זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
1 אבוקדו בשל רך (מקולף ומגולען)
חצי בצל קטן קצוץ
1 ביצה קשה (לא חובה)
תיבול: 4-5 טיפות מיץ לימון טרי, מלח ופלפל
אופן הכנה:
מועכים בעזרת מזלג את האבוקדו והביצה ומערבבים יחד עם הבצל הקצוץ. מתבלים ומגישים.
סלט אבוקדו וביצים, סלט אבוקדו פשוט, ממרח אבוקדו
ראו גם
שלום אפשר להשתמש במיץ לימון משומר??
תודה
כן אפשר.
רציתי לשתף בשיטה לשמירת סלט אבוקדו שלא ישחיר בתוך נייר כסף, אני מכינה כך ביום שישי לשבת:
מניחה את האבוקדו בצורת ריבוע על הנייר כסף, ועוטפת כמו מתנה מכל הכיוונים כך שהנייר כסף דבוק לאבבוקדו חזק בלי אויר
מצרפת תמונה
אני מחלקת את האבוקדו לפני שבת ל3 ניירות כסף וכל סעודה מוציאה אחד…
בצורה הזאת אין צורך במיץ לימון
בהצלחה לכולם!
תודה שושי(:
וואו מעניין לנסות!!!!
איזה יופי!! שווה להסות.
תודה רבה שושי😁
איזה מקסימה,תודה על השיתוף:)
היי
כמה זמן מראש אפשר להכין את הסלט?
אם אני רוצה למחר/ מחרתיים, הוא לא ישחיר?
פורים שמח!
היי מאור,
מומלץ להכין את הסלט כמה שיותר סמוך לזמן ההגשה. פחות כדאי להכין יומיים לפני…
הי
תודה רבה!
אפשר להקפיא?
פחות מומלץ.
חג שמח 🌺
אני רגילה לסלט אבוקדו עם מיונז.
כמה מיונז להוסיף לכמות הזאת?
בסביבות כפית.
לבן זוגי מתחשק לט אבוקדו וידעתי שפה אמצא את המתכון המתאים 🙂
כמה שאלות:
1. כמה מות זה יוצא?
2. כמה מלח וכמה פלפל לשים?
המון המון תודה
2 מנות.
תתחילי ברבע כפית מלח ותטעמי. קמצוץ פלפל שחור.
מגולען-ללא גרעין
מגורען-עם גרעין
איך לעשות שהסלט לא ישחיר?
מיץ הלימון אמור להפחית את התופעה. ובכלל, מומלץ להכין בסמוך להגשה.
חג שמח 🙂
הי. תודה על כל המתכונים המעולים.
האם אםשר להשתמש בבצל ירוק?.
כן סילבי, אפשר בהחלט.
תודה רבה!
מומלץ להוסיף עוד ביצה. פפריקה אדומה במקום פלפל שחור. והרבה שום!
תודה על ההמלצה חיה 🙂