שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 90 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

מצרכים:

1 קילו חתיכות עוף ( 6-8 ירכיים, שוקיים, כנפיים וכו’)

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים

2 בטטות בינוניות קלופות חתוכות

2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים

מרינדה לעוף: 4 כפות שמן, 2 כפות דבש, כפית גדושה חרדל דיז’ון, 2 שיני שום כתושות, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערית ומתבלים את חלקי העוף והירקות.

-מניחים על תבנית גדולה ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות במשך שעה וחצי.

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
לחם מקמח מלא
עוגה ללא ביצים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רינת (11:36 3.06.2021)

שלום אפרת.
1. האם אפשר להשתמש גם בחרדל רגיל?
2. האם צריך לכסות את התבנית בזמן האפייה?

תודה רבה רבה

מתכונים ב-10 דקות (13:42 3.06.2021)

היי,
אפשר גם חרדל רגיל- אם אוהבים אצלכם את הטעם שלו. אפשר להתחיל את האפייה כשהתבנית מכוסה אבל לא חייב.
בהצלחה😊

יעל (23:38 13.05.2021)

שייך לצפות את העוף בפירורי לחם? ואם כן- איך? בעקרון מחפשת מתכון לעוף בחרדל ופירורים וזה נראה הכי קרוב.. וגם מתכון מצויין בפני עצמו. תודה רבה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות (00:12 14.05.2021)

היי יעל,
אני מניחה שאפשר לצפות את העוף בפירורי לחם אחרי התיבול במרינדה.
בהצלחה😊

דבורה (10:40 13.05.2021)

שלום אפרת יקרה. האם ניתן להשתמש גם בחרדל דיז’ון עם גרגירים?

מתכונים ב-10 דקות (10:56 13.05.2021)

היי דבורה,
אני מניחה שאם אתם אוהבים טעם של חרדל יחסית דומיננטי- אפשר להשתמש בו:)

דבורה (14:45 13.05.2021)

זה ייתן טעם דומיננטי מאוד? האמת שלא ידעתי מה לבחור בסופר ובחרתי דווקא את זה עם הגרגירים אין לי ניסיון עם החרדל בעוף איזה טעם מתקבל?

מתכונים ב-10 דקות (15:20 13.05.2021)

זה לא אמור להיות ממש מורגש, אבל כן יהיה טעם של החרדל.
מציעה לך לשים רק חצי כפית חרדל, ובמידה וזה טעים לכם- תוכלי להגדיל את הכמות בפעם הבאה שתכיני…

דבורה (10:49 14.05.2021)

תודה יקרה שבת שלום חג שבועות שמח!!! תודה על כל המתכונים המעולים בכל שבוע את ממש משקיעה בנו המשיכי והצליחי . דרך אגב הכנתי את העוגה גבינה ביסקוויטים השבוע כבר בפעם השלישית כל כך טעימה מתכונים מדוייקים טעימים ונפלאים ❤🌺💐

מתכונים ב-10 דקות (11:59 14.05.2021)

תודה רבה לך מקסימה על המילים החמות! שבת שלום😊

ענאל (15:01 11.02.2021)

היי אפרת,
קודם כל אני רוצה לומר לך שזה אחד המתכונים האהובים עליי!
למרות שבהתחלה קצת חששתי מהמתוק..
אני רוצה להכין את המתכון הזה למשפחה שלי לשבת הקרובה, התחלתי את ההכנות ונזכרתי שלא מזמן קניתי סוטאז’, האם ניתן להכין את המתכון הזה בסוטאז’ במקום בתבנית.
אציין שאני אוהבת את העוף ממש רך..
במידה וניתן, כמה זמן העוף צריך להיות בתנור בכדי שיהיה רך? כמה זמן בלי מכסה, כמה זמן עם? ומתי להכניס את הירקות כדי שיתרככו אבל לא יהפכו לפירה..?
תודה רבה!! 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:41 11.02.2021)

היי ענאל,
אפשר להכין בסיר סוטאז.
יש לטגן בצל גדול חתוך גס עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה. להוסיף את חתיכות העוף ולטגן כדקה מכל צד. להוסיף את הירקות ולתבל לפי מה שרשום (שמן אין צורך להוסיף בשלב זה). להוסיף כוס מים, לערבב ולהביא לרתיחה. להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל עם מכסה שעה וחצי (אם את אוהבת שהעוף ממש רך אז שעתיים). לערבב בעדינות כל 30-45 דקות.
בהצלחה 🙂

ענאל (20:04 11.02.2021)

אני רוצה להכין את זה עם הסיר בתנור, לא על הגז..
תוכלי בבקשה לענות לי שוב על השאלות? אבל לגבי תנור
אם תוכלי לענות לי בהקדם אשמח! (פשוט הירקות והעוף כבר מתובלים)
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:11 11.02.2021)

לא ניסיתי להכין בסיר בתנור אבל לדעתי עדיף בתבנית, ככה גם יש מספיק מקום לעוף ולירקות והם לא אחד על השני.
אם בכל זאת את רוצה להכין בסיר אז תשמני אותו לפני ותכיני באותו אופן. בהתחלה תכניסי ללא מכסה למשך כשעה כדי שיקבל צבע ואח”כ תכסי ותאפי שעה נוספת. בסוף תוציאי את המכסה ותתני לזה לקבל צבע יפה.

אניטה (14:45 4.02.2021)

היי אפרת. יש לי כרישה במקרר שאני רוצה להשתמש בה. אפשר לחתוך לעיגולים ולהוסיף או ממש לא קשור? תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 4.02.2021)

אני חושבת שאפשר.

תהילה (15:10 20.01.2021)

הי ,רציתי לדעת האם אני יכולה להשתמש בחרדל צהוב רגיל?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (17:45 20.01.2021)

אפשר להשתמש בחרדל רגיל

עדי (13:51 26.09.2020)

כיסיתי את העוף במשך שעתיים והוא היה במרכז התנור

בחלק של הצליה-שנותנים לו 30 דקות בלי הכיסוי, כדאי להגביה אותו קרוב יותר לחלק העליון של התנור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:10 26.09.2020)

סורי ראיתי עכשיו.
אין צורך להגביה, אפשר להשאיר במרכז.

דוד אראמי (שף) (20:40 15.09.2020)

חשוב מאוד לציין במתכון איזה סוג שמן זית /קנולה/סויה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 15.09.2020)

אם לא ציינתי זה לא משנה.

יעל (14:56 3.07.2020)

היי. תודה על כל המתכונים המעולים!!
כל הכבוד!
העוף צריך להיות ממש מופשר כשמכניסים לתנור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:20 3.07.2020)

כן, רצוי.

הודיה (15:12 25.06.2020)

יצא ממש טעים הכל נגמר!
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:23 25.06.2020)

שמחה לשמוע ❣️

הודיה (11:36 25.06.2020)

מה אפשר לשים במקום דבש?
יש תחליף.
ואגב המתכונים שלך מאלפים-כל האוכל שלי מהאתר שלך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:09 25.06.2020)

אפשר לשים סילאן או מייפל.

אנאל (11:04 10.06.2020)

היי אפרת! 🙂
חשבתי להכין את המתכון לכבוד שבת.
רציתי לדעת האם יש רוטב שנשאר בתבנית- שלא יתייבש על הפלטה?
ואם אין רוטב האם יספיק רק להוסיף מים?
ועוד שאלה, לגביי זמן האפייה- אני בד”כ אופה חצי שעה או 40 דקות וזה יוצא זהוב ורך כמו שצריך, חוששת שאם אשים יותר מזה זה יישרף…מה העניין של השעה וחצי שעתיים?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:53 10.06.2020)

היי אנאל,
לא יוצא הרבה רוטב. אפשר להוסיף לתבנית בתחילת האפיה כוס מים.
דווקא ככל שאופים יותר העוף רך.
זה נשמע לי מעט זמן. באיזו תוכנית את אופה? באיזה חלקי עוף את משתמשת?

אנאל (18:14 10.06.2020)

אני משתמשת בתכנית של חום עליון ותחתון.
משתמשת בחלקי העוף- כרעיים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 10.06.2020)

ככה גם אני אופה.
טוב, תאפי איך שאת מכירה ויודעת. אם מספיק 40 דקות, יותר טוב 🙂

אנאל (12:15 14.06.2020)

חזרתי לעדכן שיצא פשוט מושלם!!!
כולם ליקקו את האצבעות!
תודה רבה על מתכונים נהדרים שתמיד מביאים איתם מחמאות 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:28 14.06.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה שחזרת לעדכן!

רחל (17:21 7.05.2020)

זה טעים גם אם חרדל רגיל (תלמה)
או שיש הבדל משמעותי בטעם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:46 7.05.2020)

כן.

רויטל מנשרוב (16:55 3.05.2020)

טעים טעים טעים!! תודה על המתכון…
הוספתי מים לתבנית כדי שיתבשל…ולאחר מכן שפכתי את המים ונתתי עוד זמן צלייה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:48 3.05.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה רויטל

מרגריטה (20:23 4.03.2020)

היי אפרת – שמן רגיל או שמן זית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:06 4.03.2020)

לא משנה.

בת שבע (10:49 13.12.2019)

היי
אוהבת מאוד את האתר שלך תמעד אמצא משו קל מעניין וטעים.
יש לי רק חרדל רגיל. זה אפשרי להשתמש בו במתכון הזה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 13.12.2019)

כן אפשר.

נטלי (22:37 3.10.2019)

שנה טובה אפרת!
קודם כל תודה על אתר מושקע שהמתכונים בו אף פעם לא מאכזבים! אני ממש מכורה 🙂
רציתי לעשות רק את הירקות (אותם כמויות) בלי העוף במתכון הזה, את ממליצה לשנות את הכמויות של הרוטב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:01 3.10.2019)

היי נטלי,
תכיני את הכמויות האלה:
3 כפות שמן, 1.5 כפות דבש, 3/4 כפית חרדל דיז’ון, שן שום שמנה כתושה, 3/4 כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

דפנה (20:47 28.09.2019)

היי אםרת, האם אני יכולה להכין את העוף שרוי במרינדה למשך הלילה במקרר ומחר להכניס לתנור ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:35 28.09.2019)

כן.
שנה טובה 🌺

שישי (12:29 27.09.2019)

שלום אפרת היקרה!
אני מכינה בעז”ה לראש השנה, אני מנקה תמיד את העוף מראש, אם כך, עדיף לשים נייר כסף באפייה
ואח”כ להוציא לרבע שעה אחרונה, כדי שלא יתייבש, או אין צורך?
תודה על האתר המדהים שלך!!
ושנה טובה!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 27.09.2019)

כן אפשר לכסות בשעה הראשונה ואח”כ להסיר את הכיסוי ולאפות כחצי שעה נוספת.
שנה טובה 💝

שישי (15:05 27.09.2019)

תודה רבה רבה!!!
עזרת לי ממש.
המתכונים שלך תמיד מעולים

ורד (20:56 8.08.2019)

הי, כל מתכון שלך הופך אצלנו לקבוע!
אני אוהבת להכין עוף בשקית קוקי. נוהגת לאפות על 180 ואז לתת לזה עוד שעתיים שלוש בתנור על מאה. יתאים כאן לעשות כך?
מתכוונת לעשות מחר רק את העוף בלי הירקות, 14 שוקיים. איך להכפיל את התיבול? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 8.08.2019)

כן אפשר.
תכיני את הכמויות האלה: 3 כפות דבש, כפית וחצי חרדל דיז’ון, 3 שיני שום כתושות, כפית וחצי פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

חן (18:31 21.07.2019)

היי אפרת היקרה!!! תודה על המתכונים הנפלאים. האתר שלך הוא דף הבית שלי(:
רציתי לשאול אם כדאי לחמם את התנור מראש או לא חייב? ואם כבר חיממתי מראש זה נורא? שלא יישרף…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 21.07.2019)

לא חייב לחמם תנור מראש. לא נורא אם חיממת.

רחלי (10:18 21.07.2019)

הי,
הכנתי לשבת, היה מעולה!!!!!!
יש לי שאלה, הירקות לא מספיק התרככו, מה אפשר לעשות כדי שלא יקרה בפעם הבאה?
פחדתי לאפות עוד כי העוף כבר היה ממש שחום

תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:54 21.07.2019)

היי רחלי,
שמחה שיצא טעים 🙂
פעם הבאה אפשר לאפות את הירקות כחצי שעה לפני שמוסיפים את העוף או לחתוך את הירקות לחתיכות קטנות יותר.

אלישבע (14:05 17.07.2019)

זה יצא פשוט מושלם
כשאני נכנסת למטבח
ואני לא יודעת מה לעשות
תמיד אני ימצא משו טעים וקל פה
המתכונים שלך מאד פופולריים אצלינו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:15 17.07.2019)

תודה אלישבע ❤️

שרון אלון (00:34 1.07.2019)

היי אפרת:)

ניתן לשים ברוקולי קפוא במקום הירקות?
במידה וכן, איזה כמות לשים? וזמן ההכנה משתנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 1.07.2019)

היי שרון,
ברוקולי קפוא יותר מתאים לפשטידות ופחות טעים באפיה כמו שהוא.
אם בכל זאת את מחליטה לשים אז כדאי להוסיף את הברוקולי כחצי שעה לפני סיום האפיה כדי שלא יישרף.

אסתי (09:30 15.04.2019)

היי אפרת, תודה על המתכונים הנפלאים שלך,אני רוצה להכין את המתכון עם שוקיים ל20 איש,האם מספיק להכפיל את הרוטב בפעמייים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:48 15.04.2019)

היי אסתי,
אם את מכינה 20 שוקיים בלי הירקות אז מספיק להכפיל ב-2.
אם זה 20 שוקיים כולל הירקות (בכמות שבמתכון) אז כדאי להכפיל ב-3.

חני (17:23 13.03.2019)

היי אפרת
אפשר לשים עוף קפא או שצריך לחכות שיפשיר?
תודה אינסופית!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 13.03.2019)

כדאי להפשיר אותו קודם.

מוריה (15:24 14.02.2019)

יצא מעולה! הכנתי לכבוד מסיבה משפחתית וכולם נהנו, זללו הכל ולא נשאר לי ליום המחרת😏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 14.02.2019)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

מירב (13:09 17.12.2018)

יצא מדהים!!
תודה רבה רבה על מתכונים מושלמים.אני נעזרת המון באתר שלך. תמיד יוצא מדהים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:54 17.12.2018)

תודה מירב ❤️

רבקה (13:52 13.12.2018)

אפשר להמיר את הדבש בסילאן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:32 13.12.2018)

כן.

חני (08:17 21.11.2018)

שלום אפרת ותודה על האתר המיוחד
רציתי לשאול לגבי המתכון הזה
אני צריכה להכין כמות גדולה לארוע (כ70 מנות)
האם כדאי לכסות בזמן האפיה כדי שיתרכך יותר- בגלל הכמות כמובן
יש לך עוד טיפ להכנת כמות גדולה?
תודה, חני

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 21.11.2018)

היי חני,
אפשר לכסות את התבנית בנייר כסף וכחצי שעה לקראת הסוף להסיר את הכיסוי כדי שהעוף יקבל צבע. בכל מקרה זה לא מה שיזרז את משך האפיה. אולי אפילו זמן האפיה יתארך קצת לכן אם זאת המטרה אז כדאי לאפות לפי המתכון, בלי כיסוי.
בגלל שאת מכינה כמות גדולה אני ממליצה את חלקי העוף לאפות בתבנית נפרדת ואת הירקות בתבנית נפרדת.

נחמה (23:24 7.11.2018)

אילו ירקות נוספים ניתן להוסיף חוץ מגזר וקישוא. תפוחי אדמה ובטטות הם פחמימות. אני מחפשת ירקות. הרבה תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 8.11.2018)

אפשר לשים קולורבי, דלורית, דלעת, לפת.

נילי (17:04 5.11.2018)

הי אפרת.
האתר שלך מקסים!
שייך להוסיף מעט מיץ תפוזים סחוט?
בילדותי אמא שלי הייתה מכינה עוף בחרדל ומיץ תפוזים והמתכון הזה נראה דומה.או שייצא חמוץ מדי?
תודה
נילי (אמא של אפרתוש)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:41 5.11.2018)

היי נילי,
קודם כל תודה 🙂
לדעתי אפשרי. מבחינת טעמים זה יכול להשתלב.

ניצן קרואני (08:52 18.10.2018)

היי אפרת,
אני רוצה לעשות את המתכון הזה בסיר במקום בתנור..
האם צריך לשנות משהו בכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:07 18.10.2018)

היי ניצן,
יש לטגן בצל גדול חתוך גס עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה. להוסיף את חתיכות העוף ולטגן כדקה מכל צד. להוסיף את הירקות ולתבל לפי מה שרשום (שמן אין צורך לשים). להוסיף כוס מים, לערבב ולהביא לרתיחה. להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל עם מכסה במשך שעה ורב-שעה וחצי. לערבב בעדינות מידי פעם.

ניצן קרואני (13:05 18.10.2018)

תודה רבה!!
שבת שלום
אעדכן איך יצא ❤

ניצן קרואני (08:33 26.10.2018)

יצא מדהיםם!!
רך ומיוחדדד
תודה על מתכונים קלים ומעולים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 26.10.2018)

נראה מעולה!
תודה ניצן 🌺

יונתן כהן (04:24 4.10.2020)

היי 🙂
האם אני יכול לעשות כמו שכתוב כאן (בסיר) אבל להוסיף גם קישואים, דלעת ועוד בצל?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 4.10.2020)

כן.

ויקי (08:12 18.09.2018)

היי אפרת
האם את מנקה את העוף לפני אם כן איך ??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:12 18.09.2018)

לא, אין צורך.
גמר חתימה טובה 🌺

שרה (13:06 14.09.2018)

אפשר לשים פחות שמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:13 14.09.2018)

אפשר להפחית ל 2-3 כפות שמן.

יעל (11:04 14.04.2020)

שמתי 1 כף שמן + 2 כפות מים עירבבתי טוב ויצא מצוין..
תודה על עוד מתכון שווה

Lea_s (22:25 13.09.2018)

היי אפרת מה שלומך?
אפשר לוותר על החרדל? ומכיוון שאין חרדל מה ניתן להוסיף כדי שלא יורגש המתיקות של הדבש והאם אפשר להוסיף קישוא?
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:53 14.09.2018)

היי 🙂
אפשר להוסיף קישוא.
נראה לי שאת יכולה להוסיף כף סויה אבל אם אין לך חרדל הייתי ממליצה לבחור תיבול אחר כי מה שמיוחד במתכון הזה.
תרשמי עוף בתנור בשורת החיפוש. יש כל מיני אפשרויות.

mari (11:05 21.08.2018)

היי,
מתכון מנצח!! כמה פשוט ככה טעים (:
תודה רבה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:39 21.08.2018)

שמחה שאהבת!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

ענת (13:13 4.08.2018)

הי, תודה על כל המכונים המדהימים באתר! שאלה בסיסית- האם עדיף להשאיר את העור כשמכינים עוף בתנור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 4.08.2018)

כן כי זה שומר על עסיסיות העוף.

רותי (16:04 24.07.2018)

מתכון מצויין!!!
ליקקנו את האצבעות.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:49 24.07.2018)

שמחה שנהניתם! 🙂

אורית (00:22 16.05.2018)

אפרת היקרה!
הכנתי לפי ההמלצות שכתבת לי ל35 סועדים. היה נהדר, כולם פשוט לא הפסיקו להתלהב. ולקח לי כל כך מעט זמן שזה מדהים!!
הכנתי עוד מתכונים מהאתר שלך, למשל, סלט עגבניות שרי עם בצל בתנור. מלא מחמאות, מעט עבודה והרבה בריאות!! כל הכבוד לך, את אלופה.
האם יש לך מתכון חגיגי לבשר לשבועות בצהריים?
תודה
אורית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 16.05.2018)

היי אורית,
שמחה שהכל יצא טעים 🙂
יש מתכון מעולה לבשר עם פטריות.
יום מקסים וחג שמח 🌷

בתשבע (20:31 30.05.2018)

היי האם צריך להרתיח לבשל את העוף לפני הגריל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:18 31.05.2018)

לא, אין צורך.

רבקה (19:21 9.05.2018)

ערב טוב!
אפשר לעשות עם קישוא במקום תפו”א?
ואם יש לי רק 7 שוקיים, צריך אותה כמות של המרינדה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 9.05.2018)

אפשר לשים קישוא וכן, אותה כמות למרינדה.

אורית (09:52 9.05.2018)

שלום אפרת יקרה ותודה על האתר היעיל והמושקע!!
אני רוצה להכין עוף ל30-35 סועדים לערב שבת.
האם העוף הזה מתאים להכנה מיום חמישי?
ומה את ממליצה לי לעשות (מבחינת כמויות וצורת אפיה) כדי שיצליח בכמות כזו?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:45 9.05.2018)

היי אורית,
אפשר להכין את העוף כבר מיום חמישי.
מבחינת הכמויות, העוף זו המנה העיקרית היחידה המוגשת או שיש מנת עוף/בשר נוספת? כי לפי זה יהיה קל יותר להערך מבחינת כמויות.
יום מקסים 🙂

אורית (11:25 9.05.2018)

הי אפרת
לפני העוף יש : סלטים עם לחמניות כוסמין ביתיות, דגים מרוקאים, מרק עוף.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:45 9.05.2018)

אז אם יש גם דגים ומרק עוף (שאני מניחה שיש בתוכו עוף) לדעתי את יכולה להכין כ-30 חתיכות עוף. זה אומר שמבחינת כמויות התיבול כדאי להכפיל את הכמויות ב-4. את יכולה לחלק ל-2 תבניות ענקיות ולאפות אחת מתחת לשניה במשך כשעה וחצי-שעתיים. לאחר כ-45 דקות יש להפוך את התבניות בצורה כזו שהתבנית העליונה תהיה תחתונה ולהפך.
מבחינת ירקות אין צורך להכפיל ב-4 (גם לא יהיה לזה מקום בתבניות), מספיק להכפיל מקסימום ב-2.
בהצלחה 🙂

אורית (14:00 9.05.2018)

תודה מקסימה!! אין עליך!!

שרון (12:22 8.04.2018)

היי אפרת
במידה ואין לי הרבה דבש מה במה אני יכולה להמיר את הדבש שיילך עם החרדל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 8.04.2018)

היי שרון,
את יכולה לשלב עם סילאן.

קלרה (09:21 21.02.2018)

הי אפרת,
הכנתי עם 6 חתיכות עוף ויצא ממש ממש טעים!
מה הכמויות לרוטב אם אני עושה 10-12 חתיכות? פי 2 או פי 1.5 ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 21.02.2018)

היי קלרה,
אם את מכפילה גם את כמות הירקות אז כדאי להכין כמות כפולה של רוטב אבל אם כמות הירקות נשארת כמו שהיא רק שאת שמה יותר חתיכות עוף אז אלה כמויות הרוטב המומלצות: 6 כפות שמן, 3 כפות דבש, כפית וחצי חרדל דיז’ון, 3 שיני שום כתושות, כפית וחצי פפריקה מתוקה, 3/4 כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
יום מקסים 🙂

ענבר (09:34 7.02.2018)

שלום אפרת,
אפשר להכין את המתכון עם חתיכות של חזה עוף? והאם זה משנה את זמן האפייה או הטמפ’?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:07 7.02.2018)

היי ענבר,
אפשר אבל קחי בחשבון שחזה עוף נוטה להתייבש קצת באפיה כי זה חלק יבש.
אפשר לתבל לפי המתכון הזה אבל להכין לפי אופן ההכנה במתכון הזה- חזה עוף בתנור.

ענבר (11:26 8.02.2018)

תודה רבה!
את המתכון של החזה עוף עם בטטה בתנור כבר הכנתי אז הפעם רציתי לגוון..
זה אומר שאני צריכה קודם לרכך את הירקות בתנור או במיקרוגל, ואז לשים בתנור עם החזה עוף שהשרתי בתיבול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 8.02.2018)

נכון. הכוונה שאם את רוצה להכין חזה עוף לפי המתכון הזה אז כדאי לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לרכך במיקרוגל או בתנור באפיה מוקדמת ואז להוסיף את חזה העוף שהשרת בתיבול לפי זמני האפיה המצוינים במתכון של חזה עוף בתנור.

הוד (10:58 30.01.2018)

יצא סוף הדרך!
פשוט כ”כ להכנה והטעם משגע.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:26 30.01.2018)

נראה מעולה!
שמחה שנהנית 🙂
תודה ויום נפלא

שרון (07:38 26.01.2018)

היי אפרת, בזמן צליית העוף הצטברו די הרבה נוזלים בתבנית כך שהעוף והירקות לא השחימו כיוון שהתבשלו ולא ניצלו. כיצד ניתן למנוע את התופעה והאם יש דרך לתקן את המצב כעת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 26.01.2018)

היי שרון,
לעיתים העוף מפריש נוזלים במהלך האפיה והמרינדה מדללת, מה שגורם לטעם להיות פחות חזק. להבא אם לא רוצים נוזלים אפשר להוציא חלק מהנוזלים גם באמצע האפיה (להשאיר ממש מעט בתחתית) ואז העוף והירקות יצלו ויקבלו צבע יפה.
אפשר להכפיל מראש את כמות המרינדה (גם אם לא מכפילים את כמויות העוף והירקות), לתבל במחצית המרידנה בהתחלה ובמחצית השניה לתבל באמצע האפיה, לאחר שהוצאת חלק מהנוזלים.

שרון (04:37 26.01.2018)

היי אפרת, אתר נפלא. אין מנה שלא מחוסלת ברגע 🙂
הכנתי את המתכון, אך ניסיתי להכפיל כמויות פי 2. את המרינדה הכפלתי פי 2.5 אך יצא דל בטעם. איך להכפיל את כמות המרינדה כך שתספיק לפי 2 עוף וירקות?
ושאלה נוספת- במהלך הצלייה בתנור הצטברו בתבנית המון נוזלים כך שהעוף והירקות יותר התבשלו מניצלו. שמתי קצת על טורבו אך גם אז רק העוף קיבל צבע (לאחר לא מעט זמן) והירקות לא הושחמו. הדבר בולט בעיקר בתפוחי האדמה. מה ניתן לעשות כדי למנוע את התופעה והאם יש דרך לתקן כעת?

קלרה (07:35 23.01.2018)

הי אפרת,
אין צורך לכסות בניר כסף כשאופים?
צריך להשרות ברוטב מראש או שאין צורך?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:36 23.01.2018)

היי קלרה,
אין צורך להשרות מראש את העוף עם הרוטב.
אין צורך לכסות עם נייר כסף אלא אם כן את יודעת שהתנור שלך מייבש את העוף ואז יהיה כדאי לכסות את התבנית במשך כשעה ורבע. אח”כ להסיר את הנייר ולצלות 15-20 דקות נוספת לקבלת צבע זהוב יפה.
יום נפלא 🙂

ניצן קרואני (21:05 18.01.2018)

היי אני מתכננת להכין את העוף לשבת בע”ה
רציתי לדעת אם זה יוצא עם הרבה רוטב ?
ואם לא מה צריך להוסיף כדי שיהיה ?
תודה (:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 18.01.2018)

היי ניצן,
לא יוצא הרבה רוטב. אפשר פשוט להוסיף 1-1.5 כוסות מים לתבנית.

ניצן קרואני (21:42 18.01.2018)

זה לא יפגע בטעם??
ועוד שאלה אפשר לשים במקום דבש סילאן טבעי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 18.01.2018)

זה ידלל את הטעם. מה שאפשר לעשות זה להכין כמות נוספת של הרוטב ולקראת סוף האפיה לשפוך את הרוטב על העוף ולהשאיר ל-10 דקות נוספות.
אפשר להמיר בסילאן טבעי.

חני (22:33 17.01.2018)

יצא פשוט מווושלם!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:11 18.01.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה חני.

תמי (21:01 17.01.2018)

הי יקרה, מה הכוונה חרדל דיזון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 17.01.2018)

היי תמי,
חרדל דיז’ון זה סוג של חרדל עם גרגירים, להבדיל מהחרדל הרגיל הצהוב.

תמי (22:34 17.01.2018)

מקווה שזה לא משמעותי.. כי עשיתי עם הרגיל. תודה על המענה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 18.01.2018)

זה בסדר. יום מקסים 🙂

Roni (13:53 5.01.2018)

היי, האם אפשר להכין בשקית קוקי?
אם כן, לכמה זמן לשים בתנור?
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:25 5.01.2018)

היי רוני,
לא אמורה להיות בעיה להכין בשקית קוקי.
יש להניח בתבנית ולחורר את השקית בחלק העליון. להכניס לתנור שחומם על 180 מעלות במשך כשעה. לאחר מכן, להסיר את השקית ולאפות 15-30 דקות נוספות.
שבת שלום 🙂

תמר (13:41 8.12.2017)

יצא ממש טעים! תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 8.12.2017)

תודה תמר, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום

יפעת (15:52 1.12.2017)

היי, האם צריך לבשל את תפוחי האדמה מעט לפני האפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:02 1.12.2017)

לא חובה אבל אפשרי כדי לקצר את זמן האפיה.
שבת שלום 🙂

מיכל וקסמן (15:01 31.10.2017)

בס”ד
שלום אפרת,
התכוונתי להכין עם שום ודבש אבל..
יש לי כרגע רק טריאקי וסילאן
האם אפשר לשלב בניהם? באיזה כמויות?
תודה! 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:12 31.10.2017)

היי,
עדיף לשים אחד מהשניים. את יכולה לשים 4 כפות שמן, 2 כפות סילאן או טריאקי, 2 שיני שום כתושות, כפית פפריקה, חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור.

פיש (23:10 14.12.2017)

היי אפרת 🙂
במידה ומחליפים את הדבש בטריאקי, האם יש צורך בחרדל ?
תודה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 15.12.2017)

היי,
במקרה כזה יש לוותר על החרדל.

רחלי (19:03 22.10.2017)

ערב טוב,
אפשר להוסיף גם קישואים?
זה אותו זמן אפייה כמו עם תפוחי האדמה והגזר?
תודה, רחל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 22.10.2017)

כן אפשר. זמן האפיה אינו משתנה.

מירב (15:17 20.10.2017)

גם אני מכינה עכשיו שוב בפעם המי יודע כמה..
באמת קצרתי מל-א מחמאות,
והמתכון הזה מתגלגל אצל הרבה משפחות מאז שהכנתי
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:23 20.10.2017)

תודה מירב 🙂

מירב (18:12 28.08.2017)

מכינה עכשיו שוב פעם..תוך יומיים
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 28.08.2017)

שמחה לשמוע 🙂

מירב (16:51 25.08.2017)

תודה נסיכה..
פשוט מעדן!!!
אין על המתכונים המשגעים שלך,
ואין על החיוך והאהבה שרואים וחשים מעבר לשורות!
האתר המנצח!! לאלו שמבשלים פעם ראשונה בחיים ולעקרות הבית בפעם המיליון!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 25.08.2017)

תודה רבה מירב היקרה!
שבת שלום 🙂

Zipi (15:14 25.08.2017)

הכנתי את העוף שלם בגריל. יצא מעולה מעולה רך טעים. תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:16 25.08.2017)

תודה שחזרת לעדכן!
שבת שלום 🙂

Zipi (10:33 25.08.2017)

תודה למענה המהיר…אין עליך…מכינה היום ואדווח.מכורה בטוב לכל מה שאת …מעניקה לנו.

Zipi (19:19 24.08.2017)

מבקשת להכין זאת העוף שלם בגריל גז. האם להרתיח את העוף. האם לכסות בנייר אלומיניום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 24.08.2017)

אין צורך להרתיח את העוף או לכסות בנייר כסף.

דורית (17:44 24.08.2017)

כרגיל, מתכון פשוט, טעים ומנצח! מכינה כבר פעם שניה השבוע כי הכל התחסל והפעם הוספתי עוד חלקי עוף (וכמות וחצי של התיבול) . מוסיפה גם בצל חתוך לרבעים וזוקיני. את נהדרת..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:31 24.08.2017)

תודה דורית 🙂

מלכי (01:14 6.08.2017)

שבוע טוב אפרת,
בעלי אמר לי-אני אעשה את העוף לשבת, רק אם את נותנת לי מתכון שבטוח יצליח.
פתחתי לו את האתר וזה מה שנבחר.
יצא טעיםםםםם!
סיכוי רציני שהוא ינסה שוב…
(הוא הלך על ההצעה שלך לטריאקי במקום חרדל)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 6.08.2017)

שמחה מאוד שיצא מוצלח 🙂
תודה מלכי ושבוע נפלא!

שני (09:23 26.07.2017)

בוקר טוב,
אם אני מכינה את המתכון עם שוקיים ללא עור אז זמני האפיה משתנים? האם צריך לכסות את התבנית כדי העוף לא יתייבש? תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 26.07.2017)

היי שני,
זמני האפיה אינם משתנים אבל מומלץ לכסות את התבנית בנייר כסף במשך כשעה ורבע. אח”כ להסיר את הנייר ולצלות 15-20 דקות נוספת לקבלת צבע זהוב יפה.
יום מקסים 🙂

שלי (16:40 21.07.2017)

הי, ממליצה להשתמש בשמן קנולה או שמן זית?

מתכונים ב-10 דקות (17:45 21.07.2017)

אולי שמן קנולה אבל זה לא מאוד משנה.

רוני (14:21 18.07.2017)

אפרת תודה!
יצא טעים בטירוף!
מתכון מושלם!!!

מתכונים ב-10 דקות (14:53 18.07.2017)

תודה רוני, שמחה שאהבת 🙂

ליטל (19:25 9.06.2017)

היי
אפשר להכין עם עוף שלם?

מתכונים ב-10 דקות (12:37 10.06.2017)

כן, אפשר.

רחלי (09:39 18.05.2017)

אתר נפלא, לא מעט מארוחות הצהריים שלנו למדתי לעשות כאן 🙂
אם אני מכסה את התבנית בנייר כסף לחמם על 180 מעלות שעתיים וחצי + חצי שעה באותו חום לא מכוסה?
או בחום נמוך יותר?

מתכונים ב-10 דקות (09:54 18.05.2017)

היי רחלי,
קודם כל כיף לשמוע.
ונכון, כמו שרשמת (גם כשזה לא מכוסה ב180 מעלות).
יום מקסים 🙂

מרים שפירא (13:32 5.05.2017)

אני משתמשת בפילה עוף ומכינה ביום שישי את התבשיל. בשבת מניחה על פלטת שבת לחימום. מבקשת זמנים לבישול בסיר או לאפיה בטוסטר אובן.

מתכונים ב-10 דקות (13:57 5.05.2017)

היי מרים,
את יכולה לאפות בטוסטר אובן ב190 מעלות ולכסות את התבנית עם נייר כסף. הזמנים משתנים בין טוסטר אחד לאחר. בגדול לאחר כשעה וחצי-שעתיים, יש להסיר את נייר הכסף ולהשאיר 10-15 דקות נוספות כדי שהעוף יקבל צבע.
שבת שלום 🙂

מרינה (17:15 27.04.2017)

שלום אפרת,
האם אפשר להשתמש בחרדל דיז’ון גרגירים?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:47 27.04.2017)

כן מרינה, אפשר.

יסכה (22:24 20.04.2017)

אפרת יקרה!
אם על כל מתכון שהכנתי ויצא טעים ומוצלח +מחמאות (:הכי חשוב…:) הייתי משאירה תגובה זה היה הופך למטרד…
אבל בכל זאת אני חייבת לכתוב משהו… האתר שלך פשוט נפלא!!!! המתכונים פרקטיים ומתאימים למטבח הביתי. ומה שמגניב זה שהרבה פעמים דברים פשוטים נראים מושקעים ושווים בהרבה..אני גם שמה לב שכל הזמן האתר משתכלל ואת מכניסה שינויים מבורכים לנוחות ויעילות מקסימלית. אני תמיד מוצאת את עצמי, גם אחרי שיטוט באתרים פופולריים חוזרת לאתר הנהדר שלך, ולרוב מעדיפה אותו. ועוד נקודה את מיטיבה להסביר ולתת התייחסות לכל כך הרבה דברים שמתגלעים תוך כדי בישול ואפיה.
ונקודה אחרונה ועיקרית בהחלט היא היחס המקסים שלך. אפשר לחוש את הלבביות,הנדיבות והחיוך מהתגובות שלך. באמת! את מקסימה!
את המתכון הזה הכנתי לשבת שעברה שהיו לי אורחים ופשוט לקקו את האצבעות. אפילו אני ,שלא אוכלת בשרי התגריתי והתחשק לי לטעום…אלף תודות לך!! ואחרי פסח שמח.

מתכונים ב-10 דקות (07:43 21.04.2017)

תודה רבה יקירה!
כיף גדול לקרוא את מה שרשמת!
שבת שלום 🙂

אביבית (17:34 9.06.2017)

ממש ממש ככה!!!
מזדהה מאה אחוז
חוץ מזה שאני לא צמחונית (-:
כל הכבוד אפרת
את נפלאה

מתכונים ב-10 דקות (17:57 9.06.2017)

תודה אביבית!!
שבת שלום 🙂

ורד (21:01 19.04.2017)

היי אני רוצה להכין את העוף לשבת .
אני אוהבת שהעוף יוצא ממש ממש רך , האם לבשבל אותו לפני קצת או פשוט להשאיר אותו יותר זמן בתנור ? והאם לכסות ?

מתכונים ב-10 דקות (23:07 19.04.2017)

היי ורד,
לעוף רך כדאי לכסות בנייר כסף ולהשאיר כשעתיים וחצי בתנור, אם הוא מכוסה אפשר אפילו 3 שעות. ב20-30 דקות האחרונות להסיר את הנייר ולתת לו להשחים קצת.

דיקלה (12:27 6.04.2017)

היי אפרת
אני רוצה להכין בסיר במקום בתנור, מה לעשות
תודה רבה דיקלה

מתכונים ב-10 דקות (14:04 6.04.2017)

היי דיקלה,
אפשר להכין בסיר. יש לטגן בצל גדול חתוך גס עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה. להוסיף את חתיכות העוף ולטגן כדקה מכל צד. להוסיף את הירקות ולתבל לפי מה שרשום (שמן אין צורך לשים). להוסיף כוס מים, לערבב ולהביא לרתיחה. להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל עם מכסה במשך שעה ורב-שעה וחצי. לערבב בעדינות מידי פעם.

רינת (08:46 3.04.2017)

תודה ענקית על המתכון המעולה שנהיה קבוע אצלי בבית. ושאלה, אם אין לי גזר ובטטות, אפשר עם קישואים ותפו”א במקום?

מתכונים ב-10 דקות (09:21 3.04.2017)

כן רינת, אפשר.
יום נפלא 🙂

אילה (09:37 30.09.2018)

היי
אני רוצה להכין עוף בלי עור ובלי ירקות. האם כדאי בשקית קוקי או נייר כסף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:30 30.09.2018)

אפשר לעטוף את התבנית בנייר כסף ולקראת סוף האפיה להוציא את הנייר להמשיך לאפות עד להזהבה.

לבנת (11:43 24.03.2017)

הי קודם כל אתר מעולה. לא מפסיקה להמליץ לחברות.
האם ניתן להכין את הכל כשעתיים לפני עם המרינדה, לשמור במקרר ורק אז להכניס לתנור?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:12 24.03.2017)

כן, אפשר.
שבת שלום 🙂

keren (18:14 22.03.2017)

שלום,
כמה זמן אפיה אם אני מכינה רק את הירקות?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:19 22.03.2017)

בסביבות שעה אפיה. מומלץ לחתוך לקוביות (במיוחד את תפוחי האדמה) כדי לקצר את משך האפיה.

חגית כהנא (15:15 20.03.2017)

אפשר לשים סילאן במקום דבש?

מתכונים ב-10 דקות (17:35 20.03.2017)

כן, אפשר.

שרון (17:36 15.03.2017)

תודה רבה אפרת!העוף והירקות יצאו כל כך טעימים!

מתכונים ב-10 דקות (17:42 15.03.2017)

שמחה לשמוע!

שרון (14:35 15.03.2017)

אפרת תבנית אפייה בגודל מדף התנור מתאימה?צריך לשים נייר אפייה ולשמן אותו מעט?

מתכונים ב-10 דקות (14:37 15.03.2017)

כן, תבנית כזאת מתאימה. מספיק לשים נייר אפיה. אין צורך לשמן אותו.

טליה (18:33 5.03.2017)

יצא מדהים תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:49 5.03.2017)

תודה טליה, שמחה שאהבת 🙂

שירה (10:52 2.03.2017)

עשיתי את העוף ויצא מצוין, גם החמין הבשרי יצא מעולה, תודה על מתכונים קלילים ומעולים.
האם יש אפשרות להכין את מתכון העוף עם פרגיות? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (10:59 2.03.2017)

היי שירה,
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להכין את המתכון עם פרגיות רק שזמן האפיה של הפרגיות מתקצר ל 10-15 דקות מכל צד (סה”כ 20-30 דקות אפיה). זאת אומרת שאם את מכינה עם הירקות אז כדאי לאפות את הירקות קודם עד שהם מתרככים ואז להוסיף את הפרגיות להמשך אפיה.

ישראל (21:45 21.02.2017)

היי,
עבדתי לפי ההוראות והשוקיים נשרפר אחרי 50 דקות בתנור.
קשור לדבש?
שמתי את התנור על 180 מעלות וטורבו.

תודה

מתכונים ב-10 דקות (23:16 21.02.2017)

היי ישראל,
אפיה על טורבו היא חזקה ומייבשת את העוף. בדר”כ כדאי לאפות בתוכנית אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון).
אני מניחה שגם זה וגם השילוב עם הדבש גרם לעוף להשחים מהר ואף להשרף.

רותם (16:25 9.02.2017)

היי, איך אני עושה את זה בטוסטר אובן? על כמה מעלות? נייר כסף? גם לגבי המתכון הזה ולשאר המתכונים באתר?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (17:45 9.02.2017)

היי רותם,
זה תלוי בטוסטר אובן שיש לך.
אם לא ידוע לך, אני ממליצה לאפות לפי המעלות הרשומות במתכון ולכסות בנייר כסף. להסיר את נייר הכסף 15-20 דקות לפני הסוף, עד שהעוף יקבל צבע יפה.

שרון (11:40 26.01.2017)

שכחתי לשאול-זמן האפייה לא משתנה אם עושה רק עוף?

שרון (11:39 26.01.2017)

אפרת מתכוונת להכין רק את העוף – מה יהיו כמויות של מרכיבי המרינדה?אפשר סילאן במקום דבש?

מתכונים ב-10 דקות (11:57 26.01.2017)

ממליצה להשאיר את כמויות המרינדה כמו שהן (זה תמיד טוב שיש יותר רוטב).
אפשר סילאן במקום דבש (למרות שדבש וחרדל יותר הולך לדעתי).
זמן האפיה אינו משתנה.

פלונית (12:42 24.01.2017)

שלום
תודה על המתכון אבל אין לי חרדל דיז’ון אפשר חרדל רגיל?
איפה קונים את זה? כמה זה עולה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:00 24.01.2017)

אפשר לשים חרדל רגיל.
חרדל דיז’ון ניתן למצוא בכל סופר. מחיר בסביבות 10-15 ש”ח.

חלי (10:37 20.01.2017)

היי לך
העוף יוצא מתוק? אנחנו לא הכי אוהבים
אוכל מתוק

מתכונים ב-10 דקות (10:40 20.01.2017)

היי חלי,
העוף יוצא מתקתק עדין, לא מתוק מידי.

רות (08:35 16.01.2017)

בוקר טוב
מה אפשר לשים במקום חרדל אנחנו לא אוהבים וא משתמשים בחרדל

מכונים מעולים אני ממש נהנת!!!!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (09:42 16.01.2017)

היי רות,
אפשר לשים במקום החרדל כף רוטב סויה או פשוט לתבל את העוף ב 4 כפות שמן, 2 כפות סילאן, 2 שיני שום, כפית פפריקה, חצי כפית מלח ופלפל שחור.
יום נפלא 🙂

אורה (17:17 13.01.2017)

אפרת, את מורידה את העור לעוף? צריך להפוך את העוף?הכנסתי עכשו לתנור…

מתכונים ב-10 דקות (17:37 13.01.2017)

היי אורה,
אני אופה יחד עם העור. אין צורך להפוך את העוף.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

רותי (13:42 13.01.2017)

עכשו סיימתי לבשל את מרק השעועית – פצצה! תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:03 13.01.2017)

תודה רותי, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום

אינה (22:22 12.01.2017)

עשיתי את המתכון הערב וידע אדיר! כל המשפחה עפה על המנה ואפילו הבנות לקחו תוספת!
תודה לך על עוד מתכון פשוט ומנצח ♥

מתכונים ב-10 דקות (08:06 13.01.2017)

שמחה מאוד לשמוע!
תודה אינה 🙂

טל (18:03 12.01.2017)

תודה רבה על המתכונים המצויינים.
בד”כ אנחנו עושים עוף בתנור על 160 מעלות כשעתיים וחצי על מנת שייצא עוף רך ונימוח.
האם אפשר להכין את המתכון הנ”ל על 160, שעתיים וחצי במקום 180 שעה וחצי? זה לא יהרוס את מרקם הירקות?

מתכונים ב-10 דקות (19:34 12.01.2017)

כן טל, אין בעיה. הירקות ייצאו נימוחים וטעימים.

חגית (14:58 12.01.2017)

היי,
יש מצב להכין את המתכון בחזה – ואם כן אפיה או בישול?
תודה על המתכונים!

מתכונים ב-10 דקות (15:30 12.01.2017)

היי חגית,
אם את רוצה להכין עם הירקות אז עדיף לעשות הפרדה ואת הירקות לאפות בתנור כשעה, עד לריכוך (ממליצה לחתוך לקוביות קטנות כדי לקצר את זמן האפיה). את חזה העוף לטגן במחבת 2-3 דקות מכל צד (תלוי בעובי שלו).

יהודית (12:28 12.01.2017)

הי אפרת,
אני מאד מאד נהנית מהאתר שלך, כל מה שניסיתי יצא מעולה!
האם אפשר להמיר בחרדל רגיל?
ואיך לאפות? פתוח או מכוסה?

מתכונים ב-10 דקות (13:40 12.01.2017)

היי יהודית,
אני מניחה שאפשר להשתמש גם בחרדל רגיל.
לאפות ללא כיסוי.
יום נפלא 🙂

מרגו (11:43 12.01.2017)

שלום!
צריך לכסות את התבנית?
תודה רבה על כל המתכונים הפשוטים אבל מעולים!

מתכונים ב-10 דקות (11:45 12.01.2017)

היי מרגו,
אין צורך לכסות.
יום נפלא!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.