זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 6-8 יחידות
מצרכים:
1 כוס (140 ג') קמח לבן
1 כפית (5 ג') אבקת אפיה
1 שקית (10 ג') סוכר וניל (*אפשר לשים כפית תמצית וניל + כף שטוחה סוכר)
2 כפות (25 ג') סוכר
1 ביצה
2 כפות שמן
1 כוס (240 מ"ל) חלב
קמצוץ מלח (מהמלחייה)
*סירופ מייפל/ שוקולד
אופן הכנה:
-מערבבים היטב את כל החומרים בקערה עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה.
-משמנים מחבת בחמאה או שמן (ניתן להשתמש במחבת רגילה רחבה בעלת ציפוי שאינו נדבק או מחבת פנקייק) וכשהמחבת חמה יוצקים את הבלילה למחבת בעזרת מצקת (של מרק).
-לאחר כדקה, כאשר מופיעות בועות קטנות בחלק העליון של הפנקייק, הופכים צד ומשאירים למשך 1/2 דקה נוספת.
*מומלץ להגיש עם סירופ שוקולד/ מייפל.
*מחבת פנקייק סמיילי באדיבות "מיסטרל".
מתכון פנקייק, פנקייק קל להכנה, איך מכינים פנקייק
*שימו לב שהכמויות בסרטון הן כפולות.
תגובות
יווו הפנקייק מושלם!!!
הכי טעים ומהיר בעולם!!!
לא צריך מתכונים מופרכים עם מוצרים שאין בבית.
הכי פשוט, הכי קל, והכי טעים!!
היי, שמחה לשמוע.
אתר פצצה הכנתי מלא מתכונים הכח יצא טיללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
תודה אוהד 🙂
הפנקיק יצא גן עדןןןןןן
שמחה שיצא מוצלח נורה ❤️
מטורף מאוד טעים אין עלייך אפרת תודהההההההה
תודה יעקב 🙂
שמחה לקרוא שאהבת!🌸
הכפלתי כמויות, לא היה לי חלב אז שמתי חצי כוס שמנת לבישול ועוד וחצי מים. יצא טיל בליסטי 🙂 תודה אפרת
שמחה לקרוא שיצא מוצלח שמואל 🙂
יום נפלא🌸
יצא נדיר טרפנווווו
תודה הודיה 🙂
שמחה לקרוא שאהבת 🌸
היי אפרת,
תודה על האתר הנהדר!
האם אפשר להכין עם קמח שיפון מלא?
היי דנה,
לא ניסיתי להשתמש בקמח שיפון, בתגובות מישהי רשמה שהשתמשה ויצא מעולה 🙂
היי הפנקייקים חייבים להיות מקמח לבן? ובנוסף חייב במחבת פנקקיק או שרפר בכל מחבת
היי הדסה,
עם איזה קמח חשבת להכין?
אפשר בכל מחבת עם ציפוי שאינו נדבק.
אני הכנתי מקמח מלא 80% ויצא מעולה !!!!
מתכון מושלם מצליח כל פעם מחדש
תודה מיטל!
שמחה שאהבת 🌸
ממש מתקון טעיםם
שלום וברכה, האתר שלך מעולה!
אני רוצה להכין את הפנקייקים (פרווה) לשבת. האם זה ישאר טעים אם אכין ביום שישי ואגיש בערב? וגם למחרת..? והאם חובה להגיש חם? אני רוצה להגיש עם סירופ שוקולד
לא חובה להגיש חם אבל זה הרבה יותר טעים,
אני מניחה שאפשרי להכין יום לפני ולהגיש.
תוכלי גם לחמם על פלטה של שבת
שלום רב אפרת איזה תוספות מעניינות אפשר להוסיף לבלילת פנקייק? תודה.
שוקולד צ'יפס או פירות יער קפואים קצוצים או להכין כמו המתכון הזה- פנקייק במילוי ריבה (אפשר למלא בכל ממרח שאוהבים).
מתכון מעולה!
האם יש גם גרסא מלוחה? אם אוסיף גבינה צהובה לגרסה מלוחה זה יפגע במרקם?
לא ניסיתי אבל אני מניחה שזה יפגום
לגרסה המלוחה הייתי מחליפה את הסוכר במלח בכמות קטנה יותר
האם אפשר להחליף את בחלב במשהו אחר?
היי חיה,
תוכלי להחליף בחלב סויה או מים.
הכנתי את זה עם חלב שקדים אם לזה את מתכוונת
נראה מעולה יפית!!!
תודה על השיתוף ❤️
היי אפרת
חייבת לציין שהמתכונים שלך הכי פשוטים ואמינים שיש,כל מה שאני רוצה להכין בודקת קודם פה תודה רבה
תודה רבה יעל 🙂
אני שמחה לקרוא שאת נהנת.
יום נפלא ❤️
מתכון מצויין ! תודה
שמחה לקרוא שאהבת טל ♥
יום נפלא
מושלם! קל וטעים ברמות! יצאו לי 18 מיני פנקייקס. מעתה אין לקנות בחוץ!! (אין בכלל להשוות…הטעם הביתי הרבה יותר טעים!) בזכותך! אלפי תודות!!!
תודה בתאל, שמחה שאהבת ❤️
כל כך נכון
האם אפשר להכין את הבלילה, לשמור לילה במקרר ובבוקר רק לשים במחבת?
פחות מומלץ כי חומרי ההתפחה מתחילים לעבוד מיד במגע עם נוזלים ועד מחר זה פחות יתפח.
לא אותו טעם כמובן אבל בעיקרון אפשר
היי אפרת
הכנתי הכל רק קמח כוסמין לבן ושמן אבוקדו
וכקרפ אחד גדול
יצא טעים ומוצלח
אפשרי לשמור במקרר עד למחרת לילדי הקטנים?
תודה
שמחה שיצא טעים.
אפשר לשמור במקרר אבל זה הכי טעים כשאוכלים באותו יום.
מתכון מהמם וטעים מאוד!!
אפרת תודה רבה! אין על המתכונים שלך!!
נראה מעולה!
תודה מיכל 🙂
מתכון מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה אביגיל 🙂
אין על המתכון!!!!
פעם שניה שאני מכינה…:)
רציתי לשאול מה לעשות כדי שלא יהיו גושים…. לרסק בבלנדר יד אולי?
שמחה שיצא טעים 🙂
כדאי לערבב במטרפה ידנית.
שלום אפרת!
הכנתי את המתכון ויצא לי מעולה!!!
תודה רבה😋😋
מהמם 😍
תודה תהילה
היי אפרת,
הכנתי את הפנקיקים עם משקל ועשיתי הכל מדויק,הבלילה יצאה מאוד דלילה והוספתי קמח, השתמשתי במחבת עם ציפוי שאינו דביק, למה נדבק לי הפנקייקים?
אני לא יודעת למה זה יוצא כל כך דביק אבל להבא אפשר לשים פחות חלב. תתחיל בשני שליש כוס.
יכול להיות שזה גם מה שגורם לפנקייק לצאת דביק.
אתה משמן את המחבת לפני?
כן אני משמן והאמת, שמתי לא כוס שלמה חלב קצת פחות לא שני שליש אבל פחות טוב לא נורא ותודה בכל מקרה.
עשיתי את הפנקייק במכשיר בלינצ'ס ללא שמן ויצא מעולה , אוורירי וטעים.
מעולה 🙂
תודה חיה
וואו!!
תודה רבה רבה
החלפתי חלב במים ויצא מושלם
שמחה שיצא טעים 🙂
מושלם!!!!!
שמחה שאהבת 🙂
אני עושה ממש דומה חוץ הקמח שאני שמה כוס וחצי ובמקום שמן אני שמה 50 גרם חמאה מומסת , ומוסיפה עוד ביצה כלומר 2 ביצים סך הכל
ובהתאם לכמויות שלי אני שמה כוס ורבע חלב- שזה 300 מל יוצא
תמיד יוצא לי מעולה ואני רוצה לשדרג הפעם ליותר עשיר ומתנמס בפה.
לכן אני רוצה להחליף את החלב בשמנת חמוצה, ולשים שמנת חמוצה של פעם 27 אחוז. האם זה כדאי או שזה יהיה כבד ולשים רק 15 אחוז ?
אופצייה נוספת- בפעם אחרת אני רוצה גם לנסות גם שמנת חמוצה + חלב , כלומר רבע כוס חלב(6 כפות) + 200 מל שמנת חמוצה. במקרה כזה מומלץ ה 27 או ה 15 אחוז ?
תודה
עדיף לשלב חלב ושמנת חמוצה. לגבי אחוז השומן, לא ניסיתי. לא חושבת שזה כ"כ משנה.
פנקיקיים מושלמים!! כל פעם יוצאים אוורירים וטעימים:) תודה ממש על כל המתכונים!!!!
תודה מעין 🙂
הי אפרת ,כוס חד פעמית רגילה מתאימה לכמויות המצויינות במתכון (לגבי הקמח אני שואלת )
עדיף להשתמש בכוס בנפח 240 מ"ל – כוס זכוכית רגילה עם ידית.
אם אין לך, אפשר להשתמש בכוס מקרטון לשתיה חמה (כוס פלסטיק לשתיה קרה- לא טובה).
תודה רבה
הכנתי כמה וכמה פעמים את המתכון אבל משום לא יוצא לי אוורירי כל כך…יש סיבה לכך?
אם מערבבים יותר מידי אחרי הוספת הקמח זה פוגע באווריריות.
יכול להיות שערבבת הרבה זמן כדי שלא יהיו גושים? מומלץ לערבב עם מטרפה ידנית מאשר עם כף.
אני מערבבת את הכל ביחד, צריך להוסיף את הקמח בשלב מסויים? ד"א תודה רבה שענית😁
בעוגות בחושות יש להוסיף את הקמח בסוף.
במקרה של הפנקייק מוסיפים את הקמח ישר בהתחלה וזה אומר שצריך להקפיד לערבב לא יותר מידי כבר מהתחלה.
מומלץ לערבב במטרפה ידנית כי היא מערבבת יותר טוב.
דרך אגב באיזו כוס את משתמשת?
אם אני רוצה לעשות פנקייק פרווה,
במה אפשר להחליף את החלב?
חלב סויה או מים.
לדעתי במתכון צריך לשנות ל140 מל חלב.. זה יותר נוזלי מידי 240. תודה, יצא מושלם לאחר התיקון!
נראה מעולה 🙂
זאת אומרת ששמת קצת יותר מחצי כוס חלב?
שמתי 140 מל.. כוס
יצא מושלם וטעים תודה רבה
שמחה לשמוע 🙂
זה יצא סבבה
יצא מושלםם
שמחה לשמוע 🙂
יצא מעולה!!!!!מושלם!!!!
שמחה שאהבת ❤️
מתכון מנצח!
יצא מעולה, חצי נטרף לפני שהוגש לשולחן, תודה רבה!
שמחה לשמוע ❤️
תודה שרון
הפנקייקים יצאו מעולים
שמחה לשמוע ❣️
פעם שלישית שאני מכינה תוך שבוע. מתכון מעולה! רק רציתי לציין שהכנתי פעם אחת בלי מיקסר ופעמיים עם. אין מה להשוות. יצא הרבה יותר טוב עם מיקסר, בלי גושים שצריך לטפל בהם ויותר אוורירי
תודה שחזרת לעדכן ❤️
היי אפרת,
תודה על המתכונים המעולים והסבלנות:)
בפעם הקודמת הכנתי את המתכון ויצא מעולה ואוורירי, והפעם הכנתי מראש כמות כפולה של המצרכים והבלילה יצאה לי נוזלית מדי והפנקייקים נדבקו למחבת. מה הסיבה?
היי יערה,
באיזו סוג מחבת השתמשת? עם ציפוי שאינו נדבק?
באיזו כוס השתמשת?
שמת קמח לבן רגיל?
מתכון מצוין
תודה קלרינה 🙂
שאלה: הכנתי,בפעם ראשונה יצא ממש טוב, בפעם השניה לא יצא טוב בכלל, איך אני יכול לדעת מה לשפר בפעם הבאה?
מה לא יצא טוב בפעם השניה?
עשית שינוי כלשהו מהפעם הראשונה?
הכל נדבק והטעם שונה
לא,לא שיניתי כלום
באיזו מחבת השתמשת? זאת מחבת עם ציפוי שאינו נדבק?
באיזו כוס השתמשת?
המחבת של הפעם הראשונה,באותו כוס
לא יודעת, מוזר.
מקווה שבפעם השלישית ייצא בסדר.
רק חשוב להקפיד על שימוש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק.
אוקיי תודה רבה
יצא מאודדדד טעים ואני רגילה לפנקייקים של אמריקה מדהים תודה רבה🙏
מהמם 🙂
תודה רותי
שאלה : אם יש לי רק קמח תופח זה יכול להתאים לפנקייק ?(להשתמש גם באבקת אפיה או להוריד )
כן אפשר. יש לוותר על אבקת האפיה.
תודה רבה!!!! היה ממש טעים,נראלי הפנקייק הכי טעים שאכלתי מעודי
שמחה שאהבת 🙂
יצא אוורירי וטעים ברמות! תודה❣
נראה מעולה ❣️
תודה טוהר
ישר להכפיל כמויות
❤️
היי אפרת רציתי לדעת האם לשים את השמן בתוך הבלילה או שהתכוונת לשמן במתכון למחבת במרשם שלך?
2 כפות שמן מיועדים לבלילה עצמה, בלי קשר לשימון במחבת.
אם אין שמן.. מה התחליף?
אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת.
פנקקיים טעימים בטירוף!!! יצאו אברירים וטעימים תודה ממש על כל המתכונים המעולים שלך משתמשת בהם המון!!!!
שמחה שיצא טעים ❤️
תודה מעיין
תודה על המתכון! הכנתי מקמח כוסמין וחלב סויה, הוספתי גרידת לימון, יצא נפלא 🙂
מעולה 🙂
תודה ניצן
היי.הכנתי הרבה פעמים ותמיד הפנקייק יוצא מבפנים דביק ולא אפוי? תודה מראש
היי אלי,
זה אומר שהפנקייק עדיין לא מוכן לגמרי.
אני ממליצה לכסות את המחבת בזמן הטיגון ולהנמיך לאש בינונית.
חשוב גם להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק.
היי, נראה מושלם! רוצה מחר להכין! יש לי טבעונית בבית, האם יש תחליף כלשהו לחלב? תודה♡
ובלי ביצה אפשרי? סליחה על השגעת..
היי אוריאן,
מהתגובות נראה שאפשר לוותר על הביצה. אפשר להשתמש בחלב סויה (עם מים זה ייצא פחות טעים, במיוחד אם מוותרים על הביצה).
שבוע נפלא 🙂
מתכון מנצח יצא טעים בטירוף!!
שמחה לשמוע 🙂
תודה סתיו
היי אפרת,
תמיד מכינה את הפנקייק הזה..הכנתי ברגע זה..פשוט שמתי קמח תופח כשר לפסח וכמו תמיד המתכונים שלך הכי טובים.. כל יום מכינה משהו מהאתר המהמם שלך…תודההה🌸🌺💜
מהמם 😍
תודה דקלה
היי, אני רוצה להכין 4 יחידות
איך וכמה אני צריכה להוריד מהמתכון שרשום?
אני ממליצה להכין את הכמות במתכון ולהכין אותם גדולים. מקסימום ייצאו לך 2 יותר.
אם אין סוכר וניל או תמצית וניל אפשר להשתמש במשהו אחר? או לוותר?
אפשר להכין בלי.
הפנקייקים הכי מושלמים שיש!!!
שמחה שאהבת 🙂
אפשר להחליף את החלב במים או מיץ תפוזים?
אפשר אבל אם לא רוצים טעם תפוזי חזק אפשר לערבב עם מים (חצי-חצי).
הי, מתכון מעולה! תודה! ממש נהנתי!
שמחה לשמוע ❤️
עוד שאלה, האם אפשר לאפות אותם בתנור בתבנית שקעים מסיליקון? (כמו את המתכון לפנקייק האפוי עם התוספות) תודה 🙂
לא ניסיתי לאפות במתכון הזה אבל אני חושבת שכן.
היי, האם ניתן לשים שמן זית? תודה!
רק אם הטעם שלו מעודן ולא חזק מידי.
מתכון מצויין!
עשיתי כמות כפולה, ובמקום 2 כוסות חלב, שמתי 3/4 חלב ו 1 1/4 בירה לבנה.
יצא מצויין, והתקדמתי עם החיסול של החמץ…
נשמע מעניין 🙂
תודה חנה
אחלה מתכונן!
יש מה להעסיק את הילדים חוץ ממסכים בימים משוגעים אלה…
שמחה שאהבת 🙂
תודה והמון בריאות!
מרשם פצצה
שמחה שאהבת 🙂
שמחה שאהבת 🙂
הי ,
אפשר להכין פרנקנשטיין בלי ביצה ❔
מהתגובות נראה כי אפשר לוותר על הביצה.
וואו הכנתי עכשיו וזה הפנקייק הכי מושלםםם שיצא אי פעם.
גם לי הבלילה יצאה עם גושים, אז ערבבתי עם מטרפה, נשטרוממש מעט וקטנים, ולא הפריע בכלל במחבת.
בעלי והילדות טרפו את הכל.
אגב גם יוצאים עבים ומשביעים.
ארוחת ערב מעולה👌
תודה רבה!!!!
נראה מעולה 🙂
שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לשתף.
היי אפשר לעשות עם קמח תופח במקום אבקת אפיה?
כן.
הי אפרת,
הכנתי לפי ההוראות והבלילה יצאה דלילה מדי ום הפנקייקים לא יצאו טעימים בכלל.
עשיתי משהו לא בסדר?
היי מירב,
באיזה כוס השתמשת?
240
השתמשת בקמח לבן רגיל?
הוספת אבקת אפיה?
הפנקייקס תפחו בכלל או נשארו שטוחים?
מעולה 😃
שמחה שאהבת 🙂
פעם ראשונה שהכנתי מהמתכון המושלם הזה היה לפני שבוע, הילדים שלי לא אוכלים כל דבר ובאופן כללי 2 גוזלים קטנים ורזים, אבל את הפנקייקים האלו הם טרפו ועוד הרבה!!! יאלה מתחילה להכין להם שיתעוררו עם זה 😊
שמחה שהם אהבו! 🙂
תודה יפית
היי אפרת
כמה לשים מכל מצרך בשביל כמות משולשת אשמח לתשובה תודה
אבל בכללי מתכון מנצח אוהב מאוד
3 כוסות קמח לבן
3 כפיות אבקת אפיה
3 שקיות סוכר וניל
6 כפות סוכר
3 ביצים
5 כפות שמן
3 כוסות חלב
קמצוץ מלח (מהמלחייה)
תודה רבה!
הייי ניתן לשים תפוזים במקום חלב לצורך פרווה?
אפשר. אם לא רוצים טעם תפוזי חזק אפשר לערבב עם מים (חצי-חצי).
אפשר מים במקום חלב
כן.
ניתן להשים מים במקום חלב זה גם יוצא מצויין!!!!!!!!!!!!!!
היי אפרת
הבלילה יצאה לי קצת נוזלית
פשוט קצת היה קשה לי ליצור צורה כי הבלילה התפזרה מהר…
יכול להיות ששמתי משו יותר או פחות מדי?
באיזה כוס השתמשת?
באיזה סוג קמח השתמשת?
בוקר טוב אפרת, מתכון מנצח לפנקייק! וניסיתי הרבה…
יום נעים
שמחה שאהבת 🙂
תודה ושבוע נפלא!
היי אפרת,
את יכולה לרשום לי כמה לשים אם אני משתמשת עם משקה שקדים (במקום החלב)? וכמה אם אני משתמשת עם מים במקום החלב?
היי אורטל,
כמות הנוזלים אינה משתנה. אפשר לשים כוס משקה שקדים או מים. אני ממליצה לשלב שני שליש כוס משקה שקדים + שליש כוס מים.
היי אם הכנתי פנקייקים בערב
מה לעשות שהם ישמרו טעימים יום למחרת?
הפנקייקים הכי טעימים שאוכלים אותם סמוך להכנה.
בכל מקרה, אפשר לשמור אותם במקרר בקופסה אטומה ולחמם קצת בתנור לפני ההגשה.
ערב טוב🙂
קראתי בתגובות של מתכון אחר שאפשר לשים בפנקייקים תרכיז תפוחים במקום הסוכר. זה רלוונטי פה במתכון?
אגב יש לי מתכון של פנקייקים אחר אבל "קפצתי על המציאה" שאפשר תרכיז במקום הסוכר אני כבר הרבה זמן מחפשת תחליף לסוכר..
אני כותבת לך את המתכון של הבלילה שלי;
כוס קמח כוסמין
כפית א.אפיה
שקית סוכר וניל
כף סוכר
שתי ביצים
חצי כוס מים
חצי כוס חלב סויה
כף שמן
אפשר, זה פשוט ייצא במתיקות מאוד מעודנת.
תודה על המתכון!
מנסה לתרגם את המתכון לטבעוני, בכמויות של פי 4. יש תחליף טוב לביצה?
תודה!
מהתגובות נראה כי אפשר לוותר על הביצה.
כדי שהמרקם לא ייצא דחוס מידי אני ממליצה להכין בפעמיים (כל פעם להכפיל ב-2) ולא לערבב יותר מידי.
חג שמח 🌸
זה משנה אם סוכר חום או סוכר לבן? ותודה על המתכונים המעולים!
סוכר חום הוא יותר גרגירי אז לפעמים מרגישים אותו אם הוא לא נמס לגמרי בבלילה.
היי אפרת , אוהבת מאוד את המתכונים שלך
במקום קמח לבן אפשר לשים קמח כוסמין ?
כן אפשר.
שנה טובה 🌺
היי אפרת , אפשרי להשתמש בקמח שמכיל שמרים?
קמח שמרים לא מתאים אבל אפשר להשתמש בקמח תופח ולוותר על אבקת האפיה.
הי אפרת,
אשמח לשמוע ממך רעיון אם אני רוצה לפנק את בעלי בארוחת ערב טעימה מה עוד להגיש עם הפנקייקים?
באופן כללי אשמח אם תציעי במתכונים שלך אפשרויות לשילובים עם מנות נוספות לארוחות..
אשמח לתשובתך המהירה.. זה להיום בערב!
מתנצלת, ראיתי רק עכשיו. מקווה שהסתדרת.
פנקייקים זה יותר לקינוח. אפשר להכין ארוחת ערב קלה ולהגיש את הפנקייקים כקינוח.
בסוף הכנתי מאפי שמרים מהירים כמו פיתות כאלו שלך ולסיום הפנקייקים
היתה ארוחה קלילה ומהממת!
אין עליך!
מאז שגיליתי את האתר שלך, בעלי תמיד חוזר הביתה לריח מושלם של ארוחות כיפיות…
נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
אם יש לי קמח תופח האם ניתן ולהוריד את אבקת האפייה או שזה לט משנה?
כן. יש לוותר על אבקת האפיה.
אני מכינה עכשיו ויצא גושים בעיסה מה לעשות?
רצוי לערבב במטרפה ידנית. אם אין לך את יכולה להעביר את הבלילה במסננת.
3 כפות גבינה לבנה 5 או 9 אחוז
וזה מושלם.
תודה על המתכון.
תודה דודו 🙂
היי אפרת.
האם אפשר להכין את הפנקייק עם תחליף סוכר?
אם כן אשמח לפנק את בעלי.
אשמח לתשובה
כן. אפשר להשתמש בכל תחליף סוכר (מלאכותי או טבעי כמו סילאן/מייפל טבעי).
אפשר להכין את הפנקיים כולל טיגון מראש ורק לחמם לפני הסעודה?
תודה רבה!!
כן.
מומלץ להוסיף מיץ תפוזים אם יש אורחים לא רצויים
מתכון ממש טעים.
שמחה שאהבת 🙂
הפנקייק הכי טעים שאכלתי בחיים שלי!!! המתכון מושלם והפנקיקיים אווריריים מאוד, כמו שאני אוהבת😉😉
יצא טעים מאד!! אני הוספתי לחצי בלילה שברי שוקולד אגוזים ולחצי השני כף גדושה חמאת בוטנים עם שברי בוטנים. ממליצה😍😄
מעולה 🙂
תודה!
מתכון מושלם!! מתענגים בגל פעם מחדש. תודה רבה ❤️
כיף לשמוע 🙂
הי אפרת אפשר להוסיף גם חמאה עם המתכון
כן. במקום 2 כפות שמן אפשר לשים 2 כפות חמאה מומסת.
היי אני יכולה להכין את המתכון עם מחבת גדולה? ולא מחבת מיוחדת לפנקייק
כן
היי אני בדרך מכינה את המתכון הזה בלי שינויים.. אני יכולה הפעם לנסות תוספת מיוחדת של שוקולד ציפס? ממש בתוך הפנקייק ועם כן איך אני עושה את זה
כן, אפשר להוסיף לבלילה עצמה שוקולד צ'יפס.
עומדת להכין את המתכון. כמה פנקייקים יוצאים מהמתכון שבסירטון??
תודה
6-8 יחידות.
סליחה שאני מתערבת אבל מתחת לסרטון כתוב שהכמויות כפולות אז כנראה יוצא 16+-… סליחה
הפנקייק הכי טוב שהכנתי.
תודה הדס 🙂
היי אפרת,
אם אין לי תמצית וניל או סוכר וניל, מה אפשר לשים במקום?
או שפשוט לא לשים את זה
תכיני בלי (אבל תוסיפי כף שטוחה סוכר).
מה אפשר לשים אם אין לי שמן?
אפשר לשים בבלילה 2 כפות חמאה מומסת ואת המחבת לשמן עם חמאה.
אפשר לשים במקום סוכר חום
כן.
האם אפשר להכין מראש את התערובת ולשמור במקפיא לבוקר??
פחות מומלץ כי אם מכינים את הבלילה מראש יכול להיות שהפנקייקס פחות יתפחו מאחר והאפקט של חומרי ההתפחה נפגע ככל והבלילה עומדת.
דבר ראשון המתכון מעולה!
שנית, אני מכין את הבלילה לילה לפני ללא אבקת האפייה.
את אבקת האפייה אני מוסיף בבוקר לפני ההכנה ויוצא מצויין.
מעולה 🙂
תודה רועי
יצא פשוט מושלם!!!
כמה נהננו והתלקקנו….
שמחה שנהניתם 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
אפשר פנקייק מקמח כוסמין
כן.
אני יכולה להחליף את החלב עם חלב סויה?
כן.
הי אפרת,
האם אפשר עם חלב אורז?
תודה!
נראה לי שכן.
הי אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן?
יש מתכון לפנקייק ללא גלוטן.
ב"ה
אפשר במקום חלב לשים גבינה? כמה:
ממליצה להכין את המתכון הזה- פנקייק מיוגורט ובמקום היוגורט לשים גבינה לבנה באותה כמות.
היי…
האם ניתן להכין את הבלילה יום לפני הטיגון ולשמור בקירור?
תודה
אפשר אבל פחות מומלץ כי אם מכינים את הבלילה מראש יכול להיות שהפנקייקס פחות יתפחו מאחר והאפקט של חומרי ההתפחה נפגע ככל והבלילה עומדת.
אחרי שנים של ניסיונות כושלים של פנקייק, סוף סוף הצלחתי, בזכותך! תודה רבה, יצא מ-ע-ו-ל-ה!!
ראיתי בתגובות ששמים את השמן בתוך הבלילה, אני שמתי על המחבת, זה מאוד משנה? ועל איזה גובה להבה הכי טוב לעשות אותם?
שמחה שיצא טעים 🙂
כף השמן היא לבלילה של הפנקייק. בנוסף, יש לשמן גם את המחבת (זה לא נורא אם לא שמת שמן בבלילה).
לאחר שיוצקים את הפנקייק למחבת מומלץ להנמיך ללהבה בינונית-נמוכה (עיגול בינוני, אש נמוכה).
יצא לי מעט דליל וללא תפיחות למרות שהשתמשתי בפרודוקטים טריים.
מה הסיבה יכולה להיות?
אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך!!
מה הכוונה ללא תפיחות?
באיזה כוס השתמשת?
מתכון מעולההההה!!!
אפשר להפוך אותו לפרווה?
לגרסת פרווה אפשר להשתמש בחלב סויה (עדיף) או מים.
קמח חיטה מלאה
עדיף להכין את המתכון הזה- פנקייק מקמח מלא.
אפשר להשתמש בכל קמח
עדיף קמח לבן. אפשר גם להשתמש בקמח תופח ולוותר על אבקת האפיה. על איזה קמח חשבת?
מתכון מצויין!!!
שדרוג לפעוטות: תוסיפו מחית פרי או ירק שאהוב על התינוק, הוספתי מחית גזר והתינוקת מאוד אהבה
רעיון מעולה 🙂
תודה חנה
כמה קלוריות יש לפנקיק אחד?
כ 130 קלוריות.
יצא מעולה.
עושה חיסול קמח לפני פסח.
אוהבת את המתכונים המעולים.
תודה
תודה הדס, חג שמח ❤️
חחחח
בדיוק אותה סיבה שאני כאן…
יצא מעולה.
היי לפי איזה כוס משתשמים?והאם זה אותה כוס ליבשים ולנוזלים?
כוס בנפח 240 מ" כמו זו שבתמונה. וכן, זו אותה כוס ליבשים ולנוזלים.
לא היה לי חלב אבל היה לי קוטג ורציתי להכין פנקייק חיפשתי ברשת מתכונים ולא סמכתי על אף אתר כשראיתי את שלך החלטתי שאני הולכת על זה רק עם קוטג. הפחתתי לחצי כוס קמח. ויצא מעדן! תודה!
מעולה 🙂
תודה תהילה ❣️
מתכון מצוין, יצא מדהים
תודה רבה
שמחה שאהבת 🙂
תודה אפרת
מתכון נפלא ופשוט! תודה רבה לך!
שמחה שאהבת 🙂
תודה ושבוע נפלא!
היי!!!
טעים מאוד וקל הכנה ,
תודה על מתכונים מקסימים וקלילים,
אגב -אני מחפשת מתכון לקינוח כוסות פרווה ,יש לך מתכון כזה?
שמחה שיצא טעים 🙂
קינוחים פרווה בכוסות:
מוס שוקולד פרווה
קינוח ביסקוויטים אישי
תודה!
מתכון מעולה, התחסל מיידית
להכין כמות כפולה מראש:)
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
כמה גרם חמאה צריך?
10 גרם
הי אפרת!
כשאני מכינה את הפנקייק אני שמה את כל החומרים לפי הסדר שכתוב ואז אני מערבבת, אבל תמיד ניהיה לי גושים של קמח בבלילה.
מה לעשות?
את מערבבת עם מטרפה או כף?
עם כף
אז כדאי לך להשתמש במטרפה ידנית.
הי אפרת,
אפשר חלב אורז במקום חלב?
והאם יש צורך במחבת קטנטנה או שהבלילה לא תופסת את כל שטח המחבת?
אפשר לשים חלב אורז.
אפשר להשתמש במחבת קטנטנה ולהכין פנקייק אחד בכל פעם או להשתמש במחבת רחבה ולהכין כמה פנקייקים קטנים באותה מחבת (זאת אומרת לשים בלילה בכמה מקומות במחבת עם מרווחים ביניהם).
פשוט כיף להכין, הכנה קלה ופשוטה, טעים מאוד.
תודה
נראה מעולה 🙂
תודה אורן
ב"ה
הי ותודה על המתכון
אני רוצה להכין כמות פנקייקים ולשמןר במקרר/ הקפאה וכל בוקר לחמם ולשים לבעלי בתיק אוכל.
זה יהי' טעים?
אפשר. יש לו אפשרות לחמם קצת את הפנקייק בעבודה זה יהיה טוב כי הפנקייק יותר טעים כשהוא חמים.
היי מה הכמות שאני צריכה אם אני מכפילה את זה פי 3 ?
אם תכפילי כמויות ב-3 ייצאו לך כ-20 פנקייקים בקוטר 8-9 ס"מ.
בחיי שעשיתי לפי המתכון, השתמשתי בכוס מדידה של 240 מ"ל, ועדיין קיבלתי שלושה וחצי פנקייקים.
באיזה גודל/קוטר הכנת את הפנקייקים?
מחבת רגילה… 22 אולי?
אז יצאו לך 3.5 פנקייקים ענקיים. פנקייק רגיל הוא בקוטר 8-10 ס"מ.
היי, לכמה פנקייקים מספיקה הכמות שמצויינת במתכון?
6-8 יחידות.
אם אין לי שמן אפשר להשתמש בחמאה במקום?
כן.
הפנקייק יצא טעים מאוד והוא ממש קל ומהיר הכנה! הוספתי כפית שוקולית לטעם קצת שוקולדי, כל בני הבית (כולל התינוק )זללו בהנאה.
תודה רבה 🙂
מעולה, שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן
הכמויות ממש לא נכונות! במחבת רגילה, אחרי שהכפלתי כמויות(!!) יצאו לי 8 יחידות. תתקנו בבקשה
יכול להיות שהשתמשת בכוס חד פעמית?
תמונה
היי לירז,
יכול להיות שהתמונה היא מעל 8MB? ולכן היא לא עולה.
מתכון מצויין! צירפתי תמונה.
שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
האם יש אפשרות להכין את הבלילה נניח בצהריים, לשמור אותה במקרר ולטגן את הפנקייקים בערב או שזה לא טוב? תודה
אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שאם מכינים את הבלילה מראש יכול להיות שהפנקייקס פחות יתפחו מאחר והאפקט של חומרי ההתפחה נפגע ככל והבלילה עומדת.
אני ממליץ על מכין פנקייקים, הרבה יותר יעיל וקל ויוצא מושלם
לרכישה בטוחה באיביי
היי, נתקעתי בלי סוכר. כמה אבקת סוכר אפשר לשים במקום? (מתכון מהמם!!!, שנים שאני עושה אותו)
שימי כף וחצי אבקת סוכר.
שלום אפרת –
הכנתי את המתכון ויצא מעולה!
אבל הילדים שלי לא אוהבים את הטעם המתוק, יותר את הטעם המלוח…
אפשר לשנות את המתכון?
להכניס מלח בלי סוכר?
תודה!
היי מירי,
אפשר לוותר על הסוכר הלבן וסוכר הוניל ולהוסיף כשליש כפית מלח.
אפשר גם בלי אבקת
במקום קמח ואבקת אפיה אפשר לשים כוס קמח תופח.
מישהי נסתה להחליף את החלב במים?
כמה זה מגעיל?
כן. זה לא מגעיל פשוט עם חלב זה יותר טעים.
היי אפרת בוקר טוב!
האים אפשר להשתמש בקמח מלא? זה יוצא טעים?
היי אורית,
מצרפת מתכון לפנקייק מקמח מלא.
יום מקסים 🌷
יש לי 2 שאלות:
1 יש לי בבית קמח בהיר, לא לבן. זה בסדר?
2. האם אפשר להכין היום ולשמור למחר? איך?
1. כן
2. אפשר ואז יש לשמור בקופסה סגורה במקרר אבל זה הכי טעים כשמכינים באותו יום.
אפשר לעשות עם מים?
יותר טעים עם חלב אבל אפשר גם עם מים.
כמו תמיד…. מתכון נפלא! תודה רבה!
תודה דנה 🙂
הי אפרת!
אני עושה את המתכון הזה הרבה ויוצא מאוד טעים!
רציתי לשאול, אני יכולה להכין את זה פרווה?
כן אפשר להכין פרווה ולשים כוס חלב סויה (אפשר גם לשים כוס מים אבל זה פחות טעים).
אפשר להכין עם חלב שקדים?
כן.
היי אני הכנתי עם כוס מיץ תפוזים במקום חלב למי שרוצה פרווה יצא מעולה
שלום,
אפשר להכין בלי ביצה?
כן אפשר.
? Can i spray instead of using Canola
yes
אין לי סוכר וניל זה חובה?
אפשר לשים במקום כפית תמצית וניל + כף שטוחה סוכר. אם אין לך תמצית וניל תוסיפי רק כף שטוחה סוכר.
אם אין לי סוכר וניל אפשר לשים משו אחר ?
אפשר לשים כפית תמצית וניל במקום או להכין בלי.
מתכון מושלםםםםםם
שמחה שאהבת 🙂
רציתי לדעת אם אין לי אבקת אפייה אפשר לשים משהו אחר??
אפשר לשים כוס קמח תופח במקום קמח רגיל ואבקת אפיה.
הי. חוה"מ אחרי חצות ליל…הבעל והבנים חוזרים מהכותל ומחפשים משהו לנשנש….תנחשו מה? הכנתי מראש ארוחת חצות קלה, פנקייקס!! הכפלתי את הכמות ב 3…פשוט מעדן.
אה… והכנתי עם קמח כוסמין.
ממליצה בחום ☺
אלופה!
תודה מלי 🌺
עשיתי עם בננה יצא מושלם
תודה שחזרת לעדכן 🙂
היי האם אפשר להוסיף בננה? וכמה תודה
היי אמבר,
יש מתכון לפנקייק בננה.
הכנתי פעם חמישית כבר, תמיד כמות כפולה. כולם טורפים כולל התינוק. תודה על מתכונים מעולים!
שמחה לשמוע 🙂
פשוט מעדן הפנקייק הזה… אני משתמשת המון באתר הזה ותמיד המתכונים מוצלחים וקלים. תודה רבה
נראה מעולה!
תודה קרינה וגמר חתימה טובה 🌺
היי, השמן צריך להיות בתוך הבלילה או שהוא מיועד לטיגון?
בתוך הבלילה.
שלום!
אני הרבה מסתכלת באתר שלך ומשמשת בו
אתמול חפרתי וחיפשתי משהו קליל וטעים וכמובן מהיר
והכנתי את הפנקייק וזה יצא טעים במיוחד
כולם שיבחו והתלהבו
תודהותשיכי לחדש לנו עוד מתכונים
תודה רחל, שמחה לשמוע 🙂
אפשר לשים מים במקום חלב?
כן.
היי הייתה חסרה לי ביצה וקמח לבן רגיל
אך בכל זאת ניסיתי לעשות את הפנקייקים
בלי ביצה וקמח תופח
וחייבת להגיד שיצא מושלם !!
פשוט נמס בפה
שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים 🙂
כמה פשוט ככה טעים. אין כמו לעשות מינימום ולקבל מקסימום :)תודה
שמחה שאהבת!
תודה מאיר 🙂
הכנתי יצאה טעים בטירוף אין עליך אפרת יש לך מתכונים טעימים!!!
שמחה שיצא טעים!
תודה ❤️
שלום
משתמשים בקמח תופח לאפיה ולעוגות?
היי,
זה תלוי מה רשום במתכון. אם רשום קמח לבן או רגיל הכוונה לקמח לבן. אם רשום קמח תופח הכוונה לקמח תופח.
כוס קמח תופח = כוס קמח לבן + כפית אבקת אפיה. זאת אומרת שבמתכון הזה אפשר לשים כוס קמח תופח במקום כוס קמח לבן וכפית אבקת אפיה.
את פשוט אלופה וקולעת בול….אז רציתי להפתיע את בעלי היקר במשו טעים ומפנק ליום האהבה בארוחת סוקר והייתי חייבת משו קל ומהיר וזה המתכון הזה😊….. הכנתי בצורת לב בהשראת טו באב❤
אמנם מיהרתי אז הכנתי דקים אבל הטעם תענוג..תודה יקרה
מהמם! 😍
תודה על השיתוף.
שבוע נפלא 🌷
יצא ממש טעיםם
תודה רועי, שמחה שאהבת 🙂
היי הכנתי היום עם הילדים, יצא מצויין! להכפיל כמויות.
תודה לך!
שמחה שנהניתם!
תודה ליאת 🙂
ערב טוב, האם זה אפשרי להכין את הבלילה בערב ולשמור אותה למחרת?
בתודה מראש
היי אדיר,
אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שאם מכינים את הבלילה מראש יכול להיות שהפנקייקס פחות יתפחו מאחר והאפקט של חומרי ההתפחה נפגע ככל והבלילה עומדת.
הכנו לצאת הצום . המתכון האולטמטיבי לפנקייק. מומלץ
שמחה לשמוע 🙂
תודה קרן
היי! האם אפשר להחליף קמח לבן עם אבקת אפיה בקמח תופח?
יצא לי להכין כמה מתכונים שלך והם מעולים!
כן אפשר 🙂
פעם שניה שאני מפנקת בשישי בבוקר עם המתכון שלך. פגז חבל על הזמן.. טעים בטירוף ולא מאכזב. תודה מנועה מגן יבנה
שמחה שאהבת 🙂
תודה נועה 🌷
שלום אפרת יקרה רציתי להודות לך על כל המתכונים רכשתי 2ספרים לי ולבת שלי הספר שלך ממש מוצלח והכי כיף והכי טעים הבת שלי נהנת מכל מתכון כבר הספיקה לעשות את כולם ממת תודה רבה אוהבת מאד
אני ממש שמחה לשמוע 🙂
תודה רבה טובה ❤️
תודה על מתכון אליפות.
הכנתי עכשיו ויצא מדהים, כמו כל מתכון שהכנתי מהאתר הזה.
שמחה לשמוע!
תודה טלי 🌷
שלום אני רוצה להוסיף בננה ושוקולד צ’יפס לבלילה את שאר הרכיבים כרגיל ?
הוספתי יצא מושלם !
נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂
מעולה מעולה מעולה המתכון והאתר הכי מוצלח!
תודה מיטל ❣️
הכי טעים בעולם!!!!!!!!!!!!!!
שמחה שאהבת 🙂
אחד הטעימים תודה
תודה יקיר, שמחה שאהבת 🙂
מה קורה אם אין סוכר וניל אפשר להחליף במשהו אחר?.
אפשר לשים כפית תמצית וניל במקום.
מתכון מעולה
לי יש רגישות קלה לחלב פרה ואני מעדיפה את החלב במים וזה עובד מעולה
תודה נטע ויום מקסים 🙂
המתכון הקבוע שלי כבר כמה שנים!!!
כיף לשמוע 🙂
שלום.
שאלה: ניתן להחליף את השקית סוכר וניל בכפית תמצית וניל?
תודה מראש 💕
כן אפשר.
תודה רבה אפרת.
הילדים מתענגים על ארוחת ערב טעימה.
כמה טוב את עושה למשפחה שלי ובוודאי לא רק שלי.
אם שונאת מטבח כמוני מבשלת, אז הזכויות שלך!!
תודה מרים ❤️ כיף גדול לשמוע!
היי, הכנתי אותם הם יצאו ממש יפים וטעימים אבל נורא יבשים
במה טעיתי? הכוונה( הם טיפה נידבקים לשיינים)
היי רוני,
מוזר שיצאו יבשים. עברת על כל המצרכים לוודא שלא פספסת משהו? טיגנת אותם במחבת עם ציפוי שאינו נדבק? כמה זמן מכל צד?
הקמח הוא קמח רגיל או תופח?
קמח לבן רגיל.
הי אפרת, תודה על המתכון. הכנתי ויצא טעים אבל קצת שטוח ודחוס ולא כ"כ אוורירי ותפוח. במה יכול להיות שטעיתי? צריך אולי לטרוף את הבלילה יותר זמן?
בדיוק ראיתי את תשובתך לפנינה. אנסה. תודה
שאלה- בד"כ אני משתמשת במחבת עם טפלון אבל הפנקיק יוצא דק ולא עבה ואוורירי- נראה לך שעדיף אולי להשתמש במחבת נירוסטה רגילה? אני לא ממש יודעת מה הבעיה, אבל זה אף פעם לא אוורירי.
היי פנינה,
זה לא קשור לסוג המחבת. עם מחבת מנירוסטה דווקא פחות מומלץ להכין כי הפנקייק יידבק למחבת או יישרף מהר יותר.
כדי להכין פנקייק אוורירי יותר כדאי להוסיף עוד חצי כפית שטוחה אבקת אפיה ואפשר גם להקציף את הביצים עם הסוכר כ-2 דקות ואז להוסיף את יתר החומרים.
חשוב גם לא לערבב יותר מידי את הבלילה כי ערבוב יתר עלול לגרום לפנקייקים לצאת דחוסים.
לפנקייקים עבים מומלץ להשתמש ברינג מנירוסטה ולצקת לתוכו את הבלילה.
היי אפרת אני מעוניית להכין בסביבות ה50 פנקייקים
אשמח לקבל הכפלת כמויות☺☺☺
ממליצה להכין בפעמיים, כל פעם להכפיל ב-3:
3 כוסות קמח
3 כפיות שטוחות אבקת אפיה
3 שקיות סוכר וניל
6 כפות סוכר
3 ביצים
6 כפות שמן
3 כוסות חלב
קמצוץ מלח (מהמלחייה)
היי יש לי חלב שמיועד לקפה
האם החלב הזה גם טוב ?
נראה לי שכן.
וואו!
המתכון פשוט (ו)מושלם!!!
כיף וטעים להכין.
תודה שירה, שמחה שאהבת 🙂
הייי, אם אין לי שמן אני יכולה לא לשים או האם יש תחליף לשמן ?
את יכולה לשים 2 כפות חמאה מומסת.
פשוט מושלם! תמיד מצליח לי! vילדים עפים על זה! אגב, שידרגתי עם פצפוצי שוקולד 🙂
נשמע מעולה 🙂
תודה בן.
ממש טעים
שמחה שאהבת 🙂
הי אפרת.
אני רוצה להכניס לבלילה מעדן שוקולד,מה את ממליצה לעשות?
זה צריך להיות במקום חלק מכמות החלב. זה יוצא בסביבות מעדן וחצי כוס חלב.
מתכון מעולה וטעים! תודה רבה!
תודה מיכל 🙂
נראה מעולה ופשוט!
האם ניתן להכין את הבלילה יום מראש? אני צריכה להכין כמות ענקית להפנינג גדול
היי שרון,
אם מכינים את הבלילה מראש יכול להיות שהפנקייקס פחות יתפחו מאחר והאפקט של חומרי ההתפחה נפגע ככל והבלילה עומדת.
היי.הכנתי עם קמח קוקוס וכמה כפות קמח רגיל..הריח במטבח היה ממש ממכר ומתוק…הפנקיק יצא מושלם
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מרים ושבוע נפלא 🌷
מה עושים אם אין סוכר וניל?
אפשר לשים כף סוכר רגיל + חצי כפית תמצית וניל. אם אין תמצית, אפשר להכין גם בלי.
מושלם!
עשיתי עם קמח שמרים כי לא היה לי את המצרכים הרשומים
עדיין יצא מושלם !
אני שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
תודה רבה
מתכון קל ולעניין נהנהנו ממליצה עם כדור גלידה בתוספת פרוסות אננס.
תודה רחל, שמחה שנהניתם 🙂
הפנקייק, כמו כל מתכון שהכנתי מהאתר, יצא מעולה. תודה רבה!
תודה דנית 🙂
פנקיק נטול גלוטן .כוס קמח כרגיל.א.אפיה.וכל השאר בהתאם למתכון שלך.יוצא מצוין.תודה
מעולה 🙂
תודה חדוה.
יצא מעולה !!! תודה רבה לך !
אוהבת מאוד את האתר שלך
תודה מעיין! שמחה לשמוע 🙂
יאמי טעים מאוד
שמחה שאהבת 🙂
יצא פנקייקים מושלמים
שמחה שאהבת 🙂
תודה דרור
אני לא יכולה להשים ביצים בפנקייק.
אז אפשר להשים משהו אחר במקום?
תכיני בלי הביצה.
אפשר גם סוכר רגיל??
כי אין לי סוכר וניל
כן, אפשר לשים כף סוכר רגיל.
אם יש לך כדאי להוסיף גם חצי כפית תמצית וניל. אם לא, אפשר להכין גם בלי.
היי אפרת… מעדכנת שהכנתי בשינויים הבאים ויצא מעולה!
קמח מלא
מים במקום חלב (היינו בשריים אבל עקרונית משתדלים להפחית בצריכת חלב)
כף סוכר אחת ולא שתיים
הוספתי עוד איזה כף או שתיים של מים
יצא ממש מעולה
מעל מרחנו דבש עם חמאת בוטנים טבעית… יצא שילוב טעים ומוצלח ביותר!
נשמע מעולה!
תודה הדס.
יום מקסים 🙂
היי הדס. כמה מים שמת?
כוס מים.
הכנתי כמה פעמים ויצא מעולה, אבל עכשיו אני רוצה להכין חצי כמות, הבעיה שבכמות המקורית יש ביצה אחת, מה ניתן לעשות? תודה
אפשר לשים חצי ביצה טרופה (כלומר מחצית מכמות הבלילה של הביצה).
תודה לך (כמו תמיד) על מתכון מעולה! יצאו טעימים ואווריריים 🙂
תודה הדר, שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים!
יצאו מושלמים. תודה!
שמחה שאהבת 🙂
תודה הכנתי בדיוק לפי המתכון ,יצא מעולה לא נישאר פירור
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שלום .תודה על כל המתכונים המדהימים! האם אפשר להכין את הפנקייק ולשמור במקרר לבוקר?
אפשר למרות שהכי טעים כשזה טרי.
היי אני רוצה להכין את הפנקייקים אבל רציתי לדעת כמה פנקייקים יוצא?
זה יוצא 6-8 פנקייקים קטנים.
היה פשוט מעולה עשיתי לחברה שלי ייצא טעים ממש
שמחה שנהניתן 🙂
על איזה גובה להבה לטגן את הפנקייק?
להבה בינונית-נמוכה.
משמרבין הפנקייק מרבין בשמחה!
פעם ראשונה בחיים שיצאו פנקייק עבים. הכמות מעולה לארוחת בוקר ל2 ילדים.
במיוחד לארוחת פינוק בבית הספר.
תודה גדולה וחודש אדר שמח.
ליאת
תודה ליאת 🙂
חודש אדר שמח ושבת שלום!
נראה נהדר!
יש מתכון לרוטב שוקולד חם לידו?
ועם מה פשר עוד להקטין את הקוטר של המחבת חוץ מרינגים.
היי מרים,
אפשר להמיס 50 גרם שוקולד מריר עם 3 כפות מים וכף שמן או 15 גרם חמאה.
לא הבנתי את השאלה האחרונה.
רינג התכוונתי לעיגול שמקטין את המחבת, בסוף יצרתי מנייר כסף, העיגול יצא לא ממש עגול אבל טעים טעים!!
ליקקנו את האצבעות…
ממש תודה!
איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂
הכנתי עם הילדה שלי בת השד יצא מעולה וטעים אני שידרגתי את זה עם תותים ובננה מעל יצא גן עדן!! רק שלא הספיקו מרוב שהיה טעים
נשמע מצוין 🙂
שמחה שנהניתן.
תודה על העדכון ויום מקסים 🌺
פשוט וקל
תודה תהילה, שמחה שאהבת 🙂
טעים בטרוף
מתכון מוצלח ביותר!!!!
מומלץ בחום, כל המתכונים שלך מדוייקים וטעימים להפליא!! יישר כח!
תודה מיטל! 🙂
פנקיק נהדר מוצלח וטעים
תודה רחלי 🙂
פינקקתי את עצמי עם "מלווה מלכה" טעים ומיוחד!
בזכותך!
תודה רבה ושבוע טוב
מעולה, שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבוע טוב 🌺
אוהבת את האתר מאוד! במקום לשבת שעות ולחפש אני יודעת שתמיד אפשר למצוא מתכונים מעולים אצלך! תודה רבה!
תודה ורד, כיף לשמוע! ❣️
וואו מתכון פשוט, מהיר וטעים כל כך! הכנתי כבר כמה פעמים ותמיד נשאר טעם של עוד. תודה לך על המתכון😊
תודה מיטל 🙂
זה המתכון הקבוע שלי 🙂 בדיוק מה שחיפשתי, פשוט וטעים.
תודה קרן, שמחה לשמוע 🙂
מתכון מעולה!! פשוט וטעים!!המתכון הנבחר לארוחת ערב מהירה ומיוחדת-תודה!
תודה גילה, שמחה שאהבת 🙂
מתכון מעולה זה נהפך מתכון של הבית
שמחה לשמוע 🙂
בוקר אור…אפשר מיץ תפוזים במקום חלב?
אפשר. אם לא רוצים טעם תפוזי חזק אפשר לערבב עם מים (חצי-חצי).
מתכון מוצלח וטעים🌼תודה רבה
תודה קרן, שמחה שיצא טעים 🙂
חוזרת שוב כדי לספר שגם עם חלב שיבולת שועל הפנקייקים יוצאים מעולה!!
ממש מתכון מנצח 🙂
תודה מיכל 🙂
היי יש לי מחבת לפנקייקים ושצריך להפוך אז פוט עם מרית ?
כן, מומלץ להפוך עם מרית.
מתכון מעולה!! הכנו כבר הרבה פעמים, מדי פעם מגוונים עם קמח כוסמין לבן במקום קמח חיטה ועדיין יוצא מעולה.
מצרפת תמונה טעימה מאתמול 🙂 חג שמח!
נראה מצוין!
תודה מיכל 🙂
איך הם לא נהיים שחומים ולא נשרפים? ????
היי אפרת,
חשוב להשתמש במחבת מתאימה, בעלת ציפוי שאינו נדבק ואז אין בעיה.
האם אפשר חלב קוואקר במקום חלב רגיל?
נראה לי שכן.
יצא נפלא! הוספתי מעט קינמון וג׳ינג׳ר… פשוט מעולה… נגמר תוך דקה וחצי 😉
נשמע מצוין 🙂
תודה על העדכון.
מתכון מעולה כל פעם שאני מכינה הכל נטרף
תודה תמרה, כיף לשמוע 🙂
אפרת איך זה לדעת יצא עם קמח מצה??
היי ברכה,
יש מתכון לפנקייק מקמח מצה.
יצא פשוט מדהים!!!!!!!
תודה אורי, שמחה לשמוע 🙂
יצא לי 13 פנקייקים ממתכון ל6-8 והכול יצא טעים במיוחד😍😂😘🥞🥞🥞
ואו נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂
שבת שלום
והנה לכם התוצאה הסופית יאמי יאמי.
יצא טעים חבל על הזמן 🙂
תודה לבנת, שמחה שאהבת 🙂
היי רציתי לשאול האם ניתן להכין ללא הביצה? יש לי ילדה עם אלרגיה והמתכון הזה מעולה מכינה אותו באופן קבוע לבנות הגדולות
כן ליטל, אפשר להכין גם בלי הביצה ולשים 4 כפות מים או חלב במקום.
רציתי לשאול לגבי המתכון המקורי לאיזו כמות של פנקייק זה מיועד, קרי, כמה חתיכות אני יכול להכין ?
תודה
היי אלכס,
הכמות במתכון מספיקה ל-6 פנקייקים קטנים. אם רוצים יותר אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2.
האם הכרחי שהמלח יצא מהמלחייה?
תודה רבה.
נשיקות.
חיבוקים.
לא הכרחי 🙂
אומייייגאדדדדדדדדדד זה הפנקייק הכי טעים שאכלתי בחיים, כמעט קיבלת אורגזמה
פאק איך הייתי מנשק לך את הפנים היית לייד.
בברכה ושבוע טוב
תודה.
מתכון פשוט וטעייים!
גם עם קמח שיפון 🙂
תודה רבה!!
שמחה שיצא טעים גם עם שיפון.
תודה על העדכון 🙂
פשוט מושלם
תודה שוש, שמחה שיצא טעים 🙂
טעים טעים!!! קל להכנה ויצא מושלם. תודה רבה
תודה לילך, שמחה שאהבת 🙂
תודה על המתכון יצא ממש ממש טעים!! ובכללי המתכונים שלך מעולים! תורה רבה…
תודה אביטל 🙂
יצא טעים מאוד!הכנתי במחבת קטנה מהסטנדרט אבל לא קטנה של פנקייקס ויצאו חמישה.
תודה שחזרת לעדכן 🙂
יצא טעיםם הילדים אכלו אחד אחרי השני בהנאה. תודה רבה! משתמשת במתכונים שלך המון והכל מוצלח!
מהיר וטעים
שמחה שהם נהנו 🙂
תודה מוריה ויום מקסים
יש לי שאלה, אמורים לשים אותם על המחבת באיזשהו שלב
מה הכוונה? את הבלילה מכינים במחבת כפנקייקים.
היי, הפנקייקים יצאו פנטסטיים מחכה לפעם הבאה שאכין אותם
יש לי שאלה, הם אמורים לצאת שחורים ממש הפנקייקים?
בבקשה תתייעצו לי אני אל מומחית בבישול
היי,
הפנקייקים אמורים לצאת זהובים, לא שחורים. אם הם יצאו שחורים אז יכול להיות שלא שימנת מספיק את המחבת (יש לשמן מחדש בכל "נגלה") או שהשתמשת במחבת מנירוסטה או בעלת ציפוי נדבק.
יצא פנטסטי! מתכון מנצח לבוקר נפלא, לכו על המנה הכפולה
תודה אוהד 🙂
אהלן, מתכון מצויין ופשוט להכנה.
תודה רבה וחג שמח
תודה אביתר 🙂
חג שמח
היי אפרת במידה ואין לנו אבקת אפייה מה עושים?
היי מאיה,
במקום קמח רגיל אפשר לשים כוס קמח תופח ולוותר על אבקת האפיה.
האם אפשר להחליף את הקמח בקמח מלא והסוכר בסוכרלוז או תחליף אחר ? ואם כן איך ?
היי קרן,
יש מתכון לפנקייק מקמח מלא. אפשר לשים סוכרלוז במתיקות של 4-5 כפיות סוכר.
היי יצא מאוד טוב וטעים אני מכין לילדים ארוחת בוקר וממש טורפים אותם …שמתי עם קנמון ואוווו זה נפלא
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
יצא מדהים!!!בעלי הכין לי לארוחת בוקר ויצא מוששששששששששששלם!!!
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.
היי אפרת זה משנה איזה סוג מחבט?
רצוי מחבת עם ציפוי שאינו נדבק. נירוסטה למשל פחות מומלץ במקרה הזה.
יצא מאוד טעים. עשיתי עם חלב שקדים כי לקטנה יש רגישות לחלב.לא שמתי
שמן על המחבת ולא נדבק כלום 🙂 .מתכון מעולה ומהיר.תודה רבה!!!!
תודה אינה, שמחה שיצא טעים 🙂
היי אפרת!
המתכון יצא ממש מעולה וטעים!!!
נהרס לי המחבט של הפנקקים ולכן השתמשתי במחבט רגיל ויצא לי ממש דביק וקשה להפיכה.
יש מצב שאת נותנת לי טיפ איך להפוך נורמלי?
תודה רבה!
היי מיכל,
כשמכינים פנקייק סוג המחבת הוא מאוד חשוב אחרת זה באמת נדבק.
לא חייבים מחבת פנקייק אבל כן חשוב להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק (טפלון למשל ממש לא מומלץ במקרה הזה).
אם בכל זאת אין לך מחבת אחרת אז חשוב לשים שמן בנדיבות.
מתכון מעולה!! תודה אפרת 🙂
החלפתי את הקמח בקמח כוסמין לבן, ועם כף וחצי סוכר דמררה במקום 2 – יצא אחלה ממש 🙂
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן
המתכון נשמע נהדר.
אני צטבערך 40-50 פנקייקים, באיזה כמויות להשתמש?
היי יעלה,
ממליצה להכפיל את כל הכמויות ב-6: 6 כוסות קמח, 6 כפיות אבקת אפיה, 6 שקיות סוכר וניל וכו'.
היי מחר בבוקר אני ואחותי רוצות להכין.
אבל אין לנו סוכר וניל… מה צריך לשים במקום?
היי,
אפשר לשים חצי כפית תמצית וניל + כף שטוחה סוכר.
אם אין לך תמצית וניל אפשר לוותר ולשים רק כף שטוחה סוכר.
מעולה!!!!!!
זה האתר הכי מושלם שיש!!!!
תודה!
תודה ענת!
שבוע נפלא 🙂
יצא מדהים
תודה עומר 🙂
זההההההנה מושללםםםםםם חולה על מתכון הזה
תודה ספיר, שמחה לשמוע 🙂
הפנקייקים יצאו מאוד טעימים! זה המתכון שאני כל הזמן מכינה בבית וזה נטרף תוך שניה. ויש לי סתם שאלה, איך את מצליחה לעשות את המתכונים האלה? איך את מגיעה לכמויות הנכונות? את נעזרת ממתכונים באנטרנט או מנסה בעצמך מספר אפשרויות לכמויות עד שהכמויות נכונות… איך למדת את זה?
היי רוני,
שמחה שיצא טעים.
זה הכל ניסוי וטעייה. בסוף אני מעלה את המתכון הטוב ביותר 🙂
יש תחליף לתמצית וניל?
מומלץ לשים שקית סוכר וניל או כפית תמצית וניל.
אם אין, אפשר להכין בלי.
הטעם ישתנה אם אוריד את הביצה?
זה ייצא טעים גם בלי הביצה פשוט הביצה מעניקה לפנקייק מעט יותר אווריריות. זכרי להוסיף 4 כפות מים/חלב במקום.
היי ניתן להחליף את הביצים במשהו?
היי לאה,
את יכולה לוותר על הביצה ולהוסיף 4 כפות חלב/מים.
אז לא היה לי קמח רגיל בבית כי הכנתי אתמול את העוגת שוקולד שלך
שמתי קמח תופח והוספתי רבע כוס חלב לבלילה בנוסף לכוס שרשמת.
טיפ קטן:
אני שוטפת במים את המחבת בכל סיבוב.
זה מקרר קצת ואז השמן – אני משתמשת בספריי- לא נשרף
והפנקייקים יוצאים זהובים ויפים
מתכון מאד טעים
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
יצא פצצצות!!!!
הכנתי עם האחינים ופשוט מהיר טעים ומוווווושללללללםםםם!!!!!!!!!!!!! תודה רבה!!!!
שמחה שנהניתם!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
היי,
יש לי בבית רק קמח שמרים לפיצה/פוקצ׳ה אפשר להשתמש בזה?
היי נטע,
אם הקמח מכיל שמרים לדעתי זה פחות מתאים.
יצא מעולללה!! ממש ב- 10 דקות
נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂
היי
האם ניתן להחליף את הסוכר במשהו אחר? פשוט אני לא מכניסה סוכר לבית..
היי גאיה,
את יכולה לשים 2 כפות סירופ מייפל טבעי.
מתכון פשוט ומושלם!!!!
הכנתי את זה כלכך הרבה פעמים וזה יוצא תמיד טעים כלכך.
תודה רבה על המתכון וכמובן גם תודה על שאר המתכונים!
אין על המתכונים שלך.
תודה מיכל, כיף גדול לשמוע!
שבת שלום 🙂
הי,
כמה זמן אפשר להכין את הבלילה מראש ולהשאיר במקרר?
לחילופין: אם הכנתי את הבלילה בשבת בבוקר והכנסתי למקרר, האם ניתן עדיין להשתמש בה בראשון בערב?
היי ורד,
אפשר להשתמש בבלילה, יכול להיות שהפנקייקס פשוט פחות יתפחו (מאחר והאפקט של חומרי ההתפחה נפגע ככל והבלילה עומדת).
שבוע נפלא 🙂
היי!!
המתכון נראה פצצתי!!
אני באמצע להכין אותו ורציתי לשאול אם אפשר לשים חלב סויה במקום חלב רגיל??
כן, אפשר.
היי רציתי לדעת אם יש תחליף מסוים לאבקת אפייה.
שמעתי שאפשר לשים קמח תופח אבל מה יהיו הכמויות?
תודה רבה מראש:)
היי גאיה,
אפשר לשים כוס קמח תופח ולוותר על אבקת האפיה.
שבוע מקסים 🙂
היי אפשר להוסיף לבלילה תותים?
זה נשמע מדהים
היי אלירן,
אם אוהבים אפשר לשים חתיכות של תותים בבלילה עצמה.
אפשר גם לפזר מעל לאחר ההכנה.
האם ניתן להכין את הבלילה לילה קודם? אני צריכה לבוקר את הפנקייקים..
היי נעמה,
אם את מכינה יום קודם כדאי להוסיף כחצי כפית אבקת אפיה לפני ההכנה (ולערבב היטב).
שלום
אם אני מכינה את הפנקייק למחר בבוקר האם לשמור אותו במקרר ואז להוציא ולחמם זה בסדר?
תודה
היי,
הכי מומלץ זה להכין את הפנקייק בסמוך לאכילה אך במקרים שלא ניתן להכין אז אפשר לשים בתוך קופסה סגורה במקרר ולחמם לפני ההגשה. חשוב קודם להניח לפנקייקים להתקרר לגמרי לפני שמכניסים לקופסה.
שבת שלום 🙂
שלום.
אפשר קמח תופח? ואם כן כמה ?
תודה
כן, אפשר לשים כוס קמח תופח ולוותר על אבקת האפיה.
ואיך המלח מגיע למלחייה גברת?
היי,רציתי לדעת אם ניתן לעשות את המתכון הזה פרווה .
אשמח לתשובה כמה שיותר מהר יש לביתי יומולדת היום,
בברכה לאה!
כן לאה, אפשר במקום חלב לשים חלב סויה או מים.
יום הולדת שמח 🙂