שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 90 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

מצרכים:

1 קילו חתיכות עוף ( 6-8 ירכיים, שוקיים, כנפיים וכו’)

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים

2 בטטות בינוניות קלופות חתוכות

2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים

מרינדה לעוף: 4 כפות שמן, 2 כפות דבש, כפית גדושה חרדל דיז’ון, 2 שיני שום כתושות, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

-מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערית ומתבלים את חלקי העוף והירקות.

-מניחים על תבנית גדולה ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות במשך שעה וחצי.

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
לחם מקמח מלאלחם מקמח מלא
עוגה ללא ביצים עוגה ללא ביצים
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
פעסי (09:39 8.05.2024)

היי אפרת , אתר מושלם!! ממש השתכללתי במטבח בזכותך.
לשאלתי,אני רוצה לבשל את העוף במקום לאפות בתנור כדי שיצא יותר רך ועסיסי
נראה לך שזה יצא טוב? יש הוראות מיוחדות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:53 8.05.2024)

היי🙂
אפשר לבשל בסיר במשך שעה וחצי-שעתיים.
כדאי לטגן לפני בצל קצוץ ואז להוסיף את העוף.
בשביל הצבע אני ממליצה להוסיף 2 כפות סילאן במקום כף דבש אחת.

avatar
פעסי (19:52 8.05.2024)

יצא מושלם!! תודה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:58 9.05.2024)

איזה כיף שחזרת לעדכן❤️

avatar
ברוריה (11:05 25.12.2023)

הכנסתי עכשיו לתנור נראה טוב אבל לא חסר נוזלים? לא שמתי גזר הילדים לא הכי אוהבים אז שמתי עוד תפוח אדמה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:20 25.12.2023)

העוף מפריש נוזלים במהלך האפיה אבל אם זה נראה לך יבש תוסיפי כרבע כוס מים לתבנית.

avatar
ברוריה (14:26 25.12.2023)

זה יצא ממש טעים בפרט הירקות אבל נראה לי פעם הבאה אעשה פחות זמן 90 דקות זה קצת הרבה מידי כי העוף מתייבש והירקות כבר מוכנים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:27 25.12.2023)

אפית על חום עליון וחום תחתון נכון? לא טורבו.

avatar
לירז (12:49 7.09.2023)

היי אפרת
האם את המתכון הזה אפשר לעשות בנינג’ה?
מניחה שיקח גם פחות זמן במידה ואפשר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 7.09.2023)

היי
בוודאי, אפשר. יקח כרבע שעה או לפי מידת העשייה הרצויה.

avatar
תהילה (17:49 13.09.2023)

מצטרפת לשאלה
באיזו תוכנית בנינג׳ה? יש לי נינג׳ה פודי op300

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:02 14.09.2023)

בתכנית אפייה/צלייה.

avatar
גולי (21:08 9.02.2023)

בישלתי מרק עוף ורוצה להשתמש בחלקי העוף המבושלים, אופה אותם בשקית קוקי, על כמה מעלות ולכמה זמן? רוצה שהעוף יספוג את טעם המרינדה אך לא ישחים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:27 10.02.2023)

אם הבנתי נכון והעוף כבר מבושל- מספיק לאפות כ-20 דקות על 190 מעלות.

avatar
גולי (09:39 10.02.2023)

כמה נוזלים להוסיף כדי שיהיה גם רוטב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:05 10.02.2023)

היות והעוף בתנור אין אפשרות שיהיה רוטב כמו בבישול. תשתמשי במרינדה לפי הכמויות הכתובות במתכון(:

avatar
הדסה (11:21 3.02.2023)

שלום. כמה זמן לפני הסעודה להניח על הפלטה?
להניח ישירות או על תבנית הפוכה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:13 3.02.2023)

היי,
כ-45-60 דקות לפני הארוחה.
יש לחמם בתוך כלי עם מכסה המיועד לחימום או תבנית מכוסה.

avatar
ליקי (14:24 21.12.2022)

המתכונים שלך תמיד מעולים !!
לא הבנתי את העניין – מצד אחד במתכון לא רשום אם לשים בתנור את התבנית מכוסה ואז להוריד לקראת הסוף …. מה לעשות, לשים קודם שעה ורבע סגור בנייר כסף וברבע שעה האחרונה להוריד ולתת לזה לקבל צבע או הפוך? עוד שאלה, האם צלייה על מחבת 2 דק לפני ההכנסה לתנור נותנת משהו או שזה סתם מיותר? בכל אופן תודה רבה את מלכה🤍👑

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:07 21.12.2022)

היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים(:
אין צורך לכסות את התבנית (אם היה צורך היה כתוב😊)
מה שכן, אם התנור שלך חזק ונוטה לאפות מהר- את יכולה להתחיל אפייה עם כיסוי ולאחר 45 דקות להסיר את הכיסוי ולאפות בלעדיו.
צלייה על המחבת חשובה בעיקר כשמדובר בבשר, פעולה זו ‘סוגרת’ את הבשר ומשפרת את המרקם. כשמדובר בעוף זה לא נחוץ.
בהצלחה!

avatar
רבקי (20:09 21.09.2022)

היי,
אני מעוניינת להכין היום ולהקפיא לחג, יש הוראות מיוחדות להקפאה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:57 22.09.2022)

היי,
ניתן להקפיא בקופסה אטומה ללא הוראות מיוחדות נוספות(:

avatar
רונית (20:37 26.07.2022)

לא מספיק נוזלים ואני עוד הוספתי מים ורוטב סויה. חבל שנותנים לכל אחד לעלות מתכונים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:23 26.07.2022)

היי רונית,
המנה לא אמורה לצאת עם רוטב, להיפך- העוף אמור לצאת פריך יחסית.
אם הרגיש לך יבש יתכן שהתנור שלך חזק יחסית והיה צריך לאפות קצת פחות זמן או על חום נמוך יותר ב-10 מעלות.

avatar
נעה (14:47 29.07.2022)

אפרת זה לא כל אחד.
הכישרון שלה מככב במטבח שלי❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:01 29.07.2022)

תודה רבה נעה יקרה, שמחה לשמוע❤

avatar
מירב (03:53 25.09.2022)

ממש צרם לי לקרוא את התגובה. לאלעיניין בכלל.
אפרת, כל הכבוד על התגובה האכפתית למרות זאת.
ואגב, גם אני משתמשת הרבה במתכונים והכל יוצא מוצלח מאד!!!
בהזדמנות זו אגיד לך תודה רבה על כל המתכונים באתר. בהחלט שדרגת לי את המטבח ואברך אותך לשנה טובה ומתוקה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:21 25.09.2022)

תודה על המילים החמות מירב❤
שמחה כל כך שאת נהנית מהמתכונים!
שנה טובה ומתוקה מדבש🍯

avatar
ענת (00:20 14.10.2022)

מילים חסרות טעם!
חבל שנותנים לכל אחד לכתוב תגובה:)
תמשיכי לפנק אותנו!!!
חג שמח!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:54 14.10.2022)

תודה ענת, שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
חג שמח🌺

avatar
מוריה (08:03 31.05.2024)

תודה על המתכונים שלך שמככבים במטבח שלי כמה שנים טובות!

avatar
רבקי (18:05 10.05.2022)

ממש ממש טעים!
קל להכנה
תודה אפרת💖

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:36 10.05.2022)

שמחה ממש שיצא מוצלח ושאהבת את המתכון! תודה על השיתוף😊

avatar
עליזה (22:53 2.05.2022)

היי, אולי זה ישמע מוזר אבל איך צריך לתבל את העוף במרינדה?
לשפוך מעל ולעסות עם הידיים או שלמרוח עם כף על חלקי העוף והירקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:04 3.05.2022)

היי,
שתי הדרכים אפשריות, אבל לעסות עם הידיים מומלץ יותר כי כך התיבול אחיד יותר ומגיע לכל החלקים.

avatar
רחלי (12:16 29.01.2022)

שבת שלום אפרת
האם אפשר להשתמש בחבילות של פי
לה עוף טרי שקונים בסופר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:56 29.01.2022)

היי,
אפשר להכין גם עם פילה עוף, אך הוא יותר מוצלח בטיגון ולא באפייה.
עדיף להפריד בין העוף לירקות, את הירקות לאפות בתנור כשעה עד לריכוך (ממליצה לחתוך לקוביות קטנות כדי לקצר את זמן האפייה). את חזה העוף לטגן במחבת 2-3 דקות מכל צד (תלוי בעובי שלו).

avatar
קורל (07:56 7.01.2022)

שלום,
האם אפשר לעשות את המתכון הזה עם עוף שלם (כולל חזה)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:51 7.01.2022)

היי,
כן, אפשר🙂

avatar
רחלי (20:04 14.11.2021)

ערב טוב
אם אני משתמשת בתפוחי אדמה גורמה קטנים צריך לקלף אותם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:12 14.11.2021)

היי רחלי,
תפוחי אדמה מסוג זה טעימים במיוחד גם עם הקליפה, כך שזה נתון לבחירתך אם לקלף או להשאיר את הקליפה(:

avatar
רפול חיה (15:09 4.11.2021)

שלום אפרת
רציתי לדעת כמה משולשי עוף זה
והאם אפשר לעשים רוטב חרדל ודבש של אסם
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:04 4.11.2021)

היי,
יש לשים כ-6 משולשי עוף, ואפשר להשתמש ברוטב חרדל ודבש קנוי ולוותר על החרדל והדבש ברוטב.

avatar
רפול חיה (19:57 4.11.2021)

תודה יצא מ-ו-ש-ל-ם
ממש טעים וקל להכנה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 4.11.2021)

שמחה לשמוע(:

avatar
מיכל (21:13 21.10.2021)

הי אפרת, אני רוצה להכין חצי כמות, ובלי הירקות. זמן האפייה נשאר אותו דבר? אני רוצה שייצא עסיסי ואף פעם לא יודעת מתי להוציא את העוף…תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:05 21.10.2021)

היי מיכל,
אם את מוותרת על הירקות ומעדיפה עוף רך ועסיסי יותר- זמן האפייה עשוי להתקצר לשעה.
בהצלחה!

avatar
מיכל (12:47 23.10.2021)

תודה, אפיתי למשך שעה ויצא מעולה, הבת שלי חיסלה הכל….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:02 23.10.2021)

איזה כיף(:

avatar
Rachel (16:39 17.10.2021)

הי אפרת
אם אני משתמשת בגזר גמדי קפוא מתי להוסיף
אותו לתבנית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:05 17.10.2021)

היי,
את הגזר יש להוסיף עם העוף לתבנית ולערבב קלות.

avatar
רינת (11:36 3.06.2021)

שלום אפרת.
1. האם אפשר להשתמש גם בחרדל רגיל?
2. האם צריך לכסות את התבנית בזמן האפייה?

תודה רבה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:42 3.06.2021)

היי,
אפשר גם חרדל רגיל- אם אוהבים אצלכם את הטעם שלו. אפשר להתחיל את האפייה כשהתבנית מכוסה אבל לא חייב.
בהצלחה😊

avatar
יעל (23:38 13.05.2021)

שייך לצפות את העוף בפירורי לחם? ואם כן- איך? בעקרון מחפשת מתכון לעוף בחרדל ופירורים וזה נראה הכי קרוב.. וגם מתכון מצויין בפני עצמו. תודה רבה רבה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:12 14.05.2021)

היי יעל,
אני מניחה שאפשר לצפות את העוף בפירורי לחם אחרי התיבול במרינדה.
בהצלחה😊

avatar
דבורה (10:40 13.05.2021)

שלום אפרת יקרה. האם ניתן להשתמש גם בחרדל דיז’ון עם גרגירים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:56 13.05.2021)

היי דבורה,
אני מניחה שאם אתם אוהבים טעם של חרדל יחסית דומיננטי- אפשר להשתמש בו:)

avatar
דבורה (14:45 13.05.2021)

זה ייתן טעם דומיננטי מאוד? האמת שלא ידעתי מה לבחור בסופר ובחרתי דווקא את זה עם הגרגירים אין לי ניסיון עם החרדל בעוף איזה טעם מתקבל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:20 13.05.2021)

זה לא אמור להיות ממש מורגש, אבל כן יהיה טעם של החרדל.
מציעה לך לשים רק חצי כפית חרדל, ובמידה וזה טעים לכם- תוכלי להגדיל את הכמות בפעם הבאה שתכיני…

avatar
דבורה (10:49 14.05.2021)

תודה יקרה שבת שלום חג שבועות שמח!!! תודה על כל המתכונים המעולים בכל שבוע את ממש משקיעה בנו המשיכי והצליחי . דרך אגב הכנתי את העוגה גבינה ביסקוויטים השבוע כבר בפעם השלישית כל כך טעימה מתכונים מדוייקים טעימים ונפלאים ❤🌺💐

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:59 14.05.2021)

תודה רבה לך מקסימה על המילים החמות! שבת שלום😊

avatar
ענאל (15:01 11.02.2021)

היי אפרת,
קודם כל אני רוצה לומר לך שזה אחד המתכונים האהובים עליי!
למרות שבהתחלה קצת חששתי מהמתוק..
אני רוצה להכין את המתכון הזה למשפחה שלי לשבת הקרובה, התחלתי את ההכנות ונזכרתי שלא מזמן קניתי סוטאז’, האם ניתן להכין את המתכון הזה בסוטאז’ במקום בתבנית.
אציין שאני אוהבת את העוף ממש רך..
במידה וניתן, כמה זמן העוף צריך להיות בתנור בכדי שיהיה רך? כמה זמן בלי מכסה, כמה זמן עם? ומתי להכניס את הירקות כדי שיתרככו אבל לא יהפכו לפירה..?
תודה רבה!! 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:41 11.02.2021)

היי ענאל,
אפשר להכין בסיר סוטאז.
יש לטגן בצל גדול חתוך גס עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה. להוסיף את חתיכות העוף ולטגן כדקה מכל צד. להוסיף את הירקות ולתבל לפי מה שרשום (שמן אין צורך להוסיף בשלב זה). להוסיף כוס מים, לערבב ולהביא לרתיחה. להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל עם מכסה שעה וחצי (אם את אוהבת שהעוף ממש רך אז שעתיים). לערבב בעדינות כל 30-45 דקות.
בהצלחה 🙂

avatar
ענאל (20:04 11.02.2021)

אני רוצה להכין את זה עם הסיר בתנור, לא על הגז..
תוכלי בבקשה לענות לי שוב על השאלות? אבל לגבי תנור
אם תוכלי לענות לי בהקדם אשמח! (פשוט הירקות והעוף כבר מתובלים)
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:11 11.02.2021)

לא ניסיתי להכין בסיר בתנור אבל לדעתי עדיף בתבנית, ככה גם יש מספיק מקום לעוף ולירקות והם לא אחד על השני.
אם בכל זאת את רוצה להכין בסיר אז תשמני אותו לפני ותכיני באותו אופן. בהתחלה תכניסי ללא מכסה למשך כשעה כדי שיקבל צבע ואח”כ תכסי ותאפי שעה נוספת. בסוף תוציאי את המכסה ותתני לזה לקבל צבע יפה.

avatar
אניטה (14:45 4.02.2021)

היי אפרת. יש לי כרישה במקרר שאני רוצה להשתמש בה. אפשר לחתוך לעיגולים ולהוסיף או ממש לא קשור? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 4.02.2021)

אני חושבת שאפשר.

avatar
תהילה (15:10 20.01.2021)

הי ,רציתי לדעת האם אני יכולה להשתמש בחרדל צהוב רגיל?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:45 20.01.2021)

אפשר להשתמש בחרדל רגיל

avatar
עדי (13:51 26.09.2020)

כיסיתי את העוף במשך שעתיים והוא היה במרכז התנור

בחלק של הצליה-שנותנים לו 30 דקות בלי הכיסוי, כדאי להגביה אותו קרוב יותר לחלק העליון של התנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:10 26.09.2020)

סורי ראיתי עכשיו.
אין צורך להגביה, אפשר להשאיר במרכז.

avatar
דוד אראמי (שף) (20:40 15.09.2020)

חשוב מאוד לציין במתכון איזה סוג שמן זית /קנולה/סויה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 15.09.2020)

אם לא ציינתי זה לא משנה.

avatar
יעל (14:56 3.07.2020)

היי. תודה על כל המתכונים המעולים!!
כל הכבוד!
העוף צריך להיות ממש מופשר כשמכניסים לתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:20 3.07.2020)

כן, רצוי.

avatar
הודיה (15:12 25.06.2020)

יצא ממש טעים הכל נגמר!
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:23 25.06.2020)

שמחה לשמוע ❣️

avatar
הודיה (11:36 25.06.2020)

מה אפשר לשים במקום דבש?
יש תחליף.
ואגב המתכונים שלך מאלפים-כל האוכל שלי מהאתר שלך.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:09 25.06.2020)

אפשר לשים סילאן או מייפל.

avatar
אנאל (11:04 10.06.2020)

היי אפרת! 🙂
חשבתי להכין את המתכון לכבוד שבת.
רציתי לדעת האם יש רוטב שנשאר בתבנית- שלא יתייבש על הפלטה?
ואם אין רוטב האם יספיק רק להוסיף מים?
ועוד שאלה, לגביי זמן האפייה- אני בד”כ אופה חצי שעה או 40 דקות וזה יוצא זהוב ורך כמו שצריך, חוששת שאם אשים יותר מזה זה יישרף…מה העניין של השעה וחצי שעתיים?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:53 10.06.2020)

היי אנאל,
לא יוצא הרבה רוטב. אפשר להוסיף לתבנית בתחילת האפיה כוס מים.
דווקא ככל שאופים יותר העוף רך.
זה נשמע לי מעט זמן. באיזו תוכנית את אופה? באיזה חלקי עוף את משתמשת?

avatar
אנאל (18:14 10.06.2020)

אני משתמשת בתכנית של חום עליון ותחתון.
משתמשת בחלקי העוף- כרעיים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 10.06.2020)

ככה גם אני אופה.
טוב, תאפי איך שאת מכירה ויודעת. אם מספיק 40 דקות, יותר טוב 🙂

avatar
אנאל (12:15 14.06.2020)

חזרתי לעדכן שיצא פשוט מושלם!!!
כולם ליקקו את האצבעות!
תודה רבה על מתכונים נהדרים שתמיד מביאים איתם מחמאות 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:28 14.06.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
רחל (17:21 7.05.2020)

זה טעים גם אם חרדל רגיל (תלמה)
או שיש הבדל משמעותי בטעם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:46 7.05.2020)

כן.

avatar
רויטל מנשרוב (16:55 3.05.2020)

טעים טעים טעים!! תודה על המתכון…
הוספתי מים לתבנית כדי שיתבשל…ולאחר מכן שפכתי את המים ונתתי עוד זמן צלייה.

עוף בחרדל ודבש בתנור
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:48 3.05.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה רויטל

avatar
מרגריטה (20:23 4.03.2020)

היי אפרת – שמן רגיל או שמן זית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:06 4.03.2020)

לא משנה.

avatar
בת שבע (10:49 13.12.2019)

היי
אוהבת מאוד את האתר שלך תמעד אמצא משו קל מעניין וטעים.
יש לי רק חרדל רגיל. זה אפשרי להשתמש בו במתכון הזה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 13.12.2019)

כן אפשר.

avatar
נטלי (22:37 3.10.2019)

שנה טובה אפרת!
קודם כל תודה על אתר מושקע שהמתכונים בו אף פעם לא מאכזבים! אני ממש מכורה 🙂
רציתי לעשות רק את הירקות (אותם כמויות) בלי העוף במתכון הזה, את ממליצה לשנות את הכמויות של הרוטב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:01 3.10.2019)

היי נטלי,
תכיני את הכמויות האלה:
3 כפות שמן, 1.5 כפות דבש, 3/4 כפית חרדל דיז’ון, שן שום שמנה כתושה, 3/4 כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

avatar
דפנה (20:47 28.09.2019)

היי אםרת, האם אני יכולה להכין את העוף שרוי במרינדה למשך הלילה במקרר ומחר להכניס לתנור ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:35 28.09.2019)

כן.
שנה טובה 🌺

avatar
שישי (12:29 27.09.2019)

שלום אפרת היקרה!
אני מכינה בעז”ה לראש השנה, אני מנקה תמיד את העוף מראש, אם כך, עדיף לשים נייר כסף באפייה
ואח”כ להוציא לרבע שעה אחרונה, כדי שלא יתייבש, או אין צורך?
תודה על האתר המדהים שלך!!
ושנה טובה!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 27.09.2019)

כן אפשר לכסות בשעה הראשונה ואח”כ להסיר את הכיסוי ולאפות כחצי שעה נוספת.
שנה טובה 💝

avatar
שישי (15:05 27.09.2019)

תודה רבה רבה!!!
עזרת לי ממש.
המתכונים שלך תמיד מעולים

avatar
ורד (20:56 8.08.2019)

הי, כל מתכון שלך הופך אצלנו לקבוע!
אני אוהבת להכין עוף בשקית קוקי. נוהגת לאפות על 180 ואז לתת לזה עוד שעתיים שלוש בתנור על מאה. יתאים כאן לעשות כך?
מתכוונת לעשות מחר רק את העוף בלי הירקות, 14 שוקיים. איך להכפיל את התיבול? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:42 8.08.2019)

כן אפשר.
תכיני את הכמויות האלה: 3 כפות דבש, כפית וחצי חרדל דיז’ון, 3 שיני שום כתושות, כפית וחצי פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

avatar
חן (18:31 21.07.2019)

היי אפרת היקרה!!! תודה על המתכונים הנפלאים. האתר שלך הוא דף הבית שלי(:
רציתי לשאול אם כדאי לחמם את התנור מראש או לא חייב? ואם כבר חיממתי מראש זה נורא? שלא יישרף…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 21.07.2019)

לא חייב לחמם תנור מראש. לא נורא אם חיממת.

avatar
רחלי (10:18 21.07.2019)

הי,
הכנתי לשבת, היה מעולה!!!!!!
יש לי שאלה, הירקות לא מספיק התרככו, מה אפשר לעשות כדי שלא יקרה בפעם הבאה?
פחדתי לאפות עוד כי העוף כבר היה ממש שחום

תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:54 21.07.2019)

היי רחלי,
שמחה שיצא טעים 🙂
פעם הבאה אפשר לאפות את הירקות כחצי שעה לפני שמוסיפים את העוף או לחתוך את הירקות לחתיכות קטנות יותר.

avatar
אלישבע (14:05 17.07.2019)

זה יצא פשוט מושלם
כשאני נכנסת למטבח
ואני לא יודעת מה לעשות
תמיד אני ימצא משו טעים וקל פה
המתכונים שלך מאד פופולריים אצלינו

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:15 17.07.2019)

תודה אלישבע ❤️

avatar
שרון אלון (00:34 1.07.2019)

היי אפרת:)

ניתן לשים ברוקולי קפוא במקום הירקות?
במידה וכן, איזה כמות לשים? וזמן ההכנה משתנה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 1.07.2019)

היי שרון,
ברוקולי קפוא יותר מתאים לפשטידות ופחות טעים באפיה כמו שהוא.
אם בכל זאת את מחליטה לשים אז כדאי להוסיף את הברוקולי כחצי שעה לפני סיום האפיה כדי שלא יישרף.

avatar
אסתי (09:30 15.04.2019)

היי אפרת, תודה על המתכונים הנפלאים שלך,אני רוצה להכין את המתכון עם שוקיים ל20 איש,האם מספיק להכפיל את הרוטב בפעמייים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:48 15.04.2019)

היי אסתי,
אם את מכינה 20 שוקיים בלי הירקות אז מספיק להכפיל ב-2.
אם זה 20 שוקיים כולל הירקות (בכמות שבמתכון) אז כדאי להכפיל ב-3.

avatar
חני (17:23 13.03.2019)

היי אפרת
אפשר לשים עוף קפא או שצריך לחכות שיפשיר?
תודה אינסופית!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 13.03.2019)

כדאי להפשיר אותו קודם.

avatar
מוריה (15:24 14.02.2019)

יצא מעולה! הכנתי לכבוד מסיבה משפחתית וכולם נהנו, זללו הכל ולא נשאר לי ליום המחרת😏

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 14.02.2019)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
מירב (13:09 17.12.2018)

יצא מדהים!!
תודה רבה רבה על מתכונים מושלמים.אני נעזרת המון באתר שלך. תמיד יוצא מדהים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:54 17.12.2018)

תודה מירב ❤️

avatar
רבקה (13:52 13.12.2018)

אפשר להמיר את הדבש בסילאן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:32 13.12.2018)

כן.

avatar
חני (08:17 21.11.2018)

שלום אפרת ותודה על האתר המיוחד
רציתי לשאול לגבי המתכון הזה
אני צריכה להכין כמות גדולה לארוע (כ70 מנות)
האם כדאי לכסות בזמן האפיה כדי שיתרכך יותר- בגלל הכמות כמובן
יש לך עוד טיפ להכנת כמות גדולה?
תודה, חני

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 21.11.2018)

היי חני,
אפשר לכסות את התבנית בנייר כסף וכחצי שעה לקראת הסוף להסיר את הכיסוי כדי שהעוף יקבל צבע. בכל מקרה זה לא מה שיזרז את משך האפיה. אולי אפילו זמן האפיה יתארך קצת לכן אם זאת המטרה אז כדאי לאפות לפי המתכון, בלי כיסוי.
בגלל שאת מכינה כמות גדולה אני ממליצה את חלקי העוף לאפות בתבנית נפרדת ואת הירקות בתבנית נפרדת.

avatar
נחמה (23:24 7.11.2018)

אילו ירקות נוספים ניתן להוסיף חוץ מגזר וקישוא. תפוחי אדמה ובטטות הם פחמימות. אני מחפשת ירקות. הרבה תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 8.11.2018)

אפשר לשים קולורבי, דלורית, דלעת, לפת.

avatar
נילי (17:04 5.11.2018)

הי אפרת.
האתר שלך מקסים!
שייך להוסיף מעט מיץ תפוזים סחוט?
בילדותי אמא שלי הייתה מכינה עוף בחרדל ומיץ תפוזים והמתכון הזה נראה דומה.או שייצא חמוץ מדי?
תודה
נילי (אמא של אפרתוש)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:41 5.11.2018)

היי נילי,
קודם כל תודה 🙂
לדעתי אפשרי. מבחינת טעמים זה יכול להשתלב.

avatar
ניצן קרואני (08:52 18.10.2018)

היי אפרת,
אני רוצה לעשות את המתכון הזה בסיר במקום בתנור..
האם צריך לשנות משהו בכמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:07 18.10.2018)

היי ניצן,
יש לטגן בצל גדול חתוך גס עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה. להוסיף את חתיכות העוף ולטגן כדקה מכל צד. להוסיף את הירקות ולתבל לפי מה שרשום (שמן אין צורך לשים). להוסיף כוס מים, לערבב ולהביא לרתיחה. להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל עם מכסה במשך שעה ורב-שעה וחצי. לערבב בעדינות מידי פעם.

avatar
ניצן קרואני (13:05 18.10.2018)

תודה רבה!!
שבת שלום
אעדכן איך יצא ❤

avatar
ניצן קרואני (08:33 26.10.2018)

יצא מדהיםם!!
רך ומיוחדדד
תודה על מתכונים קלים ומעולים!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 26.10.2018)

נראה מעולה!
תודה ניצן 🌺

avatar
יונתן כהן (04:24 4.10.2020)

היי 🙂
האם אני יכול לעשות כמו שכתוב כאן (בסיר) אבל להוסיף גם קישואים, דלעת ועוד בצל?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 4.10.2020)

כן.

avatar
ויקי (08:12 18.09.2018)

היי אפרת
האם את מנקה את העוף לפני אם כן איך ??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:12 18.09.2018)

לא, אין צורך.
גמר חתימה טובה 🌺

avatar
שרה (13:06 14.09.2018)

אפשר לשים פחות שמן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:13 14.09.2018)

אפשר להפחית ל 2-3 כפות שמן.

avatar
יעל (11:04 14.04.2020)

שמתי 1 כף שמן + 2 כפות מים עירבבתי טוב ויצא מצוין..
תודה על עוד מתכון שווה

avatar
Lea_s (22:25 13.09.2018)

היי אפרת מה שלומך?
אפשר לוותר על החרדל? ומכיוון שאין חרדל מה ניתן להוסיף כדי שלא יורגש המתיקות של הדבש והאם אפשר להוסיף קישוא?
תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:53 14.09.2018)

היי 🙂
אפשר להוסיף קישוא.
נראה לי שאת יכולה להוסיף כף סויה אבל אם אין לך חרדל הייתי ממליצה לבחור תיבול אחר כי מה שמיוחד במתכון הזה.
תרשמי עוף בתנור בשורת החיפוש. יש כל מיני אפשרויות.

avatar
mari (11:05 21.08.2018)

היי,
מתכון מנצח!! כמה פשוט ככה טעים (:
תודה רבה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:39 21.08.2018)

שמחה שאהבת!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
ענת (13:13 4.08.2018)

הי, תודה על כל המכונים המדהימים באתר! שאלה בסיסית- האם עדיף להשאיר את העור כשמכינים עוף בתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 4.08.2018)

כן כי זה שומר על עסיסיות העוף.

avatar
רותי (16:04 24.07.2018)

מתכון מצויין!!!
ליקקנו את האצבעות.
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:49 24.07.2018)

שמחה שנהניתם! 🙂

avatar
אורית (00:22 16.05.2018)

אפרת היקרה!
הכנתי לפי ההמלצות שכתבת לי ל35 סועדים. היה נהדר, כולם פשוט לא הפסיקו להתלהב. ולקח לי כל כך מעט זמן שזה מדהים!!
הכנתי עוד מתכונים מהאתר שלך, למשל, סלט עגבניות שרי עם בצל בתנור. מלא מחמאות, מעט עבודה והרבה בריאות!! כל הכבוד לך, את אלופה.
האם יש לך מתכון חגיגי לבשר לשבועות בצהריים?
תודה
אורית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 16.05.2018)

היי אורית,
שמחה שהכל יצא טעים 🙂
יש מתכון מעולה לבשר עם פטריות.
יום מקסים וחג שמח 🌷

avatar
בתשבע (20:31 30.05.2018)

היי האם צריך להרתיח לבשל את העוף לפני הגריל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:18 31.05.2018)

לא, אין צורך.

avatar
רבקה (19:21 9.05.2018)

ערב טוב!
אפשר לעשות עם קישוא במקום תפו”א?
ואם יש לי רק 7 שוקיים, צריך אותה כמות של המרינדה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 9.05.2018)

אפשר לשים קישוא וכן, אותה כמות למרינדה.

avatar
אורית (09:52 9.05.2018)

שלום אפרת יקרה ותודה על האתר היעיל והמושקע!!
אני רוצה להכין עוף ל30-35 סועדים לערב שבת.
האם העוף הזה מתאים להכנה מיום חמישי?
ומה את ממליצה לי לעשות (מבחינת כמויות וצורת אפיה) כדי שיצליח בכמות כזו?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:45 9.05.2018)

היי אורית,
אפשר להכין את העוף כבר מיום חמישי.
מבחינת הכמויות, העוף זו המנה העיקרית היחידה המוגשת או שיש מנת עוף/בשר נוספת? כי לפי זה יהיה קל יותר להערך מבחינת כמויות.
יום מקסים 🙂

avatar
אורית (11:25 9.05.2018)

הי אפרת
לפני העוף יש : סלטים עם לחמניות כוסמין ביתיות, דגים מרוקאים, מרק עוף.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:45 9.05.2018)

אז אם יש גם דגים ומרק עוף (שאני מניחה שיש בתוכו עוף) לדעתי את יכולה להכין כ-30 חתיכות עוף. זה אומר שמבחינת כמויות התיבול כדאי להכפיל את הכמויות ב-4. את יכולה לחלק ל-2 תבניות ענקיות ולאפות אחת מתחת לשניה במשך כשעה וחצי-שעתיים. לאחר כ-45 דקות יש להפוך את התבניות בצורה כזו שהתבנית העליונה תהיה תחתונה ולהפך.
מבחינת ירקות אין צורך להכפיל ב-4 (גם לא יהיה לזה מקום בתבניות), מספיק להכפיל מקסימום ב-2.
בהצלחה 🙂

avatar
אורית (14:00 9.05.2018)

תודה מקסימה!! אין עליך!!

avatar
שרון (12:22 8.04.2018)

היי אפרת
במידה ואין לי הרבה דבש מה במה אני יכולה להמיר את הדבש שיילך עם החרדל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 8.04.2018)

היי שרון,
את יכולה לשלב עם סילאן.

avatar
קלרה (09:21 21.02.2018)

הי אפרת,
הכנתי עם 6 חתיכות עוף ויצא ממש ממש טעים!
מה הכמויות לרוטב אם אני עושה 10-12 חתיכות? פי 2 או פי 1.5 ?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 21.02.2018)

היי קלרה,
אם את מכפילה גם את כמות הירקות אז כדאי להכין כמות כפולה של רוטב אבל אם כמות הירקות נשארת כמו שהיא רק שאת שמה יותר חתיכות עוף אז אלה כמויות הרוטב המומלצות: 6 כפות שמן, 3 כפות דבש, כפית וחצי חרדל דיז’ון, 3 שיני שום כתושות, כפית וחצי פפריקה מתוקה, 3/4 כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
יום מקסים 🙂

avatar
ענבר (09:34 7.02.2018)

שלום אפרת,
אפשר להכין את המתכון עם חתיכות של חזה עוף? והאם זה משנה את זמן האפייה או הטמפ’?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:07 7.02.2018)

היי ענבר,
אפשר אבל קחי בחשבון שחזה עוף נוטה להתייבש קצת באפיה כי זה חלק יבש.
אפשר לתבל לפי המתכון הזה אבל להכין לפי אופן ההכנה במתכון הזה- חזה עוף בתנור.

avatar
ענבר (11:26 8.02.2018)

תודה רבה!
את המתכון של החזה עוף עם בטטה בתנור כבר הכנתי אז הפעם רציתי לגוון..
זה אומר שאני צריכה קודם לרכך את הירקות בתנור או במיקרוגל, ואז לשים בתנור עם החזה עוף שהשרתי בתיבול?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:30 8.02.2018)

נכון. הכוונה שאם את רוצה להכין חזה עוף לפי המתכון הזה אז כדאי לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לרכך במיקרוגל או בתנור באפיה מוקדמת ואז להוסיף את חזה העוף שהשרת בתיבול לפי זמני האפיה המצוינים במתכון של חזה עוף בתנור.

avatar
הוד (10:58 30.01.2018)

יצא סוף הדרך!
פשוט כ”כ להכנה והטעם משגע.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:26 30.01.2018)

נראה מעולה!
שמחה שנהנית 🙂
תודה ויום נפלא

avatar
שרון (07:38 26.01.2018)

היי אפרת, בזמן צליית העוף הצטברו די הרבה נוזלים בתבנית כך שהעוף והירקות לא השחימו כיוון שהתבשלו ולא ניצלו. כיצד ניתן למנוע את התופעה והאם יש דרך לתקן את המצב כעת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 26.01.2018)

היי שרון,
לעיתים העוף מפריש נוזלים במהלך האפיה והמרינדה מדללת, מה שגורם לטעם להיות פחות חזק. להבא אם לא רוצים נוזלים אפשר להוציא חלק מהנוזלים גם באמצע האפיה (להשאיר ממש מעט בתחתית) ואז העוף והירקות יצלו ויקבלו צבע יפה.
אפשר להכפיל מראש את כמות המרינדה (גם אם לא מכפילים את כמויות העוף והירקות), לתבל במחצית המרידנה בהתחלה ובמחצית השניה לתבל באמצע האפיה, לאחר שהוצאת חלק מהנוזלים.

avatar
שרון (04:37 26.01.2018)

היי אפרת, אתר נפלא. אין מנה שלא מחוסלת ברגע 🙂
הכנתי את המתכון, אך ניסיתי להכפיל כמויות פי 2. את המרינדה הכפלתי פי 2.5 אך יצא דל בטעם. איך להכפיל את כמות המרינדה כך שתספיק לפי 2 עוף וירקות?
ושאלה נוספת- במהלך הצלייה בתנור הצטברו בתבנית המון נוזלים כך שהעוף והירקות יותר התבשלו מניצלו. שמתי קצת על טורבו אך גם אז רק העוף קיבל צבע (לאחר לא מעט זמן) והירקות לא הושחמו. הדבר בולט בעיקר בתפוחי האדמה. מה ניתן לעשות כדי למנוע את התופעה והאם יש דרך לתקן כעת?

avatar
קלרה (07:35 23.01.2018)

הי אפרת,
אין צורך לכסות בניר כסף כשאופים?
צריך להשרות ברוטב מראש או שאין צורך?

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:36 23.01.2018)

היי קלרה,
אין צורך להשרות מראש את העוף עם הרוטב.
אין צורך לכסות עם נייר כסף אלא אם כן את יודעת שהתנור שלך מייבש את העוף ואז יהיה כדאי לכסות את התבנית במשך כשעה ורבע. אח”כ להסיר את הנייר ולצלות 15-20 דקות נוספת לקבלת צבע זהוב יפה.
יום נפלא 🙂

avatar
ניצן קרואני (21:05 18.01.2018)

היי אני מתכננת להכין את העוף לשבת בע”ה
רציתי לדעת אם זה יוצא עם הרבה רוטב ?
ואם לא מה צריך להוסיף כדי שיהיה ?
תודה (:

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 18.01.2018)

היי ניצן,
לא יוצא הרבה רוטב. אפשר פשוט להוסיף 1-1.5 כוסות מים לתבנית.

avatar
ניצן קרואני (21:42 18.01.2018)

זה לא יפגע בטעם??
ועוד שאלה אפשר לשים במקום דבש סילאן טבעי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 18.01.2018)

זה ידלל את הטעם. מה שאפשר לעשות זה להכין כמות נוספת של הרוטב ולקראת סוף האפיה לשפוך את הרוטב על העוף ולהשאיר ל-10 דקות נוספות.
אפשר להמיר בסילאן טבעי.

avatar
חני (22:33 17.01.2018)

יצא פשוט מווושלם!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:11 18.01.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה חני.

avatar
תמי (21:01 17.01.2018)

הי יקרה, מה הכוונה חרדל דיזון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 17.01.2018)

היי תמי,
חרדל דיז’ון זה סוג של חרדל עם גרגירים, להבדיל מהחרדל הרגיל הצהוב.

avatar
תמי (22:34 17.01.2018)

מקווה שזה לא משמעותי.. כי עשיתי עם הרגיל. תודה על המענה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 18.01.2018)

זה בסדר. יום מקסים 🙂

avatar
Roni (13:53 5.01.2018)

היי, האם אפשר להכין בשקית קוקי?
אם כן, לכמה זמן לשים בתנור?
תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:25 5.01.2018)

היי רוני,
לא אמורה להיות בעיה להכין בשקית קוקי.
יש להניח בתבנית ולחורר את השקית בחלק העליון. להכניס לתנור שחומם על 180 מעלות במשך כשעה. לאחר מכן, להסיר את השקית ולאפות 15-30 דקות נוספות.
שבת שלום 🙂

avatar
תמר (13:41 8.12.2017)

יצא ממש טעים! תודה רבה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 8.12.2017)

תודה תמר, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום

avatar
יפעת (15:52 1.12.2017)

היי, האם צריך לבשל את תפוחי האדמה מעט לפני האפייה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:02 1.12.2017)

לא חובה אבל אפשרי כדי לקצר את זמן האפיה.
שבת שלום 🙂

avatar
מיכל וקסמן (15:01 31.10.2017)

בס”ד
שלום אפרת,
התכוונתי להכין עם שום ודבש אבל..
יש לי כרגע רק טריאקי וסילאן
האם אפשר לשלב בניהם? באיזה כמויות?
תודה! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:12 31.10.2017)

היי,
עדיף לשים אחד מהשניים. את יכולה לשים 4 כפות שמן, 2 כפות סילאן או טריאקי, 2 שיני שום כתושות, כפית פפריקה, חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור.

avatar
פיש (23:10 14.12.2017)

היי אפרת 🙂
במידה ומחליפים את הדבש בטריאקי, האם יש צורך בחרדל ?
תודה !

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 15.12.2017)

היי,
במקרה כזה יש לוותר על החרדל.

avatar
רחלי (19:03 22.10.2017)

ערב טוב,
אפשר להוסיף גם קישואים?
זה אותו זמן אפייה כמו עם תפוחי האדמה והגזר?
תודה, רחל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 22.10.2017)

כן אפשר. זמן האפיה אינו משתנה.

avatar
מירב (15:17 20.10.2017)

גם אני מכינה עכשיו שוב בפעם המי יודע כמה..
באמת קצרתי מל-א מחמאות,
והמתכון הזה מתגלגל אצל הרבה משפחות מאז שהכנתי
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:23 20.10.2017)

תודה מירב 🙂

avatar
מירב (18:12 28.08.2017)

מכינה עכשיו שוב פעם..תוך יומיים
תודה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 28.08.2017)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
מירב (16:51 25.08.2017)

תודה נסיכה..
פשוט מעדן!!!
אין על המתכונים המשגעים שלך,
ואין על החיוך והאהבה שרואים וחשים מעבר לשורות!
האתר המנצח!! לאלו שמבשלים פעם ראשונה בחיים ולעקרות הבית בפעם המיליון!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 25.08.2017)

תודה רבה מירב היקרה!
שבת שלום 🙂

avatar
Zipi (15:14 25.08.2017)

הכנתי את העוף שלם בגריל. יצא מעולה מעולה רך טעים. תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:16 25.08.2017)

תודה שחזרת לעדכן!
שבת שלום 🙂

avatar
Zipi (10:33 25.08.2017)

תודה למענה המהיר…אין עליך…מכינה היום ואדווח.מכורה בטוב לכל מה שאת …מעניקה לנו.

avatar
Zipi (19:19 24.08.2017)

מבקשת להכין זאת העוף שלם בגריל גז. האם להרתיח את העוף. האם לכסות בנייר אלומיניום.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 24.08.2017)

אין צורך להרתיח את העוף או לכסות בנייר כסף.

avatar
דורית (17:44 24.08.2017)

כרגיל, מתכון פשוט, טעים ומנצח! מכינה כבר פעם שניה השבוע כי הכל התחסל והפעם הוספתי עוד חלקי עוף (וכמות וחצי של התיבול) . מוסיפה גם בצל חתוך לרבעים וזוקיני. את נהדרת..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:31 24.08.2017)

תודה דורית 🙂

avatar
מלכי (01:14 6.08.2017)

שבוע טוב אפרת,
בעלי אמר לי-אני אעשה את העוף לשבת, רק אם את נותנת לי מתכון שבטוח יצליח.
פתחתי לו את האתר וזה מה שנבחר.
יצא טעיםםםםם!
סיכוי רציני שהוא ינסה שוב…
(הוא הלך על ההצעה שלך לטריאקי במקום חרדל)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 6.08.2017)

שמחה מאוד שיצא מוצלח 🙂
תודה מלכי ושבוע נפלא!

avatar
שני (09:23 26.07.2017)

בוקר טוב,
אם אני מכינה את המתכון עם שוקיים ללא עור אז זמני האפיה משתנים? האם צריך לכסות את התבנית כדי העוף לא יתייבש? תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 26.07.2017)

היי שני,
זמני האפיה אינם משתנים אבל מומלץ לכסות את התבנית בנייר כסף במשך כשעה ורבע. אח”כ להסיר את הנייר ולצלות 15-20 דקות נוספת לקבלת צבע זהוב יפה.
יום מקסים 🙂

avatar
שלי (16:40 21.07.2017)

הי, ממליצה להשתמש בשמן קנולה או שמן זית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:45 21.07.2017)

אולי שמן קנולה אבל זה לא מאוד משנה.

avatar
רוני (14:21 18.07.2017)

אפרת תודה!
יצא טעים בטירוף!
מתכון מושלם!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:53 18.07.2017)

תודה רוני, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ליטל (19:25 9.06.2017)

היי
אפשר להכין עם עוף שלם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:37 10.06.2017)

כן, אפשר.

avatar
רחלי (09:39 18.05.2017)

אתר נפלא, לא מעט מארוחות הצהריים שלנו למדתי לעשות כאן 🙂
אם אני מכסה את התבנית בנייר כסף לחמם על 180 מעלות שעתיים וחצי + חצי שעה באותו חום לא מכוסה?
או בחום נמוך יותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:54 18.05.2017)

היי רחלי,
קודם כל כיף לשמוע.
ונכון, כמו שרשמת (גם כשזה לא מכוסה ב180 מעלות).
יום מקסים 🙂

avatar
מרים שפירא (13:32 5.05.2017)

אני משתמשת בפילה עוף ומכינה ביום שישי את התבשיל. בשבת מניחה על פלטת שבת לחימום. מבקשת זמנים לבישול בסיר או לאפיה בטוסטר אובן.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:57 5.05.2017)

היי מרים,
את יכולה לאפות בטוסטר אובן ב190 מעלות ולכסות את התבנית עם נייר כסף. הזמנים משתנים בין טוסטר אחד לאחר. בגדול לאחר כשעה וחצי-שעתיים, יש להסיר את נייר הכסף ולהשאיר 10-15 דקות נוספות כדי שהעוף יקבל צבע.
שבת שלום 🙂

avatar
מרינה (17:15 27.04.2017)

שלום אפרת,
האם אפשר להשתמש בחרדל דיז’ון גרגירים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:47 27.04.2017)

כן מרינה, אפשר.

avatar
יסכה (22:24 20.04.2017)

אפרת יקרה!
אם על כל מתכון שהכנתי ויצא טעים ומוצלח +מחמאות (:הכי חשוב…:) הייתי משאירה תגובה זה היה הופך למטרד…
אבל בכל זאת אני חייבת לכתוב משהו… האתר שלך פשוט נפלא!!!! המתכונים פרקטיים ומתאימים למטבח הביתי. ומה שמגניב זה שהרבה פעמים דברים פשוטים נראים מושקעים ושווים בהרבה..אני גם שמה לב שכל הזמן האתר משתכלל ואת מכניסה שינויים מבורכים לנוחות ויעילות מקסימלית. אני תמיד מוצאת את עצמי, גם אחרי שיטוט באתרים פופולריים חוזרת לאתר הנהדר שלך, ולרוב מעדיפה אותו. ועוד נקודה את מיטיבה להסביר ולתת התייחסות לכל כך הרבה דברים שמתגלעים תוך כדי בישול ואפיה.
ונקודה אחרונה ועיקרית בהחלט היא היחס המקסים שלך. אפשר לחוש את הלבביות,הנדיבות והחיוך מהתגובות שלך. באמת! את מקסימה!
את המתכון הזה הכנתי לשבת שעברה שהיו לי אורחים ופשוט לקקו את האצבעות. אפילו אני ,שלא אוכלת בשרי התגריתי והתחשק לי לטעום…אלף תודות לך!! ואחרי פסח שמח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:43 21.04.2017)

תודה רבה יקירה!
כיף גדול לקרוא את מה שרשמת!
שבת שלום 🙂

avatar
אביבית (17:34 9.06.2017)

ממש ממש ככה!!!
מזדהה מאה אחוז
חוץ מזה שאני לא צמחונית (-:
כל הכבוד אפרת
את נפלאה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:57 9.06.2017)

תודה אביבית!!
שבת שלום 🙂

avatar
ורד (21:01 19.04.2017)

היי אני רוצה להכין את העוף לשבת .
אני אוהבת שהעוף יוצא ממש ממש רך , האם לבשבל אותו לפני קצת או פשוט להשאיר אותו יותר זמן בתנור ? והאם לכסות ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:07 19.04.2017)

היי ורד,
לעוף רך כדאי לכסות בנייר כסף ולהשאיר כשעתיים וחצי בתנור, אם הוא מכוסה אפשר אפילו 3 שעות. ב20-30 דקות האחרונות להסיר את הנייר ולתת לו להשחים קצת.

avatar
דיקלה (12:27 6.04.2017)

היי אפרת
אני רוצה להכין בסיר במקום בתנור, מה לעשות
תודה רבה דיקלה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:04 6.04.2017)

היי דיקלה,
אפשר להכין בסיר. יש לטגן בצל גדול חתוך גס עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה. להוסיף את חתיכות העוף ולטגן כדקה מכל צד. להוסיף את הירקות ולתבל לפי מה שרשום (שמן אין צורך לשים). להוסיף כוס מים, לערבב ולהביא לרתיחה. להנמיך לאש בינונית-נמוכה ולבשל עם מכסה במשך שעה ורב-שעה וחצי. לערבב בעדינות מידי פעם.

avatar
רינת (08:46 3.04.2017)

תודה ענקית על המתכון המעולה שנהיה קבוע אצלי בבית. ושאלה, אם אין לי גזר ובטטות, אפשר עם קישואים ותפו”א במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:21 3.04.2017)

כן רינת, אפשר.
יום נפלא 🙂

avatar
אילה (09:37 30.09.2018)

היי
אני רוצה להכין עוף בלי עור ובלי ירקות. האם כדאי בשקית קוקי או נייר כסף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:30 30.09.2018)

אפשר לעטוף את התבנית בנייר כסף ולקראת סוף האפיה להוציא את הנייר להמשיך לאפות עד להזהבה.

avatar
לבנת (11:43 24.03.2017)

הי קודם כל אתר מעולה. לא מפסיקה להמליץ לחברות.
האם ניתן להכין את הכל כשעתיים לפני עם המרינדה, לשמור במקרר ורק אז להכניס לתנור?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:12 24.03.2017)

כן, אפשר.
שבת שלום 🙂

avatar
keren (18:14 22.03.2017)

שלום,
כמה זמן אפיה אם אני מכינה רק את הירקות?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 22.03.2017)

בסביבות שעה אפיה. מומלץ לחתוך לקוביות (במיוחד את תפוחי האדמה) כדי לקצר את משך האפיה.

avatar
חגית כהנא (15:15 20.03.2017)

אפשר לשים סילאן במקום דבש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:35 20.03.2017)

כן, אפשר.

avatar
שרון (17:36 15.03.2017)

תודה רבה אפרת!העוף והירקות יצאו כל כך טעימים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 15.03.2017)

שמחה לשמוע!

avatar
שרון (14:35 15.03.2017)

אפרת תבנית אפייה בגודל מדף התנור מתאימה?צריך לשים נייר אפייה ולשמן אותו מעט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:37 15.03.2017)

כן, תבנית כזאת מתאימה. מספיק לשים נייר אפיה. אין צורך לשמן אותו.

avatar
טליה (18:33 5.03.2017)

יצא מדהים תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:49 5.03.2017)

תודה טליה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
שירה (10:52 2.03.2017)

עשיתי את העוף ויצא מצוין, גם החמין הבשרי יצא מעולה, תודה על מתכונים קלילים ומעולים.
האם יש אפשרות להכין את מתכון העוף עם פרגיות? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 2.03.2017)

היי שירה,
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר להכין את המתכון עם פרגיות רק שזמן האפיה של הפרגיות מתקצר ל 10-15 דקות מכל צד (סה”כ 20-30 דקות אפיה). זאת אומרת שאם את מכינה עם הירקות אז כדאי לאפות את הירקות קודם עד שהם מתרככים ואז להוסיף את הפרגיות להמשך אפיה.

avatar
ישראל (21:45 21.02.2017)

היי,
עבדתי לפי ההוראות והשוקיים נשרפר אחרי 50 דקות בתנור.
קשור לדבש?
שמתי את התנור על 180 מעלות וטורבו.

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:16 21.02.2017)

היי ישראל,
אפיה על טורבו היא חזקה ומייבשת את העוף. בדר”כ כדאי לאפות בתוכנית אפיה רגילה (קו עליון וקו תחתון).
אני מניחה שגם זה וגם השילוב עם הדבש גרם לעוף להשחים מהר ואף להשרף.

avatar
רותם (16:25 9.02.2017)

היי, איך אני עושה את זה בטוסטר אובן? על כמה מעלות? נייר כסף? גם לגבי המתכון הזה ולשאר המתכונים באתר?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:45 9.02.2017)

היי רותם,
זה תלוי בטוסטר אובן שיש לך.
אם לא ידוע לך, אני ממליצה לאפות לפי המעלות הרשומות במתכון ולכסות בנייר כסף. להסיר את נייר הכסף 15-20 דקות לפני הסוף, עד שהעוף יקבל צבע יפה.

avatar
שרון (11:40 26.01.2017)

שכחתי לשאול-זמן האפייה לא משתנה אם עושה רק עוף?

avatar
שרון (11:39 26.01.2017)

אפרת מתכוונת להכין רק את העוף – מה יהיו כמויות של מרכיבי המרינדה?אפשר סילאן במקום דבש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:57 26.01.2017)

ממליצה להשאיר את כמויות המרינדה כמו שהן (זה תמיד טוב שיש יותר רוטב).
אפשר סילאן במקום דבש (למרות שדבש וחרדל יותר הולך לדעתי).
זמן האפיה אינו משתנה.

avatar
פלונית (12:42 24.01.2017)

שלום
תודה על המתכון אבל אין לי חרדל דיז’ון אפשר חרדל רגיל?
איפה קונים את זה? כמה זה עולה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:00 24.01.2017)

אפשר לשים חרדל רגיל.
חרדל דיז’ון ניתן למצוא בכל סופר. מחיר בסביבות 10-15 ש”ח.

avatar
חלי (10:37 20.01.2017)

היי לך
העוף יוצא מתוק? אנחנו לא הכי אוהבים
אוכל מתוק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 20.01.2017)

היי חלי,
העוף יוצא מתקתק עדין, לא מתוק מידי.

avatar
רות (08:35 16.01.2017)

בוקר טוב
מה אפשר לשים במקום חרדל אנחנו לא אוהבים וא משתמשים בחרדל

מכונים מעולים אני ממש נהנת!!!!!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:42 16.01.2017)

היי רות,
אפשר לשים במקום החרדל כף רוטב סויה או פשוט לתבל את העוף ב 4 כפות שמן, 2 כפות סילאן, 2 שיני שום, כפית פפריקה, חצי כפית מלח ופלפל שחור.
יום נפלא 🙂

avatar
אורה (17:17 13.01.2017)

אפרת, את מורידה את העור לעוף? צריך להפוך את העוף?הכנסתי עכשו לתנור…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:37 13.01.2017)

היי אורה,
אני אופה יחד עם העור. אין צורך להפוך את העוף.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

avatar
רותי (13:42 13.01.2017)

עכשו סיימתי לבשל את מרק השעועית – פצצה! תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:03 13.01.2017)

תודה רותי, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום

avatar
אינה (22:22 12.01.2017)

עשיתי את המתכון הערב וידע אדיר! כל המשפחה עפה על המנה ואפילו הבנות לקחו תוספת!
תודה לך על עוד מתכון פשוט ומנצח ♥

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:06 13.01.2017)

שמחה מאוד לשמוע!
תודה אינה 🙂

avatar
טל (18:03 12.01.2017)

תודה רבה על המתכונים המצויינים.
בד”כ אנחנו עושים עוף בתנור על 160 מעלות כשעתיים וחצי על מנת שייצא עוף רך ונימוח.
האם אפשר להכין את המתכון הנ”ל על 160, שעתיים וחצי במקום 180 שעה וחצי? זה לא יהרוס את מרקם הירקות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:34 12.01.2017)

כן טל, אין בעיה. הירקות ייצאו נימוחים וטעימים.

avatar
חגית (14:58 12.01.2017)

היי,
יש מצב להכין את המתכון בחזה – ואם כן אפיה או בישול?
תודה על המתכונים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:30 12.01.2017)

היי חגית,
אם את רוצה להכין עם הירקות אז עדיף לעשות הפרדה ואת הירקות לאפות בתנור כשעה, עד לריכוך (ממליצה לחתוך לקוביות קטנות כדי לקצר את זמן האפיה). את חזה העוף לטגן במחבת 2-3 דקות מכל צד (תלוי בעובי שלו).

avatar
יהודית (12:28 12.01.2017)

הי אפרת,
אני מאד מאד נהנית מהאתר שלך, כל מה שניסיתי יצא מעולה!
האם אפשר להמיר בחרדל רגיל?
ואיך לאפות? פתוח או מכוסה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:40 12.01.2017)

היי יהודית,
אני מניחה שאפשר להשתמש גם בחרדל רגיל.
לאפות ללא כיסוי.
יום נפלא 🙂

avatar
מרגו (11:43 12.01.2017)

שלום!
צריך לכסות את התבנית?
תודה רבה על כל המתכונים הפשוטים אבל מעולים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:45 12.01.2017)

היי מרגו,
אין צורך לכסות.
יום נפלא!

לקריאת כל התגובות