שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

3 כפות שמן זית

3-4 שיני שום כתושות

400 גרם (משקל נקי) עגבניות שלמות מקולפות (לא מרוסקות)

חצי גמבה אדומה מגורדת (בלי הקליפה)

חצי פלפל ירוק חריף קצוץ דק (לא חובה)

תיבול: חצי כפית מלח, כפית גדושה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה סוכר, רבע כפית שטוחה פלפל שחור




אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 3 כפות שמן זית על אש בינונית. מוסיפים שום ומערבבים כחצי דקה (זהירות שהשום לא יישרף). חותכים את העגבניות ומוסיפים למחבת. מוסיפים גמבה מגורדת ופלפל ירוק חריף. מתבלים במלח, פפריקה, סוכר ופלפל שחור ומערבבים.

-מבשלים עם מכסה על אש בינונית-נמוכה במשך כ-20 דקות. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת שמרים שוקולדעוגת שמרים שוקולד
קציצות בורגול והודו קציצות בורגול והודו
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שרון (11:40 26.11.2024)

היי אפרת. מבקשת להכין המטבוחה לכבוד יום העלייה בביה”ס/גן. אני צריכה עצה לגבי כמות, ש 50 ילדים יוכלו לטעום ממנה. אני אומרת לטעום ולא כמות מסחרית, כי גם יתר ההורים מביאים מאכלי עדות וזה יוצא ב”ה המון אוכל. בכמה עגבניות תמליצי להשתמש ואיך מכפילים יתר הכמויות במתכון? תודה מקרב לב על כל מענה (וד”א – קניתי לפני מספר חודשים 3 מהספרים, ונהדר שיש מתכונים בשלף שאפשר לשים על השיש ולהכתים :-)).

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:02 26.11.2024)

היי שרון,
את מכינה מעגבניות טריות? אם כן לכמות במתכון צריך 4-5 עגבניות.
את יכולה להכפיל את הכל ב-3 ולשים כ-12 עגבניות.

avatar
גלינה (09:12 1.09.2024)

היי, מצאתי עגבניות שלמות 800 גרם משקל נקי.
צריך להכפיל כמויות ולא לסנן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:29 1.09.2024)

נכון

avatar
ברכי (11:57 9.08.2024)

בוקר טוב
אפשר להשתמש בעגבניות קצוצות במיץ עגבניות ?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:11 9.08.2024)

כן

avatar
ברכי (12:16 9.08.2024)

תודה רבה!

avatar
יהודה (00:56 12.07.2024)

שלום,
האם אפשר להחליף את הפלפל החריף בצ’ילי גרוס? א”כ איזה כמות?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:47 12.07.2024)

אפשר להתחיל ברבע-שליש כפית ולטעום.

avatar
מירב (07:17 13.12.2023)

היי 🙂
יש לי כמה שאלות –
1. לא הבנתי אם עדיף לקנות 4 עגבניות או להשתמש בקופסת שימורים.
2. אם אני קונה עגבניות – לאיזה גודל לחתוך את הקוביות?
3. באיזה צד של הפומפייה להשתמש לפלפל? בצד שיוציא חתיכות גדולות יותר או בצד שיוציא חתיכות ממש קטנות?
4. איך אני יודעת שזה מוכן?
תודה רבה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:01 13.12.2023)

בוקר טוב🙂
1. יש קופסת שימורים של עגבניות שלמות מקולפות, זאת הכוונה.
2. אם את משתמשת בעגבניות טריות הן חייבות להיות רכות וכדאי לקלף אותן. לחתוך לקוביות קטנות (גם ככה זה מתבשל לעיסה אז לא קריטי הגודל).
3. הפומפיה הגסה יותר.
4. זה מוכן שכזה התרכך והפך לעיסה אחידה (לא חלקה).

avatar
רותי (21:00 11.09.2023)

תודה רבה יצא ממש טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:22 12.09.2023)

שמחה לשמוע!

avatar
אני (23:23 24.07.2023)

מכינה שוב ושוב. יוצא משובח בכל פעם מחדש (כמו כל אחד מהמתכונים באתר הנפלא הזה). לא מאמינה שפעם קניתי מטבוחה מוכנה. מתכון ביתי מצויין, קל מאוד להכנה, ערב לחך ואף בריא…

מתכון למטבוחה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:16 25.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
בקי (23:09 20.07.2023)

המטבוחה עכשיו באמצע להתבשל אבל בא לי להוסיף קצת עגבניות מרוסקות או רסק עגבניות בשביל הטעם, נרא לך זה יעבוד ?
אין עלייך תמיד המתכונים שלך יוצאים מוצלחים במיוחד !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:02 21.07.2023)

היי
אפשר לנסות להוסיף מעט רסק.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים🩷

avatar
לאה (17:48 26.04.2023)

האם חייבים לקלות את הגמבה או שאפשר להוריד עם סכין את הקליפה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:43 26.04.2023)

חשוב לקלות בשביל הטעם הקלוי מעט🙂

avatar
אני (16:11 6.06.2023)

לא הבנתי. איפה במתכון כתוב שצריך לקלות את הגמבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:20 6.06.2023)

כדי להוריד את הקליפה אפשר לקלות את הגמבה לפני כן.

avatar
Or (19:51 31.03.2023)

איך מורידים את הקליפה מהפלפל האדום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:19 1.04.2023)

היי,
יש לקלות את הפלפלים חצויים בתנור על 190 מעלות בתכנית גריל עד להשחמה מלאה, לקרר לטמפ’ החדר ולאחר מכן הקליפה ניתנת לקילוף בקלות.

avatar
מירי (14:42 30.03.2023)

אני מכינה עכשיו את המטבוחה מהרבה עגבניות טריות (אולי 20),
קראתי בתגובות שכדאי לבשל אותם יותר זמן (גם בגלל הכמות וגם בגלל שהעגבניות טריות), אז בישלתי 3 שעות (ואולי יותר) ויש לזה לדעתי טעם של עגבניות חיות (לא כמו שחלמתי)
מה לעשות? להמשיך לבשל?
יכול להיות שכדאי לתבל יותר או להוסיף עוד שמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:32 30.03.2023)

היי,
האם שמת את כמויות השמן והתיבול המתאימות לכמות העגבניות?
תטעמי את המטבוחה ולפי זה תוסיפי עוד תיבול לפי הטעם.
לפעמים יש צורך לבשל אפילו יותר מ-3 שעות, אם המטבוחה עדיין לא הגיעה למרקם הרצוי יש לבשל עוד.

avatar
אני (15:07 12.07.2023)

איך זמן הבישול קפץ מ 20 דקות ל 3 שעות ויותר? משהו לא נשמע הגיוני. אחרי 3 שעות כל החומרים ישרפו ויתאדו.. (גם אחרי שעה כבר). זו טעות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:59 12.07.2023)

כשמשתמשים בעגבניות טריות ובמיוחד כאשר מכינים כמות גדולה זמן הבישול מתארך כך. זה תלוי מאד גם בסוג העגבניות ומידת הרכות שלהן.

avatar
Miri (12:49 23.03.2023)

אם אני עושה עגבניות טריות כמה גרם צריך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:39 23.03.2023)

היי,
תשתמשי ב-4-5 עגבניות טריות.

avatar
רפי גולן (14:45 24.02.2023)

אליפות,
תמיד טוב לקרוא את התגובות ולהבין איך לשפר !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:49 24.02.2023)

איזה כיף שאתה נהנה מהתגובות(:
תודה על השיתוף🌺

avatar
אור (10:00 23.02.2023)

שלום אפרת המדהימה
שכל המטבח שלי אפוף במתכונייך היעילים והטעימים,
הכנתי את המטבוחה והיה ממש טעים, אבל ילדי לא אהבו שהעגבניות לא מרוסקות, הם רוצים כמו שזה נראה בתמונה שלך , איך את עושה את זה ? לא כתוב שרסקת או טחנת ?
תודה להענותך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:20 23.02.2023)

היי,
שמחה שאתם נהנים מהמתכונים🙂
אפשר לבשל עוד קצת כדי להגיע למרקם ריבתי יותר, ואפשר גם לטחון עם בלנדר מוט בסיום הבישול.

avatar
itzik30 (13:41 8.10.2022)

תודה על המתכון, לא הבנתי שמדובר מקופסה והכנתי מעגבניות טריות, נראה לי שצריך קצת יותר זמן לבשל עשיתי בערך 30 דקות, אגב האם ניתן לעשות בבלנדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:36 8.10.2022)

היי,
עגבניות טריות אכן מאריכות את משך הבישול.
אפשר להשתמש בבלנדר.

avatar
הודיה (11:53 9.09.2022)

תקשיבי, מושלם!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 9.09.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון❤

avatar
לאה (08:32 1.07.2022)

היי! המתכון מעולה בחריפות מעודנת!!
תודה על הכל תמיד יוצא מוצלח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:35 1.07.2022)

שמחה ממש שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף😊

avatar
לאה (13:44 30.06.2022)

העגבניות צריכות להיות מבושלות?? או רק לקלף וזהו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:41 30.06.2022)

היי,
אין צורך לבשל את העגבניות לפני כן, רק לקלף.

avatar
123 (14:26 3.06.2022)

יצא לי די מימי…
יש אפשרות לתקן איכשהו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:31 3.06.2022)

היי,
האם דייקת בכמויות?
אפשר לבשל עוד קצת עד להסמכה.

avatar
קובי (23:27 12.04.2022)

אם אני משתמש 4-5 עגבניות בינוניות כמו שאמרת אז כמה גמבה אדומה צריך לשים?
איך זה ניהיה נוזלי וסמיך כמו בתמונה אם לא שמים שמן או מים?
תודה רבה על הכל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:14 13.04.2022)

יש לשים חצי גמבה אדומה. המטבוחה נוצרת בזכות הבישול של הירקות המכילים נוזלים(:

avatar
קובי (23:25 10.04.2022)

האם אפשר להשתמש בעגבניות ולא בקופסאות שימורים ואם כן כמה עגבניות צריך והאם צריך לקלף אותם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:39 10.04.2022)

היי קובי,
אפשר להשתמש ב4-5 עגבניות בינוניות טריות. רצוי שהן יהיו עגבניות כמה שיותר רכות.
אם חתיכות הקליפה לא מפריעות לך במרקם- אפשר לחתוך לקוביות מבלי לקלף ולבשל עם יתר החומרים (כולל התיבול) במשך 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומתקבלת מחית רכה.
זמן הבישול כמובן תלוי בעגבניות עצמן, אם הן רכות או קשות.
אני ממליצה להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק ואם התערובת מתייבשת להוסיף קצת מים לפי הצורך.
להסמכה אפשר להוסיף כפית רסק עגבניות.

avatar
יוסי (17:57 14.03.2022)

היי אפרת
אני צריך להכין כמות ממש גדולה של מטבוחה לפחות פי 2 מהמתכון.
האם לעשות הכל בפעם אחת או שעדיף 2 נגלות של כמות קטנה יותר ?
תודה על הכל.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:36 14.03.2022)

היי,
אין בעיה להכין בפעם אחת כמות כפולה, פשוט צריך להשתמש במחבת גדולה מספיק(:

avatar
שרה (13:36 14.03.2022)

אפשר להכין עם שמן קנולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:37 14.03.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
יוסי (23:03 12.03.2022)

היי אפרת
המטבוחה יצאה טעימה אין דברים כאלה.
שדרגת לנו את השבת.
ותודה גדולה על כל האתר המדהים הזה אנחנו משתמשים בו המון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:12 12.03.2022)

שמחה שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון!
תודה על הפרגון❤

avatar
אפרת (21:37 18.11.2021)

הי, אפרת. תודה על המתכונים המצויינים!
האם יש אפשרות להכין מעגבניות שרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:49 18.11.2021)

היי אפרת,
אפשר להכין מעגבניות שרי❤

avatar
אפרת (14:01 19.11.2021)

תודה רבה! יצא מושששש 🙂

מתכון למטבוחה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:09 19.11.2021)

שמחה מאד שיצא מוצלח, נראה מעולה! תודה על השיתוף🌺

avatar
מורדכי (12:03 24.09.2021)

זה טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:09 24.09.2021)

שמחה שאהבת(:

avatar
ישראל המסלם מי רחובות (11:14 24.09.2021)

זה נירא טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:41 24.09.2021)

שמחה שאהבת(:

avatar
תמר (11:11 13.08.2021)

מתכון מדהיםםםםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:37 13.08.2021)

שמחה שאהבת את המתכון😊

avatar
אהובה (22:24 10.08.2021)

זה טוב?

מתכון למטבוחה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:55 10.08.2021)

היי אהובה,
גם זה בסדר(:

avatar
אהובה (07:19 11.08.2021)

בוקר טוב
כמה קופסאות אני צריכה ?

תודה על אתר מושלם והמשך יום נפלא❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:08 11.08.2021)

שתיים וחצי קופסאות אמורות להספיק.
יום מקסים🌺

avatar
אהובה (06:40 15.08.2021)

בוקר טוב ושבוע טוב
אם אני רוצה להכין מרדומה ולא מטבוחה מה אני צריכה לשנות ?
תודה ויום נעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:09 15.08.2021)

היי אהובה,
מרדומה היא גרסה כמעט זהה למטבוחה, אך אין בה גמבה.
את יכולה לוותר על הגמבה ולהכין את המתכון ללא שינוי נוסף.
בהצלחה(:

avatar
נטע (12:27 29.07.2021)

היי אפרת.
תודה רבה על המתכונים.
אם רוצים להכין מעגבניות טריות, כמה לשים? שואלת כיוון שראיתי שבחלק מהתגובות רשמת 3 עגבניות בנוניות ובחלק 4-5 עגבניות בינוניות. אז רציתי לדעת במדיוק..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:48 29.07.2021)

היי נטע,
שימי כ-3-4 עגבניות בינוניות. זה לא קריטי אם שמים טיפה יותר או פחות…
בהצלחה!

avatar
יעל (13:37 28.04.2021)

אני עכשיו מכינה את המטבוחה- נראה מצויין! תודה רבה!
איך יכול להיות שזמן הבישול כ”כ קצר? העגבניות והגמבות יספיקו להתרכך? (הכנתי עם הקליפה)
בד”כ זה 3 שעות ואפילו יותר…
זה מספיק 20 דקות או שכדאי להאריך (אני לא לחוצה בזמן)?
תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:03 28.04.2021)

היי יעל,
במתכון הנוכחי משתמשים בעגבניות משימורים ולכן זמן הבישול קצר. אם השתמשת בעגבניות עם הקליפה זמן הבישול מתארך כמובן (תלוי גם ברכות של העגבניות שהשתמשת בהן). ממליצה לבשל אם יש לך זמן במשך כשעה ולוודא שאכן הכל מבושל היטב.😊

avatar
הילי קשרי (12:53 23.04.2021)

הכנתי ויצא מושלם!! הכנתי לעצמאות כמות גדולה יותר כדי להקפיא ושיהיה למשך השבוע אבל לא נשאר כלום מרוב שזה טעים.
תודה רבה אלופה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:30 23.04.2021)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף הילי😊

avatar
רננה (14:02 16.04.2021)

אני ממש לא אוהבת גמבה.
אפשר להכין בלי? או משהו במקום? או שזה יוצא חסר??
תודה רבה ממש!! משתמשת באתר המון והמתכונים מעולים ופשוטים!!
שבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:14 16.04.2021)

היי רננה,
הגמבה ממש מוסיפה לטעם, אבל אפשר לוותר😊

avatar
עדי (18:28 14.04.2021)

יצא לי מאוד טעים. חשוב לי להדגיש שהכי חשוב זה לערבב את זה כל דקה אחרת זה נשרף במקום אחד. גם כשהאש על הכי נמוך יש למטבוחה נטייה להשרף. חייבים חייבים חייבים לערבב כל הזמן , זה הטיפ הכי חשוב פה. בלי הטיפ הזה המובילה לא תצא טוב. מנסיון.

מתכון למטבוחה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:13 14.04.2021)

צודקת בהחלט עדי:)

avatar
לי (11:26 4.06.2021)

צריך לסנן את המים של הקוספת שימורים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:35 4.06.2021)

אם אוהבים מטבוחה סמיכה יותר אפשר לסנן.

avatar
תמר (13:32 1.02.2023)

גם חשוב מאד להשתמש בסיר נון סטיק ולא נירוסטה. המטבוחה לא נדבקת לתחתית ולא נשרפת, אך גם איתה צריך לערבב מידי פעם.

avatar
רחל (10:21 29.01.2021)

הי אפרת
אין לי עגבניות בשימורים יש לי רק רסק עגבניות או עגבניות טריות-מה לעשות?
תודה רבה על האתר המיוחד שלך!!!
אני מכורה אליו

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:48 29.01.2021)

היי רחל 🙂
אפשר להשתמש ב4-5 עגבניות בינוניות טריות. רצוי מאוד שהן יהיו עגבניות כמה שיותר רכות.
אם חתיכות הקליפה לא מפריעות לך במרקם הסופי אז אפשר לחתוך לקוביות מבלי לקלף ולבשל עם יתר החומרים (כולל התיבול) במשך 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומתקבלת מחית רכה. זמן הבישול כמובן תלוי בעגבניות עצמן, אם הן רכות או קשות.
אני ממליצה להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק ואם במקרה התערובת מתייבשת יש להוסיף קצת מים לפי הצורך.
להסמכה אפשר להוסיף כפית רסק עגבניות.

avatar
שרי (15:27 8.01.2021)

תודה אפרת היקרה !
הכנתי ויצא דליקטס, מדהים. טעים וקל מאוד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:39 8.01.2021)

שמחה לקרוא שאהבת שרי 🙂
שבת שלום❤️

avatar
אדל (13:24 6.01.2021)

הי רציתי לשאול אני עושה מטבוחה ם עגבניות ושכחתי לטגן את בשום לפני וכבר שמתי את העגבניות,אפשר להוסיף להם ושיתבשל ביחד???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:15 6.01.2021)

אפשר 🙂

avatar
מיכל (20:37 10.12.2020)

היי,יש לי 5 עגבניות שחתחתי ואני רוצה להוסיף גם עגבניות מרוסקות כמה להוסיף והאם מומלץ לשלב,תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:10 11.12.2020)

היי מיכל,
אין בעיה לשלב, זה דווקא יכול לצאת טעים.
את יכולה להוסיף כחצי כוס עגבניות מרוסקות.

avatar
מיטב אלקובי (12:28 29.11.2020)

הי אפרת , אין לי פלפל חריף בבית אפשר אולי לשים במקום פלפל שחור טחון ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:34 29.11.2020)

זה לא יהיה אותו הדבר.. אבל אפשרי להוסיף במידה ותרצי להחליף את הפלפל

avatar
מיטב אלקובי (12:54 29.11.2020)

תודה רבה

avatar
חיה (23:14 6.10.2020)

הי
תודה על המתכונים המדהימים! הכל אני לוקחת מפה!
הילדים רוצים סלט עגבניות עם זיתים
מתאים להוסיף פה טבעות זיתים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 7.10.2020)

כן (בדיוק אתמול הכנתי מתכון כזה אבל עדיין לא פרסמתי אותי 🙂 )

avatar
חיה (12:03 7.10.2020)

תודה
הוספתי זיתים ויצא קצת חמצמץ אז הוספתי גם עוד קצת סוכר
עדיין על האש אעדכן איך יצא כשיתקרר

avatar
מורן (19:34 25.11.2020)

כדישלא יצא חמצמץ צריך להרתיח את הזיתים פעמיים שלוש עד שהמים מבעבעים

avatar
יעל (15:07 25.09.2020)

אפשר גם מעגבניות מרוסקות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:54 25.09.2020)

כן.

avatar
שרי (21:56 26.07.2020)

הי אפרת!!!!
הכנתי ויצא מושלם אבל בכלל בכלל לא חריף למרות ששמתי פלפל חריף ירוק שלם. יש לך הסבר אולי?
תודה ענקית!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 26.07.2020)

היה אמור לצאת חריף, אפילו מאוד. לדעתי זה קשור לסוג הפלפל. אולי היו לו מעט גרעינים? כי הגרעינים הם החלק החריף.

avatar
שירה (16:50 9.07.2020)

היי אפרת, אם אני מרסקת עגבניות טריות בבלנדר עם גמבה ופלפל חריף, ומוסיפה את זה לשום ומבשלת עם התיבול, זה יעבוד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:43 9.07.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
שירה (17:34 30.07.2020)

חוזרת לעדכן שעבד ויצא מושלם.
תודה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:08 30.07.2020)

תודה שחזרת לעדכן!

avatar
דנה (18:58 17.06.2020)

רציתי בבקשה לדעת אם 20 דקות זה מספיק?
מנשים שעושות את זה שנים אני שומעת שהן משאירות על אש קטנה כמה שעות,איך יצא לך כל כך סמיך ויפה…? בגלל הכמות?
ושאלה נוספת – האם אפשר לעשות את זה בתנור על טורבו בתבנית עמוקה? או שזה עלול להישרף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:29 18.06.2020)

היי דנה,
זה יצא סמיך גם בגלל שלא מדובר בכמות גדולה וגם בגלל שימוש בעגבניות מקופסת שימורים.
לא ניסיתי אבל לדעתי פחות מומלץ בתנור. זה עלול להישרף.

avatar
דנה (10:45 18.06.2020)

תודה!!!

avatar
ענת (21:14 3.06.2020)

היי אפרת,
אני מכינה חצי כמות, אפשר לוותר על הגמבה? אין לי כרגע…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 3.06.2020)

כן.

avatar
ענת (21:30 3.06.2020)

תודה על המענה המהיר :*)

avatar
margarita (15:22 9.05.2020)

יצא להיט כמו כל מתכון שלך אלופה ❤️

מתכון למטבוחה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:43 9.05.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה לך על השיתוף

avatar
עקיבא (14:24 16.04.2020)

הכנתי עם עגבניות מרוסקות ודווקא יצא הכי טוב

מתכון למטבוחה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:45 16.04.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה עקיבא

avatar
יעקב (01:50 10.04.2020)

היי לא הבנתי מה זה גמבה בלי קליפה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:50 10.04.2020)

הכוונה לגרד את הגמבה בפומפיה בלי הקליפה. זה אומר לחתוך את הגמבה ולגרד את החלק הפנימי.

avatar
רחלי (15:37 7.04.2020)

אין לי קופסת שמורים
בכמה עגבניות רגילות להשתמש במקום?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:54 7.04.2020)

אפשר להשתמש ב-3 עגבניות בינוניות טריות. רצוי מאוד שהן יהיו עגבניות כמה שיותר רכות.
אם חתיכות הקליפה לא מפריעות לך במרקם הסופי אז אפשר לחתוך לקוביות מבלי לקלף ולבשל עם יתר החומרים (כולל התיבול) במשך 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומתקבלת מחית רכה. זמן הבישול כמובן תלוי בעגבניות עצמן, אם הן רכות או קשות.
אני ממליצה להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק ואם במקרה התערובת מתייבשת יש להוסיף קצת מים לפי הצורך.
חג שמח 🌺

avatar
נעמי (14:09 29.02.2020)

כמה זמן אפשר לשמור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:30 29.02.2020)

4-5 ימים במקרר.
אם רוצים ליותר זמן אפשר להקפיא.

avatar
רבקה (14:46 2.03.2023)

הי אפרת
הקפאה משנה את המרקם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:54 2.03.2023)

היי,
לא, אין בעיה להקפיא.

avatar
מי (09:32 7.02.2020)

תודה על האתר
יצא ממש טעים
אבל בגלל ששמתי פלפל ירוק שלם
יצא מדי חריף
יש מה לעשות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:30 7.02.2020)

אפשר להכין כמות נוספת בלי חריף בכלל ולערבב הכל יחד.

avatar
RACHEL (16:47 8.12.2019)

היי אפרת,
תודה על האתר המדהים ועל המתכונים הטובים והקלים להכנה!
לכמה אנשים בערך מתאימה הכמות של המטבוחה?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 8.12.2019)

זה יכול להספיק לכ-5 אנשים, אפילו יותר כי בדר”כ לא אוכלים מזה הרבה.

avatar
א (09:36 6.09.2019)

מושלםםםםם
טעים לגמרי באמת קל מאד להכנה תיבול מעולה
בקושי היה על השולחן תוך רגע התחסל….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:54 6.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
דודי (23:26 27.07.2019)

אני משתמש בעגבניות טריות חותך אותם קצוץ כמה שניתן יוצא מאד טעים, אבל לא רסק. איך עושים שיצא כמו בתמונה שלא רואים חתיכות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:16 28.07.2019)

היי דודי,
זה בגלל שהשתמשתי בעגבניות משימורים בלי הקליפה. לאחר בישול הן מתרככות והמרקם יוצא די אחיד.

avatar
ליטל (19:42 18.07.2019)

היי אפרת האם הכוונה לעגבניות כאלה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 18.07.2019)

היי ליטל,
התמונה לא צורפה.
הכוונה לקופסת שימורים שרשום שהעגבניות בה חתוכות ולא מרוסקות.

avatar
אירית (14:18 18.04.2019)

היי אפרת האם אפשר לשים תבלין פפריקה חריפה
במקום ואם כן כמה ?(שיצא פיקנטי לא מאוד חריף) והאם יוצא טעים גם לא חריף ? חג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:42 18.04.2019)

כן אפשר. תתחילי ברבע כפית ותטעמי.
אפשר גם בלי חריף בכלל.
חג שמח 💗

avatar
צפורה (07:46 17.03.2019)

יצא נפלא בדיוק לפי ההוראות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 17.03.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא!

avatar
אסתר (15:15 31.10.2018)

היי אני באמצע להכין ושמתי לב שכתוב לי על הקופסה 240משקל מסונן ו400 משקל נקי מה אני צריכה לעשות
תאמת השתמשתי עם 2 קופסאות זה בסדר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:17 31.10.2018)

היי אסתר,
זאת אומרת ששמת סה”כ 800 גרם משקל נקי? אם כן, זה בסדר רק תכפילי את כמות התיבול.

avatar
אסתר (15:20 31.10.2018)

תודה ולגבי הגמבה אפשר לוותר על עוד חצי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 31.10.2018)

אפשר לוותר. זה לא קריטי.

avatar
אסתר (15:28 31.10.2018)

תודה רבה וסליחה על הפרעה
אם יש הרבה נוזלים לאחר 20 דקות מה לעשות ??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:34 31.10.2018)

תמשיכי לבשל רק הפעם בלי מכסה עד שהנוזלים מתאדים. שימי לב שהתבשיל לא נשרף בתחתית ותערבבי מידי פעם.

avatar
רינת (10:47 11.10.2018)

היי אפרת במידה ואני רוצה לעשות נאמר כמות כפולה כלומר 800 גרם של הקופסאת שימורים של עגבניות קלופות,מה משתנה מבחינת כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:56 11.10.2018)

היי רינת,
אם את מכינה מ800 גרם תכפילי את כל יתר החומרים ב-2.

avatar
הדס (14:05 28.09.2018)

הי, המטבוחה אמורה לצאת חריפה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 28.09.2018)

היא אמורה להיות פיקנטית רק אם את שמה פלפל ירוק חריף.

avatar
מרים סרור (13:03 10.07.2018)

אפרת
כל חיפוש מתכון זה דבר ראשון באצר שלך! הכל נגיש ונח.
תודה!!!

שאלה: כמה עגבניות במספר זה כמו קופסת שימורים שהמלצת עליה במתכון?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:33 10.07.2018)

תודה מרים, כיף לשמוע 🙂
אפשר לשים 3 עגבניות בינוניות טריות.
ראי מה רשמתי לגבי שימוש בעגבניות טריות שתי תגובות אחורה.
המשך יום מקסים

avatar
עטרת (16:58 25.04.2018)

בטעות קניתי עגבניות מרוסקות…. מה אפשר להכין עם זה?(שתי קופסאות גדולות!) ושפכתי לסיר עם שמן…..
מה אפשר לעשות עם זה?
מטבוחה תצא..?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:07 25.04.2018)

זה פחות ייצא יותר מרוסק 🙂

avatar
אפרת ברזילאי (14:26 15.02.2018)

היי,
איך אני מתנהגת עם קילו עגבניות טריות??????
תודה על האתר המדהים!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 15.02.2018)

היי אפרת,
אם את משתמשת בקילו עגבניות טריות אז רצוי מאוד שהן יהיו עגבניות כמה שיותר רכות.
אם חתיכות הקליפה לא מפריעות לך במרקם הסופי אז אפשר לחתוך לקוביות מבלי לקלף ולבשל עם יתר החומרים (כולל התיבול) במשך 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומתקבלת מחית רכה. אם במקרה התערובת מתייבשת יש להוסיף קצת מים לפי הצורך.

avatar
שימרית (12:03 18.01.2018)

היי, אפשר לשים פלפל אדום במקום ירוק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:08 18.01.2018)

כן, אפשר.

avatar
אביטל (11:52 27.12.2017)

הי,
כנראה נמחקה השאלה שלי.
רוצה מאוד להכין אבל לא יודעת איך מקלפים גמבה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:03 27.12.2017)

היי אביטל,
אפשר לקלף בעזרת קולפן רגיל (כזה שמקלפים איתו תפו”א וכו’).

avatar
אביטל (13:51 27.12.2017)

וואו
לא חשבתי על רעיון כזה אנסה השבוע ואעדכן איך יצא
רק שתדעי שהמתכנים בספר שלך אליפות. במיוחד החטיף עם תערובת אגוזים שמככב אצלי כמעט קבוע

אז תודה ענקית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 27.12.2017)

שמחה לשמוע! ♥️

avatar
מלכי (21:51 30.11.2017)

הי אפרת, האתר הזה מדהים! אין על המתכונים שלך.ברוך ה תמיד יוצאים מוצלחים וטעימים ו בעיקר קלים ומובנים להכנה.
הכנתי בשבוע שעבר את המטבוחה ו היא יצאה טעימה ברמות השתמשתי העגבניות טריות ובשאטה מיובשת .יצא מצוין, היה רק חסרון אחד… נגמר מהר מהצפוי…תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 30.11.2017)

תודה מלכי! כיף גדול לשמוע 🙂
שבת שלום

avatar
ניווה שמש (13:58 29.11.2017)

היי אפרת
קודם כל תודה על המתכונים המופלאים-נעזרת בהם המון
2 שאלות- אם אפשר לקבל את צילום קופסת העגבניות שאת משתמשת בה
והאם את מסננת את העגבניות לפני שאת שופכת למחבת או שופכת את כל תכולת הקופסא עם הנוזל
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 29.11.2017)

היי ניווה,
צירפתי תמונה.
אני משתמשת בכל תכולת הקופסא בלי לסנן.

avatar
ניווה (17:43 29.11.2017)

תודה תודה

avatar
ניווה (09:48 30.11.2017)

בוקר טוב
זאת שוב אני – מתנצלת אבל אני פני בישול והסתבכתי
על הקופסה של יכין שקניתי רשום 800 גרם ו-485 לאחר סינון
זאת הקופסה או שיש ליכין קופסה קטנה יותר ולהשתמש רק בחצי?
רוצה לדייק כדי שיצליח – חחח
תודה וסליחה על ה”נידנוד”

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 30.11.2017)

תרגישי חופשי לשאול 🙂
זאת הקופסה. תשתמשי בחצי.
יום מקסים

avatar
ניווה (10:55 30.11.2017)

שוב תודה על התשובה ועל הסבלנות
אין כמוך
יום טוב

avatar
ניווה (13:48 30.11.2017)

יצא מעדן למרות שטעיתי והשתמשתי בגריל עוף במקום בפפריקה (אותו צבע-חחח)
הכנתי גם את סלט החצילים וגמבה ברוטב אדום – גם מעדן
כמו שאמרתי – אין כמוך – כל מתכון בינגו

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:55 30.11.2017)

שמחה שיצא טעים!
תודה ניווה ♥️

avatar
חן (08:03 14.09.2017)

היי 🙂 האם אפשר להחליף את שיני השום בשום כתוש? ואם כן- כמה כפיות צריך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:48 14.09.2017)

כן, אפשר לשים כפית מלאה.
שנה טובה 🙂

avatar
משה (23:10 10.08.2017)

היי . עשיתי בדיוק את מה שאמרת. הבעיה היא שזה ממש לא יוצא כמו בתמונה. יצא לי חתיכות של עגבניות מבושלות עם ריח מצויין אבל ממש לא נראה כמו מטבוחה. מה עושים ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:36 10.08.2017)

היי משה,
השתמשת בקופסת שימורים של עגבניות קלופות חתוכות? כי זה קריטי למרקם. מה היה רשום על קופסת השימורים?
לגבי המרקם שיצא לך, אם יש לך מוט בלנדר ידני אפשר לנסות לטחון קצת כדי לקבל מרקם אחיד.

avatar
קרן אור (08:52 10.08.2017)

עד לפני 7 חודשיים לא הייתי יודעת לעשות אורז בלי לשרוף אותו, מאז שהכרתי את האתר שלך אין דבר שאני לא מצליחה לעשות,
אני מכורה למתכונים שלך, תבורכי על העבודה הקשה שאת עושה!
תודה רבה רבה רבה שאת משתפת אותנו עם כל הידע הנהדר שלך!
שוב תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:08 10.08.2017)

כיף גדול לשמוע 🙂
תודה ויום מקסים!

avatar
אודליה (14:49 19.07.2017)

היי אפרת! הכנתי כבר כמה פעמים ותמיד יוצא ממש מוצלח! אז קודם כל תודה רבה 🙂 במידה ואני רוצה להכין עם עגבניות טריות (פשוט אני לא תמיד מוצאת את הסוג המתאים בקופסת שימורים בסופר שלי), מה הדרך הכי קלה/פשוטה לעשות את זה, לדעתך (כדי שיצא אותה כמות)? לא ממש בא לי להרתיח/לקלף אז חשבתי אולי זה מספיק לחתוך לקוביות עם הקליפה ולבשל. אם כן, כמה זמן את חושבת שאני צריכה לבשל אותם לפני שאני מוסיפה את שאר המרכיבים? תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:07 19.07.2017)

היי אודליה,
את יכולה להשתמש ב 4-5 עגבניות בינוניות טריות. רצוי מאוד שהן יהיו עגבניות כמה שיותר רכות.
אם חתיכות הקליפה לא מפריעות לך במרקם הסופי אז אפשר לחתוך לקוביות מבלי לקלף ולבשל עם יתר החומרים (כולל התיבול) במשך 20-30 דקות, עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומתקבלת מחית רכה. זמן הבישול כמובן תלוי בעגבניות עצמן, אם הן רכות או קשות.
אני ממליצה להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק ואם במקרה התערובת מתייבשת יש להוסיף קצת מים לפי הצורך.
בהצלחה 🙂

avatar
אודליה (23:46 19.07.2017)

תודה רבה אפרת!! בטוח שאנסה בדרך זאת בהמשך אבל בינתיים מצאתי עגבניות קלופות בסופר, רק במשקל כפול (800 גרם). אין לי בעיה להכין כמות כפולה, השאלה: האם אני יכולה להקפיא חלק מהמטבוחה המוכנה? או לחלופין, ניתן להקפיא חצי מכמות העגבניות הקלופות ישר מהקופסה? תודה רבה ולילה טוב 🙂 מעריכה מאוד את הסבלנות שלך! בזכותך אני מכינה דברים שלעולם לא חלמתי שאכין 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:03 20.07.2017)

כן, אין בעיה להקפיא את המטבוחה או את העגבניות הקלופות.
לילה טוב 🙂

avatar
יונית (08:26 23.06.2017)

היי! פעם ראשונה שהכנתי מטבוחה כי תמיד זה היה נראה לי מלא עבודה ויצא ממש מוצלח!!
היו לי הרבה עגבניות רכות אז השתמשתי בהן, פשוט קצצתי אותן בסלייסר יחד עם הגמבה (בלי לקלף את הקליפה וכל זה..)
יצא ממש טעים! אחלה אתר!!
תודה!! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:26 23.06.2017)

מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבת שלום!

avatar
לאה אלכביר (10:37 21.06.2017)

היי תגידי אני בדרך כלל עושה את העבודה הקשה מרתיחה עגבניות ומוציאה קליפה. יש ממש הבדל בטעם אם קופסת שימורים או עגבניות??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:19 21.06.2017)

היי לאה,
לדעתי אין הבדל כל כך גדול שמצדיק את הטרחה.
אני ממליצה לך לנסות פעם עם עגבניות משימורים. שימי לב רק שמדובר בעגבניות קלופות ולא מרוסקות.
יום נפלא 🙂

avatar
סיון (03:01 5.05.2017)

היי אם אני רוצה מנה של מטבוחה ל7 אנשים מה הכמות של התבלינים העגבניות הפלפלים שאני צריכה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:59 5.05.2017)

היי סיון,
אני ממליצה להכפיל את כל הכמויות:
5 כפות שמן זית,
6 שיני שום כתושות
800 גרם עגבניות מרוסקות משימורים
גמבה אדומה מגורדת (בלי הקליפה)
כחצי פלפל ירוק חריף (לא חובה)
כפית שטוחה מלח, כפית וחצי גדושות פפריקה, 2 כפיות שטוחות סוכר,רבע כפית פלפל שחור.
*לאחר שמתבלים מומלץ לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם.
*אם במקרה נשארת לך כמות עודפת, ניתן להקפיא.
שבת שלום 🙂

avatar
קארין (15:29 23.03.2017)

אם אני רוצה להכפיל את הכמות… פשוט להכפיל הכל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 23.03.2017)

כן

avatar
גילה (15:40 18.03.2017)

תיבלתי בדיוק לפי הרשום ויצא מלוח.
יכול להיות שהעגבניות המשומרות מלוחות.
משתפת.
חוץ מזה יצא מרקם נהדר .
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:29 18.03.2017)

היי גילה,
אני מניחה שזאת אכן הסיבה.
תודה שחזרת לעדכן ולשתף 🙂
שבוע טוב

avatar
ענת (21:44 7.01.2017)

תודה, הכנתי והמטבוחה יצאה טעימה!
רק זה יצא לי קצת מיימי משום מה :/
נאלצתי לסנן ממים בסוף הבישול כדי שיהיה סמיך יותר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:27 7.01.2017)

שמחה שבסופו של דבר יצא טעים 🙂
תודה ענת ושבוע טוב

avatar
ענת (12:14 1.01.2017)

היי אפרת יקרה,
אפשר לוותר על הסוכר במתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:28 1.01.2017)

הסוכר מנטרל את החמיצות של העגבניות. ממליצה לטעום ואם לדעתך יש צורך להמתיק אז אפשר עם סילאן או כל תחליף סוכר אחר.

avatar
ענבר (20:34 18.12.2016)

ערב טוב אפרת, תודה רבה לך על מתכונים מעולים וטעימיםםםם. בערב שישי אירחתינאת המשפחה והדתמדתי בהמון מתכונים מהאתר, כולם התענגו ושיבחו והכל בזכותך! הכנתי את המטבוחה , את הטנזיה, עוף בדבד וצ’ילי ואת עוגת האגוזים והקינמון. הכל יצא מדהים! תודה ענקי מכל הלב.חשבת להוציא ספר עם המתכונים? אם כן, אני הראשונה שאקנה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:47 18.12.2016)

כיף גדול לשמוע!
אני מתכננת בקרוב להוציא חוברת מתכונים 🙂
תודה רבה ושבוע נפלא

avatar
אריאל (20:09 12.11.2016)

שבוע טוב, תודה רבה על המתכון של המטבוחה היא יצאה טעימה מאוד וממש בקלות ובמהירות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:09 12.11.2016)

תודה אריאל, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע טוב

avatar
קרן (23:52 13.10.2016)

איך אני שמחה שנחשפתי לאתר הזה. הארוחות במשפחתי השתדרגו להפליא. כל מתכון יוצא מדהים טעים ומדוייק. תודה רבה לך. אני פשוט מכורה לאתר. וכל שבוע בוחרת מתכונים לשבת. יישר כוח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:38 14.10.2016)

כיף גדול לשמוע 🙂
תודה קרן ושבת שלום

avatar
נטלי (15:47 9.09.2016)

היי. אפשר לראות תמונה של הקופסת שימורים הזאת? תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:58 9.09.2016)

היי נטלי,
שלחתי לך תמונות במייל. וודאי שקיבלתי.
שבת שלום 🙂

avatar
נטלי (09:20 11.09.2016)

קיבלתי תודה רבה. אעדכן איך יצא!!

avatar
שוקי (07:32 9.05.2016)

העגבניות אמורות להיות מרוסקות או לא?
תחילה כתוב דווקא חתוכות ובהמשך כתוב מרוסקות
תודות על המתכונים הנפלאים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:40 9.05.2016)

היי שוקי,
העגבניות צריכות להיות קלופות חתוכות (תיקנתי את הטעות במתכון 🙂 )
תודה ויום נפלא!

avatar
צופיה (20:40 3.04.2016)

האם מותר לאכין עם רסק אגבניות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:21 3.04.2016)

היי צופיה,
עדיף שלא. התוצאה תהיה פחות מוצלחת.

avatar
לאה (10:39 4.03.2016)

היי ,אם אני מרתיחה עגבניות ולא משתמשת בקופסת שימורים, עדיף לחתוך לקוביות או לגרד בפומפייה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:02 4.03.2016)

היי לאה,
עדיף לחתוך לקוביות.
שבת שלום 🙂

avatar
דנה (16:34 13.02.2016)

היי אני משתמשת בעגבניות בשלות קלופות ומוסיפה פלפל קלוי שקליפתו הוסרה (גמבה אדומה יפה), ומוסיפה עגבניות שרי מתוקות חצויות ואז אין צורך בסוכר 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:20 13.02.2016)

רעיון מעולה 🙂
תודה דנה.

avatar
איילת (20:17 8.02.2016)

האם אפשר להשתמש בעבגבניות טריות מקולפות וחתוכות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:30 8.02.2016)

כן איילת, אפשר להשתמש ב-3 עגבניות בינוניות קלופות וחתוכות.

avatar
מיטל (12:52 7.02.2016)

היי שוב אפשר במקום גמבה פלפל שושקה אדום מתוק? תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:05 7.02.2016)

כן אפשר.

avatar
מיטל (11:39 7.02.2016)

היי ותודה על המתכון אפשר לעשות עם עגבניות מרוסקות? אפשר לשים חתיכות קטנות של גמבה ולא לגרד? תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:17 7.02.2016)

היי מיטל,
אפשר להכין מעגבניות מרוסקות אבל מבחינת טעם ומרקם עדיף להשתמש בקופסת שימורים שרשום עליה “עגבניות חתוכות קלופות” אחרת זה ייצא יותר כמו רוטב מאשר כמו מטבוחה.
אם אין לך אפשרות לגרד את הגמבה בפומפייה אפשר לקצוץ את הגמבה דק מאוד.
שבוע נפלא!

לקריאת כל התגובות