שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מתכון למטבוחה ביתית מהירה וטעימה

מתכון למטבוחה

מצרכים:

3 כפות שמן זית

3-4 שיני שום כתושות

400 גרם (משקל נקי) קופסת שימורים של עגבניות קלופות חתוכות (לא מרוסקות)

חצי גמבה אדומה מגורדת (בלי הקליפה)

חצי פלפל ירוק חריף קצוץ דק (לא חובה)

תיבול: חצי כפית מלח, כפית גדושה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה סוכר, רבע כפית שטוחה פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 3 כפות שמן זית על אש בינונית. מוסיפים שום ומערבבים כחצי דקה (זהירות שהשום לא יישרף). מוסיפים עגבניות חתוכות, גמבה מגורדת ופלפל ירוק חריף. מתבלים במלח, פפריקה, סוכר ופלפל שחור ומערבבים.

-מבשלים עם מכסה על אש בינונית-נמוכה במשך כ-20 דקות. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת שמרים שוקולד
קציצות בורגול והודו

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
שרי (21:56 26.07.2020)

הי אפרת!!!!
הכנתי ויצא מושלם אבל בכלל בכלל לא חריף למרות ששמתי פלפל חריף ירוק שלם. יש לך הסבר אולי?
תודה ענקית!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 26.07.2020)

היה אמור לצאת חריף, אפילו מאוד. לדעתי זה קשור לסוג הפלפל. אולי היו לו מעט גרעינים? כי הגרעינים הם החלק החריף.

Avatar
שירה (16:50 9.07.2020)

היי אפרת, אם אני מרסקת עגבניות טריות בבלנדר עם גמבה ופלפל חריף, ומוסיפה את זה לשום ומבשלת עם התיבול, זה יעבוד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:43 9.07.2020)

אני חושבת שכן.

Avatar
שירה (17:34 30.07.2020)

חוזרת לעדכן שעבד ויצא מושלם.
תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:08 30.07.2020)

תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
דנה (18:58 17.06.2020)

רציתי בבקשה לדעת אם 20 דקות זה מספיק?
מנשים שעושות את זה שנים אני שומעת שהן משאירות על אש קטנה כמה שעות,איך יצא לך כל כך סמיך ויפה…? בגלל הכמות?
ושאלה נוספת – האם אפשר לעשות את זה בתנור על טורבו בתבנית עמוקה? או שזה עלול להישרף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:29 18.06.2020)

היי דנה,
זה יצא סמיך גם בגלל שלא מדובר בכמות גדולה וגם בגלל שימוש בעגבניות מקופסת שימורים.
לא ניסיתי אבל לדעתי פחות מומלץ בתנור. זה עלול להישרף.

Avatar
דנה (10:45 18.06.2020)

תודה!!!

Avatar
ענת (21:14 3.06.2020)

היי אפרת,
אני מכינה חצי כמות, אפשר לוותר על הגמבה? אין לי כרגע…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 3.06.2020)

כן.

Avatar
ענת (21:30 3.06.2020)

תודה על המענה המהיר :*)

Avatar
margarita (15:22 9.05.2020)

יצא להיט כמו כל מתכון שלך אלופה ❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:43 9.05.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה לך על השיתוף

Avatar
עקיבא (14:24 16.04.2020)

הכנתי עם עגבניות מרוסקות ודווקא יצא הכי טוב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:45 16.04.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה עקיבא

Avatar
יעקב (01:50 10.04.2020)

היי לא הבנתי מה זה גמבה בלי קליפה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:50 10.04.2020)

הכוונה לגרד את הגמבה בפומפיה בלי הקליפה. זה אומר לחתוך את הגמבה ולגרד את החלק הפנימי.

Avatar
רחלי (15:37 7.04.2020)

אין לי קופסת שמורים
בכמה עגבניות רגילות להשתמש במקום?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:54 7.04.2020)

אפשר להשתמש ב-3 עגבניות בינוניות טריות. רצוי מאוד שהן יהיו עגבניות כמה שיותר רכות.
אם חתיכות הקליפה לא מפריעות לך במרקם הסופי אז אפשר לחתוך לקוביות מבלי לקלף ולבשל עם יתר החומרים (כולל התיבול) במשך 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומתקבלת מחית רכה. זמן הבישול כמובן תלוי בעגבניות עצמן, אם הן רכות או קשות.
אני ממליצה להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק ואם במקרה התערובת מתייבשת יש להוסיף קצת מים לפי הצורך.
חג שמח 🌺

Avatar
נעמי (14:09 29.02.2020)

כמה זמן אפשר לשמור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:30 29.02.2020)

4-5 ימים במקרר.
אם רוצים ליותר זמן אפשר להקפיא.

Avatar
מי (09:32 7.02.2020)

תודה על האתר
יצא ממש טעים
אבל בגלל ששמתי פלפל ירוק שלם
יצא מדי חריף
יש מה לעשות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:30 7.02.2020)

אפשר להכין כמות נוספת בלי חריף בכלל ולערבב הכל יחד.

Avatar
RACHEL (16:47 8.12.2019)

היי אפרת,
תודה על האתר המדהים ועל המתכונים הטובים והקלים להכנה!
לכמה אנשים בערך מתאימה הכמות של המטבוחה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 8.12.2019)

זה יכול להספיק לכ-5 אנשים, אפילו יותר כי בדר"כ לא אוכלים מזה הרבה.

Avatar
א (09:36 6.09.2019)

מושלםםםםם
טעים לגמרי באמת קל מאד להכנה תיבול מעולה
בקושי היה על השולחן תוך רגע התחסל….

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:54 6.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
דודי (23:26 27.07.2019)

אני משתמש בעגבניות טריות חותך אותם קצוץ כמה שניתן יוצא מאד טעים, אבל לא רסק. איך עושים שיצא כמו בתמונה שלא רואים חתיכות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:16 28.07.2019)

היי דודי,
זה בגלל שהשתמשתי בעגבניות משימורים בלי הקליפה. לאחר בישול הן מתרככות והמרקם יוצא די אחיד.

Avatar
ליטל (19:42 18.07.2019)

היי אפרת האם הכוונה לעגבניות כאלה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 18.07.2019)

היי ליטל,
התמונה לא צורפה.
הכוונה לקופסת שימורים שרשום שהעגבניות בה חתוכות ולא מרוסקות.

Avatar
אירית (14:18 18.04.2019)

היי אפרת האם אפשר לשים תבלין פפריקה חריפה
במקום ואם כן כמה ?(שיצא פיקנטי לא מאוד חריף) והאם יוצא טעים גם לא חריף ? חג שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:42 18.04.2019)

כן אפשר. תתחילי ברבע כפית ותטעמי.
אפשר גם בלי חריף בכלל.
חג שמח 💗

Avatar
צפורה (07:46 17.03.2019)

יצא נפלא בדיוק לפי ההוראות

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 17.03.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא!

Avatar
אסתר (15:15 31.10.2018)

היי אני באמצע להכין ושמתי לב שכתוב לי על הקופסה 240משקל מסונן ו400 משקל נקי מה אני צריכה לעשות
תאמת השתמשתי עם 2 קופסאות זה בסדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:17 31.10.2018)

היי אסתר,
זאת אומרת ששמת סה"כ 800 גרם משקל נקי? אם כן, זה בסדר רק תכפילי את כמות התיבול.

Avatar
אסתר (15:20 31.10.2018)

תודה ולגבי הגמבה אפשר לוותר על עוד חצי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 31.10.2018)

אפשר לוותר. זה לא קריטי.

Avatar
אסתר (15:28 31.10.2018)

תודה רבה וסליחה על הפרעה
אם יש הרבה נוזלים לאחר 20 דקות מה לעשות ??

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:34 31.10.2018)

תמשיכי לבשל רק הפעם בלי מכסה עד שהנוזלים מתאדים. שימי לב שהתבשיל לא נשרף בתחתית ותערבבי מידי פעם.

Avatar
רינת (10:47 11.10.2018)

היי אפרת במידה ואני רוצה לעשות נאמר כמות כפולה כלומר 800 גרם של הקופסאת שימורים של עגבניות קלופות,מה משתנה מבחינת כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:56 11.10.2018)

היי רינת,
אם את מכינה מ800 גרם תכפילי את כל יתר החומרים ב-2.

Avatar
הדס (14:05 28.09.2018)

הי, המטבוחה אמורה לצאת חריפה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 28.09.2018)

היא אמורה להיות פיקנטית רק אם את שמה פלפל ירוק חריף.

Avatar
מרים סרור (13:03 10.07.2018)

אפרת
כל חיפוש מתכון זה דבר ראשון באצר שלך! הכל נגיש ונח.
תודה!!!

שאלה: כמה עגבניות במספר זה כמו קופסת שימורים שהמלצת עליה במתכון?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 10.07.2018)

תודה מרים, כיף לשמוע 🙂
אפשר לשים 3 עגבניות בינוניות טריות.
ראי מה רשמתי לגבי שימוש בעגבניות טריות שתי תגובות אחורה.
המשך יום מקסים

Avatar
עטרת (16:58 25.04.2018)

בטעות קניתי עגבניות מרוסקות…. מה אפשר להכין עם זה?(שתי קופסאות גדולות!) ושפכתי לסיר עם שמן…..
מה אפשר לעשות עם זה?
מטבוחה תצא..?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:07 25.04.2018)

זה פחות ייצא יותר מרוסק 🙂

Avatar
אפרת ברזילאי (14:26 15.02.2018)

היי,
איך אני מתנהגת עם קילו עגבניות טריות??????
תודה על האתר המדהים!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 15.02.2018)

היי אפרת,
אם את משתמשת בקילו עגבניות טריות אז רצוי מאוד שהן יהיו עגבניות כמה שיותר רכות.
אם חתיכות הקליפה לא מפריעות לך במרקם הסופי אז אפשר לחתוך לקוביות מבלי לקלף ולבשל עם יתר החומרים (כולל התיבול) במשך 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומתקבלת מחית רכה. אם במקרה התערובת מתייבשת יש להוסיף קצת מים לפי הצורך.

Avatar
שימרית (12:03 18.01.2018)

היי, אפשר לשים פלפל אדום במקום ירוק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:08 18.01.2018)

כן, אפשר.

Avatar
אביטל (11:52 27.12.2017)

הי,
כנראה נמחקה השאלה שלי.
רוצה מאוד להכין אבל לא יודעת איך מקלפים גמבה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:03 27.12.2017)

היי אביטל,
אפשר לקלף בעזרת קולפן רגיל (כזה שמקלפים איתו תפו"א וכו').

Avatar
אביטל (13:51 27.12.2017)

וואו
לא חשבתי על רעיון כזה אנסה השבוע ואעדכן איך יצא
רק שתדעי שהמתכנים בספר שלך אליפות. במיוחד החטיף עם תערובת אגוזים שמככב אצלי כמעט קבוע

אז תודה ענקית

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 27.12.2017)

שמחה לשמוע! ♥️

Avatar
מלכי (21:51 30.11.2017)

הי אפרת, האתר הזה מדהים! אין על המתכונים שלך.ברוך ה תמיד יוצאים מוצלחים וטעימים ו בעיקר קלים ומובנים להכנה.
הכנתי בשבוע שעבר את המטבוחה ו היא יצאה טעימה ברמות השתמשתי העגבניות טריות ובשאטה מיובשת .יצא מצוין, היה רק חסרון אחד… נגמר מהר מהצפוי…תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 30.11.2017)

תודה מלכי! כיף גדול לשמוע 🙂
שבת שלום

Avatar
ניווה שמש (13:58 29.11.2017)

היי אפרת
קודם כל תודה על המתכונים המופלאים-נעזרת בהם המון
2 שאלות- אם אפשר לקבל את צילום קופסת העגבניות שאת משתמשת בה
והאם את מסננת את העגבניות לפני שאת שופכת למחבת או שופכת את כל תכולת הקופסא עם הנוזל
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 29.11.2017)

היי ניווה,
צירפתי תמונה.
אני משתמשת בכל תכולת הקופסא בלי לסנן.

Avatar
ניווה (17:43 29.11.2017)

תודה תודה

Avatar
ניווה (09:48 30.11.2017)

בוקר טוב
זאת שוב אני – מתנצלת אבל אני פני בישול והסתבכתי
על הקופסה של יכין שקניתי רשום 800 גרם ו-485 לאחר סינון
זאת הקופסה או שיש ליכין קופסה קטנה יותר ולהשתמש רק בחצי?
רוצה לדייק כדי שיצליח – חחח
תודה וסליחה על ה"נידנוד"

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 30.11.2017)

תרגישי חופשי לשאול 🙂
זאת הקופסה. תשתמשי בחצי.
יום מקסים

Avatar
ניווה (10:55 30.11.2017)

שוב תודה על התשובה ועל הסבלנות
אין כמוך
יום טוב

Avatar
ניווה (13:48 30.11.2017)

יצא מעדן למרות שטעיתי והשתמשתי בגריל עוף במקום בפפריקה (אותו צבע-חחח)
הכנתי גם את סלט החצילים וגמבה ברוטב אדום – גם מעדן
כמו שאמרתי – אין כמוך – כל מתכון בינגו

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:55 30.11.2017)

שמחה שיצא טעים!
תודה ניווה ♥️

Avatar
חן (08:03 14.09.2017)

היי 🙂 האם אפשר להחליף את שיני השום בשום כתוש? ואם כן- כמה כפיות צריך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:48 14.09.2017)

כן, אפשר לשים כפית מלאה.
שנה טובה 🙂

Avatar
משה (23:10 10.08.2017)

היי . עשיתי בדיוק את מה שאמרת. הבעיה היא שזה ממש לא יוצא כמו בתמונה. יצא לי חתיכות של עגבניות מבושלות עם ריח מצויין אבל ממש לא נראה כמו מטבוחה. מה עושים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:36 10.08.2017)

היי משה,
השתמשת בקופסת שימורים של עגבניות קלופות חתוכות? כי זה קריטי למרקם. מה היה רשום על קופסת השימורים?
לגבי המרקם שיצא לך, אם יש לך מוט בלנדר ידני אפשר לנסות לטחון קצת כדי לקבל מרקם אחיד.

Avatar
קרן אור (08:52 10.08.2017)

עד לפני 7 חודשיים לא הייתי יודעת לעשות אורז בלי לשרוף אותו, מאז שהכרתי את האתר שלך אין דבר שאני לא מצליחה לעשות,
אני מכורה למתכונים שלך, תבורכי על העבודה הקשה שאת עושה!
תודה רבה רבה רבה שאת משתפת אותנו עם כל הידע הנהדר שלך!
שוב תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:08 10.08.2017)

כיף גדול לשמוע 🙂
תודה ויום מקסים!

Avatar
אודליה (14:49 19.07.2017)

היי אפרת! הכנתי כבר כמה פעמים ותמיד יוצא ממש מוצלח! אז קודם כל תודה רבה 🙂 במידה ואני רוצה להכין עם עגבניות טריות (פשוט אני לא תמיד מוצאת את הסוג המתאים בקופסת שימורים בסופר שלי), מה הדרך הכי קלה/פשוטה לעשות את זה, לדעתך (כדי שיצא אותה כמות)? לא ממש בא לי להרתיח/לקלף אז חשבתי אולי זה מספיק לחתוך לקוביות עם הקליפה ולבשל. אם כן, כמה זמן את חושבת שאני צריכה לבשל אותם לפני שאני מוסיפה את שאר המרכיבים? תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:07 19.07.2017)

היי אודליה,
את יכולה להשתמש ב-3 עגבניות בינוניות טריות. רצוי מאוד שהן יהיו עגבניות כמה שיותר רכות.
אם חתיכות הקליפה לא מפריעות לך במרקם הסופי אז אפשר לחתוך לקוביות מבלי לקלף ולבשל עם יתר החומרים (כולל התיבול) במשך 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומתקבלת מחית רכה. זמן הבישול כמובן תלוי בעגבניות עצמן, אם הן רכות או קשות.
אני ממליצה להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק ואם במקרה התערובת מתייבשת יש להוסיף קצת מים לפי הצורך.
בהצלחה 🙂

Avatar
אודליה (23:46 19.07.2017)

תודה רבה אפרת!! בטוח שאנסה בדרך זאת בהמשך אבל בינתיים מצאתי עגבניות קלופות בסופר, רק במשקל כפול (800 גרם). אין לי בעיה להכין כמות כפולה, השאלה: האם אני יכולה להקפיא חלק מהמטבוחה המוכנה? או לחלופין, ניתן להקפיא חצי מכמות העגבניות הקלופות ישר מהקופסה? תודה רבה ולילה טוב 🙂 מעריכה מאוד את הסבלנות שלך! בזכותך אני מכינה דברים שלעולם לא חלמתי שאכין 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (00:03 20.07.2017)

כן, אין בעיה להקפיא את המטבוחה או את העגבניות הקלופות.
לילה טוב 🙂

Avatar
יונית (08:26 23.06.2017)

היי! פעם ראשונה שהכנתי מטבוחה כי תמיד זה היה נראה לי מלא עבודה ויצא ממש מוצלח!!
היו לי הרבה עגבניות רכות אז השתמשתי בהן, פשוט קצצתי אותן בסלייסר יחד עם הגמבה (בלי לקלף את הקליפה וכל זה..)
יצא ממש טעים! אחלה אתר!!
תודה!! 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:26 23.06.2017)

מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבת שלום!

Avatar
לאה אלכביר (10:37 21.06.2017)

היי תגידי אני בדרך כלל עושה את העבודה הקשה מרתיחה עגבניות ומוציאה קליפה. יש ממש הבדל בטעם אם קופסת שימורים או עגבניות??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:19 21.06.2017)

היי לאה,
לדעתי אין הבדל כל כך גדול שמצדיק את הטרחה.
אני ממליצה לך לנסות פעם עם עגבניות משימורים. שימי לב רק שמדובר בעגבניות קלופות ולא מרוסקות.
יום נפלא 🙂

Avatar
סיון (03:01 5.05.2017)

היי אם אני רוצה מנה של מטבוחה ל7 אנשים מה הכמות של התבלינים העגבניות הפלפלים שאני צריכה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:59 5.05.2017)

היי סיון,
אני ממליצה להכפיל את כל הכמויות:
5 כפות שמן זית,
6 שיני שום כתושות
800 גרם עגבניות מרוסקות משימורים
גמבה אדומה מגורדת (בלי הקליפה)
כחצי פלפל ירוק חריף (לא חובה)
כפית שטוחה מלח, כפית וחצי גדושות פפריקה, 2 כפיות שטוחות סוכר,רבע כפית פלפל שחור.
*לאחר שמתבלים מומלץ לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם.
*אם במקרה נשארת לך כמות עודפת, ניתן להקפיא.
שבת שלום 🙂

Avatar
קארין (15:29 23.03.2017)

אם אני רוצה להכפיל את הכמות… פשוט להכפיל הכל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:41 23.03.2017)

כן

Avatar
גילה (15:40 18.03.2017)

תיבלתי בדיוק לפי הרשום ויצא מלוח.
יכול להיות שהעגבניות המשומרות מלוחות.
משתפת.
חוץ מזה יצא מרקם נהדר .
תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:29 18.03.2017)

היי גילה,
אני מניחה שזאת אכן הסיבה.
תודה שחזרת לעדכן ולשתף 🙂
שבוע טוב

Avatar
ענת (21:44 7.01.2017)

תודה, הכנתי והמטבוחה יצאה טעימה!
רק זה יצא לי קצת מיימי משום מה :/
נאלצתי לסנן ממים בסוף הבישול כדי שיהיה סמיך יותר

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:27 7.01.2017)

שמחה שבסופו של דבר יצא טעים 🙂
תודה ענת ושבוע טוב

Avatar
ענת (12:14 1.01.2017)

היי אפרת יקרה,
אפשר לוותר על הסוכר במתכון?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:28 1.01.2017)

הסוכר מנטרל את החמיצות של העגבניות. ממליצה לטעום ואם לדעתך יש צורך להמתיק אז אפשר עם סילאן או כל תחליף סוכר אחר.

Avatar
ענבר (20:34 18.12.2016)

ערב טוב אפרת, תודה רבה לך על מתכונים מעולים וטעימיםםםם. בערב שישי אירחתינאת המשפחה והדתמדתי בהמון מתכונים מהאתר, כולם התענגו ושיבחו והכל בזכותך! הכנתי את המטבוחה , את הטנזיה, עוף בדבד וצ'ילי ואת עוגת האגוזים והקינמון. הכל יצא מדהים! תודה ענקי מכל הלב.חשבת להוציא ספר עם המתכונים? אם כן, אני הראשונה שאקנה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:47 18.12.2016)

כיף גדול לשמוע!
אני מתכננת בקרוב להוציא חוברת מתכונים 🙂
תודה רבה ושבוע נפלא

Avatar
אריאל (20:09 12.11.2016)

שבוע טוב, תודה רבה על המתכון של המטבוחה היא יצאה טעימה מאוד וממש בקלות ובמהירות.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:09 12.11.2016)

תודה אריאל, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע טוב

Avatar
קרן (23:52 13.10.2016)

איך אני שמחה שנחשפתי לאתר הזה. הארוחות במשפחתי השתדרגו להפליא. כל מתכון יוצא מדהים טעים ומדוייק. תודה רבה לך. אני פשוט מכורה לאתר. וכל שבוע בוחרת מתכונים לשבת. יישר כוח

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (07:38 14.10.2016)

כיף גדול לשמוע 🙂
תודה קרן ושבת שלום

Avatar
נטלי (15:47 9.09.2016)

היי. אפשר לראות תמונה של הקופסת שימורים הזאת? תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:58 9.09.2016)

היי נטלי,
שלחתי לך תמונות במייל. וודאי שקיבלתי.
שבת שלום 🙂

Avatar
נטלי (09:20 11.09.2016)

קיבלתי תודה רבה. אעדכן איך יצא!!

Avatar
שוקי (07:32 9.05.2016)

העגבניות אמורות להיות מרוסקות או לא?
תחילה כתוב דווקא חתוכות ובהמשך כתוב מרוסקות
תודות על המתכונים הנפלאים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:40 9.05.2016)

היי שוקי,
העגבניות צריכות להיות קלופות חתוכות (תיקנתי את הטעות במתכון 🙂 )
תודה ויום נפלא!

Avatar
צופיה (20:40 3.04.2016)

האם מותר לאכין עם רסק אגבניות

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:21 3.04.2016)

היי צופיה,
עדיף שלא. התוצאה תהיה פחות מוצלחת.

Avatar
לאה (10:39 4.03.2016)

היי ,אם אני מרתיחה עגבניות ולא משתמשת בקופסת שימורים, עדיף לחתוך לקוביות או לגרד בפומפייה ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:02 4.03.2016)

היי לאה,
עדיף לחתוך לקוביות.
שבת שלום 🙂

Avatar
דנה (16:34 13.02.2016)

היי אני משתמשת בעגבניות בשלות קלופות ומוסיפה פלפל קלוי שקליפתו הוסרה (גמבה אדומה יפה), ומוסיפה עגבניות שרי מתוקות חצויות ואז אין צורך בסוכר 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:20 13.02.2016)

רעיון מעולה 🙂
תודה דנה.

Avatar
איילת (20:17 8.02.2016)

האם אפשר להשתמש בעבגבניות טריות מקולפות וחתוכות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:30 8.02.2016)

כן איילת, אפשר להשתמש ב-3 עגבניות בינוניות קלופות וחתוכות.

Avatar
מיטל (12:52 7.02.2016)

היי שוב אפשר במקום גמבה פלפל שושקה אדום מתוק? תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:05 7.02.2016)

כן אפשר.

Avatar
מיטל (11:39 7.02.2016)

היי ותודה על המתכון אפשר לעשות עם עגבניות מרוסקות? אפשר לשים חתיכות קטנות של גמבה ולא לגרד? תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:17 7.02.2016)

היי מיטל,
אפשר להכין מעגבניות מרוסקות אבל מבחינת טעם ומרקם עדיף להשתמש בקופסת שימורים שרשום עליה "עגבניות חתוכות קלופות" אחרת זה ייצא יותר כמו רוטב מאשר כמו מטבוחה.
אם אין לך אפשרות לגרד את הגמבה בפומפייה אפשר לקצוץ את הגמבה דק מאוד.
שבוע נפלא!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.