שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12-15 דקות

סוג: פרווה

עוגיות קוקוס עם חלבונים מוקצפים (עם מיקסר):

מצרכים (12-15 עוגיות):

2 חלבונים של ביצה בטמפ’ החדר (הלבן-שקוף)

3 כפות מלאות (40 ג’) סוכר לבן

שקית (10 ג’) סוכר וניל

2 כוסות (180 ג’) קוקוס טחון

אופן ההכנה:

-מחממים תנור ל170 מעלות ומשמנים מעט נייר אפיה.

-מקציפים בקערה את החלבונים במשך כחצי דקה. מוסיפים את הסוכר הלבן וסוכר הוניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף לבן. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים בעזרת כף עד לאיחוד החומרים.

-מניחים כמות של כף מלאה על נייר האפיה ויוצרים עוגיות עם הידיים (כמו צורת פירמידה).

-אופים בתנור במשך כ-12 דקות, עד להזהבה בקצוות. מוציאים ומצננים לגמרי (העוגיות אמורות לצאת מהתנור כשהן יציבות אך רכות והן מתקשות מעט לאחר קירור).

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

*בחלמונים המיותרים ניתן להשתמש להכנת עוגיות שוקולד צ’יפס לפסח או עוגיות אגוזים לפסח.

 

עוגיות קוקוס עם ביצים שלמות (בלי מיקסר):

מצרכים (כ-20 עוגיות קוקוס):

2 ביצים גדולות

4 כפות (50 ג’) סוכר

כפית (5 ג’) תמצית וניל

2+2/3 כוסות (240 ג’) קוקוס טחון

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

-מערבבים בעזרת כף או מטרפה ידנית את הביצים עם הסוכר ותמצית הוניל. מוסיפים קוקוס ומערבבים עד לקבלת תערובת רכה אך יציבה.

-מניחים כמות של כף מלאה על נייר האפיה ויוצרים עוגיות עם הידיים  בצורת פירמידה (אם התערובת אינה יציבה ניתן להוסיף קוקוס לפי הצורך).

-אופים בתנור במשך 12-15 דקות, עד להזהבה יפה. מוציאים ומצננים לגמרי (העוגיות אמורות לצאת מהתנור כשהן יציבות אך רכות והן מתקשות מעט לאחר קירור).

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

*את העוגיות שומרים בקופסה סגורה בטמפ’ החדר.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תבשיל בשר עם פטריות
מצה מגולגלת בבשר טחון

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
עינת (18:38 28.07.2021)

היי אפרת
הכנתי את העוגיות טעימות מאוד
הכנתי את המתכון השני
רק שתי שאלות לי אלייך
רשמת בתגובה מסויימת שאם שמה סוכר וניל במקום תמצית וניל אפשרי להוריד מהסוכר השאלה כמה לשים סוכר וניל האם גם כפית וכמה להוריד מהסוכר (כפית או כמות אחרת?)
לגבי השאלה השנייה אפיתי כמו שרשום 180 רבע שעה הכנתי בצורת עיגולים (לא כל כך הלכה לי פרמידה) והן נשרפו מאוד בתחתית אולי להנמיך יותר (לכמה רצוי אם כן) או לקצר זמן (אם כן לכמה זמן)
ושוב תודה תודה על היחס המכבד והסבלנות שלך והתמיכה .

מתכונים ב-10 דקות (19:23 28.07.2021)

היי עינת,
אפשר לשים שקיק סוכר וניל אחד ולהפחית כף מכמות הסוכר.
בנוסף, אפשר לאפות על חום נמוך יותר- 170 מעלות. ובכל מקרה יש לסיים את האפייה כשרואים שהעוגיות מוכנות ומעט זהובות גם אם עדיין לא עברה רבע שעה מתחילת האפייה.
בהצלחה, בטוחה שפעם הבאה יצא מושלם😊

שי (19:09 20.05.2021)

הכנתי את העוגיות והן יצאו לי נורא יבשות ולא מספיק מתוקות.
בתערובת עצמה אין, לדעתי, מספיק חלבונים וצריך לפחות להכפיל אם לא לשלש את הכמות. כמות הקוקוס גדולה מידי! והייתי מוסיפה גם תמצית וניל לתת לזה עומק.
בקיצור, אני ממעריצות האתר הזה, אך המתכון הנ”ל פחות מומלץ.

מתכונים ב-10 דקות (19:27 20.05.2021)

היי שי,
השתמשת בביצה L? חשוב להשתמש בגודל זה אחרת באמת חסר חלבון בתערובת…
בנוסף, האם הקצפת עד לקבלת קצף לבן ויציב יחסית? גם זה חשוב בשביל המרקם של העוגיות.
לגבי הסוכר- האם שמת כפות גדושות?
ולגבי תמצית וניל- היא באמת משדרגת את הטעם, אך יש לשים מעט ממנה כדי שלא תפגע ביחס הנוזלים והמוצקים במתכון.
אני אישית גם מאד אוהבת להשתמש בתמצית או מחית וניל כאן, ולפעמים משחקת עם הטעמים ומוסיפה תמצית שקדים/ תמצית מלבי וכו’…
מקווה שעזרתי ושבת שלום🌺

לינוי (17:28 22.04.2021)

הי! מתכון מושלםםם!! (הכנתי את המתכון הראשון..)
אני הוספתי רק כוס וחצי של קוקוס כי זה היה נראה לי הרבה…
ממליצה להוריד את כמות הקוקוס לכוס ורבע או שליש כדי שיצא טוב…
לאלה שיצא להם מתפורר אז זה מומלץ!!

מתכונים ב-10 דקות (18:41 22.04.2021)

תודה לינוי😊

תגל ניסים (10:53 31.03.2021)

כל הזמן חיפשתי מתכון לעוגיות קוקוס… ושראיתי את זה אמרתי חיבת לנסות… יצא מושלם וכל משפחתי גם ממש אהבה תודה רבה🙏 חג שמח😄

מתכונים ב-10 דקות (10:58 31.03.2021)

נראה מעולה! תודה על השיתוף וחג שמח🌷

פ (14:43 26.03.2021)

היי עושה מתכון מס2 לא מצליחה להגיע לתערובת טובה זה מאוד מפורר הוספתי מים וגם ביצה ועדיין לא מסתדר

מתכונים ב-10 דקות (15:04 26.03.2021)

היי,
האם דייקת בכמויות? השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?
אם התערובת יבשה אפשר להוסיף עוד קצת מים, אבל אם היא רק קצת מתפרקת זה בסדר (במקרה כזה כדי להקל על ההכנה אפשר להכין את העוגיות בעזרת שקית זילוף)

פ (15:11 26.03.2021)

עשיתי בדיוק לפי ההוראות. הוספתי גם מים לפי המלצה בתגובות אין והתערובת מסרבת להידבק

מתכונים ב-10 דקות (15:15 26.03.2021)

כמה ביצים כבר שמת (כולל מה שהוספת) ואיזה גודל?

אגם (19:19 20.03.2021)

קודם כול, אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך והם יוצאים טעימים.
אבל המתכון הזה ספציפית נורא איכזב אותי. הכנתי את הראשון.
עשיתי בדיוק לפי הכמויות (מדדתי במשקל) וההוראות והתערובת יצאה פירורית מאוד, לדעתי כמות הקוקוס (בגרמים לפחות) שרשומה היא גדולה.
הוספתי כמה כפות מים ועדיין היה מאוד קשה לעבוד עם זה.

מתכונים ב-10 דקות (19:51 20.03.2021)

היי אגם,
מצטערת לשמוע שהתערובת יצאה כך.
יכול להיות שהשתמשת בביצים קטנות? באיזה גודל ביצים השתמשת?

אגם (20:18 20.03.2021)

השתמשתי בביצים בגודל L.
בנוסף, החלפתי את הסוכר באבקת סוכר כי חשבתי שזה ישפר את הטעם.

מתכונים ב-10 דקות (20:43 20.03.2021)

ממש מוזר😂 יכול להיות שהקצפת קצת יותר מדי את החלבונים ואז היה קשה לאחד אותם עם הקוקוס?

אגם (23:13 20.03.2021)

לא, הבעיה לא הייתה בהקצפה. שוב, לדעתי הבעיה הייתה ביחס של כמות הקוקוס להקצפת החלבונים. זה היה הרבה קוקוס ובגלל זה, זה לא התאחד טוב.

וחנון (14:50 26.03.2021)

היי אשמח לדעת איך הסתדרת עם זה בסוף כי גם לי זה לא יוצא

אגם (14:51 28.03.2021)

לצערי, זה בסוף נזרק.
העוגיות ממש התפוררו ולא יצאו טעימות.

מתכונים ב-10 דקות (19:33 28.03.2021)

מצטערת לשמוע אגם, מקווה שפעם הבאה יצא טוב🌺

איילת (10:53 18.03.2021)

לכמות כפולה במתכון השני פשוט להכפיל הכל?

מתכונים ב-10 דקות (11:26 18.03.2021)

היי איילת,
כן להכפיל פי 2 את כל הכמויות😊

מירי (16:22 24.07.2020)

אני רוצה להכין את העוגיות. הבעיה היא שאני לא יודעת איזה מתכון יותר טעים ומוצלח מבין השניים.
יש לי מיקסר.
איזה מתכון יותר טעים? המתכון עם החלבונים המוקצפים או המתכון עם הביצים השלמות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:32 24.07.2020)

שניהם טעימים. במתכון הראשון הן יוצאות קצת יותר אווריריות כי הן מחלבונים מוקצפים.

גילה (18:29 20.07.2020)

מה ההבדל בין כף שטוחה, מלאה וגדושה?
אפשר הסבר קטן ממך?
את מעולה המתכונים ממש טובים👏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:50 20.07.2020)

צירפתי תמונה של כף שטוחה וכף גדושה.
כף מלאה זה משהו באמצע.

רחל (14:34 8.07.2020)

עשיתי את המתכון השני.העוגיות מתפוררות ולא הצליחו במיוחד.
לגבי המתכון ;אם כוס זה 100 גר אז 240 גרם זה שתי כוסות ומעט יותר משליש אך לא שני שליש שזה 66 גרם – הלא כן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:49 8.07.2020)

היי רחל,
אם העוגיות יצאו מתפוררות אז אולי היה יותר מידי קוקוס בתערובת או שהשתמשת בביצים קטנות.
כוס קוקוס זה 90 גרם. הכנת לפי משקל או לפי כוס? באיזה גודל ביצים השתמשת?

רחל (19:05 8.07.2020)

השתמשתי ב 230 גר קוקוס ובצי אקסטא
לארג.העוגיות יצאו דחוסות בפנים במקום שיהיו אוריריות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:49 8.07.2020)

חשבתי שהבעיה היא שהן יצאו מתפוררות.
שימי לב שהמתכון השני הוא עם ביצים שלמות וללא מיקסר ולכן העוגיות יצאו במרקם פחות אוורירי.
העוגיות במתכון הראשון יוצאות יותר אווריריות כי הן מחלבונים מוקצפים.

אסתר סיבוני (00:24 14.04.2020)

כמו כל המתכונים שלך, פשוטים
ביתיים, ומדויקים.
מדהימים בשביל מי שאוהב את המטבח, ורוצה דברים ביתיים ומשובחים באמת!

הכנתי את המתכון השני

וכמו תמיד 🙂 יצא מקסים
וטעיייים!!!!

חג שמח.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:58 15.04.2020)

תודה אסתר ❤️

הילה (21:19 13.04.2020)

היי. שאלה קצת מוזרה. האם אפשר להכין את העוגיות במחבת? כי אין לי תנור לפסח.
חשבתי שאולי עם עוגיות קוקוס זה יכול ללכת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:20 14.04.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי 🙂

עמליה (19:16 13.04.2020)

מועדים לשמחה אפרת,
הכנתי את התכון הראשון של עוגיות הקוקוס ויצאו מושלמותתת וטעימות!!!
תודה רבה על מתכונים מהירים ונפלאים, אין כמוך!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:23 13.04.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה עמליה

אביגיל (18:36 13.04.2020)

מתכון מאד מוצלח וגם קל להכנה.תודה רבה לך אפרת.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:37 13.04.2020)

מהמם 😍
תודה אביגיל וחג שמח!

מירי (12:32 10.04.2020)

אפשר להשתמש בסוכר וניל במקום תמצית וניל במתכון בשני?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:29 11.04.2020)

כן אפשר.

לאה (23:34 9.04.2020)

היי אפרת
הכנתי את העוגיות בלי המיקסר ויצא פשוט מושלםםםם!!
תודה רבה על מתכונים מוצלחים וקלים 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:41 10.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לאה

אוריאנה (23:05 9.04.2020)

הכנתי את המתכון הראשון, טעים מאוד!
מחר אנסה את המתכון השני (ביצה שלמה)
תודה על כל המתכונים המעולים שאת מפרסמת לנו

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:32 9.04.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה לך על כל התמונות שאת משתפת!

ריקי (14:39 8.04.2020)

עשינו את המתכון הראשון של העוגיות- (רק חלבונים) יצא ליגה!! גם בניראות גם במרקם וגם בטעם!!
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:58 9.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך.

מיה (19:08 7.04.2020)

היי אפרת,
אפשר בשק זילוף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:16 7.04.2020)

נראה לי שהתערובת סמיכה מידי בשביל זה.
חג שמח 🌺

אני (14:49 7.04.2020)

אפרת היקרה,
אני מאוד נהנית מהאתר שלך והמתכונים המדהימים, תודה רבה !!
אפשרי להכין את המתכון של \”עוגיות קוקוס עם ביצים שלמות (בלי מיקסר)\” כבסיס לעוגה? לשטח בתבנית, לאפות ומעליו להוסיף קצפת וסירופ שוקולד?
תודה רבה וחג שמח

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:11 7.04.2020)

האמת שאני לא יודעת.
תקחי בחשבון שהתחתית תצא נמוכה במרקם של עוגיית קוקוס. אם זה נראה לך מתאים אז תנסי 🙂
חג שמח 🌺

אביטל (10:22 7.04.2020)

כל שנה חוזרת למתכון הזה ,
השמה חזרתי לכתוב לך תודה רבה וחג שמח 🤗

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:29 7.04.2020)

חג שמח יקרה ❤️
המון בריאות ובשורות טובות.

שני מויאל (16:54 2.04.2020)

תודה רבה על מתכונים סופר מושקעים וקלים! בנוגע למתכון ללא המיקסר, האם יש אפשרות להחליף את הסוכר במשהו אחר טבעי כמו סילאן או מייפל טהור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:29 2.04.2020)

אני חושבת שכן. עדיף מייפל.

itzik30 (19:34 6.03.2020)

אם אין לי סוכר וניל למתכון הראשון, כפית תמצית וניל תספיק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:20 7.03.2020)

כן, אפשר לשים כפית תמצית וניל + כף שטוחה סוכר.

chaya segal (18:29 5.01.2020)

וואו ייצא מ-ה-מ-םם!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:43 6.01.2020)

מהמם 🙂

מרדכי דלית (16:53 12.11.2019)

היי אפרת,
רציתי לספר שאני עושה כל הזמן מתכונים מהאתר שלך ומאוד כייף להכין ושאוהבים.
עשיתי את עוגיות הקוקוס ויצא מעולה.
עשיתי את המתכון של עוגיות שוקולד טבעוניות עם קורנפלור וקמח אורז ויצא מעולה ביתי עם צליאק וסוכר ולכן לא משתמשת בקונדיטור.
תודה על אתר מושלם וכייף.
דלית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:33 12.11.2019)

שמחה לשמוע ❤️
תודה דלית

תמר (14:08 3.11.2019)

תודה על המתכונים שלך!
כשאני מכינה מתכונים מהאתר אני יודעת שיצא טעים!
משתמשת הרבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:11 3.11.2019)

שמחה לשמוע ❤️

222 (10:32 15.08.2019)

היי, האם ניתן להחליף את הקוקוס באגוזים טחונים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:12 15.08.2019)

אפשר להכין את המתכון הזה- עוגיות כל טוב. אפשר לשים רבע כוס סוכר לבן.

מלכי (22:29 24.04.2019)

הכנתי את המתכון השני-עם ביצים שלמות.
רבע שעה לפני שהגיעו אורחים…
עשיתי במהירות צורות עם 2 כפות, אחרי האפייה זילפתי שוקולד (הימסתי חבילת שוקולד בתוך שקית קשורה, בתוך ספל מים רותחים, ואז חוררתי בקצה וזילפתי)
יצא מעדן יוקרתי וטעים.
בזכותך עוד ארוח יצא מושלם!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:33 24.04.2019)

שמחה לשמוע!
תודה מלכי וחג שמח ❤️

סאלי (18:12 23.04.2019)

המתכון הראשון יצא מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 23.04.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה סאלי

דנה (12:46 23.04.2019)

ניתן להשתמש ב”כמו סוכר” במקום סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 23.04.2019)

כן.

נופר (09:54 7.03.2019)

היי אפרת,
לאיזה כוס את מתכוונת במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:24 7.03.2019)

כוס בנפח 240 מ”ל

מתן כוכבי (22:19 5.09.2018)

אם שמתי יותר מידי קוקוס והתעורבבת מתפוררת מה צריך לעשות?? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 5.09.2018)

אפשר להוסיף כמה כפות מים.

ימית (10:56 2.04.2018)

היי
אני ממש מתלבטת איזה מתכון להכיו המתכון עח המירסר נראה יותר מושקע אבל אני לא יודעת מה יותר טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:01 2.04.2018)

היי ימית,
האמת ששניהם טעימים.
את יכולה לעבור על התגובות ולקרוא המלצות ולפי זה להחליט.

יהודית (15:38 29.03.2018)

הכנתי את המתכון הדני בלי ההתקפה ויצא מדהים תודה וחג שמח🌹🌹

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 29.03.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יהודית וחג שמח!

רוז (20:23 25.03.2018)

הכנתי את המתכון הראשון יצא סוף פשוט מדהים וטעיייים בטירוף.. ממליצה לנסות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:02 25.03.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

עדי (18:15 25.03.2018)

באיזה מהמתכונים העוגיות נשארות יותר לחות ועסיסיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 25.03.2018)

היי עדי,
שני המתכונים טובים. אני חושבת שבמתכון השני.

רחל (12:38 15.03.2018)

היירציתי לשאול, ניתן להקפיא את העוגיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 15.03.2018)

כן אפשר.

טולי (14:58 10.03.2018)

היי שלום
לא חסר שומן כלשהו במתכון?
הבצק לא מתגבש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:53 10.03.2018)

היי,
איזה מתכון מבין השניים הכנת? מה הכוונה הבצק לא מתגבש? זה לא אמור לצאת בצקי. אמורה לצאת תערובת רכה אך יציבה של קוקוס.

פנינה (23:07 23.01.2018)

שלום אפרת.
נשארו לי חלבונים והיה קוקוס אז הלכתי על המתכון שלך ויצא נהדר!
תודה רבה
פנינה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:13 23.01.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה פנינה.

יערית (14:27 1.11.2017)

צהריים טובים אפרת
יש לך עוד מתכונים שעושים עם חלמונים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:02 1.11.2017)

היי יערית,
את מתכוונת לחלבונים (ללבן) או לחלמונים (צהוב)?

דנה (16:50 16.05.2017)

שלום אפרת, האם ניתן לוותר על התמצית וניל או להוסיף סוכר וניל במקום?
תודה מראש!

מתכונים ב-10 דקות (17:01 16.05.2017)

כן דנה אפשר. קחי בחשבון שבשקית סוכר וניל יש בערך כף סוכר אז אפשר לקזז את זה מכמות הסוכר.

מיטל (17:06 11.04.2017)

היי אפרת חג שמח
הכנתי לראשונה עוגיות קוקוס (האהובות עליי בפסח) ובחרתי (כמובן) במתכון שלך ללא המיקסר ויצא מעולה!
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (18:31 11.04.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מיטל, חג שמח.

ניליbhkh (19:10 8.04.2017)

המתכון: ביצים שלמות עם קוקוס:
התערובת יוצאת מאוד יבשה, מה להוסיף כדי שהיא תהייה דביקה יותר? אני באמצע ולא מצליחה לעשות פרמידה, לא עם צנטר ולא עם הידיים, זה מתפרק:(

מתכונים ב-10 דקות (19:51 8.04.2017)

כנראה שהשתמשת בכוס יחסית גדולה או בביצים קטנות. במקרה כזה מומלץ להוסיף כמה כפות מים בהדרגה.

אסתי (16:50 3.04.2017)

היי
תודה על המתכונים המעולים!
יש לך המלצה על איזה מבין 2 העוגיות כדאי ללכת?

מתכונים ב-10 דקות (17:48 3.04.2017)

היי אסתי,
בשני המקרים יוצא טעים אבל אם צריך לבחור אז אני ממליצה ללכת על המתכון הפשוט והקל יותר- עם ביצים שלמות ובלי מיקסר. העוגיות יוצאות גם יותר זהובות.

אפרת (06:14 16.03.2018)

זה עם המיקסר יצא פצצה
הקוקוס נעשה קרנצ׳י
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:56 16.03.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.