 1.07.2016)

וואייי איזה מהר….
תודה רבה פעם ראשונה שלי כאן וזה נראה לי שזה הופך להיות דף הבית שלי!!!!
איזה מתכונים!!!!
:O)

ענתי (11:35 19.06.2016)

נראה מעולה וטעים.יאמי.
האם בסופו של בישול -הרוטב יוצא אדום וסמיך?תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:40 19.06.2016)

היי ענתי,
כן, בסוף הבישול אמור להתקבל רוטב אדום וסמיך.
שבוע נפלא 🙂

שרה (17:18 13.05.2016)

אםשר להשים חומוס מקופסת שימורים?
או לוותר?

מתכונים ב-10 דקות (17:27 13.05.2016)

כן שרה, אפשר רק מומלץ לשטוף את הגרגירים מהנוזלים שבשימורים למניעת טעם לוואי.
שבת שלום 🙂

מירי (10:29 24.04.2016)

הכנתי ויצא מעולה
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:58 24.04.2016)

תודה מירי, שמחה לשמוע 🙂

עדי צבר (12:45 10.04.2016)

היי….. מתה על הבלןג שלך. עשיתי מלא מתכונים טובים ומהירים. שאפו.
אני רוצה להכין את מנת הדג החריף לפסח…..לדעתך אפשר להקפיא את התבשיל ??
תודה על תשובתך.וחג שמח טעים נעים וכשר. עדי באהבה.

מתכונים ב-10 דקות (13:35 10.04.2016)

תודה עדי, שמחה לשמוע 🙂
לדעתי אפשר להקפיא, לא אמורה להיות בעיה.
שבוע מקסים וחג שמח!

דסי (05:53 3.04.2016)

עוד מתכון מעולה ובעל מרוצה…
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (09:59 3.04.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה דסי ושבוע מעולה 🙂

שרון (15:54 15.02.2016)

תודה אפרת את פשטידת הפטריות הדיאטטית אפשר גם להכין בחמישי בערב ולשמור במקרר מכוסה בניילון נצמד ולחמם במיקרו בשבת בצהריים?

מתכונים ב-10 דקות (17:05 15.02.2016)

אין בעיה להכין את הפשטידה יום חמישי אבל מומלץ לחמם אותה בתנור. כדאי להוציא אותה כמה שעות קודם מהמקרר ואז לחמם בתנור כדי שמבפנים היא לא תהיה קרה.

שרון (14:49 15.02.2016)

מארחת לארוחת צהריים בשבת אפשר להכין בחמישי בערב ולחמם לפני ההגשה בשבת?אפשר אותו דבר לגבי הבורגול עם הגזר והעדשים ואיך כדאי לחמם אותו (על הגז או במיקרו?)חשוב לי שיישאר טרי וטעים.

מתכונים ב-10 דקות (14:55 15.02.2016)

היי שרון,
לגבי הדג אמנון אין בעיה ולגבי הבורגול עם הגזר והעדשים לדעתי הכי טעים לאכול אותו טרי אבל אם אין לך אפשרות להכין באותו יום עדיף לחמם אותו במיקרו לפני ההגשה.

דור (17:54 27.01.2016)

שלום
1.ניתן להשיג בכל סופר פלפל צ’ילי? כי אף פעם לא השתמשתי בירק עצמו
2. כיצד לקנות את הדג? קפוא בפרוסות? אם כן כמה וכו’

מתכונים ב-10 דקות (19:05 27.01.2016)

היי דור,
פלפל צ’ילי בדר”כ יש בכל סופר. לרוב זה ארוז בתוך שקית ונמצא במתחם הירקות.
אפשר לקנות דג אמנון טרי במחלקת הדגים בסופר (לבקש שיחתכו לפילה) או לקנות קפוא בפרוסות. זה יכול להיות ארוז בחתיכות בודדות או כחתיכה אחת גדולה שאותה צריך לחתוך לאחר הפשרה. סה”כ 1 קילו. רשום על האריזה את המשקל.

קרן (20:28 6.01.2016)

שלום, האם שמים את הדג בכמה שכבות או שחייבים בשכבה אחת? תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:36 6.01.2016)

היי קרן,
עדיף בשכבה אחת, עד כמה שאפשר. מה שחשוב יותר זה שהדג יהיה מכוסה ברוטב.

תמר מאור (19:44 15.11.2015)

תודה עבור המתכון “פילה אמנון ברוטב חריף” ושאלתי האם לבקש מהמוכר להוריד את העור?

מתכונים ב-10 דקות (20:15 15.11.2015)

כן תמר.
שבוע נפלא 🙂

שרה (10:09 6.11.2015)

היי..
אנחנו במשפחה לא מתים על חומוס אפשר לוותר עליו?

מתכונים ב-10 דקות (10:29 6.11.2015)

כן בטח שרה.
שבת שלום 🙂

אורית (19:52 31.10.2015)

מתכון מעולה מאוד טעים וקל להכנה

מתכונים ב-10 דקות (20:06 31.10.2015)

תודה אורית, שמחה שאהבת 🙂
שבוע טוב

אהובה (14:35 3.10.2015)

העוגת קרמבו פצצהההההה!!!!! גם המבוגרים ובמיוחד הילדים מתים עליה!!!!

אהובה (14:29 3.10.2015)

חייבת לציין שיש לך מתכונים נפלאים, כל הזמן מקבלת המון מחמאות, כל הכבוד!!!!
במיוחד העוגת קרמבו והדג החריף כולם אצלי מתים על זה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (18:00 3.10.2015)

תודה אהובה! אני ממש שמחה לשמוע 🙂

שיר (12:25 1.10.2015)

מתכון מעולה עשיתי עם דג מושט.
רוצה לעשות עם פילה סלמון. אפשר??

מתכונים ב-10 דקות (14:56 1.10.2015)

כן שיר, אפשר 🙂

דוד (19:54 25.09.2015)

מתכון פצצה, קל וטעים!

מתכונים ב-10 דקות (00:55 26.09.2015)

שמחה לשמוע דוד 🙂
תודה שחזרת לעדכן

אסתי (17:28 6.09.2015)

מה אני יכולה לשים במקום פלפל צ’ילי בדג?

מתכונים ב-10 דקות (17:49 6.09.2015)

היי אסתי,
את יכולה לוותר עליו בכלל ואם את רוצה שהרוטב יהיה חריף-פיקנטי תוסיפי במקום פלפל ירוק חריף או כפית שטוחה פפריקה חריפה.

סופיה (20:33 27.08.2015)

וואו העוגה מושלמת מדהים כמה שזה טעים
וקציצות הודו מדהימות אין את בשלנית נהדרת
תודה רבה את מנעימה לנו את השבת הזאת עם המתכונים הפשוטים אבל בטעם נהדרים

מתכונים ב-10 דקות (21:46 27.08.2015)

תודה רבה סופיה יקרה! שמחה שהכל יצא טעים.
שבת שלום 🙂

רֵעות (00:23 24.07.2015)

בס”ד
היי כמה שאלות…
1. יש לי חומוס יבש משקית של סוגת האם עליי להשרות/ לבשל לפני
2. אני מאוד אוהבת תפו”א בדגים אפשרי להוסיף?
תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (09:28 24.07.2015)

היי רעות,
1. אפשר להכין עם חומוס יבש אבל אז התהליך מאוד ארוך כי צריך להשרות אותו במים לפחות 12 שעות ואז יש לבשל אותו עד לריכוך. לכן עדיף כבר להשתמש בחומוס מבושל קפוא אבל אם אין לך את יכולה לוותר על החומוס ולהכין בלי.
2. אם את אוהבת תפו”א אז למה לא 🙂 רק כדאי לחתוך לקוביות קטנות כי לתפוחי האדמה לוקח יותר זמן להתרכך משאר החומרים. כדאי גם לטגן אותו לבד בהתחלה עם השמן זית כ-10 דקות לפחות (עם מכסה), עד שהוא מעט מתרכך ורק אז להוסיף את כל החומרים לפי איך שרשום במתכון.
בהצלחה ושבת שלום!

miri (20:05 8.07.2015)

הייי אממממ רציתי לשאול אם מה ניתן להגיש את הדג?

מתכונים ב-10 דקות (20:57 8.07.2015)

היי מירי,
בגלל שזה דג עם הרבה רוטב אפשר לאכול את הדג בלי תוספת בכלל, רק עם לחם או חלה.
ואם רוצים תוספת, לדעתי הכי מתאים להגיש את זה עם פירה.

שרון (14:39 24.06.2015)

הדג יצא משגע!מתכון פשוט מדהים!מאוד מתאים גם לאירוח.

מתכונים ב-10 דקות (14:49 24.06.2015)

שמחה לשמוע שרון! תודה על העדכון 🙂

שרון (14:30 24.06.2015)

הכנתי לצהריים ויצא משגע!פשוט מתכון מדהים!מאוד מתאים גם לאירוח.

שרון (08:46 21.06.2015)

העגבניות מגורדות בלי הקליפה?האם חייב כוסברה או אפשר להסתפק בשאר התבלינים האחרים?

מתכונים ב-10 דקות (09:51 21.06.2015)

כן, עגבניות מגורדות בלי הקליפה.
הכוסברה מוסיפה אבל אם לא אוהבים אפשר לוותר ועדיין זה ייצא טעים 🙂

שרון (11:40 15.06.2015)

תודה רבה, רציתי לדעת באיזה שלב צריך להוסיף את התבלין היבש של הפטרוזיליה?

מתכונים ב-10 דקות (11:55 15.06.2015)

כשאת מוסיפה את יתר התבלינים (אחרי שהוספת את המים הרותחים).

שרון (10:04 15.06.2015)

הי יש לי פילטים בוואקום – כמה חתיכות צריך לשים? אני רוצה שיצא מתובל ולא חריף מאוד – אפשר לוותר על פלפל צ’ילי? אפשר לוותר גם על החומוס? מה ניתן לשים במקום כוסברה – חשבתי על תבלין יבש אולי (כמו תבלין פטרוזיליה יבש)? כמה ימים טוב למאכל אם נשמר במקרר?

מתכונים ב-10 דקות (11:25 15.06.2015)

היי שרון,
את יכולה לשים 6-8 פילטים. תלוי בגודל שלהם ובכמה שאת רוצה.
את יכולה לוותר על הפלפל צ’ילי ועל גרגרי החומוס. הכוסברה מאוד מוסיפה אבל אם את לא אוהבת את יכולה לשים במקום כ-2 כפיות תבלין יבש של פטרוזיליה.
הדג נשמר במקרר בתוך קופסה סגורה כ-3 ימים.
בהצלחה 😉

דליה (16:00 27.02.2015)

הכנתי. יצא מאוד מאוד טעים.
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (16:52 27.02.2015)

מעולה! תודה דליה על העדכון 🙂

דליה (12:47 27.02.2015)

היי,

מה עם תבלין לדג?

שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (13:07 27.02.2015)

היי דליה,
אין צורך בתבלין מיוחד. מספיק לתבל לפי מה שרשום (פפריקה, מלח, כמון וכו’)
שבת שלום 🙂

שרית ק (12:45 29.01.2015)

זה היה מוכר לי….אני עשיתי את זה .זה מעולה ביותר!

מתכונים ב-10 דקות (12:47 29.01.2015)

נכון שרית, רשמתי לך את המתכון לפני שהוא פורסם באתר 🙂

סופיה (13:05 27.08.2015)

היי
רציתי לשאול אם אני שמה דג סלמון אלתית זה יהיה גם טוב?
אשמח לתשובה מהירה תודה חשוב לי מאוד

מתכונים ב-10 דקות (13:41 27.08.2015)

כן סופיה, אפשר בהחלט 🙂

סופיה (15:32 27.08.2015)

תודה רבה על המענה המהיר והחם!
עשיתי את סלט חצילים בצ’ילי יצא מדהים רק קצת מתוק
ועכשיו אני מנסה לעשות את עוגת הקרמבו נראה איך יהיה
אתן תגובה בלי נדר במוצ”ש
תודה רבה על הטיפים

מתכונים ב-10 דקות (16:36 27.08.2015)

בשמחה רבה סופיה 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.