זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
המצרכים:
3 גזרים חתוכים לגפרורים דקים
4 מלפפונים חתוכים לגפרורים דקים
12 עגבניות שרי חתוכות לחצי
1 פלפל אדום חתוך לגפרורים דקים
1 פלפל צהוב חתוך לגפרורים דקים
1 פלפל ירוק חתוך לגפרורים דקים
2 קולורבי חתוכים לגפרורים דקים
חבילת צנוניות פרוסה דק
חבילת אורוגולה שטופה
50 גרם חמוציות
50 גרם ג’עלה
4 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן הכנה:
מניחים את הירקות בקערת סלט. מתבלים בשמו זית, לימון מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ובמידה שיש צורך- מתקנים תיבול. מפזרים מעל את הג’עלה והחמוציות ומגישים.
המתכון באדיבות “ביסטרו הכובשים”, רח’ הכובשים 48 (פינת נחמיה) תל אביב
הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
ראו גם
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה