זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
מצרכים:
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1/2 בצל סגול
חופן כוסברה
לימון שלם
4 פילטים של דג דניס או דג ים אחר (משני דגים)
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל
אופן הכנה:
חותכים את את כל הירקות ואת הכוסברה קצוץ. מקלפים את הלימון וחותכים לקוביות.
מניחים את כל החומרים בקערה ומוסיפים את מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
המתכון באדיבות השף חיים גרשון ממסעדת “לאנטריקוט”, רח’ אחד העם 28, תל אביב.
*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ואינו נבדק על ידי האתר.
שלום
אחרי שהכל עורבב בקערה, אין צורך לבשל…? או שמסובר בדג שבושל מראש…? נראה שחסר הסבר לגבי הדג עצמו.
תודה.
הי מיכל,
את צודקת (זה מתכון שקיבלנו ממסעדה).
סביצה זה דג נא, נקי מעור ועצמות, ואין צורך לבשל אותו. חותכים אותו כמו שהוא לקוביות קטנות ומערבבים עם שאר המרכיבים.