שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: מנה אישית

סוג: פרווה

מצרכים:

1/2 בצל קטן קצוץ

1/2 אבוקדו בשל ורך חתוך לקוביות קטנות

1 תפו”א קטן מבושל חתוך לקוביות (ניתן לרכך 3-4 דקות במיקרוגל)

1/4 גמבה קצוצה

4-5 עגבניות שרי חצויות

1 ביצה קשה חתוכה לרבעים

 

חומרים לרוטב: 1 כף גדושה שמן זית, 1 כפית חומץ בלסמי, 1/3 כפית דבש, 1/2 שן שום כתושה, טיפה אחת של חרדל, מלח ופלפל שחור גרוס גס.

אופן הכנה:

מניחים את כל המצרכים בקערה. מערבבים את חומרי הרוטב בכוס ושופכים על הסלט לפני ההגשה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
כוסמת מתכון
חזה עוף ברוטב תפוזים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מרינה (20:54 24.05.2021)

אין לי חומץ בלסמי. אפשר להחליף במשהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (21:42 24.05.2021)

היי,
אפשר להחליף בחומץ רגיל או מיץ לימון, אבל הטעם יהיה שונה מעט😊

רחלי גרינולד (19:41 1.12.2020)

האם אפשר לוותר על התפוח אדמה הקטן במיקרוגל ועדיין הסלט יהיה טעים ?או מה החלופה לתפוח אדמה בסלט אבוקדו העשיר?

מתכונים ב-10 דקות (20:45 1.12.2020)

תוכלי לבשל את התפו”א בסיר עם מים חמים אם הבעיה היא במיקרוגל,
אם לא תוכלי לוותר במידה ותרצי או להשתמש בבטטה או בכלל להוסיף פחממה אחרת שאת אוהבת

צופיה (00:09 4.10.2017)

יש לי אבוקדו קשה! איך מבשילים אותו מהר, שמעתי על אפשרות של 10 דקות במיקרו, את יודעת פרטים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:31 4.10.2017)

סורי, לא מכירה.
חג שמח 🙂

ענת (10:05 30.03.2017)

באמת לקחתי לעבודה והיה טעים, בריא ומשביע. אלופה כבר אמרתי?

מתכונים ב-10 דקות (10:55 30.03.2017)

תודה יקירה 🙂

גלית (22:16 29.11.2015)

המתכונים שלך באמת טעימים! כשקראתי את מרכיבי הרוטב קצת חששתי (מהיכרות עם כל מני אתרים ותוכניות שמנסים בהם לחדש כביכול ולגוון על חשבון ההגיון שבטעם), אך כרגיל התוצאה הייתה הגיונית, טובה, ואפילו משובחת! תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (22:18 29.11.2015)

תודה גלית! 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.