שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 8-10 מאפינס

סוג: פרווה

מצרכים:

1 ביצה

שליש (66 ג’) כוס סוכר

שליש (66 ג’) כוס שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים (אפשר גם מבקבוק לשתיה קלה)

כפית (5 ג’) תמצית וניל

כוס ורבע (175 ג’) קמח תופח (או כוס ורבע קמח רגיל + כפית ורבע אבקת אפיה)

*למילוי: ריבה מהסוג שאוהבים

*אבקת סוכר לפיזור (לא חובה)




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס/שקעים.

-מערבבים בעזרת מטרפה/כף את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל ומערבבים. בסוף מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (אין לערבב יותר מידי).

-יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס, בגובה של 2/3 מהשקע. מניחים מעל כל יחידה כחצי כפית ריבה ומטביעים מעט עם הכפית (אין צורך שהתערובת תכסה לגמרי את הריבה מאחר ובכל מקרה היא שוקעת במהלך האפיה).

-אופים במשך 15-20 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור, מניחים למאפינס להתקרר ומחלצים בזהירות מהתבנית.  מוסיפים עוד ריבה לפי הצורך ומפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.

*הערה: אם הריבה שקעה לתחתית המאפינס אפשר להפוך את המאפינס ולהגיש אותם הפוכים.

מאפינס עם ריבה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

מתכונים בוידאו
ראו גם
פודינג שוקולדפודינג שוקולד
לביבות דלעת וקישואים לביבות דלעת וקישואים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
אהובה (12:03 1.12.2021)

האם הריבה לא שוקעת למטה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:23 1.12.2021)

היי,
הריבה אכן שוקעת מעט (אין כל כך מה לעשות עם זה, זה קורה כמעט תמיד בעוגות עם ריבה…).

avatar
מיטל (21:16 20.11.2021)

שלום רב האם במקום ריבה אפשר לשים ממרח שוקולד עם טחינה?אם כן מה הכמות?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:07 20.11.2021)

היי מיטל,
אפשר. להערכתי תצטרכי כ-6 כפיות ממרח(:

avatar
נעמי ק (16:59 17.11.2021)

הי אפרת
נהנית מאד מהמתכונים שלך!
לא תמיד יש לי מיץ תפוזים בבית – האם אפשר להמיר בכל שתיה מתוקה אחרת או תה פושר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:39 17.11.2021)

היי נעמי,
באופן כללי אפשר להמיר מיץ תפוזים בחלב/חלב סויה ואפשר גם בתה קר חלש (להקפיד שלא יהיה חזק אחרת טעמו ישתלט על העוגה😊).

avatar
נעמי ק (18:19 17.11.2021)

תודה אפרת!!

avatar
אורטל (19:17 1.10.2021)

גרסת דלת פחמימות- עם קמח שקדים, אבקת חלבון וריבה אפס סוכר. נראה קצת מוזר אבל ככה הריבה חח
אין כמו האתר שלך

מאפינס עם ריבה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:24 2.10.2021)

בכלל לא נראה מוזר, נראה דווקא עשיר וטעים! איזה כיף שאהבת את המתכון❤

avatar
חגית (10:44 19.04.2021)

היי אפרת,
אני רוצה להכין עכשיו את המאפינסים… אפשר לשים ממרח תמרים? ולהקפיא את זה?
ובנוסף אפשר להוסיף אגוזי מלך או שקדים טחונים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:49 19.04.2021)

היי חגית,
אם אוהבים ממרח תמרים אפשר למלא איתו.
אפשר להקפיא אחרי האפייה.
אפשר להוסיף כשליש כוס אגוזים קצוצים או שקדים.
בהצלחה😊

avatar
אורה (14:07 11.12.2020)

נהדרים!! אף פעם לא מתאכזבת ממתכונים שלך אפרת🌹
שבת שלום וחנוכה שמח 🍷

מאפינס עם ריבה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:23 11.12.2020)

נראה מעולה אורה!!
תודה שחזרת לעדכן יקירה,
שבת שלום וחג שמח❤️

avatar
אודליה (23:08 29.08.2020)

היי אפרת, הכנתי כעוגת אינגליש קייק לשבת ויצא מאוד מאוד טעים!! תודה רבה ושבוע טוב 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:09 29.08.2020)

תודה אודליה ❤️

avatar
ללית (09:53 19.12.2019)

איזה כוס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:26 19.12.2019)

כוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל).

avatar
עינבל (15:05 2.12.2019)

יש לך אתר מדהים! נעזר בך המון….
אפשר להכין המאפינס במנג’טים חד פעמיים, מנייר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:49 2.12.2019)

היי עינבל 🙂
אם אלה מנג’טים מנייר דק אז כדאי לשים אותם בתוך תבנית מאפינס ורק אז לצקת לתוכם את הבלילה.
אם אלה מנג’טים מנייר קשיח/קרטון (קוקטים) אז אין בעיה.

avatar
עליזה (14:43 2.12.2018)

שלום האם אפשר לשים שוקולד ציפס במקום ריבה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 2.12.2018)

כן.

avatar
דפנה (12:55 1.12.2018)

הבצק היה סמיך מאד, כמעט כמו בצק פריך, למרות ששמתי שתי ביצים והוספתי עוד מיץ. הסופגניות יצאו יבשות מאד לאחר האפיה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 1.12.2018)

ברור שמשהו לא היה בסדר כי זה ממש לא צריך לצאת כך.
באיזה כוס השתמשת?
שמת שליש כוס שמן וחצי כוס מיץ על כוס ורבע קמח?

avatar
ענת (15:54 8.10.2018)

הכנתי מקמח כוסמין מלא, דבש במקום סוכר ושמן קוקוס (תחליפים שלי בכל מתכון)
ונחשי מה יצא טעים!!
תודה 🙂

יש סיכוי למתכון לסופגניות מקמח מלא? והאם אפשר להכין מאפים כמו בורקס גם מקמח מלא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 8.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
אין לי מתכון לסופגניות מקמח מלא. אם אצליח להכין משהו מוצלח כמובן שאפרסם.
אפשר להכין מאפים מקמח מלא. בורקסים אני בדר”כ מכינה מבצק עלים קנוי אבל יש מתכון לכיסונים שניתן להכין מקמח מלא.

avatar
ענת (23:52 8.10.2018)

אנסה בלי נדר להכין את הכיסונים.. נראה פשוט וטעים!
תודה לך!

avatar
אינה (10:41 2.05.2018)

שלום. האם צריך לשמן תבנית סיליקון? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:48 2.05.2018)

כן.

avatar
אפרת (11:27 15.04.2018)

תודה על האתר והכל יוצא מושלםםםם

רציתי לדעת מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים ושישאר פרווה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:45 15.04.2018)

היי אפרת,
במקום המיץ אפשר לשים לימונדה- סוחטים לכוס 2 כפות מיץ לימון ומוספים מים עד לחצי כוס. מוסיפים כפית גדושה סוכר ומערבבים.
שבוע נפלא 🙂

avatar
מור (13:37 22.01.2018)

היי אפרת שבוע טוב
אפשר במקום מיץ תפוזים חלב ואין לי תמצית וניל אפשר סוכר וניל במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:47 22.01.2018)

כן, אפשר.

avatar
דבורה (13:03 24.12.2017)

שלום אפרת!!! שבוע טוב!
ניסיתי את המתכון קל הכנה מהיר וממש ממש טעים ומוצלח אהבנו מאוד. במקום ריבה שמתי ממרח פסק זמן. פשוט טעים. תודה אלופה👌

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 24.12.2017)

תודה דבורה, שמחה לשמוע!
שבוע נפלא 🙂

avatar
אילנית (12:28 20.08.2017)

הייי
האמת שיש לי קרוב ל4 צינצהות של ריבת תפוזים.. חשבתי להכין מזה עוגת יומולדת ( לעבודה ) מה את אומרת .. מה את ממליצה לי ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:23 20.08.2017)

היי אילנית,
אני חושבת שאת יכולה להכין את העוגה הזאת עם ריבת תפוזים.
אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולהכין בתבנית עגולה 24 או מלבנית 22X31.

avatar
עדן (18:21 7.07.2017)

היי
המרקם יצא ליבצקי ודביק האם זה הגיוני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 7.07.2017)

הכוונה למרקם לפני האפיה?
שמת בדיוק את המרכיבים והכמויות שבמתכון (חצי כוס מיץ, כוס ורבע קמח וכו’)?
זה בסדר שזה דביק אבל לא אמור לצאת ממש בצקי. אולי כדאי להוסיף עוד קצת נוזלים.

avatar
תמר (16:03 15.06.2017)

היי (: נשמע טוב
רציתי לשאול-אני רוצה להכין באינגליש קייק וחשבתי לשים בפנים ממרח לוטוס.
האם זה ישתלב טוב? מתוק מדי? כמה כדאי לשים?

תודה רבה (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:44 15.06.2017)

כן, אפשר למלא בממרח לוטוס במקום הריבה. כחצי כפית בכל מאפינס.

avatar
אסנת (19:46 27.04.2017)

כמה מאפינס יוצאים עם המתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:58 27.04.2017)

8-10 מאפינס.

avatar
שירן (13:13 26.12.2016)

הי אפרת, אני ישמח אם תכתבי לי כמות ל6 מאפינס והאם אני יכולה למלא אותם בריבה/ממרח רק לאחר האפיה כמו בסופגניה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:00 26.12.2016)

היי שירן,
ביצה קטנה
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
רבע כוס מיץ
חצי כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
לא אמורה להיות בעיה למלא לאחר האפיה.

avatar
אילנה. (13:18 14.10.2016)

שלום! מה אפשר לשים במקום ביצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:07 14.10.2016)

היי אילנה,
לא ניסיתי אבל אולי רבע כוס רסק תפוחים?

avatar
ציפי (16:34 23.08.2016)

הכפלתי כמויות ועשיתי בתבנית מרובעת והוספתי ריבת שזיפים בייתית יצא מוי מוי טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:23 23.08.2016)

תודה ציפי, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
רפי (16:33 7.08.2016)

אפשר לקבל מתכון לעוגה באינגליש קייק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:44 7.08.2016)

היי רפי,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת.
בהצלחה 🙂

avatar
רפי (18:34 7.08.2016)

איך מערבבים את הריבה בבלילה בתבנית איגלישקייק או עם כפית ומטביעים אותה בפנים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:48 7.08.2016)

היי רפי,
משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה. בעזרת כפית מטביעים בפנים את הריבה.

avatar
ציפי (13:45 7.07.2016)

עשיתי בתבנית אינגליש קייק חד פעמי והוספתי לבלילה ריבת דובדבנים בייתית ויצא כל כך טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:47 7.07.2016)

מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
ציפי (13:08 5.07.2016)

אפשר לערבב בבלילה ריבת דובדבנים ביתית ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:15 5.07.2016)

היי ציפי,
מהתגובות הבנתי שזה בעייתי (מישהי הכינה וטענה שיום למחרת נוצר עובש אף על פי ששמרה במקרר).

avatar
קרינה (18:47 1.07.2016)

היי אפרת,
הכנתי במאפינס בסוף כי רק עכשיו ראיתי את התשובה וכשהעוגה הייתה חמה מרחתי עליה דבש ומעל שוקולד ויצא טעים תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:50 1.07.2016)

מעולה 🙂
שבת שלום!

avatar
קרינה (12:45 1.07.2016)

היי אפרת,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק או בתבנית חד פעמית קטנה 20/29?ומעל לצפות עם זיגוג של דבש?ואיך ניתן להכין את הזיגוג?
תודה מכינה ממש הרגע

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:43 1.07.2016)

היי קרינה,
ראיתי רק עכשיו..
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק ולצפות מעל בזיגוג דבש. לאחר שהעוגה מוכנה ובעודה חמה פשוט לזלף דבש מלמעלה. אם הדבש מאוד סמיך אפשר לדלדל אותו במעט מים, לערבב ולצקת על העוגה.

avatar
קרינה (23:38 23.06.2016)

הכנתי שוב ויצא טעים ויפה עם שוקולד נוטלה מעל וחלק עם ריבה:)הבנתי שאצלי התנור אופה חזק מידי לכן אני שמה על 160 מעלות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:45 23.06.2016)

מעולה, שמחה שהפעם יצא מוצלח יותר 🙂

avatar
קרינה (09:45 21.06.2016)

ועוד שאלה האם אפשר לקבל מתכון לעוגה מפודינג שוקולד יש לי כבר הרבה זמן ואני רוצה להישתמש בו ותהיתי אם אפשר לשים את הפודינג לתוך עוגת שוקולד כלשהי:)
שוב תודה רבה על מתכונים נהדרים וקוצרי מחמאות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:03 21.06.2016)

היי קרינה,
הכוונה לאינסטנט פודינג שוקולד נכון? (כמו הוניל רק בשוקולד?)
אם כן, את יכולה להכין עוגת ביסקוויטים, עוגת שוקולד עם קרם, רולדת שוקולד.
להכניס לתוך תערובת העוגה עצמה, זה אפשרי אבל צריך לקחת בחשבון שזה משפיע על מרקם העוגה ולכן מאחר ולא ניסיתי יהיה לי קשה לומר לך כמויות מדויקות.

avatar
קרינה (12:10 21.06.2016)

אוקיי תודה רבה על התשובה המהירה וכן הכוונה היא לאינסטנט פודינג בטעם שוקולד:)אנסה להכין רולדת שוקולד מהאתר:)

avatar
קרינה (00:31 21.06.2016)

היי אפרת,
הכנתי את המאפינס ויצאו לי 8 מאפינס גדולים וטעימים.ופיזרתי אבקת סוכר מעל יצא יפה הכנתי חצי עם ריבה וחצי עם נוטלה יותר מחצי נאכל:).רוצה להכין שוב רוצה לעשות 18-20 מאפינס בכמה להכפיל כמויות?ועוד אצלי המאפינס עלו למעלה וניקרעו ויצאו גדולים והממרח נישאר למעלה והריבה שקעה מה ההסבר לתופעה שאדע להבא? אבל עדין יצא טעים ואחרי שפיזרתי אבקת סוכר יצא יפה:)
תודה רבה על המתכונים הנהדרים והטעימים:-)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:23 21.06.2016)

היי קרינה,
באיזה תבנית מאפינס אפית? סיליקון, מתכת, עטרות נייר?
לגבי הריבה והממרח, אלו שקעו ואלו נשארו יציבים בגלל שזה תלוי במשקל ובמרקם שלהם (ממרח שוקולד שונה מריבה במרקם ובמשקל).
אם הריבה שקעה למטה מומלץ להפוך את המאפינס ולהגיש אותם הפוכים ואז זה ייראה ישר ויותר יפה (כמו בתמונה).
כדי שהם לא ייתפחו מידי ויקרעו כדאי להקפיד למלא את השקעים לא יותר מגובה של 2/3 מהשקע.
לגבי הכמויות, אני ממליצה לך להכפיל כמויות ב-2 (ובמידה וזה לא יספיק, תכיני כמות נוספת):
2 ביצים
2/3 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפיות תמצית וניל
2.5 כוסות קמח תופח
בהצלחה 🙂

avatar
קרינה (09:42 21.06.2016)

אפיתי בעטרות נייר קניתי במיוחד למתכון:)
תודה רבה ביזכות האתר שלכם אני מקבלת מחמאות ולומדת מתכונים חדשים ומעניינים:-)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:44 21.06.2016)

מעולה 🙂
אני ממש שמחה לשמוע!

avatar
הראל גליקו (17:14 30.05.2016)

ממש טעים הכנתי פעמיים ויצא פיצוץ בקיצור כדי להכין

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:39 30.05.2016)

שמחה לשמוע הראל 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
סילבר (00:44 20.03.2016)

כמה זמן זה מחזיק במקרר?
האם אפשר להקפיא כבר מוכן עם מילוי לאו דווקא ריבה?
האם אפשר למלאות במשהו אחר חוץ מריבה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:43 20.03.2016)

היי סילבר,
עדיף לעטוף היטב בניילון נצמד ולשמור מחוץ למקרר. העוגה נשמרת כ-3 ימים.
מומלץ יותר להקפיא בלי המילוי ולמלא אחרי ההפשרה (אם ממלאים בממרח אחר שהוא לא ריבה אפשר להקפיא גם עם המילוי).
אפשר למלא בכל ממרח אחר שרוצים (ממרח בטעם שוקולד, ממרח אגוזים, ממרח חלבה, ריבת חלב וכדומה).
שבוע נפלא 🙂

avatar
איל (17:26 15.03.2016)

אפשר לשים במקום ריבה נוטלה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:27 15.03.2016)

בטח 🙂

avatar
טליה (15:39 23.02.2016)

אכן קליל!
הכנתי ישר כמות כפולה,
יוצא טעים ומרשים.
וממצרכים שתמיד יש בבית. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:40 23.02.2016)

תודה טליה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
לינדה (12:22 7.02.2016)

תודדה על המתכונים הנהדרים העם אני יכולה להחליף קמח תופיךלקמח קוסמין תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:04 7.02.2016)

היי לינדה,
אני מניחה שאפשר. שימי כוס ורבע קמח כוסמין + כפית ורבע אבקת אפיה.
שבוע נפלא 🙂

avatar
איתן (16:31 14.01.2016)

שלום, רציתי לדעת אם אפשר לכסות את הריבה כך שעצם העובדה שהריבה בפנים תהיה הפתעה?
אשמח לקבל תשובה בהקדם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:41 14.01.2016)

כן איתן אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שבמהלך האפיה הריבה שוקעת לתחתית תבנית המאפינס.

avatar
אלישוש (14:42 5.01.2016)

נשמע וה=נראה נפלא כמו הכל כאן…
האם ניתן לשים ריבת חלב ? יאממייי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:47 5.01.2016)

בטח 🙂

avatar
אלישוש (14:50 5.01.2016)

תודה יקירה !

avatar
אורנה (23:31 20.12.2015)

שלום!! יצאו נפלאים וטעימים ביותר. ונאים להפליא! מילאתי עם קונפיטורת דובדבנים איכותית ביותר. רק משהו הפריע: אכסנתי במקרר אבל אחרי יום אחד הם העלו עובש שחור. אולי צריך לשים רק ריבה רגילה ???
תודה רבה!!!!
אתר מעולה לאנשים שהזמן אץ להם…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:24 21.12.2015)

היי אורנה,
אם זה כך אז כנראה שעדיף להשתמש בריבה רגילה.
שמחה שלפחות הספקת להנות מהטעם 🙂
תודה ויום נפלא!

avatar
לירון (11:56 11.12.2015)

מתכון נהדר אתר מקסיםםםם!! !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:07 11.12.2015)

תודה לירון!
שבת שלום 🙂

avatar
ברכה (19:56 10.12.2015)

שלום 🙂
קודם כל, אני מאוד אוהבת את האתר שלך!!!
ורציתי לדעת אם חייבים את המיץ תפוזים…
שיהיה חג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 10.12.2015)

תודה ברכה! כיף לשמוע 🙂
יותר טעים עם מיץ תפוזים אבל אם אין לך אפשר לשים במקום גם לימונדה- סוחטים לכוס 2 כפות מיץ לימון ומוספים מים עד לחצי כוס. מוסיפים כפית גדושה סוכר ומערבבים.
חג שמח!

avatar
ברכה (00:05 11.12.2015)

הכנתי!! ויצא טעים בטירוף!!!
תודה רבה רבה! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:12 11.12.2015)

תודה ברכה, איזה כיף שחזרת לעדכן!

avatar
מירי (09:37 10.12.2015)

הכנתי, יצא מקסים וטעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:47 10.12.2015)

תודה מירי! שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים

avatar
מיטל (13:31 7.12.2015)

היי ושוב תודה על מתכון קל רציתי לשאול ריבת משמש תתאים? תודה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:39 7.12.2015)

כן מיטל, למה לא 🙂
חג חנוכה שמח

avatar
דורית (13:00 7.12.2015)

איך למלא ריבה?
אפשר לעטוף את כל תבנית השקעים מבלי להוציא שת המאפינס ממנה לפני ההקפאה? אני אופה בתבנית שקעים מסיליקון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:37 7.12.2015)

אפשר להזריק לתוך המאפינס או לעשות חריץ בעזרת סכין ולמלא בריבה.
את יכולה להקפיא עם התבנית רק חשוב שהמאפינס יתקררו לגמרי לפני שאת מכניסה אותם למקפיא.

avatar
דורית (10:32 7.12.2015)

היי אפרת
אפשר להקפיא? אם כן אז איך להפשיר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 7.12.2015)

היי דורית,
אם את מקפיאה מומלץ להכין בלי מילוי הריבה ולמלא אחרי ההפשרה.
יש לעטוף היטב בניילון נצמד ולהפשיר בטמפרטורת החדר יחד עם הניילון הנצמד.
חג חנוכה שמח 🙂

לקריאת כל התגובות