זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: מנה אישית
סוג: פרווה
מצרכים:
1/2 בצל קטן קצוץ
1/2 אבוקדו בשל ורך חתוך לקוביות קטנות
1 תפו”א קטן מבושל חתוך לקוביות (ניתן לרכך 3-4 דקות במיקרוגל)
1/4 גמבה קצוצה
4-5 עגבניות שרי חצויות
1 ביצה קשה חתוכה לרבעים
חומרים לרוטב: 1 כף גדושה שמן זית, 1 כפית חומץ בלסמי, 1/3 כפית דבש, 1/2 שן שום כתושה, טיפה אחת של חרדל, מלח ופלפל שחור גרוס גס.
אופן הכנה:
מניחים את כל המצרכים בקערה. מערבבים את חומרי הרוטב בכוס ושופכים על הסלט לפני ההגשה.
תגובות
האם אפשר לוותר על התפוח אדמה הקטן במיקרוגל ועדיין הסלט יהיה טעים ?או מה החלופה לתפוח אדמה בסלט אבוקדו העשיר?
תוכלי לבשל את התפו”א בסיר עם מים חמים אם הבעיה היא במיקרוגל,
אם לא תוכלי לוותר במידה ותרצי או להשתמש בבטטה או בכלל להוסיף פחממה אחרת שאת אוהבת
יש לי אבוקדו קשה! איך מבשילים אותו מהר, שמעתי על אפשרות של 10 דקות במיקרו, את יודעת פרטים?
סורי, לא מכירה.
חג שמח 🙂
באמת לקחתי לעבודה והיה טעים, בריא ומשביע. אלופה כבר אמרתי?
תודה יקירה 🙂
המתכונים שלך באמת טעימים! כשקראתי את מרכיבי הרוטב קצת חששתי (מהיכרות עם כל מני אתרים ותוכניות שמנסים בהם לחדש כביכול ולגוון על חשבון ההגיון שבטעם), אך כרגיל התוצאה הייתה הגיונית, טובה, ואפילו משובחת! תודה רבה.
תודה גלית! 🙂