שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

המצרכים:

3 גזרים חתוכים לגפרורים דקים

4 מלפפונים חתוכים לגפרורים דקים

12 עגבניות שרי חתוכות לחצי

1 פלפל אדום חתוך לגפרורים דקים

1 פלפל צהוב חתוך לגפרורים דקים

1 פלפל ירוק חתוך לגפרורים דקים

2 קולורבי חתוכים לגפרורים דקים

חבילת צנוניות פרוסה דק

חבילת אורוגולה שטופה

50 גרם חמוציות

50 גרם ג’עלה

4 כפות מיץ לימון

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל




אופן הכנה:

מניחים את הירקות בקערת סלט. מתבלים בשמו זית, לימון מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ובמידה שיש צורך- מתקנים תיבול. מפזרים מעל את הג’עלה והחמוציות ומגישים.

המתכון באדיבות “ביסטרו הכובשים”, רח’ הכובשים 48 (פינת נחמיה) תל אביב

הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
ספגטי ארטישוקספגטי ארטישוק
אורז עם בשר טחון אורז עם בשר טחון
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה