זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15 דקות
מס’ מנות: 10 יחידות
עבור המילוי כדאי לבחור בשוקולד עם מילוי קרם מאחר ושוקולד רגיל בדר”כ חוזר למצבו הרגיל בטמפ’ החדר ונעשה קשה ואז המילוי לא יהיה רך (השתמשתי בשוקולד “רגוסה” שהוא במילוי קרם ואגוזי לוז שלמים והתוצאה יצאה מעולה).
מצרכים:
1 ביצה
3 כפות (50 ג’) גדושות סוכר
50 גרם שוקולד מריר
שליש כוס (66 ג’) שמן
כפית (5 מ”ל) תמצית וניל
2 כפות (20 ג’) אבקת שוקולית
חצי כוס (70 ג’) קמח רגיל
10 קוביות שוקולד חלב/לבן/מריר רצוי במילוי קרם (*השתמשתי בשוקולד “רגוסה”)
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים/מאפינס (אם משתמשים במנג’טים מנייר פרגמנט אין צורך לשמן).
-מניחים את קוביות השוקולד עם השמן בקערה וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה.
-מערבבים היטב את הביצה עם הסוכר. מוסיפים תמצית וניל ואת תערובת השוקולד ומערבבים תוך כדי. מוסיפים את אבקת השוקולית והקמח ומערבבים עד לאיחוד החומרים (מתקבלת בלילה שוקולדית סמיכה).
-יוצקים כף מהבלילה לתבנית. מניחים בכל שקע קוביית שוקולד ובעזרת האצבע מטביעים לתוך השוקולד. מכסים בכחצי כף נוספת של הבלילה ומיישרים בעזרת הכף או קצות אצבעות רטובות.
-מכניסים לתנור (שחומם מראש על 180 מעלות) ואופים במשך כ-15 דקות.
*הערה: מי שאוהב בראוניז שהוא מעט פריך יכול לאפות עד שקיסם יוצא יבש לגמרי (15-17 דקות). מי שאוהב שהבראוניז רך ומעט פאדג’ יכול לאפות עד שקיסם יוצא יבש בצדדים אך לח או רטוב במרכז (12-15 דקות).
- חיתוכיות בייגלה |
- קינוח גבינה והשחר |
- ריבועי גבינה קפואים |
- עוגת השחר |
- עוגת שוקולד עסיסית |
- שושני תפוחים
יצא ממש מדהים! והכנתי בלי אמא ואני רק בת 9!!
אלופה!!❤️
אני כולה בת 8 והכנתי ויצא מושלם
כל הכבוד❤️
האם אפשר להקפיא את המאפינס?
כן אפשר.
הי, אם אני רוצה להכין את זה בתבנית בגודל חצי A4, מה הכמויות? כפול כמה להכפיל?
תודה ושבת שלום
היי
מדובר בתבנית אינגליש קייק. הכמות במתכון מתאימה(:
וואי אני ככ מבואסת!! אני לא יודעת למה זה יצא לי ממש שומני… כאילו כל השמן צף למעלה ובעבע במשך כל האפיה! השתמשתי בכפות מדידה קנויות של שליש כוס… יש לך רעיון?
היי
מה הכוונה כפות של שליש כוס? יש להשתמש בכף מטבח רגילה.
כמו כן האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל?
הי אפרת
קודם כל תודה ענקית על האתר המדהים . המתכונים פשוט מוצלחים וקלים והכי חשוב מחומרים זמינים . מאז שגיליתי אותו אני כל הזמן מסתכלת על מתכונים.
רציתי לשאול אם יש אפשרות להכין את המאפינס במכשיר מולטיקייק – איך אפשר לעשות?
תודה רבה
היי
איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
לא מומלץ להכין את הבראוניז במולטיקייק.
מה הכמויות ל-60 מנות?
ל-60 יחידות תצטרכי להכפיל כמויות פי 6.
אני ממליצה להכין את הכמות בפעמיים, כל פעם כמות כפולה פי 3.
היי אפרת,
כבר הכנתי בעבר ונגמר ברגע
יצא פשוט טעים,
שאלה קטנה אני רוצה להכין ולהקפיא – אפשר?
ואם כן לכמה זמן אפשר להקפיא וכמה זמן כדאי להוציא לפני מהמקפיא?
תודה רבה❤
היי,
שמחה ממש שאהבת את המתכון(:
אפשר להקפיא למשך כשבועיים.
כדאי להוציא להפשרה על השיש כמה שעות לפני ההגשה.
הי אפרת,
תודה על המתכונים, שתמיד יוצאים מעולה! האם אפשר למלא בממרח שוקולד או ממרח לוטוס?
היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר למלא בממרח, פשוט עם קוביית שוקולד ממולא יוצא טעים יותר(:
אם אין לי שוקולד ממולא בקרם, אפשר לשים שוקולד רגיל ולערבב עם קרם אחר, כמו ממרח של אגוזי לוז?
כן, אפשר להניח מעל לקוביית השוקולד כחצי כפית ממרח.
הי אפרת אין עליך אני מתה על המתכונים שלך !!רק חייבת לציין שאת המתכון הזה עשיתי לפני שלושה שבועות ומאז כל האחיות והגיסים שלי מתקשרים לבדוק שאני בטוח מכינה את זה גם השבת…..זה פשוט נחטף …אשכרה שבוע שעבר הכפלתי כמויות כפול חמש והכל נגמר
אז תודה רבה ושבת שלום
איזה כיף לשמוע! שימחת אותי😊 שבת שלום מיכל
היי אפרת אפשר להכין עם קמח קוסמין מלא?
היי,
מומלץ לשלב חצי כמות קמח כוסמין מלא וחצי כמות קמח רגיל/כוסמין לבן.
אפשר גם להכין רק עם קמח כוסמין מלא אבל התוצאה תהיה קצת דחוסה.
עוגיות מדהימות מדהימות מדהימות!!!! צריך להכין בכמויות.. זה מתחסל מהר ! תודה על האתר המקסים הזה אפרת !
איזה כיף לשמוע תמשיכי להנות❤️
יצא מעולה! תודה על כל המתכונים הטעימים!
שמחה לשמוע תודה❤️
היי אפרת
אם יש לי רק שוקולד מריר עדיף לשים אותו או לא לשים בכלל קוביות שוקולד?
עדיף לשים את השוקולד מריר.
יצא ממש רך טעים! חטפו הכל!
לא היה לי את השוקולד רגוסה אבל שמתי שוקולד “פרה” עם אגוז לוז גרוס
תודה רבה!
ערב טוב אסתר 😄 שמחה לשמוע, בהחלט נראה מעולה!
הי, אפשר לשים בכוסות של הסופלה?
כן אפשר.
זה אמור לצאת קצת נמוך אז כדאי למלא עד חצי גובה מהכוסות.
תודההה ענקית!
אם מכינים מראש, כמה זמן אפשר לשמור בקופסא אטומה בחוץ/במקרר?
אם מקפיאים (ראיתי שענית עד שבועיים), כמה זמן צריך להפשיר לפני הגשה?
היי אסף,
המאפינס נשמרים בקופסה אטומה על השיש עד 3 ימים.
אפשר להקפיא ולהוציא להפשרה על השיש 2-3 שעות לפני.
במקום כל השוקולד אפשר להוסיף ממרח לטוס או ריבת חלב או ממרח חלב? וכמה?
תוכלי להשתמש בקוביות שוקולד בלונדי שהן קרמל ולא שוקולד
לא ניסיתי עם ממרח, מניחה שלא כדאי מאחר שהאפקט של המאפינס יהרס
שימי לב יקירה ששאלת את אותה השאלה לפני פחות מחודש במתכון הזה,
תמיד ניתן לבדוק בתגובות למתכון בשורת החיפוש את הביטוי או הרכיב שלגביו תרצי תשובה ורוב הסיכויים שהתשובה תהיה שם.
לילה נפלא ❤️🙏
היי אפרת, חיפשתי בסופר שוקולד מריר עם מילוי קרם או את השוקולד “רגוסה” שהמלצת ולא מצאתי דבר כזה בסופר :/ יש משהו אחר פרווה שאפשר להכניס ?
היי טל,
כל שוקולד עם מילוי יכול להתאים (לדעתי יש שוקולד מריר פרווה עם מילוי).
לצערי לא מצאתי.. אבל אמשיך לחפש! מזל שיש עוד מתכונים מעולים באתר! תודה על המענה המהיר!
אפשרי לעשות עם ממרח אחר כמו לוטוס או ריבת חלב עוד…? וכמה אגוזי לוז צריך להוסיף במידה ואפשר
היי טל,
לא מומלץ לעשות עם ממרח כי אז כל האפקט של המאפינס והמילוי נעלם,
ניתן להוסיף למילוי חופן אגוזי לוז, לפי טעמך האישי כמובן.
———
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/
היי אפרת!
תודה!
זה מתכון אלוף!
כבר עשינו כמה פעמים וכולם אהבו!!!!
תודה רבה, יום טוב!
שמחה שאהבתם ❤️
היי אפרת,איזה שוקולד אני יכולה להשתמש במילוי כדי שזה יהיה פרווה?
אין לי רעיון לשוקולד ספציפי אבל כדאי לחפש שוקולד מריר שיש לו מילוי או פרלינים פרווה.
היי,
רציתי לשאול בבקשה אם אפשר במקום קמח לשים קמח תפו”א שיהיה לפסח? המתכונים שלך מעולים.
תודה שרה
לא יודעת, לא ניסיתי.
חג שמח 🌺
באיזה גודל המנז’טים?
קוטר 4 ס”מ.
מתכון מעולה!
עושים אותו שוב ושוב ונחטף בשנייה!
מתכון מעולההההה
שמחה לשמוע 🙂
תודה
הי אפרת,
רק מעדכנת שבשביל המצפון השתמשתי בקמח כוסמין מלא ובסוכר דמררה. בפנים שמתי קובית שוקולד פרה עם קרם נוגט. יצא מדהים!!!!!!
תודה רבה❤️
גילת
מעולה 🙂
תודה לך ❣
היי אפרת
האם מתאים להחליף את השוקולית באבקת חרובים?
תודה .
אני חושבת שכן.
אפרת,
המתכונים שלך פשוט נפלאים.
מאז שגיליתי את האתר שלך, קיבלתי הרבה חשק לאפות ולבשל, ובעלי והילדים ממש נהנים.
כיף שיש כל כך הרבה מגוון של מתכונים מוצלחים וטעימים, עם הוראות כ”כ ברורות וקלות לביצוע.
ניכר שממש אכפת לך לתת לגולשים באתר את כל האפשרויות להצליח,
והמענה שלך לתגובות הוא פשוט יוצא דופן- מבחינת הפירוט, הזמינות והסבלנות שלך.
המון תודה על הכל! 😊
יעל.
תודה רבה לך 💗
מסכימה עם כל מילה!
תודה מאיה ❤️
היי,
ראיתי שכתבת שאין צורך לשמן במידה ומכינים במנג’טים? האם זה לא ידבק לא תהיה בעיה להוציא את זה? יש לך מתכונים קלים ומעולים.
תודה שרה
היי שרה,
אם אלה המנג’טים מהנייר הדק (כמו בתמונה) אז אין בעיה. ניתן לקלף את הנייר מהעוגה בקלות.
1. אשמח לדעת כמה זמן יכול להישמר במקפיא?
2.יש לי אירוע גדול בעוד מספר חודשים. מה את ממליצה לי לעשות ?
אם יש לך רעיונות למתכונים אשמח לקבל.
תודה.
יש לך מתכונים מושלמים!!!!! תמיד אני מכינה מהאתר המוצלח שלך
היי תהילה,
1. ניתן להקפיא כשבועיים.
2. יש המון מתכונים שאפשר להכין. אני מציעה שתעשי רשימה של מה שנראה לך ואני ארשום לך מה אפשר להכין מראש ולהקפיא.
הי, אני רוצה להכין את זה כעוגה בתבנית ענקית
בכמה את ממליצה להכפיל את החומרים? תודה
לתבנית ענקית בגודל 32X40 יש להכפיל כמויות ב-4. קחי בחשבון שזה יוצא נמוך.
אם את רוצה שזה יהיה פחות נמוך אפשר להכפיל ב-5.
חג שמח 🌺
אפרת שלום
רציתי להגיד לך הרבה תודה, לקראת שמחה במשפחה הכנתי כל מני מתכונים מהאתר – אחד אחד הם קלים וטעימים
את הבראוניז האלו הכנו מספר פעמים הם ממש נחטפות!
הכנתי פעם אחת עם ממרך לוטוס, וכדי להוזיל עלויות הכנתי גם עם חמאת בוטנים מתוקה – שתיהם נחטפו באותו קצב – שווא מאוד!
אגב הכנתי כמיני מפיינס יש בחנות מנז’טים מכסף שעומדים טוב בלי תבנית.
תודה פנינה יקרה 🙂
אני בדיוק הכנסתי לתנור את הבראוניז עכשיו סתם לדעת, זה אמור לתפוח קצת?
כמעט ולא.
עשיתי עם לוטוס, מושחת אך טעים!
מהמם!
תודה על השיתוף 🙂
תודה!
אוכלים את זה דווקא חם? או אפשר גם קר?
אפשר גם לאכול קר. אין בעיה.
היי אפרת,
איפה שומרים את זה במקרר/במקפיא?
תודה על כל המתכונים המושלמים!
אפשר לשמור בחוץ. בימים חמים (כמו אלה) כדאי לשמור במקרר.
יום מקסים 🌷
אני מחפשת מתכון מאד קל מחומרים בסיס שאפשר להגיד לצד גלידת קרח. מה יכול להיותתודה
את יכולה להכין בראוניז מפירורי ביסקוויטים או בראוניז ללא גלוטן.
זה יצא מדהים ומרוב שזה היה כזה טעים הכנו את זה עוד פעם כפול ארבע מהכמות שכתבת תודה רבהרבה
תודה מוטי, שמחה שאהבתם 🙂
אם אין לי שוקולית- מה אפשר במקום?
אפשר לשים כף מלאה של קקאו + כף סוכר נוספת.
אפשר להכין בתבניות מאפינס מסיליקון ללא מנג’טים מנייר? המאפינס יצאו בשלמותם אחרי האפייה?:
כן רק יש לשמן את השקעים לפני.
מ-ו-ש-ל-ם!!!!!!!!! פשוט אליפות החיסרון היחיד שיוצאת כמות די קטנה ומרוב שזה טעים זה נגמר ממש מהר….. 🙂
השתמשתי בשוקולד לבן במילוי קרם אגוזים של טעמן ויצא אליפות.
רשמת שמהלילה יוצאים 10 מאפינס. לי יצאו רק 7 השתמשתי במנג’טים קוטר 4 באיזה קוטר את השתמשת?
האם כדאי ליצוק את הבלילה לתבנית עוגה כולל קוביות השוקולד? אילו כמויות נדרשות עבור תבנית עגולה קוטר 22 והאם זמן האפייה משתנה?
היי יפעת,
הקוטר בסדר. אולי שמת יותר בלילה בכל מאפינס. שמת כמות של כף וחצי בלילה בכל מאפינס?
אפשר לאפות בתבנית אחת. לתבנית בקוטר 22 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2. זמן האפיה עשוי להארך בטח ל 25-30 דקות.
בגלל שהבלילה סמיכה היא פשוט לא התפשתה על כל התבנית בערך 70 אחוז
המתכון ממש טעים אני עושה אותו המון אצלי יותר אוהבים בלי הקוביות שוקולד
אז חשבתי במקום העבודה של המנגטים פשוט לשים בתבנית אבל נראה שלי שצריך לפחות להכפיל בשלוש
היי שלי,
יש מצב שגם אני טעיתי וכדאי במקרה הזה להכפיל ב-3.
תודה ויום נפלא 🙂
הכפלתי ב2 וזה עדין לא הספיק לכל התבנית את יודעת אולי למה?
היי שלי,
בגלל שזה בראוניז זה אמור לצאת נמוך אבל אם הבלילה יצאה ממש נמוכה כנראה שכמות כפולה לא מספיקה.
מה עשית בסוף? העברת לתבנית קטנה יותר?
היי אפשר כמויות לתבנית ח”פ יותר גדולה מההכי קטנה נראה לי 20/30 אני חושבת שזה בגודל שתי אינגליש קייק בלי הקוביות שוקולד
תודה
היי, הכנתי אתמול ממש בצ’יק לפני יציאה לחברים
בתור מילוי פינקתי בכפית ממרח לוטוס- יצא מושלם שילוב של מלוח מתוק
אבל מסכימה עם התגובות לגביי הכמות… עשיתי כפול ויצאו לי פחות מ-20…
שבת שלום ותודה רבה לך!
היי נטלי,
יכול להיות שהשתמשת בתבניות מאפינס קצת יותר גדולות. בכל אופן שמחה שיצא טעים, זה מה שחשוב 🙂
חנוכה שמח ושבת שלום!
שלום,הכנתי את הברונית וזה לא יצא טוב כל כך הבעיה היא שזה לא מתקשה הכל נוזלי,מה אפשר לעשות??
בראוניז*
היי גבריאלה,
לפי מה שאת מתארת זה לא נאפה עד הסוף. כמה זמן זה היה בתנור? חום עליון + תחתון?
פשוט וואו!!! טעים ברמות! אכלתי את הכל ביום אחד…
תודה על המתכון הנפלא והאתר הנפלא
אגב, הוספתי קמח מלא ויצא מעולה
שמחה שיצא טעים!
תודה על העדכון ויום מקסים 🙂
שלום,
תודה על המתכון.
רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום שוקולית – אפשר קקאו וסוכר? באיזה יחס?
תודה רבה,
בת שבע
היי בת שבע,
אפשר לשים כף מלאה של קקאו + כף סוכר נוספת.
אין לי שוקולית אפשר להשתמש במשהו איר במקום? אם כן מה הכמויות?
אני מניחה שאפשר לשים במקום כף קקאו + כף גדושה סוכר נוספת.
היי אפרת. רוצה להכין שוב הערב בע”ה ולהקפיא לקראת פורים. חשבתי אולי לשים הפעם חמאת בוטנים במקום שוקולד. מה דעתך? ואם כן, להוסיף משהו לחמאת בוטנים כדי שיהיה יותר טעים/מתוק/רך? תודה 🙂
היי אודליה,
אפשר למלא בחמאת בוטנים אבל אם זה ממרח שהוא ללא תוספת סוכר אז אפשר להמתיק בדבש או במייפל או בסוכר ורק כשמגיעים למתיקות הרצויה אפשר למלא את המאפינס.
אפשר גם לערבב חמאת בוטנים עם ממרח שוקולד, זה גם יוצא טעים.
בהצלחה 🙂
היי ,
מה קורה לקוביות השוקולד כאשר הבראוניז מתקררים? עדיין נשאר במרקם יחסית נוזלי או שמתקשה ?
אם שמים קוביות שוקולד רגילות הן מתקשות. אם שמים קוביות שוקולד במילוי קרם, המרקם נשאר לא נוזלי אבל רך.
הי אפרת, אני ממש רוצה להכין את המאפינס אבל יש לי רק קמח תופח? זה בעייתי? תודה על מתכונים מעולים וטעימיםםם
היי ענבר,
לא מומלץ כי עם קמח תופח הבראוניז כבר לא יהיו בראוניז אלא במרקם של עוגה.
הי אפרת, הכנתי עם קמח רגיל ויצא טעיםםםם, רציתי לשאול, הכנתי לפי הכמויות שציינת ויצאו לי 6 מנג’טים. אולי הם היו גדולים מידיי? השתמשתי בגודל 5. מה הגודל המומלץ? ואילו אפשרויות יש למילוי, לא מצאתי את השוקולד רגוסה בחנויות. תודה רבה על הכל.
היי ענבר,
נכון, הם היו גדולים מידי. בכל מקרה, גם אם משתמשים במנג’טים גדולים יש לשים סה”כ 2 כפות מהבלילה. כף אחת, מעליה שוקולד ולכסות בכף נוספת.
כל שוקולד שיש בו קרם בפנים יכול להתאים.
יום נפלא 🙂
היי יש אפשרות לצפות ולקשט את המאפינס האלה? או בגלל שזה בראוניז עדיף שלא?
היי יסמין,
אפשר לצפות ולקשט אבל קחי בחשבון שבגלל שמדובר בבראוניז הם יותר דחוסים וקשים להבדיל ממאפינס רגילים שיותרים רכים ואוורירים (כמו אלה לדוגמא –קאפקייקס שוקולד).
חובה להשתמש בשוקולית?
היי,
אם אין לך שוקולית אפשר לשים במקום כף מלאה אבקת קקאו + כף נוספת של סוכר (סה”כ 4 כפות סוכר גדושות במתכון).
עשיתי כמות כפולה
יצא מדהים
השתמשתי בשוקולד חדש של עלית ממולא בתות עם עוגיות בכשרות בדצ העדה החרדית
נשמע מעולה עם שוקולד תות 🙂
תודה שלי ויום נפלא
היי
סליחה על הבורות… שני שליש שמן לכמות כפולה? וכמה זה בדיוק שני שליש? יד למידה הזאת עוד שם?
היי שלי,
נכון, לכמות כפולה יש להכפיל ב-2 את כל החומרים וזה אומר 2/3 שמן (זה יוצא 160 מ”ל או 130 גרם אם זה במשקל).
השימוש הוא בכוס בנפח של 240 מ”ל. מצרפת לינק עם תמונה של כוס זכוכית שניתן להשתמש בה – המרת מידות אפיה.
הי,רציתי להגיד לך שאני מכורה לאתר הזה כל היום אני חושבת מה לאפות…
אם תוכלי לכתוב לי מתכון ל3/4 תבנית אינגליש קייק? תודה..
היי שירן,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
ביצה קטנה
2 כפות מלאות סוכר
40 גרם שוקולד מריר
רבע כוס שמן
חצי כפית תמצית וניל
כף וחצי שוקולית
שליש כוס קמח
לגבי קוביות שוקולד – שימי כמה שנכנס לתבנית.
*התערובת אמורה לצאת נמוכה יחסית.
הי אפרת,אפשרי לשים כמות נדיבה של שוקולד ציפס לבן? אם כן לשפוך את הבלילה ומעל לפזר שוקולד ציפס?
כן, אפשר. נראה לי שאת השוקולד צ’יפס כדאי לשים גם באמצע הבלילה (לאחר שיצקת כף ממנה) וגם מעל.
עשיתי פי 2 ויצא בקושי 10 מאפינס. מלא שמן. מתכון לא טוב בכלל
לפי מה שאת מתארת יכול להיות שהשתמשת בתבנית עם שקעים עמוקים ומילאת יותר מידי את השקעים בבלילה. שימי לב שרשום לצקת רק כף אחת, לשים קובית שוקולד ולצקת כף נוספת. אמורים היו לצאת לך כ-20 יחידות אם הכפלת כמויות.
ועוד שאלה איך ניתן לישמור את המאפינס?ובמה ניתן להחליף את השוקולית?
תודות:)
היי קרינה,
אפשר להשתמש בשוקולד במילוי תות או בשוקולד של מילקה עם מילוי ריבת חלב (נראה לי מילקה עדיף).
המאפינס נשמרים בתוך קופסה אטומה מחוץ למקרר.
אני חושבת שבמקום 2 כפות שוקולית אפשר לשים כף שטוחה קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר ל4 כפות.
בהצלחה 🙂
או בשוקולד של מילקה עם מילוי של ריבת חלב?וכמה לשים לכל מאפינס?
שוב תודה:)
היי אפרת,
רציתי לישאול האם ניתן להישתמש בשוקולד של עלית עם מילוי תות במקום שוקולד רגוסה פשוט לא מצאתי את השוקולד רגוסה?
המון תודות.
אפשר רסק תפוחים במקום ביצה?
היי הדר,
בגדול אפשר להמיר ביצה ברבע כוס רסק תפוחים. לא ניסיתי במתכון הזה כך שאני לא יודעת לומר בודאות איך זה ייצא.
גמר חתימה טובה 🙂
שלום
האם ניתן להשתמש בשוקולד חלב במקום מריר (במתכון עצמו, 50 גרם).
תודה מראש
היי אורטל,
לדעתי אפשר.
יום נפלא 🙂
מועדים לשמחה,
גם אני הכנתי את המאפינס בערב החג, יצא מדהים וטעים . שמתי בקערה קטנה בצד, קצפת שהכנתי למי שרצה להוסיף על המאפינס. האורחים נהנו מאד.
תודה טלי, רעיון מעולה להגיש עם קצפת 🙂
מועדים לשמחה.
רציתי לעדכן שהמאפינס ניפלאים נחטפו בחג….אני שמתי חצי כפית ממרח לוטוס במקום קובית שוקולד….. טעיםםםםםם יאמיייי
תודה לך על המתכונים הנהדרים.
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה ומלאת עשיה פוריה .
איזה כיף שחזרת לעדכן!
תודה רחל ושנה טובה ומבורכת 🙂
אם אני רוצה להכין ל-20 אנשים מה עדיף, להכפיל את הכמויות או להכין פעמיים בנפרד?
שלום. מה דעתך למלא בכפית ממרח לוטוס במקום שוקולד?
תודה רבה על הכללללללל ושנה טובה ומתוקה
נשמע לי מעולה 🙂
חג שמח ושנה טובה!
אפרת שלום.
לא ברור מדוע שאלתי נמחקה. אין לי תבנית של מאפינס. האם אפשר להכין בתבנית רגילה ולחתוך לחיתוכיות בראוניז במקום? ולשים בפנים שוקולד ציפס.
אם גן כמה זמן בתנור?
היי איריס,
את יכולה להכין בתבנית אינגליש קייק ולחתוך לריבועים. אפשר לשים שוקולד צ’יפס.
אני מניחה שזמן אפיה בסביבות 15-20 דקות.
האם אפשר להכין את המתכון בתבנית רגילה ולחתוך לריבועים של בראוניז. פשוט אין לי תבנית של מאפינס. כמו כן להמיר את המילוי בשוקולד ציפס?
היי
אפשר לאפות ל170 מעלות ל17 דקות?
מירי א.
היי מירי,
אפשר לאפות ב170 מעלות במשך 15-17 דקות (תלוי בעוצמה של התנור).
האם אפשר להכין את הבראוניז ללא הקוביות שוקולד בפנים?
כן, אפשר.
שנה טובה 🙂
וואו, יש כל כך הרבה מתכונים שאני רוצה להכין, ואין מספיק שעות ביום!! (וגם אין מספיק אנשים בסביבי שיאכלו חח) 🙂 מצאתי בסופר שוקולד פרווה של חברת “רוזמרי” עם מילוי פרלין. הולך? תודה!!
היי אודליה,
מכירה את ההרגשה 😉
אני לא מכירה את השוקולד אבל אם יש לו מילוי פרלין זה נשמע מעולה.
מועדים לשמחה אפרת! אז עבר כמעט חודש וסוף סוף הגעתי לזה! הכנתי עכשיו ויצא מושלם!!! כלום עבודה ותוצאות מדהימות! אחרי ש”חטפו” כמה, את השאר שמתי בקופסה אטומה ומתכוונת להקפיא כדי שיהיה לי מה להגיש בשבת! אחמם אותם קצת בתנור בשישי בצהריים ומקווה לטוב! אולי אפשר לשים כמה דקות על הפלטה בשבת? בכל זאת תודה רבה, בעלי לא מבין מה עובר עלי, הוא רגיל כבר שנים להיכנס לקונדיטוריה מדי שישי לקנות חלות/עוגות/עוגיות 🙂
היי אודליה 🙂
אני ממש שמחה לשמוע!
לגבי הבראוניז, אני חושבת שמספיק רק להפשיר לטמפ’ החדר כמה שעות לפני. אולי אח”כ לחמם כמה דקות בודדות על הפלטה.
תודה רבה על התגובה המהירה! פעם הבאה בע”ה אכפיל כמויות 🙂
רוזמרי זה שוקולד משובח מאד של שפרלינג משוויץ
מומלץ
בוקר טוב!
נראה מדהים!
יש עוד שוקולדים מתאימים? כי איני מכירה את הסוג הזה (מבחינת כשרות).
תודה רבה!
אל תעני ראיתי שאלה ותשובה בנדון!
סליחה!!!
שלום אפרת.
נראה ממש טעים. שאלה קטנה לגבי ההכשר של שוקולד רגוסה. מה ההכשר והאם הוא מהדרין. מה ניתן למלא כתחליף למי שאוכל רק חלב ישראל?
היי איריס,
השוקולד כשר לאוכלי אבקת חלב נוכרי בהשגחת הרבנות הראשית.
בכל מקרה, כל שוקולד עם מילוי יכול להתאים. ניתן למצוא מבחר רב ברשתות השיווק.
שבת שלום 🙂
אני לא כ”כ יודעת על מה את מדברת, אני אוכלת כשר ואנחנו קונים את השוקולד הזה, האמת היא, שכמו שכתבתי לך כבר, אנחנו קונים אותו בשוויץ
ניראה לך ששם זה יותר כשר?
ניראה לי שכדאי שתבררי מדויק את רמת הכשר וגם אני……..רק שלא אגלה שאכלתי חלב נוכרי כי אני ממש מקפידה על כשר……..אץ יודעת…..חרדית גאה ומושלמת!!!!!!!!
היי דבורי,
זה מה שרשום על האריזה. בכל מקרה יש הבדל בין חלב נוכרי לאבקת חלב נוכרי. בכל מקרה תבררי 🙂
שבוע נפלא!
היי,תודה על המתכונים המעולים!! אפשר לשים שוקולד במילוי תות?
כן לירז, נשמע מעניין 🙂
הי,
ניתן להכפיל כמויות?
תודה!
כן הדר, אפשר.
הייי!!
נראה מהמם!!
איפה אפשר לקנות את השוקולד הזה??
היי עומר,
רשמתי פרטים מתחת למתכון 🙂
וואי!!
אני מכירה את השוקולד הזה!!!
אל תגידי לי שהוא הגיע לישראל!!!
אבא שלי כל פעם קונה לי אותו בשוויץ, קנית אותו בארץ?
אם כן, אז מעולהההההה, ניראה טעים בדררררגות הבראוניז!!!
היי דבורי,
אפשר היום להשיג את השוקולד ברשתות המוכרות (שופרסל, מגה וכו’) או ברשת חנויות שנקראת “טסה-הבית של הממתקים”.
הוא באמת אחד הטעימים 🙂