שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 אבוקדו בשל רך (מקולף ומגולען)

חצי בצל קטן קצוץ

1 ביצה קשה (לא חובה)

תיבול: 4-5 טיפות מיץ לימון טרי, מלח ופלפל

אופן הכנה:

מועכים בעזרת מזלג את האבוקדו והביצה ומערבבים יחד עם הבצל הקצוץ. מתבלים ומגישים.

 

סלט אבוקדו וביצים, סלט אבוקדו פשוט, ממרח אבוקדו

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מאפינס נוטלה
כדורי אורז

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מאור (16:16 23.02.2021)

היי
כמה זמן מראש אפשר להכין את הסלט?
אם אני רוצה למחר/ מחרתיים, הוא לא ישחיר?
פורים שמח!

מתכונים ב-10 דקות (16:30 23.02.2021)

היי מאור,
מומלץ להכין את הסלט כמה שיותר סמוך לזמן ההגשה. פחות כדאי להכין יומיים לפני…

ניצ (00:14 13.10.2019)

הי
תודה רבה!
אפשר להקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:18 13.10.2019)

פחות מומלץ.
חג שמח 🌺

מיקי (06:35 11.04.2019)

אני רגילה לסלט אבוקדו עם מיונז.
כמה מיונז להוסיף לכמות הזאת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 11.04.2019)

בסביבות כפית.

אלה (21:48 16.01.2019)

לבן זוגי מתחשק לט אבוקדו וידעתי שפה אמצא את המתכון המתאים 🙂
כמה שאלות:
1. כמה מות זה יוצא?
2. כמה מלח וכמה פלפל לשים?
המון המון תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:08 17.01.2019)

2 מנות.
תתחילי ברבע כפית מלח ותטעמי. קמצוץ פלפל שחור.

אושרת (10:56 3.01.2019)

מגולען-ללא גרעין
מגורען-עם גרעין

טובה (14:06 10.04.2017)

איך לעשות שהסלט לא ישחיר?

מתכונים ב-10 דקות (15:06 10.04.2017)

מיץ הלימון אמור להפחית את התופעה. ובכלל, מומלץ להכין בסמוך להגשה.
חג שמח 🙂

סילבי (20:59 4.09.2016)

הי. תודה על כל המתכונים המעולים.
האם אםשר להשתמש בבצל ירוק?.

מתכונים ב-10 דקות (21:13 4.09.2016)

כן סילבי, אפשר בהחלט.

s0//31 (19:59 16.06.2016)

תודה רבה!

חיה גורי (21:52 20.01.2015)

מומלץ להוסיף עוד ביצה. פפריקה אדומה במקום פלפל שחור. והרבה שום!

מתכונים ב-10 דקות (22:04 20.01.2015)

תודה על ההמלצה חיה 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.