שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 8 דקות

מס’ מנות: 12-15 עוגיות

מצרכים:

4 כפות גדושות ממרח חמאת בוטנים (115 ג’) *לא חמאת בוטנים טבעית

2 כפות גדושות סוכר (34 ג’)

1 ביצה קטנה (S או M)

**ניתן להוסיף לתערובת 2 כפות שיבולת שועל (לא חובה).

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מניחים בקערה את חמאת הבוטנים, הסוכר והביצה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

-בעזרת הידיים יוצרים כדורים, מניחים אותם במרווחים על נייר אפיה ומשטחים אותם לעוגיות בקוטר כ-4 ס”מ. בעזרת גב המזלג מעטרים את העוגיות (לא חובה).

-מכניסים לתנור ואופים במשך 8 דקות בלבד (ולא יותר!) עד שהעוגיות מזהיבות ומשחימות מעט בשוליים. מוציאים ומצננים לחלוטין.

הערה: העוגיות יוצאות מהתנור רכות אך מתקשות ונעשות פריכות לאחר צינון.

 

עוגיות חמאת בוטנים, חמאת בוטנים מתכון

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות קינמון מבצק עלים
עוגיות נוטלה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
דנה (20:26 11.02.2021)

תודה רבה על עוד מתכון מנצח!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:42 11.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂

עדי (11:57 23.12.2020)

לא הבנתי.. יש לי חמאת בוטנים מתוקה, של ביטר אנד דיפרנס. זה טוב??

מתכונים ב-10 דקות (18:23 23.12.2020)

אני מניחה שאפשרי 🙂
מישהי הגיבה בתגובות וסיפרה שהקפיאה את חמאת הבוטנים לפני השימוש ושיצא לה מוצלח 🙂

טליה (09:09 23.12.2020)

היי האם אפשר להשתמש בממרח חמאת אגוזים או משהו? או חמאת שקדים במקום?

מתכונים ב-10 דקות (11:21 23.12.2020)

אני מניחה שאפשרי 🙂

רעיה (20:32 15.10.2020)

הכנתי ויצא ממש מצויין! זה טעים במיוחד בתוספת שוקולד ציפס, אבל אז כדאי לשים קצת פחות סוכר.
תודה רבה על המתכונים הנהדרים שלך! אני משתמשת קבוע באתר ומאוד נהנית 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:09 15.10.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה רעיה

רינת (15:32 27.07.2020)

תודה רבה על המתכונים כל אחד יותר מפוצץ משיני והכל יוצא בדיוק כמו בתמונה לא כמו מקומות אחרים..שלא יוצא בכלל דומה הכל טעים וקל מאוד!!!!! להכנה אין עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב הפצתי להמון חברות על האתר הזה וכולם מתלהבות מזה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:39 27.07.2020)

תודה רינת ❤️

מיטל (10:52 29.10.2019)

היי אפרת, אני מעוניינת להכין את העוגיות עם חמאת בוטנים טבעית, שהיא בריאה יותר, האם יש צורך להוסיף משהו נוסף כדי לשפר את המרקם? האם יש צורך להוסיף סוכר? כי הטבעית היא ללא סוכר. ראיתי שאת לא ממליצה על טבעית, אבל אצלינו לא אוכלים חמאת בוטנים ממותקת. תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:03 29.10.2019)

היי מיטל,
אני ממליצה על חמאת בוטנים טבעית אבל לא בעוגיות האלה. ניסיתי וזה לא יצא מוצלח.
אני לא בטוחה מה אפשר להוסיף כדי לשפר את המרקם.

עומר (15:21 14.10.2019)

אני בשום צורה לא אופה מקצועי, תאמת די גרוע באפייה, וגם השתמשתי ב2/3 ביצת L במקום ביצה קטנה, ומשום מה יצא לי 9 עוגיות די מכוערות, אבל הן מאוד טעימות וזה מה שבאמת חשוב 🙂 מתכון 10/10, ממליץ בחום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:58 14.10.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

מיכאלה (16:12 8.10.2019)

מתכון טעים מאוד!
שמתי במקום שתי כפות סוכר, כף סוכר ושקית סוכר וניל…
הכנתי לילדים הקטנים לצום…….
תודה! גמר חתימה טובה🌹❤🌹❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:57 10.10.2019)

מעולה 🙂
תודה וגמר חתימה טובה 🌺

הדס (21:41 7.08.2019)

אפרת האלופה!
המתכונים של מושלמים!
אהבתי את המתכון של הבראוניז, החמאת בוטנים והשומשום…
ממולץ.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:33 7.08.2019)

תודה הדס ❤

סאלי (15:50 19.03.2019)

היי אפרת ותודה על המתכונים המעולים!
רציתי לדעת האם ניתן להכפיל כמויות או שעדיף שלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:19 19.03.2019)

במקרה הזה אני ממליצה לא להכפיל. זה גם עוזר לשפר בפעם הבאה, לדוג’ לאפות קצת יותר או פחות זמן לפי המרקם הרצוי.

רון (16:37 10.01.2019)

יש לי רק ביצים גדולות, להוסיף משהו למתכון?

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:49 10.01.2019)

היי רון,
אפשר לטרוף את הביצה בקערית ולהשתמש רק בשני שליש מהבלילה.

חיה (10:58 8.11.2018)

הכנתי מלכתחילה כמות כפולה. אבל התאכזבתי ממש!
קודם כל יצאו 18 עוגיות
דבר שני הם יצאו רכות ובמרקם מאוד מוזר.
הוספתי קמח קצת כדי שייצא עיסה יוצר יציבה. ועדיין . 🙁

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:54 8.11.2018)

היי חיה,
השתמשת במקרה בחמאת בוטנים טבעית?
כמה קמח הוספת? כי הקמח גם יכול לגרום לעוגיות להיות רכות.
אם יצאו 18 עוגיות כנראה שהכנת אותן גדולות ממה שצריך להיות ואז זמן האפיה לא היה מספיק. היה צריך להאריך אותו מעט כדי שהעוגיות יספיקו להתקשות.

תומר (00:53 17.09.2018)

למה לא חמאת בוטנים טבעית?.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:39 17.09.2018)

המרקם יוצא פחות מוצלח עם חמאת בוטנים טבעית. כנראה שבחמאת בוטנים לא טבעית יש שומן שתורם למרקם פריך יותר.

יחמ (22:22 17.10.2018)

היי.
תודה רבה על המתכון!
יצא מוצלח עם חמאת בוטנים טבעית.
שמתי אותה במקפיא קודם…
פיזרתי מעליה סוכריות ויצא מדהים.
נהניתי שניתן לעשות עוגיות בכזו מהירות ועם שלושה חומרים זמינים.

מיכל (21:01 31.08.2018)

איפה שומרים אותן ?:) ואיך העוגיות אמורות לצאת ? שלי יצאו מבחוץ קשות ומבינים רכות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 1.09.2018)

היי מיכל,
אפשר לשמור בקופסה סוגרה מחוץ למקרר.
העוגיות אמורות לצאת פריכות מבחוץ ואם מכינים אותן דקות אז גם מבפנים.

דינה יהודית (18:16 29.08.2018)

שלום לך!
מאוד מרגש אותי איך פעם אחר פעם את עונה לי ולכולם בסבלנות בלי להתחרפן {או שכן:)}.
עדיין לא בדקתי איך העוגיות בלי החמאת בוטנים הזו.
באיזה חמאת בוטנים את ממליצה?
באהבה והערכה!
דינה יהודית.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:36 29.08.2018)

היי 🙂
ספציפית למתכון הזה אני ממליצה על כל חמאת בוטנים רגילה, לא כזאת רשום עליה שהיא טבעית.

דינה יהודית (21:05 18.08.2018)

שלום וסליחה על התגובה המאוחרת.
השתמשתי בחמאת בוטנים רגילה של בטר אנד דיפרנד. יש בעיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 18.08.2018)

היי, חמאת הבוטנים הזו היא במרקם נוזלי וזה יוצא במרקם פחות פריך ומוצלח.
איך העוגיות יצאו?

libi (23:45 30.07.2018)

העוגיות יצאו ליגה!
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:01 31.07.2018)

תודה ליבי 🙂

ד (16:00 30.07.2018)

שלום.
את הציון שהייתי נותנת לעוגיות הללו מ1 עד 10 הוא 3 וזאת בגלל המצרכים הפשוטים.
מכיוון ש:
1.אפיתי את העוגיות 8 דקות בדיוק הוצאתי וחיכיתי 7 דקות שהתקררו טעמתי והם היו רכות מאוד {כמו ג’לי} חיכיתי עוד זמן רב והם לא התקשו.
2. הם לא היו כל כך טעימות
3. הם יצאו 5 עוגיות ביניניות {כמו ששלחו בתמונות בתגובות.}

אשמח לדעת למה קראו 3 הסיבות הללו כדי שאדע להבא וישאר לי טעם טוב.
תודה וסליחה על התרתורים.
דינה יהודית…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:46 30.07.2018)

כנראה שהכנת עוגיות גדולות מידי. זאת הסיבה שיצאו לך מעט עוגיות וזאת גם הסיבה שהן היו רכות.
לגבי הטעם, באיזה חמאת בוטנים השתמשת?

דינה יהודית (17:53 29.07.2018)

שלום.
אני רוצה מאוד להכין את העוגיות.
נראות מגרות.
אך יש לי שאלה
כמה עוגיות יוצאות?
בתודה והערכה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 29.07.2018)

אמורות לצאת 12-15 עוגיות.

חני (20:03 10.07.2018)

ייצא פצצה, הוספתי שוקוציפס!
תננקס אחלה של מתכון מהיר, קליל וטעים👌👌

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 10.07.2018)

נראה מעולה!
תודה חני 🙂

אביטל (20:09 13.02.2018)

וואווו מושלם

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 13.02.2018)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

ליאור (23:09 8.02.2018)

היי, אני מחפשת דרך להפוך את המתכון לטיפונת ייותר בריא, ניתן להשתמש בחמאת בוטנים טבעית? (היא פחות סמיכה ויציבה) אולי להוסיף משהו אם אני משתמשת בה?
והאם ניתן להחליף את הסוכר בסטיביה?, אם אני רוצה להכין כמות כפולה פשוט להכפיל כמויות?
ושאלה אחרונה- האם יש צורך להפוך את העוגיות בתנור לאחר זמן מה?

תודה רבה רבה! בברכה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:55 9.02.2018)

היי ליאור,
חמאת בוטנים טבעית היא אכן קצת נוזלית. פחות מומלצת לשימוש במקרה הזה.
לגבי הסטיביה, אני חושבת שאפשר (לא ניסיתי).
אין צורך להפוך את העוגיות.
בהצלחה 🙂

שיר (15:41 10.12.2017)

היי הנה העוגיות שיצאו לי
דווקא היה מאוד נח ליצור עיגולים
תודה נשמה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 10.12.2017)

תודה שחזרת לעדכן! 🌺

שיר (09:06 11.12.2017)

יואו עד שצילמתי לא ראו….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:16 11.12.2017)

תודה שיר 🙂
יום נפלא!

שיר (10:42 7.12.2017)

קודם כל תודה על המתכונים, יש פה מתכונים מצוינים!!
אני רוצה להכין את העוגיות האלה
אבל איך אפשר ליצור עיגולים יפים? זה מאוד דביק, לא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:25 7.12.2017)

היי שיר,
זה תלוי במרקם של חמאת הבוטנים, אם הוא סמיך או נוזלי.
אם התערובת דביקה אפשר להרטיב את הידיים, זה עשוי לעזור.
אם זה לא מצליח גם עם ידיים רטובות אז אפשר להניח עם כף. גם ככה העוגיות משטחות באפיה.
בהצלחה 😉

שיר (11:44 7.12.2017)

תודה רבה
אני אשלח לך תמונה איך יצא…

טל (22:47 11.11.2017)

יוצא ממש טוב גם עם חלבה גולמית והחלפתי את הסוכר בסילאן 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 12.11.2017)

מצוין 🙂
תודה טל ושבוע נפלא

רינת (15:45 23.10.2017)

היי אפרת
אפיתי את העוגיות.. אך יצאו לי רכות קמחיות ומתפוררות.. אפיתי לפי המתכון. במה טעיתי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:01 23.10.2017)

היי רינת,
איזה מרקם היה לתערובת לאחר ההכנה ולפני האפיה?
באיזה עובי הכנת אותן? אולי הן היו עבות או גדולות מידי? כמה עוגיות יצאו לך?

אריאלה (18:41 21.10.2017)

יצא נדיר תודה רבה
דקה עבודה וטרפו הכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 21.10.2017)

תודה אריאלה, שמחה שאהבת 🙂

חדווה (18:08 17.09.2017)

ממש טעים והכי קל להכנה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:49 17.09.2017)

תודה חדווה 🙂
שנה טובה!

רות (23:28 13.09.2017)

אפרת תודה רבה את אלופה אני מכינה את המתכונים שלך אחד אחרי השני העוגיות האלה היו טעימיות מאד תודה רבה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 14.09.2017)

תודה רות 🙂
שנה טובה!

קוקי (12:22 3.09.2017)

עוגיות יפות בריאות וטעימות. שומרת אותן במקפיא. אצלנו להיט

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 3.09.2017)

מעולה, תודה 🙂

יעל (19:55 17.08.2017)

תודה רבה!!
אף פעם לא התלהבו כל כך מעוגיות שהכנתי…
ולא האמינו כמה קל להכינן 🙂
כיף של מתכון!
האם יש לך מתכונים נוספים דומים? בלי מרכיבים רבים ועבודה מסובכת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:16 17.08.2017)

היי יעל,
שמחה שיצא טעים 🙂
יש מאפינס נוטלה ועוגיות נוטלה.
יש עוד המון מתכונים. ממליצה להסתכל בקטגוריה “מתכונים עד 5 מצרכים

קלמי (19:05 5.08.2017)

האם ניתן להשתמש במאת בוטנים טבעית ללא סוכר? היא קצת נוזלית.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:54 5.08.2017)

אפשר אבל התערובת תצא מעט נוזלית.

אני:-) (11:44 27.06.2017)

יוצא טוב עם שקדיה במקום חמאת בוטנים?

מתכונים ב-10 דקות (12:19 27.06.2017)

לא ניסיתי אבל נשמע מעניין.

קרן (09:05 21.06.2017)

היי אני מתכננת להכין את העוגיות היום ורציתי לדעת אם אני אתשמש בביצה בגול לארג’ זה בסדר?
ואני אנסה להוסיף קוואקר

מתכונים ב-10 דקות (10:12 21.06.2017)

היי קרן,
ממליצה להשתמש רק בחלק מהבלילה של הביצה לפי הצורך (לטרוף ביצה בקערית ולהוסיף בהדרגה).
יום מקסים 🙂

תהל (16:41 26.05.2017)

מתכון נהדר!! הוספתי 3 קוביות שוקולד מריר שבורות גס , יצא טעיםםם

מתכונים ב-10 דקות (17:52 26.05.2017)

מעולה 🙂
תודה תהל ושבת שלום

נוי (13:15 16.05.2017)

שתי שאלות:
1. לכמה עוגיות מספיקה הכמות הזו?|
2. האם אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס כדי לשדרג?

מתכונים ב-10 דקות (13:38 16.05.2017)

היי נוי,
בסביבות 12 עוגיות.
אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס.

יוסף (12:11 4.04.2017)

האם יש דרך של טיגון לעוגיות? אין לי תנור…

מתכונים ב-10 דקות (15:28 4.04.2017)

לצערי לא.

אביטל (20:12 4.03.2017)

היי הכנתי את התערובת ויצא לי יחסית נוזלית זילפתי עם שקית וכשהן אתי הן היו כדיין רכות וכאילו לא אפויות , ניסיתי להחזיר לתנור נראה איל יצא ..
מה עשיתי לא נכון ?

מתכונים ב-10 דקות (21:45 4.03.2017)

היי אביטל,
אם התערובת יצאה נוזלית מידי זה יכול להיות בגלל שימוש בביצה גדולה או שהממרח עצמו היה נוזלי.
העוגיות אמורות לצאת מהתנור כשהן רכות והן מתייצבות ומתקשות רק לאחר שהן מתקררות לטמפ’ החדר.

natali_k (17:57 22.02.2017)

לכמה ימים העוגיות נשמרות? אני רוצה להכין ביום חמישי בשביל מוצ”ש, הם יישארו טריות?

יש לך אתר מדהים!!

מתכונים ב-10 דקות (18:48 22.02.2017)

היי,
אני חושבת שכן אבל אם יש לך אפשרות עדיף להכין יום שישי כדי לא לקחת סיכון.
יש לאחסן אותן בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
ערב נעים 🙂

חיה מושקא (11:54 14.02.2017)

איך מצננים את העוגיות?

מתכונים ב-10 דקות (11:58 14.02.2017)

היי חיה,
פשוט מוציאים אותן מהתנור ומניחים להן להתקרר בחוץ.

חיה מושקא (12:02 14.02.2017)

תודה רבה על התשובה המהירה

עמית (20:58 22.11.2016)

היי, האם אפשר להחליף את הסוכר באגגבה או בסילאן ואם כן באיזו כמות?

מתכונים ב-10 דקות (21:09 22.11.2016)

היי עמית,
אני מניחה שאפשר. צריך רק לקחת בחשבון שזה יעשה את התערובת יותר נוזלית אז אולי יהיה כדאי להשתמש בכף כדי להעביר חתיכות מהתערובת לתבנית (במידה ואין אפשרות ליצור עוגיות עם ידיים רטובות).
עדיף להשתמש באגבה. יש לשים בסביבות 2 כפות מלאות.

מיקה (17:21 24.09.2016)

ממש טוב וטעים

מתכונים ב-10 דקות (17:25 24.09.2016)

שמחה לשמוע, תודה על העדכון!

מיקה (17:21 24.09.2016)

הכנתי עם קרם לוטוס יצא מעולה!!!:)

חלי (15:42 21.08.2016)

תודה על המתכון
הכנתי כבר פעם שלישית ביומיים
עם חמאת בוטנים ושבבים
התוצאה מעולה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:41 21.08.2016)

תודה חלי, שמחה לשמוע 🙂

אודליה (15:05 14.08.2016)

היי, אני רוצה להכין את זה לשבירת הצום עם כוס קפה! יש לי רק ביצים בגודל L. תוכלי להגיד לי מה עושים במצב זה? לוותר על הביצה ולהכין עם קמח ושמן כמו שהצעת למטה? תודה רבה וצום קל ומועיל 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:46 14.08.2016)

היי אודליה,
ממליצה לך להשתמש במחצית מבלילת הביצה (להוסיף בהדרגה). הכוונה לטרוף את הביצה קודם בכוס ואז להשתמש במחצית בלבד.
אפשרות נוספת היא להשתמש בכל הביצה ולהוסיף 2 כפות חמאת בוטנים וכף סוכר מעבר למה שרשום.
בהצלחה 🙂

אודליה (15:51 14.08.2016)

תודה רבה!! נראה לי שאלך עם האופציה השנייה, ככה יצא לי יותר עוגיות 🙂

אודליה (18:53 14.08.2016)

היי, העוגיות התקררו והם עדיין מתפוררים, אבל הריח מטורף!! מחכה כבר לסוף הצום! הם גם לא השחימו מספיק לדעתי. יכול להיות שבלל שעשיתי כמות יותר גדולה, הייתי צריכה להשאיר אותם בתנור יותר מ8 דקות? רוצה לדעת איך לשפר את הנגלה הבא! תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (19:03 14.08.2016)

אם הן לא השחימו מספיק אז יכול להיות שהיה חסר זמן בתנור. חיממת מראש תנור ל180 מעלות? העוגיות התקשו לאחר קירור?
כמה עוגיות יצאו לך מהכמות הזאת?

אודליה (19:42 14.08.2016)

כן חיממתי את התנור מראש ל180 מעלות. העוגיות יצאו מהתנור אחרי 8 דקות רכות מאוד, כמעט כמו שהכנסתי אותן, אבל די התקשו אחרי קירור, אומנם מתפוררים לי בידיים. יצאו לי בערך 16-17 עוגיות. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:06 14.08.2016)

לפי הכמויות שיצאו לך הכנת אותן בגודל בסדר גמור. אם העוגיות התפוררו מאוד זה אומר שהייתה חסרה קצת ביצה בתערובת. פעם הבאה נסי להכין אותן לפי המתכון ולהוסיף בהדרגה בין חצי ל3/4 מבלילת הביצה (אם מדובר בביצה גדולה). לגבי זמן אפיה, יכול להיות שבתנור שלך לוקח קצת יותר זמן ויש להשאיר את העוגיות יותר זמן. שימי לב מתי העוגיות משחימות מעט בקצוות ואז יש להוציא אותן מהתנור שלא ישחימו יותר מידי ויקבלו טעם מר.

אודליה (22:04 14.08.2016)

תודה רבה על כל התגובות המהירות! אנסה לפי ההוראות שלך בנגלה הבאה! אגב הן היו טעימות מאוד! אני ממש מתחילה להיות מכורה לאתר שלך, זה גורם לי להיכנס יותר למטבח, ולא רק להכין קפה 🙂 לא מרימה ידיים, אמשיך לנסות בע”ה עד שאהיה מומחית 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:15 14.08.2016)

איזה כיף לשמוע! בהצלחה 🙂

מור (15:28 5.08.2016)

היי, הכנתי את העוגיות והן יצאו לי במרקם של פנקייק… כך זה אמור להיות?

מתכונים ב-10 דקות (16:45 5.08.2016)

היי מור,
זה לא המקרם שאמור לצאת. הן אמורות להיות פריכות.
באיזה גודל ביצה השתמשת?
כמה זמן אפית אותן וכמה עוגיות יצאו לך מהכמות במתכון? (כדי שאדע פחות או יותר את הגודל)
שיטחת את העוגיות לפני האפיה?

מימי (12:25 5.06.2016)

אפשר להכין עם ממרח שקדים במקום ממרח בוטנים? אודה לתשובתך

מתכונים ב-10 דקות (12:46 5.06.2016)

היי מימי,
לא ניסיתי כך שאני לא יודעת.
אם תחליטי לנסות אשמח לעדכון איך יצא 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:33 9.05.2016)

סורי, ראיתי רק עכשיו 🙂
אפשר להפחית ולשים רק כף אחת גדושה.

אורית (16:56 9.05.2016)

דחוףףףףףףףףףףףף

קטי (14:12 8.05.2016)

עוגיות מעולות. הוספתי 2 כפות שוקולד צ’יפס ושתי כפות קוואקר. יצא מושלם.

מתכונים ב-10 דקות (14:27 8.05.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה קטי ושבוע מקסים

יעל (21:22 21.02.2016)

גאוני שזה רק משלושה מרכיבים!
יצא לי נחמד מאוד!

מתכונים ב-10 דקות (23:25 21.02.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא

אביטל (00:08 22.01.2016)

היי,
האם אפשר עם סוכר חום?

מתכונים ב-10 דקות (09:31 22.01.2016)

כן אביטל, אפשר.
שבת שלום 🙂

בטי (08:44 17.01.2016)

הכנתי את העוגיות והן מעולות
אנשים התאהבו בהם – במיוחד הילד שלי אוהב במבה …..
תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:12 17.01.2016)

שמחה לשמוע בטי 🙂
תודה על העדכון ושבוע נפלא!

מורן (14:20 23.12.2015)

הוספתי פיצפוצי שוקולד
ויצא מעולה!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (15:03 23.12.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂

נטשה (21:23 21.12.2015)

אני לא מבינה איפה טעיתי…יצא לי 7 עוגיות סהכ וחלקן לא נאפו בפנים ונשרפו בחוץ. הן נראות חיוורות ולא מזמינות ממש לא כמו בתמונה. הן יבשות אבל לא פריחות. דווקא אני אופה הרבה ויחסית טוב. מבאס

מתכונים ב-10 דקות (22:11 21.12.2015)

היי נטשה,
העוגיות היו צריכות להיות קטנות יותר. הייתה צריכה לצאת כמות כפולה של עוגיות. אני מניחה שבגלל שהן היו יחסית גדולות הן לא הספיקו להאפות כמו שצריך גם מבפנים.
אני לא יודעת אם שיטחת אותן לפני האפיה אבל גם זה חשוב כי אם הן עבות מידי הן יהיו רכות ולא פריכות.

blackie (17:06 23.08.2015)

הי, העוגיות עוברות הקפאה?
תודה רבה מראש 🙂

מתכונים ב-10 דקות (17:11 23.08.2015)

היי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר 🙂

חנה'לה (16:39 2.07.2015)

הייתי סקפטית, אבל יצא באמת ממש טעים. עשיתי עם חמאת בוטנים עם שברי בוטנים וכולם בבית ממש התלהבו מהעוגיות. מומלץ!!

מתכונים ב-10 דקות (23:09 2.07.2015)

שמחה לשמוע! תודה שחזרת לשתף 🙂

לי (10:14 20.06.2015)

היי
האם אפשר לשים משהו אחר במקום הביצה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:40 20.06.2015)

היי לי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאת יכולה להוסיף 2 כפות קמח + 2 כפות שמן קנולה + קמצוץ אבקת סודה לשתיה.
בהצלחה 😉

נטף (20:27 9.05.2015)

יצאו מאד טעים הרגע הכנתי
במתכון נוסף שראיתי היתה כמות שווה של סוכר וחמאת בוטנים , ממליצה להוסיף סוכר בכמות שווה כי לי לא יצא מתוק מספיק לפי המתכון שלך
אך טבלתי את העוגיות בשוקולד נוטלה מומס ושיפר את העוגיה ואיזן את המתיקות

מתכונים ב-10 דקות (21:15 9.05.2015)

היי נטף,
שמחה שאהבת ותודה על הטיפ 🙂

שרי (18:45 19.04.2015)

הוספתי קוואקר ושוקולד צ’יפס. יצא טעיייים

מתכונים ב-10 דקות (20:18 19.04.2015)

נשמע מעולה! תודה שחזרת לשתף 🙂

neli (14:14 29.01.2015)

וואי סליחה לא ראיתי שענית לי. תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (14:21 29.01.2015)

שבת שלום! 🙂

neli (14:13 29.01.2015)

הי, תודה רבה על תשובתך המהירה. שאלה נוספת יש לי חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים האם זה מתאים למתכון? מחכה כבר להגיע ולהכין

neli (13:49 29.01.2015)

הי, תודה על תגובתך המהירה. שאלה נוספת יש לי בבית חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים האם זה יהיה בסדר? מחכה כבר להגיע הבייתה ולהכין.

מתכונים ב-10 דקות (13:58 29.01.2015)

לא ניסיתי אבל לא אמורה להיות בעיה 🙂

neli (13:19 29.01.2015)

שלום רב, אני ממש נהנית מהאתר שלך והמהתכונים. שאלתי היא: האם תערובת העוגיות היא דביקה עד כדי כך שלא ניתן לעשות כדורים עם הידיים. מבקשת לדעת תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (13:29 29.01.2015)

הי נלי,
שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
זה תלוי במרקם של חמאת הבוטנים. אם המרקם נוזלי אז הבצק יוצא דביק ואם המרקם יותר מוצק, הבצק יוצא פחות דביק. בכל אופן מומלץ להרטיב את הידיים לפני שיוצרים כדורים ומשטחים אותם (כך הבצק לא נדבק לידיים).

נטע (15:35 26.01.2015)

היי,
האם אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס לעוגיות ?

ותודה על מתכונים פשוטים, מהנים וטעימים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:44 26.01.2015)

היי נטע,
שמחה שאת נהנת מהאתר 🙂
כן, אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס.

גילי (22:25 15.01.2015)

תודה על המתכון, נשמע מעולה.
שאלה: האם חייבים את הסוכר? זה לא מספיק מתוק מחמאת הבוטנים?

מתכונים ב-10 דקות (23:00 15.01.2015)

הי גילי,
הסוכר במקרה הזה תורם גם למרקם העוגיות. לחמאת הבוטנים יש טעם מלוח-מתוק ומומלץ להוסיף לפחות כף אחת גדושה של סוכר.

עדי (17:13 9.10.2014)

שוב פעם אני עם הביצים….ביצה בגודל L תתאים?

מתכונים ב-10 דקות (17:22 9.10.2014)

הי עדי,
במתכון הזה אולי קצת פחות אבל מה שאפשר לעשות זה לשבור את הביצה לקערית, לטרוף אותה בעזרת מזלג ולהשתמש רק בחצי ממנה, אולי קצת יותר מחצי.

שני (17:44 27.09.2014)

מה זאת אומרת לצנן?

מתכונים ב-10 דקות (20:56 27.09.2014)

הי שני,
הכוונה שיש להניח לעוגיות להתקרר.
שבוע טוב 🙂

יפעת (16:56 22.07.2014)

הכנתי והן יצאו טעימות, בריאות יותר וממש במרקם העוגיות שאני מכירה והכל בלי טיפת קמח או חמאה. מעולות!!!

מתכונים ב-10 דקות (17:15 22.07.2014)

שמחה לשמוע, תודה שעדכנת 🙂

תמר (09:55 26.06.2014)

שלום שלום 🙂

האם אפשר להחליף את חמאת הבוטנים בחמאת שקדים?

מתכונים ב-10 דקות (10:15 26.06.2014)

היי תמר,
נשמע מעניין 😉
לא ניסיתי אבל אם תחליטי לנסות אשמח לקבל עדכון.

יעל (13:49 15.04.2014)

שלום שלום 🙂
התלהבתי מהרעיון של העוגיות! לכן החלטתי להכין אותן.. עכשיו הן בתנור.. אבל דבר אחד מציק לי.. בשלב הפיכת העוגיות לכדורים אז השתמשתי במעט מים כדי שהן לא ידבקו לידיים כי המרקם שלהן דביק.. (כמו בקציצות) השאלה אם זה יהרוס או יפריע למשהו..?
תודה ענקית יעל

מתכונים ב-10 דקות (16:30 15.04.2014)

היי יעל, איך יצאו העוגיות?
בכל אופן המים לא אמורים לפגוע במרקם העוגיות. חג שמח 🙂

שיר (20:01 1.04.2014)

האם אפשר להחליף את חמאת הבוטנים בממרח לוטוס ?

מתכונים ב-10 דקות (21:05 1.04.2014)

הי שיר, לא ניסיתי. מבחינת המרקם זה אמור לעבוד אבל אני לא בטוחה מבחינת הטעם.
אם תחליטי לנסות, אשמח לקבל עדכון איך יצא 🙂

נעמי (22:45 13.02.2014)

אין דברים באלה!!אלןף!!

אפרים (20:22 12.12.2013)

אחלה מתכון. מדהים שזה באמת בלי קמח בכלל..
עשיתי עם כף נוטלה ויצא טעים מאוד אבל צריך להוציא אחרי 6-7 דקות אחרת זה נשרף מלמטה קצת.

שיר (17:54 5.12.2013)

הכנתי את הבלילה והיא דלילה יחסית כדי ליצור כדורים ממנה – אולי עם כף ?

מתכונים ב-10 דקות (19:38 5.12.2013)

היי שיר, כן אפשר עף כף. אם כבר אפית, אשמח לדעת איך יצא.

מרים (18:27 22.11.2013)

הכנתי את העוגיות עם חמאת בוטנים ללא סוכר ואת הסוכר החלפתי בכמו סוכר. העוגיות נחטפו בתוך דקות פשוט מעולות.מרים

מתכונים ב-10 דקות (18:51 22.11.2013)

היי מרים, מצוין. שמחה לשמוע:)

אירית (16:46 19.11.2013)

הבן שלי הכין עכשיו את העוגיות. אפס עבודה ותוצאה מעולה. העוגיות מאוד טעימות

מתכונים ב-10 דקות (17:39 19.11.2013)

איזה כייף לשמוע:)

נויה (16:52 18.11.2013)

זה קטע, כי אני תמיד נמנעת מלהכין עוגיות, אני פשוט אופה גרועה והפעם התפתיתי להכין רק בגלל שזה כזה פשוט וואלה יצא מצוין!

הילה מזור (15:15 18.11.2013)

אפשר לשלב גם נוטלה?
ואם כן אז מה הכמות?

מתכונים ב-10 דקות (15:24 18.11.2013)

היי הילה, זה הכל עניין של טעם. אם את אוהבת את השילוב הזה, תנסי לשים 3 כפות גדושות חמאת בוטנים וכף גדושה אחת של נוטלה. בכל אופן, כדי שהעוגיות תצאנה פריכות, ממרח חמאת הבוטנים צריך להיות הדומיננטי.

ליעד (14:55 18.11.2013)

ממש טעימות. האמת שבהתחלה היו לי ספקות כי אין בזה בכלל קמח אבל אמרתי לעצמי שאני חייבת לנסות וטוב שכך.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.