זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
100 גרם אטריות אורז רחבות
חצי כפית מלח
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית שטוחה אבקת שום
כפית שטוחה תבלין “פילדלפיה” (לא חובה אבל משדרג מאוד את הטעם)
אופן ההכנה
-מחממים סיר קטן עם שמן (בגובה 3 ס”מ). כשהשמן חם מוסיפים חופן אטריות אורז. מטגנים כחצי דקה עד שהאטריות מזהיבות ותוך כדי מערבבים אותן בשמן כדי שיקבלו צבע משני הצדדים.
-לאחר שכל האטריות מטוגנות מעבירים אותן לקערה ומערבבים עם התבלינים באופן אחיד.
חשוב: שימו לב לא להוסיף יותר מידי אטריות לסיר. מספיק לשים כל פעם כמות של חופן. הן מתנפחות מיד כשמוסיפים אותן לשמן החם.
לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם לחצו – https://www.instagram.com/p/CmHVE9nIW4a/
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
היי, האם אפשר לאפות אותן במקום לטגן?
לא חושבת שיעבוד באפיה.
הי אפרת (-:
תודה על המתכונים המעולים!
׳חטיף פילדלפיה׳ – מה זה? היכן ניתן לקנות אותו?
היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
לא מכירה חטיף בשם כזה…
יש גבינת פילדלפיה ותבלין פילדלפיה.
אופסי (-:
התכוונתי לתבלין פילדלפיה…
היי שלום אפרת יקרה
האם אפשר לעשות את זה גם עם אטריות רגילות של אסם??
תודה רבה ממש אין על המתכונים שלךך
היי,
עם אטריות רגילות יוצא הרבה פחות מוצלח והמרקם שונה.
שלום אפרת, תודה על האתר הנהדר! האם להכניס את האטריות כשהן מבושלות? תודה!
היי,
אין צורך לבשל לפני כן(:
שמחה שאת נהנית מהאתר❤
תודה על התגובה המהירה!
האטריות כשקונים אותם הם ארוכים אני אמורה לחתוך אותם
היי בתיה,
יש סוגים של אטריות אורז שהן קצרות, אני מצרפת תמונה לדוגמה.
אם אין לך אפשרות להשיג- את יכולה לחצות את האטריות שיש לך.
תודה רבה רבה רבה !!!
את מושלמת!אין כמוך 🙂
האם מגישים חם? והאם ניתן לשמור לשימוש חוזר?
היי,
ניתן להגיש חם או קר-כמו חטיף(:
מומלץ לשמור בקופסה אטומה עד יומיים מההכנה או במקרר עד 5 ימים מההכנה.
יש מצב שיעבד בנינג׳ה?
כן, נראה לי שאמור לצאת מצוין בנינג’ה(:
נראה ממש טעים
האם זה עובד גם עם אטריות רחבות רגילות?
תודה אפרת על המתכונים הכי שווים באתר הכי מוצלח לדעתי
שבת שלום!!!!
היי דבורה,
באטריות רגילות המרקם יצא שונה ופחות מוצלח…
בוקר טוב אפרת
תודה על כל המתכונים המעולים והקלים
האם החטיף יוצא כמו ביסלי- קשה, או כמו תפוציפס קידס שזה רך יותר?
היי,
המרקם יוצא פריך דומה לתפוצ’יפס קידס🙂