שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 18 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 בצל קטן קצוץ

קופסת פטריות שמפיניון טריות חצויות

חופן פטרוזיליה קצוצה

תיבול: 1/2 כפית אבקת פטריות/מרק, מלח ופלפל שחור




אופן הכנה:

-מחממים מחבת עם מעט שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך מספר דקות עד שכל הנוזלים יוצאים.

-מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים. מערבבים 2-3 דקות נוספות ומסירים מהאש.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מרק תירסמרק תירס
קונפי שום ועגבניות שרי קונפי שום ועגבניות שרי
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
מיכל (08:22 10.11.2023)

הי אפרת, מתאים להחליף בתבלין פטרוזיליה יבשה במקום הטרייה? ואם כן כמה לשים? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:51 10.11.2023)

כן, שימי רבע כפית.

avatar
יהודית (15:37 8.09.2023)

הי, ניתן להשתמש בפטריות מקופסת שימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:13 8.09.2023)

פחות מומלץ אבל אפשר(:

avatar
יהודית (17:51 30.07.2023)

מתאים כסלט להקפאה?
מעוניינת להכין סלטים ולהקפיא כבר לחגים.
יש לך חוץ מזה עוד סלטים מתאימים לעניין הזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:11 30.07.2023)

היי
פחות מומלץ להקפיא.
ניתן להקפיא סלטים מבושלים כמו מטבוחה.

avatar
יהודית (09:16 31.07.2023)

יש מתכונים ספציפיים מהאתר שאת יכולה להמליץ עליהם כטובים בהקפאה? רוצה להכין לכמה שבתות …

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:31 31.07.2023)

כן, המתכונים בקטגוריית סלטים מבושלים:
מטבוחה, סלט חצילים וחומוס, סלט פלפלים…

avatar
יהודית (15:51 31.07.2023)

מעולה.
תודה רבה!

avatar
עליזה (21:23 24.08.2021)

אפשר להכין את זה בלי בצל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:29 24.08.2021)

היי עליזה,
אפשר להכין גם ללא בצל, אבל הוא מוסיף המון.

avatar
עינת (19:44 7.12.2020)

זו שוב אני
מעדכנת שיצא טעים גם בלי אבקת מרק
העיניין הוא שכמו שרשמתי הכנתי בסיר נירוסטה ולכן הוספתי מעט מים מה שגרם למרקם חלק מאוד
יותר מידי לדעתי
מה אפשר לעשות?
תודה מראש .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:22 8.12.2020)

מה הכוונה מרקם חלק?
מה שחשוב זה שהפטריות יהיו עשויות ומבושלות ויכול להיות שאם את מבשלת אותן במים זה פוגע במרקם.

avatar
עינת (19:02 7.12.2020)

ערב טוב אפרת
אני מבשלת בסיר נירוסטה
כשאת רושמת להוסיף את הפטריות ולבשל עד שיצאו נוזלים מה בדיוק הכונה?
עד שיהיו נוזלים מהפטריות?
בסיר הכל התייבש הוספתי מעט מים
תודה גדולה על המענה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:27 7.12.2020)

הפטריות מפרישות נוזלים במהלך הבישול.
בסירי נירוסטה זה פחות קורה בגלל סוג הסיר.

avatar
אודטה (20:19 23.05.2020)

שאפו מאוד התחברתי לסלטים מרגיש טעים חג שמח

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 23.05.2020)

שמחה שאהבת 🙂
חג שמח

avatar
רותם (10:50 15.11.2019)

היי, תמיד נהנית מהמתכונים שלך… אפשר בלי אבקת מרק? מה אפשר לשים במקום?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:33 15.11.2019)

אפשר. מספיק לתבל במלח ופלפל שחור.

avatar
דבי (17:15 22.08.2019)

הי
האם אפשר להשתמש בבצל מטוגן יבש?
אם כן – מה הכמות המומלצת, ומתי בבישול הן משתלבות?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:26 22.08.2019)

אפשר לשים בסביבות כפית (לאחר שמוסיפים את הפטריות) למרות שעם בצל רגיל מטוגן יוצא יותר טעים.

avatar
קריסטי (00:00 13.07.2019)

היי אפרת היקרה. הרבה זמן שלא שוחחנו כאן 😀
אני מארחת מחר בצהריים וכאחת המנות אני מגישה פרוסות בגד על תנור טוסטר עם שמן זית מריחת שום פטריות מטוגנות עם בצל וגבינה צהובה/ פרמזן מגורד. נשארה כמות מהפטריות שטיגנתי מבעוד מועד עם בצל (בלי להוסיף לתבלינים. יש לך רעיון למשהו קליל ? אשמח מאוד !
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 13.07.2019)

היי קריסטי, מה שלומך? 🙂
אם זה עדיין רלוונטי אז אפשר להכין סלט פטריות חם.

avatar
מולי (11:47 1.05.2019)

לכמה ימים הסלט מחזיק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:48 1.05.2019)

כ-4 ימים.

avatar
טלי (15:03 23.09.2018)

היי אפרת,
1.איזה ירק אפשר להוסיף לסלט?

2.דבר נוסף חשבתי לעשות עוד כמות ולהוסיף על החומוס, האם זה ילך?

תודה רבה וחג שמח!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 23.09.2018)

היי טלי,
1. אפשר להוסיף גזר.
2. לממרח חומוס יותר מתאים להכין את המתכון הזה- תבשיל פטריות ובצל.
חג שמח 🙂

avatar
עצמונה קציר (09:49 6.06.2018)

בוקר טוב
לכמות כפולה האם להכפיל את כל הכמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 6.06.2018)

כן.

avatar
עצמונה קציר (12:36 5.06.2018)

היי למנה כפולה להכפיל את כל הכמויות?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:22 5.06.2018)

כן.

avatar
משה קנובלר (14:05 31.05.2018)

אני רוצה להשחים/להשחיר את הפטריות תוך כדי טיגון. מה עלי להסיף ע”מ שזה יקרה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:14 31.05.2018)

היי משה,
אפשר לטגן את הבצל, להעביר לצלחת ואז לטגן את הפטריות על אש בינונית-גבוהה, תוך כדי הקפצה, עד שהפטריות משחימות.

avatar
דליה ששון (06:04 16.05.2018)

היי
רק רוצה בבקשה להבין
אחרי הטיגון אני מוסיפה מים ומבשלת
ואם כן אז כמה
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:24 16.05.2018)

היי דליה,
כעקרון אין צורך להוסיף מים. אם במקרה את רואה שהתבשיל מתייבש את יכולה להוסיף כרבע כוס.

avatar
איילה (10:47 12.12.2017)

שלום
האם אפשר להוסיף ירק כלשהו כמו קישוא לסלט הזה??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 12.12.2017)

כן, אפשר בהחלט.

avatar
קוטאי יאיר (18:02 2.12.2017)

שלום לך
האם יש מתכון לפטריות מבושלות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:14 2.12.2017)

היי יאיר,
המתכון הזה הוא של פטריות מבושלות.
יש גם מתכונים נוספים: פטריות מוקפצות, תבשיל פטריות ובצל, סלט פטריות פיקנטי.

avatar
גיא (21:59 31.10.2017)

מתכון מנצח, אי אפשר לטעות. תודה רבה לך! יצא טעים מאוד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 31.10.2017)

תודה גיא, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אורה (08:33 29.09.2017)

האם אפשר לאכול יום למחרת?
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:21 29.09.2017)

כן אפשר.

avatar
אילנה (09:32 29.08.2017)

ראשית כל אתר נהדר ויחס מעולה. שאלתי האם ניתן להכין עם כל סוג של פטריות? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:58 29.08.2017)

היי אילנה,
לא משנה הסוג, אפשר גם לשלב בין כמה סוגים.
יום מקסים 🙂

avatar
olya (13:18 22.07.2017)

אפשר לתבל ברוטב כלשהו, כמו טריאקי? אם כן, באיזו כמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:38 22.07.2017)

כן, אפשר לשים 2-3 רוטב טריאקי.

avatar
אבי (18:15 31.03.2017)

יצא מעדן הוספתי בצל ירוק במקום פטרוזליה פשוט טעים.ובכלל האתר נזה מלא ברעיונות נפלאים אני לומד בישול במכללה ולוקח ממכם המון רעיונות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:18 31.03.2017)

תודה אבי, כיף לשמוע 🙂
שבת שלום

avatar
אבי (02:50 24.03.2017)

יצא פצצה תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:16 24.03.2017)

תודה אבי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
רבקי (19:52 13.02.2017)

שלום!
אין לי פטרוזיליה, יש לי כוסברה ובזליקום מה עדיף?

תודה רבה על האתר המתכונים מעולים!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:29 13.02.2017)

הייתי שמה קצת כוסברה.

avatar
לימור (09:25 24.12.2016)

יצא מצוין תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:29 24.12.2016)

תודה לימור 🙂

avatar
איתן ברנדווין (16:02 8.11.2016)

הכנו את זה בלי פטרוזילטיה אבל יצא ממש טעים, תודה רבה על המתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:34 8.11.2016)

תודה איתן, שמחה לשמוע 🙂

avatar
דליה (15:36 9.09.2016)

צהריים טובים
אין לי פטרוזליה. אבל יש לי כוסברה ושמיר. האם זה יכול להסתדר עם אחד מהם?
תודה על המתכונים הנהדרים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:35 9.09.2016)

היי דליה,
כוסברה נשמע לי מצוין, רק אין לשים יותר מידי כדי שהטעם לא ישתלט על הסלט.
שבת שלום 🙂

avatar
דליה (16:40 9.09.2016)

אני רוצה לציין שזה לא מובן מאליו היחס שאת נותנת לכל אחד ואחד…והמתכונים!!!
הרבה תודה ושבת שלום

avatar
ברוך (11:38 1.07.2016)

תושה על המתכון.
שאלותי:
1. האם עדיף בצל קצוץ לקוביות קטנטנות או אולי יפה יותר עיגולים וכד’. מה יותר מוצלח?
2. אם אני רוצה להוסיף שום, מומלץ? אם כן, כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:42 1.07.2016)

היי ברוך,
1. כל חיתוך הולך. אם אתה רוצה להדגיש את הפטריות כדאי לקצוץ לקוביות קטנות. אם אתה רוצה שירגישו את הבצל אז לעיגולים.
2. אחרי טיגון הבצל אפשר להוסיף 1-2 שיני שום קצוצות או פרוסות.
שבת שלום 🙂

avatar
רותי עלימה (07:05 6.04.2016)

תודה על המתכונים,אנחנו מאוד אוהבים פטריות,בכל צורה שהיא,,,,,כייף לנסות מתכונים חדשים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:38 6.04.2016)

שמחה לשמוע רותי 🙂
יום נפלא!

avatar
שלומית (09:42 5.02.2016)

יצא מעולה! תודה:-)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 5.02.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שלומית ושבת שלום

avatar
הילה (23:42 26.12.2015)

עם מה מגישים את הסלט?
תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:18 27.12.2015)

היי הילה,
אפשר להכין את סלט הפטריות כתוספת לצד מנה עיקרית ואפשר להכין ארוחה קלילה של סלט פטריות, סלט ירקות קצוץ/סלט עגבניות שרי ולצידו לחם כלשהו, מומלץ לחם שום.
בהצלחה ושבוע נפלא 🙂

avatar
דבורי (16:03 21.12.2015)

חייבים להגיש חם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:04 21.12.2015)

היי דבורי,
לא חייבים. אפשר להגיש גם בטמפרטורת החדר.

avatar
אילנית (16:06 4.12.2015)

במקום בצל טיגנתי שום. הוספתי גינגר קצוץ ןמעט שמן שומשום.יצא מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:13 4.12.2015)

מעולה! תודה אילנית ושבת שלום 🙂

avatar
אסף (21:30 3.09.2015)

שלום רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בשימורים שוב תודה על האתר המוצלח ביותר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:13 3.09.2015)

היי אסף,
אפשר להשתמש בשימורים למרות שעם פטריות טריות זה יותר טעים 🙂 . אם זה שימורים, עדיף קופסה של פטריות שלמות אם יש לך.
ערב נעים 🙂

avatar
בר (12:22 7.10.2014)

היי,
עם מה כדאי לתבל?
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:28 7.10.2014)

היי בר,
עדיף תיבול בסיסי כמו שרשום: אבק פטריות או מרק, מלח ופלפל, כי לפטריות ולבצל המטוגן יש המון טעם.
אפשר להוסיף קצת כמון מי שאוהב.
יום נפלא 🙂

לקריאת כל התגובות