שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 10 יחידות

ספרי מתכונים ב10 דקות

עבור המילוי כדאי לבחור בשוקולד עם מילוי קרם מאחר ושוקולד רגיל בדר"כ חוזר למצבו הרגיל בטמפ' החדר ונעשה קשה ואז המילוי לא יהיה רך (השתמשתי בשוקולד "רגוסה" שהוא במילוי קרם ואגוזי לוז שלמים והתוצאה יצאה מעולה).

מצרכים:

1 ביצה

3 כפות (50 ג') גדושות סוכר

50 גרם שוקולד מריר

שליש כוס (66 ג') שמן

כפית (5 מ"ל) תמצית וניל

2 כפות (20 ג') אבקת שוקולית

חצי כוס (70 ג') קמח רגיל

10 קוביות שוקולד חלב/לבן/מריר רצוי במילוי קרם (*השתמשתי בשוקולד "רגוסה")

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים/מאפינס (אם משתמשים במנג'טים מנייר פרגמנט אין צורך לשמן).

-מניחים את קוביות השוקולד עם השמן בקערה וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה.

-מערבבים היטב את הביצה עם הסוכר. מוסיפים תמצית וניל ואת תערובת השוקולד ומערבבים תוך כדי. מוסיפים את אבקת השוקולית והקמח ומערבבים עד לאיחוד החומרים (מתקבלת בלילה שוקולדית סמיכה).

-יוצקים כף מהבלילה לתבנית. מניחים בכל שקע קוביית שוקולד ובעזרת האצבע מטביעים לתוך השוקולד. מכסים בכחצי כף נוספת של הבלילה ומיישרים בעזרת הכף או קצות אצבעות רטובות.

-מכניסים לתנור (שחומם מראש על 180 מעלות) ואופים במשך  כ-15 דקות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: מי שאוהב בראוניז שהוא מעט פריך יכול לאפות עד שקיסם יוצא יבש לגמרי (15-17 דקות). מי שאוהב שהבראוניז רך ומעט פאדג' יכול לאפות עד שקיסם יוצא יבש בצדדים אך לח או רטוב במרכז (12-15 דקות).

מאפינס בראוניז במילוי שוקולד

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט חסה, סלרי וחמוציות
מתכון לטנזיה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
Ronron1 (22:12 12.04.2020)

היי,

רציתי לשאול בבקשה אם אפשר במקום קמח לשים קמח תפו"א שיהיה לפסח? המתכונים שלך מעולים.

תודה שרה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:53 13.04.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי.
חג שמח 🌺

Avatar
אסתי (11:29 25.02.2020)

באיזה גודל המנז'טים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:27 25.02.2020)

קוטר 4 ס"מ.

Avatar
Sאנונימי (15:58 6.09.2019)

מתכון מעולה!
עושים אותו שוב ושוב ונחטף בשנייה!
מתכון מעולההההה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:26 6.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה

Avatar
גילת (17:40 7.08.2019)

הי אפרת,
רק מעדכנת שבשביל המצפון השתמשתי בקמח כוסמין מלא ובסוכר דמררה. בפנים שמתי קובית שוקולד פרה עם קרם נוגט. יצא מדהים!!!!!!
תודה רבה❤️
גילת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 7.08.2019)

מעולה 🙂
תודה לך ❣

Avatar
עינת (11:04 3.03.2019)

היי אפרת

האם מתאים להחליף את השוקולית באבקת חרובים?

תודה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 3.03.2019)

אני חושבת שכן.

Avatar
יעל (22:00 17.01.2019)

אפרת,
המתכונים שלך פשוט נפלאים.
מאז שגיליתי את האתר שלך, קיבלתי הרבה חשק לאפות ולבשל, ובעלי והילדים ממש נהנים.
כיף שיש כל כך הרבה מגוון של מתכונים מוצלחים וטעימים, עם הוראות כ"כ ברורות וקלות לביצוע.
ניכר שממש אכפת לך לתת לגולשים באתר את כל האפשרויות להצליח,
והמענה שלך לתגובות הוא פשוט יוצא דופן- מבחינת הפירוט, הזמינות והסבלנות שלך.
המון תודה על הכל! 😊
יעל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 17.01.2019)

תודה רבה לך 💗

Avatar
מאיה ינאי (13:48 6.02.2019)

מסכימה עם כל מילה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 6.02.2019)

תודה מאיה ❤️

Avatar
שרה (19:01 27.12.2018)

היי,

ראיתי שכתבת שאין צורך לשמן במידה ומכינים במנג'טים? האם זה לא ידבק לא תהיה בעיה להוציא את זה? יש לך מתכונים קלים ומעולים.

תודה שרה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 27.12.2018)

היי שרה,
אם אלה המנג'טים מהנייר הדק (כמו בתמונה) אז אין בעיה. ניתן לקלף את הנייר מהעוגה בקלות.

Avatar
תהילה (16:30 19.12.2018)

1. אשמח לדעת כמה זמן יכול להישמר במקפיא?
2.יש לי אירוע גדול בעוד מספר חודשים. מה את ממליצה לי לעשות ?
אם יש לך רעיונות למתכונים אשמח לקבל.
תודה.
יש לך מתכונים מושלמים!!!!! תמיד אני מכינה מהאתר המוצלח שלך

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:54 19.12.2018)

היי תהילה,
1. ניתן להקפיא כשבועיים.
2. יש המון מתכונים שאפשר להכין. אני מציעה שתעשי רשימה של מה שנראה לך ואני ארשום לך מה אפשר להכין מראש ולהקפיא.

Avatar
Fanny (10:34 23.09.2018)

הי, אני רוצה להכין את זה כעוגה בתבנית ענקית
בכמה את ממליצה להכפיל את החומרים? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:00 23.09.2018)

לתבנית ענקית בגודל 32X40 יש להכפיל כמויות ב-4. קחי בחשבון שזה יוצא נמוך.
אם את רוצה שזה יהיה פחות נמוך אפשר להכפיל ב-5.
חג שמח 🌺

Avatar
פנינה (09:51 4.09.2018)

אפרת שלום
רציתי להגיד לך הרבה תודה, לקראת שמחה במשפחה הכנתי כל מני מתכונים מהאתר – אחד אחד הם קלים וטעימים
את הבראוניז האלו הכנו מספר פעמים הם ממש נחטפות!
הכנתי פעם אחת עם ממרך לוטוס, וכדי להוזיל עלויות הכנתי גם עם חמאת בוטנים מתוקה – שתיהם נחטפו באותו קצב – שווא מאוד!
אגב הכנתי כמיני מפיינס יש בחנות מנז'טים מכסף שעומדים טוב בלי תבנית.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 4.09.2018)

תודה פנינה יקרה 🙂

Avatar
תמר (14:56 30.07.2018)

אני בדיוק הכנסתי לתנור את הבראוניז עכשיו סתם לדעת, זה אמור לתפוח קצת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:22 30.07.2018)

כמעט ולא.

Avatar
ortkiss (13:02 12.07.2018)

עשיתי עם לוטוס, מושחת אך טעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:29 12.07.2018)

מהמם!
תודה על השיתוף 🙂

Avatar
שולי (11:28 9.07.2018)

תודה!
אוכלים את זה דווקא חם? או אפשר גם קר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:32 9.07.2018)

אפשר גם לאכול קר. אין בעיה.

Avatar
שולי (10:31 9.07.2018)

היי אפרת,
איפה שומרים את זה במקרר/במקפיא?
תודה על כל המתכונים המושלמים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:25 9.07.2018)

אפשר לשמור בחוץ. בימים חמים (כמו אלה) כדאי לשמור במקרר.
יום מקסים 🌷

Avatar
יהודית (08:38 1.06.2018)

אני מחפשת מתכון מאד קל מחומרים בסיס שאפשר להגיד לצד גלידת קרח. מה יכול להיותתודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:02 1.06.2018)
Avatar
מוטי (16:19 4.05.2018)

זה יצא מדהים ומרוב שזה היה כזה טעים הכנו את זה עוד פעם כפול ארבע מהכמות שכתבת תודה רבהרבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:29 4.05.2018)

תודה מוטי, שמחה שאהבתם 🙂

Avatar
נעמה (13:27 3.05.2018)

אם אין לי שוקולית- מה אפשר במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:28 3.05.2018)

אפשר לשים כף מלאה של קקאו + כף סוכר נוספת.

Avatar
נעמה (19:50 2.05.2018)

אפשר להכין בתבניות מאפינס מסיליקון ללא מנג'טים מנייר? המאפינס יצאו בשלמותם אחרי האפייה?:

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:06 2.05.2018)

כן רק יש לשמן את השקעים לפני.

Avatar
יפעת (15:43 27.04.2018)

מ-ו-ש-ל-ם!!!!!!!!! פשוט אליפות החיסרון היחיד שיוצאת כמות די קטנה ומרוב שזה טעים זה נגמר ממש מהר….. 🙂
השתמשתי בשוקולד לבן במילוי קרם אגוזים של טעמן ויצא אליפות.

רשמת שמהלילה יוצאים 10 מאפינס. לי יצאו רק 7 השתמשתי במנג'טים קוטר 4 באיזה קוטר את השתמשת?

האם כדאי ליצוק את הבלילה לתבנית עוגה כולל קוביות השוקולד? אילו כמויות נדרשות עבור תבנית עגולה קוטר 22 והאם זמן האפייה משתנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:00 27.04.2018)

היי יפעת,
הקוטר בסדר. אולי שמת יותר בלילה בכל מאפינס. שמת כמות של כף וחצי בלילה בכל מאפינס?
אפשר לאפות בתבנית אחת. לתבנית בקוטר 22 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2. זמן האפיה עשוי להארך בטח ל 25-30 דקות.

Avatar
שלי (10:32 13.02.2018)

בגלל שהבלילה סמיכה היא פשוט לא התפשתה על כל התבנית בערך 70 אחוז
המתכון ממש טעים אני עושה אותו המון אצלי יותר אוהבים בלי הקוביות שוקולד
אז חשבתי במקום העבודה של המנגטים פשוט לשים בתבנית אבל נראה שלי שצריך לפחות להכפיל בשלוש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 13.02.2018)

היי שלי,
יש מצב שגם אני טעיתי וכדאי במקרה הזה להכפיל ב-3.
תודה ויום נפלא 🙂

Avatar
שלי (21:03 12.02.2018)

הכפלתי ב2 וזה עדין לא הספיק לכל התבנית את יודעת אולי למה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:07 12.02.2018)

היי שלי,
בגלל שזה בראוניז זה אמור לצאת נמוך אבל אם הבלילה יצאה ממש נמוכה כנראה שכמות כפולה לא מספיקה.
מה עשית בסוף? העברת לתבנית קטנה יותר?

Avatar
שלי (16:16 12.02.2018)

היי אפשר כמויות לתבנית ח"פ יותר גדולה מההכי קטנה נראה לי 20/30 אני חושבת שזה בגודל שתי אינגליש קייק בלי הקוביות שוקולד
תודה

Avatar
נטלי (11:01 15.12.2017)

היי, הכנתי אתמול ממש בצ'יק לפני יציאה לחברים
בתור מילוי פינקתי בכפית ממרח לוטוס- יצא מושלם שילוב של מלוח מתוק
אבל מסכימה עם התגובות לגביי הכמות… עשיתי כפול ויצאו לי פחות מ-20…
שבת שלום ותודה רבה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:20 15.12.2017)

היי נטלי,
יכול להיות שהשתמשת בתבניות מאפינס קצת יותר גדולות. בכל אופן שמחה שיצא טעים, זה מה שחשוב 🙂
חנוכה שמח ושבת שלום!

Avatar
גבריאלה (14:44 9.08.2017)

שלום,הכנתי את הברונית וזה לא יצא טוב כל כך הבעיה היא שזה לא מתקשה הכל נוזלי,מה אפשר לעשות??

Avatar
גבריאלה (14:46 9.08.2017)

בראוניז*

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 9.08.2017)

היי גבריאלה,
לפי מה שאת מתארת זה לא נאפה עד הסוף. כמה זמן זה היה בתנור? חום עליון + תחתון?

Avatar
אתי (10:13 2.08.2017)

פשוט וואו!!! טעים ברמות! אכלתי את הכל ביום אחד…
תודה על המתכון הנפלא והאתר הנפלא

Avatar
אתי (10:18 2.08.2017)

אגב, הוספתי קמח מלא ויצא מעולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:41 2.08.2017)

שמחה שיצא טעים!
תודה על העדכון ויום מקסים 🙂

Avatar
בת שבע (15:30 26.06.2017)

שלום,
תודה על המתכון.
רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום שוקולית – אפשר קקאו וסוכר? באיזה יחס?
תודה רבה,
בת שבע

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:23 26.06.2017)

היי בת שבע,
אפשר לשים כף מלאה של קקאו + כף סוכר נוספת.

Avatar
לא מגלה מה השם שלי (14:47 21.03.2017)

אין לי שוקולית אפשר להשתמש במשהו איר במקום? אם כן מה הכמויות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:02 21.03.2017)

אני מניחה שאפשר לשים במקום כף קקאו + כף גדושה סוכר נוספת.

Avatar
אודליה (18:54 5.03.2017)

היי אפרת. רוצה להכין שוב הערב בע"ה ולהקפיא לקראת פורים. חשבתי אולי לשים הפעם חמאת בוטנים במקום שוקולד. מה דעתך? ואם כן, להוסיף משהו לחמאת בוטנים כדי שיהיה יותר טעים/מתוק/רך? תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:55 5.03.2017)

היי אודליה,
אפשר למלא בחמאת בוטנים אבל אם זה ממרח שהוא ללא תוספת סוכר אז אפשר להמתיק בדבש או במייפל או בסוכר ורק כשמגיעים למתיקות הרצויה אפשר למלא את המאפינס.
אפשר גם לערבב חמאת בוטנים עם ממרח שוקולד, זה גם יוצא טעים.
בהצלחה 🙂

Avatar
1 (09:39 6.02.2017)

היי ,
מה קורה לקוביות השוקולד כאשר הבראוניז מתקררים? עדיין נשאר במרקם יחסית נוזלי או שמתקשה ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:01 6.02.2017)

אם שמים קוביות שוקולד רגילות הן מתקשות. אם שמים קוביות שוקולד במילוי קרם, המרקם נשאר לא נוזלי אבל רך.

Avatar
ענבר (15:28 17.01.2017)

הי אפרת, אני ממש רוצה להכין את המאפינס אבל יש לי רק קמח תופח? זה בעייתי? תודה על מתכונים מעולים וטעימיםםם

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:49 17.01.2017)

היי ענבר,
לא מומלץ כי עם קמח תופח הבראוניז כבר לא יהיו בראוניז אלא במרקם של עוגה.

Avatar
ענבר (09:45 18.01.2017)

הי אפרת, הכנתי עם קמח רגיל ויצא טעיםםםם, רציתי לשאול, הכנתי לפי הכמויות שציינת ויצאו לי 6 מנג'טים. אולי הם היו גדולים מידיי? השתמשתי בגודל 5. מה הגודל המומלץ? ואילו אפשרויות יש למילוי, לא מצאתי את השוקולד רגוסה בחנויות. תודה רבה על הכל.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:15 18.01.2017)

היי ענבר,
נכון, הם היו גדולים מידי. בכל מקרה, גם אם משתמשים במנג'טים גדולים יש לשים סה"כ 2 כפות מהבלילה. כף אחת, מעליה שוקולד ולכסות בכף נוספת.
כל שוקולד שיש בו קרם בפנים יכול להתאים.
יום נפלא 🙂

Avatar
יסמין (12:39 28.12.2016)

היי יש אפשרות לצפות ולקשט את המאפינס האלה? או בגלל שזה בראוניז עדיף שלא?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:56 28.12.2016)

היי יסמין,
אפשר לצפות ולקשט אבל קחי בחשבון שבגלל שמדובר בבראוניז הם יותר דחוסים וקשים להבדיל ממאפינס רגילים שיותרים רכים ואוורירים (כמו אלה לדוגמא –קאפקייקס שוקולד).

Avatar
אורח (18:42 26.12.2016)

חובה להשתמש בשוקולית?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:04 26.12.2016)

היי,
אם אין לך שוקולית אפשר לשים במקום כף מלאה אבקת קקאו + כף נוספת של סוכר (סה"כ 4 כפות סוכר גדושות במתכון).

Avatar
שלי (11:36 1.12.2016)

עשיתי כמות כפולה
יצא מדהים
השתמשתי בשוקולד חדש של עלית ממולא בתות עם עוגיות בכשרות בדצ העדה החרדית

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:38 1.12.2016)

נשמע מעולה עם שוקולד תות 🙂
תודה שלי ויום נפלא

Avatar
שלי (22:14 30.11.2016)

היי
סליחה על הבורות… שני שליש שמן לכמות כפולה? וכמה זה בדיוק שני שליש? יד למידה הזאת עוד שם?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:30 30.11.2016)

היי שלי,
נכון, לכמות כפולה יש להכפיל ב-2 את כל החומרים וזה אומר 2/3 שמן (זה יוצא 160 מ"ל או 130 גרם אם זה במשקל).
השימוש הוא בכוס בנפח של 240 מ"ל. מצרפת לינק עם תמונה של כוס זכוכית שניתן להשתמש בה – המרת מידות אפיה.

Avatar
שירן (17:06 10.11.2016)

הי,רציתי להגיד לך שאני מכורה לאתר הזה כל היום אני חושבת מה לאפות…
אם תוכלי לכתוב לי מתכון ל3/4 תבנית אינגליש קייק? תודה..

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:49 10.11.2016)

היי שירן,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
ביצה קטנה
2 כפות מלאות סוכר
40 גרם שוקולד מריר
רבע כוס שמן
חצי כפית תמצית וניל
כף וחצי שוקולית
שליש כוס קמח
לגבי קוביות שוקולד – שימי כמה שנכנס לתבנית.
*התערובת אמורה לצאת נמוכה יחסית.

Avatar
שירן (21:43 26.12.2016)

הי אפרת,אפשרי לשים כמות נדיבה של שוקולד ציפס לבן? אם כן לשפוך את הבלילה ומעל לפזר שוקולד ציפס?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:52 26.12.2016)

כן, אפשר. נראה לי שאת השוקולד צ'יפס כדאי לשים גם באמצע הבלילה (לאחר שיצקת כף ממנה) וגם מעל.

Avatar
קרין (19:32 6.11.2016)

עשיתי פי 2 ויצא בקושי 10 מאפינס. מלא שמן. מתכון לא טוב בכלל

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:59 6.11.2016)

לפי מה שאת מתארת יכול להיות שהשתמשת בתבנית עם שקעים עמוקים ומילאת יותר מידי את השקעים בבלילה. שימי לב שרשום לצקת רק כף אחת, לשים קובית שוקולד ולצקת כף נוספת. אמורים היו לצאת לך כ-20 יחידות אם הכפלת כמויות.

Avatar
קרינה (21:45 12.10.2016)

ועוד שאלה איך ניתן לישמור את המאפינס?ובמה ניתן להחליף את השוקולית?
תודות:)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:42 12.10.2016)

היי קרינה,
אפשר להשתמש בשוקולד במילוי תות או בשוקולד של מילקה עם מילוי ריבת חלב (נראה לי מילקה עדיף).
המאפינס נשמרים בתוך קופסה אטומה מחוץ למקרר.
אני חושבת שבמקום 2 כפות שוקולית אפשר לשים כף שטוחה קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר ל4 כפות.
בהצלחה 🙂

Avatar
קרינה (21:43 12.10.2016)

או בשוקולד של מילקה עם מילוי של ריבת חלב?וכמה לשים לכל מאפינס?
שוב תודה:)

Avatar
קרינה (21:41 12.10.2016)

היי אפרת,
רציתי לישאול האם ניתן להישתמש בשוקולד של עלית עם מילוי תות במקום שוקולד רגוסה פשוט לא מצאתי את השוקולד רגוסה?
המון תודות.

Avatar
הדר (23:55 10.10.2016)

אפשר רסק תפוחים במקום ביצה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:06 11.10.2016)

היי הדר,
בגדול אפשר להמיר ביצה ברבע כוס רסק תפוחים. לא ניסיתי במתכון הזה כך שאני לא יודעת לומר בודאות איך זה ייצא.
גמר חתימה טובה 🙂

Avatar
אורטל (10:19 10.10.2016)

שלום
האם ניתן להשתמש בשוקולד חלב במקום מריר (במתכון עצמו, 50 גרם).
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:37 10.10.2016)

היי אורטל,
לדעתי אפשר.
יום נפלא 🙂

Avatar
טלי (19:58 6.10.2016)

מועדים לשמחה,
גם אני הכנתי את המאפינס בערב החג, יצא מדהים וטעים . שמתי בקערה קטנה בצד, קצפת שהכנתי למי שרצה להוסיף על המאפינס. האורחים נהנו מאד.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:31 6.10.2016)

תודה טלי, רעיון מעולה להגיש עם קצפת 🙂

Avatar
רחל (13:09 5.10.2016)

מועדים לשמחה.
רציתי לעדכן שהמאפינס ניפלאים נחטפו בחג….אני שמתי חצי כפית ממרח לוטוס במקום קובית שוקולד….. טעיםםםםםם יאמיייי
תודה לך על המתכונים הנהדרים.
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה ומלאת עשיה פוריה .

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:12 5.10.2016)

איזה כיף שחזרת לעדכן!
תודה רחל ושנה טובה ומבורכת 🙂

Avatar
אנונימי (16:29 2.10.2016)

אם אני רוצה להכין ל-20 אנשים מה עדיף, להכפיל את הכמויות או להכין פעמיים בנפרד?

Avatar
רחל (12:11 2.10.2016)

שלום. מה דעתך למלא בכפית ממרח לוטוס במקום שוקולד?
תודה רבה על הכללללללל ושנה טובה ומתוקה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:49 2.10.2016)

נשמע לי מעולה 🙂
חג שמח ושנה טובה!

Avatar
איריס (09:12 2.10.2016)

אפרת שלום.
לא ברור מדוע שאלתי נמחקה. אין לי תבנית של מאפינס. האם אפשר להכין בתבנית רגילה ולחתוך לחיתוכיות בראוניז במקום? ולשים בפנים שוקולד ציפס.
אם גן כמה זמן בתנור?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:46 2.10.2016)

היי איריס,
את יכולה להכין בתבנית אינגליש קייק ולחתוך לריבועים. אפשר לשים שוקולד צ'יפס.
אני מניחה שזמן אפיה בסביבות 15-20 דקות.

Avatar
איריס (08:39 2.10.2016)

האם אפשר להכין את המתכון בתבנית רגילה ולחתוך לריבועים של בראוניז. פשוט אין לי תבנית של מאפינס. כמו כן להמיר את המילוי בשוקולד ציפס?

Avatar
מירי (18:12 29.09.2016)

היי
אפשר לאפות ל170 מעלות ל17 דקות?

מירי א.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:44 29.09.2016)

היי מירי,
אפשר לאפות ב170 מעלות במשך 15-17 דקות (תלוי בעוצמה של התנור).

Avatar
גלית (13:56 29.09.2016)

האם אפשר להכין את הבראוניז ללא הקוביות שוקולד בפנים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:07 29.09.2016)

כן, אפשר.
שנה טובה 🙂

Avatar
אודליה (20:39 27.09.2016)

וואו, יש כל כך הרבה מתכונים שאני רוצה להכין, ואין מספיק שעות ביום!! (וגם אין מספיק אנשים בסביבי שיאכלו חח) 🙂 מצאתי בסופר שוקולד פרווה של חברת "רוזמרי" עם מילוי פרלין. הולך? תודה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:08 27.09.2016)

היי אודליה,
מכירה את ההרגשה 😉
אני לא מכירה את השוקולד אבל אם יש לו מילוי פרלין זה נשמע מעולה.

Avatar
אודליה (19:34 19.10.2016)

מועדים לשמחה אפרת! אז עבר כמעט חודש וסוף סוף הגעתי לזה! הכנתי עכשיו ויצא מושלם!!! כלום עבודה ותוצאות מדהימות! אחרי ש"חטפו" כמה, את השאר שמתי בקופסה אטומה ומתכוונת להקפיא כדי שיהיה לי מה להגיש בשבת! אחמם אותם קצת בתנור בשישי בצהריים ומקווה לטוב! אולי אפשר לשים כמה דקות על הפלטה בשבת? בכל זאת תודה רבה, בעלי לא מבין מה עובר עלי, הוא רגיל כבר שנים להיכנס לקונדיטוריה מדי שישי לקנות חלות/עוגות/עוגיות 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:49 19.10.2016)

היי אודליה 🙂
אני ממש שמחה לשמוע!
לגבי הבראוניז, אני חושבת שמספיק רק להפשיר לטמפ' החדר כמה שעות לפני. אולי אח"כ לחמם כמה דקות בודדות על הפלטה.

Avatar
אודליה (21:26 19.10.2016)

תודה רבה על התגובה המהירה! פעם הבאה בע"ה אכפיל כמויות 🙂

Avatar
מירי (09:48 10.10.2016)

רוזמרי זה שוקולד משובח מאד של שפרלינג משוויץ
מומלץ

Avatar
דבי (09:31 26.09.2016)

בוקר טוב!

נראה מדהים!

יש עוד שוקולדים מתאימים? כי איני מכירה את הסוג הזה (מבחינת כשרות).
תודה רבה!

Avatar
דבי (09:32 26.09.2016)

אל תעני ראיתי שאלה ותשובה בנדון!

סליחה!!!

Avatar
איריס (06:54 23.09.2016)

שלום אפרת.
נראה ממש טעים. שאלה קטנה לגבי ההכשר של שוקולד רגוסה. מה ההכשר והאם הוא מהדרין. מה ניתן למלא כתחליף למי שאוכל רק חלב ישראל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:57 23.09.2016)

היי איריס,
השוקולד כשר לאוכלי אבקת חלב נוכרי בהשגחת הרבנות הראשית.
בכל מקרה, כל שוקולד עם מילוי יכול להתאים. ניתן למצוא מבחר רב ברשתות השיווק.
שבת שלום 🙂

Avatar
דבורי (00:18 25.09.2016)

אני לא כ"כ יודעת על מה את מדברת, אני אוכלת כשר ואנחנו קונים את השוקולד הזה, האמת היא, שכמו שכתבתי לך כבר, אנחנו קונים אותו בשוויץ
ניראה לך ששם זה יותר כשר?
ניראה לי שכדאי שתבררי מדויק את רמת הכשר וגם אני……..רק שלא אגלה שאכלתי חלב נוכרי כי אני ממש מקפידה על כשר……..אץ יודעת…..חרדית גאה ומושלמת!!!!!!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:59 25.09.2016)

היי דבורי,
זה מה שרשום על האריזה. בכל מקרה יש הבדל בין חלב נוכרי לאבקת חלב נוכרי. בכל מקרה תבררי 🙂
שבוע נפלא!

Avatar
לירז (06:41 23.09.2016)

היי,תודה על המתכונים המעולים!! אפשר לשים שוקולד במילוי תות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:49 23.09.2016)

כן לירז, נשמע מעניין 🙂

Avatar
הדר (20:38 22.09.2016)

הי,
ניתן להכפיל כמויות?

תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:50 22.09.2016)

כן הדר, אפשר.

Avatar
עומר (19:02 22.09.2016)

הייי!!
נראה מהמם!!
איפה אפשר לקנות את השוקולד הזה??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:18 22.09.2016)

היי עומר,
רשמתי פרטים מתחת למתכון 🙂

Avatar
דבורי (18:17 22.09.2016)

וואי!!
אני מכירה את השוקולד הזה!!!
אל תגידי לי שהוא הגיע לישראל!!!
אבא שלי כל פעם קונה לי אותו בשוויץ, קנית אותו בארץ?
אם כן, אז מעולהההההה, ניראה טעים בדררררגות הבראוניז!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:02 22.09.2016)

היי דבורי,
אפשר היום להשיג את השוקולד ברשתות המוכרות (שופרסל, מגה וכו') או ברשת חנויות שנקראת "טסה-הבית של הממתקים".
הוא באמת אחד הטעימים 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.