שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 8-10 מאפינס

סוג: פרווה

מצרכים:

1 ביצה גדולה (*לגרסה טבעונית ראו הערה בתחתית המתכון)

שליש כוס (66 ג’) סוכר

שליש כוס (66 ג’) שמן קנולה

חצי כפית (2.5 מ”ל)  תמצית וניל

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים

כוס (125 ג’) קמח כוסמין מלא

כפית (5 ג’) אבקת אפיה

2 כפות (14 ג’) גדושות קוקוס טחון

2 כפות (30 ג’) שוקולד צ’יפס לפיזור מעל

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס.

-מערבבים (ידנית או במיקסר) את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל, מיץ תפוזים ומערבבים.

-מערבבים בקערית נפרדת קמח כוסמין, אבקת אפיה וקוקוס ומוסיפים לתערובת הרטובה. מערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (אין לערבב יותר מידי כדי לא לפגוע באווריריות המאפינס).

-יוצקים לתבנית מאפינס משומנת (בגובה 3/4), מפזרים מעל שוקולד צ’יפס ואופים במשך כ-20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*מאפינס טבעוניים: במקום ביצה אפשר לשים כפית חומץ רגיל + כף מיץ לימון + חצי כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה + כף סוכר שטוחה נוספת.  סדר ערבוב החומרים: מערבבים שליש כוס סוכר+ כף שטוחה סוכר, שליש כוס שמן, חצי כפית תמצית וניל, חצי כוס מיץ תפוזים, כף מיץ לימון, כפית חומץ. בקערה נפרדת מערבבים כוס קמח כוסמין, כפית אבקת אפיה, חצי כפית שטוחה אבקת  סודה לשתיה וקוקוס ומוסיפים לקערת הרטובים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגיות יוגורט מלוחותעוגיות יוגורט מלוחות
חזה עוף עם ירקות חזה עוף עם ירקות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
עינת (13:11 15.08.2023)

היי אפרת
מה הסיבה שרצוי שהמוצרים יהיו בטמפרטורה מחוץ למקרר לפחות שעה?
למה זה חשוב ?
תודה מראש על התשובה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:07 15.08.2023)

היי
כשהמרכיבים בטמפ’ החדר מתקבלת בלילה חלקה יחסית, ובנוסף חומרי ההתפחה עובדים טוב יותר.

avatar
אסתר (22:41 5.07.2023)

היי אפרת,

אין כמו האתר שלך! מאז שגיליתי אותו לפני כמה שבועות, כל הבישולים שלי השתדרגו בכמה רמות! בעלי ממש מרוצה 🙂

רציתי לשאול – אפשר להשתמש בקמח חיטה לבן או 80% במקום הכוסמין?
ועוד שאלה, אפשר להחליף את מיץ התפוזים במיץ ענבים או במים? מה עדיף?

תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:38 6.07.2023)

היי
איזה כיף שאתם נהנים מהאתר!
אפשר להשתמש בקמח לבן או 80%.
אפשר לשים מים, מיץ ענבים פחות מומלץ.

avatar
מורן (20:32 25.01.2023)

האם חייב שהביצים והקמח יהיו בטמפ’ החדר כי אני מאחסנת אותם במקרר
מה ההשפעה אם בכלל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:40 25.01.2023)

מומלץ שהביצים יהיו בטמפ’ החדר בשביל מרקם מוצלח יותר. את יכולה פשוט להשאיר אותם על השיש כשעה לפני ההכנה.

avatar
מורן (15:26 26.01.2023)

והקמח והסוכר יכולים מהמקרר או גם טמפ החדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:40 26.01.2023)

מומלץ שכל המצרכים יהיו בטמפ’ החדר (אלא אם כן כתובה במתכון הנחייה אחרת).

avatar
ישראל (20:00 15.08.2022)

היי אפרת שכתבת מערבבים את הביצים עם הסוכר עם הביצים הכוונה להקציף? ואם אין לי מיץ תפוזים אפשר לוותר או לשים משהו אחר במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:52 15.08.2022)

היי,
אין צורך להקציף, רק לערבב היטב עם מטרפה ידנית או כף.
במקום מיץ תפוזים אפשר לשים חלב/חלב סויה או מים.

avatar
עינת (09:14 16.02.2022)

בוקר טוב אפרת
אם אסחט תפוז במקום מיץ התפוזים
יצא גם טעים?
תודה מראש ויום טוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:23 16.02.2022)

היי עינת,
בוודאי, אפשר להשתמש במיץ סחוט טרי.
יום נפלא!

avatar
נחמן ברכה (09:52 13.10.2021)

השוקלד צ’יפ ירד למטה בכול המאפינס למרות שעשיתי כמו במתכון אשמח לקבל תשובה בתודה מראש אין כמו האתר הזה כולם נהנים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:38 13.10.2021)

היי,
שמחה שאתם נהנים מהאתר!
יש כמה סיבות שיכולות לגרום לשוקולד לשקוע:
– אי דיוק בכמויות (שימוש בכוס לא נכונה במקום בכוס מדידה) ולכן הבלילה יוצאת נוזלית מדי.
– שימוש בשוקולד רגיל שחתכת לחתיכות גדולות יחסית.
– ערבוב יתר אחרי הוספת השוקולד צ’יפס- יש לפזר את השוקולד ולערבב ממש מעט כדי שלא ישקעו.
אגב, קימוח השוקולד במעט קמח עשוי להפחית את התופעה הזו(:

avatar
אלינור (10:58 23.08.2021)

האם יש תחליף לתפוזים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:26 23.08.2021)

היי אלינור,
אפשר להמיר את מיץ התפוזים בחלב/ חלב סויה/ מים.

avatar
שלומי (00:16 24.06.2021)

יצא מדהים ומטריף ביותר!!!
בריא מזין ופשוט טעים ברמות.
הוספתי חצי כפית קפה.
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:35 24.06.2021)

איזה כיף לשמוע(: תודה על השיתוף

avatar
שלומי (22:59 6.06.2021)

האם באופן כללי, בכל העוגות הבחושות שבאתר, יש להימנע מעיבוב יתר, וכן מומלץ לעטוף בניילון נצמד בעודה חמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:31 7.06.2021)

כן להימנע מערבוב יתר, אבל לא תמיד מומלץ לעטוף.
זה בגלל שכאן משתמשים בקמח כוסמין שנוטה לתת מרקם דחוס יותר בעוגה…

avatar
רות (00:04 27.04.2021)

זה אחד המתכונים האלופיםםםם!!!!!!
עושה את זה בכמויות בבית .
מתחסל באותו רגע
תודה רבה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:14 27.04.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף רות🙂

avatar
יונתן זוארץ (16:13 23.03.2021)

האם אפשר בפסח להחליף את הקמח כוסמין בקמח מצה או בקמח תפוח אדמה או במשהו אחר? אם כן אז אם מה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:39 23.03.2021)

היי יונתן,
אפשר להחליף בקמח ללא גלוטן כשר לפסח, או בקמח מצה דק לעוגות.

avatar
הילה (22:21 27.02.2021)

היי אפרת, האם אפשר לשם חלב סויה במקום המיץ תפוזים? או נוזל אחר? איך אפשר שהם יהיו יותר שוקולדים או בצבע חום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:14 27.02.2021)

היי הילה,
אפשר לשים חלב סויה או אפילו מים.
כדי להפוך לשוקולדיים אפשר לנסות להוריד 2 כפות מהקמח (לשים רק כ100 גרם קמח) ולהוסיף כף קקאו וכף שוקולית.
בהצלחה:)

avatar
שיר (21:11 26.02.2021)

הי אפרת,
תודה על מתכונים נפלאים. אני רוצה להכין את המאפינס האלו ליום ההולדת של בני. האם אפשר להוסיף איזה קרם מלמעלה שיתאים? לא חייב להיות טבעוני. תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:32 27.02.2021)

היי שיר,
את יכולה להכין קצפת. מצרפת לך טיפים לקצפת

avatar
שירי (20:37 27.02.2021)

נהדר, תודה רבה

avatar
שירי (20:40 27.02.2021)

כדי להכין כמות של 22 קאפקייקס, בכמה להכפיל את הכמויות לדעתך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:11 27.02.2021)

כדאי שתכפילי פי 3 את הכמויות.
יכול להיות שיצא יותר מ22 קאפקייקס (עדיף מאשר להכפיל פי 2 ואז יתכן שיצא פחות…)😊

avatar
יעל (18:49 23.02.2021)

מדהים! יצא מעולה, לא היה לי מיץ תפוזים אז שמתי מים ויצא מצוין, עדין. שמתי שוקולד צ’יפס שחור לבן, מעדן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:29 23.02.2021)

שמחה לשמוע😊 תודה יעל

avatar
רינת (08:07 29.01.2021)

הי אפרתי
אין לי שוקולד ציפס אבל יש לי שוקולד רגיל.
פשוט לשבור אותו לחתיכות? יש דרך קלה לעשות זאת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:30 29.01.2021)

היי רינת,
כן תוכלי פשוט לקצוץ את השוקולד לחתיכות קטנות בעזרת סכין.
בהצלחה❤️

avatar
דרורה ספא (13:47 18.01.2021)

אני משתמשת קבוע באתר שלך אפרת!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 18.01.2021)

שמחה לשמוע דרורה 😘

avatar
ליאור (12:56 9.12.2020)

האם אפשר להחליף אותו כמות של סוכר בסילן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:34 9.12.2020)

היי ליאור,ממליצה להמיר רק מחצית מפני שזה משפיע על המרקם ועל הטעם, זאת אומרת לשים רבע כוס סילאן ורבע כוס סוכר.

avatar
עינת (09:37 10.09.2020)

בוקר אור אפרת
במתכון רשום כוס קמח כוסמין מלא .
ובאחת התגובות רשמת שעדיף חצי קמח לבן (אפשר גם קמח כוסמין לבן?)וחצי קמח כוסמין מלא כי אחרת יצא דחוס רק עם קמח כוסמין מלא
אז לא לשים רק קמח כוסמין מלא כמו במתכון המקורי?
תודה מראש.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:56 10.09.2020)

אם מדובר בקמח מלא רגיל אז מומלץ לשלב.
אם זה קמח כוסמין מלא אין צורך לשלב.

avatar
עדן (17:48 10.06.2020)

היי אפשר שמן זית/אבוקדו/קוקוס במקום קנולה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 10.06.2020)

הייתי הולכת על שמן קוקוס.

avatar
עדן (22:48 10.06.2020)

האמת שכבר ניסיתי להכין בהתחלה שמתי שמן קוקוס ובגלל שהוא לא היה 100 אחוז מצב צבירה נוזלי אז היה גושים מוזרים אז עשיתי מהתחלה עם שמן אבוקדו ויצא מאוד טעים (:

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:57 10.06.2020)

כן, חשוב שהשמן יהיה לגמרי נוזלי.
בכל מקרה, שמחה שיצא טעים עם שמן אבוקדו.
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
בתיה (13:01 10.05.2020)

אפשר לשנות לתחליף סוכר לוז ?כמה לשים במקום שליש כוס סוכר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:09 10.05.2020)

היי בתיה,
אפשר להמתיק בסוכרלוז אבל אני לא יודעת לגבי מינון.

avatar
שלומית (10:22 25.03.2020)

אפשר קמח שיפון מלא
זה מה שיש בבית כרגע

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:58 25.03.2020)

היי שלומית,
לקמח שיפון יש טעם ומרקם קצת שונים מקמח מלא אבל אם זה מה שיש לך תכיני עם זה.

avatar
רבקה (13:55 1.12.2019)

הי
האם ניתן להוסיף תפוחים במקום שוקולד צ’יפס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:53 1.12.2019)

אני מניחה שאפשר להוסיף לבלילה תפוח עץ קלוף חתוך לקוביות קטנטנות.

avatar
ציפי (10:17 14.10.2019)

הכנתי עם כוסמין מלא 100% והחלפתי את המיץ בחלב. יצאו מעולים, בכלל לא דחוסים ומאד טעימים. לא הספקתי לצלם לפני שנשאפו.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:06 14.10.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ציפי

avatar
עינת (16:25 16.09.2019)

היי אפרת

אני מכינה מאפינס מ70 אחוז קמח כוסמין ותמיד יוצא דחוס וקשה

ראיתי באחת התגובות שרשמת שעדיף 80 אחוז קמח מלא (3/4 כוס? ) ו20 אחוז (רבע כוס? ) קמח לבן

האם בקמח לבן הכונה לקמח חיטה לבן או אפשרי גם קמח כוסמין לבן על מנת שלא יצא קשה ודחוס כל כך

ולגבי קמח מלא הכונה גם לקמח כוסמין 70 אחוז זה גם נקרא קמח מלא?

תודה על העזרה
ויום נפלא לך.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 16.09.2019)

אפשר גם קמח כוסמין לבן.
וכן, הכוונה גם לקמח 70%.

avatar
ליזה (15:19 7.09.2019)

היי אפרת,
אפשר באינגליישקייק במקום האנפיס?
צריך לשנות משהו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:37 7.09.2019)

אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק.
זמן האפיה עשוי להתארך ל 25-30 דקות.

avatar
ירדן (15:42 18.07.2019)

הכנתי עם כמה שינויים, שמתי במקום הקוקוס 2 כפות קקאו ובמקום מיץ תפוזים חלב סויה ויצא ממש מדהים!
תודה רבה על כל המתכונים (:

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:03 18.07.2019)

מעולה 🙂
תודה ירדן

avatar
גילה סלע (11:47 3.05.2019)

אלפי תודות על מתכון קל, טעים ומשגע !!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 3.05.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
דנה פנחס (14:51 16.04.2019)

אפשר לותר על הקוקוס???
חג שמח💖

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:40 16.04.2019)

כן.
חג שמח ❤️

avatar
עינת (12:09 11.04.2019)

היי

ניתן לוותר עכל תמצית וניל ? או לשים משהו במקום
מכינה גם לילדיי הפעוטים.
לא מעוניינת בגלל האלכוהול בה והטהורה עולה כמעט 100 שקל בבית טובע(באמת באמת).

תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:16 11.04.2019)

אפשר לוותר.

avatar
עינת (13:06 19.02.2019)

אפרת היי

סילאן או מייפל או סוכר חום מתאים במקום סוכר לבן?

תודה רבה .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:09 19.02.2019)

את יכולה לשים סוכר חום רק תערבבי אותו היטב עם הביצה כדי שיימס (כי הוא יותר גבשושי מסוכר לבן) או שליש כוס דבש ואז יש להפחית את כמות המיץ לשליש כוס (במקום חצי כוס).

avatar
אורה (02:27 4.02.2019)

היי אפשר להמיר את הסוכר לדבש??ואים כן מה היחס???
תודה רבה על האתר המדהים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:47 4.02.2019)

היי אורה,
שימי שליש כוס דבש ושליש כוס מיץ תפוזים (במקום חצי כוס).

avatar
לילך (13:08 19.01.2019)

היי (:
איפה יש ביצה במתכון??
אני לא רואה /:

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:14 19.01.2019)

במצרכים – שורה ראשונה.

avatar
נעמה (13:01 29.10.2018)

תודה רבה! אם אני רוצה כמות לתבנית עגולה – פשוט להכפיל כמויות? או כפול ארבע?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:44 29.10.2018)

אם זו תבנית עגולה 24 מספיק להכפיל כמויות ב-2. אם זו תבנית עגולה 26 יש להכפיל כמויות ב-3.

avatar
נעמה (11:04 29.10.2018)

נראה מדהים! איזה קמח את ממליצה לקנות? של איזה חברה? תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:57 29.10.2018)

לא משנה. יצא לי להשתמש עד היום בכמה סוגים ובכל המקרים זה יצא מוצלח.

avatar
ג׳וד (03:30 6.10.2018)

הכנתי את הגרסא הטבעונית, בכמות כפולה, ויצא מעולה!!!! תודה רבה על המתכון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:45 6.10.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
שרה (15:52 23.08.2018)

מעולה! רך ואוורירי 🙂
החלפתי את המיץ תפוזים בחלב, שילבתי בין סוכר לבן וחום ושמתי שוקולד צ’יפס וחמאת בוטנים צ’יפס בתוך הבלילה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:14 23.08.2018)

מעולה 🙂
תודה שרה

avatar
אסתי (11:05 18.07.2018)

האם ניתן לשים קמח כוסמין לבן במקום מלא??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:51 18.07.2018)

כן אפשר.

avatar
ענבל (10:34 18.01.2018)

היי,
אפשר סילאן במקום סוכר?
תודה על המתכונים המוצלחים שלך.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:11 18.01.2018)

היי ענבל,
ממליצה להמיר רק מחצית מפני שזה משפיע על המרקם ועל הטעם, זאת אומרת לשים רבע כוס סילאן ורבע כוס סוכר.

avatar
איילת (11:06 9.01.2018)

שלום,
רוצה להשתמש בכפות מדידה. 1/3 כוס (סוכר/שמן קנולה) כמה זה במ”ל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:10 9.01.2018)

היי איילת,
בכל המתכונים המדידה היא בכוס 240 מ”ל. שליש כוס =80 מ”ל.
סוכר ושמן מודדים בדר”כ בגרם וזה יוצא 66 גרם.

avatar
ענתי (13:54 6.12.2017)

נראה מעולה. אף פעם לא השתמשתי בקמח כוסמין מלא.
האם כוס קמח כוסמין מלא שווה ל 140 גרם כמו בקמח לבן רגיל?תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:06 6.12.2017)

היי ענתי,
מומלץ לנסות, מבחינה תזונתית הוא עולה על הקמח המלא הרגיל והוא גם קל יותר לעיכול.
לשאלתך, בדר”כ ההמרה היא שווה (בעוגיות לעיתים יש לשים קצת פחות נוזלים כשממירים קמח רגיל בכוסמין).

avatar
ענתי (15:01 6.12.2017)

תודה רבה .יום מקסים

avatar
מלי (00:24 23.11.2017)

היי אפרת,
תוכלי לאמר לי כמה קלוריות יש במאפינס אחד?
אני מחפשת מתכון טוב למאפינס מקמח מלא או קוסמין דיאטטי.
תודה האתר שלך נראה נפלא וטעים!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 23.11.2017)

היי מלי,
בסביבות 180 קלוריות למאפינס.
יום מקסים 🙂

avatar
ניקול (16:01 14.11.2017)

מאפינס מאוד טעים, המרקם טוב, הייתי מוסיפה עוד א. אפיה או סודה לשתייה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 14.11.2017)

תודה ניקול 🙂

avatar
מיכל (21:43 4.11.2017)

עשיתי את המתכון פעם אחת איך שהוא ויצא ממש טעים
היום עשיתי אותו עם תוספת בננה והשוקולד ציפס בתוך התערובת ואפילו כאלה שלא אוהבים בננה ממש אהבו ואמרו שיצא ממש טעים
תודה על עוד מתכון מוצלח וטעים 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 4.11.2017)

האמת שזה נשמע מעולה 🙂
תודה מיכל ושבוע טוב

avatar
מיכל (12:30 26.10.2017)

האם אפשר להכין בתבנית מרובעת בינונית?
האם אפשר לוותר על השוקולד ציפס? זה לילדים בגן בגילאי שנה עד שנה וחצי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:56 26.10.2017)

היי מיכל,
אפשר לוותר.
הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת.
לתבנית מלבנית בגודל 21X31 יש להכפיל כמויות ב-2.

avatar
צילה (23:02 3.10.2017)

שלום.
איפה שומרים את המאפינס?בטמפ.החדר או במקרר?
כמה זמן נשמרים?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:18 4.10.2017)

היי צילה,
המאפינס נשמרים בטמפ’ החדר. אפשר לאחסן בקופסה אטומה או לעטוף כל מאפינס בניילון נצמד.
הם נשמרים 3-5 ימים.
חג שמח 🙂

avatar
צילה (11:02 4.10.2017)

תודה. חג שמח.

avatar
עידית (22:33 4.09.2017)

אפרת יקרה האתר שלך פשוט נפלא!!!
כל מתכון ברור וקל ונגיש ו…טעים
כל מילה מיותרת:)
עידית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:25 4.09.2017)

תודה רבה עידית! 🙂

avatar
חיה (13:29 1.09.2017)

וואי יצא ממש טוב!!! טעים ואוורירי!!! תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:10 1.09.2017)

תודה חיה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
שלומית (16:08 31.08.2017)

היי הכנתי את המאפין מחצי קמח מלא וחצי קמח לבן,לא שמתי קוקוס(אנחנו לא אוהבים).
יצא נהדר!!!!!!!!
יש לי שתי שאלות:
1.אפשר להוריד טיפה סוכר או לשים סוכר חום.זה אפשרי
2.אפשר להקפיא אותם?
3.חוץ מפצפוצי שוקולד אפשר לשים משהו אחר
תודה רבה על הכל
נהנית מאוד מהאתר המקסים הזה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:09 31.08.2017)

היי שלומית,
1. כן אפשר להפחית בסוכר או להשתמש בסוכר חום שהוא פחות מתוק.
2. אפשר להקפיא.
3. אפשר לשים אגוזים.

avatar
רעיה (15:21 31.08.2017)

סליחה יום טוב!!!

avatar
רעיה (15:21 31.08.2017)

שלום אפשר להכין בתבנית? ולאיזה תבנית מתאים? תודה ויום טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:07 31.08.2017)

היי רעיה,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק.
זמן האפיה עשוי להתארך ל 25-30 דקות.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
שלומית (20:07 30.08.2017)

אפשר להכין עם קמח מלא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:16 30.08.2017)

בגלל שהקמח המלא הוא יותר “כבד” מומלץ לשלב חצי כמות קמח מלא עם קמח לבן.

avatar
שלומית (15:44 30.08.2017)

היי אין לי קמח כוסמין
מה אפשר במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:19 30.08.2017)

אפשר להכין גם עם קמח לבן רגיל.

avatar
ורד (12:04 24.08.2017)

שלום, בני טבעוני שלא אוהב קוקוס. אני מעונינת להכין את המאפין. האם אפשר לשים משהו אחר במקום הקוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:06 24.08.2017)

היי ורד,
אפשר להכין בלי הקוקוס.

avatar
חדוה (11:42 24.08.2017)

שלום אפרת
מה אפשר לשים במקום הסוכר? ומיץ תפוזים?
תודה ויום טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:06 24.08.2017)

היי חדוה,
לא מומלץ לוותר על המיץ אבל אם אין לך את יכולה לשים מים או חלב.
לגבי תחליף לסוכר, על מה חשבת?

לקריאת כל התגובות