שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 12 ריבועים

סוג: חלבי

רכיבים

תבנית אינגליש קייק

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה חתוכה לקוביות (לפרווה- ראו הערה למטה)

2 ביצים

רבע כוס (50 ג’) סוכר

קמצוץ מלח

חצי כפית תמצית וניל

שליש כוס (45 ג’) קמח לבן

תוספות שאוהבים: אגוזי מלך קצוצים (עד רבע כוס), פירורים גסים של ביסקוויטים/עוגיות (עד רבע כוס), 50 גרם שוקולד לבן קצוץ, רבע כוס שוקולד צ’יפס.

*אבקת סוכר לפיזור מעל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.

-ממיסים את קוביות השוקולד עם החמאה במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה.

-בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד, קמצוץ מלח ותמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים עד לתערובת אחידה (מתקבלת תערובת קצת סמיכה).

-מוסיפים את התוספות שאוהבים ומערבבים קלות.

-משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את התערובת לתבנית. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.

-מוציאים מהתנור ומניחים לבראוניז להתקרר. חותכים לקוביות ומפזרים אבקת סוכר.

טיפים והערות

*לגרסה פרווה אפשר להמיר את החמאה ברבע כוס שמן (למרות שעם חמאה זה יותר טעים).

ראו גם
בורקס תפוח אדמה מדפי אורזבורקס תפוח אדמה מדפי אורז
לחמניות כוסמין לחמניות כוסמין
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
איילת ואילון (ילדים) (17:43 16.02.2024)

מה עושים במקרה שהבלילה יוצאת לא סמיכה מספיק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:36 17.02.2024)

זה בסדר גם אם היא לא יוצאת סמיכה מספיק.

avatar
איילת ואילון (18:48 17.02.2024)

תודה🙏

avatar
איילת ואילון (18:49 17.02.2024)

ממש טעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:52 17.02.2024)

שמחה שיצא טעים🙂

avatar
מיכל (19:31 7.02.2024)

היי
אם אני רוצה גודל תבנית מרובעת גדולה a4 או אחד יותר גדול
מה מבחינת הכמויות0רוצה להכין היום)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:00 8.02.2024)

היי מיכל,
אם זו תבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31 ס”מ אז יש להכפיל כמויות ב-2.

avatar
יודה (17:00 2.02.2024)

מתכון מושלם! אפשר להחליף את החמאה בחמאת קוקוס (לגרסה פרווה)
יוצא אותו דבר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:35 3.02.2024)

תודה על השיתוף🙂

avatar
רותי (23:19 29.01.2024)

האם אפשר להקפיא?. אם לא- איך לאחסן כמות גדולה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:38 30.01.2024)

כן אפשר להקפיא:)

avatar
מאיה (11:33 23.01.2024)

היי אפרת
האם ניתן לוותר על השוקולד הלבן ועל האגוזים ?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:13 23.01.2024)

כן אפשר.

avatar
הדס סרצ'י (09:12 19.01.2024)

שלמות כל מתכון שלך אליפות
תבורכי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:23 19.01.2024)

תודה הדס💜

avatar
שני (13:56 5.01.2024)

יצא מושלם!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:45 5.01.2024)

שמחה לשמוע💜
תודה שני ושבת שלום!

avatar
שושי (14:01 21.12.2023)

היי
רציתי לשאול אם אני עושה בתבנית אלומיניום בינונית
איזה כמות אני צריכה? להכפיל או לשלש את הכמות?
תודה רבה על כל המתכונים האלופים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:34 21.12.2023)

היי🙂
אם זו התבנית המלבנית הקטנה 22X31 ס”מ אז להכפיל ב-2
אם זו התבנית המלבנית הבינונית 25X32 ס”מ אז להכפיל ב-3

avatar
שושי (15:20 21.12.2023)

תודה על המענה
רציתי לשאול אם יש אפשרות גם להחליף את הקמח הרגיל בכוסמין?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:39 21.12.2023)

כן אפשר:)

avatar
לאה (20:55 5.12.2023)

לגבי התוספות, לשים הכל או אחד לבחירה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:10 6.12.2023)

אפשר לשלב כמה תוספות.

avatar
לאה (10:53 6.12.2023)

תודה רבה
יצא טעים מאד!!

avatar
אירית (10:00 5.01.2024)

אבל בסה”כ בכמות של רבע כוס או יותר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:39 5.01.2024)

כל תוספת עד רבע כוס.

avatar
יהודיה (12:35 5.12.2023)

תודה רבה על המתכונים המיוחדים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:57 5.12.2023)

❤️❤️

avatar
שירן (20:36 4.11.2023)

שבוע טוב ומבורך
אפשר בלי קוביות שוקולד ובלי התוספות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:46 4.11.2023)

שבוע טוב🌺
אפשר לוותר על התוספות.
*על ה100 גרם שוקולד בבלילה לא לוותר.

avatar
שירן (21:09 4.11.2023)

תודה על המענה המהיר 🙂
אפשר משהו אחר במקום? אולי קקאו או שוקולית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 4.11.2023)

בגלל שזה בראוניז ולא עוגה לטעמי השוקולד במקרה הזה תורם למרקם ולטעם, לא בטוחה איך זה ייצא עם קקאו או שוקולית.

avatar
שירן (22:59 4.11.2023)

תודה
פשוט אין לי טבלת שוקולד בגלל זה

avatar
זוהר (08:19 3.11.2023)

היי, האם לשמור במקרר או על השיש? (עשיתי פרווה עם שמן)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:40 3.11.2023)

אפשר על השיש בקופסה סגורה.
שבת שלום🌷

avatar
אפרת (21:11 1.11.2023)

היי, אני מכינה לפי המתכון אבל משום מה הבראוניס תופח לי כלפי מעלה… הקפדתי לא לשים יותר מדי קמח. יכול להיות שהטמפרטורה בתנור שלי גבוהה מדי?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:01 2.11.2023)

כן זה יכול להיות קשור לאפיה הטמפ’ גבוהה.
להבא נסי להנמיך ב10 מעלות ולוודא שאת אופה בחום עליון ותחתון.

avatar
אסתר הדסה (18:38 31.10.2023)

עוגה מוצלחת מאוד ופשוטה להכנה
והעיקר -הטעם והמרקם פשוט מוצלח !!!

מכינה אותה שוב ושוב……

יש לך מתכונים פשוט מוצלחים וטובים אחד אחד !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:08 31.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
מור (16:43 18.10.2023)

אוהבת מאוד את המתכונים שלך! אשמח לשאול האם אמור לצאת נמוך? יש אפשרות להוסיף אבקת אפייה כדי שיהיה יותר גבוה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:51 18.10.2023)

היי
בראוניז אמורים לצאת נמוכים. הוספה של אבקת אפייה לא מתאימה כאן כי אז המרקם יצא כמו עוגת שוקולד.

avatar
סימה (14:55 25.08.2023)

היי אפרת, תבנית אינגליש סטנדרטית או הקצרה? תודה על המתכון שנראה קל:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:10 25.08.2023)

היי
תבנית סטנדרטית(:

avatar
תמר (16:28 16.08.2023)

מתכון מדהים!!!!
הבראוניז הכי טעים שפגשתי
תודה רבה רבה!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 16.08.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
הודיה (14:46 26.07.2023)

יש תחליף לתמצית וניל? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:54 26.07.2023)

היי
אפשר לוותר עליה.

avatar
שרה וונדמגן (03:52 22.07.2023)

מה אפשר לשים במקום הביצים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:37 22.07.2023)

היי
אין תחליף מוצלח לביצים כאן(:

avatar
ענבר (14:57 19.07.2023)

היי. אפשר לשים מרגרינה במקום חמאה כדי שיהיה פרווה? ראיתי שכתבת דוןקא שמן..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:39 19.07.2023)

כן, אפשר(:

avatar
איציק (01:07 3.07.2023)

היי אפרת היקרה תודה על כל המתכונים המעולים שלך
רציתי לשאול לגבי המתכון הזה ספציפי, לצערי העוגה לא יצאה טעימה כלכך
יכול להיות שזה בגלל שבטעות עירבבתי את הביצים עם הקמח ורק אחרכך את שאר המרכיבים ?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:58 3.07.2023)

היי
כן, סדר הערבוב חשוב😊

avatar
מיכל (19:11 2.07.2023)

וואו אפרת אחלה של עוגה
מכינה כבר 3 שבתותו ברציפות טעימה של החיים
הכפלתי כמויות ועשיתי 250 גרם שוקוציפס במקום שוקולד מריר
ושמתי כוס ורבע של פרורי עוגיות ושוקוציפס
יצא אש
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:36 2.07.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
נטלי (14:22 9.06.2023)

הי אפרת האם לשים בטורבו או בתוכנית רגילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:27 10.06.2023)

היי
בתכנית קו עליון ותחתון, לא טורבו.

avatar
בתיה (13:44 23.05.2023)

היי אפרת,
אפשר לשים במקום חמאה שמן קנולה?
אשמח שתעני מוקדם, חייבת להיום…

avatar
בתיה (13:45 23.05.2023)

בשמן שקדים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:27 23.05.2023)

היי
פחות מומלץ, המרקם יצא שונה משל בראוניז.

avatar
ליאן (15:01 19.05.2023)

היי אפרת
האם אפשרי להכפיל כמויות ואם כן בכמה בדיוק ובאיזה תבנית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:09 19.05.2023)

היי
ניתן להכפיל כמויות פי 2 ולהכין בתבנית מלבנית 22*31.

avatar
הודיה בתיה (14:44 19.05.2023)

המתכון מדהים!!!פעם ראשונה שאני מכינה מכאן !פשוט קל ומהיר!!תודה רבה את מקסימה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:55 19.05.2023)

שמחה מאד שאהבת את המתכון!
תודה על הפרגון😊

avatar
אופיר (19:04 11.04.2023)

האם אפשר להחליף עם קמח כוסמין לפחות חלק מהכמות? וסוכר חום? תודה ❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:15 12.04.2023)

היי,
אפשר להחליף חצי כמות קמח (המרקם ישתנה).
אפשר לשים סוכר חום אבל הוא יורגש במרקם והבראוניז יהיו קצת פחות יציבים.

avatar
רבקה (10:33 1.02.2023)

אתמול הכנתי את העוגה איזה טעם מהמם ככ עשיר כשזה חלבי!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:17 1.02.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
דני (18:30 18.01.2023)

היי
אפשר להחליף לתבנית עגולה 20? או תבנית חד פעמי בינוני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:43 18.01.2023)

היי,
אפשר להשתמש בתבנית עגולה בקוטר 18-20. תבנית בינונית גדולה מדי.

avatar
רחלי (21:24 12.01.2023)

הכנתי עם שוקולד ציפס לבנים פיזרתי מעל רק.
גם הריח מהתנור היה מעולה וגם הטעם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:00 12.01.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
רחלי (19:12 12.01.2023)

היי
מתי שמים את השוקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:37 12.01.2023)

היי,
הכוונה לשוקולד המריר או לתוספת שוקולד קצוץ? בכל מקרה הכל כתוב במתכון(:

avatar
רחלי (20:39 12.01.2023)

את השוקולד עם החמאה, לא כתוב מתי מוסיפים..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:52 13.01.2023)

הוספתי😊

avatar
ספיר (18:46 12.01.2023)

את הביצים עם הסוכר מספיק לערבב? או שצריך להקציף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:13 12.01.2023)

אין צורך בהקצפה, רק לערבב היטב.

avatar
רבקה (10:32 1.02.2023)

אני אתמות הכנתי ורק עירבבתי בלי הקצפה

avatar
ליאת (11:29 12.01.2023)

היי אפרת,
מה אפשר להוסיף כדי שהעוגה תצא לחה ולא תתפורר בכלל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:40 12.01.2023)

היי,
הבראוניז אמורים לצאת מעט מתפוררים ועוגתיים (יש מתכונים לבראוניז שאמורים לצאת פאדג’יים).
אפשר לנסות להמיר את הסוכר בסוכר חום ולשים רק רבע כוס קמח.

avatar
ליאת (07:53 13.01.2023)

סוכר חום בהיר? האם הוספת סוכר חום יגרום לעוגה להיות פחות מתפוררת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:55 13.01.2023)

סוכר חום הופך את העוגה לקצת יותר רכה ופאדג’ית.

avatar
אורטל (10:18 12.01.2023)

היי אפרת
האם אפשר במקום חמאה להשתמש בשמן קוקוס? אם כן כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:32 12.01.2023)

היי,
אפשר לשים 50 גרם שמן קוקוס (החלק המוצק).

avatar
לאה (08:45 12.01.2023)

בקשר לתוספות – לשים רק משהו אחד? אפשר כמה?
תודה רבה!
המתכונים שלך מצוינים ואני נהנית מהם מאד.
תמיד מחפשת קודם כל באתר שלך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:30 12.01.2023)

אפשר לשים רק תוספת אחת ואפשר יותר- תלוי כמה אוהבים שהבראוניז ‘עמוסים’.
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים באתר🙂

לקריאת כל התגובות