שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 27-37 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 ק”ג פילה דג אמנון שטוף ומושרה כחצי שעה לפני במיץ מלימון טרי ומלח(*ניתן להכין גם עם פילה נסיכת הנילוס או כל דג לבן)

1/4 כוס שמן זית

1 גזר פרוס לעיגולים

1 גמבה חתוכה לרצועות דקות

10 שיני שום קצוצות

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים (משקית קפואה)

3 עגבניות גדולות מגורדות

3 כפות מלאות רסק עגבניות

1 פלפל חריף צ’ילי קצוץ

1 כוס מים רותחים

חצי חבילת כוסברה קצוצה

תיבול: כפית סוכר, כפית מלאה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, 1/2 כפית כמון, 1/3 כפית פלפל שחור.

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם שמן זית. מוסיפים גזר, גמבה, שום ומערבבים כ-2 דקות.

-מוסיפים פלפל חריף, עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, גרגירי חומוס, מים רותחים ומתבלים. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות.

-מוסיפים את הדג ומכסים אותו ברוטב. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות (אם הנתחים דקים) עד 30 דקות (אם הנתחים עבים).

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*5 דקות לפני סיום הבישול, מפזרים את הכוסברה הקצוצה מעל הדג וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות.

 

פילה אמנון ברוטב אדום חריף

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מאפינס ונילמאפינס וניל
אורז מלא עם פירות יבשים אורז מלא עם פירות יבשים
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
יוסי (23:17 25.01.2024)

אנחנו אשכנזים שאוכלים רק גפילטע פיש, אבל ראיתי את התמונה והייתי חייב…
הכנתי חצי כמות וכאב לי הלב על הרוטב אז שמרתי למחרת ושמתי שוב פילטים וקצת מהתיבול ויצא שוב מדהים.
1. האם ניתן להקפיא את הרוטב לשימוש חוזר?
2. מקווה שאני לא מביך את עצמי… אפשר לשים בתבנית 6-7 פילטים ולהשתמש ברוטב פעם שלישית או שזה לא יצא טוב? הרוטב כה משובח שחבל לי לשפוך אותו…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:12 26.01.2024)

היי יוסי,
1. כן בטח, אפשר להקפיא.
2. אני חושבת שכן.
שבת שלום

avatar
ענת (12:11 15.01.2024)

היי אפרת
1 ק”ג פילה דג אמנון שטוף ומושרה כחצי שעה לפני במיץ מלימון טרי ומלח

אפשרי יום קודם -כמובן חצי שעה להשרות -לשטוף ולשים במקרר -ורק למחרת להתחיל את הבישול? וכמה זה קילו דג אמנון?תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:28 15.01.2024)

היי ענת,
האמת שלא צריך לשטוף את הדג מהלימון והמלח, זה מוסיף לו טעם.
אם תשאירי את הדג עם הלימון והמלח במשך יממה הוא סוג של יתבשל ולכן כדאי לעשות את זה באותו יום או שאם את משרה יום לפני אז כן כדאי לשטוף.
זה יוצא 4-5 פילטים. תלוי בגודל של הנתחים.

avatar
תמר (11:11 7.01.2024)

תודה רבה מתכון מעולה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:10 7.01.2024)

שמחה שיצא טעים:)

avatar
בתיה (12:30 21.12.2023)

היי האם אפשר לחתוך לחצי את הדג אמנון ליפני שמתחילים את הבישול או להשאיר אותו שלם(הכוונה לחתוך לאורך)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:30 21.12.2023)

לא בטוחה שהבנתי.
יש לך פילטים של אמנון ואת רצה לחתוך לחתיכות קטנות יותר לאורך?
או שיש לך נתח שלם של אמנון?

avatar
בתיה (17:43 21.12.2023)

פשות לחצות אותו לחצי לאורך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:46 21.12.2023)

אז אפשר לפני הבישול.

avatar
שושי (12:44 15.10.2023)

הכנתי עם דג טונה (ההבדל בזמן בישול מופחת יותר) ויצא מושלם!!
תודה רבה על המתכונים המעולים!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:23 15.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
תמר (22:26 23.09.2023)

היי אפרת המתכון נראה מצוין
רציצי לשאול- אני רוצה שיהיה יותר רוטב
אז חשבתי להכפיל את המים העגבניות רסק העגבניות והתבלינים.
שאלתי היא- האם צריך להכפיל גם את כמות השמן לחצי כוס?
או שאין צורך?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:04 24.09.2023)

היי
את יכולה לשים בין שליש לחצי כוס(:

avatar
ענת (14:11 25.08.2023)

דג שלמותתתתת
אין כמוך!
ישתבח שמו, ללקק את האצבעות😄

פילה אמנון ברוטב אדום חריף
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:08 25.08.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
תמר (21:04 18.07.2023)

היי אפרת
הפשרתי דג קפוא היום בצהריים,
עד מתי אוכל להחזיקו במקרר?
האם חובה להכינו מחר או שיש אפשרות להשאירו יומיים במקרר ולהכין בחמישי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:57 18.07.2023)

היי
לא מומלץ להשהות דג יותר מלילה במקרר.

avatar
שירה (00:12 14.07.2023)

אפרת, תודה רבה על עוד מתכון טעים!!!
הכנתי את הרוטב במחבת ואז שפכתי על הדגים והכנסתי לתנור. יצא מצוין!!
אגב, אני הכי אוהבת אצלך שאת רושמת כמה מלח 🙂 ולא צריך לטעום כל שנייה אם חסר..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:14 14.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
שרה (11:53 19.05.2023)

תודה על המתכונים הטעימים
אם אני לא אוהבת עגבניות מרוסקות מה אפשר לשים במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:18 19.05.2023)

שמחה שאת נהנית מהמתכונים(:
את מתכוונת לרסק עגבניות? ניתן לוותר עליו למרות שהוא מוסיף.

avatar
עדי (16:24 21.04.2023)

אפ אין לי לימון … לוותר ? או שיצא טעים גם בלי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:33 21.04.2023)

הלימון חשוב מאד כי הוא מנטרל ריח וטעם לוואי מהדג.

avatar
עדי (16:35 21.04.2023)

תודה על המענה המהיר. אפשר להחליף אותו? בחומץ אולי ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:01 22.04.2023)

כן, אפשר.

avatar
רבקה (13:48 14.04.2023)

אימלה אפרת המתכון נדיר הדגים רכים, והרוטב סמיך, אין דברים כאלו..
תודה גדולה ושבת שלום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:30 14.04.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אסתר (13:44 10.03.2023)

שלום,
אני רוצה להכין את הדג לשבת ואין לי רסק עגבניות במה אפשר להחליף אותו?
תודה רבה!! ושבת שלום!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:13 10.03.2023)

היי,
אם יש לך מחית עגבניות או עגבניות מרוסקות בשימורים את יכולה להשתמש בהם במקום רסק.
אם לא- אפשר להוסיף עוד עגבנייה-שתיים מגורדות, אבל הרוטב יצא קצת יותר בהיר ודליל.

avatar
נחמה (11:58 17.01.2023)

שלום אפרת,
המתכונים שלך טובים אחד אחד… תודה.
משום מה לאחרונה כשאני מנסה להדפיס מתכונים, הוא מביא רק את העמוד הראשון, וברב המתכונים יש עוד עמוד, נראה שזו תקלה. אשמח לבדיקתך. תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:54 17.01.2023)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
ניסיתי להדפיס עכשיו ולא ראיתי שום בעיה.
את מנסה להדפיס לקובץ PDF או למדפסת? את מסמנת להדפיס גם את התגובות והתמונות?

avatar
נחמה (13:58 19.01.2023)

ניסתי את כל האפשרויות, עם תמונות, ובלי. ישירות למדפסת, וPDF. זה יוצא רק עמוד אחד, בלי ההוראות, רק הרכיבים. מצרפת תמונה של העמוד שהוא נותן לי, עם המתכון החלקי…

פילה אמנון ברוטב אדום חריף
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:02 19.01.2023)

אני מקווה שאני רואה נכון (כי אצלי התמונות שמצרפים מופיעות בקטן ומטושטש), אבל לפי מה שאני רואה יש אפשרות לגלול את התצוגה המקדימה כלפי מטה… כשאת גוללת למטה אין שם את המשך המתכון?

avatar
נחמה (08:38 22.01.2023)

לא. אין אפשרות לגלול. הוא מראה כאילו ישנה אפרות כו,
אבל בפועל. לא. הוא גם כותב שיש עמוד אחד בלבד להדפסה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:45 22.01.2023)

בדקתי שוב את העניין מכמה דפדפנים ולא מצאתי בעיה.
כדי שאוכל להעביר את העניין לטיפול, תוכלי לומר לי מאיזה דפדפן את גולשת וכן לנסות מדפדפן אחר ולראות אם התקלה ממשיכה?

avatar
איריס (16:24 9.10.2022)

ואוווו!!!!
פעם שלישית שאני מכינה והפעם הכנתי שתי סירים בגלל ריבוי האורחים ויוצא כל פעם שלמותתתתת!!!
הוספתי תפוחי אדמה וממש התחסל עד הסוףף😋
תודה רבה על המתכון וחג שמח!!

פילה אמנון ברוטב אדום חריף
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:29 9.10.2022)

שמחה שיצא מוצלח, נראה מעולה ממש!
תודה על השיתוף וחג שמח🌺

avatar
עודד (11:43 21.09.2022)

שלום, אני מעוניין להכין כמות גדולה של פילטים, ואין לי סיר מספיק גדול, יש לי תבנית גדולה שכמדומני אפשר לשים אותה על הגז. האם אפשר להכין את הרוטב בסיר אחד ואז לשפוך אותו על הפילטים שאסדר בתבנית (בצפיפות- כמו קלפים)? עדיף אח”כ לעשות בתנור או להמשיך על הגז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:46 21.09.2022)

אם זו תבנית שמיועדת לבישול על הגז- אפשר לשפוך את הרוטב על הדגים בתבנית ולבשל על הגז.
אפשר גם להמשיך ולאפות בתנור אחרי הרתחה קצרה.

avatar
עודד (11:16 21.09.2022)

אני מעוניין להכין כמות גדולה של דגים (כ15 חתיכות), אין לי סיר מספיק גדול, איך אפשר להכין את הכמות הזו? (בתנור? ראיתי תגובה שהסברת איך להכין בתנור אבל לא הבנתי למה הכוונה ב”להכין מכל צד” הכוונה להפוך את הפילטים? אין חשש שהם יתפרקו?)
תודה רבה!
הכנתי את המתכון כבר מספר פעמים ויוצא מעולה! (לפעמים הגזר קצת קשה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:31 21.09.2022)

היי עודד,
אפשר לפצל את הכמות ל-2 סירים גדולים. אפשר גם לאפות בתנור ולהפוך צד אחרי 10 דקות אפייה בזהירות בעזרת תרווד (אם חוששים מהתפרקות הדגים אפשר לוותר על זה).
שמחה שאהבת את המתכון, הגזר צריך להיות חתוך לעיגולים לא עבים כדי שיתרכך.

avatar
שלמה (09:29 14.09.2022)

לטעמי המתכון הזה הוא הטוב ביותר באתר למי שרוצה דג טעים וחריף
עשיתי בשבת עם שילוב של דג סלמון ומושט.
ממליץ בחום על חצי חלה לפחות ליד.

תודה רבה על האתר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:59 14.09.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤

avatar
רחל (12:24 14.07.2022)

אם אני משתמשת בחומוס מקופסת שימורים-צריך לבשל לפני?
תודה ענקית!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:29 14.07.2022)

היי,
אין צורך לבשל לפני כן🙂

avatar
רחל (14:34 14.07.2022)

תודה את פשוט מדהימה איך את עונה בכזה סבלנות!

avatar
עודד (10:15 19.06.2022)

שלום, מה הכמויות ל2 פילטים? אין לי פלפל צ’ילי אבל יש לי אבקת צ’ילי, מה הכמויות ממנה?
תודה רבה על המתכונים שבאתר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:54 19.06.2022)

היי,
ל-2 פילטים יש להקטין את הכמויות פי 3.
אפשר לשים שליש כפית אבקת צ’ילי.
שמחה שאתה נהנה מהמתכונים באתר(:

avatar
slil (16:50 17.06.2022)

אחרי שמשרים במלח ולימון צריך לשטוף את הדג? תודה על המתכונים הנפלאים והקלים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:09 17.06.2022)

היי,
את הדג יש לשטוף לפני ההשריה, לאחר ההשריה אין צורך לשטוף שוב.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים(:

avatar
יוסף (09:32 21.01.2022)

היי, יש דרך להכין את הדג במתכון הזה בתנור ולא בסיר?

תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:03 21.01.2022)

היי,
ממליצה להכין את הרוטב קודם במחבת או בסיר ואז לסדר בתבנית את הדגים ולצקת עליהם את הרוטב. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך כ-10 דקות מכל צד. אח”כ לכבות את התנור ולהשאיר את הדגים בפנים כ-20 דקות נוספות כדי שימשיכו להתבשל מהאדים.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

avatar
אביגיל (22:44 14.10.2021)

היי יש לך אולי מושג למה הדג מתפרק שאני מוציאה אותו מהסיר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:21 14.10.2021)

היי,
זה בסדר שמתפרק כשאת מוציאה מהסיר- כשדג מבושל, הבשר שלו מתפרק בקלות.
כדי להפחית את התופעה, אפשר לבשל עוד כמה דקות כדי לגרום לדגים להיות פחות רכים.

avatar
אביגיל (18:57 7.10.2021)

חריף אששש אבל טעים!!!!

פילה אמנון ברוטב אדום חריף
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:44 7.10.2021)

נראה מושלם! תשלחי לי כזה לשבת?😉

avatar
אביגיל (22:21 7.10.2021)

לא רק ניראה…..

avatar
שרית (09:51 1.10.2021)

היי
אפשר להוסיף פרוסות עגבניות (ולהפחית מכמות העגבניות מגורדות)? אם כן באיזה שלב להוסיף והאם משהו משתנה בבישול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:45 1.10.2021)

היי שרית,
אם אתם אוהבים שהעגבניות מורגשות אפשר לשים פרוסות מ-2 עגבניות ולהפחית את כמות העגבניות המגורדות לעגבנייה אחת.
רצוי להוסיף את העגבניות אחרי הגזר והגמבה ולטגן יחד כ-2 דקות.
אין שינוי במתכון, למעט זה שאולי תצטרכי להוסיף עוד כשליש כוס מים אם תראי שאין הרבה רוטב בתחילת הבישול.
בהצלחה!

avatar
שרה (21:26 23.09.2021)

לא מוצאת כוסברה טיה, לכוסברה יבשה יש אותו טעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:12 23.09.2021)

היי שרה,
אפשר להשתמש בכפית גדושה כוסברה יבשה.
חג שמח!

avatar
ליסה (16:07 9.06.2021)

אפרת יקרה אם לא אשים סוכר אני צריכה לשים משהו אחר? לתבל יותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:57 9.06.2021)

אפשר להוסיף קצת יותר פפריקה ומלח, לפי הטעם😊

avatar
סימה (06:04 23.05.2021)

תודה רבה על המתכון הנהדר! בכלל, כל המתכונים מעולים.
יצא טעים, אבל לא חריף. ואני לא ממש אוכלת חריף.
הכנתי אותה כמות רוטב לבערך חצי כמות דג. לא השתמשתי בכוסברה. יכול להיות שהוצאתי את הגרעינים מהפלפל החריף. מה לדעתך הסיבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:17 23.05.2021)

היי סימה,
שמחה שאהבת את המתכון:)
יכול להיות שהפלפל שהשתמשת בו היה פחות חריף, או שאת אוהבת חריף.
אפשר להוסיף בפעם הבאה פפריקה חריפה ועוד קצת פלפל- לפי הטעם.
יום מקסים🌺

avatar
סימה (06:19 23.05.2021)

תודה רבה!

avatar
Dov (10:42 14.05.2021)

אפשר טיפ שהגזר יהיה רך. פעם שעברה הוא יצא קשה. חוץ מזה הדג היה מדהים, כמו כל המתכונים של. תודה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:54 14.05.2021)

היי,
רצוי לחתוך את הגזר קטן יותר כדי שיתרכך מספיק.
שבת שלום😊

avatar
עודד (15:52 4.08.2022)

חתכתי מאד דק ועדיין הגזר יצא קשה (בפעם הראשונה שהכנתי יצא רך, אין לי מושג מה עשיתי שונה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:16 4.08.2022)

יש גזרים שמלכתחילה הם קשים במיוחד (בייחוד החלק הפנימי שלהם), יכול להיות שיצא לך להשתמש באחד כזה(:

avatar
ספיר (21:19 12.05.2021)

היי אפרת ,
אפשר להשתמש בעגבניות מגורדות מוכנות או שחייב להכין?
תודה רבה מתכונים מעולים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:33 12.05.2021)

היי ספיר,
אין בעיה להשתמש בעגבניות מרוסקות קנויות.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר🌺

avatar
טובי (09:35 10.12.2020)

מה יכול להיות שהדג יוצא לי מאוד יבש ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:16 10.12.2020)

היי טובי,
היו חסרים נוזלים בסיר? כמה זמן בישלת את הדג?

avatar
טובי (22:30 10.12.2020)

היה הרבה נוזלים אבל הדג עצמו היה יבש
זה התבשל 20 דקות ואחרי זה עוד על הפלטה עד סעודת שבת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:19 11.12.2020)

אז יכול להיות שזה התייבש כתוצאה מבישול יתר על הפלטה.

avatar
מני (01:09 6.01.2023)

יש סיכוי ששמת את הדג בלי העור?
כדאי תמיד לשים עם העור.
העור שומר מאד על העסיסיות הולחות של הדג.

avatar
דניה (18:47 18.10.2020)

תודה רבה על המתכון! שיניתי לגרסא דיאט ויצא טעים מאוד! תבורכו נשיקות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:08 18.10.2020)

מעולה 🙂
תודה דניה

avatar
סיר (22:50 10.10.2020)

אפשר להשרות לכל הלילה בקופסה במקרר עם לימון ומלח??? לפני תחילת בישול כמובן

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:10 11.10.2020)

רצוי שלא כי הלימון והמלח עלולים “לבשל” את הדג.
מספיק להשרות חצי שעה-שעה לפני הבישול.

avatar
יפעת (14:13 24.09.2020)

הי אפרת, תודה על עוד מתכון מדהים ומעולה!!

האם אפשר להוסיף תפו”א פרוס? אם כן אז מתי וכמה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 24.09.2020)

אפשר רק כדאי לחתוך לקוביות קטנות או לפרוס יחסית דק כי לתפוחי האדמה לוקח יותר זמן להתרכך. כדאי גם לטגן אותו לבד בהתחלה עם השמן במשך כ-10 דקות לפחות (עם מכסה), עד שהוא מעט מתרכך ורק אז להוסיף את כל החומרים לפי איך שרשום במתכון.

avatar
צופיה (17:15 9.09.2020)

הי אפרת היקרה.
וואו!!! מדהים ברמה מטורפת!!
הכנתי לכולם פעם ביום חול ופעם לשבת והתחסל תוך שניות. מתכננת בעז”ה להכין עוד כמה פעמים. טעים מאוד מאוד!!
תודה רבה על המתכון!!
יום נעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:40 9.09.2020)

תודה צופיה ❤️

avatar
שירה (19:21 2.09.2020)

הי,
וואו זה נראה מוששששש!!!
חיבת להכין!!
רק שאלונת,
אצלינו לא ככ אוהבים כוסברה…אפשרי להחליף בפטרוזיליה? או שזה לא קשור?
תודה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:13 2.09.2020)

כן אפשר 🙂

avatar
שירה (06:36 3.09.2020)

תודה רבה!!

avatar
תמר (20:44 13.08.2020)

יצא מעולה
הכנתי לסוף צום ט’ באב ושכחתי לעדכן.
טעם גן עדן.
התחסל ככ מהר.
תודה רבה ושבת שלום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:25 13.08.2020)

שמחה שיצא טעים.
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
נוה (22:17 9.07.2020)

כמה פילטים זה יוצא ל1 ק”ג?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:52 10.07.2020)

כ-8 פילטים.

avatar
איתי (19:11 19.06.2020)

תמיד חששתי מחנכים דג ברוטב,
זה כל כך פשוט ונפלא !!
תודה !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:19 20.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
דורית (20:46 8.05.2020)

יצא ממש טעים, תודה !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:40 9.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה דורית

avatar
יעקב (18:40 7.04.2020)

היי אני רוצה להכין את הדגים ואני לא אוכל קיטניות אני יכול לותר על החומוס והילדים לא אוכלים חריף אפשר לותר על החריף וכוסברה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:41 7.04.2020)

כן אפשר.
חג שמח 🌺️

avatar
נריה (11:10 20.03.2020)

המתכון תקף גם לפילה לברק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:59 20.03.2020)

כן.

avatar
אורה (14:27 7.02.2020)

היי שאלה
אני טועמת את הרוטב והוא קצת מר,
מה עשיתי לא נכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:57 7.02.2020)

אולי אחד המרכיבים לא טוב?
נסי להוסיף קמצוץ סוכר.

avatar
רחלי (08:51 24.01.2020)

מכינה כבר פעם שלישית
פשוט מושלם!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 24.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
יעל (21:13 31.10.2019)

שלום, אשמח לדעת מה הכמויות ל4 פילטים. תודה רבה!

חוץ מזה, האם אפשר להחליף את הרסק עגבניות והעגבניות במשהו אחר? בעלי רגיש לעגבניה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:41 31.10.2019)

היי יעל,
אני לא ממליצה לוותר על העגבניות במתכון הזה.
אם הוא לא אוהב עגבניות יש מתכונים אחרים טובים שיכולים להתאים: פילה אמנון מבושל בירקות, פילה דג עם פלפלים או פילה אמנון בתנור.

avatar
יעל (22:01 14.08.2019)

היי איך אני עושה את זה פחות חריף?
תודה אגב על האתר הוא פשוט הצלה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:37 15.08.2019)

אפשר לוותר על הפלפל החריף או לשים רק שליש או חצי ממנו.

avatar
שרון (08:47 11.08.2019)

אפרת המקסימה!הכנתי לשבת בצהריים ויצא מהמם!בכלל זה מתכון שחורשת עליו כל פעם שיש אורחים ומתחסל ראשון.יש לי רק שתי שאלות:אני מכינה עם 5 פילטים ורציתי לדעת אם מגדילה ל-8 פילטים כמות מרכיבי הרוטב משתנה?וגם האם אפשר לשים כפית פפריקה חריפה במקום המתוקה (לא שמה פלפל צ’ילי חריף) כדי שיהיה פיקנטי וחריף יותר (דרישת האורחים)?תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 11.08.2019)

היי שרון,
כל עוד כל הפילטים נכנסים בסיר/מחבת לדעתי אין צורך להגדיל את כמות מרכיבי הרוטב.
בנוסף לפפריקה מתוקה אפשר להוסיף פפריקה חריפה אבל כדאי לשים כפית שטוחה אחרת זה יכול לצאת חריף מידי.

avatar
בתיה (09:55 2.05.2019)

שלום אפרת
רציתי לשאול אם אפשר להכין מנסיכה ?
ומה זמן בישול זה
תודה ויום מוצלח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 2.05.2019)

כן אפשר. זמן בישול אינו משתנה.
יום נפלא 🙂

avatar
שרון (20:45 23.04.2019)

היי אפשרת,
תודה על המתכון המעולה,
הכנתי היום ויצא טעים מאוד,
יישר כוח יקירה, מגיע לך צל”ש למתכון המשובח.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:11 23.04.2019)

תודה שרון, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
מלכי (22:51 6.04.2019)

שבוע טוב.
כאחת שנעזרת המון המתכונים שלך וכל פעם נהנית מחדש מקלות ההכנה,ההסברים המנעולים אני חייבת לציין שלשבת הכנתי זאת והאורחים וכל המשפחה פשוט התלקקו ברוך ה.תודה ענקית!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 7.04.2019)

שמחה לשמוע!
תודה מלכי ושבוע נפלא ❤️

avatar
רחל (12:15 12.02.2019)

יצא מעולה ממש! מתכון מושלם !
תודה תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:11 12.02.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
דורין אלכזוב (13:54 13.12.2018)

היי. מתכון מעולה הכנתי אותו שבוע שעבר ורוצה להכין גם היום
רק שאלה, הבישול הוא לא ארוך כפי שמצוין והגזר והחומוס לא מתרככים עד לרמה של רוטב חמאתי שהוא מבושל עד הסוף, ולמרות שהיה טעים הציעו לי לבשל את הרוטב לפחות שעה עד שמכניסים את הדגים כדי שהכל יהיה אחיד ,רך ומאוחד עם הדגים. האם ניתן?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:45 13.12.2018)

כן בטח. אפשר לבשל את הרוטב יותר זמן, עד למרקם שאת אוהבת ואז להוסיף את הדגים.

avatar
חלי (22:13 12.12.2018)

היי, אם אני רוצה לעשות חריף מאוד מאוד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 13.12.2018)

שימי 2-3 פלפלים חריפים.

avatar
אלה (23:19 20.11.2018)

חייבת לעשות.חולה על המתכונים שלכם.קלים ברורים וטעימים!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:14 21.11.2018)

תודה אלה 💜

avatar
אמונה (13:31 23.09.2018)

האם אפשר לשפוך את הרוטב על הדגים ולאפות בתנור? (פשוט אין לי מקום במחבת…)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:32 23.09.2018)

אפשר להכין את הרוטב קודם במחבת או בסיר ואז לסדר בתבנית את הדגים ולצקת עליהם את הרוטב. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך כ-10 דקות מכל צד. אח”כ לכבות את התנור ולהשאיר את הדגים בפנים כ-20 דקות נוספות כדי שימשיכו להתבשל מהאדים.
חג שמח 🌺

avatar
ריקי (21:10 6.09.2018)

היי אפרת האם ניתן להכין בסיר ולא במחבת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:28 6.09.2018)

רצוי שזה יהיה סיר רחב.

avatar
ענתי (10:26 29.08.2018)

מעדן .נראה מעולה. של איזה חברה את קונה פילה מושט קפוא? האם שני הצדדים של הדג ללא עור א רק צד אחד?תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:12 29.08.2018)

אחרי שטעמתי את הטרי אני קונה רק דג טרי 🙂 ויש בו עור בצד אחד.

avatar
קרן (15:16 29.06.2018)

היי ,אפשר לוותר על גרגירי החומוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 29.06.2018)

כן אפשר.

avatar
אלחנן לוי (00:00 29.06.2018)

תודה רבה רבה! הדג הקבוע של ליל שבת.. פשוט מתכון מדהים ופשוט..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 29.06.2018)

כיף לשמוע!
תודה אלחנן 🙂

avatar
ענת (12:24 11.03.2018)

אפרת, תודה על המתכון! יצא טעים!
אפשר גם לנסות ולבשל עם סלמון?
ענת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:03 11.03.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
כן, אפשר להכין גם עם סלמון.
שבוע נפלא

avatar
אדל (10:16 16.02.2018)

יצא מדהים תודה רבה על המתכון 👍👍👍
ושבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:38 16.02.2018)

תודה אדל 🙂
שבת שלום

avatar
גבי (14:50 1.02.2018)

יצא מצוין!! כל יום שישי בארוחת שבת זה המנה ראשונה! תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:10 1.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה גבי.

avatar
נעמה (15:24 29.01.2018)

תודה רבה אפרת! הדגים יצאו נפלאים וטעימים. מתכון נהדר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 29.01.2018)

שמחה שנהנית 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
איילת (13:57 10.11.2017)

כשאני מחפשת מתכון, אני עושה חיפוש בגוגל את המנה שאני רוצה לפי תמונות, כשזה נראה לי טוב ואסתטי אני לוחצת למתכון, ואיכשהו זה תמיד האתר שלך, והמתכונים קלים וטובים מאוד. פעם ראשונה שאני מכינה דג, היה קל מהנה ובעיקר טעים מאוד
תודה רבה לך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 10.11.2017)

כיף לשמוע 🙂
תודה איילת, נראה משגע.
שבת שלום

avatar
אלה (23:21 20.11.2018)

נכוןן.צודקת.המתכונים שלה תמיד נראים מגרים וטעימים🤗

avatar
רוזי (08:50 27.10.2017)

הכנתי את הדגים לפי המכון שלך, ממש תענוג מתכון מנצח כולם אהבו הכל חוסל.
תבורכי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:59 27.10.2017)

תודה רוזי 🙂
שבת שלום

avatar
דורון ברגר (14:53 20.10.2017)

מתכון קל להכנה ומעולה !!!!!!!!!!
מנה מנצחת, תודה רבה !

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:03 20.10.2017)

זה נראה מעולה!
תודה דורון 🙂

avatar
תמר (12:35 6.10.2017)

יצא לי מושלםםםםםם תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:26 6.10.2017)

תודה תמר, שמחה לשמוע 🙂

avatar
איילה (13:13 21.07.2017)

ווואיייי תקשיבי ! זה מתכון קבוע שלי לדגים ברוטב לשבת…החצי כ’כ מתענג ..
אלופה תודה! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:14 21.07.2017)

שמחה לשמוע!
תודה ושבת שלום 🙂

avatar
רבקה (15:55 13.07.2017)

אם אני לא יתבל בכמון זה יהיה טעים?
אני יצטרך לשים תבלין אחר במקום הכמון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:15 13.07.2017)

היי רבקה,
את יכולה לוותר על הכמון. אין צורך לשים תבלין אחר במקום.

avatar
רחל (14:29 20.06.2017)

תודה רבה. יצא לי מושלם!!!
(פלפל חריף עשיתי רק חצי)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:07 20.06.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רחל ויום מקסים

avatar
אמונה (14:21 19.05.2017)

אפשר מתכון ל5 דגים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:46 19.05.2017)

היי אמונה,
אם הכוונה ל-5 פילטים אני מליצה להכין את הכמויות לפני המתכון.
שבת שלום 🙂

avatar
Revital (12:24 19.05.2017)

האם אפשר לשים שמן קנולה במקום שמן זית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:10 19.05.2017)

כן, אפשר.

avatar
מוריה (09:47 26.04.2017)

אפרת אם אני לא רוצה חריף בגלל הילדים מה עושים?? וכמה דגים בערך זה יוצא קילו??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:22 26.04.2017)

היי מוריה,
אפשר פשוט לוותר על הפלפל החריף.
לגבי כמות זה יוצא בסביבות 6 פילטים, תלוי בעובי וגודל הנתח.
יום מקסים 🙂

avatar
שרית (11:40 17.03.2017)

היי מאוד אוהבת את המתכונים שלך רציתי לדעת כמות ל2 פילטים של אמנון..תודה רבה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:45 17.03.2017)

היי שרית,
ממליצה להכין מחצית מכל הכמויות כדי שיהיה מספיק רוטב.
שבת שלום 🙂

avatar
ענתי (09:19 3.11.2016)

נראה מעולהואני רואה שהרוטב יוצא סמיך.כך שאפשר לטבול עם הרוטב.ככה אני אוהבת.
האם כמות התיבול לא מעטה מידי?יש לי 4 פילטים של מושט אשר נמכרים בשקית הכחולה.
רוצה להכין השבת. יום מקסים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:47 3.11.2016)

היי ענתי,
בגלל שיש ברוטב מרכיבים נוספים שמעניקים טעם בדר”כ כמות התיבול אמורה להספיק. אני ממליצה לתבל לפי מה שרשום ובסוף לתקן תיבול לפי הטעם והצורך.
הכמות מספיקה לקילו דג. את יכולה להכין עם המושט בשקית. מקסימום יהיה קצת יותר רוטב, שזה מצוין.
יום נפלא 🙂

avatar
ענתי (10:24 3.11.2016)

תודה רבה. האמנון והמושט זה אותו דג.תודה

avatar
מיכל (21:25 17.10.2016)

יצא נהדר. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:45 17.10.2016)

תודה מיכל, שמחה לשמוע 🙂

avatar
עופרי (00:14 16.10.2016)

תודה רבה לך!!! יצא ממש מצויין!! אני שמחה שמכל המתכונים בסוף בחרתי את זה=)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:24 16.10.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח 🙂

avatar
מרב וויף (15:55 14.10.2016)

תודה רבה על המתכון ואופן ההכנה יצא מעולהההה פעם ראשונה שאני מכינה כאלו דגים!!!!!
מתה על המתכונים שבאתר הרוב אני לוקחת מפהה=]

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:31 14.10.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה מרב ושבת שלום 🙂

avatar
שרון (17:45 27.09.2016)

אפרת בכמה מיץ לימון ומלח להשרות 6 פילטים של אמנון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:00 27.09.2016)

היי,
6 כפות מיץ לימון ושליש כפית מלח.

avatar
שלומית (18:31 23.09.2016)

היי רציתי לשאול כמה זמן להשרות את הדג בלימון וגם כשמבשלים את הדג,קניתי פילטים בוואקום ויש צד אחד עם עור,להוריד את העור לפני הבישול או לבשל עם העור(אוכלים בכלל את העור הזה).
שאלה שניה אפשר לעשות את אותו מתכון עם פילה סול.
זאלה שלישית אני רוצה להכין ליום שבת אפשר להכין את התבשיל מיום חמישי
תודה רבה ויום טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:07 23.09.2016)

היי שלומית,
מומלץ להשרות את הדגים במלח ולימון במשך כחצי שעה.
אין צורך להסיר את העור. את הדג מניחים במחבת כשהצד של העור מופנה כלפי מטה. לאחר שהדג מוכן, קל להסיר ממנו את העור (מגישים עם העור וכל אחד מסיר את העור בעצמו).
אפשר להכין עם פילה סול.
אפשר להכין מיום חמישי בשביל להגיש ביום שבת.
שבת שלום 🙂

avatar
שרי (12:54 29.07.2016)

נראה מצויין ומאוד רוצה לעשות אבל יש לי 9 חתיכות של פילה אמנון ורוצה לשים בתנור.
אפשרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:38 29.07.2016)

היי שרי,
ממליצה להכין את הרוטב קודם במחבת או בסיר ואז לסדר בתבנית את הדגים ולצקת עליהם את הרוטב. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך כ-10 דקות מכל צד. אח”כ לכבות את התנור ולהשאיר את הדגים בפנים כ-20 דקות נוספות כדי שימשיכו להתבשל מהאדים.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

avatar
אתי (08:21 29.07.2016)

מילים ששמעתי אחרי האירוח: מושלם, מעולה, מתכון מנצח…
הכנתי עם פילה אמנון ועם פילה סלמון. בשניהם אהבו מאוד מאוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:43 29.07.2016)

היי אתי,
איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום 🙂

avatar
שרון (08:47 25.07.2016)

אפרת הכנתי בחמישי אחה”צ ונשארו לי שני פילטים ששמתי במדף העליון במקרר שהקירור שם חזק יותר כדאי אולי להקפיא כדי שלא יתקלקל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:55 25.07.2016)

היי שרון,
ממליצה לאכול אותם היום ואם לא, אז כדאי להקפיא.
יום מקסים 🙂

avatar
נעה (14:39 1.07.2016)

רציתי לדעת האם אפשר להכין את השלבים הראשונים עד לדג במחבת ואח”כ לשפוך את הרוטב על הדגים ולבשל בתנור.
פשוט אין לי מכסה למחבת ובסיר זה מונח אחד על השני ומתפרק..
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:45 1.07.2016)

כן נעה, אין בעיה.
הכניסי לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 20-30 דקות.
שבת שלום 🙂

avatar
נעה (15:01 1.07.2016)

וואייי איזה מהר….
תודה רבה פעם ראשונה שלי כאן וזה נראה לי שזה הופך להיות דף הבית שלי!!!!
איזה מתכונים!!!!
:O)

avatar
ענתי (11:35 19.06.2016)

נראה מעולה וטעים.יאמי.
האם בסופו של בישול -הרוטב יוצא אדום וסמיך?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:40 19.06.2016)

היי ענתי,
כן, בסוף הבישול אמור להתקבל רוטב אדום וסמיך.
שבוע נפלא 🙂

avatar
שרה (17:18 13.05.2016)

אםשר להשים חומוס מקופסת שימורים?
או לוותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:27 13.05.2016)

כן שרה, אפשר רק מומלץ לשטוף את הגרגירים מהנוזלים שבשימורים למניעת טעם לוואי.
שבת שלום 🙂

avatar
מירי (10:29 24.04.2016)

הכנתי ויצא מעולה
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 24.04.2016)

תודה מירי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
עדי צבר (12:45 10.04.2016)

היי….. מתה על הבלןג שלך. עשיתי מלא מתכונים טובים ומהירים. שאפו.
אני רוצה להכין את מנת הדג החריף לפסח…..לדעתך אפשר להקפיא את התבשיל ??
תודה על תשובתך.וחג שמח טעים נעים וכשר. עדי באהבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:35 10.04.2016)

תודה עדי, שמחה לשמוע 🙂
לדעתי אפשר להקפיא, לא אמורה להיות בעיה.
שבוע מקסים וחג שמח!

avatar
דסי (05:53 3.04.2016)

עוד מתכון מעולה ובעל מרוצה…
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:59 3.04.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה דסי ושבוע מעולה 🙂

avatar
שרון (15:54 15.02.2016)

תודה אפרת את פשטידת הפטריות הדיאטטית אפשר גם להכין בחמישי בערב ולשמור במקרר מכוסה בניילון נצמד ולחמם במיקרו בשבת בצהריים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:05 15.02.2016)

אין בעיה להכין את הפשטידה יום חמישי אבל מומלץ לחמם אותה בתנור. כדאי להוציא אותה כמה שעות קודם מהמקרר ואז לחמם בתנור כדי שמבפנים היא לא תהיה קרה.

avatar
שרון (14:49 15.02.2016)

מארחת לארוחת צהריים בשבת אפשר להכין בחמישי בערב ולחמם לפני ההגשה בשבת?אפשר אותו דבר לגבי הבורגול עם הגזר והעדשים ואיך כדאי לחמם אותו (על הגז או במיקרו?)חשוב לי שיישאר טרי וטעים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:55 15.02.2016)

היי שרון,
לגבי הדג אמנון אין בעיה ולגבי הבורגול עם הגזר והעדשים לדעתי הכי טעים לאכול אותו טרי אבל אם אין לך אפשרות להכין באותו יום עדיף לחמם אותו במיקרו לפני ההגשה.

avatar
דור (17:54 27.01.2016)

שלום
1.ניתן להשיג בכל סופר פלפל צ’ילי? כי אף פעם לא השתמשתי בירק עצמו
2. כיצד לקנות את הדג? קפוא בפרוסות? אם כן כמה וכו’

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:05 27.01.2016)

היי דור,
פלפל צ’ילי בדר”כ יש בכל סופר. לרוב זה ארוז בתוך שקית ונמצא במתחם הירקות.
אפשר לקנות דג אמנון טרי במחלקת הדגים בסופר (לבקש שיחתכו לפילה) או לקנות קפוא בפרוסות. זה יכול להיות ארוז בחתיכות בודדות או כחתיכה אחת גדולה שאותה צריך לחתוך לאחר הפשרה. סה”כ 1 קילו. רשום על האריזה את המשקל.

avatar
קרן (20:28 6.01.2016)

שלום, האם שמים את הדג בכמה שכבות או שחייבים בשכבה אחת? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:36 6.01.2016)

היי קרן,
עדיף בשכבה אחת, עד כמה שאפשר. מה שחשוב יותר זה שהדג יהיה מכוסה ברוטב.

avatar
תמר מאור (19:44 15.11.2015)

תודה עבור המתכון “פילה אמנון ברוטב חריף” ושאלתי האם לבקש מהמוכר להוריד את העור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:15 15.11.2015)

כן תמר.
שבוע נפלא 🙂

avatar
שרה (10:09 6.11.2015)

היי..
אנחנו במשפחה לא מתים על חומוס אפשר לוותר עליו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:29 6.11.2015)

כן בטח שרה.
שבת שלום 🙂

avatar
אורית (19:52 31.10.2015)

מתכון מעולה מאוד טעים וקל להכנה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 31.10.2015)

תודה אורית, שמחה שאהבת 🙂
שבוע טוב

avatar
אהובה (14:35 3.10.2015)

העוגת קרמבו פצצהההההה!!!!! גם המבוגרים ובמיוחד הילדים מתים עליה!!!!

avatar
אהובה (14:29 3.10.2015)

חייבת לציין שיש לך מתכונים נפלאים, כל הזמן מקבלת המון מחמאות, כל הכבוד!!!!
במיוחד העוגת קרמבו והדג החריף כולם אצלי מתים על זה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:00 3.10.2015)

תודה אהובה! אני ממש שמחה לשמוע 🙂

avatar
שיר (12:25 1.10.2015)

מתכון מעולה עשיתי עם דג מושט.
רוצה לעשות עם פילה סלמון. אפשר??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:56 1.10.2015)

כן שיר, אפשר 🙂

avatar
דוד (19:54 25.09.2015)

מתכון פצצה, קל וטעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:55 26.09.2015)

שמחה לשמוע דוד 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
אסתי (17:28 6.09.2015)

מה אני יכולה לשים במקום פלפל צ’ילי בדג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:49 6.09.2015)

היי אסתי,
את יכולה לוותר עליו בכלל ואם את רוצה שהרוטב יהיה חריף-פיקנטי תוסיפי במקום פלפל ירוק חריף או כפית שטוחה פפריקה חריפה.

avatar
סופיה (20:33 27.08.2015)

וואו העוגה מושלמת מדהים כמה שזה טעים
וקציצות הודו מדהימות אין את בשלנית נהדרת
תודה רבה את מנעימה לנו את השבת הזאת עם המתכונים הפשוטים אבל בטעם נהדרים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:46 27.08.2015)

תודה רבה סופיה יקרה! שמחה שהכל יצא טעים.
שבת שלום 🙂

avatar
רֵעות (00:23 24.07.2015)

בס”ד
היי כמה שאלות…
1. יש לי חומוס יבש משקית של סוגת האם עליי להשרות/ לבשל לפני
2. אני מאוד אוהבת תפו”א בדגים אפשרי להוסיף?
תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:28 24.07.2015)

היי רעות,
1. אפשר להכין עם חומוס יבש אבל אז התהליך מאוד ארוך כי צריך להשרות אותו במים לפחות 12 שעות ואז יש לבשל אותו עד לריכוך. לכן עדיף כבר להשתמש בחומוס מבושל קפוא אבל אם אין לך את יכולה לוותר על החומוס ולהכין בלי.
2. אם את אוהבת תפו”א אז למה לא 🙂 רק כדאי לחתוך לקוביות קטנות כי לתפוחי האדמה לוקח יותר זמן להתרכך משאר החומרים. כדאי גם לטגן אותו לבד בהתחלה עם השמן זית כ-10 דקות לפחות (עם מכסה), עד שהוא מעט מתרכך ורק אז להוסיף את כל החומרים לפי איך שרשום במתכון.
בהצלחה ושבת שלום!

avatar
miri (20:05 8.07.2015)

הייי אממממ רציתי לשאול אם מה ניתן להגיש את הדג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:57 8.07.2015)

היי מירי,
בגלל שזה דג עם הרבה רוטב אפשר לאכול את הדג בלי תוספת בכלל, רק עם לחם או חלה.
ואם רוצים תוספת, לדעתי הכי מתאים להגיש את זה עם פירה.

avatar
שרון (14:39 24.06.2015)

הדג יצא משגע!מתכון פשוט מדהים!מאוד מתאים גם לאירוח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:49 24.06.2015)

שמחה לשמוע שרון! תודה על העדכון 🙂

avatar
שרון (14:30 24.06.2015)

הכנתי לצהריים ויצא משגע!פשוט מתכון מדהים!מאוד מתאים גם לאירוח.

avatar
שרון (08:46 21.06.2015)

העגבניות מגורדות בלי הקליפה?האם חייב כוסברה או אפשר להסתפק בשאר התבלינים האחרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:51 21.06.2015)

כן, עגבניות מגורדות בלי הקליפה.
הכוסברה מוסיפה אבל אם לא אוהבים אפשר לוותר ועדיין זה ייצא טעים 🙂

avatar
שרון (11:40 15.06.2015)

תודה רבה, רציתי לדעת באיזה שלב צריך להוסיף את התבלין היבש של הפטרוזיליה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:55 15.06.2015)

כשאת מוסיפה את יתר התבלינים (אחרי שהוספת את המים הרותחים).

avatar
שרון (10:04 15.06.2015)

הי יש לי פילטים בוואקום – כמה חתיכות צריך לשים? אני רוצה שיצא מתובל ולא חריף מאוד – אפשר לוותר על פלפל צ’ילי? אפשר לוותר גם על החומוס? מה ניתן לשים במקום כוסברה – חשבתי על תבלין יבש אולי (כמו תבלין פטרוזיליה יבש)? כמה ימים טוב למאכל אם נשמר במקרר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:25 15.06.2015)

היי שרון,
את יכולה לשים 6-8 פילטים. תלוי בגודל שלהם ובכמה שאת רוצה.
את יכולה לוותר על הפלפל צ’ילי ועל גרגרי החומוס. הכוסברה מאוד מוסיפה אבל אם את לא אוהבת את יכולה לשים במקום כ-2 כפיות תבלין יבש של פטרוזיליה.
הדג נשמר במקרר בתוך קופסה סגורה כ-3 ימים.
בהצלחה 😉

avatar
דליה (16:00 27.02.2015)

הכנתי. יצא מאוד מאוד טעים.
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:52 27.02.2015)

מעולה! תודה דליה על העדכון 🙂

avatar
דליה (12:47 27.02.2015)

היי,

מה עם תבלין לדג?

שבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:07 27.02.2015)

היי דליה,
אין צורך בתבלין מיוחד. מספיק לתבל לפי מה שרשום (פפריקה, מלח, כמון וכו’)
שבת שלום 🙂

avatar
שרית ק (12:45 29.01.2015)

זה היה מוכר לי….אני עשיתי את זה .זה מעולה ביותר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:47 29.01.2015)

נכון שרית, רשמתי לך את המתכון לפני שהוא פורסם באתר 🙂

avatar
סופיה (13:05 27.08.2015)

היי
רציתי לשאול אם אני שמה דג סלמון אלתית זה יהיה גם טוב?
אשמח לתשובה מהירה תודה חשוב לי מאוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:41 27.08.2015)

כן סופיה, אפשר בהחלט 🙂

avatar
סופיה (15:32 27.08.2015)

תודה רבה על המענה המהיר והחם!
עשיתי את סלט חצילים בצ’ילי יצא מדהים רק קצת מתוק
ועכשיו אני מנסה לעשות את עוגת הקרמבו נראה איך יהיה
אתן תגובה בלי נדר במוצ”ש
תודה רבה על הטיפים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:36 27.08.2015)

בשמחה רבה סופיה 🙂

לקריאת כל התגובות