זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

100 גרם אטריות אורז רחבות

חצי כפית מלח

חצי כפית פפריקה מתוקה

כפית שטוחה אבקת שום

כפית שטוחה תבלין “פילדלפיה” (לא חובה אבל משדרג מאוד את הטעם)

אופן ההכנה

-מחממים סיר קטן עם שמן (בגובה 3 ס”מ). כשהשמן חם מוסיפים חופן אטריות אורז. מטגנים כחצי דקה עד שהאטריות מזהיבות ותוך כדי מערבבים אותן בשמן כדי שיקבלו צבע משני הצדדים.

-לאחר שכל האטריות מטוגנות מעבירים אותן לקערה ומערבבים עם התבלינים באופן אחיד.

חשוב: שימו לב לא להוסיף יותר מידי אטריות לסיר. מספיק לשים כל פעם כמות של חופן. הן מתנפחות מיד כשמוסיפים אותן לשמן החם.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לזנגולהמתכון לזנגולה
ביסלי גריל ביתי ביסלי גריל ביתי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
הילה (12:13 26.11.2021)

יש מצב שיעבד בנינג׳ה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:37 26.11.2021)

כן, נראה לי שאמור לצאת מצוין בנינג’ה(:

avatar
דבורה (10:34 25.11.2021)

נראה ממש טעים
האם זה עובד גם עם אטריות רחבות רגילות?
תודה אפרת על המתכונים הכי שווים באתר הכי מוצלח לדעתי
שבת שלום!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:29 25.11.2021)

היי דבורה,
באטריות רגילות המרקם יצא שונה ופחות מוצלח…

avatar
יערית (09:43 25.11.2021)

בוקר טוב אפרת
תודה על כל המתכונים המעולים והקלים
האם החטיף יוצא כמו ביסלי- קשה, או כמו תפוציפס קידס שזה רך יותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:26 25.11.2021)

היי,
המרקם יוצא פריך דומה לתפוצ’יפס קידס🙂

ספרי מתכונים ב10 דקות